Handboll käsipallo Turku

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Turku ja lajina on handboll käsipallo. Niitä löytyy yhteensä 3 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: salibandy, jääkiekko, lentopallo, koripallo, sähly, futsal, pesäpallo, joukkuevoimistelu ja sulkapallo.

Katso lista koko maan handboll käsipallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

ÅIFK FT 05-06 Nimenhuuto.com

Olemme Turussa käsipalloa pelaava 2005-2006 syntyneitten tyttöjen joukkue. Uusia pelaajia mahtuu aina mukaan joten tule rohkeasti kokeilemaan! Yhteydenotot joukkueenjohtajaan Miikka 040 900 2062. Vi är ett glatt handbollsspelande gäng med flickor födda 2005-2006. Nya spelare är välkomna, så kom med och pröva! Kontakta vår lagledare Miikka tel. 040 900 2062.

Kim kirjoitti: Hei, Kaikille on tänään lähtenyt kutsu liittyä JOPOX-järjestelmään. Tämä tarkoittaa että otamme sen käyttöön ja kaikki tapahtumat on jatkossa siellä. Mikäli ette ole saaneet kutsua niin ilmoittakaa siitä minulle. kim.varjo@gmail.com Kopioin suoraan kaikki sähköpostit nimenhuudosta. Kun menette si... (Yli 3 vuotta sitten)

Päivitetty yli 3 vuotta sitten

Handboll käsipallo
Turku
Tytöt
28

ÅIFK 07 Nimenhuuto.com

Tervetuloa harrastamaan monipuolista liikuntaa käsipallon merkeissä! Kaikki 2007 syntyneet pojat ovat lämpimästi tervetulleita mukaan porukkaan! Ole yhteydessä joukkuejohtaja Valpuri Kulovaaraan, valpuri.kulovaara(a)gmail.com

Linda kirjoitti: Hei kaikki, Tällä viikolla pidetään treenitauko ja vietetään pääsiästä suklaamunilla ja levolla. Ensi viikolla jatkuu taas. Terveisin, Linda (Yli 3 vuotta sitten)

Päivitetty yli 3 vuotta sitten

Handboll käsipallo
Turku
Ei asetettu
26

Turku HC P04 Nimenhuuto.com

Harry kirjoitti: Hei, tässä linkki eilisiin paikallis-derbyn ottelun valokuviin: https://photos.app.goo.gl/syfQFPypRfmnc4t7A (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Handboll käsipallo
åbo / Turku
Pojat
19