Ratsastus Porvoo

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Porvoo ja lajina on ratsastus. Niitä löytyy yhteensä 4 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on salibandy. Muita suosittuja lajeja ovat: jääkiekko, koripallo, jalkapallo, purjehdus, ratsastus, amerikkalainenjalkapallo, sähly, suunnistus ja soutu.

Katso lista koko maan ratsastusjoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Porvoon Mustang Nimenhuuto.com

Porvoon Mustangin kilpailukentän varauskalenteri. Täältä voi nähdä millon kenttä on vapaana ja varattu. Porvoon Mustangin jäsenet saavat käyttää kenttää ilmaiseksi. Ulkopuolisille hinta sileätyöskentelyyn 10€ / kerta. Estekaluston käyttö 15 € / kerta. Kysy maksu tiedot facebookista tai porvoonmustang@gmail.com

Päivitetty noin 12 tuntia sitten

Ratsastus
Porvoo
Sekajoukkue
9

Seiskatalli Nimenhuuto.com

Käytössämme on v. 2007 valmistunut (23x56m) maneesi. Monipuolinen estekalusto käytettävissä. Maneesia vuokrataan myös ulkopuolisten käyttöön: - Itsenäiseen tasaisella työskentelyyn 13€/h/kerta/ratsukko. Maneesi on käytettävissä aina kun kalenterivarauksissa on tyhjää. - Ulkopuolisten ratsukoiden kouluvalmennustunnit omalla valmentajalla 20€/h/kerta/ratsukko. Edellytämme myös kalenterimerkintää etukäteen. -Maneesin vuokraus estetuntiin 30€/kerta/ratsukko (sis. estekaluston vuokran). Edellytämme myös maneesivuoron varausta etukäteen. Sopimuksen mukaan maneesia vuokrataan myös kokonaan yksityiskäyttöön 45€/h esim. ratsukoiden tai koiraharrastajien ryhmille. Hinnat sis. alv. Tiedustelut valmennuksista ja maneesin varauksista info@seiskatalli.fi puh. 050-5203194

Camilla kirjoitti: Meille riittää 2 tuntia, eli maneesin vapautuu jo siinä klo 16 :) (Yli vuosi sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Ratsastus
Porvoo
Ei asetettu
9

PR-talli Nimenhuuto.com

Johanna kirjoitti: Team Nino 16:45, Amanda & Luna 17:15, Johanna & Nisos 18:00, Claudia & Fenomen 18:30, Mia & Fortuna 19 - 19:45 (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 3 tuntia sitten

Ratsastus
Porvoo
Sekajoukkue
68

Alvariinsa Nimenhuuto.com

Ratsastusporukan yhteensaattamiseksi muodostettu rinki. Täällä voi ilmoittaa milloin lähtee mukaan lenkille tai haluaisi maastoseuraa.

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Alvar ja Tiia osallistuu myös (Melkein 3 vuotta sitten)

Päivitetty 10 päivää sitten

Ratsastus
Porvoo
Ei asetettu
8