Käsipallo Siuntio

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Siuntio ja lajina on käsipallo. Niitä löytyy yhteensä 16 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on käsipallo. Muita suosittuja lajeja ovat: handboll, handboll käsipallo, salibandy, jazz, lentopallo, ratsastus, vapaaehtoistyö, perhokalastus ja golf.

Katso lista koko maan käsipallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - käsipallo - Siuntio

Käsipallo - Siuntio

SIF P06 Nimenhuuto.com

Handbollslag i Sjundeå för pojkar födda 2006 . Vi tränar i Bollhallen på måndagar kl.16.45-18, onsdagar kl. 16.45-18 och på lördagar kl. 13.45-15. Träningarna är tvåspråkiga, vi talar både svenska och finska. Siuntion käsipallojoukkue vuonna 2006 syntyneille pojille. Harkat ovat Palloiluhallissa maanantaisin klo 16.45-18, keskiviikkoisin klo 16.45-18 ja lauantaisin klo. 13.45-15. Harkat ovat kaksikieliset, puhumme sekä ruotsia että suomea.

Tomas kirjoitti: Moi, DP05 otteluun Porvooseen seuraavat pelaajat: Emil, Axel, Andreas, Tobias, Nico, Jasper N, Patu, Johan ja Walter. DP06 otteluun Tammisaaren seuraavat pelaajat: Frej, Anton, Jasper R, Elias, Arthur, Robert, Miksu, Conny, Jimi ja Tomas. (Noin 6 tuntia sitten)

Päivitetty noin 6 tuntia sitten

Handboll käsipallo
Siuntio
Pojat
28

Sjundeå IF BP Nimenhuuto.com

Käsipallojoukkue Siuntiossa. Handbollslag i Sjundeå. P 01-02.

Dennis kirjoitti: Video BK46 ottelusta taas, mutta nyt kuvanlaatu FullHD. SIF-BK46: https://youtu.be/fHWz1vLQ4H8 (Noin 7 tuntia sitten)

Päivitetty noin 7 tuntia sitten

Handboll ja Käsipallo
Sjundeå/Siuntio
Pojat
17

Sif CT-00 Nimenhuuto.com

SIF A-tytöt pelaa käsipalloa Nuori Suomi meiningillä Siuntiossa

Kati kirjoitti: HUOM!!! Sjundeå IF:s styrelse beklagar det oklara och felaktiga spelarpassinfot och återtar det. Vi återkommer med korrigerat meddelande inom kort. Betala inte spelarpasset, om du inte ännu gjort det, utan invänta nya instruktioner. Om du redan betalat, återkommer vi med rättelse. Sjundeå IF:n ha... (9 päivää sitten)

Päivitetty 9 päivää sitten

Käsipallo
Siuntio
Naiset
26

SIF Flickor 05 Nimenhuuto.com

Sjundeå IF tränar och spelar handboll med glädje. Harjoittelemme ja pelaamme ilon kautta.

Nea kirjoitti: Moi tuun katsomaan huomenna treenejä kävin terkkarilla ja ku se pallo tuli sormii nii se sano et mul on viikon treeni kielto (10 päivää sitten)

Päivitetty 10 päivää sitten

Handboll ja Käsipallo
Siuntio
Tytöt
26

SIF T03 Nimenhuuto.com

SIF 03 Flickor / Tytöt

Carin kirjoitti: Hei, Puuttuuko joltain tytöltä Ullmax kuvasto niin kertokaa. Tavoite on että saamme 1500€, jokainen tyttö myy 400€:lla. Kun olette myyneet niin lähettäkää tuotekuvasto minulle harkkojen yhteydessä tai meilinä viimeistään 30.10. Tsemppiä myyntiin! -Diana (14 päivää sitten)

Päivitetty 14 päivää sitten

Käsipallo
Siuntio / Sjundeå
Ei asetettu
19

SIF Bpojat Nimenhuuto.com

SIF BP 2016-2017.

Cecilia kirjoitti: Nyt lähdetään kaikki Riihimäelle kannustamaan meidän miehet voittoon! Ensimmäinen välierä pelataan kiirastorstaina 13.4.2017 klo 19.00. Järjestämme fanibussin yhteiskyytiä varten, hintaan 10 €/henk. Pääsylipun jokainen ostaa ovelta itse. Lähtö hallilta klo 17.00. Ilmoittautumiset fanibussin kyyti... (7 kuukautta sitten)

Päivitetty 7 kuukautta sitten

Käsipallo
Siuntio
Pojat
19

SIF FLICKOR-TYTÖT -01 Nimenhuuto.com

Sjundeå IF -01 syntyneet tytöt

Anna kirjoitti: Hei! Olethan muistanut käydä äänestämässä SIF:iä lahjoituksensaajaksi VBO:n "Paikallisesti hyvää"-kampanjassa! Äänestys jatkuu 31.10.2015 asti. Voit äänestää VBO:n toimipisteissä ja alla olevan linkin kautta. https://www.s-kanava.fi/web/varuboden-osla/paikallisesti-hyvaa#kohde-16 Levitä sanaa mie... (Melkein 2 vuotta sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Handboll ja Käsipallo
Siuntio
Tytöt
17

SIF BT Nimenhuuto.com

Tyttöjen käsipallojoukkue Siuntiosta, jossa käsipallosta kiinnostuneet harjoittelee tositarkoituksella ja hyvällä mielellä!

Mika kirjoitti: Hei! Meidän takapihalla on vielä yksi maali, joka tarvitsisi kuljetusta urheilukentälle. Mikäli jollain teistä olisi mahdollisuus auttaa sen kuljettamisessa viikonlopun aikana, niin ilmoitelkaa. Tarvitsisimme auton ja peräkärryn, matkaa on noin 800m. (Yli 2 vuotta sitten)

Päivitetty yli 2 vuotta sitten

Käsipallo
Siuntio
Tytöt
48

SIF BP Nimenhuuto.com

Sjundeå IF:s P97och P98 lag / Sjundeå IF:n P97 ja P98 joukkue Tränare / Valmentajat: Roger Dahlqvist Lagledare / Joukkueenjohtajat:Juha Voutilainen ( Tapani Kaseva,Marika Lostedt) Kassör / Kassanhoitaja:

Juha kirjoitti: Kesätreenit alkavat huomenna Kauden 2014-2015 A - pojat treenaavat miesten mukana kesätreenit. Ekat huomenna kello 18 Siuntiossa. Kertokaa niille uusille, jotka eivät ole listoilla ja ryhmissä. (Yli 3 vuotta sitten)

Päivitetty yli 3 vuotta sitten

Handboll ja Käsipallo
Siuntio
Pojat
25

SIF P04 Nimenhuuto.com

Sebastian kirjoitti: Sebastian poissa tämän viikon treeneistä ja turnauksesta pitkittyneen flunssan takia. (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty 17 päivää sitten

Handboll ja Käsipallo
Siuntio
Ei asetettu
20

SIF T-02 Nimenhuuto.com

Päivitetty 17 päivää sitten

Handboll ja Käsipallo
Sjundeå / Siuntio
Tytöt
18

SIF P07 Nimenhuuto.com

Handbollslag i Sjundeå för pojkar födda 2007. Vi tränar i AKK på onsdagar kl. 17-18 och i Bollhallen på lördagar kl. 12-13. Träningarna är tvåspråkiga, vi talar både svenska och finska. Siuntion käsipallojoukkue vuonna 2007 syntyneille pojille. Harkat ovat AKK:lla keskiviikkoisin klo. 17-18 ja Palloiluhallissa lauantaisin klo. 12-13. Harkat ovat kaksikieliset, puhumme sekä ruotsia että suomea.

Susse kirjoitti: Hei, Yritän tässä kovasti saada lisää pelaajia joukkueeseen. Vitan pojat tulevat Sjundeå-Cupissa mukaan pelamaan meidän kanssa ja toivon myös että ovat mukana ensi kaudella. Puhuin tänään Johan Grönholmin kanssa joka on valmentanut mini poikia. On tällä hetkellä kaksi 08 syntyneitä. Eli ne tuleva... (5 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Handboll käsipallo
Siuntio
Pojat
18

SIF TYTÖT 07 Nimenhuuto.com

SIF tytöt 07

Katri kirjoitti: Hei DT06 ja EP07 tarvitsevat välillä lisää pelaajia omiin peleihin. Laittakaa viestiä tähän alle, jos lapsesi haluaa pelata välillä näissä joukkueissa. Laita siis kummassa joukkueessa (tai molemmissa) lapsesi haluaisi pelata. Laita myös viesti jos lapsesi ei halua pelata muissa joukkueissa. Valme... (Noin 9 tuntia sitten)

Päivitetty noin 6 tuntia sitten

Handboll käsipallo
Siuntio
Tytöt
29

SIF MINI FLICKOR OCH POJKAR Nimenhuuto.com

Nelli kirjoitti: Moikka! 14.10 halli on kuulemma varattu, treenit peruttu? (13 päivää sitten)

Päivitetty 11 päivää sitten

Handboll käsipallo
Sjundeå Siuntio
Ei asetettu
43

SIF P03 Nimenhuuto.com

Anton kirjoitti: Tänään ei ole treenejä, ei tarpeeksi ilmoittautuneita mukaan. T. Matti (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Käsipallo
Siuntio
Miehet
14

SIF Naiset Nimenhuuto.com

Paul-Erik kirjoitti: Tänään klo 18.30-19.00 peliasusovitus, provning av spelkläder. (Noin 4 vuotta sitten)

Päivitetty noin 4 vuotta sitten

Käsipallo
Siuntio
Naiset
22

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Käsipallojoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on käsipallo on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.