Koripallo Turku

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Turku ja lajina on koripallo, koris ja basketball. Niitä löytyy yhteensä 28 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: salibandy, jääkiekko, koripallo, lentopallo, sähly, futsal, pesäpallo, joukkuevoimistelu ja sulkapallo.

Katso lista koko maan koripallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - koripallo - Turku

Koripallo - Turku

Tonkkaajat Nimenhuuto.com

Auvo Tonkkaajat on harjoittanut koripallonomaista liikuntaa Turun seudulla vuodesta 1993 lähtien. Ikähaitarimme on liikkunut 15 ja 60 vuoden, pituushajontamme taas 1½ ja 2 metrin välillä. Pelaajiemme taitotaso on varsin värikästä, mutta sorsittu ei ole ketään. Tykimmin donkkaavat ulkomaalaisvahvistukset ovat tosin saattaneet joskus vähän turhautua. Ei silti - on kentällämme nähty korisliigamestari-maajoukkuetasoisiakin pelailijoita. Me emme harjoittele kuvioita, emmekä pelaa missään divarissa, vain toisiamme vastaan. Kokoonnumme kaudella 2018-2019 sunnuntaisin näillä näkymin Nummen koululla. Tällä hetkellä porukassamme on aika täyttä, emmekä valitettavasti löydä tilaa uusille yrittäjille juuri nyt. Tilanne saattaa toki nopeastikin muuttua, ja tiedotamme tästä välittömästi

Toni kirjoitti: En ole varma, pääsenkö tänään pelaamaan. Jos kakkosavaimelle on tarvetta, sitä voi kysellä numerosta 0456511160. Sijainti Pääskyvuoressa. (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Koripallo
Turku
Miehet
20

tunmky pojat 04-05 Nimenhuuto.com

Valtakunnallista sarjaa ja läntiseellä alueella pelaava 2004/05 syntyneiden poikien koripallopallojoukkue.

Petra kirjoitti: Moikka, 2004 pojat pelaa sunnuntaina Turussa ja 2005 pojat lähtevät näillä näkymin kaikki Tampereelle. Valmentajat pidättävät oikeudet muutoksiin. Tarvitaan: * 1 buffanpitäjä, Harri voi jeesata jos tarvii. * Kello * Pöytäkirja * 24 sek kello Asiakkaita voi olla 40-50, uran peli. Näitä on edelleen... (Noin 4 tuntia sitten)

Päivitetty 18 minuuttia sitten

Koripallo
Turku
Pojat
36

Halisten Kuohu Nimenhuuto.com

Raittius- ja Koripalloseura Halisten Kuohu. Presidentti Matti Erkko. Kilpailupäällikkö Heikki Ellilä. Nivelien liikkuvuus vastaava Jampe.

Ville kirjoitti: Kiitos ensiapuryhmälle, elossa ollaan mutta vielä siipirikkona. Ei taida naamataulu kestää vielä pelaamista, joten katsotaan viikon päästä. T. Ville (1 päivä sitten)

Päivitetty noin 5 tuntia sitten

Koripallo
Turku
Miehet
22

TUNMKY-06 Nimenhuuto.com

Turun NMKY:n juniorijoukkue.

Petteri kirjoitti: Moi, jos on nyt jo tiedossa poissaoloja puolentoista viikon kuluttua pelattaviin peleihin, niin voitte ilmoittaa poikanne poissaolevaksi Naantalin turnauksesta. Teen kokoonpanopäätökset viikonloppuna. (Noin 7 tuntia sitten)

Päivitetty noin 7 tuntia sitten

Koripallo
Turku
Pojat
21

TuRi Mikrot Nimenhuuto.com

Turun Riennon mikrotyttöjoukkue

Viivi kirjoitti: Tarkennus edelliseen viestiin Valmentajat, jojot ja rahot saavat edustuksen peleihin kausikortin. Otin tänään Mikrotyttöjen toimihenkilöiden kortit. Muistakaa pyytää minulta! Tytöthän pääsevät peleihin ilmaiseksi näyttämällä MyClubin sähköistä jäsenkorttia. Kikka (3 päivää sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Koripallo
Turku
Tytöt
35

TBA02 Nimenhuuto.com

Turun Seudun Urheiluakatemian 2002 syntyneiden koripallojoukkue pelaa kausina 2017–2019 kansainvälistä EYBL-turnauksien sarjaa. Isännöi turnausta Turussa maaliskuussa 2019. Tilinumero: FI19 5711 6120 2637 57

Hannu kirjoitti: Ma 2.4.2018 ei ole harjoituksia, poistin tapahtuman täältä. (7 kuukautta sitten)

Päivitetty 5 kuukautta sitten

Koripallo
Turku Ja Kaarina
Pojat
18

Yliopisto 2 Nimenhuuto.com

Jukka kirjoitti: http://www.sportsolutions.fi/index.php?page=koris This looks like a good and affordable place to order new shirts and possibly also shorts. (2 päivää sitten)

Päivitetty noin 4 tuntia sitten

Koripallo
Turku
Miehet
23

Turun NMKY Mikropojat -09 Nimenhuuto.com

Heikki kirjoitti: Seuraava 1-divarin peli on syysloman jälkeen 24.10. omalla harjoitusvuorolla Sirkkalan koululla. Siitä tulee vähän tiukka toteutus sekä tilan että ajan puolesta. Saliin päästään ennen klo 18 (P10:n harjoitukset on luvattu lopettaa vähän etuajassa). Peli aloitetaan 18:15, ja se pitää saada loppuun... (2 päivää sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Koripallo
Suomen Turku
Pojat
28

TuNMKY B -pojat 03 Nimenhuuto.com

Eeva kirjoitti: Moi, Tämä viesti on kaikille -03:lle !!! Meidän tilillämme rahatilanne on todella heikko. Ensilauantaina on taas kotipeli, mikä tarkoittaa tuomarimaksuja. Olemme myös vielä velkaa namikalle edellisestä kotipelistä. Voin tiedustella toimistolta ensiviikolla kuinka paljon rahaa meillä tarkalleen on... (3 päivää sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Koripallo
Turku
Pojat
22

Namika Basket Nimenhuuto.com

Antti kirjoitti: Flunssa fiilis, jos pahenee tästä ni varmaan jää väliin. (8 päivää sitten)

Päivitetty 6 päivää sitten

Koripallo
Turku
Miehet
26

Edmonton Broilers Nimenhuuto.com

Atte kirjoitti: Mut ihan vähän vaan (13 päivää sitten)

Päivitetty 8 päivää sitten

Koripallo
Turku
Miehet
23

TuNMKY Minipojat 07 ja 08 Nimenhuuto.com

Teemu kirjoitti: Iltaa..... Eikös noi 4.11 ja 1.12 olevat pelit ole meidän sarjapelejä eikä harkkapelejä? T: Päivi (14 päivää sitten)

Päivitetty 14 päivää sitten

Koripallo
Turku
Pojat
41

Kyntöbasket Nimenhuuto.com

Aapo kirjoitti: Helppo nakki (15 päivää sitten)

Päivitetty 14 päivää sitten

Koripallo
Turku
Miehet
13

Turi minit 07-08 Nimenhuuto.com

Elli kirjoitti: Onko syksyn muiden sarajapelien aikataulut jo selvillä? Olisi hyvä tietää päivämäärät vaikka joukkuueet ilmoitetaankin myöhemmin. T:Katja (14 päivää sitten)

Päivitetty 14 päivää sitten

Koripallo
Turku
Tytöt
25

TuNMKYmini- ja mikrotytöt Nimenhuuto.com

Hannu kirjoitti: Lauantaina 29.9.2018 on yhden tunnin kestävä harjoitus, siis klo 12:00-13:00. (21 päivää sitten)

Päivitetty 21 päivää sitten

Koripallo
Turku
Tytöt
13

HBC Emeritus Nimenhuuto.com

Mikko kirjoitti: Rai rai (7 kuukautta sitten)

Päivitetty 7 kuukautta sitten

Koripallo
Turku
Miehet
7

UnikorisTurku Nimenhuuto.com

Oona kirjoitti: Meillä saattaa olla iskän synttärimeininkejä tällöin, eli pienellä varauksella in (Noin 4 vuotta sitten)

Päivitetty melkein 2 vuotta sitten

Koripallo
Turku
Naiset
26

TuRi Minit -04 Nimenhuuto.com

Anni kirjoitti: Hiihtolomaviikon salivuorot unohdettiin peruuttaa eli treenit on halukkaille myös ensi viikolla. -Anni (Yli 2 vuotta sitten)

Päivitetty yli 2 vuotta sitten

Koripallo
Turku
Tytöt
22

Lex Lakers Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Hautajaisten jälkiviestittelyä: Hei, 2. Ruokailu Ruokalasku oli 139,05 ja jako-osuu per ruokailija olisi siten 13,90 €. Voi maksaa tilille Nordea FI45 1525 5000 0253 80. 3. Seura Äänestyksen tulos oli, ettei yhdistystä ainakaan vielä lopeteta, ja se voisi toimia jatkossa ainakin viitekehyksenä ko... (Melkein 4 vuotta sitten)

Päivitetty melkein 4 vuotta sitten

Koripallo
Turku
Miehet
22

TuNMKY 2002 Nimenhuuto.com

Viljami kirjoitti: Hei! Kaikille ei ehkä ole tullut tietoa, mutta 02 treenit ovat jo alkaneet 01 kanssa. Elokuun loppuun asti treenit ti, ke ja to klo 16-17.30 Väinö Aaltosen koululla. Tervetuloa mukaan! Kannattaa käydä namikan sivuilla katsomassa tarkempia tietoja! 03 treeneistä en tiedä. T:Kristina (Noin 6 vuotta sitten)

Päivitetty noin 6 vuotta sitten

Koripallo
Turku
Pojat
19