Salibandy Masku

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Masku ja lajina on salibandy, sähly, säbä ja floorball. Niitä löytyy yhteensä 15 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: salibandy, lentopallo, jääkiekko, ju-jutsu, vpk, tanssillinen voimistelu, vapaatanssi, golf ja yleisurheilu.

Katso lista koko maan salibandyjoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - salibandy - Masku

Salibandy - Masku

SBS Masku P08 Nimenhuuto.com

Syksyllä 2012 muodostettu -07-08 joukkue joka jakautui kaudelle 2015 - 2016 omiin ikäluokkiin. Joukkueen suurimpiin saavutuksiin kuuluu HFC 2017 turnauksessa haastajasarjan 1. sija, kilpasarjan 2. sija, Särkänniemen salibandy cup:in 2016 1. sija ja toisen joukkueen sija 5-8. Kaudella 2016-2017 joukkue on saavuttanut myös Eurosport Floorball Challenge-turnauksessa 2. sijan. Joukkue aloittanut syyskauden harjoitukset 31.8.2016. Harjoituspaikkana toimii Hemmingin liikuntahalli keskiviikkoisin klo 16.45 ja Nousiaisten Nummen koulu lauantaisin klo 10.00 - 11.00. Kaudella 2016-2017 joukkue osallistuu kahdella joukkueella länsirannikon kortteliliigaan ja kauden aikana pelattaviin turnauksiin vaihtelevilla ryhmillä.

Miikka kirjoitti: Huomasin tämän vasta nyt. Joko kyyti selvä? (17 päivää sitten)

Päivitetty 6 päivää sitten

Salibandy
Masku
Pojat
35

Sbs Masku -03 Nimenhuuto.com

Kovaa, taidokasta ja korkealentoista juniorisalibandya. SBS Masku 03

Akseli kirjoitti: Moi Akseli ja vanhemmat kiittää pelaajia, valmentajia ja vanhempia unohtumattomista kokemuksista salibandyn parissa. Akseli jatkaa harrastusta FBC:ssä. Nähdään kentän laidalla. T. Akseli (1 päivä sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Salibandy
Masku
Pojat
38

SBS MASKU B - pojat Nimenhuuto.com

SBS Masku pojat -00

Ossi kirjoitti: Tämän illan eli 10.5.2017 harjoitusten paikka on muuttunut Hemmingistä Leafille, koska Hemmingin sali varattu toiseen käyttöön koko illaksi. Alkamisaika sama eli kaikki paikalla Leafillä klo 19.00. Ossi (14 päivää sitten)

Päivitetty 7 päivää sitten

Salibandy
Masku
Pojat
41

SBS Masku P01 Nimenhuuto.com

SBS Masku Pojat 01

Ossi kirjoitti: Illan treenit peruutettu vähäisen osallistujamäärän takia. Ossi (2 kuukautta sitten)

Päivitetty 2 kuukautta sitten

Salibandy
Masku
Ei asetettu
35

SBS Masku Naiset Nimenhuuto.com

Kati kirjoitti: Kati poissa 1-4viikkoa. Kantakalvo repeytynyt ( se mikä menee päkiästä kantapäähän) (6 kuukautta sitten)

Päivitetty 15 päivää sitten

Salibandy
Masku
Naiset
27

SBS Masku T07-09 Nimenhuuto.com

Helga kirjoitti: Helga kuumeessa (5 päivää sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Salibandy
Masku
Tytöt
20

sbsmaskutytot Nimenhuuto.com

Minna kirjoitti: Hei, muistutan vielä tästä, osalla on vielä hoitamatta. Kiitos! t. Minna _______ Hei! Muistanette vielä sen paremmin sujuneen Tampereen turnausreissun, joka tehtiin bussilla. Nyt on tullut maksun aika, kun FBC viimein laittoi laskun kyydistä. Osallistujien kesken jaettuna kustannukseksi tuli 20 e... (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Salibandy
Masku
Tytöt
32

SBS Masku 04 Nimenhuuto.com

Markku kirjoitti: Peruutetaan ensi maanantain treenit, koska suurin osa -04 porukasta on luokkaretkellä ja ketään ei ole tällä hetkellä innissä. (3 päivää sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Salibandy
Masku
Pojat
33

SBS Masku 05 Nimenhuuto.com

Jace kirjoitti: Turnaus Helsingissä toukokuussa! Olen varannut huoneita pelaajille ja huoltojoukoille Rantasipi Airportista ( Nykyinen Cumulus Resort Airport ) 19.5-21.5. Huoneiden hinnat ovat seuraavat: kahden hengen huone 74e/ yö kahden hengenhuone + lasten lisävuode 89e / yö Ilmoittakaa viestiketjun alle mikä... (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty 7 päivää sitten

Salibandy
Masku
Pojat
29

SBS Masku 09 Nimenhuuto.com

Veikko kirjoitti: Haluan vielä valmentajien lisäksi kiittää todella lämpimästi joukkueen johtajaa - kaikki oli hienosti hoidettu ja informoitu. (16 päivää sitten)

Päivitetty 16 päivää sitten

Salibandy
Masku
Pojat
31

SBS Masku 2 Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Joka jätkä ilmoittaa nyt tulonsa. Tps:n poikia ei ole tulossa ovat omissa peleissä. Nyt siis viimeinen rutistus ja kaikki ilmoittavat tulonsa tämän päivän aikana. Saku (2 kuukautta sitten)

Päivitetty 2 kuukautta sitten

Salibandy
Masku
Miehet
11

SBS Masku 3 Nimenhuuto.com

Salibandy 5-Div.

Joukkue etsii pelaajia: Treenit 1 krt/vko maskussa, pelit Turussa tai lähiseudulla. Tarvitaan maaliva...

Aleksi kirjoitti: Jälkimmäiseen todennäkösesti kerkeän (2 kuukautta sitten)

Päivitetty 2 kuukautta sitten

Salibandy
Masku
Miehet
21

SBS Masku -02 Nimenhuuto.com

Marko kirjoitti: Moikka kaikki pelurit ja vanhemmat. Kausi alkaa olla paketissa kaikilta osin, viimeisimpänä huikea reissu Tallinnan turnuksessa. Kiitän menneistä kausista on ollut mahtavaa kuulua tähän joukkueeseen ja katsoa kehitystä ja iloa. Me siirrymme kohti uusia haasteita mutta varmasti halleilla nähdään. ... (9 päivää sitten)

Päivitetty 9 päivää sitten

Salibandy
Masku
Ei asetettu
30

SBS Masku P07 Nimenhuuto.com

Mika kirjoitti: Tervehdys!! Huomasin juuri, että ensi viikon Wirmo peleihin puuttuu vielä vahvistuksia, että onko tulossa peliin vaiko ei.. Hemmingissä pelattavaan peliin onkin lähes kaikki vahvistanut, mutta Hanilla pelattavaan peliin vahvistus on nyt tullut neljältä pelaajalta!! On TÄRKEÄÄ että käytte tämän pä... (13 päivää sitten)

Päivitetty 13 päivää sitten

Salibandy
Masku
Pojat
29

SBS Masku Maalivahtikoulu Nimenhuuto.com

Mika kirjoitti: Perjantaiset maalivahtitreenit on peruttu! (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 2 kuukautta sitten

Salibandy
Masku
Sekajoukkue
38

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Salibandyjoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on salibandy on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.