Koripallo Turku

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Turku ja lajina on koripallo, koris ja basketball. Niitä löytyy yhteensä 27 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: salibandy, jääkiekko, koripallo, lentopallo, sähly, futsal, pesäpallo, joukkuevoimistelu ja sulkapallo.

Katso lista koko maan koripallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Tonkkaajat Nimenhuuto.com

Auvo Tonkkaajat on harjoittanut koripallonomaista liikuntaa Turun seudulla vuodesta 1993 lähtien. Ikähaitarimme on liikkunut 15 ja 60 vuoden, pituushajontamme taas 1½ ja 2 metrin välillä. Pelaajiemme taitotaso on varsin värikästä, mutta sorsittu ei ole ketään. Tykimmin donkkaavat ulkomaalaisvahvistukset ovat tosin saattaneet joskus vähän turhautua. Ei silti - on kentällämme nähty korisliigamestari-maajoukkuetasoisiakin pelailijoita. Me emme harjoittele kuvioita, emmekä pelaa missään divarissa, vain toisiamme vastaan. Kokoonnumme kaudella 2018-2019 sunnuntaisin näillä näkymin Nummen koululla. Tällä hetkellä porukassamme on aika täyttä, emmekä valitettavasti löydä tilaa uusille yrittäjille juuri nyt. Tilanne saattaa toki nopeastikin muuttua, ja tiedotamme tästä välittömästi

Olli-Pekka kirjoitti: Kausi maksussa. Sitten: jos Oskun näköinen kaveri yrittää vielä pelaamaan, niin ei sitten mitään asiaa kentälle kertakaikkiaan yhtään ennen kun on maksantut vanhat rästit vähintäänn 50 e ja mielellään etukäteen syksynkin 40 e. (4 kuukautta sitten)

Päivitetty 4 kuukautta sitten

Koripallo
Turku
Miehet
19

TUNMKY-06 Nimenhuuto.com

Turun NMKY:n juniorijoukkue.

Petteri kirjoitti: Moi, olen nimennyt Blue-joukkueen Uudenkaupungin turnaukseen 12.10 seuraavan kokoonpanon: Paavo, Rasmus, Teemu R, Mohamed G, Ilmari, Santeri, Mohamed A, Amos, Ossi, Heino, Ismael, Arttu. Sama kokoonpano klo 10 alkavassa ottelussa ja klo 15.00 alkavassa ottelussa. Pelien välissä syömään. Jos kysei... (14 päivää sitten)

Päivitetty noin 11 tuntia sitten

Koripallo
Turku
Pojat
37

tunmky pojat 04-03 Nimenhuuto.com

2004/03 syntyneiden poikien koripallopallojoukkue.

Petra kirjoitti: Hei, startti klo 7.30 Veritas. Kyyteinä Namikan bussi (5 poikaa), Jykke (2-3 poikaa). Joku muu tarvitaan vielä (2-3 poikaa). Kuka lähtee kyytimään? Kyytimaksu Kouvolaan on €30 per poika (300km per suunta). (4 päivää sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Koripallo
Turku
Pojat
20

Halisten Kuohu Nimenhuuto.com

Raittius- ja Koripalloseura Halisten Kuohu. Presidentti Matti Erkko. Kilpailupäällikkö Heikki Ellilä. Nivelien liikkuvuus vastaava Jampe.

Keijo kirjoitti: Morjes! Olen valitettavasti nyt kaksi perjantaita reissussa, enkä pääse pelaamaan. Sorry! Terveisin! Pate (5 päivää sitten)

Päivitetty 5 päivää sitten

Koripallo
Turku
Miehet
20

TuNMKY Silverbacks Nimenhuuto.com

Korista asenteella ja joukkueena.

Päivitetty noin kuukausi sitten

Koripallo
Turku
Miehet
13

TuRi Mikrot Nimenhuuto.com

Turun Riennon mikrotyttöjoukkue

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Hei, Riennon hallitukselta tuli tällainen viesti: "Hei jojot! Kausi alkaa olla lopuillaan, mutta koska uuden toimintakauden jojoja ei vielä ole valittu niin lähestyn nyt teitä, jotta voisitte tehdä kyselyä omissa joukkueissanne. Turun Riennon koripalloa on pyydetty mukaan talkoilemaan kesän RuisR... (5 kuukautta sitten)

Päivitetty 5 kuukautta sitten

Koripallo
Turku
Tytöt
23

TBA02 Nimenhuuto.com

Turun Seudun Urheiluakatemian 2002 syntyneiden koripallojoukkue pelaa kausina 2017–2019 kansainvälistä EYBL-turnauksien sarjaa. Isännöi turnausta Turussa maaliskuussa 2019. Tilinumero: FI19 5711 6120 2637 57

Hannu kirjoitti: Ma 2.4.2018 ei ole harjoituksia, poistin tapahtuman täältä. (Yli vuosi sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Koripallo
Turku Ja Kaarina
Pojat
18

Yliopisto 2 Nimenhuuto.com

Teppo kirjoitti: Onko tämä torstain pelin ajankohta varmistunut ts. saammeko pelata tällöin? (Noin 17 tuntia sitten)

Päivitetty noin 16 tuntia sitten

Koripallo
Turku
Miehet
23

Turun NMKY Minipojat 09 Nimenhuuto.com

Kaarlo kirjoitti: Kaarlo kipeä, eikä voi osallistua peleihin (3 päivää sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Koripallo
Suomen Turku
Pojat
35

Edmonton Broilers Nimenhuuto.com

Tommi kirjoitti: Toimitsija + hätävara (4 päivää sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Koripallo
Turku
Miehet
20

TuNMKYmini- ja mikrotytöt Nimenhuuto.com

Ella kirjoitti: Moikka! Turnausviikonloppu lähestyy kovaa vauhtia. Seuraavassa hieman infoa tapahtumasta. Tyttöjen pelit ovat 4.-5.5. eli perjantaina meillä ei ole pelejä. Ensimmäinen peli on lauantaina klo 10 Suikkilan koululla. Lauantain toinen peli on klo 14 samalla koululla. Paikalla tulee olla 30 min ennen ... (6 kuukautta sitten)

Päivitetty 5 kuukautta sitten

Koripallo
Turku
Tytöt
15

TuNMKY B -pojat 03 Nimenhuuto.com

Tuomas kirjoitti: Huomatkaa otteluajan siirto! Vanha pelipäivä oli 30.3. ja nyt uusi la 23.3. klo 10. Melvin, Arvi, Pyry ja Yassir - voitte ilmoittautua jo nyt niin tähän kuin muihinkin kevään peleihin. T.Tuomas (8 kuukautta sitten)

Päivitetty 6 kuukautta sitten

Koripallo
Turku
Pojat
18

Namika Basket Nimenhuuto.com

Jussi kirjoitti: Sorry, out. Gotta let the foot rest properly still for this week. (8 kuukautta sitten)

Päivitetty 8 kuukautta sitten

Koripallo
Turku
Miehet
22

Kyntöbasket Nimenhuuto.com

Aapo kirjoitti: Helppo nakki (Vuosi sitten)

Päivitetty 9 kuukautta sitten

Koripallo
Turku
Miehet
19

TuNMKY Minipojat 08 Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Iltaa..... Eikös noi 4.11 ja 1.12 olevat pelit ole meidän sarjapelejä eikä harkkapelejä? T: Päivi (Vuosi sitten)

Päivitetty vuosi sitten

Koripallo
Turku
Pojat
34

UnikorisTurku Nimenhuuto.com

Oona kirjoitti: Meillä saattaa olla iskän synttärimeininkejä tällöin, eli pienellä varauksella in (Noin 5 vuotta sitten)

Päivitetty melkein 3 vuotta sitten

Koripallo
Turku
Naiset
26

TuRi Minit -04 Nimenhuuto.com

Anni kirjoitti: Hiihtolomaviikon salivuorot unohdettiin peruuttaa eli treenit on halukkaille myös ensi viikolla. -Anni (Yli 3 vuotta sitten)

Päivitetty yli 3 vuotta sitten

Koripallo
Turku
Tytöt
22

Lex Lakers Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Hautajaisten jälkiviestittelyä: Hei, 2. Ruokailu Ruokalasku oli 139,05 ja jako-osuu per ruokailija olisi siten 13,90 €. Voi maksaa tilille Nordea FI45 1525 5000 0253 80. 3. Seura Äänestyksen tulos oli, ettei yhdistystä ainakaan vielä lopeteta, ja se voisi toimia jatkossa ainakin viitekehyksenä ko... (Melkein 5 vuotta sitten)

Päivitetty melkein 5 vuotta sitten

Koripallo
Turku
Miehet
22

TuNMKY 2002 Nimenhuuto.com

Viljami kirjoitti: Hei! Kaikille ei ehkä ole tullut tietoa, mutta 02 treenit ovat jo alkaneet 01 kanssa. Elokuun loppuun asti treenit ti, ke ja to klo 16-17.30 Väinö Aaltosen koululla. Tervetuloa mukaan! Kannattaa käydä namikan sivuilla katsomassa tarkempia tietoja! 03 treeneistä en tiedä. T:Kristina (Noin 7 vuotta sitten)

Päivitetty noin 7 vuotta sitten

Koripallo
Turku
Pojat
19

Ruissalon Fast Break Nimenhuuto.com

Ruissasalon Fast Break on Ruissalon Karhujen pohjalta vuonna 2018 perustettu eeppinen kesäkorisseura.

Päivitetty yli vuosi sitten

Koripallo
Turku
Miehet
14