Jääkiekko Turku

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Turku ja lajina on jääkiekko, jäkis, lätkä, kiekko ja icehockey. Niitä löytyy yhteensä 80 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: salibandy, jääkiekko, koripallo, sähly, lentopallo, futsal, pesäpallo, käsipallo ja sulkapallo.

Katso lista koko maan jääkiekkojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - jääkiekko - Turku

Jääkiekko - Turku

HC Hurmos Nimenhuuto.com

HC Hurmos perustettiin vuonna 2003 Jouni Lehikoisen toimesta ja sai nimensä Timo Hantun oivalluksesta vuonna 2006. Joukkue on osallistunut useana kautena Paimion liiga B:n pelisarjaan. Turnausvoittopokaalit on pokattu vuonna 2007 ja 2012. Pelisarjan voitto tuli vuonna 2014. Haasteotteluita on pelattu mm. turkulaisia, paimiolaisia ja huittislaisia joukkueita vastaan. Harjoituspaikkanamme on vuodesta 2007 toiminut Kupittaan jäähallin harjoitushalli.

Joukkue etsii pelaajia: Tiedustele onko harjoitusringissämme tilaa: Timo Hanttu puh. 040 3417 391 Jou...

Timo kirjoitti: Hei! Kevätkauden viimeinen harkka sunnuntaina 23.4. Kiitos taasen kaikille hienoista liikuntakokemuksista! Impivaaran halliin kannattaa tulla ajoissa paikalle, hyvinkin 17.30 mennessä. Ainakin viimeksi oli jää vapaa. Toiseksi jo tässä vaiheessa kannattaa kysellä ulkopuolisia mukaan. Varmistetaan,... (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Jääkiekko
Turku
Miehet
26

Hc Lazy Ducks Nimenhuuto.com

Turkulainen kahden lapsuudenkaverin syksyllä 2009 perustama harrastejoukkue. Motto on, kunhan pelaillaan omaksi iloksemme ja kunnon ylläpitämiseksi, pääasia että kaikilla on hauskaa!!! Pääasiallinen lajimme on jääkiekko, tältä pohjalta joukkue on alunperin perustettu. Pelaamme Turussa Kupittaalla Länsirannikon harrastesarjaa.

Seppo kirjoitti: Oon siirtänyt kaikki out. Käykää ilmoittaa uudestaan in tai jos out niin joku kommentti että tiedetään että noteerattu. (6 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 4 tuntia sitten

Jääkiekko
Turku
Miehet
14

Äijälätkä - TPS Juniorit Nimenhuuto.com

Äijälätkä on kaikille aikuisille TPS Juniorijääkiekko ry:n jäsenille tarkoitettu kerran viikossa pidettävä pelivuoro. Äijälätkä sopii hienosti kaikille, jotka haluavat pelata jääkiekkoa hyvässä seurassa ilman sen isompia tavoitteita. Aiempaa pelitaustaa ei tähän ryhmään pääsemiseksi tarvita.

Samuli kirjoitti: Matkoilla silloin, en pääse osallistumaan. (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Jääkiekko
Impivaaran Jäähalli, Turku
Miehet
34

TPS 09 Jääkiekko Nimenhuuto.com

TPS 09 jääkiekko. Nimenhuudossa on kootusti tapahtumat kauden aikana, tarkista myös TPS juniorijääkiekon sivuilta harjoitusvuorot ( G09 KK ) Tapahtumiin hyvä ilmoittautua, että valmennus voi tarvittaessa muokata harjoituksia ja huolehtia, että peleissä on riittävästi pelaajia. Harjoituksiin tullaan sopivasti hyvissä ajoin ja peleihin 1h ennen, että ehditään lämmitellä ja rauhassa pukea varusteet ja edelleen valmistautua peliin.

Christian kirjoitti: !!! TARVASJOKI INFO !!! Kuvat ja materiaalit osion Turnaukset kansioon on nyt tallennettu seuraavat tiedosto. TPS 09 Kokoonpanot_Tarvasjoki_2017-04.pdf (la sivulla 1 ja su sivulla 2) TPS 09 Peliohjelma_Tarvasjoki_2017-04.pdf Tarvasjoen Infopaketti_2017-04.pdf Molempina päivinä mustat ovat TPS 1 j... (2 kuukautta sitten)

Päivitetty 2 kuukautta sitten

Jääkiekko
Turku
Pojat
77

West Coast Killers Nimenhuuto.com

WCK eli West Coast Killers on jälleen heräämässä talvihorroksesta. WCK on 1900-luvulla perustettu jääkiekon tyylistä peliä pelaava joukkue. WCK on osallistunut lukuisiin turnauksiin ja tuottanut ainakin vastustajilleen suurta elämäniloa. Erilaisia mestaruuksia joukkueella on useita mutta turnauksista on saatu kaksi. Alkusäpinöissä oli mukana pari naispuolista pelaajaa mutta heidän ylivoimaisuus kentällä huomattiin, ja he siirtyivät nopeasti muihin tehtäviin. Joukkuessa on jäähdytetty jo monta loistavaa pelaajaa. Mainitaan vielä muutaman nimi heidän kunniakseen: Lammela, Nordlund, Karhu, Mattila, Kyyrönen, Mäki, Kari, Rauttamo jne... Osa heistä pystyy vielä kävelemään suhteellisen normaalisti. Saa nähdä tekeekö joku vielä kambäkin? WCK pelipaita on lähes maajoukkuetason pait

Tolppanen kirjoitti: Missä on tarkoitus pelata? (Vuosi sitten)

Päivitetty vuosi sitten

Jääkiekko
Turku
Miehet
35

Punane Laaki Nimenhuuto.com

Kyseessä siis Varsinais-suomen länsirannikon todella rennoin joukkue, Punane Laaki. Joukkue koostuu pitkälti huonokuntoisista, vetelistä, nuorista ja komeista miehistä joilla on yhteisenä haaveena, päämääränä ja intohimona ollut luoda nousukiitoon johtava jääkiekkojoukkue suomen alimmalle mahdolliselle jääkiekko harrastesarjalle.

Jere kirjoitti: Onk jäitä viikoloppun? (Noin 3 vuotta sitten)

Päivitetty yli 2 vuotta sitten

Jääkiekko
Turku
Miehet
23

TuTo 04 Nimenhuuto.com

TuTo 04 on Turun Toverit ry:n juniorijääkiekkojoukkue vuonna 2004 syntyneille pojille ja tytöille.

Valtteri kirjoitti: Jos saadaan kyyti järjestymään... (Noin 19 tuntia sitten)

Päivitetty noin 2 tuntia sitten

Jääkiekko
Turku
Ei asetettu
44

TPS -07 Nimenhuuto.com

2007 syntyneiden ikäryhmä. Uudet innokkaat pelaajat ovat tervetulleita mukaan! Ilmoittautumiset joukkueenjohtajalle. http://www.tps-juniorit.net

Jani kirjoitti: Kesän parhaat leirit lähestyvät - vielä on mahdollisuus tulla mukaan! "Usa vs Canada" -teemaa kantavat leirit pyörähtävät käyntiin maanantaina 5.6. (viikko 1) ja maanantaina 12.6. (viikko 2). Ensimmäisellä viikolla on jo mukana 119 kenttäpelaajaa, joten vain yhdelle on enää tilaa. Toiselle viikol... (11 päivää sitten)

Päivitetty 11 päivää sitten

Jääkiekko
Turku
Ei asetettu
58

West Coast Jaguars Nimenhuuto.com

West Coast Jaguars joukkueen tarkoituksena on pitää yllä harrastusluonteista jääkiekkotoimintaa. Joukkue, joka on perustettu 1997, on toiminut vuodesta 2002 alkaen rekisteröitynä yhdistyksenä. Jaguars harjoitukset ovat maanantaisin klo 21 Turun Kupittaan harjoitushallissa.

Joukkue etsii pelaajia: Ikää ja pelikokemusta tärkeämpiä ovat hyvä yhteishenki ja rento ote mailan va...

Miikka kirjoitti: Tänään olis kahdelle veskarille tarve kaarinassa klo 21-22, viestiä mulle 0400323319 (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Jääkiekko
Turku
Miehet
31

Jääkotkat Nimenhuuto.com

Joukkueen yhteyshenkilö: Mika Yli-Nikula p.0400 790 660

Joukkue etsii pelaajia: Jääkotkat hakee paria innokasta harrastelätkän pelaajaa treeni ja sarjapeliri...

Harry kirjoitti: yritän ehtiä töiltä. (5 kuukautta sitten)

Päivitetty 4 kuukautta sitten

Jääkiekko
Turku
Miehet
20

VS Rakentajat Nimenhuuto.com

Rakennusliiton sponssaama Hötsäkiekko porukka. Kaikki liiton jäsenet ovat tervetulleita pelaamaan, taitoihin, ikään tai sukupuoleen katsomatta.

Joukkue etsii pelaajia: Kaikki rakennusliiton jäsenet ovat tervetulleita pelaamaan höntsälätkää.liito...

jari kirjoitti: Onko muusikoiden vuorille varmistunut paikka sekä aika? (8 kuukautta sitten)

Päivitetty 8 kuukautta sitten

Jääkiekko
Turku, Kaarina, Raisio, Naantali
Sekajoukkue
27

tuto2007 Nimenhuuto.com

TUTO 07 Mukaan mahtuu vielä halukkaita, ilmoittautuminen osoitteessa: http://www.tutojuniorit.fi/fi/joukkueet/f/f07/ilmoittaudu

Joukkue etsii pelaajia: TuTo F07 on jääkiekkojoukkue vuonna 2007 ja sen jälkeen syntyneille pojille j...

Janne kirjoitti: Tervehdys kaikille. Elikkäs kaikkien 08-joukkueeseen siirtyvien on palautettava molemmat pelipaidat minulle viimeistään keskiviikkoon 24.8 mennessä. Tämä siksi koska paidat ovat 07-joukkueen ja 08-joukkueelle tulee uudet paidat. Olen paikalla varissuon jäähallilla tiistaina 23.8 klo 16-17.15 ja k... (10 kuukautta sitten)

Päivitetty 10 kuukautta sitten

Jääkiekko
Turku
Sekajoukkue
26

TPS Samit Nimenhuuto.com

Hauskaa jääkiekkoa hyvässä seurassa. TPS Samit

Eetu kirjoitti: Eetulla käsi kipsissä vielä ja liikuntakielto heinäkuun puoleenväliin (Melkein 4 vuotta sitten)

Päivitetty melkein 4 vuotta sitten

Jääkiekko
Turku
Ei asetettu
11

TuTo 05 Nimenhuuto.com

TuTo 05 on juniorijääkiekkojoukkue 2005 syntyneille pojille ja tytöille. Joukkueen kotihalli on Varissuon jäähalli ja vaihtuvat harjoitusajat löydät TuTon kotisivuilta http://tutojuniorit.fi/fi/joukkueet/e/e05/e05

Juuso kirjoitti: HUOM! La 29.4. ei pidetä yhteistä treeniä, vaan jokainen poika saa kotitehtävän viikonlopulle. Tehtävänä ottaa aika 12 km juoksulenkkiin kuluvasta ajasta. Tavoitteena on juosta koko matka, mutta jollei jaksa niin sitten vaikka kävellen osa matkasta. Kunhan 12 kilometriä tulee täyteen. Apuna kanna... (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty noin 2 tuntia sitten

Jääkiekko
Turku
Ei asetettu
48

JÄÄKARHUT ry Nimenhuuto.com

Harrastepohjainen jääkiekko ryhmä.

Samuli kirjoitti: 15 karhua ei ole ilmoittanut in tai out perjantain saunailtaan ? Tänään ilmoittautumiset niin voin varata safkat ja kuljetukset (Noin 7 tuntia sitten)

Päivitetty noin 7 tuntia sitten

Jääkiekko
Turku
Ei asetettu
38

Hokihemmot Nimenhuuto.com

Turun rokkaavin kiekkopumppu.

Marko kirjoitti: Illan rosteri täynnä (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Jääkiekko
Turku
Ei asetettu
47

TuTo06 Nimenhuuto.com

TuTo 06 on juniorijääkiekkojoukkue 2006 syntyneille pojille ja tytöille. Joukkueen kotihalli on Varissuon jäähalli ja vaihtuvat harjoitusajat löydät TuTon kotisivuilta http://tutojuniorit.fi/fi/jaavuorot

Erik kirjoitti: Tervehdys Sport Servicestä! Lauantai 20.5.2017 on HYVÄ PÄIVÄ maalivahdeille Sport Servicessä! WARRIOR, CCM, BAUER, VAUGHN sekä Wall Mask Edustajat paikan päällä, ELI varmasti saman katon alla semmoinen määrä tieto/taitoa että huimaa! Todella kovia tarjouksia SEKÄ uniikin WALL maskin arvonta! Tark... (13 päivää sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Jääkiekko
Turku
Ei asetettu
35

HC TPS 2006 Nimenhuuto.com

2006 ikäryhmä jaetaan neljään joukkueeseen; Jursit, Upit, Jortsut ja Sepot. Harkkavuorot löytyvät osoitteesta: http://www.tps-juniorit.net riviltä E2 06, kannattaa varmistaa välillä myös sieltä...

Konsta kirjoitti: Moikka! Miten tämän viikon treenit menee? (8 päivää sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Jääkiekko
Turku
Sekajoukkue
87

TPS E05 Nimenhuuto.com

TPS E05 on jaettu kaudella 2016-2017 neljään joukkueeseen: Aallot, Jampat, Lesit ja Rouvalit.

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Kiitos kaikille osapuolille kuluneista vuosista! Harrastan nyt säbää, joten minut voi poistaa tämän joukkueen nimenhuudosta! T. Daniel (6 päivää sitten)

Päivitetty 6 päivää sitten

Jääkiekko
Turku
Sekajoukkue
73

TPS -08 Nimenhuuto.com

TPS F08 -joukkue

Tommi kirjoitti: Terve, TPS taitokouluun ilmoittautuminen on nyt avattu lyytissä. Linkin takaa löytyy myös lisätietoa toiminnasta sekä aikataulut. Tervetuloa mukaan! https://www.lyyti.fi/preview/TPS_Taitokoulu_2017_2962 (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty 7 päivää sitten

Jääkiekko
Turku
Pojat
56

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Jääkiekkojoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on jääkiekko on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.