Harrastekiekko Rovaniemi

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Rovaniemi ja lajina on harrastekiekko. Niitä löytyy yhteensä 4 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: jääkiekko, lentopallo, salibandy, kuorolaulu, harrastekiekko, alppihiihto, kaukalopallo, sähly ja amerikkalainen jalkapallo.

Katso lista koko maan harrastekiekkojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - harrastekiekko - Rovaniemi

Harrastekiekko - Rovaniemi

Warriors37 Nimenhuuto.com

Rovaniemeläisten hellareitten ja muiden jääkiekkoon hurahtaneiden perustama höntsäjoukkue Not with skill but with will. Not that great but in faith. Maksut reeneistä 8e/kerta. Tili: FI47 5641 0820 0857 06

Andrei kirjoitti: Today 21.01.2018 BLUE: MarkkuA-SamuelR-AndyV SamuelR-Tyler-HeikkiK NikoP-JoniI Nooa TuomasA(MV) WHITE: EemeliE-TomiR-ToniH SakuY-Toni-JanneK AnttiK -AtteA PasiV TapioF(MV) (2 päivää sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Harrastekiekko
Rovaniemi
Ei asetettu
69

Pantterit Höntsä Nimenhuuto.com

Ville kirjoitti: https://www.dropbox.com/sh/xefpo97j6o27g32/AAAJiOYu0mQFHw6tz65SLq7Ta?dl=0 (1 päivä sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Harrastekiekko
Rovaniemi
Ei asetettu
34

Nakit Nimenhuuto.com

Sami kirjoitti: Hokikorner 14.1.2018. Ohessa hokijumalien hyväksymä raportti lähes jumalallisesta kohtaamisesta itseään ehkä jopa ylikorostavan Reidars:in ja idioottivarmasti alisuorittavan Nakit- nipun välillä. Raportti sisältää viittauksia(* Reidars hoki tiimin omaan, mutta reippaan yksipuoliseen otteluraportt... (8 päivää sitten)

Päivitetty 8 päivää sitten

Harrastekiekko
Rovaniemi
Miehet
26

NAPIS Nimenhuuto.com

Pekka kirjoitti: Moi kaikille pelikavereille. Olen ehdolla kunnallisvaaleissa. Alla on teemani. Rovaniemen kaupungin tuki lasten ja nuorten liikunnan hyväksi on aivan liian vähäistä, päinvastoin kaikesta ja kaikilta peritään korkeita maksuja. Tähän tulee saada muutos. Mielestäni kaupungin ei tule esim. periä kent... (10 kuukautta sitten)

Päivitetty 10 kuukautta sitten

Kaukalopallo ja Harrastekiekko
Rovaniemi
Ei asetettu
26

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Harrastekiekkojoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on harrastekiekko on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.