Harrastekiekko Rovaniemi

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Rovaniemi ja lajina on harrastekiekko. Niitä löytyy yhteensä 4 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: jääkiekko, lentopallo, salibandy, harrastekiekko, kuorolaulu, alppihiihto, kaukalopallo, sähly ja amerikkalainen jalkapallo.

Katso lista koko maan harrastekiekkojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - harrastekiekko - Rovaniemi

Harrastekiekko - Rovaniemi

Warriors37 Nimenhuuto.com

Rovaniemeläisten hellareitten ja muiden jääkiekkoon hurahtaneiden perustama höntsäjoukkue Playing for the Passion. Maksut reeneistä 8e/kerta. Tili: FI47 5641 0820 0857 06

Heikki kirjoitti: Hyvät pelikaverit. Tiedoksi, jotta lintu lentää tulevalla viikolla etelään, tai ainakin etelämmäksi. Tuleva koti löytyy Sotkamosta 1.7. alkaen, joten kiitos, anteeksi ja näkemiin. Ps. Pelipaidan voi nostaa tai laskea puolitankoon. #57 Korppi (26 päivää sitten)

Päivitetty 26 päivää sitten

Harrastekiekko
Rovaniemi
Ei asetettu
75

Pantterit Höntsä Nimenhuuto.com

Pasi kirjoitti: Nimenhuuto kuntoon! (5 päivää sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Harrastekiekko
Rovaniemi
Ei asetettu
42

Nakit Nimenhuuto.com

Juha kirjoitti: Terve, Tämän kauden maksut on hoidettu kun helmikuun maksut on maksettu. Eli maalis- ja huhtikuussa ei tarvitse maksaa, jos ei tule "odottamattomia" kuluja. T. Päällikkö ;) (5 kuukautta sitten)

Päivitetty 5 kuukautta sitten

Harrastekiekko
Rovaniemi
Miehet
25

NAPIS Nimenhuuto.com

Pekka kirjoitti: Moi kaikille pelikavereille. Olen ehdolla kunnallisvaaleissa. Alla on teemani. Rovaniemen kaupungin tuki lasten ja nuorten liikunnan hyväksi on aivan liian vähäistä, päinvastoin kaikesta ja kaikilta peritään korkeita maksuja. Tähän tulee saada muutos. Mielestäni kaupungin ei tule esim. periä kent... (Yli vuosi sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Kaukalopallo ja Harrastekiekko
Rovaniemi
Ei asetettu
26