Koripallo Turku

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Turku ja lajina on koripallo, koris ja basketball. Niitä löytyy yhteensä 27 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: salibandy, jääkiekko, koripallo, sähly, lentopallo, futsal, pesäpallo, joukkuevoimistelu ja sulkapallo.

Katso lista koko maan koripallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - koripallo - Turku

Koripallo - Turku

Tonkkaajat Nimenhuuto.com

Auvo Tonkkaajat on harjoittanut koripallonomaista liikuntaa Turun seudulla vuodesta 1993 lähtien. Ikähaitarimme on liikkunut 15 ja 60 vuoden, pituushajontamme taas 1½ ja 2 metrin välillä. Pelaajiemme taitotaso on varsin värikästä, mutta sorsittu ei ole ketään. Tykimmin donkkaavat ulkomaalaisvahvistukset ovat tosin saattaneet joskus vähän turhautua. Ei silti - on kentällämme nähty korisliigamestari-maajoukkuetasoisiakin pelailijoita. Me emme harjoittele kuvioita, emmekä pelaa missään divarissa, vain toisiamme vastaan. Kokoonnumme kaudella 2016-2017 klo sunnuntaisin 19-20:30 Sirkkalan koululla. Tällä hetkellä porukassamme on aika täyttä, emmekä valitettavasti löydä tilaa uusille yrittäjille juuri nyt. Tilanne saattaa toki nopeastikin muuttua, ja tiedotamme tästä välittömästi

Toni kirjoitti: En pääse tänään pelaamaan. Jos tarvetta kakkosavaimelle, sen voi noutaa Pääskyvuoresta. Esim. jos Saku ajat tästä ohi, niin voin tiputtaa avaimen sinulle. Numero: 0440187404. (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Koripallo
Turku
Miehet
21

Halisten Kuohu Nimenhuuto.com

Raittius- ja Koripalloseura Halisten Kuohu. Presidentti Matti Erkko. Kilpailupäällikkö Heikki Ellilä. Nivelien liikkuvuus vastaava Jampe.

Erkki kirjoitti: Ruotsiin meno siirtyi vähän (Noin 12 tuntia sitten)

Päivitetty noin 12 tuntia sitten

Koripallo
Turku
Miehet
24

tunmky C pojat 04-05 Nimenhuuto.com

Läntisellä alueella pelaavat 2004/05 syntyneiden poikien koripallopallojoukkue.

Markus kirjoitti: Ke 21.2. White-ryhmän harkat Luolavuoressa poikkeuksellisesti tuntia aiemmin, eli jo 18:15 - 19:30. Syynä on se, että Pertun ryhmä ei treenaa tuolloin ja sali on vapaana. Terkuin Markus (1 päivä sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Koripallo
Turku
Pojat
38

TuRi Mikrot Nimenhuuto.com

Turun Riennon mikrotyttöjoukkue

Tiia kirjoitti: Moi! Hiihtolomaviikolla kaikki harjoitukset ovat vapaasti kaikille avoinna! Terveisin coachit (3 päivää sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Koripallo
Turku
Tytöt
44

TuNMKY minipojat 06-07 Nimenhuuto.com

Turun NMKY:n juniorijoukkue.

Sari kirjoitti: KIIITOS vielä tuhannesti eilisen Kristika-Korikouvot matsin mahtavalle talkoojengille! Sari (3 päivää sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Koripallo
Turku
Pojat
39

TBA02 Nimenhuuto.com

Turun Seudun Urheiluakatemian 2002 syntyneiden koripallojoukkue pelaa kausina 2017–2019 kansainvälistä EYBL-turnauksien sarjaa. Isännöi turnausta Turussa maaliskuussa 2019. Tilinumero: FI19 5711 6120 2637 57

Kimmo kirjoitti: Tervehdys! Maanantain 29.1 treenit peruttu. Samppiksessa presidentin vaalien äänien uudelleen laskenta. T: Coach Kimmo (27 päivää sitten)

Päivitetty 27 päivää sitten

Koripallo
Turku Ja Kaarina
Pojat
19

Edmonton Broilers Nimenhuuto.com

Jussi kirjoitti: Pyytäkää vaimolta tää ilta vapaaks sit jo nyt, jotta saadaan tarpeeks pelaajia Poriin. (Noin 10 tuntia sitten)

Päivitetty noin 10 tuntia sitten

Koripallo
Turku
Miehet
21

Turun NMKY Mikropojat -09 Nimenhuuto.com

Hannu kirjoitti: Moi, onko kiinnostusta tilata Namikan huppari? Kyseessä tuollainen sininen huppari: http://macronfinland.fi/fi/tuote/vapaa-aika/911503/ska-hoody-roywht Kokotaulukko tässä: http://macronfinland.fi/fi/tuotetietoa Hinta: Hinta €43.96 / kpl Painatus on noin €10 per huppari riippuen mitä siihen painet... (6 päivää sitten)

Päivitetty 5 päivää sitten

Koripallo
Suomen Turku
Pojat
23

Turi minit 06-07 Nimenhuuto.com

Johanna kirjoitti: Hei, Op pikkujätti turnauksen joukkuejako. Kilpa-sarja: Alina, Alisa, Fiia, Rita, Ronja ja Pinja. Reservi-sarja: Aino, Elina, Ella, Emilia, Helmi, Jessica, Linnea ja Viola. -Coach Johanna (6 päivää sitten)

Päivitetty 6 päivää sitten

Koripallo
Turku
Tytöt
28

TuNMKY B -pojat 02-03 Nimenhuuto.com

Taru kirjoitti: Moikka Ohessa linkki, jolla pääsee TuNMKY:n seuraverkkokauppaan ja pääsee siellä tarkastelemaan seuran valikoimaa sekä tuotteiden hintoja. TuNMKY:n valikoima ja hinnat tulevat näkyviin, kun viet hiiren TUNMKY sanan päälle. Tästä linkistä ei ole mahdollista ostaa laskulle, eli jos joku erehtyy ost... (6 päivää sitten)

Päivitetty 6 päivää sitten

Koripallo
Turku
Pojat
41

TuNMKY Mikropojat 08 Nimenhuuto.com

Julius kirjoitti: Mut ei haittaa jos on lyöty jo kokoonpano lukkoon.ajattelin vaan kysäistä kun sain sen la päivän vapaax. (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty 9 päivää sitten

Koripallo
Turku
Pojat
26

TuNMKYmikrotytöt Nimenhuuto.com

Päivitetty 23 päivää sitten

Koripallo
Turku
Tytöt
9

HBC Emeritus Nimenhuuto.com

Henri kirjoitti: Kebab (25 päivää sitten)

Päivitetty 25 päivää sitten

Koripallo
Turku
Miehet
7

Yliopisto 2 Nimenhuuto.com

Marko kirjoitti: Check new times for games. League has insisted that every missing game have to fiixed now. As there was no free time in Edu I was forced to locate our games to Ruiskatu,. However, from reasin of other even I said that we could not make it for Pori at 13.1. League do not want to allow us to change... (27 päivää sitten)

Päivitetty 27 päivää sitten

Koripallo
Turku
Miehet
20

Namika Basket Nimenhuuto.com

Antti kirjoitti: Can someone please pop to the liikuntatoimisto and have a word. https://i.giphy.com/media/1hiVNxD34TpC0/giphy.mp4 (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Koripallo
Turku
Miehet
32

UnikorisTurku Nimenhuuto.com

Oona kirjoitti: Meillä saattaa olla iskän synttärimeininkejä tällöin, eli pienellä varauksella in (Yli 3 vuotta sitten)

Päivitetty vuosi sitten

Koripallo
Turku
Naiset
27

TuRi C-green Nimenhuuto.com

Aurora kirjoitti: Moi kaikille! Rahatilanteesta muutama sana: tilillä 1018,27 1.5. jälkeen tapahtumia: -364,75 sijoitusturnaus Tre-Vesa -511,89 easterturnaus Lahti-Vesa -1,03 pankkikuluja -8,00 kylmäpusseja -83,79 loppuosuus ennakkomaksun jälkeen tuomareista (283,79) +582,10 JBT buffa Vielä muutama avoin sijoitus ... (Yli vuosi sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Koripallo
Turku
Ei asetettu
17

TuRi Minit -04 Nimenhuuto.com

Anni kirjoitti: Hiihtolomaviikon salivuorot unohdettiin peruuttaa eli treenit on halukkaille myös ensi viikolla. -Anni (Noin 2 vuotta sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Koripallo
Turku
Tytöt
22

Lex Lakers Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Hautajaisten jälkiviestittelyä: Hei, 2. Ruokailu Ruokalasku oli 139,05 ja jako-osuu per ruokailija olisi siten 13,90 €. Voi maksaa tilille Nordea FI45 1525 5000 0253 80. 3. Seura Äänestyksen tulos oli, ettei yhdistystä ainakaan vielä lopeteta, ja se voisi toimia jatkossa ainakin viitekehyksenä ko... (Noin 3 vuotta sitten)

Päivitetty noin 3 vuotta sitten

Koripallo
Turku
Miehet
22

TuNMKY 2002 Nimenhuuto.com

Viljami kirjoitti: Hei! Kaikille ei ehkä ole tullut tietoa, mutta 02 treenit ovat jo alkaneet 01 kanssa. Elokuun loppuun asti treenit ti, ke ja to klo 16-17.30 Väinö Aaltosen koululla. Tervetuloa mukaan! Kannattaa käydä namikan sivuilla katsomassa tarkempia tietoja! 03 treeneistä en tiedä. T:Kristina (Yli 5 vuotta sitten)

Päivitetty yli 5 vuotta sitten

Koripallo
Turku
Pojat
20