Jalkapallo Hanko

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Hanko ja lajina on jalkapallo, futis, potkupallo, jalkkis, football ja jalis. Niitä löytyy yhteensä 10 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on salibandy. Muita suosittuja lajeja ovat: jalkapallo, handboll käsipallo, kamppailu, telinevoimistelu, harrastekiekko, harraste futis, amerikkalainenjalkapallo, pilkkiminen ja palokunta.

Katso lista koko maan jalkapallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - jalkapallo - Hanko

Jalkapallo - Hanko

By Night Nimenhuuto.com

Hangon paras nais- futisjoukue eli harrastejoukkue. Ja harjoitukset ovat pääasiassa taktiikka-tekniikka-strategia-treenit kaikkien pelaajien kehittymiseksi ja tietenkin runsaasti pelaamista. Treenataan ilolla tavoitteet kasvavat joka vuosi. Tavoitteet testaamme liiton sarjassa. Joukkue on vanha legendaarinen By Night r.y (per. 1977) futis-seura joka toimii vieläkin itsenäisenä yhdistyksenä. Naiset ovat saaneet uudelleen tämän joukkueen nousuun eli: Harjoitus vastustajia etsimme. Soita 050-5904790( Mika)

Joukkue etsii pelaajia

Anu kirjoitti: Heps kaikille!!! Kuka tarvii uusii nappareita/futsalkenkii kannattaa tulla rukkiareenalle ostoksille! Dumpataan itämerikupissa nappareita poisto hinnoin...alkaen junnukokoja 20€...aikuiset alk.30€...kannattaa tulla kattoon (Noin 2 vuotta sitten)

Päivitetty noin 2 vuotta sitten

Harraste futis
Hanko
Naiset
26

FC HIK 05-06 Nimenhuuto.com

Joukkueemme harjoitukset maanantaisin klo 17.30-19.00 ja torstaisin klo 17-18.30 rukki arenan takakentällä

Nooa kirjoitti: Suuri kiitos joukkueenjohdolle, pelikavereille ja heidän vanhemmilleen mukavasta jalkapallokaudesta! (13 päivää sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Jalkapallo
Hanko
Ei asetettu
30

FC HIK 07-08 Nimenhuuto.com

FC HIK pojat ja tytöt synt. 07-08. Harjoitukset maanantaisin klo.17.00-18.30 ja torstaisin 17.30-19.00 Rukki Areenan takakentällä. Tervetuloa mukaan!! Lisätietoja Fredda B puh.nr.0405231971

Nicholas kirjoitti: när börjar 08 ha seriematcher? (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty 16 päivää sitten

Jalkapallo ja Fotboll
Hanko
Ei asetettu
25

FC HIK P0304 Nimenhuuto.com

Tommy kirjoitti: Muistakaa laittaa itseenne sisään 28.10 treeneihin. Aiheet treeneissä on: futsal pelipaikat, futsal säännöt, SEURAVA KAUSI KETKÄ JATKAA VARMASTI, peliä + vähän naposteltavaa. Jos unohdin jotain niin BASSE täydentää. Ja muistakaa peli kamppeet päälle tähän treeniin. Kom ihåg att sätta er in till t... (Noin 19 tuntia sitten)

Päivitetty noin 19 tuntia sitten

Jalkapallo
Hanko
Sekajoukkue
23

Sun City Nimenhuuto.com

Robert kirjoitti: Sun City Hanko Ry:n hallitus kutsuu kaikki jäsenensä sääntömääräiseen Syyskokoukseen 23.09.2017 klo 15:00. Viking Motel Lasitehtaankatu 6, 10900. Kokoukseen osallistujat ja liittyvät aloitteet ilmoitettava hallitukselle viimeistään 18.09.2017 sähköpostitse osoitteeseen suncityhanko@gmail.com Sun ... (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Amerikkalainenjalkapallo
Hanko
Miehet
38

FC HIK Edustus Nimenhuuto.com

Päivitetty noin 2 kuukautta sitten

Jalkapallo
Hanko
Miehet
32

FC HIK P01 Nimenhuuto.com

Marina kirjoitti: Hej alla! Som ni kanske märkt så uppdaterade jag igår nimenhuuto med tråkig information. Skickat även till spelarna igår via whatsapp. Tar det ännu så här för säkerhetsskull. Alltså var vi tvungna att ge wo till torsdagens match mot Akilles då så många spelare är borta av olika skäl och vi inte f... (3 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 2 kuukautta sitten

Jalkapallo
Hanko
Pojat
18

FC HIK-2 Nimenhuuto.com

Päivitetty 9 kuukautta sitten

Jalkapallo
Hanko
Ei asetettu
21

FC HIK P09-10 Nimenhuuto.com

Janne kirjoitti: Moi, Sää näyttää jälleen melko kylmältä ja sateiselta, joten jätetään myös tämän päivän treenit väliin. Emme ole saanut vielä vahvistusta Cuplis-ajoista mutta ilmoitamme nimenhuudossa milloin harjoitukset jatkuvat sisällä. Tarkoitus on että tulemme harjoittelemaan 2 kertaa viikossa koko talven. K... (7 päivää sitten)

Päivitetty 7 päivää sitten

Jalkapallo
H Anko
Pojat
26

FC HIK P-97 Nimenhuuto.com

Seppo kirjoitti: P97 joukkueen kilpailutoiminta lopetetaan ja kakkosen sarjapaikasta on luovuttu. Pelaajamateriaali on liian kapea ja pitkäaikaiset loukkaantumiset,armeija,opiskelu-ja työesteet+motivaation puute johti usein harjoitusten peruuntumiseen tai paikalla oli neljä-viisi pelaajaa niin toiminnasta ei tule... (Vuosi sitten)

Päivitetty vuosi sitten

Jalkapallo
Hanko
Pojat
23

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Jalkapallojoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on jalkapallo on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.