Sulkapallo Turku

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Turku ja lajina on sulkapallo, sulkkis ja badminton. Niitä löytyy yhteensä 7 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: salibandy, jääkiekko, koripallo, lentopallo, sähly, futsal, pesäpallo, joukkuevoimistelu ja sulkapallo.

Katso lista koko maan sulkapallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - sulkapallo - Turku

Sulkapallo - Turku

SULKAPALLOVALMENNUS Nimenhuuto.com

Tässä joukkueessa on useampia ryhmiä ja eri tasoisia pelaajia; harrastajia, junioreja ja kilpapelaajia. Valitse itsellesi sopivat tilaisuudet.

Bolli kirjoitti: Moi. En tällä hetkellä laita tänne yksittäisiä vuoroja kuin ihan satunnaisesti tarjolle. Valmennan edelleen mutta valmennukseni ovat yleensä pidempiaikaisia pari- ja pienryhmävalmennuksia. Ota yhteyttä mikäli haluat valmennusta itsellesi tai vaikka treeniryhmällesi yms. Treeni saa olla yksittäine... (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 17 päivää sitten

Sulkapallo
Turku
Ei asetettu
30

SulkisKlubi JNA Nimenhuuto.com

Joukkue etsii pelaajia: Tule pelaamaan sulkapalloa Jarkko Nieminen Areenaan SulkisKlubiin. Ryhmä koos...

Andreas kirjoitti: Taidan joutua jättää väliin flunssaa takia (2 kuukautta sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Sulkapallo
Turku
Sekajoukkue
50

Turun pyrkivä sulkapallo Nimenhuuto.com

Turun pyrkivän sulkapallon nimenhuuto

Eliisa kirjoitti: Hoidan koko päivän tournament softwarea. Toivon, että joku tulisi siihen auttamaan myös. Toivon myös, että joku tulisi aamusta kasaamaan sitä pöytäsysteemiä (mikit ym) ja huolehtia valoista yms. (4 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 7 tuntia sitten

Sulkapallo
Turku, Aunelan Koulu
Ei asetettu
57

Turkasten Sulat Nimenhuuto.com

Päivitetty noin 20 tuntia sitten

Sulkapallo
Turku
Ei asetettu
7

tusu-pelivuorot Nimenhuuto.com

Antti kirjoitti: Tilaan pallot kun saan rahat tililleni FI84 1552 3500 0849 04 tai kopion maksusta sähköpostilla. Tuubin hinta 19,80 €. (10 päivää sitten)

Päivitetty 10 päivää sitten

Sulkapallo
Turku
Sekajoukkue
68

Littoisten Laaka Nimenhuuto.com

Jukka kirjoitti: Muistutetaan jäseniä ystävällisesti ilmoittautumaan perjantaipeleihin aina edeltävän keskiviikon puoleenpäivään mennessä, myös OUT ilmoittautumiset, jotta pelin peruuntuessa IN-ilmoittautuneet voivat suunnitella perjantain ohjelmansa uudelleen.. Tällä viikolla tässä on taas lipsuttu :( t: Jukka (12 päivää sitten)

Päivitetty 12 päivää sitten

Sulkapallo
Turku
Ei asetettu
9

Etteplan Sulkapallo JNA Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Tervetuloa! Kiva saada joukkueenne palvelumme käyttäjäksi. Sujuuko käyttöönotto? Lue usein kysytyt kysymykset: http://support.nimenhuuto.com/ Sporttiterveisin, Olli asiakaspalvelusta PS: Voit halutessasi poistaa esimerkkiviestit ja –pelaajat joukkueesta :) (5 kuukautta sitten)

Päivitetty 5 kuukautta sitten

Sulkapallo
Jarkko Nieminen Areena, Turku
Miehet
14