Harrastekiekko Paimio

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Paimio ja lajina on harrastekiekko. Niitä löytyy yhteensä 3 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: jääkiekko, pesäpallo, harrastekiekko, salibandy, lentopallo, futsal, futis, kahvakuula ja mindful body.

Katso lista koko maan harrastekiekkojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - harrastekiekko - Paimio

Harrastekiekko - Paimio

PaiHa M40 Nimenhuuto.com

Tuomas kirjoitti: Huomenta. Kevätpuoli on jo vauhdissa ja osallistumisprossa tuntuu pykälän paremmalta kuin syyspuolella, hjuva niin. Pohjakassa on paitahankintojen jälkeenkin lähes ennallaan, kiitos sponsoreiden, joten kevätpuolen jäämaksu on 120 EUR. Tilinumero löytyy alempaa , hoitakaa maksut helmikuun loppuun ... (4 päivää sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Harrastekiekko
Paimio
Miehet
43

Pauer Hockey Nimenhuuto.com

Ilpo kirjoitti: selkä heikossa kunnossa, saunaan tulen kyllä (Vuosi sitten)

Päivitetty 11 päivää sitten

Harrastekiekko ja Jääkiekko
Op Areena Paimio
Ei asetettu
33

Riikosen vuoro Nimenhuuto.com

Ilon kautta, reilua peliä kaihtaen!

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Tervetuloa! Tämä on esimerkkiviesti joukkuesivusi ilmoitustaululla. Joukkueeseen on luotu myös muutama esimerkki pelaajista ja tapahtumista. Kiva saada joukkueenne palvelumme käyttäjäksi! Jos käyttöönotossa ilmenee ongelmia, voit lähettää viestiä osoitteeseen support@nimenhuuto.com. Terkuin, Satu... (Yli 3 vuotta sitten)

Päivitetty 9 kuukautta sitten

Harrastekiekko
Paimio
Sekajoukkue
40

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Harrastekiekkojoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on harrastekiekko on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.