Salibandy Masku

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Masku ja lajina on salibandy, sähly, säbä ja floorball. Niitä löytyy yhteensä 15 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: salibandy, lentopallo, jääkiekko, yleisurheilu, vpk, tanssillinen voimistelu, vapaatanssi, golf ja ratsastus.

Katso lista koko maan salibandyjoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - salibandy - Masku

Salibandy - Masku

SBS Masku P08 Nimenhuuto.com

Syksyllä 2012 muodostettu -07-08 joukkue joka jakautui kaudelle 2015 - 2016 omiin ikäluokkiin. Joukkueen suurimpiin saavutuksiin kuuluu HFC 2017 turnauksessa haastajasarjan 1. sija, kilpasarjan 2. sija, Särkänniemen salibandy cup:in 2017 haastajasarjan 1. sija, kilpasarjan 2. sija Särkänniemen salibandy cup:in 2016 1. sija. Kaudella 2016-2017 joukkue saavutti myös Eurosport Floorball Challenge-turnauksessa 2. sijan. Joukkue aloittanut syyskauden harjoitukset 19.8.2017. Harjoituspaikkana toimii Hemmingin liikuntahalli Maanantaisin klo 16.30 ja Nousiaisten Nummen koulu lauantaisin klo 10.00 - 11.00. Kaudella 2017-2018 joukkue pelaa E2-junioreiden kilpasarjassa ja kahdella joukkueella länsirannikon kortteliliigan kilpasarjassa. Osallistumme myös kauden aikana pelattaviin turnauksiin.

Tino kirjoitti: Tinon mustavalkosankaiset lasit hukassa....olisikohan eksynyt jonkun kassiin?olleet maanantai 4.12 asti hukassa....voisitteko tarkistaa ja jos löytyy niin olkaa yhteydessä. (2 kuukautta sitten)

Päivitetty 17 päivää sitten

Salibandy
Masku
Pojat
37

SBS MASKU B - pojat Nimenhuuto.com

SBS Masku pojat -00 ja -01

Riikka kirjoitti: A-pojat 1 divarin lohkojako ja aikataulu on tullut: http://floorball.fi/kilpailu/alueelliset-sarjat/lansirannikko/pojat-1-div/ TULOSPALVELUssa ohjelma ja sarjataulukko: http://floorball.fi/tulokset/#/sarja/nuorten-1-divisioona-ss-pa1d-31-lr-pa1d-05-/2676 ENSIMMÄINEN TURNAUS SALOSSA LA 30.9. KOTIT... (6 kuukautta sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Salibandy
Masku
Pojat
32

SBS Masku P01 Nimenhuuto.com

SBS Masku Pojat 01

Ossi kirjoitti: Illan treenit peruutettu vähäisen osallistujamäärän takia. Ossi (11 kuukautta sitten)

Päivitetty 11 kuukautta sitten

Salibandy
Masku
Ei asetettu
35

SBS Masku Naiset Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Kati poissa 1-4viikkoa. Kantakalvo repeytynyt ( se mikä menee päkiästä kantapäähän) (Vuosi sitten)

Päivitetty 6 päivää sitten

Salibandy
Masku
Naiset
24

SBS Masku T07-09 Nimenhuuto.com

Marjo kirjoitti: E-tyttöjen kotiturnaus lähenee ja siellä tarvitaan vanhempien apua jotta homma saadaan hoidettua. Ensisijaisesti tarkoitus, että pelaavassa kokoonpanossa olevien tyttöjen vanhemmat olisivat talkoilemassa. Toki myös muiden tyttöjen vanhemmat ovat tervetulleita avuksi. Pelit alkavat su 4.3. klo 10 ... (Noin 6 tuntia sitten)

Päivitetty noin 2 tuntia sitten

Salibandy
Masku
Tytöt
26

SBS Masku 05 Nimenhuuto.com

Miro kirjoitti: Meneekö Miro huomenna haastajaharkkapeliin vai harjoituksiin? Tomi (4 päivää sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Salibandy
Masku
Pojat
29

SBS Masku 03-04 Nimenhuuto.com

Markku kirjoitti: Moi, Tulevana viikonloppuna on kovat pelit 04 sarjoissa, joten muistakaa jokainen tankata ja nukkua hyvin. Ensi viikon lauantaina 10.2. meille on liitto taas järjestänyt järjettömästi kolme turnausta. Näihin turnauksiin on osallistujat laitettu, joten käykää mahdollisimman nopeasti kuittaamassa i... (16 päivää sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Salibandy
Masku
Pojat
35

sbsmaskutytot Nimenhuuto.com

Minna kirjoitti: Hei! Muutama viikko sitten sovitettiin Salmingin takkia, joka osoittautui huonosti istuvaksi tytöille. Nyt olen saanut sovitukseen toisen takkimallin, jos haluat käydä kurkkaamassa, se löytyy Stadiumin Teamsales-sivuilta, Clique-merkkinen, Hudson-niminen malli, lasten ja naisten koot, musta. Tämä... (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Salibandy
Masku
Tytöt
30

SBS Masku P11 Nimenhuuto.com

Sanna kirjoitti: Moi! Tiedoksi, että harkkoja ei ole keskiviikkoina 9.-26.3. yo-kirjoitusten vuoksi. T. Sanna (5 päivää sitten)

Päivitetty 5 päivää sitten

Salibandy
Masku
Pojat
25

SBS Masku 09 Nimenhuuto.com

Tero kirjoitti: Liiton terveiset: Hei, ja kiitos kaikille kuluneesta Kortteliliiga-syksystä. Syksyyn on mahtunut paljon otteluita Turun sekä koko Länsirannikon alueella, ja vielä on joulukuun turnaukset pelaamatta. Muistutattehan vielä joukkueenne toimihenkilöille ja vanhemmille, että vastuuta on jaettu monen se... (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Salibandy
Masku
Pojat
29

SBS Masku 2 Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Joka jätkä ilmoittaa nyt tulonsa. Tps:n poikia ei ole tulossa ovat omissa peleissä. Nyt siis viimeinen rutistus ja kaikki ilmoittavat tulonsa tämän päivän aikana. Saku (11 kuukautta sitten)

Päivitetty 11 kuukautta sitten

Salibandy
Masku
Miehet
11

SBS Masku 3 Nimenhuuto.com

Salibandy 5-Div.

Joukkue etsii pelaajia: Treenit 1 krt/vko maskussa, pelit Turussa tai lähiseudulla. Tarvitaan maaliva...

Aleksi kirjoitti: Jälkimmäiseen todennäkösesti kerkeän (11 kuukautta sitten)

Päivitetty 11 kuukautta sitten

Salibandy
Masku
Miehet
21

SBS Masku P07 Nimenhuuto.com

Kasmir kirjoitti: Poimittu Mynämäen harjoituksista Fat Pipe 33 maila, tuon huomenna hemmingin koululle harkkoihin. (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Salibandy
Masku
Pojat
34

SBS Masku Maalivahtikoulu Nimenhuuto.com

Esa kirjoitti: Ryhmä 2 mokketreenit tänään 2.2.18 PERUTTU koulun vesiputkien teho kloorauksen johdosta. Ensiviikolla jatketaan. T. Esa (15 päivää sitten)

Päivitetty 5 päivää sitten

Salibandy
Masku
Sekajoukkue
31

SBS Masku -02 Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Moikka kaikki pelurit ja vanhemmat. Kausi alkaa olla paketissa kaikilta osin, viimeisimpänä huikea reissu Tallinnan turnuksessa. Kiitän menneistä kausista on ollut mahtavaa kuulua tähän joukkueeseen ja katsoa kehitystä ja iloa. Me siirrymme kohti uusia haasteita mutta varmasti halleilla nähdään. ... (9 kuukautta sitten)

Päivitetty 9 kuukautta sitten

Salibandy
Masku
Ei asetettu
19