Laulu Kerava

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Kerava ja lajina on laulu. Niitä löytyy yhteensä 2 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: koripallo, jääkiekko, salibandy, pesäpallo, sulkapallo, partio, sähly, ringette ja lentopallo.

Katso lista koko maan laulujoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - laulu - Kerava

Laulu - Kerava

Keravan Mieslaulajat Nimenhuuto.com

Keravan Mieslaulajien Nimenhuuto-sivusto - konsertit, harjoitusleirit ja muut tapahtumat tiistaitreenejä lukuunottamatta. Tapahtumien tiedot ja ilmoittautumiset.

Ari kirjoitti: Terveeksi, Olemme pohtineet porukalla, miten nopeammin päästä kuoropiisujen harjoittelusta nyanssien hiomiseen. Ohessa on linkki, jossa on lyhyt esittelyvideo sekä NWC ohjelmalla tehty laulu, Varpunen jouluaamuna. Tässä eräs vaihtoehto tehokkaaseen itseharjoitteluun Note Worth Composer ohjelmalla... (2 kuukautta sitten)

Päivitetty 2 kuukautta sitten

Kuorolaulu
Kerava
Miehet
52

Aiolis Nimenhuuto.com

Terttu kirjoitti: Hei kaikille! Nimenhuudon materiaaleissa on nyt kansio nimeltä Joulumyyjäiset 2018. Siellä on Tuusulan joulumyyjäisten (8.2. Hyökkälän koululla) ohje myyjille sekä lista kuorolaisista, jotka ovat lupautuneet leipomaan myytävää. Vieläkin saa ilmoittautua jos haluaa. Katsotaan lähempänä myyjäisiä, ... (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Kuorolaulu
Kerava
Ei asetettu
36