Lentopallo Rovaniemi

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Rovaniemi ja lajina on lentopallo, lentis ja volleyball. Niitä löytyy yhteensä 9 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: jääkiekko, lentopallo, salibandy, kuorolaulu, harrastekiekko, alppihiihto, kaukalopallo, sähly ja amerikkalainen jalkapallo.

Katso lista koko maan lentopallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - lentopallo - Rovaniemi

Lentopallo - Rovaniemi

WoVo 03 - 04 Nimenhuuto.com

Woman Volley 03 - 04 syntyneet tytöt.

Tiina kirjoitti: Hei, Timattiarvat jaettiin tytöille eilen treeneissä ja arpojen myynti käynnistyy huomenna. Tässä lyhyt info niihin liittyen: 1) Arpojen myyntiaika on 15.10.2017 - 15.12.2017 ja arvan hinta on 10,- €. 2) Pääpalkintoina ovat timanttisormus ja kuomullinen peräkärry. Osa palkinnoista on nähtävillä a... (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 20 päivää sitten

Lentopallo
Rovaniemi
Naiset
26

Tojo-Auto Nimenhuuto.com

Markku kirjoitti: Kiekkopeli (7 päivää sitten)

Päivitetty 7 päivää sitten

Lentopallo
Rovaniemi
Ei asetettu
26

Wovo2 Nimenhuuto.com

aki kirjoitti: Moro! Teemu soitti että opiston pallokentät on huomenna varattu RAMKille. Muutos treeneihin seuraavasti. Huomenna torstaina fysiikka opistolla klo 18 ja alustavasti perjantaina klo 16-18 laji opistola. Jos perjantain aika muuttuu niin ilmoitan. Teemu vahvistaa tänäiltana tai huomenna aamulla minu... (5 kuukautta sitten)

Päivitetty 9 päivää sitten

Lentopallo
Rovaniemi
Tytöt
29

WoVo D1D2 2017-2018 Nimenhuuto.com

Päivitetty 11 päivää sitten

Lentopallo
Rovaniemi
Tytöt
35

WoVo C2 Nimenhuuto.com

Susanna kirjoitti: Hei Power cup:n omavastuut (sis. ruokailut + kyyti). Anu 65 € Lotta 65 € Suvi 65 € Iiris 65 € Viivi 50 € Pinja + Päivi 90 € Saga + Tanja 35 € Maksu 10.5.2016 mennessä tilille FI18 1134 3500 2498 43 (Susanna Kiurujoki) viesti kenttään pelaajan nimi. Maksut pitää olla Wovon tilillä 15.5. mennessä T... (Melkein 2 vuotta sitten)

Päivitetty melkein 2 vuotta sitten

Lentopallo
Rovaniemi
Tytöt
25

RoiVolley Nimenhuuto.com

Juha kirjoitti: PUULAAKITIEDOTTE Miehet B-sarja; Pelataan yhdeksän joukkueen 2-kertainen sarja. Runkosarjan kaksi parasta pääsee suoraan välieriin. Runkosarjan sijoille 3 ja 6 sijoittuneet pelaavat yhden puolivälierä ottelun pääsystä välieriin paremmin sijoittuneen kotikentällä, samoin runkosarjan sijoille 4 ja ... (Yli 2 vuotta sitten)

Päivitetty yli 2 vuotta sitten

Lentopallo
Rovaniemi
Ei asetettu
13

Lentoasema Nimenhuuto.com

Jukka kirjoitti: Ap soitti eka peli Levillä 1120 siirtyi hiukka aikaisemmaksi, vastassa Ihku, Pertti onko siirto ajoja ? (Noin 15 tuntia sitten)

Päivitetty noin 15 tuntia sitten

Lentopallo
Rovaniemi
Miehet
18

AC Ressut Nimenhuuto.com

Raquel kirjoitti: En tiedä vielä jos minulla olisi töitä (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 7 päivää sitten

Lentopallo
Rovaniemi
Naiset
22

MakuPa Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Koskas meillä alkaa salivyorot vai alkaako? Koulut aukasee salit jo tulevalla viikolla kuulemma vuorot pyörii heti ainakin joillain (Yli vuosi sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Lentopallo
Rovaniemi
Miehet
18

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Lentopallojoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on lentopallo on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.