Harrastekiekko­joukkueita

Harrastekiekko on hieno laji. Tämä lista kattaa ne joukkueet, joiden lajina on harrastekiekko. Joukkueita löytyy sekä tytöille ja pojille että naisilla ja miehille. Sarjatasot vaihtelevat puulaakisarjasta divariin ja liigaan.

Tsekkaa tästä listasta myös ne harrastekiekko­joukkueet, jotka hakevat uusia pelaajia riveihinsä. Pelaajapörssissä ilmoituksen julkaisseet joukkueet on merkattu erikseen. Katso sopiva joukkue ja ilmoittaudu mukaan harrastekiekko­peliin.

Toki merkkaamattomiinkin harrastekiekkojoukkueisiin voi olla yhteydessä. Katso joukkueen yhteystiedot kyseisen porukan Nimenhuuto-sivulta. Joukkueen sivulta löytyy usein myös ikäluokka eli minkä ikäisten tai minä vuonna syntyneiden porukasta on kyse. Joukkueen Nimenhuuto-sivulla on tietoa myös pelipaikoista.

Ota Nimenhuuto.com käyttöön omalle joukkuelleesi, niin pääset hyödyntämään laajaa valikoimaa hyödyllisiä ominaisuuksia.

Tässä listassa joukkueita on 37 ja niissä on yhteensä yli 740 pelaajaa.

Harrastekiekko: joukkueet kartalla
Kartta - harrastekiekko

Jo 37 harrastekiekkojoukkuetta käyttää Nimenhuutoa. Perusta oman joukkueen ilmaiset kotisivut.

Luisteluklinikka-HokiTiikerit Nimenhuuto.com

Aikuinen nainen 30 ++! Haluaisitko uuden monipuolisen liikuntamuodon naisten harrastejääkiekosta? Tai onko laji jo tuttu entuudestaan ja etsit joukkuetta, joka harjoittelee ja pelaa tosissaan, mutta aina pilke silmäkulmassa, mahdollisia naurun lähteitä hukkaamatta. Ja koska meillä usea pelaaja on aloittanut harrastuksen vasta aikuisiässä, naurunaiheita riittää :)

Joukkue etsii pelaajia: Pelejä pelaamme pari kertaa kuukaudessa, treeneissä Hernesaaren jäähallissa h...

Eini kirjoitti: Flunssassa ja nyt poskiontelotulehdus, joudun oleen viel ens viikon poissa treeneistä (16 päivää sitten)

Päivitetty noin 12 tuntia sitten

Jääkiekko ja Harrastekiekko
Helsinki
Naiset
53

KemijärvenHarrasteKiekko Nimenhuuto.com

Jäätreenit Wirta-areenalla: Ma ja Ke klo 20.45-22 TeamApaja on Facebook: https://www.facebook.com/ApajaTeam Spartans on Facebook: https://www.facebook.com/pages/Spartans/1407578042818600 PELIPASSIT JA VAKUUTUKSET: http://www.finhockey.fi/palvelut/pelipassit/ Yhteystiedot Team Apaja Yhteyshenkilö/Joukkueen johtaja: Jukka Kamunen Email: teamapaja(at)gmail.com Spartans Yhteyshenkilö/Joukkueen johtaja: Pasi Vierelä Email: spartans.kemijarvi(at)gmail.com Joukkueen sisäiset viestit löytyy yläsivulta Viestit-valikon alta.

Joukkue etsii pelaajia: Tervetuloa pelaamaan jääkiekkoa ikiliikkujan tyyliin. Pelaamaan pääset osalli...

Jukka kirjoitti: Posiolaiset kyseli olisiko Apajalla kiinnostusta pelata harkka peli 2.12 Posiolla järjestettävässä joulunavausjuhlassa. Kyseessä olisi yksi peli. Peliaika 2*30 Min. tehokasta ja välissä jäädytystauko. Kommentoikaa In/out mahdollisimman pian. T:Poika (7 päivää sitten)

Päivitetty 6 päivää sitten

Jääkiekko ja Harrastekiekko
Kemijärvi
Miehet
73

Kulosaari Flying Catchers Nimenhuuto.com

Seuran jäsenet koostuvat helsingiläisistä liikunnan harrastajista. Pelaamme lajia kuin lajia eri harrastejoukkueita vastaan tuhansien harjoitelutuntien kokemuksella. Joukkeen liikunnallinen tavoite saavutetaan kankeuden ja ketteryyden yhdistelmänä, unohtamatta vuosikymmenien saatossa kehittynyttä peliälyä.

Heikki kirjoitti: Moi, jos joku oli kiinnostunut 4 divarista ja haluais tulla kokeilemaan pelaamista Wolverines Pink joukkueeseen niin laittakaa mulle yhteystiedot (nimi, email, puhelin) niin laitan ne eteenpäin. Mut saa kiinni heikki.kuusirati@headstart.fi (2 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 2 kuukautta sitten

Jalkapallo, Amerikkalainen jalkapallo, Pesäpallo ja Harrastekiekko
Kulosaari Helsinki
Sekajoukkue
39

Kendokings Nimenhuuto.com

Atleettinen jääkiekkojoukkue, jonka liike on välillä niin sulavaa, että luulisi kentällä viilettävän kasaMaaliman tähtiä, mutta ei. Kentällä todellisuudessa on Keski-Suomen sydämmestä eli Viitasaarelta tuleva KENDOKINGS. Joukkueen vahvuuksiin voidaan lukea; VAHVA puolustuspeli, viivelähdöt, tolppaohjaus ja timanttinen kakkosmaalivahti. Monesti joukkue hakee voittoja myös jälkipeleissä ja n. puolenvuoden pystyssä olon aikana jälki on ollut murhaavaa varsinkin "yönpikkutuntien" peleissä. https://kendokings.nimenhuuto.com/sponssi Tilinumero: FI91 5520 0120 0662 87

Joonas kirjoitti: https://kendokings.nimenhuuto.com/events/9119924 Käykäähä kaikki laittamassa ittenne joko in/out! (10 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Taitoluistelu, Miekkailu ja Harrastekiekko
Tp Areena
Miehet
33

KJT HARKE Nimenhuuto.com

KJT:n uusin harrasteporukka, joka perustettiin syksyllä 2012. Harkkavuoro klo 21:30-22:45 Keravalla uudessa harjoitushallissa. Lisätiedot KJTHARKE@gmail.com

Sami kirjoitti: Kentälle. (7 päivää sitten)

Päivitetty 7 päivää sitten

Harrastekiekko
Kerava Tuusula
Ei asetettu
34

Tarmo Pipo Nimenhuuto.com

Tarmon pipo/harrastelätkä Syksy 2017 - kevät 2018 vakiovuoro Malmin jäähallissa.

Harri kirjoitti: Lauantaina Hernesaaressa 15:20-16:50 taas tilaa muutamalle kenttäpelaajalle. Tällä hetkellä 15+1 eli toinen maalivahti vielä hakusessa. Hinta 10€/kenttäpelaaja, jos tuot elävän veskarin pääset ilmaiseksi ja about saman tasoista peliä kuin näilläkin vuoroilla. Kuittaukset mulle (puhelin/whatsapp) ... (11 päivää sitten)

Päivitetty 11 päivää sitten

Pipolätkä ja Harrastekiekko
Helsinki
Ei asetettu
88

HARMAAT PANTTERIT Nimenhuuto.com

HARMAAT PANTTERIT huolehtii Mikkelin alueen harrasteliigat ry (MAHL) +35 ikäri liikunnasta. Asiasta voi tiedustella lisää laittamalla postia mm. info@mahl.fi tai salibandy@mahl.fi osoitteisiin. Tutustu myös www.mahl.fi sivustoihin.

Joukkue etsii pelaajia: HARMAAT PANTTERIT huolehtii Mikkelin alueen harrasteliigat ry (MAHL) +35 ikäm...

Mika kirjoitti: Hei! MAHL +40 säbä sarja saadaan ensikertaa käyntiin tällä kaudella! 5 joukkueen kaksikertainen sarja pelataan Rantakeitaalla 4 viikonloppuna. Pelipäiviä ovat LA 22.11 klo 11.30-14.50 LA 13.12 klo 11.30-14.50 LA 24.1 klo 11.30-14.50 SU 8.2 klo 15.00-18.20 Mikäli sinulla ei ole vielä joukkuetta, m... (Noin 3 vuotta sitten)

Päivitetty noin 3 vuotta sitten

Jalkapallo, Harrastekiekko, Salibandy, Pesäpallo, Koripallo, Lentopallo, Joukkuevoimistelu ja Yleisurheilu
Mikkeli
Miehet
23

Warriors37 Nimenhuuto.com

Rovaniemeläisten hellareitten ja muiden jääkiekkoon hurahtaneiden perustama höntsäjoukkue Not with skill but with will. Not that great but in faith. Maksut reeneistä 8e/kerta. Tili: FI47 5641 0820 0857 06

Andrei kirjoitti: Today 19.11.2017 BLUE: MarkkuA-SamuelA-AndreiV SamuelR-EemeliE-SakuY MiikaV-NikoP MikaS-SamiH TuomasA(MV) WHITE: OlliJ-Toni-ToniH AtteA-AriL-TomiR Jouni-AtteM AnttiK-TeroT KariT(MV) (1 päivä sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Harrastekiekko
Rovaniemi
Ei asetettu
65

Pesä Nimenhuuto.com

Imatran huonoin jääkiekkojoukkue. Harrastekiekkoa vuodesta 2009 alkaen.

Marko kirjoitti: Rämön Toni tulee ja ehkä Julle (4 päivää sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Jääkiekko, Harrastekiekko ja Lätkä
Imatra
Miehet
36

Gr IFK GG Nimenhuuto.com

Harrastekiekkoa Granissa

Pasi kirjoitti: Mukana jos mahtuu joukkueeseen (5 päivää sitten)

Päivitetty 5 päivää sitten

Harrastekiekko
Grani
Miehet
144

KiekkoBoys Nimenhuuto.com

Maksut HC Kiekkoboys ry tilille Op Liminka FI82 5233 0820 0453 16 - käytä viitenumeroa maksuissa (halvempi) o koppi 2998 o su-vuoro 3010 o haukkasarjan pelivuoro 3007 o to-vuoro 3023

Jukka kirjoitti: Näillä näkymin (5 päivää sitten)

Päivitetty 5 päivää sitten

Harrastekiekko
Liminka
Ei asetettu
46

JD jääkiekko Nimenhuuto.com

Itä-Suomen alimman kiekkosarjan häntäpään joukkue.

Pasi kirjoitti: Onko maalivahtia? (9 kuukautta sitten)

Päivitetty 9 päivää sitten

Jääkiekko ja Harrastekiekko
Joensuu
Miehet
28

eph Nimenhuuto.com

Harrastekiekkoa jo vuodesta 1996 alkaen

Arto kirjoitti: Huomio! Pelimaksu sarjapeleistä on 120e/hlö. Eräpäivä 15.10! Kattaa sarjapelit, toimitsija, sarjamaksun, tuomari ja jääkulut. Yksittäisistä maksuista on sovittu erikseen parin pelaajan kanssa niin maksu samoin tilille suoraan: FI4080002136558128. Mikäli aikaisempia maksuja on rästissä jollain nii... (2 kuukautta sitten)

Päivitetty 14 päivää sitten

Harrastekiekko
Kuopio
Miehet
25

Sledgehammer Hockey Nimenhuuto.com

harrastekiekko 4ever...

Jouni kirjoitti: Polvivamma (15 päivää sitten)

Päivitetty 15 päivää sitten

Harrastekiekko
Hanko
Sekajoukkue
48

Mustahaukat Nimenhuuto.com

Harrastejääkiekkoa Oulussa Kiekko-haukkojen sarjassa!

Päivitetty 16 päivää sitten

Harrastekiekko
Oulu
Miehet
21

köppäukot Nimenhuuto.com

Ahmojen harrastejoukkue. Reeneissä pääasiassa keskitytään pelaamiseen, sekä toisten neuvomiseen. Rosteri toistaiseksi täynnä.

Tuomo kirjoitti: Ei ehdi alkuun, noin 20.00 paikalla. (23 päivää sitten)

Päivitetty 17 päivää sitten

Harrastekiekko
Haukipudas
Ei asetettu
25

Seger Hockey Nimenhuuto.com

Kevyesti alueen parasta norjalaistyyppistä harrastejääkiekkoa!

Lauri kirjoitti: Huomio. Ensi viikon peli peruttu, koska KuoLo ei saanut sinne tarpeeksi pelaajia. L (2 kuukautta sitten)

Päivitetty 2 kuukautta sitten

Harrastekiekko ja Jääkiekko
Kuopio
Ei asetettu
38

Kuivaniemen Yritys Nimenhuuto.com

Kuivaniemen Yritys ry. http://kuivaniemenyritys.sporttisaitti.com

Päivitetty 9 kuukautta sitten

Salibandy ja Harrastekiekko
Kuivaniemi
Sekajoukkue
25

Ramboll Harrastekiekko Nimenhuuto.com

http://www.ramboll.fi/

Petri kirjoitti: Löytyykö innostusta keskiviikkoaamuina käydä hönsäämässä Rotevalaisten kanssa? Käykää kuittaamassa Nimenhuutoon jos kiinnostaa! Vuoroka taisi olla vielä toukokuun ajan, Paikkana Malmi 7-8 (Yli vuosi sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Harrastekiekko
Espoo
Ei asetettu
38

Pantterit Höntsä Nimenhuuto.com

Ari kirjoitti: Mustat: joonas, teppo, joksu, jukka u, tomi, saku, pekka ja erkki Valkoiset: hannu, petteri, emil, jukka p, manu, ville, marko ja jorkka 2-4 äijää lisää ois hyvä, kysykää ja ilmoitus nimenhuutoon jos saatte! (Noin 14 tuntia sitten)

Päivitetty noin 9 tuntia sitten

Harrastekiekko
Rovaniemi
Ei asetettu
40

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Harrastekiekkojoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on harrastekiekko on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.