Harrastekiekko Helsinki

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Helsinki ja lajina on harrastekiekko. Niitä löytyy yhteensä 3 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: salibandy, jääkiekko, futsal, koripallo, lentopallo, sähly, kaukalopallo, sulkapallo ja purjehdus.

Katso lista koko maan harrastekiekkojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Luisteluklinikka-HokiTiikerit Nimenhuuto.com

Aikuinen nainen 30 ++! Haluaisitko uuden monipuolisen liikuntamuodon naisten harrastejääkiekosta? Tai onko laji jo tuttu entuudestaan ja etsit joukkuetta, joka harjoittelee ja pelaa tosissaan, mutta aina pilke silmäkulmassa, mahdollisia naurun lähteitä hukkaamatta. Ja koska meillä usea pelaaja on aloittanut harrastuksen vasta aikuisiässä, naurunaiheita riittää :)

Joukkue etsii pelaajia: Treeneissä Hernesaaren jäähallissa harjoittelemme luistelun sekä jääkiekon pe...

Päivitetty 11 kuukautta sitten

Jääkiekko ja Harrastekiekko
Helsinki
Naiset
52

Tarmo Pipo Nimenhuuto.com

Tarmon pipo/harraste. Pelit normaalivarustuksessa harrastesäännöin. Kuten aikaisemmillakin kausilla, pelaaminen on omavastuista. Emme pelaa sarjoja.

Paul kirjoitti: En pääse tänään, tuli duunikeikka huomiseksi ja pitää olla klo. 08.00 Lappeenrannassa.... (10 kuukautta sitten)

Päivitetty 27 päivää sitten

Harrastekiekko
Helsinki
Ei asetettu
75

PosseHelsinki Nimenhuuto.com

Posse siirtyy WhatsApp-ilmoittautumisesta nimenhuutoon! Halukkaat vuorojen järjestäjät saavat järjestää tapahtumia ihan just niin paljon kun sielu sietää. Kutsu vaan kaikille ja pelit pystyyn!

Päivitetty 4 kuukautta sitten

Lentopallo, Beachvolley, Harrastekiekko ja Koris
Helsinki
Sekajoukkue
26