Purjehdus Turku

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Turku ja lajina on purjehdus. Niitä löytyy yhteensä 11 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: salibandy, jääkiekko, koripallo, lentopallo, sähly, futsal, pesäpallo, sulkapallo ja purjehdus.

Katso lista koko maan purjehdusjoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Ruissalo Sailing Nimenhuuto.com

Viikottaiseksi purjehduspäiväksemme on valikoitunut jo viime vuonna hyväksi todettu maanantai. Maanantai Klassikko -illat alkavat 17:30 Ruissalon Telakalla. Illan ohjelma alkaa miehistöihin jaolla, jonka jälkeen laitamme yhdessä veneet vesillelähtökuntoon. Illat loppuvat noin klo 21:00. Ota mukaan säänmukaiset varusteet. Pelastusliivejä saa lainaan. Klassikoiden tuuliraja on 10m/s, joten purjehdukset purjehtitaan aina säävarauksella. Ruissalo Sailing:in pääasiallisena viestintäkanavana osallistujien kesken toimii Whatsapp. Kaikki ilmoittautumislomakkeen täyttäneet tullaan lisäämään ryhmään, jossa voi vapaasti esitää kysymyksiä ja jonne ilmoitataan tarkempaa tietoa kustakin tapahtumasta. Iltoihin ilmoittaudutaan aina etukäteen viimeistään edellisen viikon torstaina.

Alina kirjoitti: Hei! 5M Lina etsii kuskia hinauskotimatkalle Hanko-Turku tiistaille 11.7. Soita mahdollisimman pian 0509177170, jos olet kiinnostunut. Myös veneen purjehtiminen on mahdollista, jos innostunut&osaava porukka löytyy.😊/Alina (8 päivää sitten)

Päivitetty 8 päivää sitten

Purjehdus
Ruissalon Telakka, Turku
Sekajoukkue
49

Finx Nimenhuuto.com

Tässä nyt jonkinlainen runko tulevista tapahtumista. Aikoihin jne. tulee varmaan muutoksia matkan varrella mutta kaikki tieto löytyy aina tapahtumista, jonne päivitän mahdolliset muutokset ja niistä pitäisi myös tulla aina sähköpostilomitus kaikille. Vähän oli epäselvää, miten kukin kisoihin pääsee mutta kun jokainen ilmoittaa osallistumisensa, niin aletaan nähdä miten määrät alkavat muodostumaan. Tässä listassa tapahtumat elokuun loppuun saakka. Päivitän myöhemmin loput.

Päivitetty melkein 4 vuotta sitten

Purjehdus
Turku
Sekajoukkue
26

Ms Anna Duuni Nimenhuuto.com

Kipparit ja kansimiehet matkan vetäjät ja matkustajat

Timo kirjoitti: Minusta Kipparin on hyvä valita miehistö mielellään viikkoa ennen matkaa. Merkata valitut nimenhuudossa IN. (17 päivää sitten)

Päivitetty 17 päivää sitten

Purjehdus
Turku
Sekajoukkue
53

Airisto Segelsällskap juniorer Nimenhuuto.com

Päivitetty 18 päivää sitten

Purjehdus
Turku
Ei asetettu
27

dat wor et Nimenhuuto.com

Esa kirjoitti: GK ilmoitti että tänä vuonna mennään samalla konseptilla kuin viime vuonnakin eli maali ja lähtö ovat Airistolla. (10 kuukautta sitten)

Päivitetty 2 kuukautta sitten

Purjehdus
Turku
Ei asetettu
15

606-treenit Nimenhuuto.com

Viikottaisissa 606-iltatreeneissä pääset purjehtimaan seuran veneillä ja oppimaan lisää purjehduksesta. Vastuuohjaajana Elina Kuusniemi. Treenimaksu 10 e/kerta. Treenit laskutetaan kuukausittain seuraavan kuun 10. päivään mennessä. 

Elina kirjoitti: Keskiviikon purjehdus peruuntuu valitettavasti erittäin heikon (1m/s) tuuliennusteen ja sijaistavan ohjaajan puutteen vuoksi. (10 päivää sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Purjehdus
Turku
Sekajoukkue
26

Purjehdusjoukkue Ondine ja Ina Nimenhuuto.com

Hyvän mielen taitava ja kehittyvä kisajoukkue, kotisatama Turussa, lähialueena Saaristomeri ja tavoitteena avomerikisat Itämeren alueella h-35 veneellä s/y Ondine FIN-244. Ratakisoja harrastetaan h-veneellä La Ina FIN-482.

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Tervetuloa! Kiva saada joukkueenne palvelumme käyttäjäksi. Sujuuko käyttöönotto? Lue usein kysytyt kysymykset: http://support.nimenhuuto.com/ Sporttiterveisin, Olli asiakaspalvelusta PS: Voit halutessasi poistaa esimerkkiviestit ja –pelaajat joukkueesta :) (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 2 kuukautta sitten

Kilpapurjehdus
Turku
Sekajoukkue
8

Vixen Nimenhuuto.com

Jaakko kirjoitti: Purjehdus siirtyi pari viikkoa, olen siis mukana. (7 kuukautta sitten)

Päivitetty 10 päivää sitten

Purjehdus
Turku
Sekajoukkue
14

optiharrastajat Nimenhuuto.com

Luukas kirjoitti: Hei! Tuleeko treenit jatkumaan heinäkuussa tiistai-iltaisin? (16 päivää sitten)

Päivitetty 16 päivää sitten

Optaripurjehdus
Turku
Ei asetettu
52

TPS optit Nimenhuuto.com

Päivitetty 25 päivää sitten

Optaripurjehdus
Turku
Ei asetettu
9

Zoom8 - Turun Pursiseura Nimenhuuto.com

Päivitetty 10 kuukautta sitten

Purjehdus
Turku
Sekajoukkue
16