Koripallo Turku

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Turku ja lajina on koripallo, koris ja basketball. Niitä löytyy yhteensä 22 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: salibandy, jääkiekko, lentopallo, koripallo, sähly, futsal, pesäpallo, joukkuevoimistelu ja sulkapallo.

Katso lista koko maan koripallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Tonkkaajat Nimenhuuto.com

Auvo Tonkkaajat on harjoittanut koripallonomaista liikuntaa Turun seudulla vuodesta 1993 lähtien. Ikähaitarimme on liikkunut 15 ja 60 vuoden, pituushajontamme taas 1½ ja 2 metrin välillä. Pelaajiemme taitotaso on varsin värikästä, mutta sorsittu ei ole ketään. Tykimmin donkkaavat ulkomaalaisvahvistukset ovat tosin saattaneet joskus vähän turhautua. Ei silti - on kentällämme nähty korisliigamestari-maajoukkuetasoisiakin pelailijoita. Me emme harjoittele kuvioita, emmekä pelaa missään divarissa, vain toisiamme vastaan. Kokoonnumme kaudella 2019-2020 sunnuntaisin näillä näkymin Sirkkalan koululla. Tällä hetkellä porukassamme on aika täyttä, emmekä valitettavasti löydä tilaa uusille yrittäjille juuri nyt. Tilanne saattaa toki nopeastikin muuttua, ja tiedotamme tästä välittömästi

Olli-Pekka kirjoitti: Vetoomus teille, hyvät turkulaiset liikunta- ja urheiluseurat sekä muut sisäliikuntatilojen käyttäjät! Kiitämme teitä erittäin vastuullisesta toiminnasta koronpandemian hillitsemiseksi. Meillä kaikilla on yhteinen tahto pitää liikunta- ja urheilupaikat avoimena. Me vetoamme nyt kaikkiin teihin, k... (Noin 19 tuntia sitten)

Päivitetty noin 17 tuntia sitten

Koripallo
Turku
Miehet
21

TuNMKY NorsU Nimenhuuto.com

NorsU on Turun NMKY:n ja Turun normaalikoulun yhteinen joukkue. Joukkue perustettiin Marja Miettisen ja Klaus Sellmanin ansiosta. Ilman heidän apuaan meidän joukkuetta ei olisi olemassa. Norsut saivat alkunsa, kun Turun normaalikoulun opiskelijat kävivät Mihi-kerhossa pelailemassa, ja siellä he oppivat uusia asioita, kuten koripallotaitoja sekä tutustuivat uusiin ihmisiin, mm. Marja Miettiseen. Joukkue saatiin perustettua, ja päästiin aloittamaan pelaamista sarjassa, joka oli aivan uutta meille ja täynnä jännitystä. NorsU/TuNMKY on monikulttuurinen joukkue, ja kaikki ovat kaikkien kavereita, eikä kukaan tuomitse tai syrji ketään. Joukkueessa vallitsee salliva ja kannustava ilmapiiri, ja treeneihin on aina mukava tulla, kun tietää, että vastassa on ihania ihmisiä

Päivitetty 2 päivää sitten

Koripallo
Turku
Miehet
19

TuNMKY Silverbacks Nimenhuuto.com

Korista asenteella ja joukkueena.

Joukkue etsii pelaajia: Turun NMKY:n Silverbacks joukkue hakee koripallon pelaajia kaudelle 2020-2021...

Päivitetty 9 kuukautta sitten

Koripallo
Turku
Miehet
14

Halisten Kuohu Nimenhuuto.com

Raittius- ja Koripalloseura Halisten Kuohu. Presidentti Matti Erkko. Kilpailupäällikkö Heikki Ellilä. Nivelien liikkuvuus vastaava Jampe.

Keijo kirjoitti: Moikka! Katsokaa tämän hetkinen ilmoittautumistilasto! Lisäsin sen kuvat -kansioon ja sama tilasto löytyy myös Pelaajat-välilehdeltä. Tutut nimet jakavat mitalisijat! Terveisin! Pate (1 päivä sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Koripallo
Turku
Miehet
18

TUNMKY NOLLAKUTOSET Nimenhuuto.com

Junnukorisjoukkue Suomen Turusta.

Panu kirjoitti: Kaisa voi olla lipunmyyjänä, Panu moppaa (6 päivää sitten)

Päivitetty 6 päivää sitten

Koripallo
Turku
Pojat
19

TUNMKY-07 Nimenhuuto.com

Turun NMKY:n juniorijoukkue.

Päivi kirjoitti: Lyytiin on avattu pelaajatietolomakkeet: U14 https://www.lyyti.in/TurunNMKY_U14 KAUSIMAKSU: Kausimaksun tulevan kauden ”tarvikepaketti” sisältää seuran yhtenäiset lämmittelypaidat, sininen ja punainen sekä kääntötreenipaidan. Uudet pelaajat ostavat vielä erikseen omaksi seuran yhtenäiset peliasut... (4 kuukautta sitten)

Päivitetty 4 kuukautta sitten

Koripallo
Turku
Pojat
14

tunmky pojat 04-03 Nimenhuuto.com

2004/03 syntyneiden poikien koripallopallojoukkue.

Atte kirjoitti: Vahinko klikkaus (10 kuukautta sitten)

Päivitetty 10 kuukautta sitten

Koripallo
Turku
Pojat
20

TuRi Mikrot Nimenhuuto.com

Turun Riennon mikrotyttöjoukkue

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Hei, Riennon hallitukselta tuli tällainen viesti: "Hei jojot! Kausi alkaa olla lopuillaan, mutta koska uuden toimintakauden jojoja ei vielä ole valittu niin lähestyn nyt teitä, jotta voisitte tehdä kyselyä omissa joukkueissanne. Turun Riennon koripalloa on pyydetty mukaan talkoilemaan kesän RuisR... (Yli vuosi sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Koripallo
Turku
Tytöt
22

TBA02 Nimenhuuto.com

Turun Seudun Urheiluakatemian 2002 syntyneiden koripallojoukkue pelaa kausina 2017–2019 kansainvälistä EYBL-turnauksien sarjaa. Isännöi turnausta Turussa maaliskuussa 2019. Tilinumero: FI19 5711 6120 2637 57

Hannu kirjoitti: Ma 2.4.2018 ei ole harjoituksia, poistin tapahtuman täältä. (Yli 2 vuotta sitten)

Päivitetty yli 2 vuotta sitten

Koripallo
Turku Ja Kaarina
Pojat
18

Turun NMKY Minipojat 09 Nimenhuuto.com

Heikki kirjoitti: Uralta tulleet ohjeet: Hei kaikki lauantaina Piispanlähteen koululle sarjapeleihin tulevat! Olemme kaikki saaneet tiedoksi koripalloliiton koronamanuaalin, ja lisäksi on huomioitava alueelliset suositukset. Näistä näkökulmista suosittelemme seuraavaa toimintatapaa vieraileville joukkueille: - Kat... (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty minuutti sitten

Koripallo
Suomen Turku
Pojat
38

Edmonton Broilers Nimenhuuto.com

Mikko kirjoitti: Moi, Selvittelin peliasujen lisätilausta ja se onnistuu kyllä. Hinta on sama kuin aiemmin eli 30 euroa paita ja 30 euroa shortsit. Kun tilaa siis molemmat värit, niin hinta on 120 euroa. Postikulut sitten toki vielä tuohon päälle. Sain myös alustavia tarjouksia huppareista, takeista ja pipoista. ... (10 päivää sitten)

Päivitetty 10 päivää sitten

Koripallo
Turku
Miehet
20

Namika Basket Nimenhuuto.com

Mikael kirjoitti: Maybe. I can handle the clock or something if not able to play. (Vuosi sitten)

Päivitetty 11 kuukautta sitten

Koripallo
Turku
Miehet
17

Yliopisto 2 Nimenhuuto.com

Marko kirjoitti: Cannot confirm 100% but try my best (Melkein yksi vuosi sitten)

Päivitetty melkein yksi vuosi sitten

Koripallo
Turku
Miehet
22

Kyntöbasket Nimenhuuto.com

Aapo kirjoitti: Helppo nakki (Noin 2 vuotta sitten)

Päivitetty melkein 2 vuotta sitten

Koripallo
Turku
Miehet
24

TuNMKY 07-08 Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Iltaa..... Eikös noi 4.11 ja 1.12 olevat pelit ole meidän sarjapelejä eikä harkkapelejä? T: Päivi (Noin 2 vuotta sitten)

Päivitetty noin 2 vuotta sitten

Koripallo
Turku
Pojat
48

Turun Donkki Nimenhuuto.com

Joukkue etsii pelaajia

Sami kirjoitti: Onko keskiviikot poissa väen vähyyden takia? (2 päivää sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Koripallo
Turku
Miehet
22

RiBaRieMu Nimenhuuto.com

Katri kirjoitti: Epävarma (4 päivää sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Koripallo
Turku
Ei asetettu
27

TuNMKY 05 Nimenhuuto.com

Taru kirjoitti: En ole vielä tarkempaa ohjeistusta saanut järjestävältä taholta, mutta varmaakin lähtö n. 10.30 Namikalta. Perttu on vetämässä Biddy-leiriä, joten ei ole kuskaamassa, näin ollen tarvitaan kolme henkilöautoa. Kyytitarjouksia tänne vaikka :) (17 päivää sitten)

Päivitetty 15 päivää sitten

Koripallo
Turku
Pojat
13

Makaava Paikka Nimenhuuto.com

Lea kirjoitti: I will start coming as soon as rugby is over! (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 16 päivää sitten

Koripallo
Turku
Naiset
20

Ruissalon Karhut Nimenhuuto.com

Juha kirjoitti: Huom huom! Osalta vielä kevät maksamatta! Maksakaa se sovitusti niin kuin muutkin ovat tehneet, niin tasataan sitä sitten kun saadaan syksyn lasku eteen! (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Koripallo
Turku
Miehet
19