Jääkiekko Turku

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Turku ja lajina on jääkiekko, jäkis, lätkä, kiekko ja icehockey. Niitä löytyy yhteensä 45 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: salibandy, jääkiekko, lentopallo, koripallo, sähly, futsal, pesäpallo, sulkapallo ja purjehdus.

Katso lista koko maan jääkiekkojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

HC Hurmos Nimenhuuto.com

Historiankirjat kertovat, että Mikaelinseurakunnan kirkkoherra Jouni Lehikoinen perusti joukkueen 2003. Nimi seuralle saatiin vuonna 2006 Timo Hantun keksimänä. HC Hurmos on osallistunut useana kautena Paimion liiga B:n pelisarjaan. Turnausvoittopokaalit on pokattu vuonna 2007 ja 2012. Pelisarjan voitto tuli vuonna 2014. Haasteotteluita on myös pelattu eri joukkueita vastaan. Viime vuosina on pidetty taukoa pelisarjasta, mutta harkoissa on koettu peli-iloa ja vauhtia reippaalla tavalla. Harjoituspaikkanamme on vuodesta 2007 toiminut Kupittaan jäähallin harjoitushalli. Vuonna 2023 HC Hurmos täytti 20 vuotta. Juhlapäivää vietettiin 21.10., jolloin myös uudet pelipaidat näkivät päivänvalon.

Joukkue etsii pelaajia: Tiedustele onko harjoitusringissämme tilaa: Timo Hanttu puh. 040 3417 391 Jou...

Timo kirjoitti: Kevätkauden jäävuorot kehissä! Ensi kevätkaudella jää loppuu 15.4., koskapa hallissa alkaa iso kylmätekniikan remppa. Virallisesti viimeinen jäävuoro 31.3., mutta olen tehnyt varauksen kahdelle seuraavalle sunnuntaina, 7.4. ja 14.4. Noina päivinä hallissa turnaus. Katsotaan, miten aikataulut kehi... (1 päivä sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Jääkiekko
Turku
Miehet
37

Karjala Team Nimenhuuto.com

"Vauhti ei tapa vaan matka" Jo yli 30 vuotta samassa hallissa "taapertanut" Karjala Team on mukaansatempaava höntsäporukka, jossa ei taidot lopu kesken vaan niitä ei ole. Suurin osa ryhmästä on työelämän ulkopuolella, eläkkeellä tai muuten vain lorvijoita. Mutta rakkaudesta lajiin tapaamme joka viikko kiekkoilun parissa. "Jollei koita, ei voita"

Joukkue etsii pelaajia: Tule mukaan pelaamaan. Pelaamme keskiviikkoisin Turkuhallissa (Gatorade) klo ...

Rainer kirjoitti: Laitetaan nyt tännekin marraskuun ovikoodi, joka on 1105. Ja tänään kaikki sitten taas jäälle. (30 päivää sitten)

Päivitetty 30 päivää sitten

Jääkiekko
Turku
Miehet
29

Kultarannan Liike Nimenhuuto.com

Ice hockey is a contact team sport played on ice, usually in a rink, in which two teams of skaters use their sticks to shoot a vulcanized rubber puck into their opponent's net to score points. The sport is known to be fast-paced and physical, with teams usually consisting of six players each: one goaltender, and five players who skate up and down the ice trying to take the puck and score a goal against the opposing team.

Päivitetty yli 4 vuotta sitten

Jääkiekko
Turku
Miehet
52

Pursiaisten Tenho 50+ lauantai Nimenhuuto.com

Lauantaivuoron alaikäraja on lähtökohtaisesti 50 vuotta. Maksimipelaajamäärä per vuoro on 20+2. Keltaiset ja siniset: etuoikeus ilmoittautumiseen pe klo 12.00 saakka. Jos pe klo 12.00 jälkeen on vapaita paikkoja, nostoväellä on mahdollisuus ilmoittautua mukaan. La-aamuun mennessä jaot nähtävissä täällä Nimenhuudossa. Maksu Mobile Pay:lla 74429. Hinta 5 euroa per vuoro.

Mikko kirjoitti: Maksimipelaajamäärä per vuoro on 20+2. Keltaiset ja siniset: etuajo-oikeus ilmoittautumiseen perjantaihin klo 12.00 saakka, jonka jälkeen Nostoväkikin voi ilmoittautua. La-aamuun mennessä on kokoonpanot tehty > ks. Nimenhuuto. Maksu Mobile Paylla. Numero 74429. Viisi euroa per vuoro (3 päivää sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Jääkiekko
Turku
Miehet
50

Pursiaisten Tenho +60 Nimenhuuto.com

Täällä pelaavat Tenhon ja Konkarien pelaajat erilaisissa kokoonpanoissa. Lauantaiharkoihin kutsutaan pelaajat, jotka ovat aikaisemmin pelanneet Konkarien lauantaivuorolla. 2+20 pelaajaa saa paikan ilmoittautumisjärjestyksessä ja 23. jne ovat varalla. Ilmoittautuminen viimeistään perjantaina klo 18:aan mennessä. Klo 21 on joukkue valmis.

Reijo kirjoitti: Todettu korona Reijo Helin (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty 18 päivää sitten

Jääkiekko
Turku
Miehet
48

Parkin RHL RollerHockey Turku Nimenhuuto.com

RHL pelaa 7 PLAYOFFS ottelusarjoja 3 vs. 3 rostereilla 58 cm leveisiin, 9 cm korkeisiin maaleihin (4-5 rosteri=TREENIMATSI). Pienessä MULTISPORT kaukalossa peli on lähellä jääkiekkoa - tule testaamaan, peli on hauskaa, kun uusia tilanteita syntyy yllättäen ja jatkuvasti! MATSI 60 min./ERÄT 5 maalista/2. ERÄN jälkeen tauko/puolten vaihto+OVERTIME 5 maalista! Varusteet on hyvä aloittelevalla olla kuten jääkiekossa! RHL on 'semi-ammattilaissarja', TRYINg* palkitaan Treidillä KONEen tai MUST-An rosteriin! :) PLAYOFFS Best of 7 ratkaisupelissä palkitaan voittaneen joukkueen MVP*! Parkille vapaa pääsy, auto 2 h parkkikiekolla kentän eteen! Kysy myös muita pelureita - Treidiin johtanut skauttaus palkitaan! Sadesäällä ei pelata ja matsi siirtyy seuraavaan pelipäivään!

Päivitetty yli vuosi sitten

Rullakiekko
Parkin Kenttä, 20100 Turku
Miehet
61

Äijälätkä - TPS Juniorit Nimenhuuto.com

Äijälätkä on kaikille aikuisille TPS Juniorijääkiekko ry:n jäsenille tarkoitettu kerran viikossa pidettävä pelivuoro. Äijälätkä sopii hienosti kaikille, jotka haluavat pelata jääkiekkoa hyvässä seurassa ilman sen isompia tavoitteita. Aiempaa pelitaustaa ei tähän ryhmään pääsemiseksi tarvita.

Päivitetty melkein 4 vuotta sitten

Jääkiekko
Impivaaran Jäähalli, Turku
Miehet
30

West Coast Jaguars Nimenhuuto.com

West Coast Jaguars joukkueen tarkoituksena on pitää yllä harrastusluonteista jääkiekkotoimintaa. Joukkue, joka on perustettu 1997, on toiminut vuodesta 2002 alkaen rekisteröitynä yhdistyksenä. Jaguars harjoitukset ovat maanantaisin klo 21 Turun Kupittaan harjoitushallissa.

Joukkue etsii pelaajia: Ikää ja pelikokemusta tärkeämpiä ovat hyvä yhteishenki ja rento ote mailan va...

Päivitetty yli 3 vuotta sitten

Jääkiekko
Turku
Miehet
46

Turku Vice Mayors Nimenhuuto.com

Kaupungin rennointa "lätkää"! Pelataan pääsääntöisesti Varissuolla lauantai-iltaisin.

Päivitetty noin 5 vuotta sitten

Höntsälätkä ja Jääkiekko
Turku
Ei asetettu
34

TENHO Nimenhuuto.com

KOTISIVUT: https://www.pursiaistentenho.com/

Tero kirjoitti: Joona Ruusunen IN (10 päivää sitten)

Päivitetty 10 päivää sitten

Jääkiekko
Turku
Miehet
51

OEM Hockey Nimenhuuto.com

OEM Hockey Tämä joukkue on kasattu hartaudella ja pitkien harjoitusleirien perusteella marraskuussa 2011.

Timo kirjoitti: Maalissa (12 päivää sitten)

Päivitetty 11 päivää sitten

Jääkiekko
Turku
Miehet
41

HC Dirlandaa Nimenhuuto.com

Dirlandaa on Turun seudun paras höntsäjoukkue. Joukkueessamme kaikki perustuu yhdessä tekemiseen, mukavaan pelailuun ja kannustavaan ilmapiiriin. Pelailemme toistaiseksi tiistaisin Kaarinan hallilla ja joukkueen kunto ja innostus ovat korkealla.

Päivitetty 24 päivää sitten

Jääkiekko
Turku
Miehet
41

Hokihemmot Nimenhuuto.com

Turun rokkaavin kiekkopumppu.

Päivitetty 25 päivää sitten

Jääkiekko
Turku
Ei asetettu
19

Aurajoen Raikas Nimenhuuto.com

Harrastejääkiekkoa jo vuosikymmeniä. Iceprintin kunniakasta jäävuoroa pyöritetään Aurajoen Raikas Ry:n toimesta. Harjoitusvuoro la aamuisin Raisiossa (klo 8.15-9.15) Kausimaksut hoidetaan tilille: Aurajoen Raikas Ry FI3557100420860611

Päivitetty noin kuukausi sitten

Jääkiekko
Turku, Kerttulan Jäähalli 2
Miehet
37

HC Momentum Nimenhuuto.com

HC Momentum

Päivitetty 7 kuukautta sitten

Jääkiekko
Turku
Miehet
38

Nahka Ässät Nimenhuuto.com

Turun kuumin lätkäjoukkue somessa!

Päivitetty 9 kuukautta sitten

Jääkiekko
Turku
Miehet
36

JÄÄKARHUT ry Nimenhuuto.com

Harrastepohjainen jääkiekko ryhmä.

Päivitetty vuosi sitten

Jääkiekko
Turku
Ei asetettu
47

KONKARIT Nimenhuuto.com

KOTISIVUT http://konkarit.sporttisaitti.com

Päivitetty yli vuosi sitten

Jääkiekko
Turku
Miehet
81

Kiekko-67 F2 juniorit 08-09 Nimenhuuto.com

Treenataan täysillä ja pelataan täysillä. Reilun pelin säännöillä, kaukalossa kaikki peliin 💪

Päivitetty yli vuosi sitten

Jääkiekko
Turku
Sekajoukkue
25

Kisurit U10 Nimenhuuto.com

Kisurit 2011 syntyneiden joukkue.

Päivitetty yli 2 vuotta sitten

Jääkiekko
Turku
Sekajoukkue
23