Kuorolaul Helsinki

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Helsinki ja lajina on kuorolaul. Niitä löytyy yhteensä 27 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: salibandy, jääkiekko, koripallo, futsal, lentopallo, sähly, kaukalopallo, purjehdus ja sulkapallo.

Katso lista koko maan kuorolauljoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - kuorolaul - Helsinki

Kuorolaul - Helsinki

Kampin Laulu Nimenhuuto.com

Kamarikuoro Kampin Laulu on iältään ja mieleltään nuorekas helsinkiläinen kamarikuoro, joka on rikastuttanut Helsingin musiikkielämää ja ihastuttanut lukuisissa juhlissa jo 25 vuoden ajan. Kuoron ydinosaamista on uusi suomalainen kuoromusiikki, mutta ohjelmisto on vuosien varrella ulottunut renessanssi- ja barokkimusiikista aina jazziin ja rockiin asti.

Mika kirjoitti: Myöhässä. (4 päivää sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Kuorolaulu
Helsinki
Sekajoukkue
42

Cantabile-kuoro Nimenhuuto.com

Cantabile on pääkaupunkiseudulla toimiva, vuonna 1972 perustettu sekakuoro. Kuoro konsertoi säännöllisesti esittäen niin musiikillisesti kuin ilmaisullisestikin vaativia kokonaisuuksia. Ohjelmisto koostuu pääosin eurooppalaisista a cappella -teoksista, pääpainona uusi suomalainen musiikki. Konserttikokonaisuuksissa on kuitenkin myös lastenlauluja sekä kansanmusiikkia ja kevyttäkin ohjelmaa. Uusien sävellysten ja sovitusten tilaaminen sekä yhteistyö ammattimuusikoiden kanssa ovat aina kuuluneet keskeisesti kuoron toimintaan. Kuoron jäsenet ovat kokeneita laulajia, joita yhdistää ennakkoluuloton asenne ja rakkaus hyvään musiikkiin. Kuoro osallistuu myös kuorokilpailuihin ja -festivaaleihin.

Hanna kirjoitti: Huom. vielä muistutus, kun en pääse muuttamaan tapahtuman tietoja: tänään aloitetaan klo 18.00 sopraanojen kanssa eli EI äänenavausta ennen kuutta. Muut stemmat klo 18.45, pidetään tuolloin vielä lyhyt äa kaikille muille. Sopraanot 18-18.45 (lyhyt äa klo 18) Tutti SATB 18.45-19.45 Altot 19.45-20 ... (7 päivää sitten)

Päivitetty 7 päivää sitten

Kuorolaulu
Helsinki
Sekajoukkue
47

meilahdenkamarikuoro Nimenhuuto.com

Meilahden kamarikuorossa tehdään musiikkia määrätietoisesti mutta rennolla otteella. Kuoromme on sekakuoro, jonka laulajat tulevat pääkaupunkiseudulta. Laulajissa on sekä kokeneita kuorolaulun konkareita että vasta laulu-uransa alkaneita. Kaikille laulajille on yhteistä into laulaa kuorossa, halu oppia lisää ja ennen kaikkea viihtyä musiikin parissa.

Heikki kirjoitti: Hei Nyt kun meillä on vapaaviikko emmekä tänään tapaa harjoitusten merkeissä, niin kirjoitan teille muutamista kuulumisista ja suunnitelmista. Kuten pari viikkoa sitten harkoissa Peten kanssa kerroimme, niin kuoron hallitus kokoontui syyskuussa ja kävi läpi muutamia ajankohtaisia asioita. Syksyn ... (7 päivää sitten)

Päivitetty 7 päivää sitten

Kuorolaulu
Helsinki
Sekajoukkue
29

Symbioosin kuoro Nimenhuuto.com

Symbioosin kuoro on poikkitieteellinen neliääninen sekakuoro iloisella asenteella. Ohjelma on monipuolista ja -kielistä, osin haastavaakin mutta hauskaa! Mukana pärjää peruslaulutaidolla, ja kokemuksen myötä taidotkin kehittyvät. Kuoro ottaa mieluusti vastaan nais- ja miesäänten edustajia, tiedekunnasta ja opintojen vaiheesta riippumatta.

LeenaV kirjoitti: Hyvät kuorolaiset, Käyttehän mahdollisimman pian Nimenhuudossa ilmoittautumassa läsnä-/poissaoleviksi tämän vuoden Kuorojen kierrokselle! Mielellään 10.6. mennessä! Kuorojen kierros järjestetään to 16.8.2018 osana Art goes Kapakka -festivaalia. Kierros alkaa klo 19 Senaatintorilla pidettävällä yh... (5 kuukautta sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Kuorolaulu
Helsinki
Sekajoukkue
69

HFK Nimenhuuto.com

Helsingin filharmoninen kuoro on pääkaupunkiseudulla toimiva sinfoniakuoro, joka aloitti toimintansa vuonna 2007. Kuoro tähtää laadukkaaseen yhteistyöhön eri orkestereiden ja musiikki-instituutioiden kanssa. Lisäksi kuoro tuottaa omia konsertteja. Kuoron laulajat ovat musiikin ja/tai laulun opiskelijoita, ammattimuusikoita tai kokeneita kuoroharrastajia. Harjoitukset ovat viikoittain, pääsääntöisesti tiistai-iltaisin. Kuoron taiteellisena johtajana toimii kuoronjohtaja Jonas Rannila ja varajohtajana Dominik Vogt.

Lauri kirjoitti: Onko 23.9. edelleen tarkoitus olla harjoitus? (Vuosi sitten)

Päivitetty vuosi sitten

Kuorolaulu ja Musiikki
Helsinki
Sekajoukkue
88

gospelhelsinki Nimenhuuto.com

[FIN] Gospel Helsinki -kuoro laulaa mustaa gospelia, soivaa ilosanomaa, jonka juuret ovat Yhdysvalloissa maan afroamerikkalaisen väestön hengellisessä kuoromusiikissa. Kuoro esiintyy modernisti esikuviensa tapaan ja rikastuttaa ohjelmistoaan genrerajat ylittävällä musiikilla. *** [EN] Gospel Helsinki choir performs gospel music inspired by the Afro-American spiritual choir music. We strive to offer a variety of songs, from traditional hymns to modern pieces.

Danielle kirjoitti: Minäkin on sairaana. (Noin 2 vuotta sitten)

Päivitetty vuosi sitten

Kuorolaulu ja Kuoro
Helsinki
Sekajoukkue
56

Psaldo Nimenhuuto.com

Akateeminen mieskuoro Psaldo - harjoitukset, keikat, matkat, jne... Mieslaulua aikuiseen makuun jo vuodesta 1996 alkaen!

Jukka kirjoitti: Konserttimainos-spämmiä psaldolaisille, tervetuloa Ahjo Ensemblen viisivuotiskonserttiin pe 26.10. klo 19 ALKU - Ahjo Ensemblen viisivuotisjuhlakonsertti Pe 26.10.2018 klo 19 Konepajan Bruno (Bruno Granholminkuja 2 / Aleksis Kivenkatu 17 A) Ahjo Ensemble, johtaa Paavo Hyökki Liput ennakkoon 20/15... (Noin 6 tuntia sitten)

Päivitetty noin 3 tuntia sitten

Kuorolaulu
Helsinki
Miehet
64

Uroscantturat Nimenhuuto.com

Laulaminen

Jaakko kirjoitti: Moro Kari oletko tulossa ma 22.10-18? Yst.t. Jaakko (Noin 21 tuntia sitten)

Päivitetty noin 21 tuntia sitten

Kuorolaulu
Helsinki
Miehet
9

Kuoro Lavalla Nimenhuuto.com

Lavalla Kuoro harjoittelee kerran viikossa asukastalo Lavalla. Treenit 18-20 torstaisin.

Tuija kirjoitti: Kaareen en pääse, kun lapsenlapsi pitkästä aika kylässä ja ens torstaina olen lomailemassa ihan ulkomailla... mut messissä ollaan! 🎼🎹 (1 päivä sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Kuorolaulu
Helsinki
Sekajoukkue
39

Kaari-ensemble Nimenhuuto.com

Suomen paras naiskuoro

Anni kirjoitti: Voi harmi ajankohtaa, en millään pääse paikalle. Olis ollu kiva tavata ja jutella. (10 päivää sitten)

Päivitetty 10 päivää sitten

Kuorolaulu
Helsinki
Naiset
26

HYMSKK Nimenhuuto.com

Helsingin yliopiston musiikkiseuran kamarikuoro eli HYMSKK on vuodesta 1994 toiminut noin 30-henkinen sekakuoro, johon kuuluu Helsingin yliopiston opiskelijoita ja henkilökuntaa sekä muita kuoromusiikin ystäviä. Kuoron johtajana on toiminut vuodesta 2013 MuM Kati Pirttimaa.

Ari kirjoitti: Sulasolin liittohallitus haluaa tietää, kuinka suuri osa jäsenistöstä haluaa saada jatkossakin painetun paperisen Sulasol-lehden kotiinsa, ja kuinka moni lukee mieluummin lehden sähköisen näköisversion tietokoneella tai mobiililaitteella. Voitteko kommentoida lukumieltymyksiänne 5.11. mennessä tä... (10 päivää sitten)

Päivitetty 10 päivää sitten

Kuorolaulu
Helsinki
Sekajoukkue
39

Cantores Minores Nimenhuuto.com

Kuoron vanhempaintoimikunnan tapahtumat ja tiedot yhdessä paikassa!

Päivitetty 25 päivää sitten

Kuorolaulu
Helsinki
Sekajoukkue
23

KYL Nimenhuuto.com

Kauppakorkeakoulun Ylioppilaskunnan Laulajat, the one and only.

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Tervetuloa! Kiva saada joukkueenne palvelumme käyttäjäksi. Sujuuko käyttöönotto? Lue usein kysytyt kysymykset: http://support.nimenhuuto.com/ Sporttiterveisin, Olli asiakaspalvelusta PS: Voit halutessasi poistaa esimerkkiviestit ja –pelaajat joukkueesta :) (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Kuorolaulu
Helsinki
Miehet
46

Mieskuoro Valkia Nimenhuuto.com

Valkia on suomalainen mieskamarikuoro, joka esittää klassista a cappella -mieskuoromusiikkia ja valikoituja nykysävellyksiä.

Päivitetty 2 kuukautta sitten

Kuorolaulu
Helsinki
Sekajoukkue
29

Helsingin Poliisilaulajat Nimenhuuto.com

Poliisilaulua jo vuodesta 1943

Kari kirjoitti: Kiitos Ripa kiittämisistä ! Näin suorittajastakin tuntui, että konsertti onnistui aika hyvin.On myös kiva todeta, että Sinäkin olet liikkeellä ja pääsit kuulemaan meitä. Itu on varmaan kertonut kuoroon liittyviä asioita, joten en niitä laita tähän.Katri-vaimon kanssa toivomme Sinulle vointia ja k... (6 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Kuorolaulu
Helsinki
Miehet
21

Sta Dam Nimenhuuto.com

Stadin ammattiopiston entisen ja nykyisen henkilöstön, opiskelijoiden ja alumnien kuoro.

Jouni kirjoitti: Huom! Kuoroteenit torstaina 1.2. poikkeuksellisesti klo 16.15-17.30! (9 kuukautta sitten)

Päivitetty 6 kuukautta sitten

Kuorolaulu
Helsinki
Sekajoukkue
18

Addictio Nimenhuuto.com

Laura kirjoitti: Myöhästyn työtehtävien vuoksi jonkin verran. (6 päivää sitten)

Päivitetty 6 päivää sitten

Kuorolaulu
Helsinki
Ei asetettu
33

Mosan ääni Nimenhuuto.com

Seppo kirjoitti: Treenit tänään su 25.3. klo 14-16 Tapanilan vanhalla alakoululla, Veljestenpiha 9. Jos tulet autolla, jätä se vaikka ala-asteen parkkikselle tai torin varteen. (7 kuukautta sitten)

Päivitetty 29 päivää sitten

Kuorolaulu
Helsinki, Tapanila
Sekajoukkue
28

Philomela Nimenhuuto.com

Päivitetty yli vuosi sitten

Kuorolaulu
Helsinki
Naiset
61

Ahjo Ensemble Nimenhuuto.com

Helsinkiläinen Ahjo Ensemble esittää tasokasta kuoromusiikkia ilman ohjelmistollisia rajoitteita. Ahjon tavoite on tuottaa kuulijoilleen elämyksiä monipuolisella ja yllättävällä ohjelmistollaan sekä taitavalla esiintymisellään. Laulajisto koostuu kunnianhimoisista, kuorolaulua pitkään harrastaneista laulajista. Kuoron taiteellinen johtaja on musiikin maisteri, diplomikuoronjohtaja Paavo Hyökki.

Anne kirjoitti: Pääsen vasta 13 jälkeen; vien lapsen lentokentälle koulun Rooman matkalle. (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty 29 päivää sitten

Musiikki ja Kuorolaulu
Helsinki
Ei asetettu
42