Laulu­joukkueita

Laulu on hieno laji. Tämä lista kattaa ne joukkueet, joiden lajina on laulu. Joukkueita löytyy sekä tytöille ja pojille että naisilla ja miehille. Sarjatasot vaihtelevat puulaakisarjasta divariin ja liigaan.

Tsekkaa tästä listasta myös ne laulu­joukkueet, jotka hakevat uusia pelaajia riveihinsä. Pelaajapörssissä ilmoituksen julkaisseet joukkueet on merkattu erikseen. Katso sopiva joukkue ja ilmoittaudu mukaan laulu­peliin.

Toki merkkaamattomiinkin laulujoukkueisiin voi olla yhteydessä. Katso joukkueen yhteystiedot kyseisen porukan Nimenhuuto-sivulta. Joukkueen sivulta löytyy usein myös ikäluokka eli minkä ikäisten tai minä vuonna syntyneiden porukasta on kyse. Joukkueen Nimenhuuto-sivulla on tietoa myös pelipaikoista.

Ota Nimenhuuto.com käyttöön omalle joukkuelleesi, niin pääset hyödyntämään laajaa valikoimaa hyödyllisiä ominaisuuksia.

Tässä listassa joukkueita on 87 ja niissä on yhteensä yli 1700 pelaajaa.

Laulu: joukkueet kartalla
Kartta - laulu

Jo 87 laulujoukkuetta käyttää Nimenhuutoa. Perusta oman joukkueen ilmaiset kotisivut.

Chorus Sanctæ Ceciliæ Nimenhuuto.com

Chorus Sanctæ Ceciliæ, den första organiserade kammarkören i Helsingfors, grundades i oktober 1953 på initiativ av Harald Andersén. Kyrkomusikens skyddshelgon den heliga Cecilia har gett kören dess namn. Körens målsättning är att framföra verk som sällan eller aldrig uppförs i Finland, såväl äldre som nykomponerad musik. Ett flertal nyskrivna inhemska körverk är även tillägnade kören.

Joukkue etsii pelaajia: Är du intresserad av att sjunga i vår äldsta finländska kammarkör? Cecilia kö...

Rita kirjoitti: Hej alla. God fortsättning på det nya året. Jag kommer inte att vara med på den första övningen, så var så snälla och tag med egen pausmat. Hälsn. Rita (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Kuorolaulu
Helsingfors
Sekajoukkue
30

Vox Femina Nimenhuuto.com

Damkören Vox Femina grundades hösten 2008 inom Helsingfors Arbis. I dag är vi trettiosju sångare med varierande sångarbakgrund och ålder - från 30+ till 70+! Terminen 2016-2017 övar vi i Arbis tillfälliga utrymmen på Sturegatan 2. Nya sångare välkomnas varmt! Anmälan via Arbis, se www.hel.fi/www/arbis. Läs mera om oss på http://voxfemina.fssmf.webbhuset.fi/

Ulla-Stina kirjoitti: Arbis Camerata håller öppen övning i dag i kafeet mellan 16.30 och 18.00 Lite folkligt, lite klassiskt med Bach Albinoni m fl. (6 päivää sitten)

Päivitetty 6 päivää sitten

Kuorolaulu
Helsingfors
Naiset
38

meilahdenkamarikuoro Nimenhuuto.com

Meilahden kamarikuorossa tehdään musiikkia määrätietoisesti mutta rennolla otteella. Kuoromme on sekakuoro, jonka laulajat tulevat pääkaupunkiseudulta. Laulajissa on sekä kokeneita kuorolaulun konkareita että vasta laulu-uransa alkaneita. Kaikille laulajille on yhteistä into laulaa kuorossa, halu oppia lisää ja ennen kaikkea viihtyä musiikin parissa.

Kai kirjoitti: Olen Japanissa viikon 13, yst t Kai (8 päivää sitten)

Päivitetty 7 päivää sitten

Kuorolaulu
Helsinki
Sekajoukkue
31

Cantabile-kuoro Nimenhuuto.com

Cantabile on pääkaupunkiseudulla toimiva, vuonna 1972 perustettu sekakuoro. Kuoro konsertoi säännöllisesti esittäen niin musiikillisesti kuin ilmaisullisestikin vaativia kokonaisuuksia. Ohjelmisto koostuu pääosin eurooppalaisista a cappella -teoksista, pääpainona uusi suomalainen musiikki. Konserttikokonaisuuksissa on kuitenkin myös lastenlauluja sekä kansanmusiikkia ja kevyttäkin ohjelmaa. Uusien sävellysten ja sovitusten tilaaminen sekä yhteistyö ammattimuusikoiden kanssa ovat aina kuuluneet keskeisesti kuoron toimintaan. Kuoron jäsenet ovat kokeneita laulajia, joita yhdistää ennakkoluuloton asenne ja rakkaus hyvään musiikkiin. Kuoro osallistuu myös kuorokilpailuihin ja -festivaaleihin.

Anne kirjoitti: Osallistun leirille lauantaina. (29 päivää sitten)

Päivitetty 14 päivää sitten

Kuorolaulu
Helsinki
Sekajoukkue
34

Laulumieli Nimenhuuto.com

Laulumieli on Espoonlahden seurakunnan "kuoro kaikille" kuoro. Laulumieli on tarkoitettu kehittyville laulajille ja se perustettiin 2012. Tämä Raija Heinilän runo kuvaa innokkuuttamme laulujen maailmaan: Tänään tänään sisälläni soi. Avaan auringon ikkunat herätän linnut kutsun taivaani tuulet tanssiin. Mustikkamättäällä keijuna keinun ilosta ilmoille laulan. Paijaan pajua, kutitan kuusta, suukotan samettisammalta, sillä tänään sisälläni soi.

Aila kirjoitti: Hei, Minulla jatkuu vielä iltaopiskelut. Koetan päästä paikalle joinakin kertoina näin alkusyksystä, loppusyksystä minulla on torstait varattu iltaluennoille. (7 kuukautta sitten)

Päivitetty 2 kuukautta sitten

Kuorolaulu
Espoo
Sekajoukkue
41

gospelhelsinki Nimenhuuto.com

[FIN] Gospel Helsinki -kuoro laulaa mustaa gospelia, soivaa ilosanomaa, jonka juuret ovat Yhdysvalloissa maan afroamerikkalaisen väestön hengellisessä kuoromusiikissa. Kuoro esiintyy modernisti esikuviensa tapaan ja rikastuttaa ohjelmistoaan genrerajat ylittävällä musiikilla. *** [EN] Gospel Helsinki choir performs gospel music inspired by the Afro-American spiritual choir music. We strive to offer a variety of songs, from traditional hymns to modern pieces.

Danielle kirjoitti: Minäkin on sairaana. (7 kuukautta sitten)

Päivitetty 7 kuukautta sitten

Kuorolaulu ja Kuoro
Helsinki
Sekajoukkue
65

VKK Nimenhuuto.com

Vantaan Kamarikuoron laulajat ja johtaja Treenit: Torstaisin klo 18 - 20.30 / 21 Vaskivuoren lukiolla (Virtatie 4, Vantaa)

Joukkue etsii pelaajia: Vantaan Kamarikuoro Olemme rohkeiden ja taitavien, nuorten ja nuorekkaiden la...

Kai kirjoitti: Luukastreeniin (22 päivää sitten)

Päivitetty 16 päivää sitten

Kuorolaulaminen, Kuoro, Kuorolaulu, Kamarikuoro ja Sekakuoro
Vantaa
Sekajoukkue
48

Kide-kuoro Nimenhuuto.com

Olemme hyvinkääläinen, vireä ja nuorekas sekakuoro, jossa laulaa noin 20 eri-ikäistä, aktiivista laulajaa. Ohjelmistomme on hyvin monipuolinen - perinteistä kuorolaulumusiikkia, hengellistä, klassista, viihteellistä... myös iloinen valikoima juomalauluja!

Joukkue etsii pelaajia: Liity iloiseen joukkoomme , jos olet innokkaaksi luotu ja hieman nuottikorvaa...

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Tervetuloa! Kiva saada joukkueenne palvelumme käyttäjäksi. Sujuuko käyttöönotto? Lue usein kysytyt kysymykset: http://support.nimenhuuto.com/ Sporttiterveisin, Olli asiakaspalvelusta PS: Voit halutessasi poistaa esimerkkiviestit ja –pelaajat joukkueesta :) (Vuosi sitten)

Päivitetty vuosi sitten

Kuorolaulu, Laulu ja Musiikki
Hyvinkää
Sekajoukkue
23

Sta Dam Nimenhuuto.com

Stadin ammattiopiston entisen ja nykyisen henkilöstön, opiskelijoiden ja alumnien kuoro.

Airi kirjoitti: Voih - nyt pukkaa teatteria ja stund Upia juuri parille torstaille peräkkäin! Siispä näemme vasta 13 pvä kiirastorstaina :D (Noin 12 tuntia sitten)

Päivitetty noin 9 tuntia sitten

Kuorolaulu
Helsinki
Sekajoukkue
16

lkuoro Nimenhuuto.com

Laurentius-kuoro: Upeaa sekakuorolaulantaa

Tuomo kirjoitti: Yritän taistella flunssaa vastaan. (3 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 10 tuntia sitten

Kuorolaulu
Lohja
Ei asetettu
27

HYMSKK Nimenhuuto.com

Helsingin yliopiston musiikkiseuran kamarikuoro eli HYMSKK on vuodesta 1994 toiminut noin 30-henkinen sekakuoro, johon kuuluu Helsingin yliopiston opiskelijoita ja henkilökuntaa sekä muita kuoromusiikin ystäviä. Kuoron johtajana on toiminut vuodesta 2013 MuM Kati Pirttimaa.

Tapsa kirjoitti: Palestrina Missa Brevis: linkki youtubeen mallikas esitys, jonka mukana on helppo itsekin laulaa https://youtu.be/95iN3ORaT6Y Löytyy myös helposti kun kirjautuu youtubeen ja laittaa hauksi "intrada missa brevis" (intrada on se esittävä poppoo) Tapsa (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 12 tuntia sitten

Kuorolaulu
Helsinki
Sekajoukkue
34

Wähäpaimen Nimenhuuto.com

Olarin seurakunnan kamarikuoro Wähäpaimen

Sari kirjoitti: Aurinkoista pyhäpäivää! Kuulkaahan, voisitteko heittää pari nasevaa lausetta, mitä erityistä on Antonio Vivaldin teoksessa Gloria kuorolaulajan kannalta, miksi se laittaa sukat pyörimään jalassa, vai laittaako? Ja miksi pääsiäispäivänä kannattaa tulla kuulemaan juuri tätä teosta? Sanokaa siitä ih... (1 päivä sitten)

Päivitetty noin 17 tuntia sitten

Kuorolaulu
Espoo
Sekajoukkue
41

Salon Viihdelaulajat Nimenhuuto.com

Salon Viihdelaulajat on neliääninen sekakuoro, jossa on noin 30 laulajaa – kaikki salonseutulaisia laulun harrastajia. Salon Viihdelaulajat on Suomen vanhin viihdekuoro.

Eija kirjoitti: Olemme Kepin näytöksessä. (Noin 18 tuntia sitten)

Päivitetty noin 18 tuntia sitten

Musiikki ja Kuorolaulu
Salo
Sekajoukkue
30

Turun poliisilaulajat Nimenhuuto.com

Turkulaista poliisilaulantaa jo vuodesta 1933.

Jani kirjoitti: Yövuorosta parin tunnin unilla.. (1 päivä sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Kuorolaulu
Turku
Miehet
21

Ramona Nimenhuuto.com

Kaarinan kovin a cappella kuoro

Mari kirjoitti: Hei! Ramonan tilille FI42 5710 8340 0272 03 saisi käydä maksamassa work shop pv 23,- viite 3133 ja Merzin leiri 36,- viite 3146. Muistathan käyttää viitenumeroa maksaessasi. T. Mari Jämiä (4 päivää sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Kuorolaulu
Kaarina
Ei asetettu
44

Kuoro Lavalla Nimenhuuto.com

Lavalla Kuoro harjoittelee kerran viikossa asukastalo Lavalla. Treenit 18-20 torstaisin.

Sanna kirjoitti: Sopraanot treenaavat siis osoitteessa Apteekkarinraitti 2 B 7 klo 18.30 alkaen. (7 päivää sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Kuorolaulu
Helsinki
Sekajoukkue
33

Keravan Mieslaulajat Nimenhuuto.com

Keravan Mieslaulajien Nimenhuuto-sivusto - konsertit, harjoitusleirit ja muut tapahtumat tiistaitreenejä lukuunottamatta. Tapahtumien tiedot ja ilmoittautumiset.

Eero kirjoitti: Hyvä on juliste! Saisiko tästä sellaisen version, jonka voisi lähettää potentiaalisille lipunmaksajille? (5 päivää sitten)

Päivitetty 5 päivää sitten

Kuorolaulu
Kerava
Miehet
52

Voxpolaris Nimenhuuto.com

Kuopiolainen sekakuoro, joka tekee iloisella mielellä musiikkia laidasta laitaan ja panostaa jäsentensä kouluttamiseen.

Pekka kirjoitti: On epävarmaa, missä määrin voin osallistua. Maanataina 10.9. on Rakkauden ateria -kirkko-oopperan kantaesitys, jota melko varmasti harjoitellaan jollain aikataululla tänä viikonloppuna. Ilmoitan kun tiedän tarkemmin. (6 päivää sitten)

Päivitetty 6 päivää sitten

Kuorolaulu
Kuopio
Sekajoukkue
27

Uroscantturat Nimenhuuto.com

Laulaminen

Jaakko kirjoitti: Katsokaa aikataulut. Terv Jakko (10 päivää sitten)

Päivitetty 10 päivää sitten

Kuorolaulu
Helsinki
Miehet
9

Helianthus Nimenhuuto.com

Helianthus on naantalilainen naiskuoro, joka on perustettu vuonna 1999. Laulamme laadukasta naiskuoromusiikkia laidasta laitaan mm. kansanlauluja, kirkko- ja elokuvamusiikkia. Johtajanamme toimii Johanna Järvinen

Maarit kirjoitti: Kiitos leipojallekin. Näkyy juu tekstit (4 kuukautta sitten)

Päivitetty 17 päivää sitten

Kuorolaulu
Naantali
Naiset
17

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Laulujoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on laulu on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.