Koripallo Turku

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Turku ja lajina on koripallo, koris ja basketball. Niitä löytyy yhteensä 28 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: salibandy, jääkiekko, koripallo, lentopallo, sähly, futsal, pesäpallo, joukkuevoimistelu ja futis.

Katso lista koko maan koripallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - koripallo - Turku

Koripallo - Turku

Tonkkaajat Nimenhuuto.com

Auvo Tonkkaajat on harjoittanut koripallonomaista liikuntaa Turun seudulla vuodesta 1993 lähtien. Ikähaitarimme on liikkunut 15 ja 60 vuoden, pituushajontamme taas 1½ ja 2 metrin välillä. Pelaajiemme taitotaso on varsin värikästä, mutta sorsittu ei ole ketään. Tykimmin donkkaavat ulkomaalaisvahvistukset ovat tosin saattaneet joskus vähän turhautua. Ei silti - on kentällämme nähty korisliigamestari-maajoukkuetasoisiakin pelailijoita. Me emme harjoittele kuvioita, emmekä pelaa missään divarissa, vain toisiamme vastaan. Kokoonnumme kaudella 2018-2019 sunnuntaisin näillä näkymin Nummen koululla. Tällä hetkellä porukassamme on aika täyttä, emmekä valitettavasti löydä tilaa uusille yrittäjille juuri nyt. Tilanne saattaa toki nopeastikin muuttua, ja tiedotamme tästä välittömästi

Jukka kirjoitti: Keskiviikkoisin klo 16 on Turun Donkin ulkokorista Vasaramäen kentällä jos kiinnostaa. Ks. tarkemmin ja ilmoittaudu osoitteessa https://turundonkki.nimenhuuto.com/?auto_redirect=false Kävin Turun Donkin höntsäkoriksessa ennen Tonkkaajia. Sitten aloitin työt Salossa v. 2010, ja klo 16 oli liian ai... (12 päivää sitten)

Päivitetty 12 päivää sitten

Koripallo
Turku
Miehet
18

Halisten Kuohu Nimenhuuto.com

Raittius- ja Koripalloseura Halisten Kuohu. Presidentti Matti Erkko. Kilpailupäällikkö Heikki Ellilä. Nivelien liikkuvuus vastaava Jampe.

Tuula kirjoitti: Ensi talven vakiovuorojen hakuaika Turun kaupungilta päättyi jo 31.3.2018, mutta tiedustelemalla voi ehkä saada tietoa mahdollisista vapaaksi jäävistä vuoroista, ja perjantai-illat ei ehkä ole kovin suosittuja nuorten keskuudessa, joten jossain voi ollakin esim tunnin vuoro saatavilla ... (3 päivää sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Koripallo
Turku
Miehet
24

tunmky C pojat 04-05 Nimenhuuto.com

Läntisellä alueella pelaavat 2004/05 syntyneiden poikien koripallopallojoukkue.

Elias kirjoitti: Moikka pojat, kesäloma alkanu ja samalla myös kesätreenit. Kävin tänään katsomassa mimmonen meininki oli treeneissä ja yllätyin kun paikalla ei ollut ketään. Ensi viikolla kaikki paikalle👌 paitsi jos on leirillä. T: Elias DS (14 päivää sitten)

Päivitetty 13 päivää sitten

Koripallo
Turku
Pojat
38

TuNMKY minipojat 06-07 Nimenhuuto.com

Turun NMKY:n juniorijoukkue.

Sari kirjoitti: Minä täällä taas HEI! :D Koska eilen palautuneiden peliasujen määrä on helposti laskettavissa yhden käden sormilla, muistutan taas: KAIKKIEN PELIASUJEN PALAUTUS TÄNÄÄN SEURAN PÄÄTTÄJÄISISSÄ ALLEKIRJOITTANEELLE!! Thank you! Lisäksi ne joilta on mystisesti kadonnut uimalasit eilisen jälkeen, voivat... (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty 21 päivää sitten

Koripallo
Turku
Pojat
25

TuRi Mikrot Nimenhuuto.com

Turun Riennon mikrotyttöjoukkue

Meri kirjoitti: Hei! 2008-syntyneille on eilen lähetetty kutsu liittyä minien Nimenhuuto-ryhmään. Jos kutsua ei ole tullut, vaikka pitäisi, laittakaa viestiä minulle, niin yritän uudelleen. Poistan teidät täältä mikrojen ryhmästä 8.6. jälkeen. Eiliseen vielä tarkennuksena, että juttelin valmentajien kanssa palav... (23 päivää sitten)

Päivitetty 23 päivää sitten

Koripallo
Turku
Tytöt
33

TBA02 Nimenhuuto.com

Turun Seudun Urheiluakatemian 2002 syntyneiden koripallojoukkue pelaa kausina 2017–2019 kansainvälistä EYBL-turnauksien sarjaa. Isännöi turnausta Turussa maaliskuussa 2019. Tilinumero: FI19 5711 6120 2637 57

Hannu kirjoitti: Ma 2.4.2018 ei ole harjoituksia, poistin tapahtuman täältä. (3 kuukautta sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Koripallo
Turku Ja Kaarina
Pojat
18

Turi minit 07-08 Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Hei. Jbt:n buffatuotto oli noin 2100€. Siitä vähennetään vielä hieman kuluja. Loppusumma jaetaan sitten puoliksi minien ja c-tyttöjen kesken. Kiitos kaikille talkoolaisille! (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty noin 2 tuntia sitten

Koripallo
Turku
Tytöt
27

Turun NMKY Mikropojat -09 Nimenhuuto.com

Aatu kirjoitti: Moi, kiinnostaisiko jotakuta lähteä tulevana sunnuntaina Hartwall Areenalle katsomaan maajoukkueen harjoituksia. Jos on halukkuutta, niin kaverin saa mukaan. Aatu ei pääse menemään. Kommentoi alle. Onnea voittajalle – tervetuloa tapaamaan Susijengiä! Arpaonni suosi sinua Koripalloliiton ja Susije... (1 päivä sitten)

Päivitetty noin 20 tuntia sitten

Koripallo
Suomen Turku
Pojat
24

TuNMKY B -pojat 03 Nimenhuuto.com

Milla kirjoitti: Moi! Tässä uusi osoite nimenhuutoon. Muutin vain nimeä, oletan että toimii muuten niinkuin ennenkin... https://tunmkyb-pojat03.nimenhuuto.com/ (23 päivää sitten)

Päivitetty 20 päivää sitten

Koripallo
Turku
Pojat
25

TuNMKYmikrotytöt Nimenhuuto.com

Hannu kirjoitti: Moi, Osallistumme JBT turnaukseen. Mukana on nyt kuusi (Meea la) tyttöä eli mukaan mahtuu ja toivottavasti mahdollisimman moni tulisikin pelaamaan. Tänään on treeneissä peliasun koon selvitys Macron tuotteilla. (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Koripallo
Turku
Tytöt
13

TuNMKY U17 Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Tervetuloa! Kiva saada joukkueenne palvelumme käyttäjäksi. Sujuuko käyttöönotto? Lue usein kysytyt kysymykset: http://support.nimenhuuto.com/ Sporttiterveisin, Olli asiakaspalvelusta PS: Voit halutessasi poistaa esimerkkiviestit ja –pelaajat joukkueesta :) (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Koripallo
Turku
Pojat
9

TuNMKY Minipojat 07 ja 08 Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Moikka, Perjantain 11.5. treeni pitää perua. Minulle tuli meno siihen päälle. Petka (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Koripallo
Turku
Pojat
34

Yliopisto 2 Nimenhuuto.com

Marko kirjoitti: Following only in Finnish sorry, Campus Sport offers three kind of deals (better than this year) Malli C sopii ja miksei Bkin Yhteistyöseuramalleja on useampia: A: Seura osallistuu Turun korkeakoululiikunnan turnaustoimintaan erotuomareina sekä avoimien palloiluvuoroihin ohjaajina. Seura saa Camp... (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 2 kuukautta sitten

Koripallo
Turku
Miehet
18

Edmonton Broilers Nimenhuuto.com

Jussi kirjoitti: Pisteet / virheet: Jussi: 11p / 2v (5x2p + 1x1p) Tommi: 16p / 5v (2x3p + 5x2p) Ismo: 14p / 0v (2x3p + 3x2p + 2x1p) Matti: 6p / 2v (2x3p) Mikko: 18p / 5v (1x3p + 7x2p + 1x1p) (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Koripallo
Turku
Miehet
21

Namika Basket Nimenhuuto.com

Florencio kirjoitti: HI GUYS SAINA ILTA ON THE 7TH OF APRIL PLEASE MARK IN OR OUT !!!!!!! THANK YOU AND HAPPY EASTER TO ALL👍👍👍👍👍 (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Koripallo
Turku
Miehet
28

HBC Emeritus Nimenhuuto.com

Mikko kirjoitti: Rai rai (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Koripallo
Turku
Miehet
7

UnikorisTurku Nimenhuuto.com

Oona kirjoitti: Meillä saattaa olla iskän synttärimeininkejä tällöin, eli pienellä varauksella in (Yli 3 vuotta sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Koripallo
Turku
Naiset
27

TuRi Minit -04 Nimenhuuto.com

Anni kirjoitti: Hiihtolomaviikon salivuorot unohdettiin peruuttaa eli treenit on halukkaille myös ensi viikolla. -Anni (Yli 2 vuotta sitten)

Päivitetty noin 2 vuotta sitten

Koripallo
Turku
Tytöt
22

Lex Lakers Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Hautajaisten jälkiviestittelyä: Hei, 2. Ruokailu Ruokalasku oli 139,05 ja jako-osuu per ruokailija olisi siten 13,90 €. Voi maksaa tilille Nordea FI45 1525 5000 0253 80. 3. Seura Äänestyksen tulos oli, ettei yhdistystä ainakaan vielä lopeteta, ja se voisi toimia jatkossa ainakin viitekehyksenä ko... (Yli 3 vuotta sitten)

Päivitetty yli 3 vuotta sitten

Koripallo
Turku
Miehet
22

TuNMKY 2002 Nimenhuuto.com

Viljami kirjoitti: Hei! Kaikille ei ehkä ole tullut tietoa, mutta 02 treenit ovat jo alkaneet 01 kanssa. Elokuun loppuun asti treenit ti, ke ja to klo 16-17.30 Väinö Aaltosen koululla. Tervetuloa mukaan! Kannattaa käydä namikan sivuilla katsomassa tarkempia tietoja! 03 treeneistä en tiedä. T:Kristina (Melkein 6 vuotta sitten)

Päivitetty melkein 6 vuotta sitten

Koripallo
Turku
Pojat
19