Salibandy Masku

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Masku ja lajina on salibandy, sähly, säbä ja floorball. Niitä löytyy yhteensä 14 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: salibandy, lentopallo, jääkiekko, yleisurheilu, ju-jutsu, vpk, tanssillinen voimistelu, vapaatanssi ja golf.

Katso lista koko maan salibandyjoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - salibandy - Masku

Salibandy - Masku

SBS Masku P08 Nimenhuuto.com

Syksyllä 2012 muodostettu -07-08 joukkue joka jakautui kaudelle 2015 - 2016 omiin ikäluokkiin. Joukkueen suurimpiin saavutuksiin kuuluu HFC 2017 turnauksessa haastajasarjan 1. sija, kilpasarjan 2. sija, Särkänniemen salibandy cup:in 2017 haastajasarjan 1. sija, kilpasarjan 2. sija Särkänniemen salibandy cup:in 2016 1. sija. Kaudella 2016-2017 joukkue on saavuttanut myös Eurosport Floorball Challenge-turnauksessa 2. sijan. Joukkue aloittanut syyskauden harjoitukset 19.8.2017. Harjoituspaikkana toimii Hemmingin liikuntahalli Maanantaisin klo 16.30 ja Nousiaisten Nummen koulu lauantaisin klo 10.00 - 11.00. Kaudella 2017-2018 joukkue osallistuu kahdella joukkueella länsirannikon kortteliliigaan, ja vaihtelevilla ryhmillä kauden aikana pelattaviin turnauksiin.

Justus kirjoitti: Sport Gardenille jäi yhdet suojalasit. Eetu tuo huomenna harkkoihin. Mikan ja Franssin verskatakit vaihtuneet. (4 päivää sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Salibandy
Masku
Pojat
36

SBS MASKU B - pojat Nimenhuuto.com

SBS Masku pojat -00 ja -01

Riikka kirjoitti: A-pojat 1 divarin lohkojako ja aikataulu on tullut: http://floorball.fi/kilpailu/alueelliset-sarjat/lansirannikko/pojat-1-div/ TULOSPALVELUssa ohjelma ja sarjataulukko: http://floorball.fi/tulokset/#/sarja/nuorten-1-divisioona-ss-pa1d-31-lr-pa1d-05-/2676 ENSIMMÄINEN TURNAUS SALOSSA LA 30.9. KOTIT... (18 päivää sitten)

Päivitetty 7 päivää sitten

Salibandy
Masku
Pojat
34

SBS Masku P01 Nimenhuuto.com

SBS Masku Pojat 01

Ossi kirjoitti: Illan treenit peruutettu vähäisen osallistujamäärän takia. Ossi (6 kuukautta sitten)

Päivitetty 6 kuukautta sitten

Salibandy
Masku
Ei asetettu
35

SBS Masku Naiset Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Kati poissa 1-4viikkoa. Kantakalvo repeytynyt ( se mikä menee päkiästä kantapäähän) (10 kuukautta sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Salibandy
Masku
Naiset
22

sbsmaskutytot Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Hei! Jade lopettaa sählyn. Kiitos tästä ajasta ja hyvää jatkoa joukkueelle. -Johanna (16 päivää sitten)

Päivitetty noin 6 tuntia sitten

Salibandy
Masku
Tytöt
30

SBS Masku 03-04 Nimenhuuto.com

Markku kirjoitti: Moi, FBC:n 03 porukka kutsui meidät harjoituspeliin ensiviikon torstaina 28.9. Ottelu pelataan SB-Areenalla 19.00-20.00, joten paikalle klo 18.15. Tähän harkkapeliin otetaan nyt 03 pelurit + tarvittava määrä 04 poikia. Olen laittanut osallistuvat inniin, joten vahvista osallistuminen tai laita ou... (Noin 16 tuntia sitten)

Päivitetty noin 7 tuntia sitten

Salibandy
Masku
Pojat
35

SBS Masku 05 Nimenhuuto.com

Tino kirjoitti: Moi, 7.10 04 joukkueella on pelejä päällekkäin, joten meiltä tarvitaan apuja sinne. He ovat kutsuneet seuraavat pelaajat: Santeri,Kalle,Miko,Frans ja Niko. Ilmoittakaa suoraan mulle sähköpostiin (tino.kivikoski@gmail.com) pääsettekö silloin paikalle. (Noin 21 tuntia sitten)

Päivitetty noin 21 tuntia sitten

Salibandy
Masku
Pojat
26

SBS Masku T07-09 Nimenhuuto.com

Lydia kirjoitti: Lydia oli OUT ke 23.8 pesäpallopelin takia (29 päivää sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Salibandy
Masku
Tytöt
21

SBS Masku 09 Nimenhuuto.com

Tero kirjoitti: Moikka, Muistetaanhan kaikki maksaa kausimaksut ajallaan, tai viimeistään nyt. Lisäksi on syytä hankkia lisenssi viimeistään nyt. Ensimmäinen maksuerä (seuramaksu) 1 erä €100 joukkueen tilille Lounaisrannikon Osuuspankki FI09 5259 0420 0783 69 eräpäivä 15.9.17 2 erä €50 joukkueen tilille Lounaisr... (3 päivää sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Salibandy
Masku
Pojat
28

SBS Masku 2 Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Joka jätkä ilmoittaa nyt tulonsa. Tps:n poikia ei ole tulossa ovat omissa peleissä. Nyt siis viimeinen rutistus ja kaikki ilmoittavat tulonsa tämän päivän aikana. Saku (6 kuukautta sitten)

Päivitetty 6 kuukautta sitten

Salibandy
Masku
Miehet
11

SBS Masku 3 Nimenhuuto.com

Salibandy 5-Div.

Joukkue etsii pelaajia: Treenit 1 krt/vko maskussa, pelit Turussa tai lähiseudulla. Tarvitaan maaliva...

Aleksi kirjoitti: Jälkimmäiseen todennäkösesti kerkeän (6 kuukautta sitten)

Päivitetty 6 kuukautta sitten

Salibandy
Masku
Miehet
21

SBS Masku P07 Nimenhuuto.com

Samu kirjoitti: Hei kaikille! Nyt olisi aika kerätä seuramaksu jonka suuruus on 100€ / pelaaja. Poikkeuksena Mestareiden Cuppiin osallistujat jotka maksavat 94€. Tämä muutos johtuu siitä että pelaajien määrä turnaukseen muuttui sen jälkeen kun osa oli jo ehtinyt turnausmaksun maksaa joten sovimme tuon 6€ hyvitet... (15 päivää sitten)

Päivitetty 5 päivää sitten

Salibandy
Masku
Pojat
32

SBS Masku Maalivahtikoulu Nimenhuuto.com

Esa kirjoitti: Ryhmä 1 Joona M, Tomi M, Jonni T, Tuukka J, Aleksi H, Topi, Eero S Ryhmä 2 Kaikki muut (17 päivää sitten)

Päivitetty 9 päivää sitten

Salibandy
Masku
Sekajoukkue
29

SBS Masku -02 Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Moikka kaikki pelurit ja vanhemmat. Kausi alkaa olla paketissa kaikilta osin, viimeisimpänä huikea reissu Tallinnan turnuksessa. Kiitän menneistä kausista on ollut mahtavaa kuulua tähän joukkueeseen ja katsoa kehitystä ja iloa. Me siirrymme kohti uusia haasteita mutta varmasti halleilla nähdään. ... (4 kuukautta sitten)

Päivitetty 4 kuukautta sitten

Salibandy
Masku
Ei asetettu
21

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Salibandyjoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on salibandy on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.