Laulu Helsinki

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Helsinki ja lajina on laulu. Niitä löytyy yhteensä 30 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: salibandy, jääkiekko, koripallo, futsal, lentopallo, sähly, purjehdus, kaukalopallo ja sulkapallo.

Katso lista koko maan laulujoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - laulu - Helsinki

Laulu - Helsinki

Symbioosin kuoro Nimenhuuto.com

Symbioosin kuoro on poikkitieteellinen neliääninen sekakuoro iloisella asenteella. Ohjelma on monipuolista ja -kielistä, osin haastavaakin mutta hauskaa! Mukana pärjää peruslaulutaidolla, ja kokemuksen myötä taidotkin kehittyvät. Kuoro ottaa mieluusti vastaan nais- ja miesäänten edustajia, tiedekunnasta ja opintojen vaiheesta riippumatta.

LeenaV kirjoitti: Hyvät kuorolaiset, Käyttehän mahdollisimman pian Nimenhuudossa ilmoittautumassa läsnä-/poissaoleviksi tämän vuoden Kuorojen kierrokselle! Mielellään 10.6. mennessä! Kuorojen kierros järjestetään to 16.8.2018 osana Art goes Kapakka -festivaalia. Kierros alkaa klo 19 Senaatintorilla pidettävällä yh... (10 kuukautta sitten)

Päivitetty 27 päivää sitten

Kuorolaulu
Helsinki
Sekajoukkue
75

Cantabile-kuoro Nimenhuuto.com

Cantabile on pääkaupunkiseudulla toimiva, vuonna 1972 perustettu sekakuoro. Kuoro konsertoi säännöllisesti esittäen niin musiikillisesti kuin ilmaisullisestikin vaativia kokonaisuuksia. Ohjelmisto koostuu pääosin eurooppalaisista a cappella -teoksista, pääpainona uusi suomalainen musiikki. Konserttikokonaisuuksissa on kuitenkin myös lastenlauluja sekä kansanmusiikkia ja kevyttäkin ohjelmaa. Uusien sävellysten ja sovitusten tilaaminen sekä yhteistyö ammattimuusikoiden kanssa ovat aina kuuluneet keskeisesti kuoron toimintaan. Kuoron jäsenet ovat kokeneita laulajia, joita yhdistää ennakkoluuloton asenne ja rakkaus hyvään musiikkiin. Kuoro osallistuu myös kuorokilpailuihin ja -festivaaleihin.

Johanna kirjoitti: Koska on vain stemmikset ja lyhyempi harjoitus, ei ole kahvia tarjolla. (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Kuorolaulu
Helsinki
Sekajoukkue
34

meilahdenkamarikuoro Nimenhuuto.com

Meilahden kamarikuorossa tehdään musiikkia määrätietoisesti mutta rennolla otteella. Kuoromme on sekakuoro, jonka laulajat tulevat pääkaupunkiseudulta. Laulajissa on sekä kokeneita kuorolaulun konkareita että vasta laulu-uransa alkaneita. Kaikille laulajille on yhteistä into laulaa kuorossa, halu oppia lisää ja ennen kaikkea viihtyä musiikin parissa.

Ulla kirjoitti: Tiedoksenne! Töölönkirkko seurakuntasali 16.01 ke klo 18:30- seuraavat harjoitukset. Kesto 1,5 tuntia ja ei olisi taukoa ellei toisin sovita. Tuomas yrittää muistaa infota tämän myös huomenna. 9.1 ke ei ole siis vielä harjoituksia! Tuomas miettii vielä mitä laulettaisiin. Tiedusteluterveisin, Ulla (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Kuorolaulu
Helsinki
Sekajoukkue
28

Kampin Laulu Nimenhuuto.com

Kamarikuoro Kampin Laulu on iältään ja mieleltään nuorekas helsinkiläinen kamarikuoro, joka on rikastuttanut Helsingin musiikkielämää ja ihastuttanut lukuisissa juhlissa jo 25 vuoden ajan. Kuoron ydinosaamista on uusi suomalainen kuoromusiikki, mutta ohjelmisto on vuosien varrella ulottunut renessanssi- ja barokkimusiikista aina jazziin ja rockiin asti.

Mika kirjoitti: Myöhässä. (5 kuukautta sitten)

Päivitetty 5 kuukautta sitten

Kuorolaulu
Helsinki
Sekajoukkue
44

HFK Nimenhuuto.com

Helsingin filharmoninen kuoro on pääkaupunkiseudulla toimiva sinfoniakuoro, joka aloitti toimintansa vuonna 2007. Kuoro tähtää laadukkaaseen yhteistyöhön eri orkestereiden ja musiikki-instituutioiden kanssa. Lisäksi kuoro tuottaa omia konsertteja. Kuoron laulajat ovat musiikin ja/tai laulun opiskelijoita, ammattimuusikoita tai kokeneita kuoroharrastajia. Harjoitukset ovat viikoittain, pääsääntöisesti tiistai-iltaisin. Kuoron taiteellisena johtajana toimii kuoronjohtaja Jonas Rannila ja varajohtajana Dominik Vogt.

Lauri kirjoitti: Onko 23.9. edelleen tarkoitus olla harjoitus? (Yli vuosi sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Kuorolaulu ja Musiikki
Helsinki
Sekajoukkue
88

gospelhelsinki Nimenhuuto.com

[FIN] Gospel Helsinki -kuoro laulaa mustaa gospelia, soivaa ilosanomaa, jonka juuret ovat Yhdysvalloissa maan afroamerikkalaisen väestön hengellisessä kuoromusiikissa. Kuoro esiintyy modernisti esikuviensa tapaan ja rikastuttaa ohjelmistoaan genrerajat ylittävällä musiikilla. *** [EN] Gospel Helsinki choir performs gospel music inspired by the Afro-American spiritual choir music. We strive to offer a variety of songs, from traditional hymns to modern pieces.

Danielle kirjoitti: Minäkin on sairaana. (Yli 2 vuotta sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Kuorolaulu ja Kuoro
Helsinki
Sekajoukkue
53

HYMSKK Nimenhuuto.com

Helsingin yliopiston musiikkiseuran kamarikuoro eli HYMSKK on vuodesta 1994 toiminut noin 30-henkinen sekakuoro, johon kuuluu Helsingin yliopiston opiskelijoita ja henkilökuntaa sekä muita kuoromusiikin ystäviä. Kuoron johtajana on toiminut vuodesta 2013 MuM Kati Pirttimaa.

Tuula kirjoitti: KOKEILE JOTAIN UUTTA! Varaa ensi tiistaiksi Hymskk:n laulutunti. Vapaana 17.00 ja 17.30. Et tule pettymään. Varaukset tuula.paatelma@gmail.com (1 päivä sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Kuorolaulu
Helsinki
Sekajoukkue
42

Kaari-ensemble Nimenhuuto.com

Suomen paras naiskuoro

Inkeri kirjoitti: En vielä tiedä tilannettani kesäkuun ekalla viikolla. Saatan olla ulkomailla, mutta asia selviää toivottavasti lähiaikoina. (3 päivää sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Kuorolaulu
Helsinki
Naiset
26

Kuoro Lavalla Nimenhuuto.com

Lavalla Kuoro harjoittelee kerran viikossa asukastalo Lavalla. Treenit 18-20 torstaisin.

Minna kirjoitti: Tulen myöhemmin mukaan tänään, heti kun ehdin! (23 päivää sitten)

Päivitetty 6 päivää sitten

Kuorolaulu
Helsinki
Sekajoukkue
39

Psaldo Nimenhuuto.com

Akateeminen mieskuoro Psaldo - harjoitukset, keikat, matkat, jne... Mieslaulua aikuiseen makuun jo vuodesta 1996 alkaen!

Aapo kirjoitti: Tervehdys, Keikkapisteet -kansiossa on tiedosto, jossa on lueteltu keikkapisteisiin oikeuttavat keikat ja niihin osallistuneet. Pyydän, että kommentoitte puutteista ja virheistä minulle viimeistään keskiviikkona 13.3. mieluiten sähköpostilla. Lähetän Riikaan lähtijöille ensi viikon loppupuolella ... (14 päivää sitten)

Päivitetty 14 päivää sitten

Kuorolaulu
Helsinki
Miehet
67

Uroscantturat Nimenhuuto.com

Laulaminen

Jaakko kirjoitti: Hei! Pyytäisin teiltä vielä varmistusta että oletteko yötä Kanneljärven laululeirillä 6-7.4.2019? Selvitämme parhaillaan yöpyjien määrää, jotta sen voi ilmoittaa opistolle. Yst t Jaakko (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Kuorolaulu
Helsinki
Miehet
13

Cantores Minores Nimenhuuto.com

Kuoron vanhempaintoimikunnan tapahtumat ja tiedot yhdessä paikassa!

Päivitetty 6 kuukautta sitten

Kuorolaulu
Helsinki
Sekajoukkue
48

KYL Nimenhuuto.com

Kauppakorkeakoulun Ylioppilaskunnan Laulajat, the one and only.

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Tervetuloa! Kiva saada joukkueenne palvelumme käyttäjäksi. Sujuuko käyttöönotto? Lue usein kysytyt kysymykset: http://support.nimenhuuto.com/ Sporttiterveisin, Olli asiakaspalvelusta PS: Voit halutessasi poistaa esimerkkiviestit ja –pelaajat joukkueesta :) (7 kuukautta sitten)

Päivitetty 7 kuukautta sitten

Kuorolaulu
Helsinki
Miehet
49

Mieskuoro Valkia Nimenhuuto.com

Valkia on suomalainen mieskamarikuoro, joka esittää klassista a cappella -mieskuoromusiikkia ja valikoituja nykysävellyksiä.

Päivitetty 7 kuukautta sitten

Kuorolaulu
Helsinki
Sekajoukkue
29

Helsingin Poliisilaulajat Nimenhuuto.com

Poliisilaulua jo vuodesta 1943

Kari kirjoitti: Kiitos Ripa kiittämisistä ! Näin suorittajastakin tuntui, että konsertti onnistui aika hyvin.On myös kiva todeta, että Sinäkin olet liikkeellä ja pääsit kuulemaan meitä. Itu on varmaan kertonut kuoroon liittyviä asioita, joten en niitä laita tähän.Katri-vaimon kanssa toivomme Sinulle vointia ja k... (11 kuukautta sitten)

Päivitetty 8 kuukautta sitten

Kuorolaulu
Helsinki
Miehet
21

Sta Dam Nimenhuuto.com

Stadin ammattiopiston entisen ja nykyisen henkilöstön, opiskelijoiden ja alumnien kuoro.

Jouni kirjoitti: Huom! Kuoroteenit torstaina 1.2. poikkeuksellisesti klo 16.15-17.30! (Vuosi sitten)

Päivitetty 11 kuukautta sitten

Kuorolaulu
Helsinki
Sekajoukkue
18

Addictio Nimenhuuto.com

Elisa kirjoitti: Joudun lähtemään klo 20 (12 päivää sitten)

Päivitetty 12 päivää sitten

Kuorolaulu
Helsinki
Ei asetettu
34

Mosan ääni Nimenhuuto.com

Mari kirjoitti: Hyvää uutta vuotta kuorolaiset! Uuden vuoden kunniaksi olemme päättäneet pyytää kaikilta laulajilta 30 euron avustuksen kuoron toimintaedellytysten varmistamiseksi. Maksun voi suorittaa tilille FI66 3636 3002 7794 45, jonka omistaa Touko Korhonen. Kiitokset Mosan äänen hallituksen puolesta. (2 kuukautta sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Kuorolaulu
Helsinki, Tapanila
Sekajoukkue
29

Philomela Nimenhuuto.com

Päivitetty noin 2 vuotta sitten

Kuorolaulu
Helsinki
Naiset
63

Ahjo Ensemble Nimenhuuto.com

Helsinkiläinen Ahjo Ensemble esittää tasokasta kuoromusiikkia ilman ohjelmistollisia rajoitteita. Ahjon tavoite on tuottaa kuulijoilleen elämyksiä monipuolisella ja yllättävällä ohjelmistollaan sekä taitavalla esiintymisellään. Laulajisto koostuu kunnianhimoisista, kuorolaulua pitkään harrastaneista laulajista. Kuoron taiteellinen johtaja on musiikin maisteri, diplomikuoronjohtaja Paavo Hyökki.

Jouko kirjoitti: Voi olla että pääsen vain iltapäiväksi. Onko aikataulu tarkentunut? (5 kuukautta sitten)

Päivitetty 4 kuukautta sitten

Musiikki ja Kuorolaulu
Helsinki
Ei asetettu
43