Jalkapallo Hanko

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Hanko ja lajina on jalkapallo, futis, potkupallo, jalkkis, football ja jalis. Niitä löytyy yhteensä 10 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on salibandy. Muita suosittuja lajeja ovat: jalkapallo, handboll käsipallo, kamppailu, harrastekiekko, harraste futis, amerikkalainenjalkapallo, pilkkiminen, palokunta ja brazilian jiu jitsu.

Katso lista koko maan jalkapallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - jalkapallo - Hanko

Jalkapallo - Hanko

By Night Nimenhuuto.com

Hangon paras nais- futisjoukue eli harrastejoukkue. Ja harjoitukset ovat pääasiassa taktiikka-tekniikka-strategia-treenit kaikkien pelaajien kehittymiseksi ja tietenkin runsaasti pelaamista. Treenataan ilolla tavoitteet kasvavat joka vuosi. Tavoitteet testaamme liiton sarjassa. Joukkue on vanha legendaarinen By Night r.y (per. 1977) futis-seura joka toimii vieläkin itsenäisenä yhdistyksenä. Naiset ovat saaneet uudelleen tämän joukkueen nousuun eli: Harjoitus vastustajia etsimme. Soita 050-5904790( Mika)

Joukkue etsii pelaajia

Anu kirjoitti: Heps kaikille!!! Kuka tarvii uusii nappareita/futsalkenkii kannattaa tulla rukkiareenalle ostoksille! Dumpataan itämerikupissa nappareita poisto hinnoin...alkaen junnukokoja 20€...aikuiset alk.30€...kannattaa tulla kattoon (Noin 2 vuotta sitten)

Päivitetty noin 2 vuotta sitten

Harraste futis
Hanko
Naiset
26

FC HIK 05-06 Nimenhuuto.com

Joukkueemme harjoitukset maanantaisin klo 17.30-19.00 ja torstaisin klo 17-18.30 rukki arenan takakentällä

Marcus kirjoitti: Heippa! Päätettiin Marcuksen kanssa ottaa ainakin toistaiseksi vähän taukoa jalkapallosta. Kaunis kiitos valmentajille ja muille toimihenkilöille....teette tärkeää työtä. Terv. Anna (1 päivä sitten)

Päivitetty noin 7 tuntia sitten

Jalkapallo
Hanko
Ei asetettu
31

FC HIK 07-08 Nimenhuuto.com

FC HIK pojat ja tytöt synt. 07-08. Harjoitukset maanantaisin klo.17.00-18.30 ja torstaisin 17.30-19.00 Rukki Areenan takakentällä. Tervetuloa mukaan!! Lisätietoja Fredda B puh.nr.0405231971

fredda kirjoitti: Valmentajan pyynnöstä siirretään maanantai treenit puolella tunnilla eteenpäin eli. 17.30-19. 00, 7.8 alkaen (14 päivää sitten)

Päivitetty 9 päivää sitten

Jalkapallo ja Fotboll
Hanko
Ei asetettu
27

FC HIK P01 Nimenhuuto.com

Miska kirjoitti: Skulle kanske vara ide att te,x köpa Team Sportia lahjakortti för pengarna laget har, åt spelarna,tagit reda på att pengar fås inte direkt delas ut,men om man meddelar att laget upphör så far pengarna till föreningen,och det ska VÄL INTE FÅ HÄNDA?? Tiden går och inget händer,kan it fatta att inte... (3 päivää sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Jalkapallo
Hanko
Pojat
18

FC HIK P0304 Nimenhuuto.com

Basse kirjoitti: Ingen träning 14.8. Ei harkkoja 14.8 (10 päivää sitten)

Päivitetty 10 päivää sitten

Jalkapallo
Hanko
Sekajoukkue
23

FC HIK Edustus Nimenhuuto.com

Päivitetty 2 kuukautta sitten

Jalkapallo
Hanko
Miehet
29

Sun City Nimenhuuto.com

Robert kirjoitti: Sun City Hanko Ry:n hallitus kutsuu kaikki jäsenensä sääntömääräiseen Kevätkokoukseen 14.05.2017 klo 17:00 Urheilutalon kahvila ratamiehenkatu 12 Hanko. Kokoukseen liittyvät aloitteet ja muuta asiat ilmoitettava hallitukselle viimeistään 08.05.2017 sähköpostitse osoitteeseen suncityhanko@gmail.co... (4 kuukautta sitten)

Päivitetty 4 kuukautta sitten

Amerikkalainenjalkapallo
Hanko
Miehet
38

FC HIK-2 Nimenhuuto.com

Päivitetty 6 kuukautta sitten

Jalkapallo
Hanko
Ei asetettu
32

FC HIK P09-10 Nimenhuuto.com

Roosa kirjoitti: Hei Varmistan vain, siis syyskuussa tiistaisiin ei ole treenejä ja toinen asia torstain treenitkö alkaa 17.30? (11 päivää sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Jalkapallo
H Anko
Pojat
26

FC HIK P-97 Nimenhuuto.com

Seppo kirjoitti: P97 joukkueen kilpailutoiminta lopetetaan ja kakkosen sarjapaikasta on luovuttu. Pelaajamateriaali on liian kapea ja pitkäaikaiset loukkaantumiset,armeija,opiskelu-ja työesteet+motivaation puute johti usein harjoitusten peruuntumiseen tai paikalla oli neljä-viisi pelaajaa niin toiminnasta ei tule... (Vuosi sitten)

Päivitetty vuosi sitten

Jalkapallo
Hanko
Pojat
23

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Jalkapallojoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on jalkapallo on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.