Jääkiekko Turku

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Turku ja lajina on jääkiekko, jäkis, lätkä, kiekko ja icehockey. Niitä löytyy yhteensä 69 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: salibandy, jääkiekko, koripallo, lentopallo, sähly, futsal, pesäpallo, joukkuevoimistelu ja sulkapallo.

Katso lista koko maan jääkiekkojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - jääkiekko - Turku

Jääkiekko - Turku

HC Hurmos Nimenhuuto.com

HC Hurmos perustettiin vuonna 2003 Jouni Lehikoisen toimesta ja sai nimensä Timo Hantun oivalluksesta vuonna 2006. Joukkue on osallistunut useana kautena Paimion liiga B:n pelisarjaan. Turnausvoittopokaalit on pokattu vuonna 2007 ja 2012. Pelisarjan voitto tuli vuonna 2014. Haasteotteluita on pelattu mm. turkulaisia, paimiolaisia ja huittislaisia joukkueita vastaan. Harjoituspaikkanamme on vuodesta 2007 toiminut Kupittaan jäähallin harjoitushalli.

Joukkue etsii pelaajia: Tiedustele onko harjoitusringissämme tilaa: Timo Hanttu puh. 040 3417 391 Jou...

Timo kirjoitti: Synttärimeininkiä!! Juhlistan 60 v. (5.12.) pyöreitäni sunnuntaina 9.12. - Ensiksi kakkukahvit tarjolla klo 11.30 Mikaelin seurakuntakodissa, Puistokatu 13. (Muuten Eero on klo 10 alkavassa Mikaelinkirkon messussa tekstinlukijana. Hieno juttu Eero! Muitakin saa tulla...) -Toiseksi sunnuntai-illan... (3 päivää sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Jääkiekko
Turku
Miehet
27

Kultarannan Liike Nimenhuuto.com

Ice hockey is a contact team sport played on ice, usually in a rink, in which two teams of skaters use their sticks to shoot a vulcanized rubber puck into their opponent's net to score points. The sport is known to be fast-paced and physical, with teams usually consisting of six players each: one goaltender, and five players who skate up and down the ice trying to take the puck and score a goal against the opposing team.

Joukkue etsii pelaajia: Kultarannan Liike hakee muutamaa uutta pelimiestä joukkueeseen. Joukkueemme j...

Ilari kirjoitti: Huomenta, JHL:n lakon vuoksi tämän päivän jäävuoro on peruttu. Välittäkää tietoa tarvittaessa eteenpäin. Lisätietoa asiasta saa halutessaan osoitteesta: http://www.kerttulanjaahalli.fi/index.php/ajankohtaista yt, GM (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 2 kuukautta sitten

Jääkiekko
Turku
Miehet
51

Äijälätkä - TPS Juniorit Nimenhuuto.com

Äijälätkä on kaikille aikuisille TPS Juniorijääkiekko ry:n jäsenille tarkoitettu kerran viikossa pidettävä pelivuoro. Äijälätkä sopii hienosti kaikille, jotka haluavat pelata jääkiekkoa hyvässä seurassa ilman sen isompia tavoitteita. Aiempaa pelitaustaa ei tähän ryhmään pääsemiseksi tarvita.

Mikko kirjoitti: Huominen on nyt Nimenhuudossa. Ilmot sinne, niin tiedetään vähän osallistujamäärästä. Varmaan "ulkojäseniäkin" tulee. (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty 7 päivää sitten

Jääkiekko
Impivaaran Jäähalli, Turku
Miehet
32

Hc Lazy Ducks Nimenhuuto.com

Turkulainen kahden lapsuudenkaverin syksyllä 2009 perustama harrastejoukkue. Motto on, kunhan pelaillaan omaksi iloksemme ja kunnon ylläpitämiseksi, pääasia että kaikilla on hauskaa!!! Pääasiallinen lajimme on jääkiekko, tältä pohjalta joukkue on alunperin perustettu. Pelaamme Turussa Kupittaalla Länsirannikon harrastesarjaa.

Seppo kirjoitti: Sukkis-Tuomo-Antti Ari T- Harri-Silvola Teppo-Tapsa Maco-Ville (9 kuukautta sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Jääkiekko
Turku
Miehet
13

TPS 09 Jääkiekko Nimenhuuto.com

TPS 09 jääkiekko. Nimenhuudossa on kootusti tapahtumat kauden aikana, tarkista myös TPS juniorijääkiekon sivuilta harjoitusvuorot ( G09 KK ) Tapahtumiin hyvä ilmoittautua, että valmennus voi tarvittaessa muokata harjoituksia ja huolehtia, että peleissä on riittävästi pelaajia. Harjoituksiin tullaan sopivasti hyvissä ajoin ja peleihin 1h ennen, että ehditään lämmitellä ja rauhassa pukea varusteet ja edelleen valmistautua peliin.

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Moikka, Ilmoittautuminen Lyytin kautta alkaneen kauden toimintaan on syystä tai toisesta mennyt kiinni. Korjaamme parhaillaan vikaa, jotta ilmoittautumattomat pääsevät hoitamaan asiansa kuntoon. -Sami- (Yli vuosi sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Jääkiekko
Turku
Pojat
71

West Coast Jaguars Nimenhuuto.com

West Coast Jaguars joukkueen tarkoituksena on pitää yllä harrastusluonteista jääkiekkotoimintaa. Joukkue, joka on perustettu 1997, on toiminut vuodesta 2002 alkaen rekisteröitynä yhdistyksenä. Jaguars harjoitukset ovat maanantaisin klo 21 Turun Kupittaan harjoitushallissa.

Joukkue etsii pelaajia: Ikää ja pelikokemusta tärkeämpiä ovat hyvä yhteishenki ja rento ote mailan va...

Miikka kirjoitti: Onko markus j varalla? (7 päivää sitten)

Päivitetty 7 päivää sitten

Jääkiekko
Turku
Miehet
40

Turku Vice Mayors Nimenhuuto.com

Kaupungin rennointa "lätkää"! Pelataan pääsääntöisesti Varissuolla lauantai-iltaisin.

Matti kirjoitti: Morjens! Autoni hajosi ja tattisin menopaluu kyytiä hallille Satakunnantien Tebbarin lähistöltä. Voisko kukaan poimia kyytiin? (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 2 kuukautta sitten

Höntsälätkä ja Jääkiekko
Turku
Ei asetettu
38

Kiekko-67 F2 juniorit 08-09 Nimenhuuto.com

Olemme harrasteporukka, jonka mottona on "Ilon kautta, reilua peliä unohtamatta!" :) Mukaan mahtuu vielä uusia pelaajia sekä tyttöjä että poikia!

Alex kirjoitti: Homma ok. Meille kans 1 fanipipo. (11 päivää sitten)

Päivitetty noin 3 tuntia sitten

Jääkiekko
Turku
Sekajoukkue
26

TuTo 05 Nimenhuuto.com

TuTo 05 on juniorijääkiekkojoukkue 2005 syntyneille pojille ja tytöille. Joukkueen kotihalli on Varissuon jäähalli ja vaihtuvat harjoitusajat löydät TuTon kotisivuilta http://tutojuniorit.fi/fi/joukkueet/e/e05/e05

Samuel kirjoitti: Moikka, nyt kun paljon poissaoloja niin pyydänkin nopeat in merkinnät sikäli seuraaville pelaajille onnistuu peliin lähteä: Markus-Samuel-Aapo Valtteri-Rampp-Pauli Miro-Vili Justus-Aaro Osku mv.Roope ja Late. (Noin 9 tuntia sitten)

Päivitetty noin 5 tuntia sitten

Jääkiekko
Turku
Ei asetettu
64

TuTo B Challenger Nimenhuuto.com

Joukkue hakee uusia pelaajia ryhmään! Jos olet kiinnostunut liittymään joukkueeseen, niin ota yhteyttä valmentajaan, Toni Kotilainen, 0400 608027 Lisätietoa joukkueesta TuTon nettisivuilla http://tutojuniorit.fi/fi/joukkueet/b/b2/joukkue

Satu kirjoitti: Kupittaalla B1 avoimet jäät. Ilmoittautumiset Kai Ortiolle. Puh. 0505978038. Sähköposti: kai.ortio@gmail.com (8 kuukautta sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Jääkiekko
Turku
Pojat
23

KONKARIT Nimenhuuto.com

VETERAANIKIEKKOA TURUSSA KOTISIVUT http://konkarit.sporttisaitti.com

Jari kirjoitti: Tervehdys Konkareiden Hoki-Äijät Äijä Hokin vuorolla tänään klo 20.15 DNA2 Raisiossa tilaa pelureille a 8 €, maalivahdit on. Laittakaa viestiä 041-5024028, jos pääsette mukaan. JK🏒 (2 päivää sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Jääkiekko
Turku
Miehet
140

OEM Hockey Nimenhuuto.com

OEM Hockey Tämä joukkue on kasattu hartaudella ja pitkien harjoitusleirien perusteella marraskuussa 2011.

Timo kirjoitti: Tapsaaa? (2 päivää sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Jääkiekko
Turku
Miehet
31

TuTo06 Nimenhuuto.com

TuTo 06 on juniorijääkiekkojoukkue 2006 syntyneille pojille ja tytöille. Joukkueen kotihalli on Varissuon jäähalli ja vaihtuvat harjoitusajat löydät TuTon kotisivuilta http://tutojuniorit.fi/fi/jaavuorot

Werner kirjoitti: Vain jää (11 päivää sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Jääkiekko
Turku
Ei asetettu
33

TENHO Nimenhuuto.com

KOTISIVUT: https://www.pursiaistentenho.com/

Marko kirjoitti: Maalivahtina (6 päivää sitten)

Päivitetty 6 päivää sitten

Jääkiekko
Turku
Miehet
43

Hokihemmot Nimenhuuto.com

Turun rokkaavin kiekkopumppu.

Rami kirjoitti: Moi, tänään olis pelaajien tarvetta AC Pettiksen vuorolla 20-21 Kupittaa harjoituspuoli. Menkää ihmeessä jotkut, se on hyvä jengi. Lisätiedot minulta: 0503446090 RM (17 päivää sitten)

Päivitetty 6 päivää sitten

Jääkiekko
Turku
Ei asetettu
42

TuTo11 Nimenhuuto.com

TuTo 11 on juniorijääkiekkojoukkue 2011 syntyneille pojille ja tytöille. Joukkueen kotihalli on Varissuon jäähalli ja vaihtuvat harjoitusajat löydät TuTon kotisivuilta http://tutojuniorit.fi/fi/jaavuorot

Päivitetty 21 päivää sitten

Jääkiekko
Turku
Pojat
8

Jääkotkat Nimenhuuto.com

Yhteydenotot mikko.matikka@live.fi

Heli kirjoitti: Tuun koittamaan jos toi alaraajavamma olis parantunut.. (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Jääkiekko
Turku
Miehet
27

Nahka Ässät Nimenhuuto.com

Turun kuumin lätkäjoukkue somessa!

Risto kirjoitti: Tervehdys Nahka! Nyt olisi se A-luokan reissu tarjolla! Heikki Kivijärvi heitti minulle tälläisen mielenkiintoisen matkaidean Pietariin katsomaan KHL:ää. Ja minähän tunnetusti innostun aina uusista jutuista, siispä nyt asia on edettävä ripeästi. Eli tässä alustava ohjelma: - Lähtö Turun alueelta ... (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 2 kuukautta sitten

Jääkiekko
Turku
Miehet
33

JÄÄKARHUT ry Nimenhuuto.com

Harrastepohjainen jääkiekko ryhmä.

Kalle kirjoitti: Tervehdys Karhut! Muistakaa kaikki ilmoittautua Jääkarhujen 10v juhlagaalaan, muös kunniajäsenet ovat enemmän kuin tervetulleita!! Käykää myös nimenhuidossa merkkaamassa itsenne in tai out ko. Gaalaan nimenhuudossa. Asukoodi puuttui kutsusta. Se on smart casual, mutta miehille Jääkarhu clubitakki... (2 kuukautta sitten)

Päivitetty 2 kuukautta sitten

Jääkiekko
Turku
Ei asetettu
41

ICEPRINT-95 Nimenhuuto.com

ICEPRINT on perustettu vuonna 1995 suurella intohimolla jääkiekkoon. Draamaa ja tunnetta joka lauantaiaamu...

Markus kirjoitti: En näköjään ikinä muista kysyä treeneissä, niin nyt sitten. Viime kaudella joskus keväällä jätin mustan paidan vaihtoaitioon, ottiko joku sattumalta sen föliin? (Vuosi sitten)

Päivitetty 2 kuukautta sitten

Jääkiekko
Turku, Kerttulan Jäähalli 2
Miehet
30