Jalkapallo Hanko

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Hanko ja lajina on jalkapallo, futis, potkupallo, jalkkis, football ja jalis. Niitä löytyy yhteensä 10 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on salibandy. Muita suosittuja lajeja ovat: jalkapallo, handboll käsipallo, kamppailu, harrastekiekko, harraste futis, amerikkalainenjalkapallo, pilkkiminen, palokunta ja brazilian jiu jitsu.

Katso lista koko maan jalkapallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - jalkapallo - Hanko

Jalkapallo - Hanko

By Night Nimenhuuto.com

Hangon paras nais- futisjoukue eli harrastejoukkue. Ja harjoitukset ovat pääasiassa taktiikka-tekniikka-strategia-treenit kaikkien pelaajien kehittymiseksi ja tietenkin runsaasti pelaamista. Treenataan ilolla tavoitteet kasvavat joka vuosi. Tavoitteet testaamme liiton sarjassa. Joukkue on vanha legendaarinen By Night r.y (per. 1977) futis-seura joka toimii vieläkin itsenäisenä yhdistyksenä. Naiset ovat saaneet uudelleen tämän joukkueen nousuun eli: Harjoitus vastustajia etsimme. Soita 050-5904790( Mika)

Joukkue etsii pelaajia

Anu kirjoitti: Heps kaikille!!! Kuka tarvii uusii nappareita/futsalkenkii kannattaa tulla rukkiareenalle ostoksille! Dumpataan itämerikupissa nappareita poisto hinnoin...alkaen junnukokoja 20€...aikuiset alk.30€...kannattaa tulla kattoon (Yli vuosi sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Harraste futis
Hanko
Naiset
25

FC HIK 07-08 Nimenhuuto.com

FC HIK pojat ja tytöt synt. 07-08. Harjoitukset tiistaisin klo.17.00-18.30 ja torstaisin 18.00-19.30 Rukki Areenan takakentällä. Tervetuloa mukaan!! Lisätietoja Fredda B puh.nr.0405231971

fredda kirjoitti: Hei. 19.3 (08)ja 26.3(07) järjestämme Hanko Cupit. 07 turnaus on jo joukkueiden suhteen täynnä (8joukkuetta) ja 08 turnauskseen mahtuu vielä 3joukkuetta mukaan(9ilmottautunut). Nyt tarvitsemme jonkun tai muutaman vanhemman joka hoitaa kahvila järjestelyt. Jos joku on kiinnostunut niin minulle voi... (4 päivää sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Jalkapallo ja Fotboll
Hanko
Ei asetettu
26

FC HIK 05-06 Nimenhuuto.com

Joukkueemme harjoitukset tiistaisin klo 17.00-18.30 ja torstaisin klo 17.00-18.30 Rukki Arenan takakentillä.

Jammu kirjoitti: Olisimme tilaamassa jälleen reppuja pelaajille. Reppu olisi samanlainen kuin aikaisemmin. Umbro palloverkolla. Hinta olisi 25€ josta pelaaja maksaisi 10€ ja joukkue 15€. Reppuun tulisi logo ja pelaajan etu kirjaimet. Ilmoitus nimenhuutoon tai minulle suoraan ketkä haluavat repun. Maanantaina 16.1... (12 päivää sitten)

Päivitetty 9 päivää sitten

Jalkapallo
Hanko
Ei asetettu
31

FC HIK P0304 Nimenhuuto.com

Matias kirjoitti: Koska se turnaus on ja mikä oli se edeltävä pelipäivä? Mistä oli Tommi puhetta? (11 päivää sitten)

Päivitetty 7 päivää sitten

Jalkapallo
Hanko
Sekajoukkue
23

FC HIK P01 Nimenhuuto.com

Rasmus kirjoitti: Markku kör 2.10 (5 kuukautta sitten)

Päivitetty 25 päivää sitten

Jalkapallo
Hanko
Pojat
19

FC HIK-2 Nimenhuuto.com

Päivitetty 30 päivää sitten

Jalkapallo
Hanko
Ei asetettu
40

Sun City Nimenhuuto.com

Robert kirjoitti: Syyskokous 25.11.2016 Sun City Hanko Ry:n hallitus kutsuu kaikki jäsenensä sääntömääräiseen syyskokoukseen 25.11.2016 klo 19:00 Urheilutalon kahvila ratamiehenkatu 12 Hanko. Kokoukseen liittyvät aloitteet ja muuta asiat ilmoitettava hallitukselle viimeistään 21.11.2016 sähköpostitse osoitteeseen ... (2 kuukautta sitten)

Päivitetty 2 kuukautta sitten

Amerikkalainenjalkapallo
Hanko
Miehet
40

FC HIK Edustus Nimenhuuto.com

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Jalkapallo
Hanko
Miehet
33

FC HIK P09-10 Nimenhuuto.com

Maria kirjoitti: Turnaus 29.1.2017 peruttu liian vähäisen osallistujamäärän vuoksi. (7 päivää sitten)

Päivitetty 7 päivää sitten

Jalkapallo
H Anko
Pojat
23

FC HIK P-97 Nimenhuuto.com

Seppo kirjoitti: P97 joukkueen kilpailutoiminta lopetetaan ja kakkosen sarjapaikasta on luovuttu. Pelaajamateriaali on liian kapea ja pitkäaikaiset loukkaantumiset,armeija,opiskelu-ja työesteet+motivaation puute johti usein harjoitusten peruuntumiseen tai paikalla oli neljä-viisi pelaajaa niin toiminnasta ei tule... (6 kuukautta sitten)

Päivitetty 6 kuukautta sitten

Jalkapallo
Hanko
Pojat
23

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Jalkapallojoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on jalkapallo on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.