Jalkapallo Hanko

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Hanko ja lajina on jalkapallo, futis, potkupallo, jalkkis, football ja jalis. Niitä löytyy yhteensä 10 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on salibandy. Muita suosittuja lajeja ovat: jalkapallo, handboll käsipallo, kamppailu, harrastekiekko, harraste futis, amerikkalainenjalkapallo, pilkkiminen, palokunta ja brazilian jiu jitsu.

Katso lista koko maan jalkapallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - jalkapallo - Hanko

Jalkapallo - Hanko

By Night Nimenhuuto.com

Hangon paras nais- futisjoukue eli harrastejoukkue. Ja harjoitukset ovat pääasiassa taktiikka-tekniikka-strategia-treenit kaikkien pelaajien kehittymiseksi ja tietenkin runsaasti pelaamista. Treenataan ilolla tavoitteet kasvavat joka vuosi. Tavoitteet testaamme liiton sarjassa. Joukkue on vanha legendaarinen By Night r.y (per. 1977) futis-seura joka toimii vieläkin itsenäisenä yhdistyksenä. Naiset ovat saaneet uudelleen tämän joukkueen nousuun eli: Harjoitus vastustajia etsimme. Soita 050-5904790( Mika)

Joukkue etsii pelaajia

Anu kirjoitti: Heps kaikille!!! Kuka tarvii uusii nappareita/futsalkenkii kannattaa tulla rukkiareenalle ostoksille! Dumpataan itämerikupissa nappareita poisto hinnoin...alkaen junnukokoja 20€...aikuiset alk.30€...kannattaa tulla kattoon (Melkein 2 vuotta sitten)

Päivitetty melkein 2 vuotta sitten

Harraste futis
Hanko
Naiset
25

FC HIK 05-06 Nimenhuuto.com

Joukkueemme harjoitukset maanantaisin klo 17.30-19.00 ja torstaisin klo 17-18.30 rukki arenan takakentällä

Anton kirjoitti: Hellou, en snabb förfrågan gällande Pärnu Cup. Spelare och medkommande barn/vuxna har möjlighet till att beställa för 15€ st gul t-skjorta med Hangö eller Hanko tryckning som skulle vara mening till att använda under resan till Pärnu. Meddela under så snabbt som möjligt storlek och Hangö eller Ha... (9 päivää sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Jalkapallo
Hanko
Ei asetettu
32

FC HIK 07-08 Nimenhuuto.com

FC HIK pojat ja tytöt synt. 07-08. Harjoitukset maanantaisin klo.17.00-18.30 ja torstaisin 17.30-19.00 Rukki Areenan takakentällä. Tervetuloa mukaan!! Lisätietoja Fredda B puh.nr.0405231971

fredda kirjoitti: Itämeri cupissa tullaan järjestämään arpajaiset johon luonnollisesti tullaan tarvitsemaan arpajaisvoittoja joka joukkueelta... Eli jokaiselta junnulta tarvitsemme 5 voittoa jotka voin kerätä heinäkuun aikana treeneissä. Voittojen minimiarvoa en vielä tiedä mut luulen et noin 2 €/ voitto on aika j... (6 päivää sitten)

Päivitetty 6 päivää sitten

Jalkapallo ja Fotboll
Hanko
Ei asetettu
27

FC HIK P0304 Nimenhuuto.com

Ronnie kirjoitti: Hellou, en snabb förfrågan gällande Pärnu Cup. Spelare och medkommande barn/vuxna har möjlighet till att beställa för 15€ st gul t-skjorta med Hangö eller Hanko tryckning som skulle vara mening till att använda under resan till Pärnu. Meddela under så snabbt som möjligt storlek och Hangö eller Ha... (9 päivää sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Jalkapallo
Hanko
Sekajoukkue
25

FC HIK Edustus Nimenhuuto.com

Joppe kirjoitti: VÄLKOMMEN PÅ FEST MED GLADA FOTISVÄNNER FÖR ATT MINNAS ÅRTIONDEN AV ROLIGA HÄNDELSER PÅ PLANEN OCH UTANFÖR.TERVETULOA JUHLAAN ILOISTEN FUTIKSEN YSTÄVIEN KANSSA MUISTELEMAAN VUOSIKYMMENTEN MUKAVIA TAPAHTUMIA KENTÄLLÄ JA SEN ULKOPUOLELLA. FUTISJUHLA /FOTBOLLSFEST FÖR KAIKILLE FC HIK FOTBOLLSVÄNNER ... (15 päivää sitten)

Päivitetty 15 päivää sitten

Jalkapallo
Hanko
Miehet
32

FC HIK P01 Nimenhuuto.com

Rasmus kirjoitti: Markku kör 2.10 (10 kuukautta sitten)

Päivitetty 19 päivää sitten

Jalkapallo
Hanko
Pojat
18

Sun City Nimenhuuto.com

Robert kirjoitti: Sun City Hanko Ry:n hallitus kutsuu kaikki jäsenensä sääntömääräiseen Kevätkokoukseen 14.05.2017 klo 17:00 Urheilutalon kahvila ratamiehenkatu 12 Hanko. Kokoukseen liittyvät aloitteet ja muuta asiat ilmoitettava hallitukselle viimeistään 08.05.2017 sähköpostitse osoitteeseen suncityhanko@gmail.co... (2 kuukautta sitten)

Päivitetty 2 kuukautta sitten

Amerikkalainenjalkapallo
Hanko
Miehet
38

FC HIK-2 Nimenhuuto.com

Päivitetty 5 kuukautta sitten

Jalkapallo
Hanko
Ei asetettu
32

FC HIK P09-10 Nimenhuuto.com

Kim kirjoitti: Torstaina 29.6 ei pidetä harjoituksia koska kaikki valmentajat matkoilla (2 päivää sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Jalkapallo
H Anko
Pojat
26

FC HIK P-97 Nimenhuuto.com

Seppo kirjoitti: P97 joukkueen kilpailutoiminta lopetetaan ja kakkosen sarjapaikasta on luovuttu. Pelaajamateriaali on liian kapea ja pitkäaikaiset loukkaantumiset,armeija,opiskelu-ja työesteet+motivaation puute johti usein harjoitusten peruuntumiseen tai paikalla oli neljä-viisi pelaajaa niin toiminnasta ei tule... (11 kuukautta sitten)

Päivitetty 11 kuukautta sitten

Jalkapallo
Hanko
Pojat
23

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Jalkapallojoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on jalkapallo on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.