Ratsastus Masku

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Masku ja lajina on ratsastus. Niitä löytyy yhteensä 1 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: salibandy, jääkiekko, lentopallo, golf, yleisurheilu, ratsastus, pesäpallo ja sulkapallo.

Katso lista koko maan ratsastusjoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Tunne eläin Nimenhuuto.com

Ratsastusta tai hevosten käsittelykoulutusta yksilöllisesti pienissä ryhmissä tai yksityistunneilla oppijan taitotaso ja tavoitteet huomioiden sekä eläimiä kuunnellen ja kunnioittaen, tavoitteena hyvät hevostaidot ja yhteistyö hevosen kanssa. Hevosten koulutusta asiakkaan tallilla maasta käsin, ongelmakäyttäytymisen analysointi ja siitä poisoppimisen koulutus. Heppasynttärit ja muut tapahtumat. 4H heppakerho.

Raili kirjoitti: Hei, kovasti jo odotellaan heppakerhoa viesteistä päätellen. Malttakaa nyt vielä vähän odotella! Kerho alkaa viikolla 9 ja kertoja on 10. Laitan ne tänne näkyville lähiaikoina (en tänään). Kerhoja on kaksi peräkkäin, 17.00-18.30 on pääsääntöisesti 10 v. ja nuoremmille, jotka vasta aloittavat harr... (Noin 2 vuotta sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Ratsastus
Masku
Sekajoukkue
51