Salibandy Masku

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Masku ja lajina on salibandy, sähly, säbä ja floorball. Niitä löytyy yhteensä 15 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: salibandy, lentopallo, jääkiekko, yleisurheilu, vpk, tanssillinen voimistelu, vapaatanssi, golf ja ratsastus.

Katso lista koko maan salibandyjoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - salibandy - Masku

Salibandy - Masku

SBS Masku P08 Nimenhuuto.com

Syksyllä 2012 muodostettu -07-08 joukkue joka jakautui kaudelle 2015 - 2016 omiin ikäluokkiin. Joukkue on saavuttanut viimeisien vuosien aikana - Särkänniemen salibandy Cup 2016 1.sija - HFC 2017 1.sija haastaja, 2.sija kilpa - Särkänniemen salibandy Cup 2017 1.sija haastaja, 2.sija kilpa - HFC 2018 2. sija haastaja, 3.sija kilpa - Panama Cup 2018 1.sija - Mestareiden Cup 2018 ??? Joukkue aloittanut syyskauden harjoitukset 6.8.2018. Harjoituspaikkana toimii Hemmingin liikuntahalli Maanantaisin klo 18.00 ja Nousiaisten Nummen koulu tiistaisin klo 17.00 - 18.00. Kaudella 2018-2019 joukkue pelaa kahdella joukkueella E2-junioreiden länsirannikon kilpasarjassa. Osallistumme myös kauden aikana pelattaviin turnauksiin.

Rasmus kirjoitti: Moi! Rasmuksen verskat (numero 19) hävisi sunnuntain FBC-treenipelien jälkeen. Onko joku sattunut huomaamaan ylimääräiset housut varustekassissaan? (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty 26 päivää sitten

Salibandy
Masku
Pojat
32

SBS MASKU B - pojat Nimenhuuto.com

SBS Masku pojat -00 ja -01

Jimi kirjoitti: Tuun kokeilemaan (6 kuukautta sitten)

Päivitetty 6 kuukautta sitten

Salibandy
Masku
Pojat
32

SBS Masku P01 Nimenhuuto.com

SBS Masku Pojat 01

Ossi kirjoitti: Illan treenit peruutettu vähäisen osallistujamäärän takia. Ossi (Yli vuosi sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Salibandy
Masku
Ei asetettu
34

SBS Masku Naiset Nimenhuuto.com

Heli kirjoitti: Tuun jos jaksan yövuorojen välissä (8 kuukautta sitten)

Päivitetty 26 päivää sitten

Salibandy
Masku
Naiset
21

sbsmaskutytot Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Kiitti kaikille tästä ajasta jonka oon saanu teijän kaa olla ja pelata. Ootte mahtavii ja tsemppiä karsintoihin ja muihin haasteisiin. (Ette oikeest pääse must eroon, tuun kattoo teijä pelei varmasti😉) Mun säbämatka jatkuu fbc loiston riveissä. Bärä kiittää ja kuittaa. (4 kuukautta sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Salibandy
Masku
Tytöt
31

SBS Masku 03-04 Nimenhuuto.com

Aleksi kirjoitti: HUOM - huomenna siis toimitsijakoulutus. >> Muista ilmoittautua täällä Suomisport-palvelussa mikäli olet menossa: https://www.suomisport.fi/events/bf83ebab-bc0c-4930-af2f-74c67ae5ba68 (17 päivää sitten)

Päivitetty 5 päivää sitten

Salibandy
Masku
Pojat
27

SBS Masku 05 Nimenhuuto.com

Daniel kirjoitti: Hei! Daniel on edelleen kipeä eikä siis pysty osallistumaan huomenna maalivahtitreeneihin. Ehtisikö joku tuuramaan? T. Mikko (16 päivää sitten)

Päivitetty 6 päivää sitten

Salibandy
Masku
Pojat
37

SBS Masku T07-09 Nimenhuuto.com

Marjo kirjoitti: Tilatut varusteet tulleet ja tänään loputkin saavat omansa. Alla pelaajakohtainen summa. Eräpäivä 15.10. ja maksettaessa taas käytettävä viitenumeroa. Summat sisältävät painatukset ja ero tyttöjen summissa johtuu verkkatakkien hintaerosta jr/sr koossa. Suvi 2xpaita+shortsit+verskapuku 178,37€ Alm... (18 päivää sitten)

Päivitetty 16 päivää sitten

Salibandy
Masku
Tytöt
20

SBS Masku P11 Nimenhuuto.com

Sanna kirjoitti: Moi! Ne jotka eivät päässeet viime maanantaina paikalle, niin yrittäkää päästä lauantain treeneihin. Pitäisi allekirjoittaa kuvauslupa ja valita pelinumero ja paidan koko. Pelipaidat laitetaan tilaukseen ensi viikolla. Jos ei pääse lauantainakaan, niin ilmoittakaa mulle erikseen koko ja toivomus ... (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 2 kuukautta sitten

Salibandy
Masku
Pojat
27

SBS Masku 09 Nimenhuuto.com

Veikko kirjoitti: Hei, harkat menevät Veikolla futiskauden loppuun päällekkäin niin, että Veikko ei pääse keskiviikkoisin mukaan. Ei näille mahda mitään. Lauantaisin pääsee mukaan. (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Salibandy
Masku
Pojat
31

SBS Masku 2 Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Joka jätkä ilmoittaa nyt tulonsa. Tps:n poikia ei ole tulossa ovat omissa peleissä. Nyt siis viimeinen rutistus ja kaikki ilmoittavat tulonsa tämän päivän aikana. Saku (Yli vuosi sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Salibandy
Masku
Miehet
11

SBS Masku PT12 Nimenhuuto.com

Salibandy
Masku
Sekajoukkue
23

SBS Masku 3 Nimenhuuto.com

Salibandy 5-Div.

Joukkue etsii pelaajia: Treenit 1 krt/vko maskussa, pelit Turussa tai lähiseudulla. Tarvitaan maaliva...

Aleksi kirjoitti: Jälkimmäiseen todennäkösesti kerkeän (Yli vuosi sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Salibandy
Masku
Miehet
21

SBS Masku P07 Nimenhuuto.com

Petri kirjoitti: 3.11 pelattaviin peleihin rosterit valmiina. Valmennus toivoo, että näihin peleihin saataisi kaikki pelaajat paikalle. Toki taudit voi kaataa pelaajia. Otamme haastajaturnaukseen tukea -08 pelaajista. Laittakaa mahdollisimman pian ilmoittautumiset kuntoon jotta tiedetään -08 pelaajien tarve. (5 päivää sitten)

Päivitetty 5 päivää sitten

Salibandy
Masku
Pojat
24

SBS Masku Maalivahtikoulu Nimenhuuto.com

Iida kirjoitti: Neea K. IN mv (10 päivää sitten)

Päivitetty 8 päivää sitten

Salibandy
Masku
Sekajoukkue
28