Kuorolaul Helsinki

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Helsinki ja lajina on kuorolaul. Niitä löytyy yhteensä 26 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: salibandy, jääkiekko, futsal, koripallo, lentopallo, kaukalopallo, sähly, sulkapallo ja purjehdus.

Katso lista koko maan kuorolauljoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Addictio Nimenhuuto.com

Addictio on laulajiensa syksyllä 2005 perustama helsinkiläinen kamarikuoro. Kuorossa on kolmisenkymmentä laulajaa, kaikki kokeneita kuorolaulajia. Syyskauden 2019 alusta kuoroa on johtanut Riku Laurikka. Addiction perusideana on korkeatasoisen musiikin tekeminen ja uuden oppiminen ihmisten kesken, joille musiikki on addiktio, riippuvuus. Addictio syntyi laulajiensa innosta muodostaa oma kuoro, jossa saisi tehdä mahdollisimman monenlaista musiikkia, kokeillen ja korkeatasoisesti – hauskanpitoa unohtamatta.

Päivitetty 12 päivää sitten

Kuorolaulu, Kuoro ja Sekakuoro
Helsinki
Sekajoukkue
37

Symbioosin kuoro Nimenhuuto.com

Symbioosin kuoro on poikkitieteellinen neliääninen sekakuoro iloisella asenteella. Ohjelma on monipuolista ja -kielistä, osin haastavaakin mutta hauskaa! Mukana pärjää peruslaulutaidolla, ja kokemuksen myötä taidotkin kehittyvät. Kuoro ottaa mieluusti vastaan nais- ja miesäänten edustajia, tiedekunnasta ja opintojen vaiheesta riippumatta.

Joona kirjoitti: Hei. Tämän viikon kuoroharjoitukset on valitettavasti peruttu. Harjoitukset jatkuva normaalisti ensi viikolla. Seuraattehan kuoron tiedotuskanavia Whatsapp-ryhmää ja sähköpostia mahdollisten tiedotusten varalta. - - - In English: Hi! These weeks choir rehearsals unfortunately have been cancelled.... (8 kuukautta sitten)

Päivitetty 16 päivää sitten

Kuorolaulu
Helsinki
Sekajoukkue
78

Cantabile-kuoro Nimenhuuto.com

Cantabile on pääkaupunkiseudulla toimiva, vuonna 1972 perustettu sekakuoro. Kuoro konsertoi säännöllisesti esittäen niin musiikillisesti kuin ilmaisullisestikin vaativia kokonaisuuksia. Ohjelmisto koostuu pääosin eurooppalaisista a cappella -teoksista, pääpainona uusi suomalainen musiikki. Konserttikokonaisuuksissa on kuitenkin myös lastenlauluja sekä kansanmusiikkia ja kevyttäkin ohjelmaa. Uusien sävellysten ja sovitusten tilaaminen sekä yhteistyö ammattimuusikoiden kanssa ovat aina kuuluneet keskeisesti kuoron toimintaan. Kuoron jäsenet ovat kokeneita laulajia, joita yhdistää ennakkoluuloton asenne ja rakkaus hyvään musiikkiin. Kuoro osallistuu myös kuorokilpailuihin ja -festivaaleihin.

Marjo kirjoitti: Kipeenä edelleen. Laulutunti klo 18 vapaana. (2 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 2 kuukautta sitten

Kuorolaulu
Helsinki
Sekajoukkue
26

Kampin Laulu Nimenhuuto.com

Kamarikuoro Kampin Laulu on iältään ja mieleltään nuorekas helsinkiläinen kamarikuoro, joka on rikastuttanut Helsingin musiikkielämää ja ihastuttanut lukuisissa juhlissa jo yli 30 vuoden ajan. Kuoron ydinosaamista on uusi suomalainen kuoromusiikki, mutta ohjelmisto on vuosien varrella ulottunut renessanssi- ja barokkimusiikista aina jazziin ja rockiin asti.

Päivitetty melkein 3 vuotta sitten

Kuorolaulu
Helsinki
Sekajoukkue
36

VocaPolia Nimenhuuto.com

Metropolian oma kuoro. Vocapolia. Avoin kaikille opiskelijoille ja työntekijöille.

Joukkue etsii pelaajia: Metropoliassa opiskelevat, työskentelevät ja alumnit ovat tervetulleita tähän...

Matleena kirjoitti: Tuun, mutta pitää valitettavasti lähteä n. 17.50... (5 kuukautta sitten)

Päivitetty 5 kuukautta sitten

Kuorolaulu
Helsinki
Sekajoukkue
31

HYMSKK Nimenhuuto.com

Helsingin yliopiston musiikkiseuran kamarikuoro eli HYMSKK on vuodesta 1994 toiminut noin 30-henkinen sekakuoro, johon kuuluu Helsingin yliopiston opiskelijoita ja henkilökuntaa sekä muita kuoromusiikin ystäviä. Kuoron johtajana on toiminut vuodesta 2013 MuM Kati Pirttimaa.

Pekka kirjoitti: Stemmatarkistus Kevätkonserttiin! Tervetuloa meille Petaksentie 17, 00630 Helsinki, tarkistelemaan ja sovittielemmaan stemmoja yhteen SUNNUNTAINA 12.5.2024 klo 18:00, Kahvitarjoiliu klo 17:45. Kevätkonsertin ohjelmisto. Tulkaa kaikki jotka ehditte, kiva olisi jos mukana olisi kaikkia ääniä. - ter... (12 päivää sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Kuorolaulu
Helsinki
Sekajoukkue
33

Lumberjacks vol 2 Nimenhuuto.com

Lumberjacks on taitava mieskvartetti, joka esittää viihdyttävää mieskuorolaulua klassisesta rokkiin. Kvartein laulajat ovat kokeneita kuoromiehiä. Laulamme enemmän kuin mielellämme juhlatilaisuudessasi.

Esko kirjoitti: Mika on nyt tehnyt taulukon koko ohjelmistosta sisältäen kandidaatit kvartettikilpailukappaleiksi. Lisäsin ehdolle vielä Mäntyjärven baskinkielisen serenadin. (4 kuukautta sitten)

Päivitetty 17 päivää sitten

Musiikki, Kuorolaulu, Viihde, Juhlatilaisuudet, Kvartetti ja Mieskuoro
Helsinki
Miehet
4

Kullervo-kuoro Nimenhuuto.com

Treenisitoutumiset ja läsnäolot

Immu kirjoitti: Onko tietoa, monelta semma loppuu? (18 päivää sitten)

Päivitetty 18 päivää sitten

Kuorolaulu
Helsinki
Sekajoukkue
34

Kuoro Lavalla Nimenhuuto.com

Lavalla Kuoro harjoittelee kerran viikossa asukastalo Lavalla. Treenit 18-20 keskiviikkoisin!

Pekka kirjoitti: Tänään ohjelmassa: Ja tuuli käy Romanssi (Sua yli kaiken...) Mielessäni Hit the road, Jack Myös mukaan: Pääsköbird ja patonkifuuga (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 2 kuukautta sitten

Kuorolaulu
Helsinki
Sekajoukkue
22

Psaldo Nimenhuuto.com

Akateeminen mieskuoro Psaldo - harjoitukset, keikat, matkat, jne... Mieslaulua aikuiseen makuun jo vuodesta 1996 alkaen!

Per-Olof kirjoitti: Lisäsin Joulu 2023 kansioon käsiohjelman luonnoksen. Vielä voidaan korjailla. (7 kuukautta sitten)

Päivitetty vuosi sitten

Kuorolaulu
Helsinki
Miehet
67

EOL Nimenhuuto.com

Eteläsuomalaisen Osakunnan Laulajat. Elämä On Laulamista!

Päivitetty yli 4 vuotta sitten

Kuorolaulu
Helsinki
Sekajoukkue
25

KYL Nimenhuuto.com

Kauppakorkeakoulun Ylioppilaskunnan Laulajat, the one and only.

Päivitetty yli 5 vuotta sitten

Kuorolaulu
Helsinki
Miehet
48

Mieskuoro Valkia Nimenhuuto.com

Valkia on suomalainen mieskamarikuoro, joka esittää klassista a cappella -mieskuoromusiikkia ja valikoituja nykysävellyksiä.

Päivitetty melkein 6 vuotta sitten

Kuorolaulu
Helsinki
Sekajoukkue
32

Helsingin Poliisilaulajat Nimenhuuto.com

Poliisilaulua jo vuodesta 1943

Päivitetty melkein 6 vuotta sitten

Kuorolaulu
Helsinki
Miehet
19

Philomela Nimenhuuto.com

Siinamari kirjoitti: Paluuliput Ylläkseltä vasta 8.1. 🙀 (5 kuukautta sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Kuorolaulu
Helsinki
Naiset
58

Mosan ääni Nimenhuuto.com

Mari kirjoitti: Hei, muistutuksena, että huomenna aloitetaan tenoreiden ja bassojen kanssa jo klo 15 stemmatreeneillä. Yhteisessä ohjelmistossa ”uusvanhana” kappaleena Anna-Mari Kähärän Vaellus. (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Kuorolaulu
Helsinki, Tapanila
Sekajoukkue
34

Sounds of Mercy Nimenhuuto.com

Päivitetty noin 3 vuotta sitten

Kuorolaulu
Helsinki
Sekajoukkue
28

Ilolaulu Nimenhuuto.com

Ilolaulu on kuorotaitojaan harjoittelemaan haluavan paikka. Olipa harrastuksestasi pidempi aika tai olet aivan lauluintoinen vasta-alkaja moniäänisessä laulamisessa, olet meille tervetullut. Ei pääsykokeita, mutta toivomme että kuitenkin osaat laulaa vaikkapa radion mukana äänessä pysyen. Treenit tiistaisin Käpylässä Karjalatalolla

Asta kirjoitti: Migreenissä! EI yhteisiä treenejä tänään. Ensi viikolla jatketaan. (2 kuukautta sitten)

Päivitetty 2 kuukautta sitten

Kuorolaulu
Helsinki
Sekajoukkue
62

Ahjo Ensemble Nimenhuuto.com

Helsinkiläinen Ahjo Ensemble esittää tasokasta kuoromusiikkia ilman ohjelmistollisia rajoitteita. Ahjon tavoite on tuottaa kuulijoilleen elämyksiä monipuolisella ja yllättävällä ohjelmistollaan sekä taitavalla esiintymisellään. Laulajisto koostuu kunnianhimoisista, kuorolaulua pitkään harrastaneista laulajista.

Päivitetty noin 3 vuotta sitten

Musiikki ja Kuorolaulu
Helsinki
Ei asetettu
38

PopLaulajat Nimenhuuto.com

Poplaulajat on lasten oma kuoro. Laulamme poppia ja rokkia heidän makunsa mukaisesti ja välillä vähän open valitsemia joukossa. Treenaamme tiistaisin Käpylässä klo 16-16.55 Ei pääsykokeita!

Joukkue etsii pelaajia: Tule laulamaan kuoroon! Lapsien omassa laulukuorossa lauletaan heille mieluis...

Asta kirjoitti: Vanhemmille Whatsapp-ryhmä nopeaan tiedottamiseen: https://chat.whatsapp.com/BxTu6XO8ERADM9uVZSAb1c (2 kuukautta sitten)

Päivitetty 2 kuukautta sitten

Kuorolaulu
Helsinki
Sekajoukkue
12