Harrastekiekko Kuopio

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Kuopio ja lajina on harrastekiekko. Niitä löytyy yhteensä 2 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: jääkiekko, salibandy, sähly, koripallo, lentopallo, pesäpallo, muodostelmaluistelu, alppihiihto ja rugby.

Katso lista koko maan harrastekiekkojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - harrastekiekko - Kuopio

Harrastekiekko - Kuopio

eph Nimenhuuto.com

Harrastekiekkoa jo vuodesta 1996 alkaen

Arto kirjoitti: Huomio! Kesäkauden maksu on 26e per ukko. Maksu tilille FI4080002136558128. Eräpäivä heti. Mikäli kevätkauden maksu puuttuu vielä joltain niin pikimmiten maksuun sekin. Huolehtikaa maksut! (14 päivää sitten)

Päivitetty 13 päivää sitten

Harrastekiekko
Kuopio
Miehet
27

Seger Hockey Nimenhuuto.com

Kevyesti alueen parasta norjalaistyyppistä harrastejääkiekkoa!

Timo kirjoitti: Hei! Tänään olisi Yaran vuoro klo 14:30-15:30 tuplilla ja sinne mahtuisi pelaajia. Mustaa/valkeeta paitaa mukaan, vuoro ei maksa mitään. Ilmoittautuminen minulle viestinä numeroon 0443602490 (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Harrastekiekko ja Jääkiekko
Kuopio
Ei asetettu
41

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Harrastekiekkojoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on harrastekiekko on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.