Jääkiekko Turku

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Turku ja lajina on jääkiekko, jäkis, lätkä, kiekko ja icehockey. Niitä löytyy yhteensä 67 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: salibandy, jääkiekko, koripallo, lentopallo, sähly, futsal, pesäpallo, joukkuevoimistelu ja sulkapallo.

Katso lista koko maan jääkiekkojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - jääkiekko - Turku

Jääkiekko - Turku

HC Hurmos Nimenhuuto.com

HC Hurmos perustettiin vuonna 2003 Jouni Lehikoisen toimesta ja sai nimensä Timo Hantun oivalluksesta vuonna 2006. Joukkue on osallistunut useana kautena Paimion liiga B:n pelisarjaan. Turnausvoittopokaalit on pokattu vuonna 2007 ja 2012. Pelisarjan voitto tuli vuonna 2014. Haasteotteluita on pelattu mm. turkulaisia, paimiolaisia ja huittislaisia joukkueita vastaan. Harjoituspaikkanamme on vuodesta 2007 toiminut Kupittaan jäähallin harjoitushalli.

Joukkue etsii pelaajia: Tiedustele onko harjoitusringissämme tilaa: Timo Hanttu puh. 040 3417 391 Jou...

Timo kirjoitti: Hei!! Nyt saa ilmoittaa ulkopuolisia. Varamiehille tilaa, kun vakkareita pitkä jono out!! Timo (17 päivää sitten)

Päivitetty 17 päivää sitten

Jääkiekko
Turku
Miehet
27

Kultarannan Liike Nimenhuuto.com

Ice hockey is a contact team sport played on ice, usually in a rink, in which two teams of skaters use their sticks to shoot a vulcanized rubber puck into their opponent's net to score points. The sport is known to be fast-paced and physical, with teams usually consisting of six players each: one goaltender, and five players who skate up and down the ice trying to take the puck and score a goal against the opposing team.

Joukkue etsii pelaajia: Kultarannan Liike hakee muutamaa uutta pelimiestä joukkueeseen. Joukkueemme j...

Joonatan kirjoitti: Perkeleen päivystys niin ei pääse vieläkään avaamaan kautta 😑 (24 päivää sitten)

Päivitetty 24 päivää sitten

Jääkiekko
Turku
Miehet
48

Äijälätkä - TPS Juniorit Nimenhuuto.com

Äijälätkä on kaikille aikuisille TPS Juniorijääkiekko ry:n jäsenille tarkoitettu kerran viikossa pidettävä pelivuoro. Äijälätkä sopii hienosti kaikille, jotka haluavat pelata jääkiekkoa hyvässä seurassa ilman sen isompia tavoitteita. Aiempaa pelitaustaa ei tähän ryhmään pääsemiseksi tarvita.

Mikko kirjoitti: Maalivahti tarvitaan, kun Ojanen ei pääse. (7 päivää sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Jääkiekko
Impivaaran Jäähalli, Turku
Miehet
32

Hc Lazy Ducks Nimenhuuto.com

Turkulainen kahden lapsuudenkaverin syksyllä 2009 perustama harrastejoukkue. Motto on, kunhan pelaillaan omaksi iloksemme ja kunnon ylläpitämiseksi, pääasia että kaikilla on hauskaa!!! Pääasiallinen lajimme on jääkiekko, tältä pohjalta joukkue on alunperin perustettu. Pelaamme Turussa Kupittaalla Länsirannikon harrastesarjaa.

Seppo kirjoitti: Sukkis-Tuomo-Antti Ari T- Harri-Silvola Teppo-Tapsa Maco-Ville (7 kuukautta sitten)

Päivitetty 8 päivää sitten

Jääkiekko
Turku
Miehet
13

TPS 09 Jääkiekko Nimenhuuto.com

TPS 09 jääkiekko. Nimenhuudossa on kootusti tapahtumat kauden aikana, tarkista myös TPS juniorijääkiekon sivuilta harjoitusvuorot ( G09 KK ) Tapahtumiin hyvä ilmoittautua, että valmennus voi tarvittaessa muokata harjoituksia ja huolehtia, että peleissä on riittävästi pelaajia. Harjoituksiin tullaan sopivasti hyvissä ajoin ja peleihin 1h ennen, että ehditään lämmitellä ja rauhassa pukea varusteet ja edelleen valmistautua peliin.

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Moikka, Ilmoittautuminen Lyytin kautta alkaneen kauden toimintaan on syystä tai toisesta mennyt kiinni. Korjaamme parhaillaan vikaa, jotta ilmoittautumattomat pääsevät hoitamaan asiansa kuntoon. -Sami- (Vuosi sitten)

Päivitetty vuosi sitten

Jääkiekko
Turku
Pojat
71

Turku Vice Mayors Nimenhuuto.com

Kaupungin rennointa "lätkää"! Pelataan pääsääntöisesti Varissuolla lauantai-iltaisin.

Matti kirjoitti: Morjens! Autoni hajosi ja tattisin menopaluu kyytiä hallille Satakunnantien Tebbarin lähistöltä. Voisko kukaan poimia kyytiin? (6 päivää sitten)

Päivitetty 5 päivää sitten

Höntsälätkä ja Jääkiekko
Turku
Ei asetettu
36

West Coast Jaguars Nimenhuuto.com

West Coast Jaguars joukkueen tarkoituksena on pitää yllä harrastusluonteista jääkiekkotoimintaa. Joukkue, joka on perustettu 1997, on toiminut vuodesta 2002 alkaen rekisteröitynä yhdistyksenä. Jaguars harjoitukset ovat maanantaisin klo 21 Turun Kupittaan harjoitushallissa.

Joukkue etsii pelaajia: Ikää ja pelikokemusta tärkeämpiä ovat hyvä yhteishenki ja rento ote mailan va...

Tomi kirjoitti: Moro. Nyt kun vuoroilla on paljon IN merkintöjä niin jos ei päästä vuorolle niin laitetaan OUT merkintä SU klo 21 mennessä . Sitäkautta saadaan rosteri täyteen. Tottakai aina tulee force majeure tilanteita silleen että ei vaan pääse. Niille ei vaan voi mitään. Lähtökohtaisesti pyritään toimimaan ... (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty 19 päivää sitten

Jääkiekko
Turku
Miehet
40

TuTo 05 Nimenhuuto.com

TuTo 05 on juniorijääkiekkojoukkue 2005 syntyneille pojille ja tytöille. Joukkueen kotihalli on Varissuon jäähalli ja vaihtuvat harjoitusajat löydät TuTon kotisivuilta http://tutojuniorit.fi/fi/joukkueet/e/e05/e05

Ronja kirjoitti: Vain jäälle, tulee juhlista suoraan. (Noin 6 tuntia sitten)

Päivitetty noin 6 tuntia sitten

Jääkiekko
Turku
Ei asetettu
62

KONKARIT Nimenhuuto.com

VETERAANIKIEKKOA TURUSSA KOTISIVUT http://konkarit.sporttisaitti.com

Markku kirjoitti: Moderni, kevyt Cliguen Texas tikkitakki Konkarit-brodeerauksella. Irrotettava huppu ja edessä vetoketjutaskut hintaan 65€ ==> https://konkarit.nimenhuuto.com/team_files/folder_show?as=Klubi-Tikkitakki&id=89103 Nopeat tilaukset/toimitukset Jarnon kautta, puh 0400 616 768 / jarno.kantonen@gmail.com (Noin 10 tuntia sitten)

Päivitetty noin 10 tuntia sitten

Jääkiekko
Turku
Miehet
141

Nahka Ässät Nimenhuuto.com

Turun kuumin lätkäjoukkue somessa!

Risto kirjoitti: Tervehdys Nahka! Nyt olisi se A-luokan reissu tarjolla! Heikki Kivijärvi heitti minulle tälläisen mielenkiintoisen matkaidean Pietariin katsomaan KHL:ää. Ja minähän tunnetusti innostun aina uusista jutuista, siispä nyt asia on edettävä ripeästi. Eli tässä alustava ohjelma: - Lähtö Turun alueelta ... (2 päivää sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Jääkiekko
Turku
Miehet
35

TuTo B Challenger Nimenhuuto.com

Joukkue hakee uusia pelaajia ryhmään! Jos olet kiinnostunut liittymään joukkueeseen, niin ota yhteyttä valmentajaan, Toni Kotilainen, 0400 608027 Lisätietoa joukkueesta TuTon nettisivuilla http://tutojuniorit.fi/fi/joukkueet/b/b2/joukkue

Satu kirjoitti: Kupittaalla B1 avoimet jäät. Ilmoittautumiset Kai Ortiolle. Puh. 0505978038. Sähköposti: kai.ortio@gmail.com (6 kuukautta sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Jääkiekko
Turku
Pojat
27

Hokihemmot Nimenhuuto.com

Turun rokkaavin kiekkopumppu.

marko kirjoitti: Keskiviikkovuoro 10.10 Impivaara ja klo 21:15 (9 päivää sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Jääkiekko
Turku
Ei asetettu
37

TuTo06 Nimenhuuto.com

TuTo 06 on juniorijääkiekkojoukkue 2006 syntyneille pojille ja tytöille. Joukkueen kotihalli on Varissuon jäähalli ja vaihtuvat harjoitusajat löydät TuTon kotisivuilta http://tutojuniorit.fi/fi/jaavuorot

Johan kirjoitti: Vain jää lähtö matkalle (3 päivää sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Jääkiekko
Turku
Ei asetettu
39

OEM Hockey Nimenhuuto.com

OEM Hockey Tämä joukkue on kasattu hartaudella ja pitkien harjoitusleirien perusteella marraskuussa 2011.

Pietari kirjoitti: Heinonen? Ootko toisessa maalissa? (5 päivää sitten)

Päivitetty 5 päivää sitten

Jääkiekko
Turku
Miehet
31

Kiekko-67 F2 juniorit 08-09 Nimenhuuto.com

Olemme harrasteporukka, jonka mottona on "Ilon kautta, reilua peliä unohtamatta!" :) Mukaan mahtuu vielä uusia pelaajia sekä tyttöjä että poikia!

Johnny kirjoitti: Lisäsin tännekin tämän, varmuuden vuoksi, jos joltakulta on mennyt ohjeistus ohi.. -Hanne (9 päivää sitten)

Päivitetty 6 päivää sitten

Jääkiekko
Turku
Sekajoukkue
26

JÄÄKARHUT ry Nimenhuuto.com

Harrastepohjainen jääkiekko ryhmä.

Kalle kirjoitti: Tervehdys Karhut! Muistakaa kaikki ilmoittautua Jääkarhujen 10v juhlagaalaan, muös kunniajäsenet ovat enemmän kuin tervetulleita!! Käykää myös nimenhuidossa merkkaamassa itsenne in tai out ko. Gaalaan nimenhuudossa. Asukoodi puuttui kutsusta. Se on smart casual, mutta miehille Jääkarhu clubitakki... (10 päivää sitten)

Päivitetty 10 päivää sitten

Jääkiekko
Turku
Ei asetettu
41

ICEPRINT-95 Nimenhuuto.com

ICEPRINT on perustettu vuonna 1995 suurella intohimolla jääkiekkoon. Draamaa ja tunnetta joka lauantaiaamu...

Markus kirjoitti: En näköjään ikinä muista kysyä treeneissä, niin nyt sitten. Viime kaudella joskus keväällä jätin mustan paidan vaihtoaitioon, ottiko joku sattumalta sen föliin? (Vuosi sitten)

Päivitetty 11 päivää sitten

Jääkiekko
Turku, Kerttulan Jäähalli 2
Miehet
28

TENHO Nimenhuuto.com

KOTISIVUT: http://www.hc-tenho.com/

Marko kirjoitti: Voin pukea maalivahdin kamat päälle jos tarvitsee. (17 päivää sitten)

Päivitetty 17 päivää sitten

Jääkiekko
Turku
Miehet
43

Jääkotkat Nimenhuuto.com

Yhteydenotot mikko.matikka@live.fi

Vesa kirjoitti: Tuun divarin saa pelistä suoraan. Saatan myöhästyä hieman. (24 päivää sitten)

Päivitetty 24 päivää sitten

Jääkiekko
Turku
Miehet
27

MASTER MOVEMENT Jr Nimenhuuto.com

Länsirannikon kovin harrastejoukkue. Joukkue koostuu 2000 - 2003 syntyneistä pelaajista. Jos olet 15 - 18 vuotias ja olet vailla pelipaikkaa / joukkuetta niin ota yhteyttä.

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Tervetuloa! Kiva saada joukkueenne palvelumme käyttäjäksi. Sujuuko käyttöönotto? Lue usein kysytyt kysymykset: http://support.nimenhuuto.com/ Sporttiterveisin, Olli asiakaspalvelusta PS: Voit halutessasi poistaa esimerkkiviestit ja –pelaajat joukkueesta :) (2 kuukautta sitten)

Päivitetty 2 kuukautta sitten

Jääkiekko
Turku
Miehet
10