Laulu Helsinki

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Helsinki ja lajina on laulu. Niitä löytyy yhteensä 30 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: salibandy, jääkiekko, koripallo, futsal, lentopallo, sähly, purjehdus, kaukalopallo ja sulkapallo.

Katso lista koko maan laulujoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Cantabile-kuoro Nimenhuuto.com

Cantabile on pääkaupunkiseudulla toimiva, vuonna 1972 perustettu sekakuoro. Kuoro konsertoi säännöllisesti esittäen niin musiikillisesti kuin ilmaisullisestikin vaativia kokonaisuuksia. Ohjelmisto koostuu pääosin eurooppalaisista a cappella -teoksista, pääpainona uusi suomalainen musiikki. Konserttikokonaisuuksissa on kuitenkin myös lastenlauluja sekä kansanmusiikkia ja kevyttäkin ohjelmaa. Uusien sävellysten ja sovitusten tilaaminen sekä yhteistyö ammattimuusikoiden kanssa ovat aina kuuluneet keskeisesti kuoron toimintaan. Kuoron jäsenet ovat kokeneita laulajia, joita yhdistää ennakkoluuloton asenne ja rakkaus hyvään musiikkiin. Kuoro osallistuu myös kuorokilpailuihin ja -festivaaleihin.

Kristiina kirjoitti: Paikka on siis Saksalainen koulu, Malminkatu 14, 00100 Helsinki (6 päivää sitten)

Päivitetty noin 20 tuntia sitten

Kuorolaulu
Helsinki
Sekajoukkue
28

Symbioosin kuoro Nimenhuuto.com

Symbioosin kuoro on poikkitieteellinen neliääninen sekakuoro iloisella asenteella. Ohjelma on monipuolista ja -kielistä, osin haastavaakin mutta hauskaa! Mukana pärjää peruslaulutaidolla, ja kokemuksen myötä taidotkin kehittyvät. Kuoro ottaa mieluusti vastaan nais- ja miesäänten edustajia, tiedekunnasta ja opintojen vaiheesta riippumatta.

LeenaV kirjoitti: Hyvät kuorolaiset, Käyttehän mahdollisimman pian Nimenhuudossa ilmoittautumassa läsnä-/poissaoleviksi tämän vuoden Kuorojen kierrokselle! Mielellään 10.6. mennessä! Kuorojen kierros järjestetään to 16.8.2018 osana Art goes Kapakka -festivaalia. Kierros alkaa klo 19 Senaatintorilla pidettävällä yh... (Vuosi sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Kuorolaulu
Helsinki
Sekajoukkue
56

Kampin Laulu Nimenhuuto.com

Kamarikuoro Kampin Laulu on iältään ja mieleltään nuorekas helsinkiläinen kamarikuoro, joka on rikastuttanut Helsingin musiikkielämää ja ihastuttanut lukuisissa juhlissa jo 25 vuoden ajan. Kuoron ydinosaamista on uusi suomalainen kuoromusiikki, mutta ohjelmisto on vuosien varrella ulottunut renessanssi- ja barokkimusiikista aina jazziin ja rockiin asti.

Mika kirjoitti: Myöhässä. (10 kuukautta sitten)

Päivitetty 10 kuukautta sitten

Kuorolaulu
Helsinki
Sekajoukkue
42

HFK Nimenhuuto.com

Helsingin filharmoninen kuoro on pääkaupunkiseudulla toimiva sinfoniakuoro, joka aloitti toimintansa vuonna 2007. Kuoro tähtää laadukkaaseen yhteistyöhön eri orkestereiden ja musiikki-instituutioiden kanssa. Lisäksi kuoro tuottaa omia konsertteja. Kuoron laulajat ovat musiikin ja/tai laulun opiskelijoita, ammattimuusikoita tai kokeneita kuoroharrastajia. Harjoitukset ovat viikoittain, pääsääntöisesti tiistai-iltaisin. Kuoron taiteellisena johtajana toimii kuoronjohtaja Jonas Rannila ja varajohtajana Dominik Vogt.

Lauri kirjoitti: Onko 23.9. edelleen tarkoitus olla harjoitus? (Melkein 2 vuotta sitten)

Päivitetty melkein 2 vuotta sitten

Kuorolaulu ja Musiikki
Helsinki
Sekajoukkue
88

gospelhelsinki Nimenhuuto.com

[FIN] Gospel Helsinki -kuoro laulaa mustaa gospelia, soivaa ilosanomaa, jonka juuret ovat Yhdysvalloissa maan afroamerikkalaisen väestön hengellisessä kuoromusiikissa. Kuoro esiintyy modernisti esikuviensa tapaan ja rikastuttaa ohjelmistoaan genrerajat ylittävällä musiikilla. *** [EN] Gospel Helsinki choir performs gospel music inspired by the Afro-American spiritual choir music. We strive to offer a variety of songs, from traditional hymns to modern pieces.

Danielle kirjoitti: Minäkin on sairaana. (Melkein 3 vuotta sitten)

Päivitetty melkein 2 vuotta sitten

Kuorolaulu ja Kuoro
Helsinki
Sekajoukkue
53

Psaldo Nimenhuuto.com

Akateeminen mieskuoro Psaldo - harjoitukset, keikat, matkat, jne... Mieslaulua aikuiseen makuun jo vuodesta 1996 alkaen!

Jaakko kirjoitti: Timo, jään valitettavasti pois golfkisastamatkan vuoksi...tsemppiä pojat! Jaska (1 päivä sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Kuorolaulu
Helsinki
Miehet
67

Kuoro Lavalla Nimenhuuto.com

Lavalla Kuoro harjoittelee kerran viikossa asukastalo Lavalla. Treenit 18-20 torstaisin.

Sari kirjoitti: En pääse kuorojen kierrokseen. Mukana laulamassa taas 29.8.2019 lähtien. (5 päivää sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Kuorolaulu
Helsinki
Sekajoukkue
35

HYMSKK Nimenhuuto.com

Helsingin yliopiston musiikkiseuran kamarikuoro eli HYMSKK on vuodesta 1994 toiminut noin 30-henkinen sekakuoro, johon kuuluu Helsingin yliopiston opiskelijoita ja henkilökuntaa sekä muita kuoromusiikin ystäviä. Kuoron johtajana on toiminut vuodesta 2013 MuM Kati Pirttimaa.

Margit kirjoitti: Hei kaikki! Toivottavasti kesä on sujunut mukavasti! Olisin taas innokkaana aloittamassa laulutuntien pitoa! Tarjoaisin aloitusillaksi tiistaita 3.9. ja siitä eteenpäin joka toinen tiistai, jos ja kun kiinnostuneita on! Opella on muuten konsertti perjantaina 30.8.klo 17:00 alkaen Arkadia Internat... (4 päivää sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Kuorolaulu
Helsinki
Sekajoukkue
42

TEVRI Nimenhuuto.com

ტევრი Tevri Ensemble (suom. Kaukametsä yhtye) on georgialaisen laulun ystävistä koostuva ryhmä, joka on perustettu 2017. ტევრი Tevri Ensemble harjoittelee Helsingissä.

Päivitetty 2 kuukautta sitten

Georgialaisen laulun yhtye
Helsinki
Sekajoukkue
27

Uroscantturat Nimenhuuto.com

Laulaminen

Simo kirjoitti: Pidetttiinkös kvartettiharjoitus myös huomenna? (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Kuorolaulu
Helsinki
Miehet
13

Kaari-ensemble Nimenhuuto.com

Suomen paras naiskuoro

Emilia kirjoitti: Pääsen tulemaan treeneihin näillä näkymin klo 11 aikaan. (9 kuukautta sitten)

Päivitetty 5 kuukautta sitten

Kuorolaulu
Helsinki
Naiset
28

Cantores Minores Nimenhuuto.com

Kuoron vanhempaintoimikunnan tapahtumat ja tiedot yhdessä paikassa!

Päivitetty 11 kuukautta sitten

Kuorolaulu
Helsinki
Sekajoukkue
50

KYL Nimenhuuto.com

Kauppakorkeakoulun Ylioppilaskunnan Laulajat, the one and only.

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Tervetuloa! Kiva saada joukkueenne palvelumme käyttäjäksi. Sujuuko käyttöönotto? Lue usein kysytyt kysymykset: http://support.nimenhuuto.com/ Sporttiterveisin, Olli asiakaspalvelusta PS: Voit halutessasi poistaa esimerkkiviestit ja –pelaajat joukkueesta :) (11 kuukautta sitten)

Päivitetty 11 kuukautta sitten

Kuorolaulu
Helsinki
Miehet
53

Mieskuoro Valkia Nimenhuuto.com

Valkia on suomalainen mieskamarikuoro, joka esittää klassista a cappella -mieskuoromusiikkia ja valikoituja nykysävellyksiä.

Päivitetty vuosi sitten

Kuorolaulu
Helsinki
Sekajoukkue
29

Helsingin Poliisilaulajat Nimenhuuto.com

Poliisilaulua jo vuodesta 1943

Kari kirjoitti: Kiitos Ripa kiittämisistä ! Näin suorittajastakin tuntui, että konsertti onnistui aika hyvin.On myös kiva todeta, että Sinäkin olet liikkeellä ja pääsit kuulemaan meitä. Itu on varmaan kertonut kuoroon liittyviä asioita, joten en niitä laita tähän.Katri-vaimon kanssa toivomme Sinulle vointia ja k... (Yli vuosi sitten)

Päivitetty vuosi sitten

Kuorolaulu
Helsinki
Miehet
21

Sta Dam Nimenhuuto.com

Stadin ammattiopiston entisen ja nykyisen henkilöstön, opiskelijoiden ja alumnien kuoro.

Jouni kirjoitti: Huom! Kuoroteenit torstaina 1.2. poikkeuksellisesti klo 16.15-17.30! (Yli vuosi sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Kuorolaulu
Helsinki
Sekajoukkue
18

Addictio Nimenhuuto.com

Anu kirjoitti: Ähh... pitkäksi meni. Paikalla 18 mennessä. (2 kuukautta sitten)

Päivitetty 9 päivää sitten

Kuorolaulu
Helsinki
Ei asetettu
33

Mosan ääni Nimenhuuto.com

Mirva kirjoitti: Hei kaikille ! Olen päässyt mukaan huonosti ja kotikin on vaihtunut Tapanilasta Tapaninkylän puolelle mutta olisin erittäin mielelläni mukana jatkossakin. Sunnuntai on omalta osalta ainakin joka toinen viikonloppu haasteita mutta pyrin silti osallistumaan mahdollisuuksien mukaan. Kyselyn yhteenve... (16 päivää sitten)

Päivitetty 16 päivää sitten

Kuorolaulu
Helsinki, Tapanila
Sekajoukkue
30

Philomela Nimenhuuto.com

Päivitetty yli 2 vuotta sitten

Kuorolaulu
Helsinki
Naiset
63

Ahjo Ensemble Nimenhuuto.com

Helsinkiläinen Ahjo Ensemble esittää tasokasta kuoromusiikkia ilman ohjelmistollisia rajoitteita. Ahjon tavoite on tuottaa kuulijoilleen elämyksiä monipuolisella ja yllättävällä ohjelmistollaan sekä taitavalla esiintymisellään. Laulajisto koostuu kunnianhimoisista, kuorolaulua pitkään harrastaneista laulajista. Kuoron taiteellinen johtaja on musiikin maisteri, diplomikuoronjohtaja Paavo Hyökki.

Jouko kirjoitti: Voi olla että pääsen vain iltapäiväksi. Onko aikataulu tarkentunut? (9 kuukautta sitten)

Päivitetty 9 kuukautta sitten

Musiikki ja Kuorolaulu
Helsinki
Ei asetettu
44