Koripallo Turku

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Turku ja lajina on koripallo, koris ja basketball. Niitä löytyy yhteensä 25 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: salibandy, jääkiekko, koripallo, sähly, lentopallo, futsal, pesäpallo, käsipallo ja sulkapallo.

Katso lista koko maan koripallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - koripallo - Turku

Koripallo - Turku

Tonkkaajat Nimenhuuto.com

Auvo Tonkkaajat on harjoittanut koripallonomaista liikuntaa Turun seudulla vuodesta 1993 lähtien. Ikähaitarimme on liikkunut 15 ja 60 vuoden, pituushajontamme taas 1½ ja 2 metrin välillä. Pelaajiemme taitotaso on varsin värikästä, mutta sorsittu ei ole ketään. Tykimmin donkkaavat ulkomaalaisvahvistukset ovat tosin saattaneet joskus vähän turhautua. Ei silti - on kentällämme nähty korisliigamestari-maajoukkuetasoisiakin pelailijoita. Me emme harjoittele kuvioita, emmekä pelaa missään divarissa, vain toisiamme vastaan. Kokoonnumme kaudella 2016-2017 klo sunnuntaisin 19-20:30 Sirkkalan koululla. Tällä hetkellä porukassamme on aika täyttä, emmekä valitettavasti löydä tilaa uusille yrittäjille juuri nyt. Tilanne saattaa toki nopeastikin muuttua, ja tiedotamme tästä välittömästi

Olli-Pekka kirjoitti: Kyllä se meidän vuoro oli kello 20;een vaikka nämä "salin omistajat" muuta väittivät. Lähetin liikuntatoimeen palautetta, ja kehotin veloittamaan vohkitut 15 minuuttia Runosmäen Urheilijoilta. No mitäs pienistä, Sirkkalassa jatketaan 8.1. Toivotan kaikille Tonkkaajille Hyvää Joulua ja liikunnalli... (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Koripallo
Turku
Miehet
22

TuNMKY minipojat 05-06 Nimenhuuto.com

Turun NMKY:n juniorijoukkue.

Jojo kirjoitti: Hei, Blue-joukkueen turnauspäivä sujui mukavasti, kiitoksia talkooväelle. Seuraavaksi Blue pelaa kevään viimeiset sarjapelit Pälkäneellä la 8.4. (pelaajat ilmoitetaan pian), ja sitten on JBT-turnaus 12.-14.5. t. Jere (1 päivä sitten)

Päivitetty noin 6 tuntia sitten

Koripallo
Turku
Pojat
39

TuRi Mikrot Nimenhuuto.com

Turun Riennon mikrotyttöjoukkue

Kerttu kirjoitti: Moi! Onkohan kukaan Mikroista menossa Teemu Rannikko summer campille, joka järjestetään Turussa 8.-9.6.? Leirillä on mukana myös Tiina Sten. Kerttu on kiinnostunut lähtemään, jos joku tuttu olisi myös tulossa :) TuNMKy järjestää ja hinta on 125 euroa (sisaralennus 10 euroa). Tarkoitettu 2001-2008... (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Koripallo
Turku
Tytöt
35

Halisten Kuohu Nimenhuuto.com

Raittius- ja Koripalloseura Halisten Kuohu. Presidentti Matti Erkko. Kilpailupäällikkö Heikki Ellilä. Nivelien liikkuvuus vastaava Jampe.

Keijo kirjoitti: Hyvältä näyttää mielestäni pelaajakaarti edelleen vaikka siinä pari epävarmaa onkin. Eiköhän mennä taas plätkyttämään. Nähdään illalla. Terveisin: Pate (2 päivää sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Koripallo
Turku
Miehet
23

tunmky C pojat 04-03 Nimenhuuto.com

Läntisellä alueella pelaavat 2004/03 syntyneiden poikien koripallopallojoukkue.

Veikko kirjoitti: Hei vaan Petra! Onko vielä mahdollista näin myöhään ilmoittautua kesäkuun Ahvenanmaan leirille? Kyselee Veikon äiti (3 päivää sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Koripallo
Turku
Pojat
55

TuNMKY C -pojat 01-02 Nimenhuuto.com

Alueellista I - ja II -divarikorista pelaava, tulevaisuuden lupauksista koostuva sälliporukka.

Taru kirjoitti: 02 PORUKOILLE TIEDOKSI: Namikan ripareille ilmoittautuminen alkaa ensi maanantaina!!! Tässä linkki. http://www.tunmky.fi/lapset-nuoret-ja-perheet/14-29-vuotiaat/rippikoulut/ taru (7 kuukautta sitten)

Päivitetty 7 kuukautta sitten

Koripallo
Turku
Ei asetettu
19

Turun Riento C-tytöt Nimenhuuto.com

Turun Riennon C-tytöt (00-01)

Nathalia kirjoitti: Natun ja Siukku tulevat kyydissäni , joten autossa on tilaa vielä kahdelle muullekin tytölle paluumatkalla kaupunkiin. (Melkein 3 vuotta sitten)

Päivitetty melkein 3 vuotta sitten

Koripallo
Turku
Naiset
38

Edmonton Broilers Nimenhuuto.com

Tommi kirjoitti: Okei suht hiljaista. Voihan sitä hiukan heittelee mennä kuitenkin. (3 päivää sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Koripallo
Turku
Miehet
24

Yliopisto 2 Nimenhuuto.com

Marko kirjoitti: Please mark youself in or our to three alternative times for Nako game according your current knowledge. I will pick up tomorrow the most popular. (4 päivää sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Koripallo
Turku
Miehet
20

TuNMKY B -pojat 01-02 Nimenhuuto.com

Taru kirjoitti: Aleksin tekemä toimitsijalistahan löytyy täältä https://docs.google.com/spreadsheets/d/1kUeKSNYMbenKv5ykQN0AVSujFkviZFxR53-VebyA1uc/edit#gid=1146913172 On sovittu, että jos joku ei pääse omalle vuorolleen, sopii ITSE tuuraajan. (11 päivää sitten)

Päivitetty 6 päivää sitten

Koripallo
Turku
Pojat
24

Namika Basket Nimenhuuto.com

Petteri kirjoitti: Hi. I´ll go to Salo next Wed. Mesuca basket team's coach said that they sell Molten basketballs with reasonable prices. At least the Molten RF7 would cost me onlyt 60,- €'s. If anybody is in need of new ball and want´s to buy one from Mesuca basket, pls. inform me and I try chech the price and pi... (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty 10 päivää sitten

Koripallo
Turku
Miehet
31

Turi minit 05-06 Nimenhuuto.com

Anniina kirjoitti: Hei! Nyt olisi aika maksaa jälleen sueramaksuja. Viimeinen erä pitäisi maksaa joukkueen tilille viim. 13.3. tiedoilla TuRi minit FI18 5716 9020029448 Viitenro löytyy materiaaleista pelaajan nimellä. Ellei löydy niin kirjoittakaa viestiksi pelaajan nimi. Summa 75e (-10% maksusta jos seuran junnujo... (24 päivää sitten)

Päivitetty 12 päivää sitten

Koripallo
Turku
Tytöt
28

UnikorisTurku Nimenhuuto.com

Oona kirjoitti: Meillä saattaa olla iskän synttärimeininkejä tällöin, eli pienellä varauksella in (Yli 2 vuotta sitten)

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Koripallo
Turku
Naiset
27

TuRi C-green Nimenhuuto.com

Aurora kirjoitti: Moi kaikille! Rahatilanteesta muutama sana: tilillä 1018,27 1.5. jälkeen tapahtumia: -364,75 sijoitusturnaus Tre-Vesa -511,89 easterturnaus Lahti-Vesa -1,03 pankkikuluja -8,00 kylmäpusseja -83,79 loppuosuus ennakkomaksun jälkeen tuomareista (283,79) +582,10 JBT buffa Vielä muutama avoin sijoitus ... (9 kuukautta sitten)

Päivitetty 9 kuukautta sitten

Koripallo
Turku
Ei asetettu
17

TuRi Minit -04 Nimenhuuto.com

Anni kirjoitti: Hiihtolomaviikon salivuorot unohdettiin peruuttaa eli treenit on halukkaille myös ensi viikolla. -Anni (Vuosi sitten)

Päivitetty 10 kuukautta sitten

Koripallo
Turku
Tytöt
23

Turun Riento Minitytöt -03 Nimenhuuto.com

Mimmi kirjoitti: mimmiltä loppukausi ohi! hieno, vihreä kipsi kädessä ja kirurgille. murtui whiten treeneissä (Melkein 2 vuotta sitten)

Päivitetty melkein 2 vuotta sitten

Koripallo
Turku
Ei asetettu
21

Lex Lakers Nimenhuuto.com

Tuukka kirjoitti: Hautajaisten jälkiviestittelyä: Hei, 2. Ruokailu Ruokalasku oli 139,05 ja jako-osuu per ruokailija olisi siten 13,90 €. Voi maksaa tilille Nordea FI45 1525 5000 0253 80. 3. Seura Äänestyksen tulos oli, ettei yhdistystä ainakaan vielä lopeteta, ja se voisi toimia jatkossa ainakin viitekehyksenä ko... (Yli 2 vuotta sitten)

Päivitetty yli 2 vuotta sitten

Koripallo
Turku
Miehet
23

TuNMKY 2002 Nimenhuuto.com

Viljami kirjoitti: Hei! Kaikille ei ehkä ole tullut tietoa, mutta 02 treenit ovat jo alkaneet 01 kanssa. Elokuun loppuun asti treenit ti, ke ja to klo 16-17.30 Väinö Aaltosen koululla. Tervetuloa mukaan! Kannattaa käydä namikan sivuilla katsomassa tarkempia tietoja! 03 treeneistä en tiedä. T:Kristina (Yli 4 vuotta sitten)

Päivitetty yli 4 vuotta sitten

Koripallo
Turku
Pojat
20

TuNMKY mikrot 04-05 Nimenhuuto.com

Turun NMKYn mikropojat (2004-2005) pelaavat kaudella 2013-2014 ...TBC

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Hieno! (Melkein 3 vuotta sitten)

Päivitetty melkein 3 vuotta sitten

Koripallo
Turku
Ei asetettu
24

TuNmky mikropojat white-blue Nimenhuuto.com

Rasmus kirjoitti: Jonkun kengät jäivät sirkkalan hallille, on meillä. Rasse arveli et Santerin, onko? Tuodaan ti treeneihin, jollei aiemmin tarvetta... Tiia (1 päivä sitten)

Päivitetty noin 7 tuntia sitten

Koripallo
Turku
Pojat
38

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Koripallojoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on koripallo on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.