Harrastekiekko Rovaniemi

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Rovaniemi ja lajina on harrastekiekko. Niitä löytyy yhteensä 4 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: jääkiekko, lentopallo, salibandy, harrastekiekko, kuorolaulu, alppihiihto, kaukalopallo, sähly ja amerikkalainen jalkapallo.

Katso lista koko maan harrastekiekkojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - harrastekiekko - Rovaniemi

Harrastekiekko - Rovaniemi

Warriors37 Nimenhuuto.com

Rovaniemeläisten hellareitten ja muiden jääkiekkoon hurahtaneiden perustama höntsäjoukkue Playing for the Passion. Maksut reeneistä 8e/kerta. Tili: FI47 5641 0820 0857 06

Andrei kirjoitti: Today 15.04.2018 Suggestion to play with 4 Forwards and 2pair Defense BLUE: JanneK,SamuelA,AndyV,ToniH, JoniI,NikoP,HeikkiK,MarkkuA, TuomasA(MV) WHITE: SamiO,AnttiK,EemeliE,AtteA, IlkkaM,ValtteriY,TopiasP,LauriA, AtteM(MV) (9 päivää sitten)

Päivitetty 9 päivää sitten

Harrastekiekko
Rovaniemi
Ei asetettu
70

Pantterit Höntsä Nimenhuuto.com

Saku kirjoitti: Kentälle (Noin 20 tuntia sitten)

Päivitetty noin 14 tuntia sitten

Harrastekiekko
Rovaniemi
Ei asetettu
36

Nakit Nimenhuuto.com

Juha kirjoitti: Terve, Tämän kauden maksut on hoidettu kun helmikuun maksut on maksettu. Eli maalis- ja huhtikuussa ei tarvitse maksaa, jos ei tule "odottamattomia" kuluja. T. Päällikkö ;) (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 2 kuukautta sitten

Harrastekiekko
Rovaniemi
Miehet
25

NAPIS Nimenhuuto.com

Pekka kirjoitti: Moi kaikille pelikavereille. Olen ehdolla kunnallisvaaleissa. Alla on teemani. Rovaniemen kaupungin tuki lasten ja nuorten liikunnan hyväksi on aivan liian vähäistä, päinvastoin kaikesta ja kaikilta peritään korkeita maksuja. Tähän tulee saada muutos. Mielestäni kaupungin ei tule esim. periä kent... (Vuosi sitten)

Päivitetty vuosi sitten

Kaukalopallo ja Harrastekiekko
Rovaniemi
Ei asetettu
26