Jääkiekko Turku

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Turku ja lajina on jääkiekko, jäkis, lätkä, kiekko ja icehockey. Niitä löytyy yhteensä 84 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: salibandy, jääkiekko, lentopallo, sähly, koripallo, futsal, pesäpallo, joukkuevoimistelu ja sulkapallo.

Katso lista koko maan jääkiekkojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - jääkiekko - Turku

Jääkiekko - Turku

HC Hurmos Nimenhuuto.com

HC Hurmos perustettiin vuonna 2003 Jouni Lehikoisen toimesta ja sai nimensä Timo Hantun oivalluksesta vuonna 2006. Joukkue on osallistunut useana kautena Paimion liiga B:n pelisarjaan. Turnausvoittopokaalit on pokattu vuonna 2007 ja 2012. Pelisarjan voitto tuli vuonna 2014. Haasteotteluita on pelattu mm. turkulaisia, paimiolaisia ja huittislaisia joukkueita vastaan. Harjoituspaikkanamme on vuodesta 2007 toiminut Kupittaan jäähallin harjoitushalli.

Joukkue etsii pelaajia: Tiedustele onko harjoitusringissämme tilaa: Timo Hanttu puh. 040 3417 391 Jou...

Timo kirjoitti: Pauli tarjoaa su 24.9. harkkojen jälkeen harjoitushallin kahvilatilassa kakkukahvit 70 vuotissynttärien johdosta. Kaikki mukaan, onnea Paulille!! (2 päivää sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Jääkiekko
Turku
Miehet
25

Äijälätkä - TPS Juniorit Nimenhuuto.com

Äijälätkä on kaikille aikuisille TPS Juniorijääkiekko ry:n jäsenille tarkoitettu kerran viikossa pidettävä pelivuoro. Äijälätkä sopii hienosti kaikille, jotka haluavat pelata jääkiekkoa hyvässä seurassa ilman sen isompia tavoitteita. Aiempaa pelitaustaa ei tähän ryhmään pääsemiseksi tarvita.

Sami kirjoitti: Äijälätkä on toista veskaria vaille täynnä. Tällä kertaa aika monta ukkoa jäi rannalle ruikuttamaan, mutta ei voi mitään. Näillä mennään. Kaikki osallistujat on nyt lisätty tänne nimenhuutoon ja toivomme, että jokainen merkkaisi itsensä sisään/ulos niihin pelivuoroihin, joihin on osallistumassa. ... (9 päivää sitten)

Päivitetty 9 päivää sitten

Jääkiekko
Impivaaran Jäähalli, Turku
Miehet
33

Hc Lazy Ducks Nimenhuuto.com

Turkulainen kahden lapsuudenkaverin syksyllä 2009 perustama harrastejoukkue. Motto on, kunhan pelaillaan omaksi iloksemme ja kunnon ylläpitämiseksi, pääasia että kaikilla on hauskaa!!! Pääasiallinen lajimme on jääkiekko, tältä pohjalta joukkue on alunperin perustettu. Pelaamme Turussa Kupittaalla Länsirannikon harrastesarjaa.

Seppo kirjoitti: Oon siirtänyt kaikki out. Käykää ilmoittaa uudestaan in tai jos out niin joku kommentti että tiedetään että noteerattu. (10 kuukautta sitten)

Päivitetty 13 päivää sitten

Jääkiekko
Turku
Miehet
16

TPS 09 Jääkiekko Nimenhuuto.com

TPS 09 jääkiekko. Nimenhuudossa on kootusti tapahtumat kauden aikana, tarkista myös TPS juniorijääkiekon sivuilta harjoitusvuorot ( G09 KK ) Tapahtumiin hyvä ilmoittautua, että valmennus voi tarvittaessa muokata harjoituksia ja huolehtia, että peleissä on riittävästi pelaajia. Harjoituksiin tullaan sopivasti hyvissä ajoin ja peleihin 1h ennen, että ehditään lämmitellä ja rauhassa pukea varusteet ja edelleen valmistautua peliin.

Sami kirjoitti: Moikka, Ilmoittautuminen Lyytin kautta alkaneen kauden toimintaan on syystä tai toisesta mennyt kiinni. Korjaamme parhaillaan vikaa, jotta ilmoittautumattomat pääsevät hoitamaan asiansa kuntoon. -Sami- (20 päivää sitten)

Päivitetty 20 päivää sitten

Jääkiekko
Turku
Pojat
76

West Coast Killers Nimenhuuto.com

WCK eli West Coast Killers on jälleen heräämässä talvihorroksesta. WCK on 1900-luvulla perustettu jääkiekon tyylistä peliä pelaava joukkue. WCK on osallistunut lukuisiin turnauksiin ja tuottanut ainakin vastustajilleen suurta elämäniloa. Erilaisia mestaruuksia joukkueella on useita mutta turnauksista on saatu kaksi. Alkusäpinöissä oli mukana pari naispuolista pelaajaa mutta heidän ylivoimaisuus kentällä huomattiin, ja he siirtyivät nopeasti muihin tehtäviin. Joukkuessa on jäähdytetty jo monta loistavaa pelaajaa. Mainitaan vielä muutaman nimi heidän kunniakseen: Lammela, Nordlund, Karhu, Mattila, Kyyrönen, Mäki, Kari, Rauttamo jne... Osa heistä pystyy vielä kävelemään suhteellisen normaalisti. Saa nähdä tekeekö joku vielä kambäkin? WCK pelipaita on lähes maajoukkuetason pait

Tolppanen kirjoitti: Missä on tarkoitus pelata? (Yli vuosi sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Jääkiekko
Turku
Miehet
35

Punane Laaki Nimenhuuto.com

Kyseessä siis Varsinais-suomen länsirannikon todella rennoin joukkue, Punane Laaki. Joukkue koostuu pitkälti huonokuntoisista, vetelistä, nuorista ja komeista miehistä joilla on yhteisenä haaveena, päämääränä ja intohimona ollut luoda nousukiitoon johtava jääkiekkojoukkue suomen alimmalle mahdolliselle jääkiekko harrastesarjalle.

Jere kirjoitti: Onk jäitä viikoloppun? (Yli 3 vuotta sitten)

Päivitetty noin 3 vuotta sitten

Jääkiekko
Turku
Miehet
23

West Coast Jaguars Nimenhuuto.com

West Coast Jaguars joukkueen tarkoituksena on pitää yllä harrastusluonteista jääkiekkotoimintaa. Joukkue, joka on perustettu 1997, on toiminut vuodesta 2002 alkaen rekisteröitynä yhdistyksenä. Jaguars harjoitukset ovat maanantaisin klo 21 Turun Kupittaan harjoitushallissa.

Joukkue etsii pelaajia: Ikää ja pelikokemusta tärkeämpiä ovat hyvä yhteishenki ja rento ote mailan va...

Tomi kirjoitti: Onko joku joka tahtoo ottaa minun paikan tänään jäällä? Jalka on vähän paskana ja pitäisi pystyä huomenna pelaamaan fudis matsi! Jos joku haluu laittakaa info tai in! Jos ei ole niin menen jäälle! (9 päivää sitten)

Päivitetty noin 5 tuntia sitten

Jääkiekko
Turku
Miehet
34

TuTo 04 Nimenhuuto.com

TuTo 04 on Turun Toverit ry:n juniorijääkiekkojoukkue vuonna 2004 syntyneille pojille ja tytöille.

Juuso kirjoitti: Taitojäät alkavat keskiviikkona 23.8. Taitojäät alkavat Varissuolla ensi viikon keskiviikkona. Taitojäät jatkuvat läpi kauden seuraavilla vuoroilla: Keskiviikko klo 14-15 rata 1 ja klo 15-16 rata 2 Torstai klo 15-16 rata 2 Perjantai klo 14-15 rata 1 ja klo 15-16 rata 2 (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Jääkiekko
Turku
Ei asetettu
43

Kultarannan Liike Nimenhuuto.com

Sarjataulukko 2017-2018: https://docs.google.com/spreadsheets/d/1KfvquyOfNX_UCRzeyZqn9oAAxCa9iTA_ky-OoSSdblw/edit?usp=sharing

Joukkue etsii pelaajia: Kultarannan Liike hakee muutamaa uutta pelimiestä joukkueeseen. Joukkueemme j...

Ilari kirjoitti: Huomenta! Huolehtikaa nyt nuo ilmoittautumiset kuntoon. Reenit illalla. Nimiä listaan! /GM (12 päivää sitten)

Päivitetty 12 päivää sitten

Jääkiekko
Turku
Ei asetettu
46

VS Rakentajat Nimenhuuto.com

Rakennusliiton sponssaama Hötsäkiekko porukka. Kaikki liiton jäsenet ovat tervetulleita pelaamaan, taitoihin, ikään tai sukupuoleen katsomatta.

Joukkue etsii pelaajia: Kaikki rakennusliiton jäsenet ovat tervetulleita pelaamaan höntsälätkää.liito...

jari kirjoitti: Onko muusikoiden vuorille varmistunut paikka sekä aika? (11 kuukautta sitten)

Päivitetty 11 kuukautta sitten

Jääkiekko
Turku, Kaarina, Raisio, Naantali
Sekajoukkue
27

tuto2007 Nimenhuuto.com

TUTO 07 Mukaan mahtuu vielä halukkaita, ilmoittautuminen osoitteessa: http://www.tutojuniorit.fi/fi/joukkueet/f/f07/ilmoittaudu

Joukkue etsii pelaajia: TuTo F07 on jääkiekkojoukkue vuonna 2007 ja sen jälkeen syntyneille pojille j...

Janne kirjoitti: Tervehdys kaikille. Elikkäs kaikkien 08-joukkueeseen siirtyvien on palautettava molemmat pelipaidat minulle viimeistään keskiviikkoon 24.8 mennessä. Tämä siksi koska paidat ovat 07-joukkueen ja 08-joukkueelle tulee uudet paidat. Olen paikalla varissuon jäähallilla tiistaina 23.8 klo 16-17.15 ja k... (Vuosi sitten)

Päivitetty vuosi sitten

Jääkiekko
Turku
Sekajoukkue
26

TPS Samit Nimenhuuto.com

Hauskaa jääkiekkoa hyvässä seurassa. TPS Samit

Eetu kirjoitti: Eetulla käsi kipsissä vielä ja liikuntakielto heinäkuun puoleenväliin (Yli 4 vuotta sitten)

Päivitetty noin 4 vuotta sitten

Jääkiekko
Turku
Ei asetettu
11

Kiekko-67 F2 juniorit 08-09 Nimenhuuto.com

Olemme harrasteporukka, jonka mottona on "Ilon kautta, reilua peliä unohtamatta!" :) Mukaan mahtuu vielä uusia pelaajia sekä tyttöjä että poikia!

Esa kirjoitti: Moi kaikki, Olemme tässä käyneet valmentajien kanssa kovaa keskustelua miten tällä kaudella saataisi pelaajat jaettua siten, että kaikki pääsisivät pelaamaan omalla tasollaan. Eikä kenenkään pelaminen loppuisi esim. sen takia että tulee liian isoja vastustajia vastaan. Vaihtoehto 1. Ilmoitamme va... (8 päivää sitten)

Päivitetty noin 2 tuntia sitten

Jääkiekko
Turku
Sekajoukkue
29

HC Turun Veikot Nimenhuuto.com

Joukkue perustettu 2017. Kaveriporukka joka pelaa hyvällä joukkuehengellä lätkää! Tärkeintä ei ole voitto vaan vastustajan totaalinen nöyryytys!

Julius kirjoitti: https://www.finhockey.fi/palvelut/pelipassit/ Pelipassi täältä (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty noin 6 tuntia sitten

Jääkiekko
Turku
Miehet
21

Hokihemmot Nimenhuuto.com

Turun rokkaavin kiekkopumppu.

Marko kirjoitti: Saanko aamulla kyydin kun meillä on saunailta perjantaina... (Noin 15 tuntia sitten)

Päivitetty noin 15 tuntia sitten

Jääkiekko
Turku
Ei asetettu
34

TuTo 05 Nimenhuuto.com

TuTo 05 on juniorijääkiekkojoukkue 2005 syntyneille pojille ja tytöille. Joukkueen kotihalli on Varissuon jäähalli ja vaihtuvat harjoitusajat löydät TuTon kotisivuilta http://tutojuniorit.fi/fi/joukkueet/e/e05/e05

Lennu kirjoitti: Hei, Jaoin tänään vanhempainillassa myyntiesitteen pesuaineista. Esitteitä löytyy katsomon alapuolella sijaitsevan huoltokopin pöydältä. Nouda siis omasi sieltä jos et ollut tänään paikalla. Sovimme tähän myyntiin liittyen seuraavaa: - Myyntiaika päättyy 22.9. mennessä, muistutan lähempänä ko. aj... (16 päivää sitten)

Päivitetty noin 17 tuntia sitten

Jääkiekko
Turku
Ei asetettu
51

TuTo06 Nimenhuuto.com

TuTo 06 on juniorijääkiekkojoukkue 2006 syntyneille pojille ja tytöille. Joukkueen kotihalli on Varissuon jäähalli ja vaihtuvat harjoitusajat löydät TuTon kotisivuilta http://tutojuniorit.fi/fi/jaavuorot

Erik kirjoitti: Loimaa on hommannut meille pelin. Pikainen IN/OUT. (1 päivä sitten)

Päivitetty noin 17 tuntia sitten

Jääkiekko
Turku
Ei asetettu
40

TuTo B2 Nimenhuuto.com

Joukkue hakee uusia pelaajia ryhmään! Jos olet kiinnostunut liittymään joukkueeseen, niin ota yhteyttä valmentajaan, Toni Kotilainen, 0400 608027 Lisätietoa joukkueesta TuTon nettisivuilla http://tutojuniorit.fi/fi/joukkueet/b/b2/joukkue

Rasmus kirjoitti: Moi! Rasmus on nyt toistuvasti valittanut polvikipua harkkojen jälkeen... Taitaa olla parempi että lepää hetken. (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Jääkiekko
Turku
Pojat
23

TuTo09 Nimenhuuto.com

TuTo 06 on juniorijääkiekkojoukkue 2009 ja nuoremmille syntyneille pojille ja tytöille. Joukkueen kotihalli on Varissuon jäähalli ja vaihtuvat harjoitusajat löydät TuTon kotisivuilta http://tutojuniorit.fi/fi/jaavuorot

Uuno kirjoitti: Tiedoksi, jos en huomaa kaikkiin treeneihin merkitä: Uuno on lomareissulla ensi viikon (vko 37), eikä pääse näin ollen treeneihin silloin. (16 päivää sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Jääkiekko
Turku
Ei asetettu
44

HC TPS 2006 Nimenhuuto.com

2006 ikäryhmä koostuu neljästä joukkueesta; Jortsut (AAA), Jursit (AAA), Sepot (AA) ja Upit (A). Harjoitusvuorot löytyvät osoitteesta: http://www.tps-juniorit.net riviltä E1 06. Harjoitusvuorot kannattaa varmistaa välillä myös sieltä...

Andy kirjoitti: NIMENHUUTO POISTUU IKÄLUOKAN KÄYTÖSTÄ 20.9.2017 Tervehdys pelaajat ja vanhemmat, Vanhempainkokouksessa 5.9. kerroin, että ikäluokka lopettaa Nimenhuudon käytön ja siirtyy käyttämään Jopox-joukkuesivustoa. Nimenhuuto on käytössä ti 19.9. valokuvauksen ajan ja poistuu lopullisesti käytöstä keskivii... (4 päivää sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Jääkiekko
Turku
Sekajoukkue
84

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Jääkiekkojoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on jääkiekko on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.