Salibandy Masku

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Masku ja lajina on salibandy, sähly, säbä ja floorball. Niitä löytyy yhteensä 15 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: salibandy, lentopallo, jääkiekko, yleisurheilu, vpk, tanssillinen voimistelu, vapaatanssi, golf ja ratsastus.

Katso lista koko maan salibandyjoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - salibandy - Masku

Salibandy - Masku

SBS Masku P08 Nimenhuuto.com

Syksyllä 2012 muodostettu -07-08 joukkue joka jakautui kaudelle 2015 - 2016 omiin ikäluokkiin. Joukkue on saavuttanut viimeisien vuosien aikana - Särkänniemen salibandy Cup 2016 1.sija - HFC 2017 1.sija haastaja, 2.sija kilpa - Särkänniemen salibandy Cup 2017 1.sija haastaja, 2.sija kilpa - HFC 2018 2. sija haastaja, 3.sija kilpa - Panama Cup 2018 1.sija - Mestareiden Cup 2018 ??? Joukkue aloittanut syyskauden harjoitukset 6.8.2018. Harjoituspaikkana toimii Hemmingin liikuntahalli Maanantaisin klo 18.00 ja Nousiaisten Nummen koulu tiistaisin klo 17.00 - 18.00. Kaudella 2018-2019 joukkue pelaa kahdella joukkueella E2-junioreiden länsirannikon kilpasarjassa. Osallistumme myös kauden aikana pelattaviin turnauksiin.

Ossi kirjoitti: Meillä varmistui tänään Vahdon ala-asteella pakolliseksi koulupäiväksi lauantai 5.5,valitettavasti Särkänniemi cup jää meiltä siis tänä vuonna väliin,tosi harmillista. T.Satu T. (5 kuukautta sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Salibandy
Masku
Pojat
35

SBS MASKU B - pojat Nimenhuuto.com

SBS Masku pojat -00 ja -01

Jimi kirjoitti: Tuun kokeilemaan (4 kuukautta sitten)

Päivitetty 4 kuukautta sitten

Salibandy
Masku
Pojat
32

SBS Masku P01 Nimenhuuto.com

SBS Masku Pojat 01

Ossi kirjoitti: Illan treenit peruutettu vähäisen osallistujamäärän takia. Ossi (Yli vuosi sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Salibandy
Masku
Ei asetettu
34

SBS Masku Naiset Nimenhuuto.com

Heli kirjoitti: Tuun jos jaksan yövuorojen välissä (6 kuukautta sitten)

Päivitetty 8 päivää sitten

Salibandy
Masku
Naiset
21

sbsmaskutytot Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Kiitti kaikille tästä ajasta jonka oon saanu teijän kaa olla ja pelata. Ootte mahtavii ja tsemppiä karsintoihin ja muihin haasteisiin. (Ette oikeest pääse must eroon, tuun kattoo teijä pelei varmasti😉) Mun säbämatka jatkuu fbc loiston riveissä. Bärä kiittää ja kuittaa. (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Salibandy
Masku
Tytöt
29

SBS Masku 05 Nimenhuuto.com

Tino kirjoitti: Moi, Ensi viikosta alkaen harjoitellaan myös Tiistaisin Hani-hallilla. Lisäksi syyskuun alussa alkaa myös torstain Mynämäen liikuntahallin vuorot pyörimään. Harjoituspelejä pyritään nyt järjestämään useita, joten joitain muutoksia voi tulla harjoituksiin. Fysiikkatreenejä jatketaan ja nyt olisiki... (1 päivä sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Salibandy
Masku
Pojat
37

SBS Masku T07-09 Nimenhuuto.com

Marjo kirjoitti: Moikka! Almiinalta taitaa puuttua kaikki pelivaatteet. Tarve siis valkoinen ja sininen paita sekä shortsit ja pelisukat. Ajattelin että jos ensi viikon aikana saataisiin tilaus tehtyä ja sovitusvaatteet treeneihin ni olisi sitten kunnollista alkavat kaikki valmiina. Muutama muu tyttö tilaa varmaa... (12 päivää sitten)

Päivitetty 6 päivää sitten

Salibandy
Masku
Tytöt
22

SBS Masku 03-04 Nimenhuuto.com

Mico kirjoitti: Mahtuisko Mico jonkun kyydissä Mynämäkeen?? Me voitais hakea pois Mico ja muitakin poikia... (6 päivää sitten)

Päivitetty 6 päivää sitten

Salibandy
Masku
Pojat
27

SBS Masku P11 Nimenhuuto.com

Sanna kirjoitti: Moi, tässä olisi koulutuksia, jos löytyy kiinnostusta. Turun alueen seuratoimijoille maksutonta koulutusta Lasten liikunnan ohjaajakoulutus (6 t) ke 15.8. ja to 16.8. klo 17-20 Masku, viim. ilm.päivä 9.8. la 18.8. klo 9-16 Rauma, viim. ilm. päivä 10.8. ti 28.8. ja ke 29.8. klo 17-20 Lieto, viim. ... (12 päivää sitten)

Päivitetty 12 päivää sitten

Salibandy
Masku
Pojat
25

SBS Masku 09 Nimenhuuto.com

Veikko kirjoitti: Hei, harkat menevät Veikolla futiskauden loppuun päällekkäin niin, että Veikko ei pääse keskiviikkoisin mukaan. Ei näille mahda mitään. Lauantaisin pääsee mukaan. (19 päivää sitten)

Päivitetty 19 päivää sitten

Salibandy
Masku
Pojat
29

SBS Masku 2 Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Joka jätkä ilmoittaa nyt tulonsa. Tps:n poikia ei ole tulossa ovat omissa peleissä. Nyt siis viimeinen rutistus ja kaikki ilmoittavat tulonsa tämän päivän aikana. Saku (Yli vuosi sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Salibandy
Masku
Miehet
11

SBS Masku PT12 Nimenhuuto.com

Salibandy
Masku
Sekajoukkue
21

SBS Masku 3 Nimenhuuto.com

Salibandy 5-Div.

Joukkue etsii pelaajia: Treenit 1 krt/vko maskussa, pelit Turussa tai lähiseudulla. Tarvitaan maaliva...

Aleksi kirjoitti: Jälkimmäiseen todennäkösesti kerkeän (Yli vuosi sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Salibandy
Masku
Miehet
21

SBS Masku P07 Nimenhuuto.com

Matias kirjoitti: Hei, Vaikka kesää on vielä jäljellä, niin tuleva kausi kolkuttelee jo ovella. Kesäkuun 8.6. pidetyssä vanhempainpalaverissa sovittiin, että kerätään tulevan kauden maksuja porrastetusti, jotta ei tulisi kaikki maksut kerralla maksettavaksi. Tässä vaiheessa kerätään joukkuemaksu 50€, joka tulee ol... (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty 10 päivää sitten

Salibandy
Masku
Pojat
23

SBS Masku Maalivahtikoulu Nimenhuuto.com

Esa kirjoitti: Ryhmä 2 mokketreenit tänään 2.2.18 PERUTTU koulun vesiputkien teho kloorauksen johdosta. Ensiviikolla jatketaan. T. Esa (7 kuukautta sitten)

Päivitetty 6 kuukautta sitten

Salibandy
Masku
Sekajoukkue
30