Jalkapallo Masku

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Masku ja lajina on jalkapallo, futis, potkupallo, jalkkis, football ja jalis. Niitä löytyy yhteensä 19 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: salibandy, lentopallo, jääkiekko, yleisurheilu, vpk, tanssillinen voimistelu, vapaatanssi, golf ja ratsastus.

Katso lista koko maan jalkapallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - jalkapallo - Masku

Jalkapallo - Masku

MaPS Pelinohjaajat Nimenhuuto.com

Maskun Palloseuran pelinohjaajien oma nimenhuuto.

Joni kirjoitti: Moikka Sunnuntaina vielä paljon pelejä ilman puhaltajaa! Eemeli 9-13 ja Otto 11-13 vasta IN. Apuja tarvitaan! Vapaana kenttä 2 klo 9-11, 13-15 kahdella kentällä ja 15-17 kahdella kentällä. Jos haluat näitä niin laita mulle tekstari!! Joni (Vuosi sitten)

Päivitetty vuosi sitten

Jalkapallo
Masku
Sekajoukkue
44

MaPS Naiset Nimenhuuto.com

Maskun Palloseuran naisten edustusjoukkue treenaa täysillä, mutta iloisella mielellä.

Hanna kirjoitti: Aattelin pistää ton pesuainemyyntikampanjan taas pyörimään, kun omat aineet on päässy loppumaan. Samalla joukkueelle kertyy roposia ja ehkä seteleitäkin... Elikäs myyntilistat löytyy kuvat ja materiaalit osiosta. Riittäiskö jos myyntiakaa olis tonne syyskuun 15 päivän tienoille. (Yli vuosi sitten)

Päivitetty vuosi sitten

Jalkapallo
Masku
Naiset
29

Masku United 06 Nimenhuuto.com

Maskun Palloseuran joukkue, joka yhdistää seuran kaikki 2006 syntyneet innokaat juniorit.

Eeva-Maria kirjoitti: HUOMIO HUOMIO!!! Taitokoulu poikkeuksellisesti SUNNUNTAINA klo 10 ! (Melkein 3 vuotta sitten)

Päivitetty melkein 3 vuotta sitten

Jalkapallo
Masku
Sekajoukkue
24

MaPS P05 Nimenhuuto.com

Roope kirjoitti: Hyvää alkanutta vuotta kaikille! Sain jaettua talvisarjan puffettivuorot seuraavasti: Lauantai 14.1. klo 16.30 - 18.00 Roope klo 18.00 - 19.30 Daniel klo 19.30 - 21.00 + loppusiivous; Perttu ja Elmeri Mokkapaloja tai muita leivonnaisia tuovat Aaro, Valtteri ja Joel. Lauantai 4.2. klo 16.30 - 18.0... (Vuosi sitten)

Päivitetty 12 kuukautta sitten

Jalkapallo
Masku
Ei asetettu
31

MaPS P06 Nimenhuuto.com

Noora kirjoitti: Laitan tätä kautta nyt myös tämän muistutuksen. Eli ensi viikonloppuna olisi taas Hemmingin koulun valvonta eikä ketään vielä ilmottautuneena. Vapaaehtoisia siis kaivataan, käykäähän ilmoittamassa itsenne. Vanhempien palaveri on 14.3, käykää ilmottautumassa myös siihen ja tietty Jopoxin kautta. P... (12 kuukautta sitten)

Päivitetty 12 kuukautta sitten

Jalkapallo
Masku
Pojat
41

MaPS pinkit Nimenhuuto.com

Tiiu kirjoitti: Riku siirrä joukkueen kuvat jopoxiin jos osaat :) (Vuosi sitten)

Päivitetty vuosi sitten

Jalkapallo
Masku
Ei asetettu
24

Masku Nimenhuuto.com

Mika kirjoitti: Mano, Mikko, Emppu, Joni V, Malka, Niisku, Mati, Vekke ja Karri käykää luomassa Jopox tunnukset. Jos täällä nimenhuudossa on väärä sp-osoite niin laittakaa uusi niin lähetän uuden kutsun. (Vuosi sitten)

Päivitetty vuosi sitten

Jalkapallo
Masku
Miehet
57

MaPS P04 Nimenhuuto.com

Veeti kirjoitti: Onko jollakin kadoksissa Selectin jalkkishanskaat, koko xs. Meillä ylimääräiset?? Piia (Melkein 2 vuotta sitten)

Päivitetty vuosi sitten

Jalkapallo
Masku
Ei asetettu
34

MaPS P07 Nouste Nimenhuuto.com

Nico kirjoitti: Eli B-influenssassassa, keskiviikon treeni ja valokuva jää valitettavasti väliin kaverisynttäreiden vuoksi.. (Melkein 3 vuotta sitten)

Päivitetty yli 2 vuotta sitten

Jalkapallo
Masku
Ei asetettu
16

MaPS P07 Masku Nimenhuuto.com

Samuel kirjoitti: Saiko Aurassa pelanneet kaikki jonkun mitallin ? Samuel ei ole saanut..osallistuttiin vaan lauantaina kun sunnuntaina emme päässeet. (Yli 2 vuotta sitten)

Päivitetty yli 2 vuotta sitten

Jalkapallo
Masku
Pojat
18

MaPS C-juniorit Nimenhuuto.com

Päivitetty melkein 4 vuotta sitten

Jalkapallo
Masku
Pojat
20

FC Mamas Nimenhuuto.com

FC Mamas on harrastelijoiden oma porukka. Tervetuloa mukaan iloiseen porukkaan. Klikkaa tapahtumia etusivulla, niin näet milloin harjoittelemme.

Joukkue etsii pelaajia: Maskun ja lähikuntien naiset tervetuloa kohottamaan kuntoa harrastelijaryhmän...

Eeva kirjoitti: Päätettiin eilen harkoissa, ettei pidetä saunailtaa nyt lauantaina vähäisen osallistujamäärän vuoksi. Koitetaan keväämmällä uudestaan :). (Vuosi sitten)

Päivitetty vuosi sitten

Jalkapallo
Masku
Naiset
27

Merimaskun Ahto Barcelona 08 Nimenhuuto.com

Janne kirjoitti: Moi! Illan salivuoron osallistujamäärä on kaksi pelaajaa eli perutetaan tämän illan harjoitukset. Voisiko Mikael ja Joni kuitata viestin nähdyksi, kiitos. Palataan palloilun pariin taas ensi viikolla hiihtoloman jälkeen. Terveisin, Janne (4 päivää sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Jalkapallo
Merimasku
Sekajoukkue
18

Ahdon jalkapallokoulu 10-11 Nimenhuuto.com

Markus kirjoitti: Nyt tulevalla viikolla ei ole harjoituksia, kun on talviloma. Jatketaan taas viikolla 9. T:Markus (5 päivää sitten)

Päivitetty 5 päivää sitten

Jalkapallo
Merimasku
Sekajoukkue
20

Merimaskun Ahto Papat Nimenhuuto.com

Kari kirjoitti: Kentän valoista: Valojen ohjaus on ilmeisesti osittain? jossain koulun tiloissa ja ongelmaa on yritetty korjata useasti. Valoille tehdään uusi / erillinen ohjaus keväällä mutta ihan nopeasti ei ole luvassa korjausta... Eli nyt talven osalta otsalamput (tai genu ja työvalot) mukaan treeneihin o:-) (16 päivää sitten)

Päivitetty 12 päivää sitten

Jääkiekko ja Jalkapallo
Merimasku
Sekajoukkue
20

Nouste Futis Nimenhuuto.com

Heny kirjoitti: Ei kande hikoilla kun ei pääse suihkuun (16 päivää sitten)

Päivitetty 16 päivää sitten

Jalkapallo
Nousiainen / Masku
Sekajoukkue
22

MaPS35 Nimenhuuto.com

Tomi kirjoitti: Moro! Kuten moni jo tietääkin, Maskun Palloseuran nettisivut siirtyvät pikku hiljaa (uusien sivujen pitäisi aueta ihan näillä näppylöillä) Jopoxin pyörittämille sivuille ja samassa koko seuran jäsenrekisteri sekä nimenhuudon korvaava "pukukoppi" siirtyvät saman järjestelmän alle. Lähetin hetki si... (Vuosi sitten)

Päivitetty vuosi sitten

Jalkapallo
Masku
Ei asetettu
31

MaPS -08 Nimenhuuto.com

Tero kirjoitti: Terve, Esitaitokoulu jatkuu aiemmasta ilmoituksesta poiketen vasta lauantaina 28.1. Jatketaan sitä samalla ryhmällä kuin syksylläkin. Jos joku muukin on kiinnostunut osallistumaan, niin keskustelkaa asiasta ensin valmentajien kanssa. Muistutuksena kaikille, että aina perjantaisin klo 15.30-16.30 ... (Vuosi sitten)

Päivitetty vuosi sitten

Jalkapallo
Masku
Pojat
39

maps05piiksvuori Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Toiseen peliin (Yli 3 vuotta sitten)

Päivitetty yli 3 vuotta sitten

Jalkapallo
Masku
Ei asetettu
6