Kuorolaul Oulu

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Oulu ja lajina on kuorolaul. Niitä löytyy yhteensä 7 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on salibandy. Muita suosittuja lajeja ovat: jalkapallo, jääkiekko, lentopallo, pesäpallo, koripallo, futsal, kaukalopallo, sähly ja joukkuevoimistelu.

Katso lista koko maan kuorolauljoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Popforia Nimenhuuto.com

Stemmalaulureeniä ja perustaitoja - aiemmin jonkin verran laulua harrastaneille, moniäänisestä laulusta ja musiikin perustaidoista kiinnostuneille - suomeksi ja englanniksi, monipuolisesti popmusiikin tyylejä - tiistaisin klo. 18.30-20.00, 15x90min, 160€/kausi

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Valitettavasti en pääse. Olen Turussa Gymnaestradan naisvoimistelijoiden vuosjuhlassa. Mukavaa keikkaa! T. Eija (Vuosi sitten)

Päivitetty 2 kuukautta sitten

Kuorolaulu
Musiikkikoulu Pop Up, Rovaniemi
Sekajoukkue
32

Popkuoro Nollakynnys Nimenhuuto.com

Nollakynnyksen aloitusryhmä - laulua arastaville tai oman äänen hallintaa opetteleville - laulutekniikan perusasioita ja lähinnä suomenkielistä poppia ja iskelmää, kohti moniäänistä laulua rauhallisessa tahdissa - torstaisin klo. 17.30-18.30, 15x60min, 105€/kausi

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Kuorolaulu
Musiikkikoulu Pop Up, Rovaniemi
Sekajoukkue
18

Popkuoro Väre Nimenhuuto.com

Haastetta edistyneemmille - kuoroharrastukseen haastetta ja tavoitteellisuutta kaipaaville - laulutekniikan ja stemmalaulun hienosäätöä, pop- ja soul-ohjelmistoa suomeksi ja englanniksi - torstaisin klo. 18.30-20.00, 15x90min, 160€/kausi

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Kuorolaulu
Musiikkikoulu Pop Up, Rovaniemi
Sekajoukkue
17

Tuiran kamarikuoro Nimenhuuto.com

Kalevi kirjoitti: Nauttimassa aurinkoisesta talvesta (13 päivää sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Kuorolaulu
Oulu
Sekajoukkue
58

Sompion Saundi Nimenhuuto.com

Sompion Saundi on raikkaan erilainen popkuoro Sodankylästä. Kuoro on perustettu kuorolaisten toimesta ja laulamisen ilosta. Johtaa Heli Kaltiokumpu.

Heli kirjoitti: Lisätty syksyn reenitaikataulut, kausi alkaa ke. 13.9. klo. 18. Jätin kaksi reenikertaa merkitsemättä, ne voidaan käyttää keikkoihin tai esim. viikonloppureeneihin. Käyhän pikaisesti ilmoittamassa tämänhetkinen tilanteesi pääsemisestä. Jos et ole varma, pääsetkö, vastaa kyllä. Käy sitten muuttama... (Melkein 2 vuotta sitten)

Päivitetty 2 kuukautta sitten

Kuorolaulu
Musiikkikoulu Pop Up, Sodankylä
Sekajoukkue
22

Kaikukuoro Nimenhuuto.com

Populistista, kevyttä ja härskisti yleisöä kosiskelevaa ohjelmistoa esittävä pieni sekakuoro.

Juha kirjoitti: Juha ei pääse tulevana keskiviikkona - työmatka (Melkein 4 vuotta sitten)

Päivitetty melkein 4 vuotta sitten

Kuorolaul
Oulu
Sekajoukkue
23

OYS VOICE Nimenhuuto.com

Katariina kirjoitti: Kuvat ja materiaalit kansiosta löytyy videot kevätjuhlasta. Kuvan alhaalla on kohta "katso alkuperäinen tiedosto" ja sitä kautta alkaa ainakin soittamaan videota. (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Kuorolaulu
Oulu
Sekajoukkue
27