Purjehdus Turku

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Turku ja lajina on purjehdus. Niitä löytyy yhteensä 11 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: salibandy, jääkiekko, lentopallo, sähly, koripallo, pesäpallo, futsal, sulkapallo ja purjehdus.

Katso lista koko maan purjehdusjoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Ruissalo Sailing Nimenhuuto.com

Viikottaiseksi purjehduspäiväksemme on valikoitunut jo viime vuonna hyväksi todettu maanantai. Maanantai Klassikko -illat alkavat 17:30 Ruissalon Telakalla. Illan ohjelma alkaa miehistöihin jaolla, jonka jälkeen laitamme yhdessä veneet vesillelähtökuntoon. Illat loppuvat noin klo 21:00. Ota mukaan säänmukaiset varusteet. Pelastusliivejä saa lainaan. Klassikoiden tuuliraja on 10m/s, joten purjehdukset purjehtitaan aina säävarauksella. Ruissalo Sailing:in pääasiallisena viestintäkanavana osallistujien kesken toimii Whatsapp. Kaikki ilmoittautumislomakkeen täyttäneet tullaan lisäämään ryhmään, jossa voi vapaasti esitää kysymyksiä ja jonne ilmoitataan tarkempaa tietoa kustakin tapahtumasta. Iltoihin ilmoittaudutaan aina etukäteen viimeistään edellisen viikon torstaina.

Maria kirjoitti: Olet saanut paikan 24.8. Maanantai Klassikoihin. Nähdään rannassa 17:30! (8 kuukautta sitten)

Päivitetty 8 kuukautta sitten

Purjehdus
Ruissalon Telakka, Turku
Sekajoukkue
24

Finx Nimenhuuto.com

Tässä nyt jonkinlainen runko tulevista tapahtumista. Aikoihin jne. tulee varmaan muutoksia matkan varrella mutta kaikki tieto löytyy aina tapahtumista, jonne päivitän mahdolliset muutokset ja niistä pitäisi myös tulla aina sähköpostilomitus kaikille. Vähän oli epäselvää, miten kukin kisoihin pääsee mutta kun jokainen ilmoittaa osallistumisensa, niin aletaan nähdä miten määrät alkavat muodostumaan. Tässä listassa tapahtumat elokuun loppuun saakka. Päivitän myöhemmin loput.

Päivitetty yli 2 vuotta sitten

Purjehdus
Turku
Sekajoukkue
22

Ms Anna Duuni Nimenhuuto.com

Kipparit ja kansimiehet matkan vetäjät ja matkustajat

Päivitetty yli vuosi sitten

Purjehdus
Turku
Sekajoukkue
52

dat wor et Nimenhuuto.com

Perttu kirjoitti: Eikö (11 kuukautta sitten)

Päivitetty 26 päivää sitten

Purjehdus
Turku
Ei asetettu
13

Airisto Segelsällskap juniorer Nimenhuuto.com

Marcus kirjoitti: Borta från Åbo på Kristi himmelsfärd (11 kuukautta sitten)

Päivitetty 7 kuukautta sitten

Purjehdus
Turku
Ei asetettu
22

Al Mare Sailing Nimenhuuto.com

Tervetuloa Ruissalo Classic Sailing Nimenhuuto-sivuille! @ruissalosailing

Päivitetty 10 kuukautta sitten

Purjehdus
Ruissalon Telakka, Turku
Sekajoukkue
21

Vixen Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Tervetuloa! Kiva saada joukkueenne palvelumme käyttäjäksi. Sujuuko käyttöönotto? Lue usein kysytyt kysymykset: http://support.nimenhuuto.com/ Sporttiterveisin, Olli asiakaspalvelusta PS: Voit halutessasi poistaa esimerkkiviestit ja –pelaajat joukkueesta :) (8 kuukautta sitten)

Päivitetty 8 päivää sitten

Purjehdus
Turku
Sekajoukkue
9

TPS-optihaastajat Nimenhuuto.com

Olli kirjoitti: Valitettavasti meiltä ei kumpikaan vanhempi pääse mukaan. Yritämme saada Ollille kyytiä paikalle eli jos joku aikuinen voisi ystävällisesti auttaa häntä pakkaamisessa. (6 kuukautta sitten)

Päivitetty 6 kuukautta sitten

Purjehdus
Turku
Sekajoukkue
12

Zoom8 - Turun Pursiseura Nimenhuuto.com

Katja kirjoitti: Hei Koronan vuoksi joudumme vanhempien osalta rajoittamaan osallistumista kauden päätöstilaisuuteen ja palkintojenjakoon. Jotta kaikki halukkaat pääsevät mukaan tunnelmaan, tilaisuutta voi seurata myös Google Meetin kautta. Mikäli näin haluat tehdä, ilmoita minulle sähköpostiosoitteesi, niin lähe... (6 kuukautta sitten)

Päivitetty 6 kuukautta sitten

Purjehdus
Turku
Sekajoukkue
20

optiharrastajat Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Hei, meillä on jo mietitty koska kevään harrastajien viikkotreenit ovat alkamassa. Onko asiasta jo lisätietoa? (11 kuukautta sitten)

Päivitetty 6 kuukautta sitten

Optaripurjehdus
Turku
Ei asetettu
27

TPS optit Nimenhuuto.com

Päivitetty yli vuosi sitten

Optaripurjehdus
Turku
Ei asetettu
11