Alppihiihto Rovaniemi

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Rovaniemi ja lajina on alppihiihto. Niitä löytyy yhteensä 5 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: jääkiekko, lentopallo, alppihiihto, harrastekiekko, kuorolaulu, salibandy, kaukalopallo, sähly ja amerikkalainen jalkapallo.

Katso lista koko maan alppihiihtojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

ALPPI MASTERIT Nimenhuuto.com

"Omaksi iloksi & muiden huviksi.."

Aarno kirjoitti: Hei keppikopin siivous ja kaluston kunnostus klo 15. Mahdollisimman moni mukaan. Tv Aarno (2 kuukautta sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Alppihiihto
Rovaniemi
Ei asetettu
33

Santa Claus Ski Team Audiryhmä Nimenhuuto.com

Audi-ryhmässä on pääasiassa 14- ja 16-vuotiaiden sarjoissa kilpailevia urheilijoita

Matti kirjoitti: Mitä tänään luvassa reeneissä (Melkein 3 vuotta sitten)

Päivitetty yli 2 vuotta sitten

Alppihiihto
Rovaniemi
Sekajoukkue
23

SCST PSCUP 2 Nimenhuuto.com

Konsta kirjoitti: Huomioikaa että To 6.6 on powercup alkanut ja tämä aiheuttaa muutoksia santasportin liikennejärjestelyihin. Oisko helpointa treenata esim Sanulla? (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 2 kuukautta sitten

Alppihiihto
Rovaniemi
Sekajoukkue
28

TAK VALMENNUS Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Tervetuloa! Kiva saada joukkueenne palvelumme käyttäjäksi. Sujuuko käyttöönotto? Lue usein kysytyt kysymykset: http://support.nimenhuuto.com/ Sporttiterveisin, Olli asiakaspalvelusta PS: Voit halutessasi poistaa esimerkkiviestit ja –pelaajat joukkueesta :) (9 kuukautta sitten)

Alppihiihto
Rovaniemi
Sekajoukkue
12

Tanjan Alppihiihtokoulu Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Tervetuloa! Kiva saada joukkueenne palvelumme käyttäjäksi. Sujuuko käyttöönotto? Lue usein kysytyt kysymykset: http://support.nimenhuuto.com/ Sporttiterveisin, Olli asiakaspalvelusta PS: Voit halutessasi poistaa esimerkkiviestit ja –pelaajat joukkueesta :) (5 kuukautta sitten)

Päivitetty 5 kuukautta sitten

Alppihiihto
Rovaniemi
Sekajoukkue
29