Jalkapallo Hanko

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Hanko ja lajina on jalkapallo, futis, potkupallo, jalkkis, football ja jalis. Niitä löytyy yhteensä 10 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: salibandy, kamppailu, handboll käsipallo, telinevoimistelu, harrastekiekko, harraste futis, amerikkalainenjalkapallo, pilkkiminen ja palokunta.

Katso lista koko maan jalkapallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

By Night Nimenhuuto.com

Hangon paras nais- futisjoukue eli harrastejoukkue. Ja harjoitukset ovat pääasiassa taktiikka-tekniikka-strategia-treenit kaikkien pelaajien kehittymiseksi ja tietenkin runsaasti pelaamista. Treenataan ilolla tavoitteet kasvavat joka vuosi. Tavoitteet testaamme liiton sarjassa. Joukkue on vanha legendaarinen By Night r.y (per. 1977) futis-seura joka toimii vieläkin itsenäisenä yhdistyksenä. Naiset ovat saaneet uudelleen tämän joukkueen nousuun eli: Harjoitus vastustajia etsimme. Soita 050-5904790( Mika)

Joukkue etsii pelaajia

Satu kirjoitti: En pääsekään sunnuntaina,pääsin töihin😁 (Vuosi sitten)

Päivitetty vuosi sitten

Harraste futis
Hanko
Naiset
35

FC HIK U10-12 Nimenhuuto.com

FC HIK U10-12 pejaajien joukkuesivut

Kim kirjoitti: Hei! Seura tarvitsee pelaajien tiedot, Nimi, kotiosoite, syntymävuosi, huoltajan nimi, s-posti ja puh nro. Lähettäkää ne seuran sihteerille, mikael.alopeus@hotmail.com Hej! Föreniingen behöver uppgifter om spelarna, namn, hemadress, födelseår, vårdnadshavarens namn, e-post, teln nr. Skicka uppgif... (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Jalkapallo
Hanko
Sekajoukkue
41

FC HIK 08-09 Nimenhuuto.com

Tuleva vuosi mennään 08-09 ryhmällä. Valmentajina Janne B ja Fredda +vielä yksi hakusessa.

fredda kirjoitti: Moikka. Seura kyselee jos saa käyttää pelaajien valokuvia julkaisuissaan ja somessa. Jos ei sovi teille niin ilmoitus minulle emailissa fredda.berglund@gmail.com niin voin ilmoittaa ketä pelaajista kuvia ei saa käyttää hallitukselle. Pelipaidat (keltaiset) pojat voi tuoda minulle treeneihin. Jos ... (5 päivää sitten)

Päivitetty 5 päivää sitten

Jalkapallo
Hanko
Sekajoukkue
21

FC HIK 07-08 Nimenhuuto.com

FC HIK pojat ja tytöt synt. 07-08. Harjoitukset maanantaisin klo.17.00-18.30 ja torstaisin 17.30-19.00 Rukki Areenan takakentällä. Tervetuloa mukaan!! Lisätietoja Fredda B puh.nr.0405231971

fredda kirjoitti: Tumpin kanssa jaetaan teille postilaatikkoihin tänään joka vuotiset joulukalenterit. Hinta 5€/kpl tilitetään kalenterit joukkueen tilille. Joukkueella 200kalenteria myytävänä yritämme jakaa niitä tasan kaikille,kaikille ei ehkä nyt tule(riippuu löydwtäänkö postilaatikko) kysymyksiä jos tulee saap... (Yli 2 vuotta sitten)

Päivitetty yli 2 vuotta sitten

Jalkapallo ja Fotboll
Hanko
Ei asetettu
22

FC HIK-2 Nimenhuuto.com

Päivitetty yli vuosi sitten

Jalkapallo
Hanko
Ei asetettu
19

FC HIK Edustus Nimenhuuto.com

Päivitetty yli 2 vuotta sitten

Jalkapallo
Hanko
Miehet
33

Sun City Nimenhuuto.com

Robert kirjoitti: Syyskokous 2018 Sun City Hanko Ry:n hallitus kutsuu kaikki jäsenensä sääntömääräiseen Syyskokoukseen 08.12.2018 klo 18:00. Cuplishalli Teollisuuskatu 4, 10900 Hanko. Kokoukseen osallistujat ja liittyvät aloitteet ilmoitettava hallitukselle viimeistään 1.12.2018 sähköpostitse osoitteeseen suncityh... (Yli 2 vuotta sitten)

Päivitetty yli 2 vuotta sitten

Amerikkalainenjalkapallo
Hanko
Miehet
36

FC HIK06-07 Nimenhuuto.com

Timo kirjoitti: Treenit peruttu! Liian vähän porukkaa. (Noin 17 tuntia sitten)

Päivitetty noin 17 tuntia sitten

Jalkapallo
Hanko
Sekajoukkue
20

FC HIK U13-14 Nimenhuuto.com

Jessica kirjoitti: Moi kaikki 😊 Hyvin on pojat treenannut lähiaikoina ja lauantaina toivotaan että kaikki jäbät tulisi mukaan treeneihin koska hiihtolomaviikolla pidetään treeneistä taukoa. Viimeaikaissa treeneissä ollaan keskitytty joukkueen sääntöihin ja pallon hallintaan. Seuraavat treenit lauantain jälkeen pide... (9 päivää sitten)

Päivitetty 9 päivää sitten

Jalkapallo
Hanko
Pojat
25

FC HIK P10-11 Nimenhuuto.com

Kim kirjoitti: Honor Kännykkä jäi keilahallile eilen, nyt on minulla En Honor telefon hittades i bowlinghallen igår, jag har den (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Jalkapallo
H Anko
Pojat
21