Jääkiekko Turku

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Turku ja lajina on jääkiekko, jäkis, lätkä, kiekko ja icehockey. Niitä löytyy yhteensä 77 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: salibandy, jääkiekko, koripallo, sähly, futsal, lentopallo, pesäpallo, joukkuevoimistelu ja sulkapallo.

Katso lista koko maan jääkiekkojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - jääkiekko - Turku

Jääkiekko - Turku

HC Hurmos Nimenhuuto.com

HC Hurmos perustettiin vuonna 2003 Jouni Lehikoisen toimesta ja sai nimensä Timo Hantun oivalluksesta vuonna 2006. Joukkue on osallistunut useana kautena Paimion liiga B:n pelisarjaan. Turnausvoittopokaalit on pokattu vuonna 2007 ja 2012. Pelisarjan voitto tuli vuonna 2014. Haasteotteluita on pelattu mm. turkulaisia, paimiolaisia ja huittislaisia joukkueita vastaan. Harjoituspaikkanamme on vuodesta 2007 toiminut Kupittaan jäähallin harjoitushalli.

Joukkue etsii pelaajia: Tiedustele onko harjoitusringissämme tilaa: Timo Hanttu puh. 040 3417 391 Jou...

Timo kirjoitti: Hei Poisjääntejä tänään useampia. Nyt tilaa kutsua ulkopuolisia!! Timo (17 päivää sitten)

Päivitetty 17 päivää sitten

Jääkiekko
Turku
Miehet
25

Äijälätkä - TPS Juniorit Nimenhuuto.com

Äijälätkä on kaikille aikuisille TPS Juniorijääkiekko ry:n jäsenille tarkoitettu kerran viikossa pidettävä pelivuoro. Äijälätkä sopii hienosti kaikille, jotka haluavat pelata jääkiekkoa hyvässä seurassa ilman sen isompia tavoitteita. Aiempaa pelitaustaa ei tähän ryhmään pääsemiseksi tarvita.

Mikko kirjoitti: Heips! On kyselty Äijälätkän saunailtaa. Toimistolta näytetään vihreää valoa, kunhan saadaan päivämääräehdotuksia. Miettikää valmiiksi, jutellaan huomenna. Täällä Nimenhuudossa voidaan kommentoida/keskustella jatkona tähän viestiin. (3 päivää sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Jääkiekko
Impivaaran Jäähalli, Turku
Miehet
35

Hc Lazy Ducks Nimenhuuto.com

Turkulainen kahden lapsuudenkaverin syksyllä 2009 perustama harrastejoukkue. Motto on, kunhan pelaillaan omaksi iloksemme ja kunnon ylläpitämiseksi, pääasia että kaikilla on hauskaa!!! Pääasiallinen lajimme on jääkiekko, tältä pohjalta joukkue on alunperin perustettu. Pelaamme Turussa Kupittaalla Länsirannikon harrastesarjaa.

Seppo kirjoitti: Mako-harri-antti Teppo-sukkis-silvola Samuli-Ville Tapsa-Tero (21 päivää sitten)

Päivitetty 18 päivää sitten

Jääkiekko
Turku
Miehet
15

TPS 09 Jääkiekko Nimenhuuto.com

TPS 09 jääkiekko. Nimenhuudossa on kootusti tapahtumat kauden aikana, tarkista myös TPS juniorijääkiekon sivuilta harjoitusvuorot ( G09 KK ) Tapahtumiin hyvä ilmoittautua, että valmennus voi tarvittaessa muokata harjoituksia ja huolehtia, että peleissä on riittävästi pelaajia. Harjoituksiin tullaan sopivasti hyvissä ajoin ja peleihin 1h ennen, että ehditään lämmitellä ja rauhassa pukea varusteet ja edelleen valmistautua peliin.

Sami kirjoitti: Moikka, Ilmoittautuminen Lyytin kautta alkaneen kauden toimintaan on syystä tai toisesta mennyt kiinni. Korjaamme parhaillaan vikaa, jotta ilmoittautumattomat pääsevät hoitamaan asiansa kuntoon. -Sami- (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Jääkiekko
Turku
Pojat
74

West Coast Killers Nimenhuuto.com

WCK eli West Coast Killers on jälleen heräämässä talvihorroksesta. WCK on 1900-luvulla perustettu jääkiekon tyylistä peliä pelaava joukkue. WCK on osallistunut lukuisiin turnauksiin ja tuottanut ainakin vastustajilleen suurta elämäniloa. Erilaisia mestaruuksia joukkueella on useita mutta turnauksista on saatu kaksi. Alkusäpinöissä oli mukana pari naispuolista pelaajaa mutta heidän ylivoimaisuus kentällä huomattiin, ja he siirtyivät nopeasti muihin tehtäviin. Joukkuessa on jäähdytetty jo monta loistavaa pelaajaa. Mainitaan vielä muutaman nimi heidän kunniakseen: Lammela, Nordlund, Karhu, Mattila, Kyyrönen, Mäki, Kari, Rauttamo jne... Osa heistä pystyy vielä kävelemään suhteellisen normaalisti. Saa nähdä tekeekö joku vielä kambäkin? WCK pelipaita on lähes maajoukkuetason pait

Tolppanen kirjoitti: Missä on tarkoitus pelata? (Yli vuosi sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Jääkiekko
Turku
Miehet
35

Kultarannan Liike Nimenhuuto.com

Sarjataulukko 2017-2018: https://docs.google.com/spreadsheets/d/1KfvquyOfNX_UCRzeyZqn9oAAxCa9iTA_ky-OoSSdblw/edit?usp=sharing

Joukkue etsii pelaajia: Kultarannan Liike hakee muutamaa uutta pelimiestä joukkueeseen. Joukkueemme j...

Valtteri kirjoitti: Oho. 10 nimeä jo päivää ennen (Noin 8 tuntia sitten)

Päivitetty noin 8 tuntia sitten

Jääkiekko
Turku
Ei asetettu
48

West Coast Jaguars Nimenhuuto.com

West Coast Jaguars joukkueen tarkoituksena on pitää yllä harrastusluonteista jääkiekkotoimintaa. Joukkue, joka on perustettu 1997, on toiminut vuodesta 2002 alkaen rekisteröitynä yhdistyksenä. Jaguars harjoitukset ovat maanantaisin klo 21 Turun Kupittaan harjoitushallissa.

Joukkue etsii pelaajia: Ikää ja pelikokemusta tärkeämpiä ovat hyvä yhteishenki ja rento ote mailan va...

Tomi kirjoitti: Moi. Ollaan tarkkoja in/out merkkausten kanssa ! Jos on in eikä tule paikalle = 10€ sakkomaksu UGH (1 päivä sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Jääkiekko
Turku
Miehet
35

TuTo 04 Nimenhuuto.com

TuTo 04 on Turun Toverit ry:n juniorijääkiekkojoukkue vuonna 2004 syntyneille pojille ja tytöille.

Juuso kirjoitti: Huom! Huomenna ei ole pelijäätä, ei saatu valmennusta paikalle. (10 päivää sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Jääkiekko
Turku
Ei asetettu
37

TuTo09 Nimenhuuto.com

TuTo 06 on juniorijääkiekkojoukkue 2009 ja nuoremmille syntyneille pojille ja tytöille. Joukkueen kotihalli on Varissuon jäähalli ja vaihtuvat harjoitusajat löydät TuTon kotisivuilta http://tutojuniorit.fi/fi/jaavuorot

Rasmus kirjoitti: Rasmus voi tarvittaesa tulla pelaamaan (3 päivää sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Jääkiekko
Turku
Ei asetettu
48

TuTo 05 Nimenhuuto.com

TuTo 05 on juniorijääkiekkojoukkue 2005 syntyneille pojille ja tytöille. Joukkueen kotihalli on Varissuon jäähalli ja vaihtuvat harjoitusajat löydät TuTon kotisivuilta http://tutojuniorit.fi/fi/joukkueet/e/e05/e05

Juuso kirjoitti: Tällä viiikolla ei taitojäitä torstaina ja perjantaina syysleirin vuoksi! (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Jääkiekko
Turku
Ei asetettu
51

TuTo06 Nimenhuuto.com

TuTo 06 on juniorijääkiekkojoukkue 2006 syntyneille pojille ja tytöille. Joukkueen kotihalli on Varissuon jäähalli ja vaihtuvat harjoitusajat löydät TuTon kotisivuilta http://tutojuniorit.fi/fi/jaavuorot

Aron kirjoitti: Jäälle, enkun koe (1 päivä sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Jääkiekko
Turku
Ei asetettu
41

KONKARIT Nimenhuuto.com

VETERAANIKIEKKOA TURUSSA KOTISIVUT http://konkarit.sporttisaitti.com

Markku kirjoitti: Terve KONKARIEN jäävuorot Kupittaalla alkaat sunnuntaina 3.9. klo 18:15 ja Impivaarassa maanantaina 11.9. klo 21.45. Kupittaan vuoroille kausimaksun maksavat pelaajat (merkitty keltaisella) voivat merkitä itsensä etukäteen mukaan ja kertamaksulla pelaavat ilmoittautuvat pelipäivänä klo 12.00 jälk... (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Jääkiekko
Turku
Miehet
133

Kiekko-67 F2 juniorit 08-09 Nimenhuuto.com

Olemme harrasteporukka, jonka mottona on "Ilon kautta, reilua peliä unohtamatta!" :) Mukaan mahtuu vielä uusia pelaajia sekä tyttöjä että poikia!

Esa kirjoitti: Kiekko-67 50-vuotisjuhlatilaisuus Kutsumme seuramme kaikki junioripelaajat sekä heidän vanhempansa ja sisarensa osallistumaan Kupittaan Marli-areenalla lauantaina 25.11.2017 vietettävään 50-vuotisjuhlatilaisuuteen. 08-09 juniorit osallistuvat jäällä järjestettävään 50-vuotisjuhlatilaisuuteen. Var... (9 päivää sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Jääkiekko
Turku
Sekajoukkue
26

Hokihemmot Nimenhuuto.com

Turun rokkaavin kiekkopumppu.

Marko kirjoitti: Illan vuoro täysi ei enää ilmoittautumisia! (17 päivää sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Jääkiekko
Turku
Ei asetettu
36

HC Turun Veikot Nimenhuuto.com

Joukkue perustettu 2017. Kaveriporukka joka pelaa hyvällä joukkuehengellä lätkää! Tärkeintä ei ole voitto vaan vastustajan totaalinen nöyryytys!

Julius kirjoitti: https://www.finhockey.fi/palvelut/pelipassit/ Pelipassi täältä (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 7 päivää sitten

Jääkiekko
Turku
Miehet
22

JÄÄKARHUT ry Nimenhuuto.com

Harrastepohjainen jääkiekko ryhmä.

Renni kirjoitti: Terve, Alla oleva viesti entisille Turun Nuorkauppakamarin jäsenillemme: JC-kiekkoturnaus on tänä vuonna 3.2.2018 Hämeenlinnassa. Kysyn Puolimatkan Arton puolesta Jääkarhuilta löytykö meistä lähtijöitä mukaan. Nykyjäsenistöstä ei siis löydy riittävästi porukkaa pelaamaan, joten noin 5-6 ukkoa mah... (8 päivää sitten)

Päivitetty 8 päivää sitten

Jääkiekko
Turku
Ei asetettu
39

TuTo B2 Nimenhuuto.com

Joukkue hakee uusia pelaajia ryhmään! Jos olet kiinnostunut liittymään joukkueeseen, niin ota yhteyttä valmentajaan, Toni Kotilainen, 0400 608027 Lisätietoa joukkueesta TuTon nettisivuilla http://tutojuniorit.fi/fi/joukkueet/b/b2/joukkue

Rasmus kirjoitti: Moi! Rasmus on nyt toistuvasti valittanut polvikipua harkkojen jälkeen... Taitaa olla parempi että lepää hetken. (5 kuukautta sitten)

Päivitetty 11 päivää sitten

Jääkiekko
Turku
Pojat
22

Turku Kopla Nimenhuuto.com

Turku Kopla on vuonna 2015 perustettu jääkiekon-harrastejoukkue. Joukkueen ydin koostuu Reebok CrossFit Turun-jäsenistä. Joukkueen tarkoituksena on nauttia joukkueurheilusta, sekä pitää hauskaa niin kentällä kuin sen ulkopuolella. "Tosissaan, muttei vakavasti"

Tarmo kirjoitti: 99,8 % prosentin varmuudella (Yli vuosi sitten)

Päivitetty 16 päivää sitten

Jääkiekko
Turku
Miehet
25

Turun poliisien urheiluseura Nimenhuuto.com

Hiomattomien timanttien höntsäilyt.

Marko kirjoitti: Jäävuoro 9.11 peruutettu (16 päivää sitten)

Päivitetty 16 päivää sitten

Jääkiekko
Turku
Miehet
56

Turku Vice Mayors Nimenhuuto.com

Kaupungin rennointa "lätkää" Pelataan Varissuolla lauantai-iltaisin pääsääntöisesti klo 21.00-22.00. Vuoron voit tarkistaa täältä --> https://timmi.turku.fi

Tomi kirjoitti: Tänään 4.11. ajoissa hallille, kentälle pääsee hyvissä ajoin. Jos vaikka silleen että kaikki ois kentällä viim. klo 20.30 Voitais sitten päästää Jucelius pois ajoissa :-) (18 päivää sitten)

Päivitetty 18 päivää sitten

Höntsälätkä
Turku
Ei asetettu
30

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Jääkiekkojoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on jääkiekko on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.