Jääkiekko Turku

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Turku ja lajina on jääkiekko, jäkis, lätkä, kiekko ja icehockey. Niitä löytyy yhteensä 82 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: salibandy, jääkiekko, sähly, koripallo, lentopallo, futsal, pesäpallo, joukkuevoimistelu ja sulkapallo.

Katso lista koko maan jääkiekkojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - jääkiekko - Turku

Jääkiekko - Turku

HC Hurmos Nimenhuuto.com

HC Hurmos perustettiin vuonna 2003 Jouni Lehikoisen toimesta ja sai nimensä Timo Hantun oivalluksesta vuonna 2006. Joukkue on osallistunut useana kautena Paimion liiga B:n pelisarjaan. Turnausvoittopokaalit on pokattu vuonna 2007 ja 2012. Pelisarjan voitto tuli vuonna 2014. Haasteotteluita on pelattu mm. turkulaisia, paimiolaisia ja huittislaisia joukkueita vastaan. Harjoituspaikkanamme on vuodesta 2007 toiminut Kupittaan jäähallin harjoitushalli.

Joukkue etsii pelaajia: Tiedustele onko harjoitusringissämme tilaa: Timo Hanttu puh. 040 3417 391 Jou...

Timo kirjoitti: Hei! Kevätkauden viimeinen harkka sunnuntaina 23.4. Kiitos taasen kaikille hienoista liikuntakokemuksista! Impivaaran halliin kannattaa tulla ajoissa paikalle, hyvinkin 17.30 mennessä. Ainakin viimeksi oli jää vapaa. Toiseksi jo tässä vaiheessa kannattaa kysellä ulkopuolisia mukaan. Varmistetaan,... (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Jääkiekko
Turku
Miehet
26

Hc Lazy Ducks Nimenhuuto.com

Turkulainen kahden lapsuudenkaverin syksyllä 2009 perustama harrastejoukkue. Motto on, kunhan pelaillaan omaksi iloksemme ja kunnon ylläpitämiseksi, pääasia että kaikilla on hauskaa!!! Pääasiallinen lajimme on jääkiekko, tältä pohjalta joukkue on alunperin perustettu. Pelaamme Turussa Kupittaalla Länsirannikon harrastesarjaa.

Seppo kirjoitti: Oon siirtänyt kaikki out. Käykää ilmoittaa uudestaan in tai jos out niin joku kommentti että tiedetään että noteerattu. (8 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 2 kuukautta sitten

Jääkiekko
Turku
Miehet
14

Äijälätkä - TPS Juniorit Nimenhuuto.com

Äijälätkä on kaikille aikuisille TPS Juniorijääkiekko ry:n jäsenille tarkoitettu kerran viikossa pidettävä pelivuoro. Äijälätkä sopii hienosti kaikille, jotka haluavat pelata jääkiekkoa hyvässä seurassa ilman sen isompia tavoitteita. Aiempaa pelitaustaa ei tähän ryhmään pääsemiseksi tarvita.

Samuli kirjoitti: Matkoilla silloin, en pääse osallistumaan. (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Jääkiekko
Impivaaran Jäähalli, Turku
Miehet
34

TPS 09 Jääkiekko Nimenhuuto.com

TPS 09 jääkiekko. Nimenhuudossa on kootusti tapahtumat kauden aikana, tarkista myös TPS juniorijääkiekon sivuilta harjoitusvuorot ( G09 KK ) Tapahtumiin hyvä ilmoittautua, että valmennus voi tarvittaessa muokata harjoituksia ja huolehtia, että peleissä on riittävästi pelaajia. Harjoituksiin tullaan sopivasti hyvissä ajoin ja peleihin 1h ennen, että ehditään lämmitellä ja rauhassa pukea varusteet ja edelleen valmistautua peliin.

Christian kirjoitti: !!! TARVASJOKI INFO !!! Kuvat ja materiaalit osion Turnaukset kansioon on nyt tallennettu seuraavat tiedosto. TPS 09 Kokoonpanot_Tarvasjoki_2017-04.pdf (la sivulla 1 ja su sivulla 2) TPS 09 Peliohjelma_Tarvasjoki_2017-04.pdf Tarvasjoen Infopaketti_2017-04.pdf Molempina päivinä mustat ovat TPS 1 j... (4 kuukautta sitten)

Päivitetty 4 kuukautta sitten

Jääkiekko
Turku
Pojat
77

West Coast Killers Nimenhuuto.com

WCK eli West Coast Killers on jälleen heräämässä talvihorroksesta. WCK on 1900-luvulla perustettu jääkiekon tyylistä peliä pelaava joukkue. WCK on osallistunut lukuisiin turnauksiin ja tuottanut ainakin vastustajilleen suurta elämäniloa. Erilaisia mestaruuksia joukkueella on useita mutta turnauksista on saatu kaksi. Alkusäpinöissä oli mukana pari naispuolista pelaajaa mutta heidän ylivoimaisuus kentällä huomattiin, ja he siirtyivät nopeasti muihin tehtäviin. Joukkuessa on jäähdytetty jo monta loistavaa pelaajaa. Mainitaan vielä muutaman nimi heidän kunniakseen: Lammela, Nordlund, Karhu, Mattila, Kyyrönen, Mäki, Kari, Rauttamo jne... Osa heistä pystyy vielä kävelemään suhteellisen normaalisti. Saa nähdä tekeekö joku vielä kambäkin? WCK pelipaita on lähes maajoukkuetason pait

Tolppanen kirjoitti: Missä on tarkoitus pelata? (Yli vuosi sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Jääkiekko
Turku
Miehet
35

Punane Laaki Nimenhuuto.com

Kyseessä siis Varsinais-suomen länsirannikon todella rennoin joukkue, Punane Laaki. Joukkue koostuu pitkälti huonokuntoisista, vetelistä, nuorista ja komeista miehistä joilla on yhteisenä haaveena, päämääränä ja intohimona ollut luoda nousukiitoon johtava jääkiekkojoukkue suomen alimmalle mahdolliselle jääkiekko harrastesarjalle.

Jere kirjoitti: Onk jäitä viikoloppun? (Yli 3 vuotta sitten)

Päivitetty melkein 3 vuotta sitten

Jääkiekko
Turku
Miehet
23

Jääkotkat Nimenhuuto.com

Joukkueen yhteyshenkilö: Samuel Jalanne 040 575 9753

Joukkue etsii pelaajia: JÄÄKOTKAT etsii riveihinsä vahvistuksia Jos omat ranteet on ollu krampissa jo...

Harry kirjoitti: Valitettavasti Lauantain aika ei käy , muutakin elämää on kuin odottaa lauantai yön jäävuoroa. (30 päivää sitten)

Päivitetty 26 päivää sitten

Jääkiekko
Turku
Miehet
22

West Coast Jaguars Nimenhuuto.com

West Coast Jaguars joukkueen tarkoituksena on pitää yllä harrastusluonteista jääkiekkotoimintaa. Joukkue, joka on perustettu 1997, on toiminut vuodesta 2002 alkaen rekisteröitynä yhdistyksenä. Jaguars harjoitukset ovat maanantaisin klo 21 Turun Kupittaan harjoitushallissa.

Joukkue etsii pelaajia: Ikää ja pelikokemusta tärkeämpiä ovat hyvä yhteishenki ja rento ote mailan va...

Niklas kirjoitti: Pitääkö tämän vuoron kellonaika paikkaansa? (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Jääkiekko
Turku
Miehet
31

TPS -07 Nimenhuuto.com

2007 syntyneiden ikäryhmä. Uudet innokkaat pelaajat ovat tervetulleita mukaan! Ilmoittautumiset joukkueenjohtajalle. http://www.tps-juniorit.net

Jani kirjoitti: Terve, Seura-asujen sovituksen viimeinen päivä muuttuu niin, että ne pitää olla sovitettuna 22.6. mennessä. Tämä johtuu siitä, että Sport-Service ei ole saanut vielä noita lasten toppa-asujen sovituskokoja niille jotka haluavat toppa-asun tuulipuvun sijaan. Lasten toppa-asujen pitäisi olla sovite... (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Jääkiekko
Turku
Ei asetettu
59

TuTo 04 Nimenhuuto.com

TuTo 04 on Turun Toverit ry:n juniorijääkiekkojoukkue vuonna 2004 syntyneille pojille ja tytöille.

Juuso kirjoitti: Moi! Kevään/alkukesän oheisharjoittelujakso saatiin päätökseen eilen. Toiminta ja asenne on kevään harjoittelussa ollut hyvää koko porukan osalta ja kehitystä on tapahtunut eri osa-alueilla. Muutenkin ryhmässä tuntuu olevan hyvä ilmapiiri, mikä taas on näkynyt tekemisen laadussa. Omatoimijakson h... (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Jääkiekko
Turku
Ei asetettu
44

VS Rakentajat Nimenhuuto.com

Rakennusliiton sponssaama Hötsäkiekko porukka. Kaikki liiton jäsenet ovat tervetulleita pelaamaan, taitoihin, ikään tai sukupuoleen katsomatta.

Joukkue etsii pelaajia: Kaikki rakennusliiton jäsenet ovat tervetulleita pelaamaan höntsälätkää.liito...

jari kirjoitti: Onko muusikoiden vuorille varmistunut paikka sekä aika? (10 kuukautta sitten)

Päivitetty 10 kuukautta sitten

Jääkiekko
Turku, Kaarina, Raisio, Naantali
Sekajoukkue
27

tuto2007 Nimenhuuto.com

TUTO 07 Mukaan mahtuu vielä halukkaita, ilmoittautuminen osoitteessa: http://www.tutojuniorit.fi/fi/joukkueet/f/f07/ilmoittaudu

Joukkue etsii pelaajia: TuTo F07 on jääkiekkojoukkue vuonna 2007 ja sen jälkeen syntyneille pojille j...

Janne kirjoitti: Tervehdys kaikille. Elikkäs kaikkien 08-joukkueeseen siirtyvien on palautettava molemmat pelipaidat minulle viimeistään keskiviikkoon 24.8 mennessä. Tämä siksi koska paidat ovat 07-joukkueen ja 08-joukkueelle tulee uudet paidat. Olen paikalla varissuon jäähallilla tiistaina 23.8 klo 16-17.15 ja k... (11 kuukautta sitten)

Päivitetty 11 kuukautta sitten

Jääkiekko
Turku
Sekajoukkue
26

TPS Samit Nimenhuuto.com

Hauskaa jääkiekkoa hyvässä seurassa. TPS Samit

Eetu kirjoitti: Eetulla käsi kipsissä vielä ja liikuntakielto heinäkuun puoleenväliin (Noin 4 vuotta sitten)

Päivitetty melkein 4 vuotta sitten

Jääkiekko
Turku
Ei asetettu
11

HC TPS 2006 Nimenhuuto.com

2006 ikäryhmä jaetaan neljään joukkueeseen; Jursit, Upit, Jortsut ja Sepot. Harkkavuorot löytyvät osoitteesta: http://www.tps-juniorit.net riviltä E2 06, kannattaa varmistaa välillä myös sieltä...

Petteri kirjoitti: hei, Gold in the Net maalivahtileiri Kaarinan D-gate areenalla haluaisi 06 joukkueesta laukojia tällä viikolla iltapäivien jäävuoroille. 6 ensimmäistä ilmoittunutta pääsee mukaan. Ilmoittautuminen Antti Rautiolalle 040 8211467. Jääajat: Ti 4.7. 13.30- Ke-To 13.10-14.40 Pe 11.40-12.40 Paikalle 30m... (25 päivää sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Jääkiekko
Turku
Sekajoukkue
80

TuTo B2 Nimenhuuto.com

Joukkue hakee uusia pelaajia ryhmään! Jos olet kiinnostunut liittymään joukkueeseen, niin ota yhteyttä valmentajaan, Sami Lipponen 040-5447808 Lisätietoa joukkueesta TuTon nettisivuilla http://tutojuniorit.fi/fi/joukkueet/c/c1-white/c1-white

Rasmus kirjoitti: Moi! Rasmus on nyt toistuvasti valittanut polvikipua harkkojen jälkeen... Taitaa olla parempi että lepää hetken. (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Jääkiekko
Turku
Pojat
27

TuJe Nimenhuuto.com

Turun Jääkiekkotuomareiden treenikalanteri.

Sari kirjoitti: Hei! Keskiviikko on mulle huono päivä, kun pelaan silloin rantalenttistä. Joku muu päivä tulen kyllä lenkkarit vinkuen paikalle. (23 päivää sitten)

Päivitetty 6 päivää sitten

Jääkiekko
Turku
Sekajoukkue
25

Hokihemmot Nimenhuuto.com

Turun rokkaavin kiekkopumppu.

Marko kirjoitti: Ostojäät maksuun pojat eräpäivä meni jo. Auki mielestäni vielä seuraavilla Viljami, Ketoniemi, Elamo, Jöpä, Tuominen, Vuoristo, Riku, Kalle Virtanen. 60 euroa / peluri!! (10 päivää sitten)

Päivitetty 10 päivää sitten

Jääkiekko
Turku
Ei asetettu
47

TuTo06 Nimenhuuto.com

TuTo 06 on juniorijääkiekkojoukkue 2006 syntyneille pojille ja tytöille. Joukkueen kotihalli on Varissuon jäähalli ja vaihtuvat harjoitusajat löydät TuTon kotisivuilta http://tutojuniorit.fi/fi/jaavuorot

Erik kirjoitti: TSR Turku 2017 talkoot Lisätietoa antaa/ilmoittautuminen Mäkeläinen Ari 0400799732 Kasaus To 13.7 klo 10.00-18.00 15-20 hklöä Pe 14.7 klo 8.00-18.00 15-20 hklöä La 15.7 klo 8.00-18.00 15-20 hklöä Su 16.7 varapäivä (sovitaan erikseen edellisenä päivä) Ma 17.7 klo 8.00-18.00 15-20 hklöä Ti 18.7 klo... (17 päivää sitten)

Päivitetty 17 päivää sitten

Jääkiekko
Turku
Ei asetettu
34

TuTo 05 Nimenhuuto.com

TuTo 05 on juniorijääkiekkojoukkue 2005 syntyneille pojille ja tytöille. Joukkueen kotihalli on Varissuon jäähalli ja vaihtuvat harjoitusajat löydät TuTon kotisivuilta http://tutojuniorit.fi/fi/joukkueet/e/e05/e05

Juuso kirjoitti: Moi! Kevään/alkukesän oheisharjoittelujakso saatiin päätökseen eilen. Toiminta ja asenne on kevään harjoittelussa ollut hyvää koko porukan osalta ja kehitystä on tapahtunut eri osa-alueilla. Muutenkin ryhmässä tuntuu olevan hyvä ilmapiiri, mikä taas on näkynyt tekemisen laadussa. Omatoimijakson h... (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty 28 päivää sitten

Jääkiekko
Turku
Ei asetettu
47

TuTo-04 Blue Nimenhuuto.com

TuTo -04 kilpajoukkue. Monipuoliset harjoitukset niin jäällä kuin jään ulkopuolella eri liikuntapaikoissa Turussa ja Turun lähialueilla. Ota yhteyttä mikäli kiinnostuit ja haluat mukaan hyvähenkiseen joukkueeseen!

Päivitetty noin kuukausi sitten

Jääkiekko
Turku
Ei asetettu
29

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Jääkiekkojoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on jääkiekko on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.