Jääkiekko Turku

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Turku ja lajina on jääkiekko, jäkis, lätkä, kiekko ja icehockey. Niitä löytyy yhteensä 75 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: salibandy, jääkiekko, koripallo, sähly, lentopallo, futsal, pesäpallo, joukkuevoimistelu ja sulkapallo.

Katso lista koko maan jääkiekkojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - jääkiekko - Turku

Jääkiekko - Turku

HC Hurmos Nimenhuuto.com

HC Hurmos perustettiin vuonna 2003 Jouni Lehikoisen toimesta ja sai nimensä Timo Hantun oivalluksesta vuonna 2006. Joukkue on osallistunut useana kautena Paimion liiga B:n pelisarjaan. Turnausvoittopokaalit on pokattu vuonna 2007 ja 2012. Pelisarjan voitto tuli vuonna 2014. Haasteotteluita on pelattu mm. turkulaisia, paimiolaisia ja huittislaisia joukkueita vastaan. Harjoituspaikkanamme on vuodesta 2007 toiminut Kupittaan jäähallin harjoitushalli.

Joukkue etsii pelaajia: Tiedustele onko harjoitusringissämme tilaa: Timo Hanttu puh. 040 3417 391 Jou...

Timo kirjoitti: Varamokketalkoot sunnuntaille 18.2. Aulis flunssan takia todennäköisesti poissa maalista sunnuntaina. Kysyin Valtteri Rekolalta ja Lauri Saarnilta. Kumpikaan ei pääse. Pertsa Tamminen heitti myös verkkoa veteen. Mutta hei muut! Kysykää tuntemiltanne molareilta ja ilmoittakaa jos tärppää! Timo (6 päivää sitten)

Päivitetty 6 päivää sitten

Jääkiekko
Turku
Miehet
25

Äijälätkä - TPS Juniorit Nimenhuuto.com

Äijälätkä on kaikille aikuisille TPS Juniorijääkiekko ry:n jäsenille tarkoitettu kerran viikossa pidettävä pelivuoro. Äijälätkä sopii hienosti kaikille, jotka haluavat pelata jääkiekkoa hyvässä seurassa ilman sen isompia tavoitteita. Aiempaa pelitaustaa ei tähän ryhmään pääsemiseksi tarvita.

Sami kirjoitti: Saunaillan ruokailuista pitää ilmoittaa viimeistään 26.2., joten pistäkää ilmoittautumisenne kuntoon siihen mennessä, jotta saatte sapuskaa. (1 päivä sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Jääkiekko
Impivaaran Jäähalli, Turku
Miehet
36

Hc Lazy Ducks Nimenhuuto.com

Turkulainen kahden lapsuudenkaverin syksyllä 2009 perustama harrastejoukkue. Motto on, kunhan pelaillaan omaksi iloksemme ja kunnon ylläpitämiseksi, pääasia että kaikilla on hauskaa!!! Pääasiallinen lajimme on jääkiekko, tältä pohjalta joukkue on alunperin perustettu. Pelaamme Turussa Kupittaalla Länsirannikon harrastesarjaa.

Seppo kirjoitti: Maco-Tuomo-Sukkis Lein-Harri-Antti Ville M- Silv Teppo-Tapsa (23 päivää sitten)

Päivitetty 19 päivää sitten

Jääkiekko
Turku
Miehet
15

TPS 09 Jääkiekko Nimenhuuto.com

TPS 09 jääkiekko. Nimenhuudossa on kootusti tapahtumat kauden aikana, tarkista myös TPS juniorijääkiekon sivuilta harjoitusvuorot ( G09 KK ) Tapahtumiin hyvä ilmoittautua, että valmennus voi tarvittaessa muokata harjoituksia ja huolehtia, että peleissä on riittävästi pelaajia. Harjoituksiin tullaan sopivasti hyvissä ajoin ja peleihin 1h ennen, että ehditään lämmitellä ja rauhassa pukea varusteet ja edelleen valmistautua peliin.

Sami kirjoitti: Moikka, Ilmoittautuminen Lyytin kautta alkaneen kauden toimintaan on syystä tai toisesta mennyt kiinni. Korjaamme parhaillaan vikaa, jotta ilmoittautumattomat pääsevät hoitamaan asiansa kuntoon. -Sami- (6 kuukautta sitten)

Päivitetty 6 kuukautta sitten

Jääkiekko
Turku
Pojat
74

West Coast Killers Nimenhuuto.com

WCK eli West Coast Killers on jälleen heräämässä talvihorroksesta. WCK on 1900-luvulla perustettu jääkiekon tyylistä peliä pelaava joukkue. WCK on osallistunut lukuisiin turnauksiin ja tuottanut ainakin vastustajilleen suurta elämäniloa. Erilaisia mestaruuksia joukkueella on useita mutta turnauksista on saatu kaksi. Alkusäpinöissä oli mukana pari naispuolista pelaajaa mutta heidän ylivoimaisuus kentällä huomattiin, ja he siirtyivät nopeasti muihin tehtäviin. Joukkuessa on jäähdytetty jo monta loistavaa pelaajaa. Mainitaan vielä muutaman nimi heidän kunniakseen: Lammela, Nordlund, Karhu, Mattila, Kyyrönen, Mäki, Kari, Rauttamo jne... Osa heistä pystyy vielä kävelemään suhteellisen normaalisti. Saa nähdä tekeekö joku vielä kambäkin? WCK pelipaita on lähes maajoukkuetason pait

Tolppanen kirjoitti: Missä on tarkoitus pelata? (Melkein 2 vuotta sitten)

Päivitetty melkein 2 vuotta sitten

Jääkiekko
Turku
Miehet
35

TuTo 04 Nimenhuuto.com

TuTo 04 on Turun Toverit ry:n juniorijääkiekkojoukkue vuonna 2004 syntyneille pojille ja tytöille.

Jaakko kirjoitti: Heippa! Huolto on hankkinut syksyllä laatikollisen (50 kpl) kiekkoja. Lisäksi vanhoja kiekkoja oli n. 20kpl jäljellä. Nyt kiekot ovat hävinneet huoltokopista. Onko jollakin tietoa hävinneistä kiekoista, onko niitä mahdollisesti lainattu jonnekin? Tämän ikävän asian seurauksena katsomon alla oleva... (Noin 12 tuntia sitten)

Päivitetty 37 minuuttia sitten

Jääkiekko
Turku
Ei asetettu
34

Turku Vice Mayors Nimenhuuto.com

Kaupungin rennointa "lätkää"! Pelataan pääsääntöisesti Varissuolla lauantai-iltaisin.

Joukkue etsii pelaajia: Hakusessa maalivahti / maalivahteja. Pelaajia emme voi enää valitettavasti ot...

Heidi kirjoitti: En ehkä ihan ymmärtänyt kysymystä, mutta mulle on ihan sama kumpi vuoro on. Kahta en jaksa. (6 päivää sitten)

Päivitetty 6 päivää sitten

Höntsälätkä ja Jääkiekko
Turku
Ei asetettu
35

West Coast Jaguars Nimenhuuto.com

West Coast Jaguars joukkueen tarkoituksena on pitää yllä harrastusluonteista jääkiekkotoimintaa. Joukkue, joka on perustettu 1997, on toiminut vuodesta 2002 alkaen rekisteröitynä yhdistyksenä. Jaguars harjoitukset ovat maanantaisin klo 21 Turun Kupittaan harjoitushallissa.

Joukkue etsii pelaajia: Ikää ja pelikokemusta tärkeämpiä ovat hyvä yhteishenki ja rento ote mailan va...

Santeri kirjoitti: Migreeni. Vuoteen omana... (17 päivää sitten)

Päivitetty 17 päivää sitten

Jääkiekko
Turku
Miehet
37

Kultarannan Liike Nimenhuuto.com

Sarjataulukko 2017-2018: https://docs.google.com/spreadsheets/d/1KfvquyOfNX_UCRzeyZqn9oAAxCa9iTA_ky-OoSSdblw/edit?usp=sharing

Joukkue etsii pelaajia: Kultarannan Liike hakee muutamaa uutta pelimiestä joukkueeseen. Joukkueemme j...

Valtteri kirjoitti: Ja sit niit nimiä taas (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Jääkiekko
Turku
Ei asetettu
48

TuTo-04 Blue Nimenhuuto.com

TuTo -04 kilpajoukkue. Monipuoliset harjoitukset niin jäällä kuin jään ulkopuolella eri liikuntapaikoissa Turussa ja Turun lähialueilla. Ota yhteyttä mikäli kiinnostuit ja haluat mukaan hyvähenkiseen joukkueeseen!

Paula kirjoitti: Heippa! Huolto on hankkinut syksyllä laatikollisen (50 kpl) kiekkoja. Lisäksi vanhoja kiekkoja oli n. 20kpl jäljellä. Nyt kiekot ovat hävinneet huoltokopista. Onko jollakin tietoa hävinneistä kiekoista, onko niitä mahdollisesti lainattu jonnekin? Tämän ikävän asian seurauksena katsomon alla oleva... (Noin 12 tuntia sitten)

Päivitetty noin 12 tuntia sitten

Jääkiekko
Turku
Ei asetettu
29

TuTo06 Nimenhuuto.com

TuTo 06 on juniorijääkiekkojoukkue 2006 syntyneille pojille ja tytöille. Joukkueen kotihalli on Varissuon jäähalli ja vaihtuvat harjoitusajat löydät TuTon kotisivuilta http://tutojuniorit.fi/fi/jaavuorot

Erik kirjoitti: Huom! Jääaika muuttunut! (Noin 20 tuntia sitten)

Päivitetty noin 20 tuntia sitten

Jääkiekko
Turku
Ei asetettu
41

Hokihemmot Nimenhuuto.com

Turun rokkaavin kiekkopumppu.

Marko kirjoitti: Huominen jäävuoro aikaistettu klo 16:00 alkavaksi (12 päivää sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Jääkiekko
Turku
Ei asetettu
36

TuTo 05 Nimenhuuto.com

TuTo 05 on juniorijääkiekkojoukkue 2005 syntyneille pojille ja tytöille. Joukkueen kotihalli on Varissuon jäähalli ja vaihtuvat harjoitusajat löydät TuTon kotisivuilta http://tutojuniorit.fi/fi/joukkueet/e/e05/e05

Juuso kirjoitti: HUOM! Taitojää peruttu tänään! (6 päivää sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Jääkiekko
Turku
Ei asetettu
53

KONKARIT Nimenhuuto.com

VETERAANIKIEKKOA TURUSSA KOTISIVUT http://konkarit.sporttisaitti.com

Päivitetty 4 päivää sitten

Jääkiekko
Turku
Miehet
142

TuTo B2 Nimenhuuto.com

Joukkue hakee uusia pelaajia ryhmään! Jos olet kiinnostunut liittymään joukkueeseen, niin ota yhteyttä valmentajaan, Toni Kotilainen, 0400 608027 Lisätietoa joukkueesta TuTon nettisivuilla http://tutojuniorit.fi/fi/joukkueet/b/b2/joukkue

Rasmus kirjoitti: Moi! Rasmus on nyt toistuvasti valittanut polvikipua harkkojen jälkeen... Taitaa olla parempi että lepää hetken. (8 kuukautta sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Jääkiekko
Turku
Pojat
19

Kiekko-67 F2 juniorit 08-09 Nimenhuuto.com

Olemme harrasteporukka, jonka mottona on "Ilon kautta, reilua peliä unohtamatta!" :) Mukaan mahtuu vielä uusia pelaajia sekä tyttöjä että poikia!

Aleksi kirjoitti: Vielä toinen turnauskysely f2:lle. Salossa olisi 8.4. turnaus, joka olisi ajallisesti loistava kaudenpäätöstapahtuma. Hintaa turnauksella olisi noin 25 euroa pelaajaa kohti. Pientä epävarmuutta turnauksen suhteen on, että voidaanko ilmoittautua vain yhdellä peliryhmällä. Eli kysymys.. In/out 8.4.... (26 päivää sitten)

Päivitetty 9 päivää sitten

Jääkiekko
Turku
Sekajoukkue
27

JÄÄKARHUT ry Nimenhuuto.com

Harrastepohjainen jääkiekko ryhmä.

Kape kirjoitti: Nyt on pappa väsähtänyt - mailat jäi telineisiin (27 päivää sitten)

Päivitetty 18 päivää sitten

Jääkiekko
Turku
Ei asetettu
39

HC Turun Veikot Nimenhuuto.com

Joukkue perustettu 2017. Kaveriporukka joka pelaa hyvällä joukkuehengellä lätkää! Tärkeintä ei ole voitto vaan vastustajan totaalinen nöyryytys!

Julius kirjoitti: https://www.finhockey.fi/palvelut/pelipassit/ Pelipassi täältä (6 kuukautta sitten)

Päivitetty 24 päivää sitten

Jääkiekko
Turku
Miehet
22

ICEPRINT-95 Nimenhuuto.com

ICEPRINT on perustettu vuonna 1995 työkaverien kesken suurella intohimolla jääkiekkoon. Draamaa ja tunnetta joka lauantaiaamu...

Markus kirjoitti: En näköjään ikinä muista kysyä treeneissä, niin nyt sitten. Viime kaudella joskus keväällä jätin mustan paidan vaihtoaitioon, ottiko joku sattumalta sen föliin? (5 kuukautta sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Jääkiekko
Turku, D Gate Areena (Kaarina)
Miehet
22

OEM Hockey Nimenhuuto.com

OEM Hockey Tämä joukkue on kasattu hartaudella ja pitkien harjoitusleirien perusteella marraskuussa 2011.

Timo kirjoitti: Tänään 17.1. Klo 21.30 saa tulla pelaamaan varossuolle. Rata 2!!! (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Jääkiekko
Turku
Miehet
28