Harrastekiekko­joukkueita

Harrastekiekko on hieno laji. Tämä lista kattaa ne joukkueet, joiden lajina on harrastekiekko. Joukkueita löytyy sekä tytöille ja pojille että naisilla ja miehille. Sarjatasot vaihtelevat puulaakisarjasta divariin ja liigaan.

Tsekkaa tästä listasta myös ne harrastekiekko­joukkueet, jotka hakevat uusia pelaajia riveihinsä. Pelaajapörssissä ilmoituksen julkaisseet joukkueet on merkattu erikseen. Katso sopiva joukkue ja ilmoittaudu mukaan harrastekiekko­peliin.

Toki merkkaamattomiinkin harrastekiekkojoukkueisiin voi olla yhteydessä. Katso joukkueen yhteystiedot kyseisen porukan Nimenhuuto-sivulta. Joukkueen sivulta löytyy usein myös ikäluokka eli minkä ikäisten tai minä vuonna syntyneiden porukasta on kyse. Joukkueen Nimenhuuto-sivulla on tietoa myös pelipaikoista.

Ota Nimenhuuto.com käyttöön omalle joukkuelleesi, niin pääset hyödyntämään laajaa valikoimaa hyödyllisiä ominaisuuksia.

Tässä listassa joukkueita on 36 ja niissä on yhteensä yli 720 pelaajaa.

Harrastekiekko: joukkueet kartalla
Kartta - harrastekiekko

Jo 36 harrastekiekkojoukkuetta käyttää Nimenhuutoa. Perusta oman joukkueen ilmaiset kotisivut.

KemijärvenHarrasteKiekko Nimenhuuto.com

Jäätreenit Wirta-areenalla Ma Spartans 21-22 Ke Apaja (+35) 21-22 Pe Spartans 20-21 Yhteinen vuoro 21-22 TeamApaja on Facebook: https://www.facebook.com/ApajaTeam Spartans on Facebook: https://www.facebook.com/pages/Spartans/1407578042818600 PELIPASSIT JA VAKUUTUKSET: http://www.finhockey.fi/palvelut/pelipassit/ Yhteystiedot Team Apaja Yhteyshenkilö/Joukkueen johtaja: Veijo Alaluusua Email: teamapaja(at)gmail.com Spartans Yhteyshenkilö/Joukkueen johtaja: Pasi Vierelä Email: spartans.kemijarvi(at)gmail.com Joukkueen sisäiset viestit löytyy yläsivulta Viestit-valikon alta.

Joukkue etsii pelaajia: Tervetuloa pelaamaan jääkiekkoa ikiliikkujan tyyliin. Pelaamaan pääset osalli...

Tapio kirjoitti: Tänään jalitsua klo19.00. Levittäkää sanaa, kaikki tervetulleita!! (3 päivää sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Jääkiekko ja Harrastekiekko
Kemijärvi
Miehet
68

Luisteluklinikka-HokiTiikerit Nimenhuuto.com

Aikuinen nainen 30 ++! Haluaisitko uuden monipuolisen liikuntamuodon naisten harrastejääkiekosta? Tai onko laji jo tuttu entuudestaan ja etsit joukkuetta, joka harjoittelee ja pelaa tosissaan, mutta aina pilke silmäkulmassa, mahdollisia naurun lähteitä hukkaamatta. Ja koska meillä usea pelaaja on aloittanut harrastuksen vasta aikuisiässä, naurunaiheita riittää :)

Joukkue etsii pelaajia: Pelejä pelaamme HokiTiikerit -nimellä pari kertaa kuukaudessa, treeneissä Her...

Miia kirjoitti: Tuija Peltonen tiedottaa: huomenna sunnuntaina klo 10.10 peli KiVaa vastaan kansainvälisessä turnauksessa. Paikalla klo 9.10. (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 2 kuukautta sitten

Jääkiekko ja Harrastekiekko
Helsinki
Naiset
53

Kulosaari Flying Catchers Nimenhuuto.com

Seuran jäsenet koostuvat helsingiläisistä liikunnan harrastajista. Pelaamme lajia kuin lajia eri harrastejoukkueita vastaan tuhansien harjoitelutuntien kokemuksella. Joukkeen liikunnallinen tavoite saavutetaan kankeuden ja ketteryyden yhdistelmänä, unohtamatta vuosikymmenien saatossa kehittynyttä peliälyä.

Ari kirjoitti: No nyt tajusin että mulla on siirtynyt duunijuttu tähän päivään....Luulin äänestäneeni lauantaita kyllä. (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty 11 päivää sitten

Jalkapallo, Amerikkalainen jalkapallo, Pesäpallo ja Harrastekiekko
Kulosaari Helsinki
Sekajoukkue
28

Kendokings Nimenhuuto.com

Atleettinen jääkiekkojoukkue, jonka liike on välillä niin sulavaa, että luulisi kentällä viilettävän kasaMaaliman tähtiä, mutta ei. Kentällä todellisuudessa on Keski-Suomen sydämmestä eli Viitasaarelta tuleva KENDOKINGS. Joukkueen vahvuuksiin voidaan lukea; VAHVA puolustuspeli, viivelähdöt ja timanttinen kakkosmaalivahti. Monesti joukkue hakee voittoja myös jälkipeleissä ja n. puolenvuoden pystyssä olon aikana jälki on ollut murhaavaa varsinkin "yönpikkutuntien" peleissä. https://kendokings.nimenhuuto.com/sponssi Tilinumero: FI91 5520 0120 0662 87

Joonas kirjoitti: https://kendokings.nimenhuuto.com/events/9119924 Käykäähä kaikki laittamassa ittenne joko in/out! (4 kuukautta sitten)

Päivitetty 4 kuukautta sitten

Taitoluistelu, Miekkailu ja Harrastekiekko
Tp Areena
Miehet
30

KJT HARKE Nimenhuuto.com

KJT:n uusin harrasteporukka, joka perustettiin syksyllä 2012. Harkkavuoro klo 21:30-22:45 Keravalla uudessa harjoitushallissa. Lisätiedot KJTHARKE@gmail.com

Jari kirjoitti: Aika paha räkis (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Harrastekiekko
Kerava Tuusula
Ei asetettu
46

HARMAAT PANTTERIT Nimenhuuto.com

HARMAAT PANTTERIT huolehtii Mikkelin alueen harrasteliigat ry (MAHL) +35 ikäri liikunnasta. Asiasta voi tiedustella lisää laittamalla postia mm. info@mahl.fi tai salibandy@mahl.fi osoitteisiin. Tutustu myös www.mahl.fi sivustoihin.

Joukkue etsii pelaajia: HARMAAT PANTTERIT huolehtii Mikkelin alueen harrasteliigat ry (MAHL) +35 ikäm...

Mika kirjoitti: Hei! MAHL +40 säbä sarja saadaan ensikertaa käyntiin tällä kaudella! 5 joukkueen kaksikertainen sarja pelataan Rantakeitaalla 4 viikonloppuna. Pelipäiviä ovat LA 22.11 klo 11.30-14.50 LA 13.12 klo 11.30-14.50 LA 24.1 klo 11.30-14.50 SU 8.2 klo 15.00-18.20 Mikäli sinulla ei ole vielä joukkuetta, m... (Yli 2 vuotta sitten)

Päivitetty yli 2 vuotta sitten

Jalkapallo, Harrastekiekko, Salibandy, Pesäpallo, Koripallo, Lentopallo, Joukkuevoimistelu ja Yleisurheilu
Mikkeli
Miehet
25

Pesä Nimenhuuto.com

Imatran huonoin jääkiekkojoukkue. Harrastekiekkoa vuodesta 2009 alkaen.

Teemu kirjoitti: sairaslomalla,tulen vain saunomaan. (26 päivää sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Jääkiekko, Harrastekiekko ja Lätkä
Imatra
Miehet
42

Gr IFK GG Nimenhuuto.com

Harrastekiekkoa Granissa

Stefan kirjoitti: Veskareita huomiseksi. Kipinkapin kaikko häkkärit (11 päivää sitten)

Päivitetty 11 päivää sitten

Harrastekiekko
Grani
Miehet
142

Mustahaukat Nimenhuuto.com

Harrastejääkiekkoa Oulussa Kiekko-haukkojen sarjassa!

Jouko kirjoitti: Moro…turnausmaksu on 24,60 euroa, viitenumero 1517. Saaja Kiekko-Haukat 96 ry. Tilinumero on NORDEA FI33 1107 3000 6342 57 Voidaan maksaa myös paikan liikuntaseteleillä yms… Ohjelma on elänyt jälleen kerran kun osa tulee ja osa menee… saatko sanaa eteenpäin kun mulla sähköposti tökkii… (24 päivää sitten)

Päivitetty 11 päivää sitten

Harrastekiekko
Oulu
Miehet
23

eph Nimenhuuto.com

Harrastekiekkoa jo vuodesta 1996 alkaen

Arto kirjoitti: Huomio! Kesäkauden maksu on 26e per ukko. Maksu tilille FI4080002136558128. Eräpäivä heti. Mikäli kevätkauden maksu puuttuu vielä joltain niin pikimmiten maksuun sekin. Huolehtikaa maksut! (14 päivää sitten)

Päivitetty 13 päivää sitten

Harrastekiekko
Kuopio
Miehet
27

Sledgehammer Hockey Nimenhuuto.com

harrastekiekko 4ever...

Anu kirjoitti: Kiitos kaudesta! Hauskaa Vappua ja hyvää kesää kaikille! Syksyllä jatketaan ;) (26 päivää sitten)

Päivitetty 26 päivää sitten

Harrastekiekko
Hanko
Sekajoukkue
41

JD jääkiekko Nimenhuuto.com

Itä-Suomen alimman kiekkosarjan häntäpään joukkue.

Pasi kirjoitti: Onko maalivahtia? (3 kuukautta sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Jääkiekko ja Harrastekiekko
Joensuu
Miehet
26

Warriors37 Nimenhuuto.com

Rovaniemeläisten hellareitten ja muiden jääkiekkoon hurahtaneiden perustama höntsäjoukkue Not with skill but with will. Not that great but in faith. Maksut reeneistä 8e/kerta. Tili: FI75 1134 3500 4055 69

Andrei kirjoitti: Today 23.04.2017 BLUE MarkkuA - AnttiM - AndreiV MikaelK - Joni A - MarkkusA NikkoP- MiikaV AleksiT - JoniK Atte(MV) WHITE NikoF - Toni - OlliJ Asso - EemeliE - AleksandrG JuhoP - VilleP AnttiK - WiljamA Kari(MV) (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Harrastekiekko
Rovaniemi
Ei asetettu
57

Seger Hockey Nimenhuuto.com

Kevyesti alueen parasta norjalaistyyppistä harrastejääkiekkoa!

Timo kirjoitti: Hei! Tänään olisi Yaran vuoro klo 14:30-15:30 tuplilla ja sinne mahtuisi pelaajia. Mustaa/valkeeta paitaa mukaan, vuoro ei maksa mitään. Ilmoittautuminen minulle viestinä numeroon 0443602490 (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Harrastekiekko ja Jääkiekko
Kuopio
Ei asetettu
41

köppäukot Nimenhuuto.com

Ahmojen harrastejoukkue. Reeneissä pääasiassa keskitytään pelaamiseen, sekä toisten neuvomiseen. Rosteri toistaiseksi täynnä.

Jarmo kirjoitti: Aamulla aikaisin. Rinteeseen jo to. (2 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 2 kuukautta sitten

Harrastekiekko
Haukipudas
Ei asetettu
24

Kuivaniemen Yritys Nimenhuuto.com

Kuivaniemen Yritys ry. http://kuivaniemenyritys.sporttisaitti.com

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Salibandy ja Harrastekiekko
Kuivaniemi
Sekajoukkue
25

Ramboll Harrastekiekko Nimenhuuto.com

http://www.ramboll.fi/

Petri kirjoitti: Löytyykö innostusta keskiviikkoaamuina käydä hönsäämässä Rotevalaisten kanssa? Käykää kuittaamassa Nimenhuutoon jos kiinnostaa! Vuoroka taisi olla vielä toukokuun ajan, Paikkana Malmi 7-8 (Vuosi sitten)

Päivitetty vuosi sitten

Harrastekiekko
Espoo
Ei asetettu
38

Nakit Nimenhuuto.com

Kosti kirjoitti: Kiinnostaako salibändy/sähly? 1 tunnin vuoro on nyt kaverin toimesta varattu uudesta Ounasrinteen salista sunnuntaisin klo 18-19 28.5-30.7 väliselle ajalle eli 10 kertaa ja hinta on jotain 26euroa/tunti. Tarkoitus on saada vakioilmoittautuneita 20-25 koska käytössä on iso sali eli 5 vastaan 5 voi... (1 päivä sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Harrastekiekko
Rovaniemi
Miehet
25

DTD Nimenhuuto.com

Jari kirjoitti: Tarviiko joku 21 kuvaputkiTv:tä johonki, hinnan saa päättää ite. Toivomus 21 ziljoonaa. Tinkiä voi! Yx kaljaki riittää, tai sit ilmasix (12 päivää sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Harrastekiekko
Mäntsälä
Ei asetettu
43

Pantterit Höntsä Nimenhuuto.com

Pasi kirjoitti: Hei. Kesäjää ilmoittautuminen on nyt päättynyt ja mukaan lähti yhteensä 25 pelaajaa. Maksu sen mukaan on 65€ / pelaaja. 5.6 ensimmäinen vuoro. Seuratkaa nimenhuutoa tarkemmin, voi tulla muutoksia kesän aikana. Maalivahdit huolehtii itse tarvittaessa tuuraajan. Ilmoittautumiset pyritään laittamaan... (4 päivää sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Harrastekiekko
Rovaniemi
Ei asetettu
34

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Harrastekiekkojoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on harrastekiekko on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.