Harrastekiekko Rovaniemi

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Rovaniemi ja lajina on harrastekiekko. Niitä löytyy yhteensä 4 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: jääkiekko, lentopallo, salibandy, kuorolaulu, harrastekiekko, kaukalopallo, alppihiihto, sähly ja amerikkalainen jalkapallo.

Katso lista koko maan harrastekiekkojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - harrastekiekko - Rovaniemi

Harrastekiekko - Rovaniemi

Warriors37 Nimenhuuto.com

Rovaniemeläisten hellareitten ja muiden jääkiekkoon hurahtaneiden perustama höntsäjoukkue Not with skill but with will. Not that great but in faith. Maksut reeneistä 8e/kerta. Tili: FI47 5641 0820 0857 06

Andrei kirjoitti: Today 19.11.2017 BLUE: MarkkuA-SamuelA-AndreiV SamuelR-EemeliE-SakuY MiikaV-NikoP MikaS-SamiH TuomasA(MV) WHITE: OlliJ-Toni-ToniH AtteA-AriL-TomiR Jouni-AtteM AnttiK-TeroT KariT(MV) (Noin 2 tuntia sitten)

Päivitetty noin 2 tuntia sitten

Harrastekiekko
Rovaniemi
Ei asetettu
65

Pantterit Höntsä Nimenhuuto.com

Ari kirjoitti: Tänään hieman sekoitellaan :) mutta silti päättyy 7-6/6-7 Valkoiset: Petteri, Hannu, Saku, Joksu, Tuomas, Ville, Pepe, Pasi, Jukka P ja Erkki Mustat: Teppo, Joonas, Vellu, Jorkka, Mikael, Marko, Ari, Lilli, Jukka U ja Tomi (6 päivää sitten)

Päivitetty 6 päivää sitten

Harrastekiekko
Rovaniemi
Ei asetettu
40

Nakit Nimenhuuto.com

Juha kirjoitti: Viesti liitolta: Rovaniemen harrastesarjan otteluohjelmat julkaistu syksy 2017. 27 joukkuetta, kolme 9 joukkueen lohkoa = 108 peliä (syksyllä). Lohko 1 Lohko 2 Lohko 3 Otteluohjelmat löytyy jääkiekkoliiton tulospalvelusta. http://www.finhockey.fi/tulospalvelu/ (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Harrastekiekko
Rovaniemi
Miehet
26

NAPIS Nimenhuuto.com

Pekka kirjoitti: Moi kaikille pelikavereille. Olen ehdolla kunnallisvaaleissa. Alla on teemani. Rovaniemen kaupungin tuki lasten ja nuorten liikunnan hyväksi on aivan liian vähäistä, päinvastoin kaikesta ja kaikilta peritään korkeita maksuja. Tähän tulee saada muutos. Mielestäni kaupungin ei tule esim. periä kent... (8 kuukautta sitten)

Päivitetty 8 kuukautta sitten

Kaukalopallo ja Harrastekiekko
Rovaniemi
Ei asetettu
26

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Harrastekiekkojoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on harrastekiekko on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.