Harrastekiekko Paimio

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Paimio ja lajina on harrastekiekko. Niitä löytyy yhteensä 3 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: jääkiekko, pesäpallo, harrastekiekko, salibandy, lentopallo, futsal, futis, kahvakuula ja mindful body.

Katso lista koko maan harrastekiekkojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - harrastekiekko - Paimio

Harrastekiekko - Paimio

PaiHa M40 Nimenhuuto.com

Tuomas kirjoitti: Terska Paidat ilmestyy ilmeisesti ensi viikolla koskapa lasku tuli eilen ja eräpäivä on 29. Kuluvaa kuuta. Maalivahtien paidat menee yhdistyksen piikkiin.lisäksi käytetään 541 eur yhdistyksen rahaa paitoihin. Näin ollen paitojen hinta per ukko on 2x34 eur eli 68 eur. Toivomus olisi että tämä hill... (4 päivää sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Harrastekiekko
Paimio
Miehet
42

Pauer Hockey Nimenhuuto.com

Ilpo kirjoitti: selkä heikossa kunnossa, saunaan tulen kyllä (10 kuukautta sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Harrastekiekko ja Jääkiekko
Op Areena Paimio
Ei asetettu
31

Riikosen vuoro Nimenhuuto.com

Ilon kautta, reilua peliä kaihtaen!

Jari kirjoitti: Moi, mikä se kausimaksi on, se sun antama lappu katosi jonnekin taskun pohjalle enkä löydä sitä. Mikäli tilinumero on sama niin se löytyy kyllä. (5 kuukautta sitten)

Päivitetty 5 kuukautta sitten

Harrastekiekko
Paimio
Sekajoukkue
39

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Harrastekiekkojoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on harrastekiekko on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.