Laulu Espoo

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Espoo ja lajina on laulu. Niitä löytyy yhteensä 12 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: salibandy, koripallo, jääkiekko, lentopallo, futsal, sähly, sulkapallo, joukkuevoimistelu ja pesäpallo.

Katso lista koko maan laulujoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - laulu - Espoo

Laulu - Espoo

Laulumieli Nimenhuuto.com

Laulumieli on Espoonlahden seurakunnan "kuoro kaikille" kuoro. Laulumieli on tarkoitettu kehittyville laulajille ja se perustettiin 2012. Tämä Raija Heinilän runo kuvaa innokkuuttamme laulujen maailmaan: Tänään tänään sisälläni soi. Avaan auringon ikkunat herätän linnut kutsun taivaani tuulet tanssiin. Mustikkamättäällä keijuna keinun ilosta ilmoille laulan. Paijaan pajua, kutitan kuusta, suukotan samettisammalta, sillä tänään sisälläni soi.

Tuula kirjoitti: 18.3.2018 Marianpäivän messu Espoonlahden kirkossa Tavataan sunnuntaina kirkolla klo 10:00 ylhäällä musiikkisalissa, jonne voi jättää messun ajaksi tavarat. Huivi/solmio: punainen/lila Vaatetuksen värit: mustaa ja valkoista. Lapsen kastaminen on peruuntunut, joten Tähdet ja kuu jätetään pois laul... (8 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Kuorolaulu
Espoo
Sekajoukkue
42

Wähäpaimen Nimenhuuto.com

Olarin seurakunnan kamarikuoro Wähäpaimen

Mikko kirjoitti: Lisäsin tiedostoihin Jouluraoratorion julisteen. Sitä voi jakaa myös sähköpostitse etc. Ensi torstaina 22.11. harjoitus ilman taukoa klo 19-21. Äänenavaus klo 19. (Noin 11 tuntia sitten)

Päivitetty noin 10 tuntia sitten

Kuorolaulu
Espoo
Sekajoukkue
48

Äänet soimaan Nimenhuuto.com

Espoon Työväenopiston lauluryhmä. Opiskelemme laulutekniikkaa ja yksinlaulua. Laulamme laajaa ohjelmistoa aina aarioista laulelmiin. Kuoronjohtaja Krista Pellikka

Krista kirjoitti: Hei, Tänään sovimme, että viimeisellä kerralla ti 20.11. esiinnymme Palvelutalo Hopeakotkassa (os. Kotkapolku 2, Karakallion ostarin vieressä). Tapaamme siellä klo 16.45 (äänenavaus) ja aloitamme ruokalassa klo 17. Alustavat kappaleemme Karuselli (Hertat ja Tertut...) Saviruukku Täällä Pohjantähd... (19 päivää sitten)

Päivitetty 19 päivää sitten

Kuorolaulu
Espoo
Sekajoukkue
25

Esmila Nimenhuuto.com

Esmila - hunajaa korvillesi

Erkki kirjoitti: Avec ei osallistu karonkkaan (Vuosi sitten)

Päivitetty 2 kuukautta sitten

Kuorolaulu
Espoo
Ei asetettu
50

Kameleonttikuoro Nimenhuuto.com

Celia kirjoitti: Voin tulla kuorovanhemmaksi😊 (18 päivää sitten)

Päivitetty 5 päivää sitten

Kuorolaulu
Espoo
Sekajoukkue
86

Murtosointu Nimenhuuto.com

Saila kirjoitti: Hei! Eltsulta terveisiä! Nyt olisi hunajaa saatavissa. Eltsu tulee ensi torstaina tuomaan minulle hunajalähetystä ja nyt mahdollista tilata itselleen hunajaa samaan lähetykseen. Tilaukset suoraan Eltsulle sähköpostilla @kirkkonummi.fi Terveisin, Saila (Vuosi sitten)

Päivitetty 21 päivää sitten

Kuorolaulu, Laulu ja Musiikki
Espoo
Sekajoukkue
46

Gospelryhmä Nardus Nimenhuuto.com

Olemme Espoonlahden seurakunnan aikuisten iloinen gospelryhmä. Harjoittelemme keskiviikkoisin ja esiinnymme seurakuntamme tilaisuuksissa ja joskus kutsuttuna muuallakin. Jos haluat mukaan seuraa seurakuntasanomien ilmoituksia tai ota yhteyttä seurakunnan aikuistyöhön. Kaikki ovat tervetulleita.

Anna-Elina kirjoitti: En tänään pääsekään harkkoihin, mutta ensi viikolla sitten. (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Laulu
Espoo
Ei asetettu
29

Jakaranda Nimenhuuto.com

Tuomme terveisiä eteläisestä Afrikasta laulaen, soittaen ja tanssien. Yhtyeemme ohjelmisto koostuu eteläisen Afrikan musiikista ja afrikkalaisvaikutteisesta kotimaisesta musiikista. Välillä voi aistia savannin kahinan tai kuulla afrikkalaisen ligoloinnin helisevän soinnin. Laulajien rinnalla soittavat kitarat, puhaltimet, basso ja erilaiset lyömäsoittimet.

Sannamari kirjoitti: Moiii! Pahoittelut myöhäisestä ilmoittamisesta mutta mä en pääsekään tulemaan nyt viikonloppuna :( Syksy näyttää muutenkin tosi kiireiseltä, minun pitää miettiä mihin juttuihin pystyn sitoutumaan, vaikka intoa kyllä olisi! (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Laulu- ja Soitinyhtye
Espoo
Ei asetettu
32

Papas no Mamas Nimenhuuto.com

-

Markus kirjoitti: Tulen mahollisesti Oskun ja Lotan kanssa. (Melkein 6 vuotta sitten)

Päivitetty noin 2 kuukautta sitten

Laulu
Espoo
Miehet
17

okra Nimenhuuto.com

Esponlahden seurakunnan nuorten aikuisten kuoro.

Annamari kirjoitti: Hei. Anteeksi, unohdin laittaa viestin 14.2. treeneistä :( Tässä nyt siis laulut, joita harjoiteltiin pari viikkoa sitten: - Exultate Cantamos Festivo - Ave, Maria - Pyhiä Hetkiä Jouduin lähtemään treeneistä aikaisemmin. Treenasitteko jotain muuta vielä? (9 kuukautta sitten)

Päivitetty 9 kuukautta sitten

Kuorolaulu
Espoonlahden Kirkko
Sekajoukkue
22

Mammakuoro Nimenhuuto.com

Olli kirjoitti: Tervetuloa! Kiva saada joukkueenne palvelumme käyttäjäksi. Sujuuko käyttöönotto? Lue usein kysytyt kysymykset: http://support.nimenhuuto.com/ Sporttiterveisin, Olli asiakaspalvelusta PS: Voit halutessasi poistaa esimerkkiviestit ja –pelaajat joukkueesta :) (6 kuukautta sitten)

Päivitetty 7 päivää sitten

Kuorolaulu
Espoo
Naiset
20

AVTesti Nimenhuuto.com

Pekka kirjoitti: uusi viesti (Noin 7 vuotta sitten)

Päivitetty noin 7 vuotta sitten

Laulu
Espoo
Sekajoukkue
6