Purjehdus Turku

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Turku ja lajina on purjehdus. Niitä löytyy yhteensä 11 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: salibandy, jääkiekko, lentopallo, koripallo, sähly, futsal, pesäpallo, joukkuevoimistelu ja sulkapallo.

Katso lista koko maan purjehdusjoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Ruissalo Sailing Nimenhuuto.com

Viikottaiseksi purjehduspäiväksemme on valikoitunut jo viime vuonna hyväksi todettu maanantai. Maanantai Klassikko -illat alkavat 17:30 Ruissalon Telakalla. Illan ohjelma alkaa miehistöihin jaolla, jonka jälkeen laitamme yhdessä veneet vesillelähtökuntoon. Illat loppuvat noin klo 21:00. Ota mukaan säänmukaiset varusteet. Pelastusliivejä saa lainaan. Klassikoiden tuuliraja on 10m/s, joten purjehdukset purjehtitaan aina säävarauksella. Ruissalo Sailing:in pääasiallisena viestintäkanavana osallistujien kesken toimii Whatsapp. Kaikki ilmoittautumislomakkeen täyttäneet tullaan lisäämään ryhmään, jossa voi vapaasti esitää kysymyksiä ja jonne ilmoitataan tarkempaa tietoa kustakin tapahtumasta. Iltoihin ilmoittaudutaan aina etukäteen viimeistään edellisen viikon torstaina.

Alina kirjoitti: Tervetuloa Ruissalo Sailingin nimenhuutoon! Viikottaiseksi purjehduspäiväksemme on valikoitunut jo viime vuonna hyväksi todettu maanantai. (21 päivää sitten)

Päivitetty 12 päivää sitten

Purjehdus
Ruissalon Telakka, Turku
Sekajoukkue
12

Finx Nimenhuuto.com

Tässä nyt jonkinlainen runko tulevista tapahtumista. Aikoihin jne. tulee varmaan muutoksia matkan varrella mutta kaikki tieto löytyy aina tapahtumista, jonne päivitän mahdolliset muutokset ja niistä pitäisi myös tulla aina sähköpostilomitus kaikille. Vähän oli epäselvää, miten kukin kisoihin pääsee mutta kun jokainen ilmoittaa osallistumisensa, niin aletaan nähdä miten määrät alkavat muodostumaan. Tässä listassa tapahtumat elokuun loppuun saakka. Päivitän myöhemmin loput.

Annina kirjoitti: Meil viel lastenhoito vähän avoin.... :(siksi out toistaiseksi (Melkein 2 vuotta sitten)

Päivitetty melkein 2 vuotta sitten

Purjehdus
Turku
Sekajoukkue
18

Ms Anna Duuni Nimenhuuto.com

Kipparit ja kansimiehet matkan vetäjät ja matkustajat

Markku kirjoitti: https://www.youtube.com/watch?v=t1w2PvyHECk&t=7s MS ANNA DUUNI JA TALLSHIPS 2017 toimittajat: Juha Tolvanen ja Markku Strengell radio-ohjelma kuvia mukana kesto n.½ tuntia. (7 kuukautta sitten)

Päivitetty 7 kuukautta sitten

Purjehdus
Turku
Sekajoukkue
53

Victoria Nimenhuuto.com

Turun kovin purjehduksen harrasteseura.

Päivitetty vuosi sitten

Purjehdus
Turku, Pansion Pienvenesatama
Sekajoukkue
14

Airisto Segelsällskap juniorer Nimenhuuto.com

Marcus kirjoitti: Borta från Åbo på Kristi himmelsfärd (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty 21 päivää sitten

Purjehdus
Turku
Ei asetettu
41

dat wor et Nimenhuuto.com

Perttu kirjoitti: Eikö (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 2 kuukautta sitten

Purjehdus
Turku
Ei asetettu
14

Al Mare Sailing Nimenhuuto.com

Tervetuloa Ruissalo Classic Sailing Nimenhuuto-sivuille! @ruissalosailing

Al kirjoitti: Tervetuloa Al Mare Sailingin Nimenhuuto-sivuille! Muutama viikko vielä mennään kippariporukalla, jonka jälkeen muutkin pääsevät mukaan. Ilmoitamme Facebookissa, kun miehistöpaikkojen ilmoittautuminen aukeaa. Käy tykkäämässä FB-sivustamme, jos et sitä ole vielä tehnyt: www.facebook.com/almaresailing (Vuosi sitten)

Päivitetty 21 päivää sitten

Purjehdus
Ruissalon Telakka, Turku
Sekajoukkue
22

TPS-optihaastajat Nimenhuuto.com

Martta kirjoitti: Hei, loukkaantumiseni vuoksi siskoni Venla pitää treenejä seuraavina viikkoina. Huomisen treenit on peruttu, mutta torstaina treenit pidetään normaalisti klo 17 alkaen. (22 päivää sitten)

Päivitetty 17 päivää sitten

Purjehdus
Turku
Sekajoukkue
11

Zoom8 - Turun Pursiseura Nimenhuuto.com

Katja kirjoitti: Hei TPS järjestää yhteistyössä ASS:n, GK:n ja TTPS:n kanssa Airisto Regatan 15. - 16.8. Kisa on on yksi isoimmista kevytvenekisoista Suomessa, joten vapaaehtoisia toimitsijoita tarvitaan radoille. Aiempaa kokemusta kisajärjestelyistä sinulla ei tarvitse olla :) Mukanaolo antaa samalla hienon mahd... (27 päivää sitten)

Päivitetty 18 päivää sitten

Purjehdus
Turku
Sekajoukkue
23

optiharrastajat Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Hei, meillä on jo mietitty koska kevään harrastajien viikkotreenit ovat alkamassa. Onko asiasta jo lisätietoa? (2 kuukautta sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Optaripurjehdus
Turku
Ei asetettu
26

TPS optit Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Perutaan nämä treenit kun osallistujia on niin vähän. (11 kuukautta sitten)

Päivitetty 9 kuukautta sitten

Optaripurjehdus
Turku
Ei asetettu
11