Kuorolaul Espoo

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Espoo ja lajina on kuorolaul. Niitä löytyy yhteensä 7 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: salibandy, koripallo, jääkiekko, lentopallo, futsal, sähly, sulkapallo, joukkuevoimistelu ja pesäpallo.

Katso lista koko maan kuorolauljoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - kuorolaul - Espoo

Kuorolaul - Espoo

Laulumieli Nimenhuuto.com

Laulumieli on Espoonlahden seurakunnan "kuoro kaikille" kuoro. Laulumieli on tarkoitettu kehittyville laulajille ja se perustettiin 2012. Tämä Raija Heinilän runo kuvaa innokkuuttamme laulujen maailmaan: Tänään tänään sisälläni soi. Avaan auringon ikkunat herätän linnut kutsun taivaani tuulet tanssiin. Mustikkamättäällä keijuna keinun ilosta ilmoille laulan. Paijaan pajua, kutitan kuusta, suukotan samettisammalta, sillä tänään sisälläni soi.

Tuula kirjoitti: 18.3.2018 Marianpäivän messu Espoonlahden kirkossa Tavataan sunnuntaina kirkolla klo 10:00 ylhäällä musiikkisalissa, jonne voi jättää messun ajaksi tavarat. Huivi/solmio: punainen/lila Vaatetuksen värit: mustaa ja valkoista. Lapsen kastaminen on peruuntunut, joten Tähdet ja kuu jätetään pois laul... (2 kuukautta sitten)

Päivitetty 5 päivää sitten

Kuorolaulu
Espoo
Sekajoukkue
39

Äänet soimaan Nimenhuuto.com

Espoon Työväenopiston lauluryhmä. Opiskelemme laulutekniikkaa ja yksinlaulua. Laulamme laajaa ohjelmistoa aina aarioista laulelmiin. Kuoronjohtaja Krista Pellikka

Repe kirjoitti: Muista ilmoittautua Äänet soimaan ryhmään! Ilmoittautuminen alkaa torstaina 24.5. klo 12:00 Ilmonet kurssitunnus E181778 (Noin 11 tuntia sitten)

Päivitetty noin 10 tuntia sitten

Kuorolaulu
Espoo
Sekajoukkue
19

Wähäpaimen Nimenhuuto.com

Olarin seurakunnan kamarikuoro Wähäpaimen

Matti kirjoitti: Hei, kuorolaiset! Jos olet tykästynyt Sarin äänenmuodostusharjoituksiin, nyt sinulla on tilaisuus päästä nauttimaan samanlaisesta tasokkaasta laulunopetuksesta juhannuksen jälkeisenä viikkona Korson Lumossa. Laulu-, säestys- ja yhteistuntien lisäksi kurssi sisältää myös kehonhuoltoa joogaopettaja... (Noin 20 tuntia sitten)

Päivitetty noin 20 tuntia sitten

Kuorolaulu
Espoo
Sekajoukkue
39

Esmila Nimenhuuto.com

Esmila - hunajaa korvillesi

Erkki kirjoitti: Avec ei osallistu karonkkaan (8 kuukautta sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Kuorolaulu
Espoo
Ei asetettu
48

Kameleonttikuoro Nimenhuuto.com

Kerttu kirjoitti: Kerttu tulee suoraan Isoon Omenaan (Noin 10 tuntia sitten)

Päivitetty noin 10 tuntia sitten

Kuorolaulu
Espoo
Sekajoukkue
118

Murtosointu Nimenhuuto.com

Saila kirjoitti: Hei! Eltsulta terveisiä! Nyt olisi hunajaa saatavissa. Eltsu tulee ensi torstaina tuomaan minulle hunajalähetystä ja nyt mahdollista tilata itselleen hunajaa samaan lähetykseen. Tilaukset suoraan Eltsulle sähköpostilla @kirkkonummi.fi Terveisin, Saila (9 kuukautta sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Kuorolaulu, Laulu ja Musiikki
Espoo
Sekajoukkue
44

okra Nimenhuuto.com

Esponlahden seurakunnan nuorten aikuisten kuoro.

Annamari kirjoitti: Hei. Anteeksi, unohdin laittaa viestin 14.2. treeneistä :( Tässä nyt siis laulut, joita harjoiteltiin pari viikkoa sitten: - Exultate Cantamos Festivo - Ave, Maria - Pyhiä Hetkiä Jouduin lähtemään treeneistä aikaisemmin. Treenasitteko jotain muuta vielä? (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Kuorolaulu
Espoonlahden Kirkko
Sekajoukkue
33