Laulu­joukkueita

Laulu on hieno laji. Tämä lista kattaa ne joukkueet, joiden lajina on laulu. Joukkueita löytyy sekä tytöille ja pojille että naisilla ja miehille. Sarjatasot vaihtelevat puulaakisarjasta divariin ja liigaan.

Tsekkaa tästä listasta myös ne laulu­joukkueet, jotka hakevat uusia pelaajia riveihinsä. Pelaajapörssissä ilmoituksen julkaisseet joukkueet on merkattu erikseen. Katso sopiva joukkue ja ilmoittaudu mukaan laulu­peliin.

Toki merkkaamattomiinkin laulujoukkueisiin voi olla yhteydessä. Katso joukkueen yhteystiedot kyseisen porukan Nimenhuuto-sivulta. Joukkueen sivulta löytyy usein myös ikäluokka eli minkä ikäisten tai minä vuonna syntyneiden porukasta on kyse. Joukkueen Nimenhuuto-sivulla on tietoa myös pelipaikoista.

Ota Nimenhuuto.com käyttöön omalle joukkuelleesi, niin pääset hyödyntämään laajaa valikoimaa hyödyllisiä ominaisuuksia.

Tässä listassa joukkueita on 98 ja niissä on yhteensä yli 2000 pelaajaa.

Jo 98 laulujoukkuetta käyttää Nimenhuutoa. Perusta oman joukkueen ilmaiset kotisivut.

Chorus Sanctæ Ceciliæ Nimenhuuto.com

Chorus Sanctæ Ceciliæ, den första organiserade kammarkören i Helsingfors, grundades i oktober 1953 på initiativ av Harald Andersén. Kyrkomusikens skyddshelgon den heliga Cecilia har gett kören dess namn. Körens målsättning är att framföra verk som sällan eller aldrig uppförs i Finland, såväl äldre som nykomponerad musik. Ett flertal nyskrivna inhemska körverk är även tillägnade kören.

Joukkue etsii pelaajia: Är du intresserad av att sjunga i vår äldsta finländska kammarkör? Cecilia kö...

Kim kirjoitti: Jag kommer till klockan 19 (4 kuukautta sitten)

Päivitetty 4 kuukautta sitten

Kuorolaulu
Helsingfors
Sekajoukkue
37

Addictio Nimenhuuto.com

Addictio on laulajiensa syksyllä 2005 perustama helsinkiläinen kamarikuoro. Kuorossa on kolmisenkymmentä laulajaa, kaikki kokeneita kuorolaulajia. Syyskauden 2019 alusta kuoroa on johtanut Riku Laurikka. Addiction perusideana on korkeatasoisen musiikin tekeminen ja uuden oppiminen ihmisten kesken, joille musiikki on addiktio, riippuvuus. Addictio syntyi laulajiensa innosta muodostaa oma kuoro, jossa saisi tehdä mahdollisimman monenlaista musiikkia, kokeillen ja korkeatasoisesti – hauskanpitoa unohtamatta.

Päivitetty 6 päivää sitten

Kuorolaulu, Kuoro ja Sekakuoro
Helsinki
Sekajoukkue
35

Vox Femina Nimenhuuto.com

Damkören Vox Femina grundades hösten 2008 inom Helsingfors Arbis. I dag är vi trettiosju sångare med varierande sångarbakgrund och ålder - från 30+ till 70+! Nya sångare välkomnas varmt! Anmälan via Arbis, se www.hel.fi/www/arbis. Läs mera om oss på http://voxfemina.fssmf.webbhuset.fi/

Susanna kirjoitti: Tack för den underbart vackra blombuketten och för det gångna året med uppträdanden av olika slag och videoinspelning! Vi ses i höst igen - man kan ren anmäla sej här på Nimenhuuto 🌻 (22 päivää sitten)

Päivitetty 22 päivää sitten

Kuorolaulu
Helsingfors
Naiset
32

Cantabile-kuoro Nimenhuuto.com

Cantabile on pääkaupunkiseudulla toimiva, vuonna 1972 perustettu sekakuoro. Kuoro konsertoi säännöllisesti esittäen niin musiikillisesti kuin ilmaisullisestikin vaativia kokonaisuuksia. Ohjelmisto koostuu pääosin eurooppalaisista a cappella -teoksista, pääpainona uusi suomalainen musiikki. Konserttikokonaisuuksissa on kuitenkin myös lastenlauluja sekä kansanmusiikkia ja kevyttäkin ohjelmaa. Uusien sävellysten ja sovitusten tilaaminen sekä yhteistyö ammattimuusikoiden kanssa ovat aina kuuluneet keskeisesti kuoron toimintaan. Kuoron jäsenet ovat kokeneita laulajia, joita yhdistää ennakkoluuloton asenne ja rakkaus hyvään musiikkiin. Kuoro osallistuu myös kuorokilpailuihin ja -festivaaleihin.

Jaana kirjoitti: Tulossa, mutta pääsen vasta luultavimmin tauolta mukaan! (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 2 kuukautta sitten

Kuorolaulu
Helsinki
Sekajoukkue
31

Symbioosin kuoro Nimenhuuto.com

Symbioosin kuoro on poikkitieteellinen neliääninen sekakuoro iloisella asenteella. Ohjelma on monipuolista ja -kielistä, osin haastavaakin mutta hauskaa! Mukana pärjää peruslaulutaidolla, ja kokemuksen myötä taidotkin kehittyvät. Kuoro ottaa mieluusti vastaan nais- ja miesäänten edustajia, tiedekunnasta ja opintojen vaiheesta riippumatta.

Päivitetty noin 2 kuukautta sitten

Kuorolaulu
Helsinki
Sekajoukkue
86

Laulumieli Nimenhuuto.com

Laulumieli on Espoonlahden seurakunnan "kuoro kaikille" kuoro. Laulumieli on tarkoitettu kehittyville laulajille ja se perustettiin 2012. Tämä Raija Heinilän runo kuvaa innokkuuttamme laulujen maailmaan: Tänään tänään sisälläni soi. Avaan auringon ikkunat herätän linnut kutsun taivaani tuulet tanssiin. Mustikkamättäällä keijuna keinun ilosta ilmoille laulan. Paijaan pajua, kutitan kuusta, suukotan samettisammalta, sillä tänään sisälläni soi.

Päivitetty 2 kuukautta sitten

Kuorolaulu
Espoo
Sekajoukkue
41

Kampin Laulu Nimenhuuto.com

Kamarikuoro Kampin Laulu on iältään ja mieleltään nuorekas helsinkiläinen kamarikuoro, joka on rikastuttanut Helsingin musiikkielämää ja ihastuttanut lukuisissa juhlissa jo yli 30 vuoden ajan. Kuoron ydinosaamista on uusi suomalainen kuoromusiikki, mutta ohjelmisto on vuosien varrella ulottunut renessanssi- ja barokkimusiikista aina jazziin ja rockiin asti.

Päivitetty 11 kuukautta sitten

Kuorolaulu
Helsinki
Sekajoukkue
39

Kaukametsän Kamarikuoro Nimenhuuto.com

Kaukametsän Kamarikuoro on Kainuun musiikkiopiston alaisuudessa toimiva sekakuoro. Kun kuoro aikoinaan perustettiin, sen tarkoituksena oli tarjota esiintymisfoorumi koulunsa päättäneille entisille kajaanilaisen Linnan lukion innokkaille kuorolaisille. Nykyään kuorossa laulaa innokkaita laulajia ympäri Kainuuta. Kuoroa johtaa Juha Mikkonen ja se osallistuu vahvalla panoksella seutukunnan musiikkielämään.

Päivitetty noin 2 vuotta sitten

Kuorolaulu
Kajaani
Sekajoukkue
46

Murtosointu Nimenhuuto.com

Espoolainen Murtosointu on korkeatasoinen a cappella -ohjelmistoa esittävä kamarikuoro. Kuoro aloitti toimintansa vuonna 2003, ja siinä on noin 30 kokenutta laulajaa. Kuoron taiteellinen johtaja on dir. mus. Seppo Murto ja varajohtajana aloitti syksyllä 2017 MuM Anna Karjula. Syksyllä 2019 Annan lähtiessä opiskeluvaihtoon varajohtajana toimii MuM George Parris. // Kuoron monipuolinen ohjelmisto kattaa kirjon Palestrinasta suomalaiseen nykymusiikkiin. Pyrimme ilahduttamaan yleisöämme paitsi a cappella -ohjelmistolla myös esittämällä suuria kuoro- ja orkesteriteoksia yhteistyössä isompien kuorojen kuten Dminanten kanssa. // Murtosoinnussa on rento ja iloinen ilmapiiri ja se sopii perheelliselle, joka haluaa tasokkaan harrastuksen.

Päivitetty melkein 3 vuotta sitten

Kuorolaulu, Laulu ja Musiikki
Espoo
Sekajoukkue
41

VKK Nimenhuuto.com

Vantaan Kamarikuoron laulajat ja johtaja Treenit: Torstaisin klo 18 - 20.30 / 21 Vaskivuoren lukiolla (Virtatie 4, Vantaa)

Joukkue etsii pelaajia: Vantaan Kamarikuoro Olemme rohkeiden ja taitavien, nuorten ja nuorekkaiden la...

Miika kirjoitti: Olen pääsääntöisesti julkisten kulkuvälineiden varassa. Kimppakyytiä toivotaan, kun jalkaannutaan Louhelan ulkopuolelle (Nurmijärvi jne.). Asun Vaskivuoren lukion vieressä. T. Miika (4 kuukautta sitten)

Päivitetty 4 kuukautta sitten

Kuorolaulaminen, Kuoro, Kuorolaulu, Kamarikuoro ja Sekakuoro
Vantaa
Sekajoukkue
37

Dominutz Nimenhuuto.com

16 huipputyypin lauluryhmä

S2 kirjoitti: Tarvittaessa (5 päivää sitten)

Päivitetty 5 päivää sitten

Laulu
Tampere
Naiset
18

Kullervo-kuoro Nimenhuuto.com

Treenisitoutumiset ja läsnäolot

Lilli kirjoitti: Hyvältä näyttää. Näin tämä toimii! Lisäsin puhelinnumeroni, mutta en vielä kuvaa (laitan fb-kuvan sen jälkeen kun pride-viikon värit poistuvat). Täältä johtajat ja muut näkisivät, mikä on pelaaja-tilanne milloinkin. Luulisi, että kuorolaiset voisivat sitoutua tähän. Jos poissaolo-tieto viedään tä... (5 päivää sitten)

Päivitetty 5 päivää sitten

Kuorolaulu
Helsinki
Sekajoukkue
4

lkuoro Nimenhuuto.com

Laurentius-kuoro: Tasokasta laulua läpi vuosikymmenten

Päivitetty 9 päivää sitten

Kuorolaulu
Lohja
Ei asetettu
36

Popkuoro Väre Nimenhuuto.com

Haastetta edistyneemmille - kuoroharrastukseen haastetta ja tavoitteellisuutta kaipaaville - laulutekniikan ja stemmalaulun hienosäätöä, pop- ja soul-ohjelmistoa suomeksi ja englanniksi - torstaisin klo. 18.45-20.15, 13x90min

Päivitetty noin kuukausi sitten

Kuorolaulu
Musiikkikoulu Pop Up, Rovaniemi
Sekajoukkue
22

HYMSKK Nimenhuuto.com

Helsingin yliopiston musiikkiseuran kamarikuoro eli HYMSKK on vuodesta 1994 toiminut noin 30-henkinen sekakuoro, johon kuuluu Helsingin yliopiston opiskelijoita ja henkilökuntaa sekä muita kuoromusiikin ystäviä. Kuoron johtajana on toiminut vuodesta 2013 MuM Kati Pirttimaa.

Leena kirjoitti: Hei. Ajoin eilen Oulunkylän kirkolle ja tiedoksi, että parkkipaikalla on työmaa eli hiekkakenttä. Vanhalla puukoululla ehkä parkki vapaata tai kapean kadun varrelle voi ajaa (3 kuukautta sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Kuorolaulu
Helsinki
Sekajoukkue
43

Kuoro Lavalla Nimenhuuto.com

Lavalla Kuoro harjoittelee kerran viikossa asukastalo Lavalla. Treenit 18-20 torstaisin.

Reko kirjoitti: Hei vaan, Camillan kutsusta ilmottauduin ryhmään. Olen laulanut aiemmin sekakuorossa opiskeluaikana 2-tenoria. (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Kuorolaulu
Helsinki
Sekajoukkue
28

Helianthus Nimenhuuto.com

Helianthus on naantalilainen naiskuoro, joka on perustettu vuonna 1999. Laulamme laadukasta naiskuoromusiikkia laidasta laitaan mm. kansanlauluja, kirkko- ja elokuvamusiikkia. Johtajanamme toimii Johanna Järvinen

Ulla kirjoitti: Dona Nobis..., On suuri sun... ja Romanssi skannattu (2 kuukautta sitten)

Päivitetty 2 kuukautta sitten

Kuorolaulu
Naantali
Naiset
16

Salon Viihdelaulajat Nimenhuuto.com

Salon Viihdelaulajat on neliääninen sekakuoro, jossa on noin 30 laulajaa – kaikki salonseutulaisia laulun harrastajia. Salon Viihdelaulajat on Suomen vanhin viihdekuoro.

Anne kirjoitti: Taksi (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 2 kuukautta sitten

Musiikki ja Kuorolaulu
Salo
Sekajoukkue
28

Turun poliisilaulajat Nimenhuuto.com

Turkulaista poliisilaulantaa jo vuodesta 1933.

Mauri kirjoitti: Ja taas se 1/2 h myöhässä. (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Kuorolaulu
Turku
Miehet
15

Popforia Nimenhuuto.com

Stemmalaulureeniä ja perustaitoja - aiemmin laulua harrastaneille, moniäänisestä laulusta ja musiikin perustaidoista kiinnostuneille - suomeksi ja englanniksi, monipuolisesti popmusiikin tyylejä - tiistaisin klo. 17.30-19.00, 13x90min, 185€/kausi

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Kuorolaulu
Musiikkikoulu Pop Up, Rovaniemi
Sekajoukkue
24