Käsipallo Siuntio

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Siuntio ja lajina on käsipallo. Niitä löytyy yhteensä 16 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on käsipallo. Muita suosittuja lajeja ovat: handboll, handboll käsipallo, lentopallo, salibandy, jazz, ratsastus, vapaaehtoistyö, perhokalastus ja golf.

Katso lista koko maan käsipallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - käsipallo - Siuntio

Käsipallo - Siuntio

SIF P06 Nimenhuuto.com

Handbollslag i Sjundeå för pojkar födda 2006 . Vi tränar i Bollhallen på måndagar kl.18-19, och på lördagar kl. 12-13. Träningarna är tvåspråkiga, vi talar både svenska och finska. Siuntion käsipallojoukkue vuonna 2006 syntyneille pojille. Harkat ovat Palloiluhallissa maanantaisin klo 18-19, ja lauantaisin klo. 12.13. Harkat ovat kaksikieliset, puhumme sekä ruotsia että suomea.

Jasper kirjoitti: Jasperin lisenssi maksettu (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty 8 päivää sitten

Handboll käsipallo
Siuntio
Pojat
20

Sjundeå IF BP Nimenhuuto.com

Käsipallojoukkue Siuntiossa. Handbollslag i Sjundeå. P 01-02.

Felix kirjoitti: Heippa! Kiitos kaikille tästä kaudesta. Felix on viihtynyt joukkueessa sekä poikien että valmentajien, vanhempien ja jojon kanssa. Selkä on nyt sekä fysioterapeutin että lääkärin mielestä pelikunnossa, eli hän jatkaa nyt niitä syvien lihasten treenamista ja pystyy ( näillä näkymin) pelaamaan syks... (7 päivää sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Handboll ja Käsipallo
Sjundeå/Siuntio
Pojat
19

SIF T03 Nimenhuuto.com

SIF 03 Flickor / Tytöt

Iris kirjoitti: Heippa tytöt! Meillä on turnauksessa hoidettavana sihteerivuorot kentällä 2 sunnuntaina. Etsin 03-tytöistä työparia, joka voisi olla sihteerinä su klo 14.15-16.45, jolloin meidän omat pelit ovat jo ohi. Emilia ja Annika ovat ottamassa vastaavan pestin lauantaina omien pelien jälkeen kentällä 12. ... (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Käsipallo
Siuntio / Sjundeå
Ei asetettu
20

Sif CT-00 Nimenhuuto.com

SIF A-tytöt pelaa käsipalloa Nuori Suomi meiningillä Siuntiossa

Kati kirjoitti: Muistutus Suurimmalla osalla on Siuntio cup kaavake/ ilmoittautuminen palauttamatta! (2 kuukautta sitten)

Päivitetty 9 päivää sitten

Käsipallo
Siuntio
Naiset
28

SIF Flickor 05 Nimenhuuto.com

Sjundeå IF tränar och spelar handboll med glädje. Harjoittelemme ja pelaamme ilon kautta.

Pelle kirjoitti: Hei kaikki! ensi viikolla alkaa meillä ulkotreenit. Treenataan tiistaisin ja torstaisin ulkona urheilukentällä klo 18 - 19.30. Osan treeneistä tulee olemaan yhdessä yleisurheilijoiden kanssa jolloin saadaan peruskunto- ja koordinaatiotreenejä ja osa vain meidän jengin kesken palloilua. Nähdään ti... (28 päivää sitten)

Päivitetty 28 päivää sitten

Handboll ja Käsipallo
Siuntio
Tytöt
30

SIF Bpojat Nimenhuuto.com

SIF BP 2016-2017.

Cecilia kirjoitti: Nyt lähdetään kaikki Riihimäelle kannustamaan meidän miehet voittoon! Ensimmäinen välierä pelataan kiirastorstaina 13.4.2017 klo 19.00. Järjestämme fanibussin yhteiskyytiä varten, hintaan 10 €/henk. Pääsylipun jokainen ostaa ovelta itse. Lähtö hallilta klo 17.00. Ilmoittautumiset fanibussin kyyti... (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Käsipallo
Siuntio
Pojat
20

SIF FLICKOR-TYTÖT -01 Nimenhuuto.com

Sjundeå IF -01 syntyneet tytöt

Richard kirjoitti: Sjundeå cupiin tarvitaan vielä arpajaisvoittoja!!! Ilmoitelkaa jos löytyy noin sovitaan luovutus!!! - Riki - (Vuosi sitten)

Päivitetty vuosi sitten

Handboll ja Käsipallo
Siuntio
Tytöt
15

SIF BT Nimenhuuto.com

Tyttöjen käsipallojoukkue Siuntiosta, jossa käsipallosta kiinnostuneet harjoittelee tositarkoituksella ja hyvällä mielellä!

Mika kirjoitti: Hei! Meidän takapihalla on vielä yksi maali, joka tarvitsisi kuljetusta urheilukentälle. Mikäli jollain teistä olisi mahdollisuus auttaa sen kuljettamisessa viikonlopun aikana, niin ilmoitelkaa. Tarvitsisimme auton ja peräkärryn, matkaa on noin 800m. (Noin 2 vuotta sitten)

Päivitetty noin 2 vuotta sitten

Käsipallo
Siuntio
Tytöt
48

SIF BP Nimenhuuto.com

Sjundeå IF:s P97och P98 lag / Sjundeå IF:n P97 ja P98 joukkue Tränare / Valmentajat: Roger Dahlqvist Lagledare / Joukkueenjohtajat:Juha Voutilainen ( Tapani Kaseva,Marika Lostedt) Kassör / Kassanhoitaja:

Juha kirjoitti: Kesätreenit alkavat huomenna Kauden 2014-2015 A - pojat treenaavat miesten mukana kesätreenit. Ekat huomenna kello 18 Siuntiossa. Kertokaa niille uusille, jotka eivät ole listoilla ja ryhmissä. (Noin 3 vuotta sitten)

Päivitetty noin 3 vuotta sitten

Handboll ja Käsipallo
Siuntio
Pojat
25

SIF P04 Nimenhuuto.com

Conny kirjoitti: Heippa! Kiitos kaikille tästä kaudesta. Felix ja Conny ovat viihtyneet joukkueessa sekä poikien että valmentajien, vanhempien ja jojojen kanssa. Selkä on nyt sekä fysioterapeutin että lääkärin mielestä pelikunnossa, eli hän jatkaa nyt niitä syvien lihasten treenamista ja pystyy ( näillä näkymin) ... (7 päivää sitten)

Päivitetty 7 päivää sitten

Handboll ja Käsipallo
Siuntio
Ei asetettu
17

SIF T-02 Nimenhuuto.com

Päivitetty 2 kuukautta sitten

Handboll ja Käsipallo
Sjundeå / Siuntio
Tytöt
18

SIF P07 Nimenhuuto.com

Handbollslag i Sjundeå för pojkar födda 2007. Vi tränar i AKK på onsdagar kl. 17-18 och i Bollhallen på lördagar kl. 12-13. Träningarna är tvåspråkiga, vi talar både svenska och finska. Siuntion käsipallojoukkue vuonna 2007 syntyneille pojille. Harkat ovat AKK:lla keskiviikkoisin klo. 17-18 ja Palloiluhallissa lauantaisin klo. 12-13. Harkat ovat kaksikieliset, puhumme sekä ruotsia että suomea.

Susse kirjoitti: Hei, Yritän tässä kovasti saada lisää pelaajia joukkueeseen. Vitan pojat tulevat Sjundeå-Cupissa mukaan pelamaan meidän kanssa ja toivon myös että ovat mukana ensi kaudella. Puhuin tänään Johan Grönholmin kanssa joka on valmentanut mini poikia. On tällä hetkellä kaksi 08 syntyneitä. Eli ne tuleva... (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty 17 päivää sitten

Handboll käsipallo
Siuntio
Pojat
16

SIF TYTÖT 07 Nimenhuuto.com

SIF tytöt 07

Richard kirjoitti: Moikka!! Kesällä on mahdollisuus osallistua yleisurheilutreeneihin keskiviikkoisin!! Kannattaa varmistua treenistä SIF:n yleisurheilun sivuilta. https://www.sif.fi/yleisurheilu-friidrott/ - Riki - (4 päivää sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Handboll käsipallo
Siuntio
Tytöt
23

SIF MINI FLICKOR Nimenhuuto.com

Laura kirjoitti: Siuntion Leijonat järjestävät liikunnallisen tilaisuuden Leijona Crossin ti 30.5 Siuntion yleisurheilukentällä klo 17.30 alkaen. Ilmoittautuminen paikan päällä. Leijona Cross on leikkimielinen liikunnallinen tapahtuma jossa jokainen kokeilee omia rajoja. Leijona Crossissa on 6 erilaista tehtävää,... (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Handboll käsipallo
Sjundeå Siuntio
Ei asetettu
33

SIF P03 Nimenhuuto.com

Lena kirjoitti: Huomio 8. pelaaja! Nyt lähdetään kaikki Kauniaisiin kannustamaan meidän miehet pronssille! Toinen pronssiottelu pelataan perjantaina 28.4.2017 klo 19.00. Järjestämme fanibussin yhteiskyytiä varten, hintaan 10 €/henk. Pääsylipun jokainen ostaa ovelta itse. Lähtö Folksam Arenalta klo 17:15. Ilmoitt... (2 kuukautta sitten)

Päivitetty 2 kuukautta sitten

Käsipallo
Siuntio
Miehet
14

SIF Naiset Nimenhuuto.com

Paul-Erik kirjoitti: Tänään klo 18.30-19.00 peliasusovitus, provning av spelkläder. (Melkein 4 vuotta sitten)

Päivitetty melkein 4 vuotta sitten

Käsipallo
Siuntio
Naiset
22

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Käsipallojoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on käsipallo on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.