Pesäpallo Rovaniemi

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Rovaniemi ja lajina on pesäpallo, pesis ja baseball. Niitä löytyy yhteensä 2 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: jääkiekko, lentopallo, salibandy, kuorolaulu, harrastekiekko, alppihiihto, kaukalopallo, sähly ja amerikkalainen jalkapallo.

Katso lista koko maan pesäpallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - pesäpallo - Rovaniemi

Pesäpallo - Rovaniemi

NapaLeidit Nimenhuuto.com

Soili kirjoitti: Tässä Samilta Omatoimisen nopeustreenin ohjelma. Päämääränä on että nopeustreenit ja punttitreenit suoritetaan omatoimisesti oman ajan puitteissa. Torstaille lisätään Keltakankaan salille vuoro Jutan kuntopiiriä varten joulukuuhun asti. Harjoitusaikoja yhteistreeneille on kalenteriin merkitty mut... (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 10 päivää sitten

Pesäpallo
Rovaniemi
Naiset
28

NapaCjoukkue Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Kasi peliä (Yli 2 vuotta sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Pesäpallo
Rovaniemi
Sekajoukkue
10

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Pesäpallojoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on pesäpallo on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.