Koripallo Turku

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Turku ja lajina on koripallo, koris ja basketball. Niitä löytyy yhteensä 24 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: salibandy, jääkiekko, lentopallo, koripallo, sähly, futsal, pesäpallo, joukkuevoimistelu ja sulkapallo.

Katso lista koko maan koripallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - koripallo - Turku

Koripallo - Turku

Tonkkaajat Nimenhuuto.com

Auvo Tonkkaajat on harjoittanut koripallonomaista liikuntaa Turun seudulla vuodesta 1993 lähtien. Ikähaitarimme on liikkunut 15 ja 60 vuoden, pituushajontamme taas 1½ ja 2 metrin välillä. Pelaajiemme taitotaso on varsin värikästä, mutta sorsittu ei ole ketään. Tykimmin donkkaavat ulkomaalaisvahvistukset ovat tosin saattaneet joskus vähän turhautua. Ei silti - on kentällämme nähty korisliigamestari-maajoukkuetasoisiakin pelailijoita. Me emme harjoittele kuvioita, emmekä pelaa missään divarissa, vain toisiamme vastaan. Kokoonnumme kaudella 2016-2017 klo sunnuntaisin 19-20:30 Sirkkalan koululla. Tällä hetkellä porukassamme on aika täyttä, emmekä valitettavasti löydä tilaa uusille yrittäjille juuri nyt. Tilanne saattaa toki nopeastikin muuttua, ja tiedotamme tästä välittömästi

Olli-Pekka kirjoitti: Nummelle on nyt vakiovaraus joka sunnuntai klo 19:30 - 21:00. Paitsi siis 10.9. jolloin tutustumiskerta Hannunniityyn. Jos se vaikuttaa paremmalta ja puoli tuntia aikaisempi alkaminen miellyttää, niin se näyttäisi olevan vapaana lokakuun loppuun asti. Mutta keskustellaan tästä kun niin pitkälle p... (21 päivää sitten)

Päivitetty 5 päivää sitten

Koripallo
Turku
Miehet
19

TuNMKY minipojat 06-07 Nimenhuuto.com

Turun NMKY:n juniorijoukkue.

Hannu kirjoitti: Moi, seuran pelaajatietolomakkeen on täyttänyt tällä päivämäärällä 18 pelaajan huoltaja. Täällä Nimenhuudossa ryhmää on enemmän. Käykää täyttämässä lomake mahdollsimman pian, tässä on osoite: https://www.lyyti.in/minipojat20172018 Jos tulee kysymyksiä, niin ottakaa yhteys valmentajiin tai seuran ... (2 päivää sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Koripallo
Turku
Pojat
36

TuRi Mikrot Nimenhuuto.com

Turun Riennon mikrotyttöjoukkue

Michelle kirjoitti: Hei Lisäsin muokatun (myyntihinta vaihdettu 37 €) Bio Luvil esitteen materiaaleihin, varainhankinta kansioon. Hanna (4 päivää sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Koripallo
Turku
Tytöt
27

Halisten Kuohu Nimenhuuto.com

Raittius- ja Koripalloseura Halisten Kuohu. Presidentti Matti Erkko. Kilpailupäällikkö Heikki Ellilä. Nivelien liikkuvuus vastaava Jampe.

Keijo kirjoitti: HUOMIO! Teatterineuvos Ellillä ja C-poika Ville järjestävät perinteisiin kuuluvat peijaiset 17.11.2017, jotka alkavat Pyrkällä heti koripalloharjoituksien jälkeen. Kaikki mukaan juhlimaan vanhevia äijiä! Muistakaa ilmoittautua erilliseen tapahtumaan, mikä löytyy nimenhuudosta kyseisen päivän kohd... (6 päivää sitten)

Päivitetty 6 päivää sitten

Koripallo
Turku
Miehet
23

tunmky C pojat 04-05 Nimenhuuto.com

Läntisellä alueella pelaavat 2004/05 syntyneiden poikien koripallopallojoukkue.

Petra kirjoitti: Moikka Pertun ryhmän pojilla on aika rankka treeniviikko takana. Tänään foam rollataan jalkoja. Jos olet siis vielä menossa kotiin koulun jälkeen ja kotona on foam rolleri, tuo se treeneihin! Petra (7 päivää sitten)

Päivitetty 7 päivää sitten

Koripallo
Turku
Pojat
37

Turi minit 06-07 Nimenhuuto.com

Fiia kirjoitti: Jos tarvitaan huoltajaa, olen vapaaehtoinen. :) -Piritta- (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 2 tuntia sitten

Koripallo
Turku
Tytöt
28

Edmonton Broilers Nimenhuuto.com

Jussi kirjoitti: Mä en luultavasti pääse, eli Mikko muista ottaa avain mukaan. (Noin 22 tuntia sitten)

Päivitetty noin 16 tuntia sitten

Koripallo
Turku
Miehet
22

Yliopisto 2 Nimenhuuto.com

Marko kirjoitti: Dear all, As we did not have a meeting today I will most urgent issues: 1) We are playing in 4th division, 10 teams and 18 games. Games starts in early October. Other teams except Forssa and Pori are locating in Turku area. Games are a bit harder in 5th division and we need to prepare more carefu... (12 päivää sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Koripallo
Turku
Miehet
20

TuNMKY B -pojat 02-03 Nimenhuuto.com

Taru kirjoitti: Kaikki 15 v täyttäneet!!!!! Turussa järjestetään lokakuun alussa koripalloerotuomarin peruskurssi kahdessa osassa: 5.10. Klassikon koulussa klo 17.30-20.30 ja 11.10. Aunelan palloiluhallissa klo 17.00-20.30. Kurssin suorittaminen edellyttää läsnäoloa molemmissa osissa. http://www.basket.fi/uutise... (2 päivää sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Koripallo
Turku
Pojat
41

TuNMKY Mikropojat 08 Nimenhuuto.com

Hannu kirjoitti: Olen luonut perjantaille tapahtuman ÄÄNESTYS. Käykää klikkaamassa sinne mahdollisimman pian sopiiko Sirkkala pe klo 19-20 paremmin kuin keskiviikon myöhäinen vuoro 19:30-21. Vuoro vaihdetaan jos selkeä enemmistö äänestää perjantain puolesta ja kaikille kolmelle valmentajalle sopii vaihto. Muuten ... (3 päivää sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Koripallo
Turku
Pojat
21

TBA02 Nimenhuuto.com

Hannu kirjoitti: Ensi viikon maanantaina 25.9.2017 ei ole harjoituksia. Osalla on karsinnat kaukana ja osalla lähellä sekä Turun NMKY:llä on seuran valokuvaus. (3 päivää sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Koripallo
Turku Ja Kaarina
Pojat
17

Namika Basket Nimenhuuto.com

Teemu kirjoitti: Pari viikkoo sivussa isovarpaankynnen kiilaleikkauksen vuoksi (8 päivää sitten)

Päivitetty 8 päivää sitten

Koripallo
Turku
Miehet
36

UnikorisTurku Nimenhuuto.com

Oona kirjoitti: Meillä saattaa olla iskän synttärimeininkejä tällöin, eli pienellä varauksella in (Melkein 3 vuotta sitten)

Päivitetty 9 kuukautta sitten

Koripallo
Turku
Naiset
27

TuRi C-green Nimenhuuto.com

Aurora kirjoitti: Moi kaikille! Rahatilanteesta muutama sana: tilillä 1018,27 1.5. jälkeen tapahtumia: -364,75 sijoitusturnaus Tre-Vesa -511,89 easterturnaus Lahti-Vesa -1,03 pankkikuluja -8,00 kylmäpusseja -83,79 loppuosuus ennakkomaksun jälkeen tuomareista (283,79) +582,10 JBT buffa Vielä muutama avoin sijoitus ... (Yli vuosi sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Koripallo
Turku
Ei asetettu
17

TuRi Minit -04 Nimenhuuto.com

Anni kirjoitti: Hiihtolomaviikon salivuorot unohdettiin peruuttaa eli treenit on halukkaille myös ensi viikolla. -Anni (Yli vuosi sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Koripallo
Turku
Tytöt
22

Lex Lakers Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Hautajaisten jälkiviestittelyä: Hei, 2. Ruokailu Ruokalasku oli 139,05 ja jako-osuu per ruokailija olisi siten 13,90 €. Voi maksaa tilille Nordea FI45 1525 5000 0253 80. 3. Seura Äänestyksen tulos oli, ettei yhdistystä ainakaan vielä lopeteta, ja se voisi toimia jatkossa ainakin viitekehyksenä ko... (Melkein 3 vuotta sitten)

Päivitetty melkein 3 vuotta sitten

Koripallo
Turku
Miehet
22

TuNMKY 2002 Nimenhuuto.com

Viljami kirjoitti: Hei! Kaikille ei ehkä ole tullut tietoa, mutta 02 treenit ovat jo alkaneet 01 kanssa. Elokuun loppuun asti treenit ti, ke ja to klo 16-17.30 Väinö Aaltosen koululla. Tervetuloa mukaan! Kannattaa käydä namikan sivuilla katsomassa tarkempia tietoja! 03 treeneistä en tiedä. T:Kristina (Noin 5 vuotta sitten)

Päivitetty noin 5 vuotta sitten

Koripallo
Turku
Pojat
20

Turi C-tytöt Nimenhuuto.com

Riikka kirjoitti: Vaikka Ricohin ja Ruotsin turnauksien ilmoittautumisaikaa on vielä jäljellä, muistuttaisin että käykää ilmoittamassa pelaaja IN / OUT, tiedetään sitten tarkat lähtijämäärät. (Noin 4 tuntia sitten)

Päivitetty noin 4 tuntia sitten

Koripallo
Turku
Tytöt
34

Turun Donkki Nimenhuuto.com

Joukkue etsii pelaajia

Ari kirjoitti: Tiistain 19.9. Vuoro peruttu. t.Arska (5 päivää sitten)

Päivitetty 5 päivää sitten

Koripallo
Turku
Miehet
25

TuNmky mikropojat white-blue Nimenhuuto.com

Huokuna kirjoitti: PELIPAIDAT EDELLEEN UUPUU 13 PAITAA, NYT ASIANOMAISET JOILLA VIELÄ PAITA KOTONA NIIN KIPINKAPIN TOIMISTOLLE: HANNU PAIKALLA 1.6. klo 10-12 ja 13-16.30 ja ENISVIIKOLLA ALKUVIIKOSTA. OLEN TULOSSA TÄNÄÄN NUNNAVUOREEN, JOS VIELÄ 07 PAITOJA NIIN VOIN OTTAA VASTAAN. Merita (4 kuukautta sitten)

Päivitetty 4 kuukautta sitten

Koripallo
Turku
Pojat
38

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Koripallojoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on koripallo on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.