Hiihto Grankulla

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Grankulla ja lajina on hiihto. Niitä löytyy yhteensä 4 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on handboll käsipallo. Muita suosittuja lajeja ovat: handboll, alppihiihto, käsipallo, salibandy, handboll-käsipallo, käsipalloa, handball, redskapsgymnastik ja körsång.

Katso lista koko maan hiihtojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

GrIFK Alpine Omega Nimenhuuto.com

Nanna kirjoitti: missä treenit on? (3 päivää sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Alppihiihto
Grankulla
Sekajoukkue
50

GrIFK Alpine Sigma ja Sport Nimenhuuto.com

Alex kirjoitti: Hei, Tässä kun ilmottauduin suksienhuollon kertaukseen, huomasin katsoa muita tapahtumia. Ja huomasin myös noita leirityksiä, näitä ei meille tullut aikoinaan kun ei oltu vielä ilmeisesti vahvistetty tätä Sigmaryhmää (ei ollut varmuuttaa miten ollaan edes Suomessa). Olin kyllä kysellyt leireistä.... (21 päivää sitten)

Päivitetty 10 päivää sitten

Alppihiihto
Grankulla
Sekajoukkue
28

GrIFK alpine JC ryhmät Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: hei, saatteko poistettua meidät jakelusta kaikilta JC-listoilta. Akilles ei enää mukana tässä toiminnassa . (Yli 2 vuotta sitten)

Päivitetty noin 2 vuotta sitten

Alppihiihto
Grankulla
Ei asetettu
42

ES Race 1 Nimenhuuto.com

Urho kirjoitti: Hei ! Vinha Rechardt kiittää tähänastisesta seuran touhuilusta ja suuntaa energiansa täst'edes muuhun liikuntatoimintaan. Hyvää kesää ja alkavaa syksyä kaikille ! (Yli 4 vuotta sitten)

Päivitetty yli 4 vuotta sitten

Alppihiihto
Grankulla
Ei asetettu
33