Jääkiekko Riihimäki

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Riihimäki ja lajina on jääkiekko, jäkis, lätkä, kiekko ja icehockey. Niitä löytyy yhteensä 14 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: salibandy, jääkiekko, käsipallo, koripallo, sähly, sulkapallo, sukellus, lentopallo ja kaukis.

Katso lista koko maan jääkiekkojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - jääkiekko - Riihimäki

Jääkiekko - Riihimäki

Play Team -80 Harraste Nimenhuuto.com

Herrasmiessäännöillä jääkiekkoa kaksi kertaa viikossa pelaava porukka Riihimäeltä. Toimintaamme ovat tervetulleita kaikki yli 16- vuotiaat henkilöt. Edeltävä pelikokemus ei ole välttämätöntä ja meillä pelaakin monia ulkojäiltä kaukaloon siirtyneitä pelaajia. Kausimaksut ovat todella edulliset ja maksat vain pelaamisesta. Tervetuloa mukaan!

Janne kirjoitti: Iltaa, Alla on promoteksti koskien harrasteen turnausta, joka järjestetään 29.4.2017. Turnauksessa on tällä hetkellä 2 paikkaa vapaana, eli mainostakaa tuon infon avulla tutuille joukkueille turnausta niin saadaan paketti kasaan! ________________________________________________________________ Ri... (2 kuukautta sitten)

Päivitetty 2 kuukautta sitten

Jääkiekko
Riihimäki
Miehet
115

Amigos Nimenhuuto.com

Amigos, liikunta- ja virkistystoimintaa Riihimäen seudulla jo vuodesta 1987.

Henri kirjoitti: Meni aikataulut vituralleen (2 päivää sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Sähly, Kaukis, Lätkä, Fudis ja Bändi
Riihimäki
Miehet
84

Harraste Kiekko-Nikkari Ladyt Nimenhuuto.com

Juuri startannut Lady porukka...pelailua ja hauskanpitoa....(Verenmaku suussa;)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Jääkiekko
Riihimäki
Naiset
32

Play Team -80 Nimenhuuto.com

Play Team -80 on vuonna 1980 perustettu urheiluseura. Olemme Riihimäen vanhin jääurheiluseura. Meillä on tällä hetkellä neljä joukkuetta. III-divisioonajoukkue, Stadiliigajoukkue, Seniorit +40v.-joukkue ja naisten harrastekiekkojoukkue.

Janne kirjoitti: Moi, Mikäli kilpapuolelta löytyy vielä henkilöitä, jotka eivät ole harrasteen nimenhuudossa, mutta tietävät että tulevat silloin tällöin harrasteen treeneissä käymään, niin laittaisitteko minulle spostinne. Saadaan teidät lisättyä sinne puolelle myös nyt ku nuo treenit alkavat olemaan usein kohtu... (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Jääkiekko
Riihimäki
Miehet
110

Playteam-80naiset Nimenhuuto.com

Joukkue etsii pelaajia: PlayTeam-80Naiset hakevat lisää innokkaita naispelaajia mukavan harrastekieko...

Paula kirjoitti: Viidellä ei varmaan mennä... Jos ois 6 tai 8? (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 2 kuukautta sitten

Jääkiekko
Riihimäki
Naiset
11

Kiekko-Nikkarit 2006 Nimenhuuto.com

Jari kirjoitti: Terve Saimme taas hienon mahdollisuuden olla rakentamassa parempia harjoitusolosuhteita Riihimäkeläisille ulkoilijoille. Tällä kertaa korjaamme urheilupuistossa olevan pienemmän katsomorakenteen. Työ tapahtuu siis talkoilla johon toivomme mahdollisimman monen vanhemman osallistuvan. Luon nimenhuu... (Noin 21 tuntia sitten)

Päivitetty noin 21 tuntia sitten

Jääkiekko
Riihimäki
Ei asetettu
52

Kiekko-Nikkarit 2007-2008 Nimenhuuto.com

Jani kirjoitti: Hei, Tulevan kauden pelipassi tulee jatkossa jokaisen itse hankittavaksi. Lisäsin "kuvat ja materiaalit" kansion alle seuralta pelaajille/vanhemmille osoitetun ohjeistuksen asian tiimoilta. Pääset hankkimaan pelipassin linkistä: http://www.finhockey.fi/palvelut/pelipassit/pelipassin-osto/ Järjest... (8 päivää sitten)

Päivitetty 8 päivää sitten

Jääkiekko
Riihimäki
Sekajoukkue
84

JÄÄ-AHMAT HYRI C Nimenhuuto.com

Aki kirjoitti: Moro Lähetin tänään jokaiselle kauden harjoituspäiväkirjojen mukaan tehdyn treeniyhteenvedon nimenhuudossa löytyvään sähköpostiosoitteeseen. T:Aki (2 kuukautta sitten)

Päivitetty 29 päivää sitten

Jääkiekko
Riihimäki / Hyvinkää
Sekajoukkue
39

Nikkaritytöt Nimenhuuto.com

Katja kirjoitti: Moi! Tässä tietoa kaudesta 2017-2018. Seuraava kausi alkaa elokuun alussa. Toimintaan otetaan mukaan 2005-2011 syntyneitä tyttöpelureita. 2012-2013 syntyneet aloittavat kauden kiekkokoulussa. Toiminta pyritään järjestämään periaatteessa samalla kaavalla, kun viime kaudella eli yksi jäävuoro viiko... (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Jääkiekko
Riihimäki
Tytöt
23

Kiekko-Nikkarit Harrastekiekko Nimenhuuto.com

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Jääkiekko
Riihimäki
Miehet
61

Fragile Team Nimenhuuto.com

Päivitetty yli 3 vuotta sitten

Jääkiekko
Riihimäki
Miehet
29

PPR Nimenhuuto.com

Pro Players Riihimäki on nuorten oma rento talentti kiekko harrastus.Joukkue kasaantuu pääasiassa 04 syntyneistä Riihimäkeläisistä pojista ja tytöistä.Tarkoitus on pitää hauskaa hockeyn parissa leppoisissa merkeissä.

Lauri kirjoitti: Jos Suomi-Unkari MM lätkäottelu samaan kellonaikaan, niin kotona! (Vuosi sitten)

Päivitetty vuosi sitten

Rullakiekko
Riihimäki
Ei asetettu
43

Nikkariohjaajat Nimenhuuto.com

Tuukka kirjoitti: Viikonlopun luistelukoulun ryhmät jaettu. Käy katsomassa omasi ja hoida IN/OUT kuntoon! (4 kuukautta sitten)

Päivitetty 4 kuukautta sitten

Jääkiekko
Riihimäki
Sekajoukkue
24

Nikkarit Naiset Nimenhuuto.com

Jukka kirjoitti: Tiia 010265 (5 kuukautta sitten)

Päivitetty 5 kuukautta sitten

Jääkiekko
Riihimäki
Naiset
23

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Jääkiekkojoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on jääkiekko on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.