Telinevoimistelu Hanko

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Hanko ja lajina on telinevoimistelu. Niitä löytyy yhteensä 2 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on salibandy. Muita suosittuja lajeja ovat: jalkapallo, handboll käsipallo, kamppailu, telinevoimistelu, harrastekiekko, harraste futis, amerikkalainenjalkapallo, pilkkiminen ja palokunta.

Katso lista koko maan telinevoimistelujoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - telinevoimistelu - Hanko

Telinevoimistelu - Hanko

Valio+pikkuvalio Nimenhuuto.com

Hangon telinevoimistelijat, kilparyhmä.

Virpi kirjoitti: HUOMIO!!! LOHJALLA LA 29.9. klo 11-16 TEHOTREENIT TELINEVOIMISTELIJOILEMME!! ILMOTTAUDU NOPEASTI NIIN SAAN ANNETTUA LOHJALLE NIMI ja LUOKKATIEDOT! Kyselen salilla torstaina. Hinta: matkakustannukset (osallistumismaksu otetaan saamastamme Voimisteluliiton treenituesta, ei kata matkoja) Tarve muuta... (9 päivää sitten)

Päivitetty noin 12 tuntia sitten

Telinevoimistelu
Hanko
Tytöt
11

Haik jumpparit Nimenhuuto.com

Mukavaa telinevoimistelua jokaisen oman kyvyn tasoisesti. Liikkumisen ja oppisen riemulla!

Virpi kirjoitti: SEURAN OMAT JÄSENET... NYT REIPPAASTI ILMOITTAUTUMAAN VIELÄ STARAAN!! Päätimme jatkaa ilmoittautumista. STARASSA ei tarvitse jännittää, kaikki esitykset arvostellaan positiivisesti ja jokainen saa esityksestään mitalin. Starassa ei myöskään laiteta paremmuusjärjestykseen, joten paineita ei ole se... (3 päivää sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Telinevoimistelu
Hanko
Sekajoukkue
52