Jääkiekko Turku

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Turku ja lajina on jääkiekko, jäkis, lätkä, kiekko ja icehockey. Niitä löytyy yhteensä 72 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: salibandy, jääkiekko, koripallo, lentopallo, sähly, futsal, pesäpallo, joukkuevoimistelu ja futis.

Katso lista koko maan jääkiekkojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - jääkiekko - Turku

Jääkiekko - Turku

HC Hurmos Nimenhuuto.com

HC Hurmos perustettiin vuonna 2003 Jouni Lehikoisen toimesta ja sai nimensä Timo Hantun oivalluksesta vuonna 2006. Joukkue on osallistunut useana kautena Paimion liiga B:n pelisarjaan. Turnausvoittopokaalit on pokattu vuonna 2007 ja 2012. Pelisarjan voitto tuli vuonna 2014. Haasteotteluita on pelattu mm. turkulaisia, paimiolaisia ja huittislaisia joukkueita vastaan. Harjoituspaikkanamme on vuodesta 2007 toiminut Kupittaan jäähallin harjoitushalli.

Joukkue etsii pelaajia: Tiedustele onko harjoitusringissämme tilaa: Timo Hanttu puh. 040 3417 391 Jou...

Egidijus kirjoitti: Tänään olisi Raisiossa (Halli 2) tilaa. Jää klo 21.15-22.15. Hinta 8e. Ilmot mulle (28 päivää sitten)

Päivitetty 28 päivää sitten

Jääkiekko
Turku
Miehet
26

Äijälätkä - TPS Juniorit Nimenhuuto.com

Äijälätkä on kaikille aikuisille TPS Juniorijääkiekko ry:n jäsenille tarkoitettu kerran viikossa pidettävä pelivuoro. Äijälätkä sopii hienosti kaikille, jotka haluavat pelata jääkiekkoa hyvässä seurassa ilman sen isompia tavoitteita. Aiempaa pelitaustaa ei tähän ryhmään pääsemiseksi tarvita.

Jesse kirjoitti: Saisko täältä kasattua jengiä tonne pelaan? Jos tulee paljon sakkia niin kaks joukkuetta varmaan ois hyvä? https://sthockey.com/tour/turku/ (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty 29 päivää sitten

Jääkiekko
Impivaaran Jäähalli, Turku
Miehet
36

Hc Lazy Ducks Nimenhuuto.com

Turkulainen kahden lapsuudenkaverin syksyllä 2009 perustama harrastejoukkue. Motto on, kunhan pelaillaan omaksi iloksemme ja kunnon ylläpitämiseksi, pääasia että kaikilla on hauskaa!!! Pääasiallinen lajimme on jääkiekko, tältä pohjalta joukkue on alunperin perustettu. Pelaamme Turussa Kupittaalla Länsirannikon harrastesarjaa.

Seppo kirjoitti: Sukkis-Tuomo-Antti Ari T- Harri-Silvola Teppo-Tapsa Maco-Ville (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Jääkiekko
Turku
Miehet
15

TPS 09 Jääkiekko Nimenhuuto.com

TPS 09 jääkiekko. Nimenhuudossa on kootusti tapahtumat kauden aikana, tarkista myös TPS juniorijääkiekon sivuilta harjoitusvuorot ( G09 KK ) Tapahtumiin hyvä ilmoittautua, että valmennus voi tarvittaessa muokata harjoituksia ja huolehtia, että peleissä on riittävästi pelaajia. Harjoituksiin tullaan sopivasti hyvissä ajoin ja peleihin 1h ennen, että ehditään lämmitellä ja rauhassa pukea varusteet ja edelleen valmistautua peliin.

Sami kirjoitti: Moikka, Ilmoittautuminen Lyytin kautta alkaneen kauden toimintaan on syystä tai toisesta mennyt kiinni. Korjaamme parhaillaan vikaa, jotta ilmoittautumattomat pääsevät hoitamaan asiansa kuntoon. -Sami- (10 kuukautta sitten)

Päivitetty 10 kuukautta sitten

Jääkiekko
Turku
Pojat
74

West Coast Killers Nimenhuuto.com

WCK eli West Coast Killers on jälleen heräämässä talvihorroksesta. WCK on 1900-luvulla perustettu jääkiekon tyylistä peliä pelaava joukkue. WCK on osallistunut lukuisiin turnauksiin ja tuottanut ainakin vastustajilleen suurta elämäniloa. Erilaisia mestaruuksia joukkueella on useita mutta turnauksista on saatu kaksi. Alkusäpinöissä oli mukana pari naispuolista pelaajaa mutta heidän ylivoimaisuus kentällä huomattiin, ja he siirtyivät nopeasti muihin tehtäviin. Joukkuessa on jäähdytetty jo monta loistavaa pelaajaa. Mainitaan vielä muutaman nimi heidän kunniakseen: Lammela, Nordlund, Karhu, Mattila, Kyyrönen, Mäki, Kari, Rauttamo jne... Osa heistä pystyy vielä kävelemään suhteellisen normaalisti. Saa nähdä tekeekö joku vielä kambäkin? WCK pelipaita on lähes maajoukkuetason pait

Tolppanen kirjoitti: Missä on tarkoitus pelata? (Noin 2 vuotta sitten)

Päivitetty noin 2 vuotta sitten

Jääkiekko
Turku
Miehet
35

TuTo 04 Nimenhuuto.com

TuTo 04 on Turun Toverit ry:n juniorijääkiekkojoukkue vuonna 2004 syntyneille pojille ja tytöille.

Aarne kirjoitti: 1+1 (7 päivää sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Jääkiekko
Turku
Ei asetettu
34

Kultarannan Liike Nimenhuuto.com

Sarjataulukko 2017-2018: https://docs.google.com/spreadsheets/d/1KfvquyOfNX_UCRzeyZqn9oAAxCa9iTA_ky-OoSSdblw/edit?usp=sharing

Joukkue etsii pelaajia: Kultarannan Liike hakee muutamaa uutta pelimiestä joukkueeseen. Joukkueemme j...

Ilari kirjoitti: Pääsiäisen vuoksi 29.3.2018 jäävuoro on peruutettu. Jatketaan vielä viimeisen kerran 5.4.2018. /GM (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Jääkiekko
Turku
Ei asetettu
48

West Coast Jaguars Nimenhuuto.com

West Coast Jaguars joukkueen tarkoituksena on pitää yllä harrastusluonteista jääkiekkotoimintaa. Joukkue, joka on perustettu 1997, on toiminut vuodesta 2002 alkaen rekisteröitynä yhdistyksenä. Jaguars harjoitukset ovat maanantaisin klo 21 Turun Kupittaan harjoitushallissa.

Joukkue etsii pelaajia: Ikää ja pelikokemusta tärkeämpiä ovat hyvä yhteishenki ja rento ote mailan va...

Visa kirjoitti: Tähän on alunperin merkitty palipaikaksi Turkuhalli, mutta se vaihtunee Kupittaaksi... (5 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Jääkiekko
Turku
Miehet
37

Turku Vice Mayors Nimenhuuto.com

Kaupungin rennointa "lätkää"! Pelataan pääsääntöisesti Varissuolla lauantai-iltaisin.

Joukkue etsii pelaajia: Hakusessa maalivahti / maalivahteja. Pelaajia emme voi enää valitettavasti ot...

Tomi kirjoitti: Oletetaan että saisimme sunnuntaiksi 18.3. n. klo 20.15 alkaen toisen vuoron tälle viikolle, pääsisitkö mukaan? Kommentoi vastaamalla nimenhuudossa IN/OUT heti! Tai laita mulle sposti, tekstari, whatsapp tai muu viesti, jossa lukee "18.3. IN" tai "18.3. OUT". Niin mä merkkaat vastauksesi nimenhuu... (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Höntsälätkä ja Jääkiekko
Turku
Ei asetettu
35

JÄÄKARHUT ry Nimenhuuto.com

Harrastepohjainen jääkiekko ryhmä.

Hannu kirjoitti: #2 Hanski 10 medium (Noin 11 tuntia sitten)

Päivitetty noin 11 tuntia sitten

Jääkiekko
Turku
Ei asetettu
39

TuTo06 Nimenhuuto.com

TuTo 06 on juniorijääkiekkojoukkue 2006 syntyneille pojille ja tytöille. Joukkueen kotihalli on Varissuon jäähalli ja vaihtuvat harjoitusajat löydät TuTon kotisivuilta http://tutojuniorit.fi/fi/jaavuorot

Werner kirjoitti: Vain jää,lähdetään reissuun. (6 päivää sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Jääkiekko
Turku
Ei asetettu
41

TuTo B Challenger Nimenhuuto.com

Joukkue hakee uusia pelaajia ryhmään! Jos olet kiinnostunut liittymään joukkueeseen, niin ota yhteyttä valmentajaan, Toni Kotilainen, 0400 608027 Lisätietoa joukkueesta TuTon nettisivuilla http://tutojuniorit.fi/fi/joukkueet/b/b2/joukkue

Satu kirjoitti: Kupittaalla B1 avoimet jäät. Ilmoittautumiset Kai Ortiolle. Puh. 0505978038. Sähköposti: kai.ortio@gmail.com (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 9 päivää sitten

Jääkiekko
Turku
Pojat
21

TuTo 05 Nimenhuuto.com

TuTo 05 on juniorijääkiekkojoukkue 2005 syntyneille pojille ja tytöille. Joukkueen kotihalli on Varissuon jäähalli ja vaihtuvat harjoitusajat löydät TuTon kotisivuilta http://tutojuniorit.fi/fi/joukkueet/e/e05/e05

Tero kirjoitti: Jäi pari takkii tänään hirvensaloon.otin kyytiin.toinen addu harmaa toinen tuto jossa numero 8 (13 päivää sitten)

Päivitetty 12 päivää sitten

Jääkiekko
Turku
Ei asetettu
48

HC Turun Veikot Nimenhuuto.com

Joukkue perustettu 2017. Kaveriporukka joka pelaa hyvällä joukkuehengellä lätkää! TosiRento B 2017/18 Syyskausi jaettu 3 sija. Kevätkausi 2 sija.

Julius kirjoitti: Kausi 2017/2018 Ensimmäinen kausi Veikoilla paketissa ja aivan huikeaa menoa! Syyskausi lähti vaikeasti vaikka ensimmäinen ottelu voitettiinkin. Porukan ongelmana oli, ettei osattu voittaa loppuun asti vaan lopetettiin liian ajoissa ja vastustaja otti voiton. Syyskausi loppui jaetulla 3sijalla. K... (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 22 päivää sitten

Jääkiekko
Turku
Miehet
22

TuJe Nimenhuuto.com

Turun Jääkiekkotuomareiden treenikalanteri.

Sari kirjoitti: Hei! Keskiviikko on mulle huono päivä, kun pelaan silloin rantalenttistä. Joku muu päivä tulen kyllä lenkkarit vinkuen paikalle. (12 kuukautta sitten)

Päivitetty 24 päivää sitten

Jääkiekko
Turku
Sekajoukkue
28

OEM Hockey Nimenhuuto.com

OEM Hockey Tämä joukkue on kasattu hartaudella ja pitkien harjoitusleirien perusteella marraskuussa 2011.

Pietari kirjoitti: Kenellä OEM sininen paita numerolla 8? (26 päivää sitten)

Päivitetty 26 päivää sitten

Jääkiekko
Turku
Miehet
29

Kiekko-67 F2 juniorit 08-09 Nimenhuuto.com

Olemme harrasteporukka, jonka mottona on "Ilon kautta, reilua peliä unohtamatta!" :) Mukaan mahtuu vielä uusia pelaajia sekä tyttöjä että poikia!

Esa kirjoitti: Rullakiekkoalustan asennustalkoot tiistaina 24.4. Klo 17:00 alkaen Varissuon jäähallissa. Ilmoittautukaa ajoissa mukaan että tiedetään tarvitaanko muita avuksi. T: Esa (2 kuukautta sitten)

Päivitetty 29 päivää sitten

Jääkiekko
Turku
Sekajoukkue
29

KONKARIT Nimenhuuto.com

VETERAANIKIEKKOA TURUSSA KOTISIVUT http://konkarit.sporttisaitti.com

Päivitetty noin kuukausi sitten

Jääkiekko
Turku
Miehet
136

Jääkotkat Nimenhuuto.com

Yhteydenotot mikko.matikka@live.fi

Harry kirjoitti: Valitettavasti Lauantain aika ei käy , muutakin elämää on kuin odottaa lauantai yön jäävuoroa. (12 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 2 kuukautta sitten

Jääkiekko
Turku
Miehet
20

Hokihemmot Nimenhuuto.com

Turun rokkaavin kiekkopumppu.

marko kirjoitti: Nyt on tullut aika laittaa kevään jäämaksut kuntoon joten huolehdithan osaltasi että kevään kausimaksu 60 euroa on hoidettuna su 6.5 mennessä Hemmojen tilille. Huhtikuun ostojäille osallistuneet lisäävät tähän + 20 euroa ostojäistä. Alkukesällä pyritään järjestämään jokin pienimuotoinen illan vie... (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 2 kuukautta sitten

Jääkiekko
Turku
Ei asetettu
37