Salibandy Masku

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Masku ja lajina on salibandy, sähly, säbä ja floorball. Niitä löytyy yhteensä 15 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: salibandy, lentopallo, jääkiekko, yleisurheilu, ju-jutsu, vpk, tanssillinen voimistelu, vapaatanssi ja golf.

Katso lista koko maan salibandyjoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - salibandy - Masku

Salibandy - Masku

SBS Masku P08 Nimenhuuto.com

Syksyllä 2012 muodostettu -07-08 joukkue joka jakautui kaudelle 2015 - 2016 omiin ikäluokkiin. Joukkueen suurimpiin saavutuksiin kuuluu HFC 2017 turnauksessa haastajasarjan 1. sija, kilpasarjan 2. sija, Särkänniemen salibandy cup:in 2016 1. sija ja toisen joukkueen sija 5-8. Kaudella 2016-2017 joukkue on saavuttanut myös Eurosport Floorball Challenge-turnauksessa 2. sijan. Joukkue aloittanut syyskauden harjoitukset 31.8.2016. Harjoituspaikkana toimii Hemmingin liikuntahalli keskiviikkoisin klo 16.45 ja Nousiaisten Nummen koulu lauantaisin klo 10.00 - 11.00. Kaudella 2016-2017 joukkue osallistuu kahdella joukkueella länsirannikon kortteliliigaan ja kauden aikana pelattaviin turnauksiin vaihtelevilla ryhmillä.

Miikka kirjoitti: Huomasin tämän vasta nyt. Joko kyyti selvä? (3 kuukautta sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Salibandy
Masku
Pojat
35

SBS MASKU B - pojat Nimenhuuto.com

SBS Masku pojat -00

Ossi kirjoitti: Tämän illan eli 10.5.2017 harjoitusten paikka on muuttunut Hemmingistä Leafille, koska Hemmingin sali varattu toiseen käyttöön koko illaksi. Alkamisaika sama eli kaikki paikalla Leafillä klo 19.00. Ossi (2 kuukautta sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Salibandy
Masku
Pojat
34

Sbs Masku -03 Nimenhuuto.com

Kovaa, taidokasta ja korkealentoista juniorisalibandya. SBS Masku 03

Markku kirjoitti: Moi Huomiset Ti 30.5. treenit peruttu, koska ketään valmentajista ei valitettavasti pääse paikalle. T:Markku (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Salibandy
Masku
Pojat
26

SBS Masku P01 Nimenhuuto.com

SBS Masku Pojat 01

Ossi kirjoitti: Illan treenit peruutettu vähäisen osallistujamäärän takia. Ossi (4 kuukautta sitten)

Päivitetty 4 kuukautta sitten

Salibandy
Masku
Ei asetettu
35

SBS Masku Naiset Nimenhuuto.com

Kati kirjoitti: Kati poissa 1-4viikkoa. Kantakalvo repeytynyt ( se mikä menee päkiästä kantapäähän) (8 kuukautta sitten)

Päivitetty 27 päivää sitten

Salibandy
Masku
Naiset
27

SBS Masku 03-04 Nimenhuuto.com

Markku kirjoitti: Moi Eilen pelattiin näytösottelu TPS:ää vastaan Leaf areenalla. Näin kesän keskellä kaikki ei tietenkään paikalle ehtineet lomamatkojen, leirien yms. vuoksi, mutta saimme kuitenkin kasaan oikein hyvät 12 kenttäpeluria ja kaksi maalivahtia. Edellisistä pallokosketuksista oli joillain pelureilla jo... (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Salibandy
Masku
Pojat
38

sbsmaskutytot Nimenhuuto.com

Minna kirjoitti: Hei, muistutan vielä tästä, osalla on vielä hoitamatta. Kiitos! t. Minna _______ Hei! Muistanette vielä sen paremmin sujuneen Tampereen turnausreissun, joka tehtiin bussilla. Nyt on tullut maksun aika, kun FBC viimein laittoi laskun kyydistä. Osallistujien kesken jaettuna kustannukseksi tuli 20 e... (4 kuukautta sitten)

Päivitetty 24 päivää sitten

Salibandy
Masku
Tytöt
32

SBS Masku 05 Nimenhuuto.com

Tino kirjoitti: Moi, uusi kausi on aloitettu kevyellä harjoittelulla hauskaa pitäen. Ensi viikolla vielä keskiviikkona pelaillaan ja sen jälkeen siirrytään viralliselle kesätauolle. Uudestaan aloitamme Heinäkuun viimeisellä viikolla ja siitä edetään täyspainoisella harjoittelulla, jotta olemme valmiina heti ensi... (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Salibandy
Masku
Pojat
26

SBS Masku T07-09 Nimenhuuto.com

Helga kirjoitti: Helga kuumeessa (2 kuukautta sitten)

Päivitetty 2 kuukautta sitten

Salibandy
Masku
Tytöt
20

SBS Masku 09 Nimenhuuto.com

Veikko kirjoitti: Haluan vielä valmentajien lisäksi kiittää todella lämpimästi joukkueen johtajaa - kaikki oli hienosti hoidettu ja informoitu. (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Salibandy
Masku
Pojat
31

SBS Masku 2 Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Joka jätkä ilmoittaa nyt tulonsa. Tps:n poikia ei ole tulossa ovat omissa peleissä. Nyt siis viimeinen rutistus ja kaikki ilmoittavat tulonsa tämän päivän aikana. Saku (4 kuukautta sitten)

Päivitetty 4 kuukautta sitten

Salibandy
Masku
Miehet
11

SBS Masku 3 Nimenhuuto.com

Salibandy 5-Div.

Joukkue etsii pelaajia: Treenit 1 krt/vko maskussa, pelit Turussa tai lähiseudulla. Tarvitaan maaliva...

Aleksi kirjoitti: Jälkimmäiseen todennäkösesti kerkeän (4 kuukautta sitten)

Päivitetty 4 kuukautta sitten

Salibandy
Masku
Miehet
21

SBS Masku P07 Nimenhuuto.com

Samu kirjoitti: Heippa! Muistuttaisin joukkuemaksusta 50€ jonka eräpäiväksi sovittiin 15.7.2017, monelta maksu jo onkin tullut, kiitos. Mestareiden Cuppiin osallistujille tulee maksettavaksi 83€. Maksu sisältää osuuden joukkuemaksusta (350€), A-passin 43€ (sisältää la 2 ruokailua ja su yhden ruuan sekä T-paidan)... (10 päivää sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Salibandy
Masku
Pojat
30

SBS Masku -02 Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Moikka kaikki pelurit ja vanhemmat. Kausi alkaa olla paketissa kaikilta osin, viimeisimpänä huikea reissu Tallinnan turnuksessa. Kiitän menneistä kausista on ollut mahtavaa kuulua tähän joukkueeseen ja katsoa kehitystä ja iloa. Me siirrymme kohti uusia haasteita mutta varmasti halleilla nähdään. ... (2 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 2 kuukautta sitten

Salibandy
Masku
Ei asetettu
26

SBS Masku Maalivahtikoulu Nimenhuuto.com

Mika kirjoitti: Perjantaiset maalivahtitreenit on peruttu! (4 kuukautta sitten)

Päivitetty 4 kuukautta sitten

Salibandy
Masku
Sekajoukkue
37

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Salibandyjoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on salibandy on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.