Purjehdus Turku

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Turku ja lajina on purjehdus. Niitä löytyy yhteensä 11 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: salibandy, jääkiekko, lentopallo, koripallo, sähly, futsal, pesäpallo, sulkapallo ja purjehdus.

Katso lista koko maan purjehdusjoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Ruissalo Sailing Nimenhuuto.com

Viikottaiseksi purjehduspäiväksemme on valikoitunut jo viime vuonna hyväksi todettu maanantai. Maanantai Klassikko -illat alkavat 17:30 Ruissalon Telakalla. Illan ohjelma alkaa miehistöihin jaolla, jonka jälkeen laitamme yhdessä veneet vesillelähtökuntoon. Illat loppuvat noin klo 21:00. Ota mukaan säänmukaiset varusteet. Pelastusliivejä saa lainaan. Klassikoiden tuuliraja on 10m/s, joten purjehdukset purjehtitaan aina säävarauksella. Ruissalo Sailing:in pääasiallisena viestintäkanavana osallistujien kesken toimii Whatsapp. Kaikki ilmoittautumislomakkeen täyttäneet tullaan lisäämään ryhmään, jossa voi vapaasti esitää kysymyksiä ja jonne ilmoitataan tarkempaa tietoa kustakin tapahtumasta. Iltoihin ilmoittaudutaan aina etukäteen viimeistään edellisen viikon torstaina.

Valtteri kirjoitti: Kaikki ilmoittautuneet saavat paikan 26.6 iltapurjehdukselta! Nähdään rannassa klo. 1730 (11 kuukautta sitten)

Päivitetty 11 kuukautta sitten

Purjehdus
Ruissalon Telakka, Turku
Sekajoukkue
60

Finx Nimenhuuto.com

Tässä nyt jonkinlainen runko tulevista tapahtumista. Aikoihin jne. tulee varmaan muutoksia matkan varrella mutta kaikki tieto löytyy aina tapahtumista, jonne päivitän mahdolliset muutokset ja niistä pitäisi myös tulla aina sähköpostilomitus kaikille. Vähän oli epäselvää, miten kukin kisoihin pääsee mutta kun jokainen ilmoittaa osallistumisensa, niin aletaan nähdä miten määrät alkavat muodostumaan. Tässä listassa tapahtumat elokuun loppuun saakka. Päivitän myöhemmin loput.

Päivitetty yli 5 vuotta sitten

Purjehdus
Turku
Sekajoukkue
24

Ms Anna Duuni Nimenhuuto.com

Kipparit ja kansimiehet matkan vetäjät ja matkustajat

Markku kirjoitti: Uudenkaupungin Kalarannassa (museossa) (6 kuukautta sitten)

Päivitetty 6 kuukautta sitten

Purjehdus
Turku
Sekajoukkue
62

Purjehdusjoukkue Ondine ja Ina Nimenhuuto.com

Hyvän mielen taitava ja kehittyvä kisajoukkue, kotisatama Turussa, lähialueena Saaristomeri ja tavoitteena avomerikisat Itämeren alueella h-35 veneellä s/y Ondine FIN-244. Ratakisoja harrastetaan h-veneellä La Ina FIN-482.

Päivitetty noin 2 vuotta sitten

Kilpapurjehdus
Turku
Sekajoukkue
11

dat wor et Nimenhuuto.com

Päivitetty 2 päivää sitten

Purjehdus
Turku
Ei asetettu
19

Airisto Segelsällskap juniorer Nimenhuuto.com

Marcus kirjoitti: Marcus pappa Kaj deltar (8 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Purjehdus
Turku
Ei asetettu
27

606-treenit Nimenhuuto.com

Viikottaisissa 606-iltatreeneissä pääset purjehtimaan seuran veneillä ja oppimaan lisää purjehduksesta. Vastuuohjaajana Elina Kuusniemi. Treenimaksu 10 e/kerta. Treenit laskutetaan kuukausittain seuraavan kuun 10. päivään mennessä. 

Katja kirjoitti: Hei, Purjehdukausi 606-veneillä on kaudelta 2023 päättynyt. Ensi vuonna jatketaan! Tämän vuoden treenikerrat laskutetaan tänään 27.9., joten laskun pitäisi tulla sähköpostiisi piakkoin, mikäli olet kesällä treeneissä käynyt. Muista tarkastaa myös roskapostikansiosta, ellei laskua näy :) Katja (8 kuukautta sitten)

Päivitetty 8 kuukautta sitten

Purjehdus
Turku
Sekajoukkue
49

optiharrastajat Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Hei. Rudolf on kasvanut optarista kooltaan yli. Kiitos menneistä treeneistä ja mukavaa purjehduskesää! (10 päivää sitten)

Päivitetty 10 päivää sitten

Optaripurjehdus
Turku
Ei asetettu
45

TPS optit Nimenhuuto.com

Päivitetty 20 päivää sitten

Optaripurjehdus
Turku
Ei asetettu
15

Vixen Nimenhuuto.com

Elina kirjoitti: Voi olla että jompanakumpana päivänä oma vene veteen, palaan kun aikataulu tarkentuu :) (27 päivää sitten)

Päivitetty 24 päivää sitten

Purjehdus
Turku
Sekajoukkue
16

Zoom8 - Turun Pursiseura Nimenhuuto.com

Päivitetty yli 2 vuotta sitten

Purjehdus
Turku
Sekajoukkue
11