Käsipallo Siuntio

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Siuntio ja lajina on käsipallo. Niitä löytyy yhteensä 17 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on käsipallo. Muita suosittuja lajeja ovat: handboll, handboll käsipallo, salibandy, lentopallo, jazz, ratsastus, vapaaehtoistyö, jääkiekko ja nyrkkeily.

Katso lista koko maan käsipallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - käsipallo - Siuntio

Käsipallo - Siuntio

SIF P06 Nimenhuuto.com

Handbollslag i Sjundeå för pojkar födda 2006 . Vi tränar i Bollhallen på måndagar kl.18-19, och på lördagar kl. 12-13. Träningarna är tvåspråkiga, vi talar både svenska och finska. Siuntion käsipallojoukkue vuonna 2006 syntyneille pojille. Harkat ovat Palloiluhallissa maanantaisin klo 18-19, ja lauantaisin klo. 12.13. Harkat ovat kaksikieliset, puhumme sekä ruotsia että suomea.

Patrik kirjoitti: Hei. Tuo on hoidettu ajallaan (25 päivää sitten)

Päivitetty 13 päivää sitten

Handboll käsipallo
Siuntio
Pojat
19

SIF P02 Nimenhuuto.com

Käsipallojoukkue Siuntiossa. Handbollslag i Sjundeå. P02.

Felix kirjoitti: Heippa! Tarvitaan makkarangrillaajia lauantain Suomi-Espanja otteluun! Löytyykö meiän jengistä? T Tanja (4 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 12 tuntia sitten

Handboll ja Käsipallo
Sjundeå/Siuntio
Pojat
19

SIF Flickor 05 Nimenhuuto.com

Sjundeå IF tränar och spelar handboll med glädje. Harjoittelemme ja pelaamme ilon kautta.

Pelle kirjoitti: Huom!!! Ei treenejä lauantaina (25.2)!! (4 päivää sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Handboll ja Käsipallo
Siuntio
Tytöt
22

SIF T03 Nimenhuuto.com

SIF 03 Flickor / Tytöt

Iris kirjoitti: Kotipelit ja toimitsijat kevät 2017: 21.1. SIF-Akilles: Kello Pekka, Buffa Rita ja Tove, Siht. Iris/Katja 12.2. SIF-PIF: Kello Aki, Buffa Nong ja Maria, Siht. Iris/Katja 5.3. SIF-Dicken: Kello Pasi, Buffa Diana ja Janina, Siht. Iris/Katja 11.3. SIF-HIFK: Kello Pekka, Buffa Rita ja Tove, Siht. Iri... (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty 12 päivää sitten

Käsipallo
Siuntio / Sjundeå
Ei asetettu
17

SIF Bpojat Nimenhuuto.com

SIF BP 2016-2017.

Cecilia kirjoitti: Hej, På hösten talade vi om att delta i en utlandsturnering, nu har vi fastnat för Potatiscupen som spelas i Alingsås nära Göteborg. Cupen spelas 21-23.4. Vi skulle flyga direkt till Göteborg och bo på vandrarhem eller skola. Kostnaderna per spelare är troligtvis mellan 450 och 490 euro, detta in... (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Käsipallo
Siuntio
Pojat
22

Sif CT-00 Nimenhuuto.com

SIF BT-99-00 pelaa käsipalloa Nuori Suomi meiningillä Siuntiossa

Betty kirjoitti: Hei! Tässä kokoonpano huomista divariottelua varten (+3 vanhempaa pelaajaa). Treffit hallilta klo 15:30, jos ei tule suoraan. Varmistakaa kyyti kuitenkin etukäteen. Minulla on yksi paikka vapaana (Roccu, Betty, Rebecca + 1?). Ottelu alkaa 17:15. Pelipaikka Ruskeasuo, kenttä 2. Terveisin, Klaus. S... (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 2 kuukautta sitten

Käsipallo
Siuntio
Tytöt
26

SIF FLICKOR-TYTÖT -01 Nimenhuuto.com

Sjundeå IF -01 syntyneet tytöt

Richard kirjoitti: Sjundeå cupiin tarvitaan vielä arpajaisvoittoja!!! Ilmoitelkaa jos löytyy noin sovitaan luovutus!!! - Riki - (10 kuukautta sitten)

Päivitetty 10 kuukautta sitten

Handboll ja Käsipallo
Siuntio
Tytöt
15

SIF BT Nimenhuuto.com

Tyttöjen käsipallojoukkue Siuntiosta, jossa käsipallosta kiinnostuneet harjoittelee tositarkoituksella ja hyvällä mielellä!

Mika kirjoitti: Hei! Meidän takapihalla on vielä yksi maali, joka tarvitsisi kuljetusta urheilukentälle. Mikäli jollain teistä olisi mahdollisuus auttaa sen kuljettamisessa viikonlopun aikana, niin ilmoitelkaa. Tarvitsisimme auton ja peräkärryn, matkaa on noin 800m. (Melkein 2 vuotta sitten)

Päivitetty melkein 2 vuotta sitten

Käsipallo
Siuntio
Tytöt
48

SIF BP Nimenhuuto.com

Sjundeå IF:s P97och P98 lag / Sjundeå IF:n P97 ja P98 joukkue Tränare / Valmentajat: Roger Dahlqvist Lagledare / Joukkueenjohtajat:Juha Voutilainen ( Tapani Kaseva,Marika Lostedt) Kassör / Kassanhoitaja:

Juha kirjoitti: Kesätreenit alkavat huomenna Kauden 2014-2015 A - pojat treenaavat miesten mukana kesätreenit. Ekat huomenna kello 18 Siuntiossa. Kertokaa niille uusille, jotka eivät ole listoilla ja ryhmissä. (Melkein 3 vuotta sitten)

Päivitetty yli 2 vuotta sitten

Handboll ja Käsipallo
Siuntio
Pojat
25

SIF P04 Nimenhuuto.com

Sami kirjoitti: Tärkeää!!! Kuinka moni haluaa/pystyy lähtemään tänä vuonna Eken Cupiin? Toivoisin pikaista vastausta että tiedetään saadaanko joukkuetta kasaan. Vastaukset tähän viestiketjuun, kiitos. Mentäisiin aikalailla samoilla suunnitelmilla kuin viime vuonna... Laivalla ja koulumajoituksella jne jne... Eke... (11 päivää sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Handboll ja Käsipallo
Siuntio
Ei asetettu
16

SIF T-02 Nimenhuuto.com

Päivitetty 27 päivää sitten

Handboll ja Käsipallo
Sjundeå / Siuntio
Tytöt
19

siuntion härskit Nimenhuuto.com

Aku kirjoitti: Hei kaikki käykää ilmotautumassa treeniin sunnuntaina (Vuosi sitten)

Päivitetty 11 kuukautta sitten

Jääkiekko, Salibandy, Nyrkkeily ja Käsipallo
Siuntio
Sekajoukkue
27

SIF P07 Nimenhuuto.com

Handbollslag i Sjundeå för pojkar födda 2007. Vi tränar i AKK på onsdagar kl. 17-18 och i Bollhallen på lördagar kl. 12-13. Träningarna är tvåspråkiga, vi talar både svenska och finska. Siuntion käsipallojoukkue vuonna 2007 syntyneille pojille. Harkat ovat AKK:lla keskiviikkoisin klo. 17-18 ja Palloiluhallissa lauantaisin klo. 12-13. Harkat ovat kaksikieliset, puhumme sekä ruotsia että suomea.

Jonna kirjoitti: Hiihtolomalla 17.-26.2.17 ei treenejä. Inga träningar på sportlovet 17.-26.2.17. Maaliskuussa on paljon pelejä - laittakaa IN/OUT ajoissa. Det är många matcher i mars - sätt IN/OUT i tid. Hyvää lomaa - trevlig semester! T/H. Jonna (12 päivää sitten)

Päivitetty 12 päivää sitten

Handboll käsipallo
Siuntio
Pojat
14

SIF TYTÖT 07 Nimenhuuto.com

SIF tytöt 07

Nea kirjoitti: La 25.2 treenit peruttu! (4 päivää sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Handboll käsipallo
Siuntio
Tytöt
20

SIF P03 Nimenhuuto.com

Anton kirjoitti: Moi. P04 joukkue on lähdössä Eken Cup:iin, se on tänä vuonna 17-20.6.2017. P04 poikia lähdössä 8 kpl, joten ottaisimme mielellämme myös P03 poikia mukaan turnaukseen, niin kuin viime vuonnakin. Mentäisiin aikalailla samoilla suunnitelmilla kuin viime vuonna, eli laivalla ja koulumajoituksella jne... (Noin 9 tuntia sitten)

Päivitetty noin 8 tuntia sitten

Käsipallo
Siuntio
Miehet
15

SIF MINI FLICKOR Nimenhuuto.com

Katri kirjoitti: Hei! Lauantain 11.2.2017 treeniaika on muuttunut. Meillä treenit klo 14-15 Folksam Arenassa (21 päivää sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Handboll käsipallo
Sjundeå Siuntio
Ei asetettu
32

SIF Naiset Nimenhuuto.com

Paul-Erik kirjoitti: Tänään klo 18.30-19.00 peliasusovitus, provning av spelkläder. (Yli 3 vuotta sitten)

Päivitetty yli 3 vuotta sitten

Käsipallo
Siuntio
Naiset
22

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Käsipallojoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on käsipallo on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.