Lentopallo Rovaniemi

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Rovaniemi ja lajina on lentopallo, lentis ja volleyball. Niitä löytyy yhteensä 4 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: jääkiekko, salibandy, kuorolaulu, lentopallo, harrastekiekko, alppihiihto, sähly, koripallo ja vapaaehtoistyö.

Katso lista koko maan lentopallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

NoName 21-22 Nimenhuuto.com

Olemme rovaniemeläinen naisten harrastelentisjoukkue. Ryhmämme on suunnattu lentopallon perustaidoille omaaville pelaajille! Harjoittelemme yhdessä kerran viikossa, tiistaisin klo 18.30-20 Kaukon koululla. Osallistumme mahdollisuuksien mukaan aikuisille suunnattuihin puulaakiturnauksiin pilke silmäkulmassa! Jos omaat lentopallotaustaa ja etsit rentoa, mutta iloista harrastejoukkuetta niin otathan rohkeasti yhteyttä! :)

Jenna kirjoitti: TIEDOKSI!!! Tiistain 1.3. harjoitusvuoro PERUTTU, sillä osallistujia 0. Hiihtolomaviikolla eli viikolla 10 (TI 8.3.) ei myöskään harjoituksia. Seuraavan kerran Kaukon koulu meidän käytössä tiistaina 15.3.22! Mukavaa ja aurinkoisia kevätpäiviä kaikille! Nautitaan ja ulkoillaan! J Jenna (4 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Lentopallo
Rovaniemi
Naiset
1

Tojo-Auto Nimenhuuto.com

Päivitetty yli 2 vuotta sitten

Lentopallo
Rovaniemi
Ei asetettu
22

AC Ressut Nimenhuuto.com

Päivitetty 2 kuukautta sitten

Lentopallo
Rovaniemi
Naiset
28

Lentoasema Nimenhuuto.com

Teemu kirjoitti: Jos AP on taas tulossa, niin voisiko joku hänet ilmottaa reeneihin, niin pysytään laskuissa? (10 kuukautta sitten)

Päivitetty 9 kuukautta sitten

Lentopallo
Rovaniemi
Miehet
19