Koripallo Turku

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Turku ja lajina on koripallo, koris ja basketball. Niitä löytyy yhteensä 24 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: salibandy, jääkiekko, koripallo, sähly, lentopallo, futsal, pesäpallo, käsipallo ja sulkapallo.

Katso lista koko maan koripallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - koripallo - Turku

Koripallo - Turku

Tonkkaajat Nimenhuuto.com

Auvo Tonkkaajat on harjoittanut koripallonomaista liikuntaa Turun seudulla vuodesta 1993 lähtien. Ikähaitarimme on liikkunut 15 ja 60 vuoden, pituushajontamme taas 1½ ja 2 metrin välillä. Pelaajiemme taitotaso on varsin värikästä, mutta sorsittu ei ole ketään. Tykimmin donkkaavat ulkomaalaisvahvistukset ovat tosin saattaneet joskus vähän turhautua. Ei silti - on kentällämme nähty korisliigamestari-maajoukkuetasoisiakin pelailijoita. Me emme harjoittele kuvioita, emmekä pelaa missään divarissa, vain toisiamme vastaan. Kokoonnumme kaudella 2016-2017 klo sunnuntaisin 19-20:30 Sirkkalan koululla. Tällä hetkellä porukassamme on aika täyttä, emmekä valitettavasti löydä tilaa uusille yrittäjille juuri nyt. Tilanne saattaa toki nopeastikin muuttua, ja tiedotamme tästä välittömästi

Hendrik kirjoitti: no game this sunday? Laiskajaakot!! ;) (29 päivää sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Koripallo
Turku
Miehet
22

tunmky C pojat 04-05 Nimenhuuto.com

Läntisellä alueella pelaavat 2004/05 syntyneiden poikien koripallopallojoukkue.

Petra kirjoitti: Kesätreeniryhmät kesäkuussa: Pertun ryhmä: Robert WB, Nokke, Miska, Tuomas R, Aatos, Kasse, Miikka M, Nesse, Jaakko, Aarne, MDS, Dankku, Eetu H, Veeti ja Hese. JP:n ryhmä: Kaikki loput pojat ma 5.6 ja 12.6 Peltola: Klo 18.00 – 19.30 JP Klo 18.45 – 20.15 Perttu Ke 7.6 ja 14.6 Peltola Klo 16.30 – 1... (6 päivää sitten)

Päivitetty 25 minuuttia sitten

Koripallo
Turku
Pojat
51

TuRi Mikrot Nimenhuuto.com

Turun Riennon mikrotyttöjoukkue

Kerttu kirjoitti: Moi! Onkohan kukaan Mikroista menossa Teemu Rannikko summer campille, joka järjestetään Turussa 8.-9.6.? Leirillä on mukana myös Tiina Sten. Kerttu on kiinnostunut lähtemään, jos joku tuttu olisi myös tulossa :) TuNMKy järjestää ja hinta on 125 euroa (sisaralennus 10 euroa). Tarkoitettu 2001-2008... (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Koripallo
Turku
Tytöt
36

TuNMKY minipojat 06-07 Nimenhuuto.com

Turun NMKY:n juniorijoukkue.

Jojo kirjoitti: Moi, Seuran päättäjäisissä tänään ohjelmassa heittokisa, ottakaa pojat koristossut mukaan! Anna (10 päivää sitten)

Päivitetty 5 päivää sitten

Koripallo
Turku
Pojat
33

Halisten Kuohu Nimenhuuto.com

Raittius- ja Koripalloseura Halisten Kuohu. Presidentti Matti Erkko. Kilpailupäällikkö Heikki Ellilä. Nivelien liikkuvuus vastaava Jampe.

Mika kirjoitti: Kevään salimaksu tuli (945€), joten ajattelin, että 70€ per kärsä on ok. Tilini on FI45 1173 5000 4971 70 (12 päivää sitten)

Päivitetty 11 päivää sitten

Koripallo
Turku
Miehet
23

TuNMKY C -pojat 01-02 Nimenhuuto.com

Alueellista I - ja II -divarikorista pelaava, tulevaisuuden lupauksista koostuva sälliporukka.

Taru kirjoitti: 02 PORUKOILLE TIEDOKSI: Namikan ripareille ilmoittautuminen alkaa ensi maanantaina!!! Tässä linkki. http://www.tunmky.fi/lapset-nuoret-ja-perheet/14-29-vuotiaat/rippikoulut/ taru (9 kuukautta sitten)

Päivitetty 9 kuukautta sitten

Koripallo
Turku
Ei asetettu
19

Turun Riento C-tytöt Nimenhuuto.com

Turun Riennon C-tytöt (00-01)

Nathalia kirjoitti: Natun ja Siukku tulevat kyydissäni , joten autossa on tilaa vielä kahdelle muullekin tytölle paluumatkalla kaupunkiin. (Noin 3 vuotta sitten)

Päivitetty noin 3 vuotta sitten

Koripallo
Turku
Naiset
38

Yliopisto 2 Nimenhuuto.com

Marko kirjoitti: Dear all, We are running out of money. To cover last bill from basket league, rent for Edu at May/june and for rent at August please pay 10 € asap for Turun Yliopiston Urheiluseura FI10 8000 1870 0439 90 (5 € for those who have not played games) Sorry for very late notice but I just receive last ... (12 päivää sitten)

Päivitetty 5 päivää sitten

Koripallo
Turku
Miehet
20

TuNMKY B -pojat 02-03 Nimenhuuto.com

Taru kirjoitti: Osallistujia vielä mahtuu hyvinkin Rannikon leirille!!! http://www.tunmky.fi/arkisto/teemu-rannikko-summer-camp-8-9-6-2017/ Jos ei satu ripari tms. samaan aikaan päälle, niin laittakaahan sällit korista treenaamaan :) (26 päivää sitten)

Päivitetty 11 päivää sitten

Koripallo
Turku
Pojat
38

Namika Basket Nimenhuuto.com

Adam kirjoitti: hei! Does anyone want to play in a 'multi-cultural' basketball 'tournament' on saturday? a team has dropped out and they need one more... there are 5 teams and will play 2x15mins per game 5 on 5 starting at 10 finish around 4.... I'm in if we get enough players (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Koripallo
Turku
Miehet
30

Turi minit 05-06 Nimenhuuto.com

Mikko kirjoitti: Ura peli on perjantaina, ei torstaina. Tehkää uudet ilmoittautumiset. -mikko (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Koripallo
Turku
Tytöt
27

Edmonton Broilers Nimenhuuto.com

Mikko kirjoitti: Ketkä pääsee 10.3. saunailtaan? Vai siirretäänkö? Tarkoituksena olisi, että mahdollisimman moni pääsee mukaan... Laitoin uusia vaihtoehtoja Doodleen, sieltä voi klikkailla sopivia päiviä, jos tama 10.3. tuntuu huonolta. http://doodle.com/poll/92sxuiqhabvtshwe (3 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 2 kuukautta sitten

Koripallo
Turku
Miehet
24

UnikorisTurku Nimenhuuto.com

Oona kirjoitti: Meillä saattaa olla iskän synttärimeininkejä tällöin, eli pienellä varauksella in (Yli 2 vuotta sitten)

Päivitetty 5 kuukautta sitten

Koripallo
Turku
Naiset
27

TuRi C-green Nimenhuuto.com

Aurora kirjoitti: Moi kaikille! Rahatilanteesta muutama sana: tilillä 1018,27 1.5. jälkeen tapahtumia: -364,75 sijoitusturnaus Tre-Vesa -511,89 easterturnaus Lahti-Vesa -1,03 pankkikuluja -8,00 kylmäpusseja -83,79 loppuosuus ennakkomaksun jälkeen tuomareista (283,79) +582,10 JBT buffa Vielä muutama avoin sijoitus ... (12 kuukautta sitten)

Päivitetty 12 kuukautta sitten

Koripallo
Turku
Ei asetettu
17

TuRi Minit -04 Nimenhuuto.com

Anni kirjoitti: Hiihtolomaviikon salivuorot unohdettiin peruuttaa eli treenit on halukkaille myös ensi viikolla. -Anni (Yli vuosi sitten)

Päivitetty 12 kuukautta sitten

Koripallo
Turku
Tytöt
23

Turun Riento Minitytöt -03 Nimenhuuto.com

Mimmi kirjoitti: mimmiltä loppukausi ohi! hieno, vihreä kipsi kädessä ja kirurgille. murtui whiten treeneissä (Noin 2 vuotta sitten)

Päivitetty noin 2 vuotta sitten

Koripallo
Turku
Ei asetettu
21

Lex Lakers Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Hautajaisten jälkiviestittelyä: Hei, 2. Ruokailu Ruokalasku oli 139,05 ja jako-osuu per ruokailija olisi siten 13,90 €. Voi maksaa tilille Nordea FI45 1525 5000 0253 80. 3. Seura Äänestyksen tulos oli, ettei yhdistystä ainakaan vielä lopeteta, ja se voisi toimia jatkossa ainakin viitekehyksenä ko... (Yli 2 vuotta sitten)

Päivitetty yli 2 vuotta sitten

Koripallo
Turku
Miehet
22

TuNMKY 2002 Nimenhuuto.com

Viljami kirjoitti: Hei! Kaikille ei ehkä ole tullut tietoa, mutta 02 treenit ovat jo alkaneet 01 kanssa. Elokuun loppuun asti treenit ti, ke ja to klo 16-17.30 Väinö Aaltosen koululla. Tervetuloa mukaan! Kannattaa käydä namikan sivuilla katsomassa tarkempia tietoja! 03 treeneistä en tiedä. T:Kristina (Melkein 5 vuotta sitten)

Päivitetty melkein 5 vuotta sitten

Koripallo
Turku
Pojat
20

TuNmky mikropojat white-blue Nimenhuuto.com

Huokuna kirjoitti: PELIPAITOJEN PALAUTUS! Muistutan vielä pelipaitojen palautuksesta 16 asua vielä palauttamatta. Nyt kaikki kenellä vielä asut palauttamatta niin ensiviikon TORSTAIHIN 1.6.2017 asti Hannu ottaa paitoja vastaan NMKY-TOIMISTOLLA ja tämän jälkeen hän jää lomalle, eli siihen mennessä paidat olisi saata... (2 päivää sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Koripallo
Turku
Pojat
38

Turun Donkki Nimenhuuto.com

Joukkue etsii pelaajia

Ari kirjoitti: Terve! Keskiviikkona 31.5. ja perjantaina 2.6. ei korista Suikkilassa . Kenellä on hallussa koulun avainkortti, se pitää palauttaa joko minulle tai suoraan liikuntapalvelukeskukseen, joka sijaitsee Veritas stadionilla. (5 päivää sitten)

Päivitetty 5 päivää sitten

Koripallo
Turku
Miehet
24

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Koripallojoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on koripallo on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.