Harrastekiekko Rovaniemi

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Rovaniemi ja lajina on harrastekiekko. Niitä löytyy yhteensä 4 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: jääkiekko, lentopallo, salibandy, kaukalopallo, kuorolaulu, alppihiihto, harrastekiekko, sähly ja pesäpallo.

Katso lista koko maan harrastekiekkojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - harrastekiekko - Rovaniemi

Harrastekiekko - Rovaniemi

Warriors37 Nimenhuuto.com

Rovaniemeläisten hellareitten ja muiden jääkiekkoon hurahtaneiden perustama höntsäjoukkue Not with skill but with will. Not that great but in faith. Maksut reeneistä 8e/kerta. Tili: FI75 1134 3500 4055 69

Andrei kirjoitti: Today 23.04.2017 BLUE MarkkuA - AnttiM - AndreiV MikaelK - Joni A - MarkkusA NikkoP- MiikaV AleksiT - JoniK Atte(MV) WHITE NikoF - Toni - OlliJ Asso - EemeliE - AleksandrG JuhoP - VilleP AnttiK - WiljamA Kari(MV) (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Harrastekiekko
Rovaniemi
Ei asetettu
57

Nakit Nimenhuuto.com

Kosti kirjoitti: Kiinnostaako salibändy/sähly? 1 tunnin vuoro on nyt kaverin toimesta varattu uudesta Ounasrinteen salista sunnuntaisin klo 18-19 28.5-30.7 väliselle ajalle eli 10 kertaa ja hinta on jotain 26euroa/tunti. Tarkoitus on saada vakioilmoittautuneita 20-25 koska käytössä on iso sali eli 5 vastaan 5 voi... (1 päivä sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Harrastekiekko
Rovaniemi
Miehet
25

Pantterit Höntsä Nimenhuuto.com

Pasi kirjoitti: Hei. Kesäjää ilmoittautuminen on nyt päättynyt ja mukaan lähti yhteensä 25 pelaajaa. Maksu sen mukaan on 65€ / pelaaja. 5.6 ensimmäinen vuoro. Seuratkaa nimenhuutoa tarkemmin, voi tulla muutoksia kesän aikana. Maalivahdit huolehtii itse tarvittaessa tuuraajan. Ilmoittautumiset pyritään laittamaan... (4 päivää sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Harrastekiekko
Rovaniemi
Ei asetettu
34

NAPIS Nimenhuuto.com

Pekka kirjoitti: Moi kaikille pelikavereille. Olen ehdolla kunnallisvaaleissa. Alla on teemani. Rovaniemen kaupungin tuki lasten ja nuorten liikunnan hyväksi on aivan liian vähäistä, päinvastoin kaikesta ja kaikilta peritään korkeita maksuja. Tähän tulee saada muutos. Mielestäni kaupungin ei tule esim. periä kent... (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 2 kuukautta sitten

Kaukalopallo ja Harrastekiekko
Rovaniemi
Ei asetettu
26

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Harrastekiekkojoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on harrastekiekko on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.