Lentopallo Rovaniemi

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Rovaniemi ja lajina on lentopallo, lentis ja volleyball. Niitä löytyy yhteensä 10 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: jääkiekko, lentopallo, salibandy, kaukalopallo, kuorolaulu, alppihiihto, harrastekiekko, sähly ja amerikkalainen jalkapallo.

Katso lista koko maan lentopallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - lentopallo - Rovaniemi

Lentopallo - Rovaniemi

WoVo 03 - 04 Nimenhuuto.com

Woman Volley 03 - 04 syntyneet tytöt.

Sanna kirjoitti: Nyt kun meillä on kova myynti draivi päällä niin otetaan tähän samaan myös nämä vitamiinit (www.suomenterveysravinto.fi). Neea-Maria tuo huomisiin harkkoihin kaikille tilauslistat, joihin tulee tilaukset ja tilaajan tiedot kirjata. Tässä helppoa on se, että tuotteet toimitetaan suoraan asiakkaall... (24 päivää sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Lentopallo
Rovaniemi
Naiset
26

Wovo2 Nimenhuuto.com

aki kirjoitti: Moro! Teemu soitti että opiston pallokentät on huomenna varattu RAMKille. Muutos treeneihin seuraavasti. Huomenna torstaina fysiikka opistolla klo 18 ja alustavasti perjantaina klo 16-18 laji opistola. Jos perjantain aika muuttuu niin ilmoitan. Teemu vahvistaa tänäiltana tai huomenna aamulla minu... (23 päivää sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Lentopallo
Rovaniemi
Tytöt
28

Tojo-Auto Nimenhuuto.com

Markku kirjoitti: Mitenkä tänne saatais enemmän jengiä? Vaihtomieskään, sori, henkilö ei haittais (3 päivää sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Lentopallo
Rovaniemi
Ei asetettu
25

WoVo D1D2 2017-2018 Nimenhuuto.com

Päivitetty 10 päivää sitten

Lentopallo
Rovaniemi
Tytöt
33

WoVo C2 Nimenhuuto.com

Susanna kirjoitti: Hei Power cup:n omavastuut (sis. ruokailut + kyyti). Anu 65 € Lotta 65 € Suvi 65 € Iiris 65 € Viivi 50 € Pinja + Päivi 90 € Saga + Tanja 35 € Maksu 10.5.2016 mennessä tilille FI18 1134 3500 2498 43 (Susanna Kiurujoki) viesti kenttään pelaajan nimi. Maksut pitää olla Wovon tilillä 15.5. mennessä T... (Yli vuosi sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Lentopallo
Rovaniemi
Tytöt
25

PoKo Nimenhuuto.com

Hannu kirjoitti: Ilman muuta puhalletaan PoKo taas henkiin (Yli vuosi sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Lentopallo
Rovaniemi
Miehet
12

RoiVolley Nimenhuuto.com

Juha kirjoitti: PUULAAKITIEDOTTE Miehet B-sarja; Pelataan yhdeksän joukkueen 2-kertainen sarja. Runkosarjan kaksi parasta pääsee suoraan välieriin. Runkosarjan sijoille 3 ja 6 sijoittuneet pelaavat yhden puolivälierä ottelun pääsystä välieriin paremmin sijoittuneen kotikentällä, samoin runkosarjan sijoille 4 ja ... (Noin 2 vuotta sitten)

Päivitetty noin 2 vuotta sitten

Lentopallo
Rovaniemi
Ei asetettu
13

Lentoasema Nimenhuuto.com

Jukka kirjoitti: Huomenna pitää maksaa Levin turnauksen ilmoittautuminen laittakaa tulemisia nimenhuutoon (9 päivää sitten)

Päivitetty 9 päivää sitten

Lentopallo
Rovaniemi
Miehet
18

AC Ressut Nimenhuuto.com

Suvi kirjoitti: Kaipa mie tuun kokeilemaan miltä se tuntuu! (26 päivää sitten)

Päivitetty 26 päivää sitten

Lentopallo
Rovaniemi
Naiset
22

MakuPa Nimenhuuto.com

Petteri kirjoitti: Koskas meillä alkaa salivyorot vai alkaako? Koulut aukasee salit jo tulevalla viikolla kuulemma vuorot pyörii heti ainakin joillain (Vuosi sitten)

Päivitetty vuosi sitten

Lentopallo
Rovaniemi
Miehet
19

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Lentopallojoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on lentopallo on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.