Käsipallo Siuntio

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Siuntio ja lajina on käsipallo. Niitä löytyy yhteensä 16 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on käsipallo. Muita suosittuja lajeja ovat: handboll, handboll käsipallo, salibandy, jazz, lentopallo, ratsastus, vapaaehtoistyö, perhokalastus ja golf.

Katso lista koko maan käsipallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - käsipallo - Siuntio

Käsipallo - Siuntio

SIF P06 Nimenhuuto.com

Handbollslag i Sjundeå för pojkar födda 2006 . Vi tränar i Bollhallen på måndagar kl.16.45-18, onsdagar kl. 16.45-18 och på lördagar kl. 13.45-15. Träningarna är tvåspråkiga, vi talar både svenska och finska. Siuntion käsipallojoukkue vuonna 2006 syntyneille pojille. Harkat ovat Palloiluhallissa maanantaisin klo 16.45-18, keskiviikkoisin klo 16.45-18 ja lauantaisin klo. 13.45-15. Harkat ovat kaksikieliset, puhumme sekä ruotsia että suomea.

Nico kirjoitti: Tämän viestin sain tänään liitosta: Moi, tiedoksenne, että HIFK joutuu luopumaan 05-06 poikien haastajasarjasta. Vedin joukkueen ja ottelu yli sarjataulukosta. Poistelen joukkueen kokonaan huomenissa Terveisin, Tanel Taneli Tiilikainen Yhteyspäällikkö – Liaison Manager Suomen Käsipalloliitto Tark... (11 päivää sitten)

Päivitetty 6 päivää sitten

Handboll käsipallo
Siuntio
Pojat
28

SIF Flickor 05 Nimenhuuto.com

Sjundeå IF tränar och spelar handboll med glädje. Harjoittelemme ja pelaamme ilon kautta.

Pelle kirjoitti: Hei Leijonat / Hej Lejon, ensi viikonloppuna (la 20.1) käydään hakemassa 2 pistettä Granista / nästa veckoslut åker vi till Grankulla för att hämta 2 poäng!! Ottelu alkaa klo 17:15 joten tavataan Granissa klo 16:15 / Matchen börjar kl 17:15 så vi träffas I Grani kl16:15. Ottelussa pelaa seuraavat... (6 päivää sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Handboll ja Käsipallo
Siuntio
Tytöt
24

SIF T03 Nimenhuuto.com

SIF 03 Flickor / Tytöt

Carin kirjoitti: Hei! Kerään loput Ullmax tilauslomakkeet huomenna treenien jälkeen, muistakaa tuoda ne. Voi toki myös meilata ne diana.lemstrom@gmail.com. Toivottavasti olette saaneet hienosti myyty! Kiitos - Diana (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 8 päivää sitten

Käsipallo
Siuntio / Sjundeå
Ei asetettu
20

Sjundeå IF BP Nimenhuuto.com

Käsipallojoukkue Siuntiossa. Handbollslag i Sjundeå. P 01-02.

Dennis kirjoitti: Video SIF-EIF: https://youtu.be/i9cJXC0bIEw (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty 17 päivää sitten

Handboll ja Käsipallo
Sjundeå/Siuntio
Pojat
17

SIF FLICKOR-TYTÖT -01 Nimenhuuto.com

Sjundeå IF -01 syntyneet tytöt

Pekka kirjoitti: Moi, Riki välitti oheisen Stadium viestin.... Nyt on saatavilla rajoitettu erä KELTAISIA SIF PIPOJA. Pipoja löytyy Stadiumin Isossa Omenasta (Löytyvät myymälän takaosasta olevasta Teamsales myymälästä), eli pipon voi ostaa suoraan, ei siis tarvitse tilata. Tekstiin lisättävä kuva 1 (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Handboll ja Käsipallo
Siuntio
Tytöt
17

Sif CT-00 Nimenhuuto.com

SIF A-tytöt pelaa käsipalloa Nuori Suomi meiningillä Siuntiossa

Jukka kirjoitti: Tervetuloa seuran joulujuhlaan Folksam Arenaan keskiviikkona 20.12.2017 klo 17.00 Siuntion Lucia seurueineen ja joulupukki piipahtavat tuomaan valoa ja joulumieltä. Jos haluat voit auttaa joulupukkia tuomalla mukanasi pienen paketin (n. 5€). Tarjolla on pientä ohjelmaa, piparkakkuja, glögiä ja mu... (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Käsipallo
Siuntio
Naiset
27

SIF Bpojat Nimenhuuto.com

SIF BP 2016-2017.

Cecilia kirjoitti: Nyt lähdetään kaikki Riihimäelle kannustamaan meidän miehet voittoon! Ensimmäinen välierä pelataan kiirastorstaina 13.4.2017 klo 19.00. Järjestämme fanibussin yhteiskyytiä varten, hintaan 10 €/henk. Pääsylipun jokainen ostaa ovelta itse. Lähtö hallilta klo 17.00. Ilmoittautumiset fanibussin kyyti... (10 kuukautta sitten)

Päivitetty 10 kuukautta sitten

Käsipallo
Siuntio
Pojat
19

SIF BT Nimenhuuto.com

Tyttöjen käsipallojoukkue Siuntiosta, jossa käsipallosta kiinnostuneet harjoittelee tositarkoituksella ja hyvällä mielellä!

Mika kirjoitti: Hei! Meidän takapihalla on vielä yksi maali, joka tarvitsisi kuljetusta urheilukentälle. Mikäli jollain teistä olisi mahdollisuus auttaa sen kuljettamisessa viikonlopun aikana, niin ilmoitelkaa. Tarvitsisimme auton ja peräkärryn, matkaa on noin 800m. (Yli 2 vuotta sitten)

Päivitetty yli 2 vuotta sitten

Käsipallo
Siuntio
Tytöt
48

SIF BP Nimenhuuto.com

Sjundeå IF:s P97och P98 lag / Sjundeå IF:n P97 ja P98 joukkue Tränare / Valmentajat: Roger Dahlqvist Lagledare / Joukkueenjohtajat:Juha Voutilainen ( Tapani Kaseva,Marika Lostedt) Kassör / Kassanhoitaja:

Juha kirjoitti: Kesätreenit alkavat huomenna Kauden 2014-2015 A - pojat treenaavat miesten mukana kesätreenit. Ekat huomenna kello 18 Siuntiossa. Kertokaa niille uusille, jotka eivät ole listoilla ja ryhmissä. (Yli 3 vuotta sitten)

Päivitetty yli 3 vuotta sitten

Handboll ja Käsipallo
Siuntio
Pojat
25

SIF P04 Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Moi. Saanko autokyytiä Hifki otteluun lauantaina? (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Handboll ja Käsipallo
Siuntio
Ei asetettu
21

SIF T-02 Nimenhuuto.com

Päivitetty 4 kuukautta sitten

Handboll ja Käsipallo
Sjundeå / Siuntio
Tytöt
18

SIF P07 Nimenhuuto.com

Handbollslag i Sjundeå för pojkar födda 2007 och 2008. Vi tränar i bollhallen på torssdagar kl. 18.30-20 och i Folksam Arena på söndagar kl. 12.30-13.30. Träningarna är tvåspråkiga, vi talar både svenska och finska. Siuntion käsipallojoukkue vuonna 2007 ja 2008 syntyneille pojille. Harkat ovat palloiluhallissa torstaisin klo. 18.30-20 ja Folksam Arenassa sunnuntaisin klo. 12.30-13.30. Harkat ovat kaksikieliset, puhumme sekä ruotsia että suomea.

Susse kirjoitti: Hei, Yritän tässä kovasti saada lisää pelaajia joukkueeseen. Vitan pojat tulevat Sjundeå-Cupissa mukaan pelamaan meidän kanssa ja toivon myös että ovat mukana ensi kaudella. Puhuin tänään Johan Grönholmin kanssa joka on valmentanut mini poikia. On tällä hetkellä kaksi 08 syntyneitä. Eli ne tuleva... (8 kuukautta sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Handboll käsipallo
Siuntio
Pojat
23

SIF TYTÖT 07 Nimenhuuto.com

SIF tytöt 07

Katri kirjoitti: Hei pelaajat ja vanhemmat! Lauantaina 20.1 on kaksi tapahtumaa: harjoitusottelu Siuntiossa klo 12.30 ja sarjapeli Kauniaisissa klo 13.15. Nimenhuudossa on merkittynä kumpaan tapahtumaan pelaaja osallistuu. Vielä muistutuksena että hiukset oltava kiinni ja kynnet lyhyet. Tsemppiä peleihin! (Noin 19 tuntia sitten)

Päivitetty noin 19 tuntia sitten

Handboll käsipallo
Siuntio
Tytöt
26

SIF MINI FLICKOR OCH POJKAR Nimenhuuto.com

Marika kirjoitti: Moi kaikille! Kausikortit on nyt minulla, tänään harkoissa jo muutamalle vanhemmalle niitä annoin. Keskiviikkona jaan niitä myös joulujuhlassa ja kausikortin saa, kun on näyttänyt kuitin maksetusta kausimaksusta (tai kuvan maksutapahtumasta). Moni onkin jo kuitin tai kuvan minulle lähettänyt, kii... (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Handboll käsipallo
Sjundeå Siuntio
Ei asetettu
43

SIF P03 Nimenhuuto.com

Anton kirjoitti: Tänään ei ole treenejä, ei tarpeeksi ilmoittautuneita mukaan. T. Matti (6 kuukautta sitten)

Päivitetty 6 kuukautta sitten

Käsipallo
Siuntio
Miehet
14

SIF Naiset Nimenhuuto.com

Paul-Erik kirjoitti: Tänään klo 18.30-19.00 peliasusovitus, provning av spelkläder. (Yli 4 vuotta sitten)

Päivitetty yli 4 vuotta sitten

Käsipallo
Siuntio
Naiset
22

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Käsipallojoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on käsipallo on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.