Harrastekiekko Paimio

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Paimio ja lajina on harrastekiekko. Niitä löytyy yhteensä 3 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jääkiekko. Muita suosittuja lajeja ovat: jalkapallo, lentopallo, salibandy, suunnistus, harrastekiekko, futsal, kahvakuula, mindful body ja toiminnallinen harjoittelu.

Katso lista koko maan harrastekiekkojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

PaiHa M40 Nimenhuuto.com

Tuomas kirjoitti: Terska Kevään kausimaksu 120 EUR per lärvi.hoitakaa helmikuun puoleen väliin mennessä. Liikuntasetelit mulle, muut modernimmat maksutavat suoraan halliyhtiön toimistoon ja viesti mulle. Hpv (8 päivää sitten)

Päivitetty 8 päivää sitten

Harrastekiekko
Paimio
Miehet
43

Pauer Hockey Nimenhuuto.com

Juha kirjoitti: Kauden 2018-2019 jäämaksut. Syyskaudella 15 vakiovuoroa. kausimaksu 110eur, eräpäivä 28.9.2018 saunamaksu 20eur kevätkausi satunnaiset kävijät 10eur kerta, sauna 5eur Vuoro on keskiviikkoisin klo 17:00-18:00. Ja sauna päälle jos maksajia löytyy. Kausimaksulla varmistaa mukanaolonsa. Maksu tilille... (Yli vuosi sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Harrastekiekko ja Jääkiekko
Op Areena Paimio
Ei asetettu
32

Riikosen vuoro Nimenhuuto.com

Ilon kautta, reilua peliä kaihtaen!

Jouko kirjoitti: Pohjelihas repesi n. viikko sitten, joten joudun jättämään ainakin ensimmäisen vuoron väliin.Ilmoittelen, kun olen pelikunnossa. (9 kuukautta sitten)

Päivitetty 9 kuukautta sitten

Harrastekiekko
Paimio
Sekajoukkue
47