Laulu Helsinki

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Helsinki ja lajina on laulu. Niitä löytyy yhteensä 34 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: salibandy, jääkiekko, futsal, koripallo, lentopallo, sähly, kaukalopallo, purjehdus ja kuorolaulu.

Katso lista koko maan laulujoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Addictio Nimenhuuto.com

Addictio on laulajiensa syksyllä 2005 perustama helsinkiläinen kamarikuoro. Kuorossa on kolmisenkymmentä laulajaa, kaikki kokeneita kuorolaulajia. Syyskauden 2019 alusta kuoroa on johtanut Riku Laurikka. Addiction perusideana on korkeatasoisen musiikin tekeminen ja uuden oppiminen ihmisten kesken, joille musiikki on addiktio, riippuvuus. Addictio syntyi laulajiensa innosta muodostaa oma kuoro, jossa saisi tehdä mahdollisimman monenlaista musiikkia, kokeillen ja korkeatasoisesti – hauskanpitoa unohtamatta.

Päivitetty 13 päivää sitten

Kuorolaulu, Kuoro ja Sekakuoro
Helsinki
Sekajoukkue
35

Symbioosin kuoro Nimenhuuto.com

Symbioosin kuoro on poikkitieteellinen neliääninen sekakuoro iloisella asenteella. Ohjelma on monipuolista ja -kielistä, osin haastavaakin mutta hauskaa! Mukana pärjää peruslaulutaidolla, ja kokemuksen myötä taidotkin kehittyvät. Kuoro ottaa mieluusti vastaan nais- ja miesäänten edustajia, tiedekunnasta ja opintojen vaiheesta riippumatta.

Päivitetty noin kuukausi sitten

Kuorolaulu
Helsinki
Sekajoukkue
71

Cantabile-kuoro Nimenhuuto.com

Cantabile on pääkaupunkiseudulla toimiva, vuonna 1972 perustettu sekakuoro. Kuoro konsertoi säännöllisesti esittäen niin musiikillisesti kuin ilmaisullisestikin vaativia kokonaisuuksia. Ohjelmisto koostuu pääosin eurooppalaisista a cappella -teoksista, pääpainona uusi suomalainen musiikki. Konserttikokonaisuuksissa on kuitenkin myös lastenlauluja sekä kansanmusiikkia ja kevyttäkin ohjelmaa. Uusien sävellysten ja sovitusten tilaaminen sekä yhteistyö ammattimuusikoiden kanssa ovat aina kuuluneet keskeisesti kuoron toimintaan. Kuoron jäsenet ovat kokeneita laulajia, joita yhdistää ennakkoluuloton asenne ja rakkaus hyvään musiikkiin. Kuoro osallistuu myös kuorokilpailuihin ja -festivaaleihin.

Aki kirjoitti: hieno idea! en ole kaupungissa muuten tulisin! *<:) (7 kuukautta sitten)

Päivitetty 5 kuukautta sitten

Kuorolaulu
Helsinki
Sekajoukkue
31

Kampin Laulu Nimenhuuto.com

Kamarikuoro Kampin Laulu on iältään ja mieleltään nuorekas helsinkiläinen kamarikuoro, joka on rikastuttanut Helsingin musiikkielämää ja ihastuttanut lukuisissa juhlissa jo 25 vuoden ajan. Kuoron ydinosaamista on uusi suomalainen kuoromusiikki, mutta ohjelmisto on vuosien varrella ulottunut renessanssi- ja barokkimusiikista aina jazziin ja rockiin asti.

Päivitetty yli 2 vuotta sitten

Kuorolaulu
Helsinki
Sekajoukkue
40

gospelhelsinki Nimenhuuto.com

[FIN] Gospel Helsinki -kuoro laulaa mustaa gospelia, soivaa ilosanomaa, jonka juuret ovat Yhdysvalloissa maan afroamerikkalaisen väestön hengellisessä kuoromusiikissa. Kuoro esiintyy modernisti esikuviensa tapaan ja rikastuttaa ohjelmistoaan genrerajat ylittävällä musiikilla. *** [EN] Gospel Helsinki choir performs gospel music inspired by the Afro-American spiritual choir music. We strive to offer a variety of songs, from traditional hymns to modern pieces.

Päivitetty melkein 4 vuotta sitten

Kuorolaulu ja Kuoro
Helsinki
Sekajoukkue
53

HYMSKK Nimenhuuto.com

Helsingin yliopiston musiikkiseuran kamarikuoro eli HYMSKK on vuodesta 1994 toiminut noin 30-henkinen sekakuoro, johon kuuluu Helsingin yliopiston opiskelijoita ja henkilökuntaa sekä muita kuoromusiikin ystäviä. Kuoron johtajana on toiminut vuodesta 2013 MuM Kati Pirttimaa.

Ari kirjoitti: HELSINGIN YLIOPISTON MUSIIKKISEURAN KAMARIKUOROYHDISTYS RY KEVÄTKOKOUS Aika: ti 30.03.2021 klo 17.00 Paikka: Teams-etäkokous, jonka linkki jaetaan ennen kokouspäivämäärää Nimenhuudossa ESITYSLISTA 1. Kokouksen avaus 2. Kokousvirkailijoiden valinta: valitaan kokouksen puheenjohtaja, sihteeri, kaks... (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Kuorolaulu
Helsinki
Sekajoukkue
40

Uroscantturat Nimenhuuto.com

Laulaminen

Jaakko kirjoitti: Arvoisa nuoriso. Esittävää taidetta kuurmootetaan edelleen sen verran että ehkä kenties maaliskuun alussa taasen yritetään naamatuksellisesti, siihen asti voi perehtyä ohjelmistoon mistä Hanna hiljattain informeerasi. Vaan käykää maksamassa se aikuisopiston kurssimaksu. Yst t Jaakko (4 kuukautta sitten)

Päivitetty 4 kuukautta sitten

Kuorolaulu
Helsinki
Miehet
13

Kuoro Lavalla Nimenhuuto.com

Lavalla Kuoro harjoittelee kerran viikossa asukastalo Lavalla. Treenit 18-20 torstaisin.

Soili kirjoitti: Jos laulattaa mutta et rohkene tulla harkkoihin, tässä zoom-linkki tälle illalle. Saat seurata treenejä ja laulaa mukana kunhan pidät mikin äänettömänä. Aloitetaan klo 18. Ilmoittaudu mielellään videokuvan kera. Lopun aikaa voit halutessasi kytkeä videon pois päältä. Harkkojen lopuksi on mahdolli... (7 kuukautta sitten)

Päivitetty 7 kuukautta sitten

Kuorolaulu
Helsinki
Sekajoukkue
36

Psaldo Nimenhuuto.com

Akateeminen mieskuoro Psaldo - harjoitukset, keikat, matkat, jne... Mieslaulua aikuiseen makuun jo vuodesta 1996 alkaen!

Aapo kirjoitti: Moi, Tilinpäätös 2019 on Sekalaiset -kansioissa. (10 kuukautta sitten)

Päivitetty 10 kuukautta sitten

Kuorolaulu
Helsinki
Miehet
71

EOL Nimenhuuto.com

Eteläsuomalaisen Osakunnan Laulajat. Elämä On Laulamista!

Päivitetty yli vuosi sitten

Kuorolaulu
Helsinki
Sekajoukkue
27

TEVRI Nimenhuuto.com

ტევრი Tevri Ensemble (suom. Kaukametsä yhtye) on georgialaisen laulun ystävistä koostuva ryhmä, joka on perustettu 2017. ტევრი Tevri Ensemble harjoittelee Helsingissä.

Päivitetty noin 2 vuotta sitten

Georgialaisen laulun yhtye
Helsinki
Sekajoukkue
19

Kaari-ensemble Nimenhuuto.com

Suomen paras naiskuoro

Päivitetty noin 2 vuotta sitten

Kuorolaulu
Helsinki
Naiset
28

Cantores Minores Nimenhuuto.com

Kuoron vanhempaintoimikunnan tapahtumat ja tiedot yhdessä paikassa!

Päivitetty yli 2 vuotta sitten

Kuorolaulu
Helsinki
Sekajoukkue
53

KYL Nimenhuuto.com

Kauppakorkeakoulun Ylioppilaskunnan Laulajat, the one and only.

Päivitetty melkein 3 vuotta sitten

Kuorolaulu
Helsinki
Miehet
48

Mieskuoro Valkia Nimenhuuto.com

Valkia on suomalainen mieskamarikuoro, joka esittää klassista a cappella -mieskuoromusiikkia ja valikoituja nykysävellyksiä.

Päivitetty melkein 3 vuotta sitten

Kuorolaulu
Helsinki
Sekajoukkue
29

Helsingin Poliisilaulajat Nimenhuuto.com

Poliisilaulua jo vuodesta 1943

Päivitetty melkein 3 vuotta sitten

Kuorolaulu
Helsinki
Miehet
21

Sta Dam Nimenhuuto.com

Stadin ammattiopiston entisen ja nykyisen henkilöstön, opiskelijoiden ja alumnien kuoro.

Päivitetty noin 3 vuotta sitten

Kuorolaulu
Helsinki
Sekajoukkue
18

Philomela Nimenhuuto.com

Päivitetty 9 päivää sitten

Kuorolaulu
Helsinki
Naiset
66

Sounds of Mercy Nimenhuuto.com

Päivitetty noin kuukausi sitten

Kuorolaulu
Helsinki
Sekajoukkue
24

Naispoliisilaulajat Nimenhuuto.com

Anu kirjoitti: Yritän ehtiä työpaikan muuttosiivouksen lomassa zoomaamaan. (7 kuukautta sitten)

Päivitetty 7 kuukautta sitten

Kuorolaulu
Helsinki
Ei asetettu
26