Jääkiekko Turku

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Turku ja lajina on jääkiekko, jäkis, lätkä, kiekko ja icehockey. Niitä löytyy yhteensä 71 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: salibandy, jääkiekko, koripallo, lentopallo, sähly, futsal, pesäpallo, joukkuevoimistelu ja futis.

Katso lista koko maan jääkiekkojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - jääkiekko - Turku

Jääkiekko - Turku

HC Hurmos Nimenhuuto.com

HC Hurmos perustettiin vuonna 2003 Jouni Lehikoisen toimesta ja sai nimensä Timo Hantun oivalluksesta vuonna 2006. Joukkue on osallistunut useana kautena Paimion liiga B:n pelisarjaan. Turnausvoittopokaalit on pokattu vuonna 2007 ja 2012. Pelisarjan voitto tuli vuonna 2014. Haasteotteluita on pelattu mm. turkulaisia, paimiolaisia ja huittislaisia joukkueita vastaan. Harjoituspaikkanamme on vuodesta 2007 toiminut Kupittaan jäähallin harjoitushalli.

Joukkue etsii pelaajia: Tiedustele onko harjoitusringissämme tilaa: Timo Hanttu puh. 040 3417 391 Jou...

Timo kirjoitti: KAUSIMAKSU SYKSY 2018 Syyskausi 130 € (jakso 26.8.-30.12.2018, 17 vuoroa) Ohessa syyskauden harkkavuoron maksu- ja ilmoittautumislinkki Ilmoittautumislinkki: https://www.lyyti.in/hchurmossyksy2018 Poikkeavat kampanjakoodit: MAALIVAHTI (vapaa maksusta) SRKY TYÖNTEKIJÄ Maksut 2.9.2018 mennessä. (13 päivää sitten)

Päivitetty 13 päivää sitten

Jääkiekko
Turku
Miehet
27

Äijälätkä - TPS Juniorit Nimenhuuto.com

Äijälätkä on kaikille aikuisille TPS Juniorijääkiekko ry:n jäsenille tarkoitettu kerran viikossa pidettävä pelivuoro. Äijälätkä sopii hienosti kaikille, jotka haluavat pelata jääkiekkoa hyvässä seurassa ilman sen isompia tavoitteita. Aiempaa pelitaustaa ei tähän ryhmään pääsemiseksi tarvita.

Jesse kirjoitti: Saisko täältä kasattua jengiä tonne pelaan? Jos tulee paljon sakkia niin kaks joukkuetta varmaan ois hyvä? https://sthockey.com/tour/turku/ (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Jääkiekko
Impivaaran Jäähalli, Turku
Miehet
35

Hc Lazy Ducks Nimenhuuto.com

Turkulainen kahden lapsuudenkaverin syksyllä 2009 perustama harrastejoukkue. Motto on, kunhan pelaillaan omaksi iloksemme ja kunnon ylläpitämiseksi, pääasia että kaikilla on hauskaa!!! Pääasiallinen lajimme on jääkiekko, tältä pohjalta joukkue on alunperin perustettu. Pelaamme Turussa Kupittaalla Länsirannikon harrastesarjaa.

Seppo kirjoitti: Sukkis-Tuomo-Antti Ari T- Harri-Silvola Teppo-Tapsa Maco-Ville (5 kuukautta sitten)

Päivitetty 5 kuukautta sitten

Jääkiekko
Turku
Miehet
15

TPS 09 Jääkiekko Nimenhuuto.com

TPS 09 jääkiekko. Nimenhuudossa on kootusti tapahtumat kauden aikana, tarkista myös TPS juniorijääkiekon sivuilta harjoitusvuorot ( G09 KK ) Tapahtumiin hyvä ilmoittautua, että valmennus voi tarvittaessa muokata harjoituksia ja huolehtia, että peleissä on riittävästi pelaajia. Harjoituksiin tullaan sopivasti hyvissä ajoin ja peleihin 1h ennen, että ehditään lämmitellä ja rauhassa pukea varusteet ja edelleen valmistautua peliin.

Sami kirjoitti: Moikka, Ilmoittautuminen Lyytin kautta alkaneen kauden toimintaan on syystä tai toisesta mennyt kiinni. Korjaamme parhaillaan vikaa, jotta ilmoittautumattomat pääsevät hoitamaan asiansa kuntoon. -Sami- (12 kuukautta sitten)

Päivitetty 12 kuukautta sitten

Jääkiekko
Turku
Pojat
74

West Coast Killers Nimenhuuto.com

WCK eli West Coast Killers on jälleen heräämässä talvihorroksesta. WCK on 1900-luvulla perustettu jääkiekon tyylistä peliä pelaava joukkue. WCK on osallistunut lukuisiin turnauksiin ja tuottanut ainakin vastustajilleen suurta elämäniloa. Erilaisia mestaruuksia joukkueella on useita mutta turnauksista on saatu kaksi. Alkusäpinöissä oli mukana pari naispuolista pelaajaa mutta heidän ylivoimaisuus kentällä huomattiin, ja he siirtyivät nopeasti muihin tehtäviin. Joukkuessa on jäähdytetty jo monta loistavaa pelaajaa. Mainitaan vielä muutaman nimi heidän kunniakseen: Lammela, Nordlund, Karhu, Mattila, Kyyrönen, Mäki, Kari, Rauttamo jne... Osa heistä pystyy vielä kävelemään suhteellisen normaalisti. Saa nähdä tekeekö joku vielä kambäkin? WCK pelipaita on lähes maajoukkuetason pait

Tolppanen kirjoitti: Missä on tarkoitus pelata? (Yli 2 vuotta sitten)

Päivitetty yli 2 vuotta sitten

Jääkiekko
Turku
Miehet
35

Turku Vice Mayors Nimenhuuto.com

Kaupungin rennointa "lätkää"! Pelataan pääsääntöisesti Varissuolla lauantai-iltaisin.

Tomi kirjoitti: SYYSKUUN MAKSU Syyskauden (syyskuun 2018 pelaajien maksu) 18eur, maalivahdit eivät maksa vuoroista. Te ketkä lupasitte syyskuun pelata, niin maksu tulee suorittaa nyt heti alla olevan ohjeen mukaan. Meillä on ns. vakiovuoro LA klo 21-22, näette vuorotilanteen aina edellisen viikon perjantaista al... (14 päivää sitten)

Päivitetty 14 päivää sitten

Höntsälätkä ja Jääkiekko
Turku
Ei asetettu
35

West Coast Jaguars Nimenhuuto.com

West Coast Jaguars joukkueen tarkoituksena on pitää yllä harrastusluonteista jääkiekkotoimintaa. Joukkue, joka on perustettu 1997, on toiminut vuodesta 2002 alkaen rekisteröitynä yhdistyksenä. Jaguars harjoitukset ovat maanantaisin klo 21 Turun Kupittaan harjoitushallissa.

Joukkue etsii pelaajia: Ikää ja pelikokemusta tärkeämpiä ovat hyvä yhteishenki ja rento ote mailan va...

Visa kirjoitti: Tähän on alunperin merkitty palipaikaksi Turkuhalli, mutta se vaihtunee Kupittaaksi... (7 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 2 kuukautta sitten

Jääkiekko
Turku
Miehet
37

Kultarannan Liike Nimenhuuto.com

Sarjataulukko 2017-2018: https://docs.google.com/spreadsheets/d/1KfvquyOfNX_UCRzeyZqn9oAAxCa9iTA_ky-OoSSdblw/edit?usp=sharing

Joukkue etsii pelaajia: Kultarannan Liike hakee muutamaa uutta pelimiestä joukkueeseen. Joukkueemme j...

Ilari kirjoitti: Pääsiäisen vuoksi 29.3.2018 jäävuoro on peruutettu. Jatketaan vielä viimeisen kerran 5.4.2018. /GM (5 kuukautta sitten)

Päivitetty 5 kuukautta sitten

Jääkiekko
Turku
Ei asetettu
48

TuTo 05 Nimenhuuto.com

TuTo 05 on juniorijääkiekkojoukkue 2005 syntyneille pojille ja tytöille. Joukkueen kotihalli on Varissuon jäähalli ja vaihtuvat harjoitusajat löydät TuTon kotisivuilta http://tutojuniorit.fi/fi/joukkueet/e/e05/e05

Pauliina kirjoitti: Hei, Nyt kaikki loputkin pelaajat ilmoittautumiset kuntoon 1.9. pelitällipäivään , jotta saadaan kokoonpanot ja työvuorolistat jakoon vanhemmille!! JOKO IN tai OUT MAHDOLLISIMMAN NOPEASTI!! (Noin tunti sitten)

Päivitetty noin tunti sitten

Jääkiekko
Turku
Ei asetettu
65

Hokihemmot Nimenhuuto.com

Turun rokkaavin kiekkopumppu.

marko kirjoitti: Keskiviikon pelaajat Marko, Koret, Tuominen, Mikkola, Heikonen, Iiro, Riku, Paavo, Ketoniemi, Kaarto, Kasper, Jämsen, Mäenpää maksu 100 euroa Hemmojen tilille 22.8 mennessä. Mikäli suoritusta ei näy paikka siirtyy seuraavalle pelaajalle. Tili Hokihemmot Liedon SP FI3643090010161305 (4 päivää sitten)

Päivitetty noin 3 tuntia sitten

Jääkiekko
Turku
Ei asetettu
32

ICEPRINT-95 Nimenhuuto.com

ICEPRINT on perustettu vuonna 1995 suurella intohimolla jääkiekkoon. Draamaa ja tunnetta joka lauantaiaamu...

Markus kirjoitti: En näköjään ikinä muista kysyä treeneissä, niin nyt sitten. Viime kaudella joskus keväällä jätin mustan paidan vaihtoaitioon, ottiko joku sattumalta sen föliin? (11 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 4 tuntia sitten

Jääkiekko
Turku, Kerttulan Jäähalli 2
Miehet
27

TuTo B Challenger Nimenhuuto.com

Joukkue hakee uusia pelaajia ryhmään! Jos olet kiinnostunut liittymään joukkueeseen, niin ota yhteyttä valmentajaan, Toni Kotilainen, 0400 608027 Lisätietoa joukkueesta TuTon nettisivuilla http://tutojuniorit.fi/fi/joukkueet/b/b2/joukkue

Satu kirjoitti: Kupittaalla B1 avoimet jäät. Ilmoittautumiset Kai Ortiolle. Puh. 0505978038. Sähköposti: kai.ortio@gmail.com (5 kuukautta sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Jääkiekko
Turku
Pojat
21

MASTER MOVEMENT Jr Nimenhuuto.com

Länsirannikon kovin harrastejoukkue. Joukkue koostuu 2000 - 2003 syntyneistä pelaajista. Jos olet 15 - 18 vuotias ja olet vailla pelipaikkaa / joukkuetta niin ota yhteyttä.

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Tervetuloa! Kiva saada joukkueenne palvelumme käyttäjäksi. Sujuuko käyttöönotto? Lue usein kysytyt kysymykset: http://support.nimenhuuto.com/ Sporttiterveisin, Olli asiakaspalvelusta PS: Voit halutessasi poistaa esimerkkiviestit ja –pelaajat joukkueesta :) (4 päivää sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Jääkiekko
Turku
Miehet
8

Kiekko-67 F2 juniorit 08-09 Nimenhuuto.com

Olemme harrasteporukka, jonka mottona on "Ilon kautta, reilua peliä unohtamatta!" :) Mukaan mahtuu vielä uusia pelaajia sekä tyttöjä että poikia!

Esa kirjoitti: Rullakiekkoalustan asennustalkoot tiistaina 24.4. Klo 17:00 alkaen Varissuon jäähallissa. Ilmoittautukaa ajoissa mukaan että tiedetään tarvitaanko muita avuksi. T: Esa (4 kuukautta sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Jääkiekko
Turku
Sekajoukkue
25

TuTo06 Nimenhuuto.com

TuTo 06 on juniorijääkiekkojoukkue 2006 syntyneille pojille ja tytöille. Joukkueen kotihalli on Varissuon jäähalli ja vaihtuvat harjoitusajat löydät TuTon kotisivuilta http://tutojuniorit.fi/fi/jaavuorot

Werner kirjoitti: Vain jää, menee katsomaan isoveljen peliä Kupittaalle. (12 päivää sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Jääkiekko
Turku
Ei asetettu
41

TENHO Nimenhuuto.com

KOTISIVUT: http://www.hc-tenho.com/

Mika kirjoitti: Kausi 18-19 starttaa ma 20.8 (7 päivää sitten)

Päivitetty 7 päivää sitten

Jääkiekko
Turku
Miehet
41

JÄÄKARHUT ry Nimenhuuto.com

Harrastepohjainen jääkiekko ryhmä.

Hannu kirjoitti: Hanski 10 medium (11 päivää sitten)

Päivitetty 11 päivää sitten

Jääkiekko
Turku
Ei asetettu
39

OEM Hockey Nimenhuuto.com

OEM Hockey Tämä joukkue on kasattu hartaudella ja pitkien harjoitusleirien perusteella marraskuussa 2011.

Pietari kirjoitti: Drafti siirretty perjantaille! Sinisten kapteenit ovat torstaina reissussa. (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 14 päivää sitten

Jääkiekko
Turku
Miehet
28

HC Turun Veikot Nimenhuuto.com

Joukkue perustettu 2017. Kaveriporukka joka pelaa hyvällä joukkuehengellä lätkää! Remember to have fun! :) TosiRento B 2017/18 Syyskausi jaettu 3 sija. Kevätkausi 2 sija.

Julius kirjoitti: https://www.finhockey.fi/palvelut/pelipassit/ Pelipassi täältä (Vuosi sitten)

Päivitetty 14 päivää sitten

Jääkiekko
Turku
Miehet
22

Huurteiset Herrat ry Nimenhuuto.com

Huurteiset Herrat ry

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Janne Sirén poistuu nyt lopullisesti paikkakunnan muuton takia. Hyvää loppukesää kaikille. (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Jääkiekko
Turku
Ei asetettu
31