Jääkiekko Riihimäki

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Riihimäki ja lajina on jääkiekko, jäkis, lätkä, kiekko ja icehockey. Niitä löytyy yhteensä 14 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on salibandy. Muita suosittuja lajeja ovat: jalkapallo, jääkiekko, käsipallo, koripallo, sähly, sulkapallo, sukellus, lentopallo ja juoksu.

Katso lista koko maan jääkiekkojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - jääkiekko - Riihimäki

Jääkiekko - Riihimäki

Play Team -80 Harraste Nimenhuuto.com

Herrasmiessäännöillä jääkiekkoa kaksi kertaa viikossa pelaava porukka Riihimäeltä. Toimintaamme ovat tervetulleita kaikki yli 16- vuotiaat henkilöt. Edeltävä pelikokemus ei ole välttämätöntä ja meillä pelaakin monia ulkojäiltä kaukaloon siirtyneitä pelaajia. Kausimaksut ovat todella edulliset ja maksat vain pelaamisesta. Tervetuloa mukaan!

Janne kirjoitti: TÄRKEÄ! Harrasteen torstain vuoro on saatu PYSYVÄSTI siirrettyä ajalle 21.15 - 22.45. Vuoro siis alkaa tulevaisuudessa puoli tuntia aikaisemmin ja treeniaika kestää 15 minuuttia pidempään. (9 päivää sitten)

Päivitetty 9 päivää sitten

Jääkiekko
Riihimäki
Miehet
122

Amigos Nimenhuuto.com

Amigos, liikunta- ja virkistystoimintaa Riihimäen seudulla jo vuodesta 1987.

Anssi kirjoitti: KAHDESTA POIKKI??? HEi jotta futiksista jäis taas talveksi hyvä maku suuhun, niin sovitaanko et yritetään saada kahdet hyvät futikset? Jos vaikka kiireisimmätkin sählyn/lätkän pelaajat viel rutistais kalentereihinsa kahden pelin verran aikaa? Eli ensi torstai ja sunnuntai. Olisiko ideaa? Voisiko ... (2 päivää sitten)

Päivitetty noin 22 tuntia sitten

Sähly, Kaukis, Lätkä, Fudis ja Bändi
Riihimäki
Miehet
80

Play Team -80 Nimenhuuto.com

Play Team -80 on vuonna 1980 perustettu urheiluseura. Olemme Riihimäen vanhin jääurheiluseura. Meillä on tällä hetkellä neljä joukkuetta. III-divisioonajoukkue, Stadiliigajoukkue, Seniorit +40v.-joukkue ja naisten harrastekiekkojoukkue.

Jani kirjoitti: Moro Äijät. Näytti liitto ja nuo jälki-ilmoittautuneet tehneen melko rankan ohjelman kolmoseen. Onneks meille ei sentään tullu noita kolmen pelin viikkoja ja vapaitakin viikkoja tuli, niin voidaan pitää sitten höntsäreenejäkin pelaajien tarpeen mukaan. Mutta vähitellen erkkaa lapaan, putkista ruo... (20 päivää sitten)

Päivitetty 20 päivää sitten

Jääkiekko
Riihimäki
Miehet
109

Harraste Kiekko-Nikkari Ladyt Nimenhuuto.com

Juuri startannut Lady porukka...pelailua ja hauskanpitoa....(Verenmaku suussa;)

Päivitetty 5 kuukautta sitten

Jääkiekko
Riihimäki
Naiset
31

Playteam-80naiset Nimenhuuto.com

Joukkue etsii pelaajia: PlayTeam-80Naiset hakevat lisää innokkaita naispelaajia mukavan harrastekieko...

Paula kirjoitti: Viidellä ei varmaan mennä... Jos ois 6 tai 8? (6 kuukautta sitten)

Päivitetty 6 kuukautta sitten

Jääkiekko
Riihimäki
Naiset
11

Kiekko-Nikkarit 2006 Nimenhuuto.com

Jari kirjoitti: KIITOS!!! Katsomo projekti on saatu valmiiksi ja jälleen kerran kiitos kuuluu koko joukkueelle. Java (20 päivää sitten)

Päivitetty noin 17 tuntia sitten

Jääkiekko
Riihimäki
Ei asetettu
55

JÄÄ-AHMAT HYRI C Nimenhuuto.com

Santtu kirjoitti: Voiko joku vaihtaa kahviovuoron ensi la. Olisin paikalla 15 eteenpäin. Töissä sitä ennen. Salla (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty 8 päivää sitten

Jääkiekko
Riihimäki / Hyvinkää
Sekajoukkue
29

Nikkaritytöt Nimenhuuto.com

Katja kirjoitti: Menkääpä täyttämään tiedot seuraavien ohjeiden mukaan. Nimenhuuto tullee jäämään pois jo ennen syksyä käytöstä ja kaikki viestintä siirtyy MyClub-järjestelmään. Seura on ottanut käyttöön uuden toiminnanohjausjärjestelmän. Tässä vaiheessa on tärkeä, että kaikki tulevalle kaudelle mukaan aikovat kä... (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 11 päivää sitten

Jääkiekko
Riihimäki
Tytöt
23

Kiekko-Nikkarit 2007-2008 Nimenhuuto.com

Jani kirjoitti: Tervehdys kaikki Hockey Campille osallistujat! Mikäli omistat varustehengarin, ota se mukaan leirille. Leirin aikana varusteet voi säilyttää pukuhuoneessa ja tämä onnistuu parhaiten hengarissa. Pyritään siihen että maanantaina tuodaan varusteet hallille ja varustekassit viedään viikonajaksi kotii... (4 kuukautta sitten)

Päivitetty 4 kuukautta sitten

Jääkiekko
Riihimäki
Sekajoukkue
82

Kiekko-Nikkarit Harrastekiekko Nimenhuuto.com

Päivitetty 7 kuukautta sitten

Jääkiekko
Riihimäki
Miehet
61

Fragile Team Nimenhuuto.com

Päivitetty noin 4 vuotta sitten

Jääkiekko
Riihimäki
Miehet
29

PPR Nimenhuuto.com

Pro Players Riihimäki on nuorten oma rento talentti kiekko harrastus.Joukkue kasaantuu pääasiassa 04 syntyneistä Riihimäkeläisistä pojista ja tytöistä.Tarkoitus on pitää hauskaa hockeyn parissa leppoisissa merkeissä.

Lauri kirjoitti: Jos Suomi-Unkari MM lätkäottelu samaan kellonaikaan, niin kotona! (Yli vuosi sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Rullakiekko
Riihimäki
Ei asetettu
43

Nikkariohjaajat Nimenhuuto.com

Tuukka kirjoitti: Viikonlopun luistelukoulun ryhmät jaettu. Käy katsomassa omasi ja hoida IN/OUT kuntoon! (8 kuukautta sitten)

Päivitetty 8 kuukautta sitten

Jääkiekko
Riihimäki
Sekajoukkue
24

Nikkarit Naiset Nimenhuuto.com

Jukka kirjoitti: Tiia 010265 (8 kuukautta sitten)

Päivitetty 8 kuukautta sitten

Jääkiekko
Riihimäki
Naiset
23

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Jääkiekkojoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on jääkiekko on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.