Laulu Espoo

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Espoo ja lajina on laulu. Niitä löytyy yhteensä 11 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: salibandy, koripallo, jääkiekko, lentopallo, futsal, sähly, sulkapallo, joukkuevoimistelu ja kaukalopallo.

Katso lista koko maan laulujoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - laulu - Espoo

Laulu - Espoo

Laulumieli Nimenhuuto.com

Laulumieli on Espoonlahden seurakunnan "kuoro kaikille" kuoro. Laulumieli on tarkoitettu kehittyville laulajille ja se perustettiin 2012. Tämä Raija Heinilän runo kuvaa innokkuuttamme laulujen maailmaan: Tänään tänään sisälläni soi. Avaan auringon ikkunat herätän linnut kutsun taivaani tuulet tanssiin. Mustikkamättäällä keijuna keinun ilosta ilmoille laulan. Paijaan pajua, kutitan kuusta, suukotan samettisammalta, sillä tänään sisälläni soi.

Repe kirjoitti: Hei Laulumielen syyskausi alkaa ensi torstaina 7.9. Klo 18:30 Soukan kappelissa. Eli nyt ääniä availemaan, kohta päästään LAULAMAAN! (16 päivää sitten)

Päivitetty 12 päivää sitten

Kuorolaulu
Espoo
Sekajoukkue
42

Wähäpaimen Nimenhuuto.com

Olarin seurakunnan kamarikuoro Wähäpaimen

Sari kirjoitti: Moi! Ehdotan että ensi torstain harjoitus klo 18.30-20.30 pidetään ilman kahvitaukoa käytännön syistä eli omat eväät jos tarvis....kivaa harjoitusta Mikon kanssa! Sari (4 päivää sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Kuorolaulu
Espoo
Sekajoukkue
38

Esmila Nimenhuuto.com

Esmila - hunajaa korvillesi

Erkki kirjoitti: Avec ei osallistu karonkkaan (8 päivää sitten)

Päivitetty 6 päivää sitten

Kuorolaulu
Espoo
Ei asetettu
44

Äänet soimaan Nimenhuuto.com

Espoon Työväenopiston lauluryhmä. Opiskelemme laulutekniikkaa ja yksinlaulua. Laulamme laajaa ohjelmistoa aina aarioista laulelmiin. Kuoronjohtaja Tarja Karkulehto

Matti kirjoitti: Heippa Kiitos muistutuksesta, Ilmoittaudun ti 17.30. Matti (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty 22 päivää sitten

Kuorolaulu
Espoo
Sekajoukkue
19

Murtosointu Nimenhuuto.com

Saila kirjoitti: Hei! Eltsulta terveisiä! Nyt olisi hunajaa saatavissa. Eltsu tulee ensi torstaina tuomaan minulle hunajalähetystä ja nyt mahdollista tilata itselleen hunajaa samaan lähetykseen. Tilaukset suoraan Eltsulle sähköpostilla @kirkkonummi.fi Terveisin, Saila (12 päivää sitten)

Päivitetty 12 päivää sitten

Kuorolaulu, Laulu ja Musiikki
Espoo
Sekajoukkue
42

Kameleonttikuoro Nimenhuuto.com

Emilia kirjoitti: Hei, valitettavasti Emilia ei pääse huomenna konserttiin, koska hänellä on ylimääräinen soittotunti samaan aikaan perjantain kevätkonserttia varten. (4 kuukautta sitten)

Päivitetty 4 kuukautta sitten

Kuorolaulu
Espoo
Sekajoukkue
125

Gospelryhmä Nardus Nimenhuuto.com

Olemme Espoonlahden seurakunnan aikuisten iloinen gospelryhmä. Harjoittelemme keskiviikkoisin ja esiinnymme seurakuntamme tilaisuuksissa ja joskus kutsuttuna muuallakin. Jos haluat mukaan seuraa seurakuntasanomien ilmoituksia tai ota yhteyttä seurakunnan aikuistyöhön. Kaikki ovat tervetulleita.

Anna-Elina kirjoitti: Hei, mahtuuko jonkun kyytiin vielä Hvittorpiin?? Tulisin kirkolle silloin aamulla. Mihin aikaan? (6 päivää sitten)

Päivitetty 6 päivää sitten

Laulu
Espoo
Ei asetettu
31

Jakaranda Nimenhuuto.com

Tuomme terveisiä eteläisestä Afrikasta laulaen, soittaen ja tanssien. Yhtyeemme ohjelmisto koostuu eteläisen Afrikan musiikista ja afrikkalaisvaikutteisesta kotimaisesta musiikista. Välillä voi aistia savannin kahinan tai kuulla afrikkalaisen ligoloinnin helisevän soinnin. Laulajien rinnalla soittavat kitarat, puhaltimet, basso ja erilaiset lyömäsoittimet.

(poistettu pelaaja) kirjoitti: rockenroll! (Melkein 3 vuotta sitten)

Päivitetty yli 2 vuotta sitten

Laulu- ja Soitinyhtye
Espoo
Ei asetettu
30

okra Nimenhuuto.com

Esponlahden seurakunnan nuorten aikuisten kuoro.

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Hei, kaikille laitoin nyt muutamaan lähialueen ravintolaan pöytävaraus tiedustelun 20 hlölle kun en yhtään tiedä ketkä kaikki ovat syömään lähdössä. Tähän viestiin voisi asap vastata tulostaan niin voin sitten mahdolliseen ravintolaan tarkentaa ruokalilijoiden määrän. Kiitos. Satu (4 kuukautta sitten)

Päivitetty 4 kuukautta sitten

Kuorolaulu
Espoonlahden Kirkko
Sekajoukkue
29

Papas no Mamas Nimenhuuto.com

-

Markus kirjoitti: Tulen mahollisesti Oskun ja Lotan kanssa. (Melkein 5 vuotta sitten)

Päivitetty melkein 5 vuotta sitten

Laulu
Espoo
Miehet
16

AVTesti Nimenhuuto.com

Pekka kirjoitti: uusi viesti (Noin 6 vuotta sitten)

Päivitetty noin 6 vuotta sitten

Laulu
Espoo
Sekajoukkue
6

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Laulujoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on laulu on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.