Sulkapallo Turku

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Turku ja lajina on sulkapallo, sulkkis ja badminton. Niitä löytyy yhteensä 7 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: salibandy, jääkiekko, koripallo, lentopallo, sähly, futsal, pesäpallo, joukkuevoimistelu ja sulkapallo.

Katso lista koko maan sulkapallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - sulkapallo - Turku

Sulkapallo - Turku

SULKAPALLOVALMENNUS Nimenhuuto.com

Tässä joukkueessa on useampia ryhmiä ja eri tasoisia pelaajia; harrastajia, junioreja ja kilpapelaajia. Valitse itsellesi sopivat tilaisuudet.

Bolli kirjoitti: Moi. En tällä hetkellä laita tänne yksittäisiä vuoroja kuin ihan satunnaisesti tarjolle. Valmennan edelleen mutta valmennukseni ovat yleensä pidempiaikaisia pari- ja pienryhmävalmennuksia. Ota yhteyttä mikäli haluat valmennusta itsellesi tai vaikka treeniryhmällesi yms. Treeni saa olla yksittäine... (5 kuukautta sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Sulkapallo
Turku
Ei asetettu
30

SulkisKlubi JNA Nimenhuuto.com

Joukkue etsii pelaajia: Tule pelaamaan sulkapalloa Jarkko Nieminen Areenaan SulkisKlubiin. Ryhmä koos...

Andreas kirjoitti: Taidan joutua jättää väliin flunssaa takia (4 kuukautta sitten)

Päivitetty 17 päivää sitten

Sulkapallo
Turku
Sekajoukkue
54

Turun pyrkivä sulkapallo Nimenhuuto.com

Turun pyrkivän sulkapallon nimenhuuto

Minttu kirjoitti: Hei jäsenet! Lauantain aamuvuoro klo 9-10.30 on ollut erittäin pienellä käytöllä. Viime aikoina vuorolla on pahimmillaan käynyt vain kolme pelaajaa. Ensi talvikauden vuoroja pitää hakeja tämän kuun loppuun mennessä ja kysyisinkin nyt mielipidettänne, halutaanko lauantain aamuvuoro säilyttää? Jos ... (Noin 16 tuntia sitten)

Päivitetty noin 12 tuntia sitten

Sulkapallo
Turku, Aunelan Koulu
Ei asetettu
56

Turkasten Sulat Nimenhuuto.com

Päivitetty 2 päivää sitten

Sulkapallo
Turku
Ei asetettu
7

Littoisten Laaka Nimenhuuto.com

Jukka kirjoitti: Viikonloppuna 16-17.3.2019 (la-su) pelataan JNAreenalla sulkapallon Eliittikilpailut. Valitettavasti kilpailun takia joudumme perumaan kaikki sulkapallovuorot... su 17.3 klo 8.45-19.15 väliseltä ajalta.Terveisin, Kimmo Hurme (12 päivää sitten)

Päivitetty 12 päivää sitten

Sulkapallo
Turku
Ei asetettu
9

tusu-pelivuorot Nimenhuuto.com

Antti kirjoitti: Tilaan pallot kun saan rahat tililleni FI84 1552 3500 0849 04 tai kopion maksusta sähköpostilla. Tuubin hinta 19,80 €. (2 kuukautta sitten)

Päivitetty 2 kuukautta sitten

Sulkapallo
Turku
Sekajoukkue
68

Etteplan Sulkapallo JNA Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Tervetuloa! Kiva saada joukkueenne palvelumme käyttäjäksi. Sujuuko käyttöönotto? Lue usein kysytyt kysymykset: http://support.nimenhuuto.com/ Sporttiterveisin, Olli asiakaspalvelusta PS: Voit halutessasi poistaa esimerkkiviestit ja –pelaajat joukkueesta :) (7 kuukautta sitten)

Päivitetty 7 kuukautta sitten

Sulkapallo
Jarkko Nieminen Areena, Turku
Miehet
14