Jalkapallo Hanko

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Hanko ja lajina on jalkapallo, futis, potkupallo, jalkkis, football ja jalis. Niitä löytyy yhteensä 10 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on salibandy. Muita suosittuja lajeja ovat: jalkapallo, kamppailu, handboll käsipallo, telinevoimistelu, harrastekiekko, harraste futis, amerikkalainenjalkapallo, pilkkiminen ja palokunta.

Katso lista koko maan jalkapallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

By Night Nimenhuuto.com

Hangon paras nais- futisjoukue eli harrastejoukkue. Ja harjoitukset ovat pääasiassa taktiikka-tekniikka-strategia-treenit kaikkien pelaajien kehittymiseksi ja tietenkin runsaasti pelaamista. Treenataan ilolla tavoitteet kasvavat joka vuosi. Tavoitteet testaamme liiton sarjassa. Joukkue on vanha legendaarinen By Night r.y (per. 1977) futis-seura joka toimii vieläkin itsenäisenä yhdistyksenä. Naiset ovat saaneet uudelleen tämän joukkueen nousuun eli: Harjoitus vastustajia etsimme. Soita 050-5904790( Mika)

Joukkue etsii pelaajia

Satu kirjoitti: En pääsekään sunnuntaina,pääsin töihin😁 (2 kuukautta sitten)

Päivitetty 2 kuukautta sitten

Harraste futis
Hanko
Naiset
35

FC HIK 08-09 Nimenhuuto.com

Tuleva vuosi mennään 08-09 ryhmällä. Valmentajina Janne B ja Fredda +vielä yksi hakusessa.

Fredda kirjoitti: Moi. Treenit peruttu ainakin maaliskuun loppuun. Seurataan tilannetta (18 päivää sitten)

Päivitetty 18 päivää sitten

Jalkapallo
Hanko
Sekajoukkue
25

FC HIK 11-12 Nimenhuuto.com

FC HIK 2011-2012 syntyneille pejaajien joukkuesivut

Mikko kirjoitti: Suomi-saksa pelistä: puheenjohtajalta tuli viesti, että tarvitaan 26 junnua saattamaan pelaajat. Yhtenäisenä vaatteina toimii hyvin Meidän joukkueen pelipaita ja paidan alle olisi hyvä laittaa jokin lämmin paita. Tämä on aika ainut laatuinen kokemus junnuille, joten koittakaa tulla ja jos ette pä... (6 kuukautta sitten)

Päivitetty 20 päivää sitten

Jalkapallo
Hanko
Sekajoukkue
29

FC HIK 07-08 Nimenhuuto.com

FC HIK pojat ja tytöt synt. 07-08. Harjoitukset maanantaisin klo.17.00-18.30 ja torstaisin 17.30-19.00 Rukki Areenan takakentällä. Tervetuloa mukaan!! Lisätietoja Fredda B puh.nr.0405231971

fredda kirjoitti: Tumpin kanssa jaetaan teille postilaatikkoihin tänään joka vuotiset joulukalenterit. Hinta 5€/kpl tilitetään kalenterit joukkueen tilille. Joukkueella 200kalenteria myytävänä yritämme jakaa niitä tasan kaikille,kaikille ei ehkä nyt tule(riippuu löydwtäänkö postilaatikko) kysymyksiä jos tulee saap... (Yli vuosi sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Jalkapallo ja Fotboll
Hanko
Ei asetettu
24

FC HIK-2 Nimenhuuto.com

Päivitetty 5 kuukautta sitten

Jalkapallo
Hanko
Ei asetettu
23

FC HIK Edustus Nimenhuuto.com

Päivitetty yli vuosi sitten

Jalkapallo
Hanko
Miehet
37

Sun City Nimenhuuto.com

Robert kirjoitti: Syyskokous 2018 Sun City Hanko Ry:n hallitus kutsuu kaikki jäsenensä sääntömääräiseen Syyskokoukseen 08.12.2018 klo 18:00. Cuplishalli Teollisuuskatu 4, 10900 Hanko. Kokoukseen osallistujat ja liittyvät aloitteet ilmoitettava hallitukselle viimeistään 1.12.2018 sähköpostitse osoitteeseen suncityh... (Yli vuosi sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Amerikkalainenjalkapallo
Hanko
Miehet
36

FC HIK P10-11 Nimenhuuto.com

Erik kirjoitti: Hep arvon vanhemmat. Uudet seura verkkarit on tilattavissa Team Sortian kautta. Sovitus kappaleet ovat sportissa, sovitukseen on aikaa 16.3 asti. Koko asua ei tarvitse välttämättä tilata vaan esimerkiksi pelkästään housut voi tilata. Puseroon oikealle alas painatetaan etunimi (ISOIN kirjaimin) ja... (20 päivää sitten)

Päivitetty 15 päivää sitten

Jalkapallo
H Anko
Pojat
27

FC HIK06-07 Nimenhuuto.com

Nea kirjoitti: Myöhästyn n. Puoli tuntia. Eif YJ treenit loppuu klo. 19 (25 päivää sitten)

Päivitetty 22 päivää sitten

Jalkapallo
Hanko
Sekajoukkue
23

FC HIK P-97 Nimenhuuto.com

Seppo kirjoitti: P97 joukkueen kilpailutoiminta lopetetaan ja kakkosen sarjapaikasta on luovuttu. Pelaajamateriaali on liian kapea ja pitkäaikaiset loukkaantumiset,armeija,opiskelu-ja työesteet+motivaation puute johti usein harjoitusten peruuntumiseen tai paikalla oli neljä-viisi pelaajaa niin toiminnasta ei tule... (Yli 3 vuotta sitten)

Päivitetty yli 3 vuotta sitten

Jalkapallo
Hanko
Pojat
23