Lentopallo Rovaniemi

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Rovaniemi ja lajina on lentopallo, lentis ja volleyball. Niitä löytyy yhteensä 9 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: jääkiekko, lentopallo, salibandy, harrastekiekko, kuorolaulu, alppihiihto, kaukalopallo, sähly ja amerikkalainen jalkapallo.

Katso lista koko maan lentopallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - lentopallo - Rovaniemi

Lentopallo - Rovaniemi

WoVo 03 - 04 Nimenhuuto.com

Woman Volley 03 - 04 syntyneet tytöt.

Sanna kirjoitti: JYMYLENTIS TURNAUS 27.-29.4.2017 Nyt on aika kerätä maksut Jymy turnauksesta. Olen ilmoittanut jo joukkueemme turnaukseen, koska C-joukkueita otetaan 24 joukkuetta mukaan ilmoittautumis järjestyksessä. Joukkue maksu 90€ ilmoittautumismaksun, joka maksetaan meidän joukkueen rahoista. Matkaan on il... (2 kuukautta sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Lentopallo
Rovaniemi
Naiset
28

Wovo2 Nimenhuuto.com

aki kirjoitti: Moro! Teemu soitti että opiston pallokentät on huomenna varattu RAMKille. Muutos treeneihin seuraavasti. Huomenna torstaina fysiikka opistolla klo 18 ja alustavasti perjantaina klo 16-18 laji opistola. Jos perjantain aika muuttuu niin ilmoitan. Teemu vahvistaa tänäiltana tai huomenna aamulla minu... (8 kuukautta sitten)

Päivitetty 5 päivää sitten

Lentopallo
Rovaniemi
Tytöt
29

Tojo-Auto Nimenhuuto.com

Markku kirjoitti: Ompa porukkaa, taitaa jäähä väliin (6 päivää sitten)

Päivitetty 6 päivää sitten

Lentopallo
Rovaniemi
Ei asetettu
26

WoVo D1D2 2017-2018 Nimenhuuto.com

Jenna kirjoitti: Reippaasti vain mukaan!! Jäsenkortilla sekä kannatusjäsenkortilla veloituksetta peliin joka on siis PuijoWolleyta vastaan su 8.4. klo 17:00!!! (22 päivää sitten)

Päivitetty 21 päivää sitten

Lentopallo
Rovaniemi
Tytöt
35

WoVo C2 Nimenhuuto.com

Susanna kirjoitti: Hei Power cup:n omavastuut (sis. ruokailut + kyyti). Anu 65 € Lotta 65 € Suvi 65 € Iiris 65 € Viivi 50 € Pinja + Päivi 90 € Saga + Tanja 35 € Maksu 10.5.2016 mennessä tilille FI18 1134 3500 2498 43 (Susanna Kiurujoki) viesti kenttään pelaajan nimi. Maksut pitää olla Wovon tilillä 15.5. mennessä T... (Noin 2 vuotta sitten)

Päivitetty noin 2 vuotta sitten

Lentopallo
Rovaniemi
Tytöt
25

RoiVolley Nimenhuuto.com

Juha kirjoitti: PUULAAKITIEDOTTE Miehet B-sarja; Pelataan yhdeksän joukkueen 2-kertainen sarja. Runkosarjan kaksi parasta pääsee suoraan välieriin. Runkosarjan sijoille 3 ja 6 sijoittuneet pelaavat yhden puolivälierä ottelun pääsystä välieriin paremmin sijoittuneen kotikentällä, samoin runkosarjan sijoille 4 ja ... (Yli 2 vuotta sitten)

Päivitetty yli 2 vuotta sitten

Lentopallo
Rovaniemi
Ei asetettu
13

Lentoasema Nimenhuuto.com

Jukka kirjoitti: Tänään maksettu majoitus ja seuran tilit miinuksella minulle velkaa paljon, maksakaa majoitus 93€ ne jotka ei vielä ole maksanut. Osallistumis maksun 20 € on maksanut minä Tepe ja Pertti maksakaa nekin seuran tilille jotta seura pääsee eroon veloista. Kiitos (17 päivää sitten)

Päivitetty 17 päivää sitten

Lentopallo
Rovaniemi
Miehet
18

AC Ressut Nimenhuuto.com

Anni kirjoitti: pienellä varauksella vielä, mutta melko varmasti in! (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Lentopallo
Rovaniemi
Naiset
22

MakuPa Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Koskas meillä alkaa salivyorot vai alkaako? Koulut aukasee salit jo tulevalla viikolla kuulemma vuorot pyörii heti ainakin joillain (Yli vuosi sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Lentopallo
Rovaniemi
Miehet
18