Jääkiekko Turku

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Turku ja lajina on jääkiekko, jäkis, lätkä, kiekko ja icehockey. Niitä löytyy yhteensä 69 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: salibandy, jääkiekko, koripallo, lentopallo, sähly, futsal, pesäpallo, joukkuevoimistelu ja sulkapallo.

Katso lista koko maan jääkiekkojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - jääkiekko - Turku

Jääkiekko - Turku

HC Hurmos Nimenhuuto.com

HC Hurmos perustettiin vuonna 2003 Jouni Lehikoisen toimesta ja sai nimensä Timo Hantun oivalluksesta vuonna 2006. Joukkue on osallistunut useana kautena Paimion liiga B:n pelisarjaan. Turnausvoittopokaalit on pokattu vuonna 2007 ja 2012. Pelisarjan voitto tuli vuonna 2014. Haasteotteluita on pelattu mm. turkulaisia, paimiolaisia ja huittislaisia joukkueita vastaan. Harjoituspaikkanamme on vuodesta 2007 toiminut Kupittaan jäähallin harjoitushalli.

Joukkue etsii pelaajia: Tiedustele onko harjoitusringissämme tilaa: Timo Hanttu puh. 040 3417 391 Jou...

Timo kirjoitti: IN -merkkauksia odotetaan ja tilaa myös ulkopuolisille pelaajille tänään! Nähdään hallilla! Timo (6 päivää sitten)

Päivitetty 6 päivää sitten

Jääkiekko
Turku
Miehet
27

Kultarannan Liike Nimenhuuto.com

Ice hockey is a contact team sport played on ice, usually in a rink, in which two teams of skaters use their sticks to shoot a vulcanized rubber puck into their opponent's net to score points. The sport is known to be fast-paced and physical, with teams usually consisting of six players each: one goaltender, and five players who skate up and down the ice trying to take the puck and score a goal against the opposing team.

Joukkue etsii pelaajia: Kultarannan Liike hakee muutamaa uutta pelimiestä joukkueeseen. Joukkueemme j...

Ilari kirjoitti: Matkoilla (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Jääkiekko
Turku
Miehet
51

Äijälätkä - TPS Juniorit Nimenhuuto.com

Äijälätkä on kaikille aikuisille TPS Juniorijääkiekko ry:n jäsenille tarkoitettu kerran viikossa pidettävä pelivuoro. Äijälätkä sopii hienosti kaikille, jotka haluavat pelata jääkiekkoa hyvässä seurassa ilman sen isompia tavoitteita. Aiempaa pelitaustaa ei tähän ryhmään pääsemiseksi tarvita.

Hannu kirjoitti: Hyvät Herrat, Isojen Poikien Kiekkokoulu on tulossa Turkuun. Jos tää toteutuu Turussa, tässä olisi loistava tapa saada lajitaitoja kehittyä vanhemmallakin iällä! Hyvää ja hauskaa tekemistä hyvässä porukassa ammattikoutsin valmennuksessa. Voit olla aloittelija tai lajitaitoja jo hyvinkin omaava. T... (10 päivää sitten)

Päivitetty 10 päivää sitten

Jääkiekko
Impivaaran Jäähalli, Turku
Miehet
33

Hc Lazy Ducks Nimenhuuto.com

Turkulainen kahden lapsuudenkaverin syksyllä 2009 perustama harrastejoukkue. Motto on, kunhan pelaillaan omaksi iloksemme ja kunnon ylläpitämiseksi, pääasia että kaikilla on hauskaa!!! Pääasiallinen lajimme on jääkiekko, tältä pohjalta joukkue on alunperin perustettu. Pelaamme Turussa Kupittaalla Länsirannikon harrastesarjaa.

Seppo kirjoitti: Maco-topi-hefe Niklas-sukkis-Ville V Samuli Teppo Tapsa (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Jääkiekko
Turku
Miehet
14

TPS 09 Jääkiekko Nimenhuuto.com

TPS 09 jääkiekko. Nimenhuudossa on kootusti tapahtumat kauden aikana, tarkista myös TPS juniorijääkiekon sivuilta harjoitusvuorot ( G09 KK ) Tapahtumiin hyvä ilmoittautua, että valmennus voi tarvittaessa muokata harjoituksia ja huolehtia, että peleissä on riittävästi pelaajia. Harjoituksiin tullaan sopivasti hyvissä ajoin ja peleihin 1h ennen, että ehditään lämmitellä ja rauhassa pukea varusteet ja edelleen valmistautua peliin.

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Moikka, Ilmoittautuminen Lyytin kautta alkaneen kauden toimintaan on syystä tai toisesta mennyt kiinni. Korjaamme parhaillaan vikaa, jotta ilmoittautumattomat pääsevät hoitamaan asiansa kuntoon. -Sami- (Yli vuosi sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Jääkiekko
Turku
Pojat
71

West Coast Jaguars Nimenhuuto.com

West Coast Jaguars joukkueen tarkoituksena on pitää yllä harrastusluonteista jääkiekkotoimintaa. Joukkue, joka on perustettu 1997, on toiminut vuodesta 2002 alkaen rekisteröitynä yhdistyksenä. Jaguars harjoitukset ovat maanantaisin klo 21 Turun Kupittaan harjoitushallissa.

Joukkue etsii pelaajia: Ikää ja pelikokemusta tärkeämpiä ovat hyvä yhteishenki ja rento ote mailan va...

Tomi kirjoitti: On yksi vapaa paikka jos joku haluaa! Jos ei niin menen itse jäälle! Eka laittaa IN ja laitan itseni Out (5 päivää sitten)

Päivitetty 5 päivää sitten

Jääkiekko
Turku
Miehet
41

Turku Vice Mayors Nimenhuuto.com

Kaupungin rennointa "lätkää"! Pelataan pääsääntöisesti Varissuolla lauantai-iltaisin.

Matti kirjoitti: Morjens! Autoni hajosi ja tattisin menopaluu kyytiä hallille Satakunnantien Tebbarin lähistöltä. Voisko kukaan poimia kyytiin? (4 kuukautta sitten)

Päivitetty 4 kuukautta sitten

Höntsälätkä ja Jääkiekko
Turku
Ei asetettu
38

TuTo06 Nimenhuuto.com

TuTo 06 on juniorijääkiekkojoukkue 2006 syntyneille pojille ja tytöille. Joukkueen kotihalli on Varissuon jäähalli ja vaihtuvat harjoitusajat löydät TuTon kotisivuilta http://tutojuniorit.fi/fi/jaavuorot

Werner kirjoitti: Yritän saada tämänkin lomapäiväksi. (6 päivää sitten)

Päivitetty noin 2 tuntia sitten

Jääkiekko
Turku
Ei asetettu
36

TuTo B Challenger Nimenhuuto.com

Joukkue hakee uusia pelaajia ryhmään! Jos olet kiinnostunut liittymään joukkueeseen, niin ota yhteyttä valmentajaan, Toni Kotilainen, 0400 608027 Lisätietoa joukkueesta TuTon nettisivuilla http://tutojuniorit.fi/fi/joukkueet/b/b2/joukkue

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Moi! Rasmus on nyt toistuvasti valittanut polvikipua harkkojen jälkeen... Taitaa olla parempi että lepää hetken. (Yli vuosi sitten)

Päivitetty noin 15 tuntia sitten

Jääkiekko
Turku
Pojat
20

TuTo 05 Nimenhuuto.com

TuTo 05 on juniorijääkiekkojoukkue 2005 syntyneille pojille ja tytöille. Joukkueen kotihalli on Varissuon jäähalli ja vaihtuvat harjoitusajat löydät TuTon kotisivuilta http://tutojuniorit.fi/fi/joukkueet/e/e05/e05

Samuel kirjoitti: Philip-Samuel-Aleksi Valtteri-Niko-Aaro Miro-Justus Otto-Lennu mv.Roope&Santeri Petri, Tero, Petteri (18 päivää sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Jääkiekko
Turku
Ei asetettu
70

TENHO Nimenhuuto.com

KOTISIVUT: https://www.pursiaistentenho.com/

Jari kirjoitti: Flunssaa pukkaa, saattaa jäädä huominen väliin. Jari (4 päivää sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Jääkiekko
Turku
Miehet
40

KONKARIT Nimenhuuto.com

VETERAANIKIEKKOA TURUSSA KOTISIVUT http://konkarit.sporttisaitti.com

Päivitetty 5 päivää sitten

Jääkiekko
Turku
Miehet
134

OEM Hockey Nimenhuuto.com

OEM Hockey Tämä joukkue on kasattu hartaudella ja pitkien harjoitusleirien perusteella marraskuussa 2011.

Ilkka-Vill kirjoitti: Jos käsi kunnossa. (8 päivää sitten)

Päivitetty 6 päivää sitten

Jääkiekko
Turku
Miehet
31

HC Momentum Nimenhuuto.com

HC Momentum on vasta perustettu joukkue, joka kaipaa lisää aktiivisia pelaajia rosteriinsa! Kaikille on tarvetta. Pelaamme höntsää viikonloppuisin Varissuolla tai Impivaarassa. Ole hyvä ja ota yhteyttä s-postitse vili.koivi@live.com jos kiinnostuit!

Vili kirjoitti: Turun Kaupunki oli jostain syystä vuoroamme myöhäistänyt ilman erillistä ilmoitusta joten pahoittelut että tulee tiedotus hieman myöhässä. Uusi aika on tuo 20.30-21.30 ja toivomme että kaikki pääsevät silti tulemaan! (24 päivää sitten)

Päivitetty 6 päivää sitten

Jääkiekko
Turku
Miehet
25

Hokihemmot Nimenhuuto.com

Turun rokkaavin kiekkopumppu.

Rami kirjoitti: Moi, AC Pettis tarttis pari-kolme kenttäpelaajaa tänään (perjantai) klo 20-21 Kupittaan harjoituspuoli. Olen itse menossa, tulkaa peri ukkoa meseen. 5e/äijä. Soittakaa/laittakaa viestiä. 0503446090 (15 päivää sitten)

Päivitetty 7 päivää sitten

Jääkiekko
Turku
Ei asetettu
35

Kiekko-67 F2 juniorit 08-09 Nimenhuuto.com

Olemme harrasteporukka, jonka mottona on "Ilon kautta, reilua peliä unohtamatta!" :) Mukaan mahtuu vielä uusia pelaajia sekä tyttöjä että poikia!

Alex kirjoitti: Homma ok. Meille kans 1 fanipipo. (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 10 päivää sitten

Jääkiekko
Turku
Sekajoukkue
28

ICEPRINT-95 Nimenhuuto.com

ICEPRINT on perustettu vuonna 1995 suurella intohimolla jääkiekkoon. Draamaa ja tunnetta joka lauantaiaamu...

Markus kirjoitti: En näköjään ikinä muista kysyä treeneissä, niin nyt sitten. Viime kaudella joskus keväällä jätin mustan paidan vaihtoaitioon, ottiko joku sattumalta sen föliin? (Yli vuosi sitten)

Päivitetty 19 päivää sitten

Jääkiekko
Turku, Kerttulan Jäähalli 2
Miehet
30

Jääkotkat Nimenhuuto.com

Yhteydenotot mikko.matikka@live.fi

Erno kirjoitti: Töissä 22 asti ni ei kerkee (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Jääkiekko
Turku
Miehet
30

HC Turun Veikot Nimenhuuto.com

Joukkue perustettu 2017. Kaveriporukka joka pelaa hyvällä joukkuehengellä lätkää! Remember to have fun! :) 2017/18 Syyskausi jaettu 3 sija. Kevätkausi 2 sija. (JOUKKUE TILAPÄISESTI TAUOLLA!)

Päivitetty noin 2 kuukautta sitten

Jääkiekko
Turku
Miehet
22

JÄÄKARHUT ry Nimenhuuto.com

Harrastepohjainen jääkiekko ryhmä.

Mikko kirjoitti: Ensimmäisen tunnin kokoonpanot (20-21) Hyökkääjät Jari, Kalle, Miku Mikko, Rocket Puolustajat Dino, Makke, Kape Maalissa Kimmo Toisen tunnin kokoonpanot (21-22) Hyökkääjät Rocket, Kalle, Miku Mikko, Juffe, Rami A Puolustajat Makke, Jari Dino, Kape Maalissa Kimmo (2 kuukautta sitten)

Päivitetty 2 kuukautta sitten

Jääkiekko
Turku
Ei asetettu
40