Salibandy Masku

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Masku ja lajina on salibandy, sähly, säbä ja floorball. Niitä löytyy yhteensä 15 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: salibandy, lentopallo, jääkiekko, yleisurheilu, vpk, tanssillinen voimistelu, vapaatanssi, golf ja ratsastus.

Katso lista koko maan salibandyjoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - salibandy - Masku

Salibandy - Masku

SBS Masku P08 Nimenhuuto.com

Syksyllä 2012 muodostettu -07-08 joukkue joka jakautui kaudelle 2015 - 2016 omiin ikäluokkiin. Joukkueen suurimpiin saavutuksiin kuuluu HFC 2017 turnauksessa haastajasarjan 1. sija, kilpasarjan 2. sija, Särkänniemen salibandy cup:in 2017 haastajasarjan 1. sija, kilpasarjan 2. sija Särkänniemen salibandy cup:in 2016 1. sija. Kaudella 2016-2017 joukkue on saavuttanut myös Eurosport Floorball Challenge-turnauksessa 2. sijan. Joukkue aloittanut syyskauden harjoitukset 19.8.2017. Harjoituspaikkana toimii Hemmingin liikuntahalli Maanantaisin klo 16.30 ja Nousiaisten Nummen koulu lauantaisin klo 10.00 - 11.00. Kaudella 2017-2018 joukkue osallistuu kahdella joukkueella länsirannikon kortteliliigaan, ja vaihtelevilla ryhmillä kauden aikana pelattaviin turnauksiin.

Petri kirjoitti: Eilen aloitettiiin sitten -07 Eliittisarjan karsintapelit Ulvilassa ja monta kokemusta saatiin heti kerrytettyä. Oli jäähyjä, alivoimaa, yms. Ja ennen kaikkea koettiin että saamme hyviä ja kehittäviä pelejä niin kuin oli tavoitteemmekin ko. sarjaan menemisellä. Ensimmäisessä pelissä olimme hieman... (25 päivää sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Salibandy
Masku
Pojat
36

SBS MASKU B - pojat Nimenhuuto.com

SBS Masku pojat -00 ja -01

Riikka kirjoitti: A-pojat 1 divarin lohkojako ja aikataulu on tullut: http://floorball.fi/kilpailu/alueelliset-sarjat/lansirannikko/pojat-1-div/ TULOSPALVELUssa ohjelma ja sarjataulukko: http://floorball.fi/tulokset/#/sarja/nuorten-1-divisioona-ss-pa1d-31-lr-pa1d-05-/2676 ENSIMMÄINEN TURNAUS SALOSSA LA 30.9. KOTIT... (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Salibandy
Masku
Pojat
31

SBS Masku P01 Nimenhuuto.com

SBS Masku Pojat 01

Ossi kirjoitti: Illan treenit peruutettu vähäisen osallistujamäärän takia. Ossi (8 kuukautta sitten)

Päivitetty 8 kuukautta sitten

Salibandy
Masku
Ei asetettu
35

SBS Masku Naiset Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Kati poissa 1-4viikkoa. Kantakalvo repeytynyt ( se mikä menee päkiästä kantapäähän) (Vuosi sitten)

Päivitetty noin 2 kuukautta sitten

Salibandy
Masku
Naiset
23

sbsmaskutytot Nimenhuuto.com

Minna kirjoitti: Hei! Muutama viikko sitten sovitettiin Salmingin takkia, joka osoittautui huonosti istuvaksi tytöille. Nyt olen saanut sovitukseen toisen takkimallin, jos haluat käydä kurkkaamassa, se löytyy Stadiumin Teamsales-sivuilta, Clique-merkkinen, Hudson-niminen malli, lasten ja naisten koot, musta. Tämä... (10 päivää sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Salibandy
Masku
Tytöt
30

SBS Masku P11 Nimenhuuto.com

Teemu kirjoitti: Moi. Lisäsin tapahtumiin 9.12 pelin mynämäellä. Laittakaa heti in/out kun tiedätte pääsettekö paikalle. Kaikki ketkä ei ole vielä p11 whatsapp ryhmässä, ni laittakaa numero tänne nimenhuutoon ni Juho lisää whatsappiin. -Teemu (4 päivää sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Salibandy
Masku
Pojat
24

SBS Masku T07-09 Nimenhuuto.com

Essi kirjoitti: Essillä kuumetta :( (3 päivää sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Salibandy
Masku
Tytöt
26

SBS Masku 05 Nimenhuuto.com

Tino kirjoitti: Maalivahtitreeneihin perjantaisin tarvittaisiin meiltä aina vähintään neljä laukojaa. Nyt kaikki vaan joukolla sinne treenaamaan omia vetojaan (22 päivää sitten)

Päivitetty 6 päivää sitten

Salibandy
Masku
Pojat
29

SBS Masku 03-04 Nimenhuuto.com

Markku kirjoitti: Moi Ensimmäiset sarjapelit lähestyy. 03 sarjoja pelataan lauantaina 25.11. ja 04 sarjoja sunnuntaina 26.11. 03 kilpapuolella saatiin heti valitettava tilanne, kun TPS ilmoitti, että he eivät saa joukkuetta kasaan tähän turnaukseen ja joutuvat luovuttamaan ottelun, mikäli emme suostu ottelun siirt... (8 päivää sitten)

Päivitetty 7 päivää sitten

Salibandy
Masku
Pojat
33

SBS Masku 09 Nimenhuuto.com

Tero kirjoitti: Moi, Huom! Kortteliliigassa ei tarvita toimitsija kurssia. Eli maalaisjärki ja lukutaito = riitävä patevyys. Myös kaudella 2018-2019, E-poikiin siirryttäessä = 5vs5 pelissä tarvitaan tilastointia yms. varten virallinen pätevyys Alla seuran viesti ko. Kurssiin liittyen jos joku meidän joukkueesta ... (22 päivää sitten)

Päivitetty 22 päivää sitten

Salibandy
Masku
Pojat
28

SBS Masku 2 Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Joka jätkä ilmoittaa nyt tulonsa. Tps:n poikia ei ole tulossa ovat omissa peleissä. Nyt siis viimeinen rutistus ja kaikki ilmoittavat tulonsa tämän päivän aikana. Saku (8 kuukautta sitten)

Päivitetty 8 kuukautta sitten

Salibandy
Masku
Miehet
11

SBS Masku 3 Nimenhuuto.com

Salibandy 5-Div.

Joukkue etsii pelaajia: Treenit 1 krt/vko maskussa, pelit Turussa tai lähiseudulla. Tarvitaan maaliva...

Aleksi kirjoitti: Jälkimmäiseen todennäkösesti kerkeän (8 kuukautta sitten)

Päivitetty 8 kuukautta sitten

Salibandy
Masku
Miehet
21

SBS Masku P07 Nimenhuuto.com

Samu kirjoitti: Helsingin turnaus! Turnaus lähestyy ja keräämme nyt maksut passeista, joukkuemaksusta, ruuista ja valmentajien kuluista. Joukkuemaksu 16,95€/poika, passi 18€/poika, ruuat 9,50x3 / poika, valmentajien passit ja ruuat 13,70/poika. Lisäksi osa on ottanut lounaat myös vanhemmille nämä summissa mukana... (2 päivää sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Salibandy
Masku
Pojat
32

SBS Masku Maalivahtikoulu Nimenhuuto.com

Mika kirjoitti: Moi, Meillä on jäänyt ylimääräisiksi seuraavat maalivahdinvarusteet: HOUSUT MERKKI KOKO KPL HINTA €/KPL FAT PIPE M 1 40,00 uudet, täysin käyttämättömät FAT PIPE M 1 10,00 FAT PIPE S 2 10,00 FAT PIPE XS 1 10,00 EXEL 160 1 10,00 PAIDAT MERKKI KOKO KPL HINTA €/KPL FAT PIPE M 3 10,00 FAT PIPE XS 2 10... (9 päivää sitten)

Päivitetty 9 päivää sitten

Salibandy
Masku
Sekajoukkue
31

SBS Masku -02 Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Moikka kaikki pelurit ja vanhemmat. Kausi alkaa olla paketissa kaikilta osin, viimeisimpänä huikea reissu Tallinnan turnuksessa. Kiitän menneistä kausista on ollut mahtavaa kuulua tähän joukkueeseen ja katsoa kehitystä ja iloa. Me siirrymme kohti uusia haasteita mutta varmasti halleilla nähdään. ... (6 kuukautta sitten)

Päivitetty 6 kuukautta sitten

Salibandy
Masku
Ei asetettu
20

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Salibandyjoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on salibandy on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.