Telinevoimistelu Hanko

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Hanko ja lajina on telinevoimistelu. Niitä löytyy yhteensä 2 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on salibandy. Muita suosittuja lajeja ovat: jalkapallo, handboll käsipallo, kamppailu, telinevoimistelu, harrastekiekko, harraste futis, amerikkalainenjalkapallo, pilkkiminen ja palokunta.

Katso lista koko maan telinevoimistelujoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - telinevoimistelu - Hanko

Telinevoimistelu - Hanko

Valio+pikkuvalio Nimenhuuto.com

Hangon telinevoimistelijat, kilparyhmä.

Taru kirjoitti: Elikkä Lauantaina lähtö klo 10.30 urkkatalolta. Ottakaa ne jumpparit se lupalappu mukaan ,joilla ei lähde vanhemmat mukaan ( varmuuden vuoksi). Kyydit menee jotenkin näin Virpin auto: Mimosa, Vanessa, Venla , Tobiaksen auto: Jessica, Iina,Milana, Janika , Tarun auto: Sara,Manu,Anni+ joku ehkä tob... (5 päivää sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Telinevoimistelu
Hanko
Tytöt
12

Haik jumpparit Nimenhuuto.com

Mukavaa telinevoimistelua jokaisen oman kyvyn tasoisesti. Liikkumisen ja oppisen riemulla!

Taru kirjoitti: HUOMIO! Salomon liilat varrelliset lenkkarit vaihtuneet, tarkastakaa kotona lenkkarit, isompi koko on lähtenyt matkaan, pienempi on Raililla tallessa. (16 päivää sitten)

Päivitetty 16 päivää sitten

Telinevoimistelu
Hanko
Sekajoukkue
43

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Telinevoimistelujoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on telinevoimistelu on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.