Jääkiekko Turku

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Turku ja lajina on jääkiekko, jäkis, lätkä, kiekko ja icehockey. Niitä löytyy yhteensä 67 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: salibandy, jääkiekko, koripallo, lentopallo, sähly, futsal, pesäpallo, joukkuevoimistelu ja sulkapallo.

Katso lista koko maan jääkiekkojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

HC Hurmos Nimenhuuto.com

HC Hurmos perustettiin vuonna 2003 Jouni Lehikoisen toimesta ja sai nimensä Timo Hantun oivalluksesta vuonna 2006. Joukkue on osallistunut useana kautena Paimion liiga B:n pelisarjaan. Turnausvoittopokaalit on pokattu vuonna 2007 ja 2012. Pelisarjan voitto tuli vuonna 2014. Haasteotteluita on pelattu mm. turkulaisia, paimiolaisia ja huittislaisia joukkueita vastaan. Harjoituspaikkanamme on vuodesta 2007 toiminut Kupittaan jäähallin harjoitushalli.

Joukkue etsii pelaajia: Tiedustele onko harjoitusringissämme tilaa: Timo Hanttu puh. 040 3417 391 Jou...

Timo kirjoitti: Ovikoodilla hallille Kupittaan Jäähallilla on otettu käyttöön ovikoodi. Ovikoodilla aukeaa ulkoapäin katsottuna vasen ovi, jossa on vihreä ympyrä (oikeassa ovessa punainen ympyrä). Koodilaite seinällä ovista katsoen oikealla (seinustalla, jonka takana pukukopit). Koodi 1219. Koodi vaihtuu kuukaus... (6 päivää sitten)

Päivitetty 6 päivää sitten

Jääkiekko
Turku
Miehet
31

Kultarannan Liike Nimenhuuto.com

Ice hockey is a contact team sport played on ice, usually in a rink, in which two teams of skaters use their sticks to shoot a vulcanized rubber puck into their opponent's net to score points. The sport is known to be fast-paced and physical, with teams usually consisting of six players each: one goaltender, and five players who skate up and down the ice trying to take the puck and score a goal against the opposing team.

Ilari kirjoitti: Matkoilla (11 kuukautta sitten)

Päivitetty 9 kuukautta sitten

Jääkiekko
Turku
Miehet
52

Äijälätkä - TPS Juniorit Nimenhuuto.com

Äijälätkä on kaikille aikuisille TPS Juniorijääkiekko ry:n jäsenille tarkoitettu kerran viikossa pidettävä pelivuoro. Äijälätkä sopii hienosti kaikille, jotka haluavat pelata jääkiekkoa hyvässä seurassa ilman sen isompia tavoitteita. Aiempaa pelitaustaa ei tähän ryhmään pääsemiseksi tarvita.

Markku kirjoitti: Paappasen pasi tulossa toiseen maaliin. (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Jääkiekko
Impivaaran Jäähalli, Turku
Miehet
32

Hc Lazy Ducks Nimenhuuto.com

Turkulainen kahden lapsuudenkaverin syksyllä 2009 perustama harrastejoukkue. Motto on, kunhan pelaillaan omaksi iloksemme ja kunnon ylläpitämiseksi, pääasia että kaikilla on hauskaa!!! Pääasiallinen lajimme on jääkiekko, tältä pohjalta joukkue on alunperin perustettu. Pelaamme Turussa Kupittaalla Länsirannikon harrastesarjaa.

Peukkula kirjoitti: Pienellä varauksella tosin... (9 kuukautta sitten)

Päivitetty 9 kuukautta sitten

Jääkiekko
Turku
Miehet
14

TPS 09 Jääkiekko Nimenhuuto.com

TPS 09 jääkiekko. Nimenhuudossa on kootusti tapahtumat kauden aikana, tarkista myös TPS juniorijääkiekon sivuilta harjoitusvuorot ( G09 KK ) Tapahtumiin hyvä ilmoittautua, että valmennus voi tarvittaessa muokata harjoituksia ja huolehtia, että peleissä on riittävästi pelaajia. Harjoituksiin tullaan sopivasti hyvissä ajoin ja peleihin 1h ennen, että ehditään lämmitellä ja rauhassa pukea varusteet ja edelleen valmistautua peliin.

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Moikka, Ilmoittautuminen Lyytin kautta alkaneen kauden toimintaan on syystä tai toisesta mennyt kiinni. Korjaamme parhaillaan vikaa, jotta ilmoittautumattomat pääsevät hoitamaan asiansa kuntoon. -Sami- (Yli 2 vuotta sitten)

Päivitetty yli 2 vuotta sitten

Jääkiekko
Turku
Pojat
70

West Coast Jaguars Nimenhuuto.com

West Coast Jaguars joukkueen tarkoituksena on pitää yllä harrastusluonteista jääkiekkotoimintaa. Joukkue, joka on perustettu 1997, on toiminut vuodesta 2002 alkaen rekisteröitynä yhdistyksenä. Jaguars harjoitukset ovat maanantaisin klo 21 Turun Kupittaan harjoitushallissa.

Joukkue etsii pelaajia: Ikää ja pelikokemusta tärkeämpiä ovat hyvä yhteishenki ja rento ote mailan va...

Tomi kirjoitti: Paidat Valk Tero, Nicke, Myyry, Egi, Juhani, Jimi, Teemu Musta Hannu, Reunis, Hude, Teijo, Jonne, Pera, Valtteri (7 päivää sitten)

Päivitetty 7 päivää sitten

Jääkiekko
Turku
Miehet
40

Pingvins Hockey Academy Nimenhuuto.com

Pingvins Hockey kasvaa jälleen uudella joukkueella. Raisiolainen joukkue joka jatkaa porskuttamista edelleen. Nyt meillä jo hienosti kasattuna toinen joukkue joka valitettavasti alkaa olemaan jo täynnä. Nyt tähän joukkoon etsitään lisää pelaajia.

Joukkue etsii pelaajia: Etsitään uusia pelaajia joukkoomme. Niin pakkeja, hyökkääjiä kuin molareita. ...

Päivitetty 24 päivää sitten

Jääkiekko
Turku
Sekajoukkue
7

Turku Vice Mayors Nimenhuuto.com

Kaupungin rennointa "lätkää"! Pelataan pääsääntöisesti Varissuolla lauantai-iltaisin.

Matti kirjoitti: Morjens! Autoni hajosi ja tattisin menopaluu kyytiä hallille Satakunnantien Tebbarin lähistöltä. Voisko kukaan poimia kyytiin? (Vuosi sitten)

Päivitetty vuosi sitten

Höntsälätkä ja Jääkiekko
Turku
Ei asetettu
38

Kisurit F Nimenhuuto.com

Kisurit 2011 joukkue

Aarre kirjoitti: 1 (9 päivää sitten)

Päivitetty noin 17 tuntia sitten

Jääkiekko
Turku
Sekajoukkue
46

JÄÄKARHUT ry Nimenhuuto.com

Harrastepohjainen jääkiekko ryhmä.

Niklas kirjoitti: Voin tänään tulla hoitamaan tuomarin virkaa, niin pääsee sammalla vähän koittamaan mitä polvi meinaa taas luistelusta. (3 päivää sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Jääkiekko
Turku
Ei asetettu
40

HC Momentum Nimenhuuto.com

HC Momentum

Jere kirjoitti: Nyt on jonkin verran tullut taas tapauksia, joissa on ilmottauduttu in ja ei ollakkaan saavuttu jäille. Tästä eteenpäin, jos olet ilmottautunut jäille ja jätät saapumatta paikalle ilmoittamatta, niin maksat 5€ joukkueen tilille sakkona. Näin pyritään vähentämään näitä tapauksia ja annetaan niille... (17 päivää sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Jääkiekko
Turku
Miehet
35

Hokihemmot Nimenhuuto.com

Turun rokkaavin kiekkopumppu.

marko kirjoitti: Keväälle kansainvälistä turnausta oheisohjelmineen. After Partyissä mm. Amanda Harkimo https://www.gameresultsonline.com/beerleague/helsinki-battle/pages/join-the-tournament https://www.gameresultsonline.com/beerleague/helsinki-battle/pages/join-the-tournament (17 päivää sitten)

Päivitetty 6 päivää sitten

Jääkiekko
Turku
Ei asetettu
42

Jääkotkat Nimenhuuto.com

Yhteydenotot mikko.matikka@live.fi

Matti kirjoitti: + niko marjunen (7 päivää sitten)

Päivitetty 7 päivää sitten

Jääkiekko
Turku
Miehet
32

KONKARIT Nimenhuuto.com

KOTISIVUT http://konkarit.sporttisaitti.com

Päivitetty 7 päivää sitten

Jääkiekko
Turku
Miehet
135

OEM Hockey Nimenhuuto.com

OEM Hockey Tämä joukkue on kasattu hartaudella ja pitkien harjoitusleirien perusteella marraskuussa 2011.

Samppa kirjoitti: En pääsekään huomenna ku tulin kipeeksi. Pääseekö Timo tai Timo? (24 päivää sitten)

Päivitetty 9 päivää sitten

Jääkiekko
Turku
Miehet
32

TENHO Nimenhuuto.com

KOTISIVUT: https://www.pursiaistentenho.com/

Päivitetty 9 päivää sitten

Jääkiekko
Turku
Miehet
39

Kiekko-67 F2 juniorit 08-09 Nimenhuuto.com

Olemme harrasteporukka, jonka mottona on "Ilon kautta, reilua peliä unohtamatta!" :) Mukaan mahtuu vielä uusia pelaajia sekä tyttöjä että poikia!

Lauri kirjoitti: Lauri tulee suoraan kaverin synttäreiltä. Oheiset jäävät väliin, pyritään olemaan paikalla 17.30. (9 kuukautta sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Jääkiekko
Turku
Sekajoukkue
28

TuTo06 Nimenhuuto.com

TuTo 06 on juniorijääkiekkojoukkue 2006 syntyneille pojille ja tytöille. Joukkueen kotihalli on Varissuon jäähalli ja vaihtuvat harjoitusajat löydät TuTon kotisivuilta http://tutojuniorit.fi/fi/jaavuorot

Jesper kirjoitti: Pelkkä jää, tulee jalkapalloreeneistä suoraan jäälle. (8 kuukautta sitten)

Päivitetty 4 kuukautta sitten

Jääkiekko
Turku
Ei asetettu
41

TuTo05 Nimenhuuto.com

TuTo05 on juniorijääkiekkojoukkue 2005 ja 2004 syntyneille pojille ja tytöille. Joukkueen kotihalli on Varissuon jäähalli ja vaihtuvat harjoitusajat löydät TuTon kotisivuilta http://tutojuniorit.fi/fi/joukkueet/e/e05/e05

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Onni-Matias-Ville Oliver-Jaakko Malmberg Eino +06 apuja (9 kuukautta sitten)

Päivitetty 4 kuukautta sitten

Jääkiekko
Turku
Ei asetettu
27

TuTo B Challenger Nimenhuuto.com

Joukkue hakee uusia pelaajia ryhmään! Jos olet kiinnostunut liittymään joukkueeseen, niin ota yhteyttä valmentajaan, Toni Kotilainen, 0400 608027 Lisätietoa joukkueesta TuTon nettisivuilla http://tutojuniorit.fi/fi/joukkueet/b/b2/joukkue

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Moi! Rasmus on nyt toistuvasti valittanut polvikipua harkkojen jälkeen... Taitaa olla parempi että lepää hetken. (Yli 2 vuotta sitten)

Päivitetty 7 kuukautta sitten

Jääkiekko
Turku
Pojat
13