Salibandy Masku

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Masku ja lajina on salibandy, sähly, säbä ja floorball. Niitä löytyy yhteensä 11 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: salibandy, lentopallo, jääkiekko, yleisurheilu, vpk, tanssillinen voimistelu, vapaatanssi, golf ja ratsastus.

Katso lista koko maan salibandyjoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - salibandy - Masku

Salibandy - Masku

SBS Masku P08 Nimenhuuto.com

Syksyllä 2012 muodostettu -07-08 joukkue joka jakautui kaudelle 2015 - 2016 omiin ikäluokkiin. Joukkue on saavuttanut viimeisien vuosien aikana - Särkänniemen salibandy Cup 2016 1.sija - HFC 2017 1.sija haastaja, 2.sija kilpa - Särkänniemen salibandy Cup 2017 1.sija haastaja, 2.sija kilpa - HFC 2018 2. sija haastaja, 3.sija kilpa - Panama Cup 2018 1.sija - Mestareiden Cup 2018 ??? Joukkue aloittanut syyskauden harjoitukset 6.8.2018. Harjoituspaikkana toimii Hemmingin liikuntahalli Maanantaisin klo 18.00 ja Nousiaisten Nummen koulu tiistaisin klo 17.00 - 18.00. Kaudella 2018-2019 joukkue pelaa kahdella joukkueella E2-junioreiden länsirannikon kilpasarjassa. Osallistumme myös kauden aikana pelattaviin turnauksiin.

Rasmus kirjoitti: Moi! Rasmuksen verskat (numero 19) hävisi sunnuntain FBC-treenipelien jälkeen. Onko joku sattunut huomaamaan ylimääräiset housut varustekassissaan? (3 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 2 kuukautta sitten

Salibandy
Masku
Pojat
33

SBS MASKU B - pojat Nimenhuuto.com

SBS Masku pojat -00 ja -01

Jimi kirjoitti: Tuun kokeilemaan (8 kuukautta sitten)

Päivitetty 8 kuukautta sitten

Salibandy
Masku
Pojat
32

SBS Masku P01 Nimenhuuto.com

SBS Masku Pojat 01

Ossi kirjoitti: Illan treenit peruutettu vähäisen osallistujamäärän takia. Ossi (Yli vuosi sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Salibandy
Masku
Ei asetettu
33

sbsmaskutytot Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Kiitti kaikille tästä ajasta jonka oon saanu teijän kaa olla ja pelata. Ootte mahtavii ja tsemppiä karsintoihin ja muihin haasteisiin. (Ette oikeest pääse must eroon, tuun kattoo teijä pelei varmasti😉) Mun säbämatka jatkuu fbc loiston riveissä. Bärä kiittää ja kuittaa. (6 kuukautta sitten)

Päivitetty 15 päivää sitten

Salibandy
Masku
Tytöt
28

SBS Masku 03-04 Nimenhuuto.com

Aleksi kirjoitti: HUOM - huomenna siis toimitsijakoulutus. >> Muista ilmoittautua täällä Suomisport-palvelussa mikäli olet menossa: https://www.suomisport.fi/events/bf83ebab-bc0c-4930-af2f-74c67ae5ba68 (2 kuukautta sitten)

Päivitetty 15 päivää sitten

Salibandy
Masku
Pojat
27

SBS Masku 05 Nimenhuuto.com

Jero kirjoitti: Pääsenkö minä vielä tonne? (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Salibandy
Masku
Pojat
37

SBS Masku P11 Nimenhuuto.com

Sanna kirjoitti: Moi! Ne jotka eivät päässeet viime maanantaina paikalle, niin yrittäkää päästä lauantain treeneihin. Pitäisi allekirjoittaa kuvauslupa ja valita pelinumero ja paidan koko. Pelipaidat laitetaan tilaukseen ensi viikolla. Jos ei pääse lauantainakaan, niin ilmoittakaa mulle erikseen koko ja toivomus ... (4 kuukautta sitten)

Päivitetty 4 kuukautta sitten

Salibandy
Masku
Pojat
27

SBS Masku 09 Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Hei, harkat menevät Veikolla futiskauden loppuun päällekkäin niin, että Veikko ei pääse keskiviikkoisin mukaan. Ei näille mahda mitään. Lauantaisin pääsee mukaan. (5 kuukautta sitten)

Päivitetty 5 kuukautta sitten

Salibandy
Masku
Pojat
2

SBS Masku 2 Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Joka jätkä ilmoittaa nyt tulonsa. Tps:n poikia ei ole tulossa ovat omissa peleissä. Nyt siis viimeinen rutistus ja kaikki ilmoittavat tulonsa tämän päivän aikana. Saku (Melkein 2 vuotta sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Salibandy
Masku
Miehet
11

SBS Masku 3 Nimenhuuto.com

Salibandy 5-Div.

Joukkue etsii pelaajia: Treenit 1 krt/vko maskussa, pelit Turussa tai lähiseudulla. Tarvitaan maaliva...

Aleksi kirjoitti: Jälkimmäiseen todennäkösesti kerkeän (Yli vuosi sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Salibandy
Masku
Miehet
21

SBS Masku Maalivahtikoulu Nimenhuuto.com

Jouko kirjoitti: Ryhmän 1 ja 2 maalivahdit, ilmoittautumiset kuntoon. Käytämme ainakin toistaiseksi vielä Nimenhuutoa. (15 päivää sitten)

Päivitetty 15 päivää sitten

Salibandy
Masku
Sekajoukkue
28