Jääkiekko Turku

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Turku ja lajina on jääkiekko, jäkis, lätkä, kiekko ja icehockey. Niitä löytyy yhteensä 63 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: salibandy, jääkiekko, lentopallo, koripallo, sähly, futsal, pesäpallo, joukkuevoimistelu ja sulkapallo.

Katso lista koko maan jääkiekkojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

HC Hurmos Nimenhuuto.com

HC Hurmos perustettiin vuonna 2003 Jouni Lehikoisen toimesta ja sai nimensä Timo Hantun oivalluksesta vuonna 2006. Joukkue on osallistunut useana kautena Paimion liiga B:n pelisarjaan. Turnausvoittopokaalit on pokattu vuonna 2007 ja 2012. Pelisarjan voitto tuli vuonna 2014. Haasteotteluita on pelattu eri joukkueita vastaan. Viime vuosina on pidetty taukoa pelisarjasta, mutta harkoissa on koettu peli-iloa ja vauhtia reippaalla tavalla. Harjoituspaikkanamme on vuodesta 2007 toiminut Kupittaan jäähallin harjoitushalli.

Joukkue etsii pelaajia: Tiedustele onko harjoitusringissämme tilaa: Timo Hanttu puh. 040 3417 391 Jou...

Timo kirjoitti: Koronatilanteen vuoksi hallit kiinni! Huomisesta to 18.3. alkaen Kupittaan halli kiinni ja Gatorade Center niin ikään. Eli siis valitettavasti Kupittaan jäävuorot 22.3., 29.3. ja 5.4. sekä Gatorade Centerin vuorot 12.4. ja 19.4. on peruttu. Nyt ollaan poikkeuksellisessa tilanteessa, jossa kukaan ... (4 kuukautta sitten)

Päivitetty 4 kuukautta sitten

Jääkiekko
Turku
Miehet
28

Kultarannan Liike Nimenhuuto.com

Ice hockey is a contact team sport played on ice, usually in a rink, in which two teams of skaters use their sticks to shoot a vulcanized rubber puck into their opponent's net to score points. The sport is known to be fast-paced and physical, with teams usually consisting of six players each: one goaltender, and five players who skate up and down the ice trying to take the puck and score a goal against the opposing team.

Ilari kirjoitti: Matkoilla (Yli vuosi sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Jääkiekko
Turku
Miehet
52

Äijälätkä - TPS Juniorit Nimenhuuto.com

Äijälätkä on kaikille aikuisille TPS Juniorijääkiekko ry:n jäsenille tarkoitettu kerran viikossa pidettävä pelivuoro. Äijälätkä sopii hienosti kaikille, jotka haluavat pelata jääkiekkoa hyvässä seurassa ilman sen isompia tavoitteita. Aiempaa pelitaustaa ei tähän ryhmään pääsemiseksi tarvita.

Petri kirjoitti: Koitetaas tätä kautta. Onko tietoa koska pelit jatkuu impivaarassa ? (6 kuukautta sitten)

Päivitetty 6 kuukautta sitten

Jääkiekko
Impivaaran Jäähalli, Turku
Miehet
32

Hc Lazy Ducks Nimenhuuto.com

Turkulainen kahden lapsuudenkaverin syksyllä 2009 perustama harrastejoukkue. Motto on, kunhan pelaillaan omaksi iloksemme ja kunnon ylläpitämiseksi, pääasia että kaikilla on hauskaa!!! Pääasiallinen lajimme on jääkiekko, tältä pohjalta joukkue on alunperin perustettu. Pelaamme Turussa Kupittaalla Länsirannikon harrastesarjaa.

Peukkula kirjoitti: Pienellä varauksella tosin... (Yli vuosi sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Jääkiekko
Turku
Miehet
14

TPS 09 Jääkiekko Nimenhuuto.com

TPS 09 jääkiekko. Nimenhuudossa on kootusti tapahtumat kauden aikana, tarkista myös TPS juniorijääkiekon sivuilta harjoitusvuorot ( G09 KK ) Tapahtumiin hyvä ilmoittautua, että valmennus voi tarvittaessa muokata harjoituksia ja huolehtia, että peleissä on riittävästi pelaajia. Harjoituksiin tullaan sopivasti hyvissä ajoin ja peleihin 1h ennen, että ehditään lämmitellä ja rauhassa pukea varusteet ja edelleen valmistautua peliin.

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Moikka, Ilmoittautuminen Lyytin kautta alkaneen kauden toimintaan on syystä tai toisesta mennyt kiinni. Korjaamme parhaillaan vikaa, jotta ilmoittautumattomat pääsevät hoitamaan asiansa kuntoon. -Sami- (Melkein 3 vuotta sitten)

Päivitetty melkein 3 vuotta sitten

Jääkiekko
Turku
Pojat
70

West Coast Jaguars Nimenhuuto.com

West Coast Jaguars joukkueen tarkoituksena on pitää yllä harrastusluonteista jääkiekkotoimintaa. Joukkue, joka on perustettu 1997, on toiminut vuodesta 2002 alkaen rekisteröitynä yhdistyksenä. Jaguars harjoitukset ovat maanantaisin klo 21 Turun Kupittaan harjoitushallissa.

Joukkue etsii pelaajia: Ikää ja pelikokemusta tärkeämpiä ovat hyvä yhteishenki ja rento ote mailan va...

Pekka kirjoitti: Jonossa (4 kuukautta sitten)

Päivitetty 4 kuukautta sitten

Jääkiekko
Turku
Miehet
47

Pingvins Hockey Academy Nimenhuuto.com

Pingvins Hockey kasvaa jälleen uudella joukkueella. Raisiolainen joukkue joka jatkaa porskuttamista edelleen. Nyt meillä jo hienosti kasattuna toinen joukkue joka valitettavasti alkaa olemaan jo täynnä. Nyt tähän joukkoon etsitään lisää pelaajia.

Joukkue etsii pelaajia: Etsitään uusia pelaajia joukkoomme. Niin pakkeja, hyökkääjiä kuin molareita. ...

Päivitetty 8 kuukautta sitten

Jääkiekko
Turku
Sekajoukkue
7

Turku Vice Mayors Nimenhuuto.com

Kaupungin rennointa "lätkää"! Pelataan pääsääntöisesti Varissuolla lauantai-iltaisin.

Matti kirjoitti: Morjens! Autoni hajosi ja tattisin menopaluu kyytiä hallille Satakunnantien Tebbarin lähistöltä. Voisko kukaan poimia kyytiin? (Yli vuosi sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Höntsälätkä ja Jääkiekko
Turku
Ei asetettu
40

HC Momentum Nimenhuuto.com

HC Momentum

Jere kirjoitti: Kokoonpanoista Jatkossa sunnuntain aikana julkaistaan yhdet kokoonpanot. Jos tämän jälkeen jostain syystä putoaa porukkaa niin pudonneiden tilalle tulevat ottavat AINA heidän paikkansa. Jos kokoonpanot julkaistaessa on vajausta niin täytemiehet menevät siihen joukkueeseen, jossa on vapaa paikka. ... (4 kuukautta sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Jääkiekko
Turku
Miehet
36

Hokihemmot Nimenhuuto.com

Turun rokkaavin kiekkopumppu.

marko kirjoitti: Huomautus jokainen pelaaja hankkii itse halutessaan omakustanteisesti tuon ruokailu / juhliin oikeuttavan Survival paketin! Tästä ohjeistus myöhemmin. 90 eur sisältää turnausmaksun eli pelit. (4 kuukautta sitten)

Päivitetty 19 päivää sitten

Jääkiekko
Turku
Ei asetettu
33

OEM Hockey Nimenhuuto.com

OEM Hockey Tämä joukkue on kasattu hartaudella ja pitkien harjoitusleirien perusteella marraskuussa 2011.

Pietari kirjoitti: Vielä mahtuu mukaan, max 18+2 (20 päivää sitten)

Päivitetty 20 päivää sitten

Jääkiekko
Turku
Miehet
31

TENHO Nimenhuuto.com

KOTISIVUT: https://www.pursiaistentenho.com/

Marko kirjoitti: Moi Tänään 12.6. on Hobby- kiekon jäävuoro Raisiossa klo 20-21.30 ( 10€). Helle on aiheuttanut muutamia peruutuksia, joten kaivaittaisiin kipeästi 2-3 pelaajaa. Jukka, Samuli, Kimmo ja minä mukana täältä Tenhon ryhmästä. Laittaa viestä jos pääsette, Marko 0406877766 (22 päivää sitten)

Päivitetty 22 päivää sitten

Jääkiekko
Turku
Miehet
42

Kisurit F Nimenhuuto.com

Kisurit F1-10 ja F2-11 joukkueet

Roope kirjoitti: Roope siis menossa 2010 syntyneiden joukkoon, mut ilmotin näköjään tännekin, hah (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Jääkiekko
Turku
Sekajoukkue
47

KONKARIT Nimenhuuto.com

KOTISIVUT http://konkarit.sporttisaitti.com

Markku kirjoitti: MARLI AREENA JA JUISSI-HALLI SULJETTU ! Hallituksen 16.3.2020 tekemän linjauksen mukaisesti Marli Areena ja Juissi-halli suljetaan 18.3.2020 alkaen, hallit pidetään suljettuina 13. huhtikuuta 2020 asti. Tiedotamme jatkosta erikseen myöhemmin. Kiinteistö Oy Turun Monitoimihalli (4 kuukautta sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Jääkiekko
Turku
Miehet
125

Kiekko-67 F2 juniorit 08-09 Nimenhuuto.com

Treenataan täysillä ja pelataan täysillä. Reilun pelin säännöillä, kaukalossa kaikki peliin 💪

Lauri kirjoitti: Lauri tulee suoraan kaverin synttäreiltä. Oheiset jäävät väliin, pyritään olemaan paikalla 17.30. (Yli vuosi sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Jääkiekko
Turku
Sekajoukkue
27

JÄÄKARHUT ry Nimenhuuto.com

Harrastepohjainen jääkiekko ryhmä.

Mikko kirjoitti: Black Elias, Fellu, Dan Jussi, Antti, Jari Dino, Juha White Mikko, Arttu, Renni Rocket, Atte, Hannu Löfö, Däddy (4 kuukautta sitten)

Päivitetty 4 kuukautta sitten

Jääkiekko
Turku
Ei asetettu
40

Jääkotkat Nimenhuuto.com

Yhteydenotot mikko.matikka@live.fi

Timo kirjoitti: Pääsenkin tänään! Jos joku muu mokke jo sovittu tulemaan, nii laittakaa viestii (4 kuukautta sitten)

Päivitetty 4 kuukautta sitten

Jääkiekko
Turku
Miehet
32

Nahka Ässät Nimenhuuto.com

Turun kuumin lätkäjoukkue somessa!

Päivitetty 5 kuukautta sitten

Jääkiekko
Turku
Miehet
32

TuTo06 Nimenhuuto.com

TuTo 06 on juniorijääkiekkojoukkue 2006 syntyneille pojille ja tytöille. Joukkueen kotihalli on Varissuon jäähalli ja vaihtuvat harjoitusajat löydät TuTon kotisivuilta http://tutojuniorit.fi/fi/jaavuorot

Jesper kirjoitti: Pelkkä jää, tulee jalkapalloreeneistä suoraan jäälle. (Vuosi sitten)

Päivitetty 11 kuukautta sitten

Jääkiekko
Turku
Ei asetettu
41

TuTo05 Nimenhuuto.com

TuTo05 on juniorijääkiekkojoukkue 2005 ja 2004 syntyneille pojille ja tytöille. Joukkueen kotihalli on Varissuon jäähalli ja vaihtuvat harjoitusajat löydät TuTon kotisivuilta http://tutojuniorit.fi/fi/joukkueet/e/e05/e05

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Onni-Matias-Ville Oliver-Jaakko Malmberg Eino +06 apuja (Yli vuosi sitten)

Päivitetty 11 kuukautta sitten

Jääkiekko
Turku
Ei asetettu
27