Salibandy Masku

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Masku ja lajina on salibandy, sähly, säbä ja floorball. Niitä löytyy yhteensä 16 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: salibandy, lentopallo, jääkiekko, ju-jutsu, vpk, tanssillinen voimistelu, vapaatanssi, pesäpallo ja golf.

Katso lista koko maan salibandyjoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - salibandy - Masku

Salibandy - Masku

SBS Masku P08 Nimenhuuto.com

Syksyllä 2012 muodostettu -07-08 joukkue joka jakautui kaudelle 2015 - 2016 omiin ikäluokkiin. Joukkueen suurimpiin saavutuksiin kuuluu HFC 2017 turnauksessa haastajasarjan 1. sija, kilpasarjan 2. sija, Särkänniemen salibandy cup:in 2016 1. sija ja toisen joukkueen sija 5-8. Kaudella 2016-2017 joukkue on saavuttanut myös Eurosport Floorball Challenge-turnauksessa 2. sijan. Joukkue aloittanut syyskauden harjoitukset 31.8.2016. Harjoituspaikkana toimii Hemmingin liikuntahalli keskiviikkoisin klo 16.45 ja Nousiaisten Nummen koulu lauantaisin klo 10.00 - 11.00. Kaudella 2016-2017 joukkue osallistuu kahdella joukkueella länsirannikon kortteliliigaan ja kauden aikana pelattaviin turnauksiin vaihtelevilla ryhmillä.

Anton kirjoitti: Antonin valkosininen vesipullo jäi tänään Hani-halliin. Sattuiko joku ottamaan sen mukaan? Pullossa nimi (Laine) (18 päivää sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Salibandy
Masku
Pojat
34

Sbs Masku -03 Nimenhuuto.com

Kovaa, taidokasta ja korkealentoista juniorisalibandya. SBS Masku 03

Jorma kirjoitti: Moi, Huomenna taas yhteistreenit 04:ten kanssa klo 17.30 alkaen ja näin mennään kausi loppuun asti tiistain osalta. -Fisu- (1 päivä sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Salibandy
Masku
Pojat
39

SBS Masku P01 Nimenhuuto.com

SBS Masku Pojat 01

Ossi kirjoitti: Illan treenit peruutettu vähäisen osallistujamäärän takia. Ossi (6 päivää sitten)

Päivitetty 6 päivää sitten

Salibandy
Masku
Ei asetettu
34

SBS MASKU B - pojat Nimenhuuto.com

SBS Masku pojat -00

Saku kirjoitti: Huomenna ei treenejä. Mennään torstaina 02:ten kanssa yhdessä. Jos vaikka saatais pelit aikaiseksi. Saku (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty 8 päivää sitten

Salibandy
Masku
Pojat
20

SBS Masku Naiset Nimenhuuto.com

Kati kirjoitti: Kati poissa 1-4viikkoa. Kantakalvo repeytynyt ( se mikä menee päkiästä kantapäähän) (4 kuukautta sitten)

Päivitetty 17 päivää sitten

Salibandy
Masku
Naiset
27

SBS Masku 04 Nimenhuuto.com

Jorma kirjoitti: Moi, Tulevana v-loppuna on la Eliitin pelit Tampereella ja su Kilvan pelit Sport Gardenilla. Ne ketkä eivät ole vielä vahvistaneet tuloaan, niin tehkää se pikaisesti. -Fisu- (1 päivä sitten)

Päivitetty noin 15 tuntia sitten

Salibandy
Masku
Pojat
34

SBS Masku 05 Nimenhuuto.com

Marko kirjoitti: Oheiset Fatpipen suojalasit löytyivät Hemmingistä. Kulkeutuu Fransin mukana treeneihin, jos joku tunnistaa. T : Marko (3 päivää sitten)

Päivitetty noin 16 tuntia sitten

Salibandy
Masku
Pojat
26

SBS Masku 09 Nimenhuuto.com

Aki kirjoitti: Moikka! Yksi tyhjä lasikotelo löytyi juuri Akin varustepussista sunnuntain pelin jäljiltä. Siis, jonka se on, saa kyllä takaisin lauantaina. t. Anne R (7 päivää sitten)

Päivitetty 5 päivää sitten

Salibandy
Masku
Pojat
32

sbsmaskutytot Nimenhuuto.com

Minna kirjoitti: Hei! Joukkueemme on saanut järjestettäväksi sunnuntain 8.1. turnauksen Hemmingissä. Tehtävää siis riittää jälleen tauon jälkeen, syyspuolelle meille ei osunutkaan yhtään kotiturnausta. Hyvä, että nyt saadaan kerrytettyä myös joukkueen kassaa! Toivottavasti saadaan myös vapaaehtoisia mukaan entise... (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 5 päivää sitten

Salibandy
Masku
Tytöt
28

SBS Masku T07-09 Nimenhuuto.com

Milla kirjoitti: Maalivahtitreenejä jäljellä keväällä vielä 4 kertaa. Paikka ja aika muuttunut, loput treenit on Hemmingissä perjantaisin klo20. (24 päivää sitten)

Päivitetty 10 päivää sitten

Salibandy
Masku
Tytöt
19

SBS Masku 2 Nimenhuuto.com

Saku kirjoitti: Joka jätkä ilmoittaa nyt tulonsa. Tps:n poikia ei ole tulossa ovat omissa peleissä. Nyt siis viimeinen rutistus ja kaikki ilmoittavat tulonsa tämän päivän aikana. Saku (14 päivää sitten)

Päivitetty 11 päivää sitten

Salibandy
Masku
Miehet
12

SBS Masku 3 Nimenhuuto.com

Salibandy 5-Div.

Joukkue etsii pelaajia: Treenit 1 krt/vko maskussa, pelit Turussa tai lähiseudulla. Tarvitaan maaliva...

Aleksi kirjoitti: Jälkimmäiseen todennäkösesti kerkeän (6 päivää sitten)

Päivitetty 6 päivää sitten

Salibandy
Masku
Miehet
21

SBS MASKU Nimenhuuto.com

Joukkue on SBS Masku ry:n edustusjoukkue, joka pelaa 2.divisioonassa.

Jouni kirjoitti: Mentäiskö kuitenkin 18.45 paikalle? (Yli 3 vuotta sitten)

Päivitetty yli 3 vuotta sitten

Salibandy
Maskun Hemmingin Koulu
Miehet
35

SBS Masku P07 Nimenhuuto.com

Mika kirjoitti: Tervehdys!! Uusien mahdollisuuksien saattelemana, ja pitkän harkinnan jälkeen olen päättänyt, etten jatka SBS Maskun valmentajana enää ensi kaudella.. Minulle on tarjottu vastuuvalmentajan paikka TPS Salibandyn uudesta 07- syntyneiden kilpajoukkueesta, ja olen päättänyt ottaa uuden haasteen vasta... (16 päivää sitten)

Päivitetty noin 18 tuntia sitten

Salibandy
Masku
Pojat
34

SBS Masku Maalivahtikoulu Nimenhuuto.com

Mika kirjoitti: Perjantaiset maalivahtitreenit on peruttu! (1 päivä sitten)

Päivitetty noin 19 tuntia sitten

Salibandy
Masku
Sekajoukkue
38

SBS Masku -02 Nimenhuuto.com

Saku kirjoitti: Kaikki voivat osallistua maanantain treeneihin loppu kauden ajan. Eli valmentajat eivät merkkaa osallistujia. Saku (20 päivää sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Salibandy
Masku
Ei asetettu
30

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Salibandyjoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on salibandy on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.