Käsipallo Siuntio

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Siuntio ja lajina on käsipallo. Niitä löytyy yhteensä 17 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on käsipallo. Muita suosittuja lajeja ovat: handboll, handboll käsipallo, salibandy, lentopallo, jazz, ratsastus, vapaaehtoistyö, jääkiekko ja nyrkkeily.

Katso lista koko maan käsipallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - käsipallo - Siuntio

Käsipallo - Siuntio

SIF P06 Nimenhuuto.com

Handbollslag i Sjundeå för pojkar födda 2006 . Vi tränar i Bollhallen på måndagar kl.18-19, och på lördagar kl. 12-13. Träningarna är tvåspråkiga, vi talar både svenska och finska. Siuntion käsipallojoukkue vuonna 2006 syntyneille pojille. Harkat ovat Palloiluhallissa maanantaisin klo 18-19, ja lauantaisin klo. 12.13. Harkat ovat kaksikieliset, puhumme sekä ruotsia että suomea.

Jimi kirjoitti: Heipsis! Jimi kutsuu koko joukkueen syntymäpäivilleen lauantaina 25.3 klo 13.15-14.45. Tarkoituksena on siis tulla suoraan harkoista meille (Palonummentie 17b). Me Peten kanssa hoidetaan kuskaus hallilta harkoista meille, vanhemmat voivat sitten hakea meiltä synttäreiden päätyttyä. Halutessaan po... (18 päivää sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Handboll käsipallo
Siuntio
Pojat
20

SIF Flickor 05 Nimenhuuto.com

Sjundeå IF tränar och spelar handboll med glädje. Harjoittelemme ja pelaamme ilon kautta.

Pelle kirjoitti: Hei, koska meillä ei ole treenejä tänään niin mennään porukalla kannustamaan C-03 tytöt voittoon. Samalla voidaan oppia siitä ottelusta jotain ja pitää sitä kenraaliharjoituksena ennen meidän huomista Grani peliä. (13 päivää sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Handboll ja Käsipallo
Siuntio
Tytöt
22

SIF T03 Nimenhuuto.com

SIF 03 Flickor / Tytöt

Iris kirjoitti: Kotipelit ja toimitsijat kevät 2017: 21.1. SIF-Akilles: Kello Pekka, Buffa Rita ja Tove, Siht. Iris/Katja 12.2. SIF-PIF: Kello Aki, Buffa Nong ja Maria, Siht. Iris/Katja 5.3. SIF-Dicken: Kello Pasi, Buffa Diana ja Janina, Siht. Iris/Katja 11.3. SIF-HIFK: Kello Pekka, Buffa Rita ja Tove, Siht. Iri... (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 7 päivää sitten

Käsipallo
Siuntio / Sjundeå
Ei asetettu
17

SIF P02 Nimenhuuto.com

Käsipallojoukkue Siuntiossa. Handbollslag i Sjundeå. P02.

Felix kirjoitti: Heippa! Tarvitaan makkarangrillaajia lauantain Suomi-Espanja otteluun! Löytyykö meiän jengistä? T Tanja (5 kuukautta sitten)

Päivitetty 17 päivää sitten

Handboll ja Käsipallo
Sjundeå/Siuntio
Pojat
21

Sif CT-00 Nimenhuuto.com

SIF BT-99-00 pelaa käsipalloa Nuori Suomi meiningillä Siuntiossa

Kati kirjoitti: Hei, Paperit tulevat perjantaina 10.3. Paperit voi hakea klo 17.30-20.00 perjantaina tai 11.3 lauantaina klo 17-18.00. Muista tuoda rahat kun haet. Muuten et saa paperia mukaan. Osoite on Purnuksentie 49, Siuntion kirkonkylässä. Kyltti SE-Action ja Purnus. Tervetuloa hakemaan paperipussit ja kiva... (17 päivää sitten)

Päivitetty 17 päivää sitten

Käsipallo
Siuntio
Tytöt
26

SIF Bpojat Nimenhuuto.com

SIF BP 2016-2017.

Markus kirjoitti: Hej!! Det har kommit en förfrågan ifall vi kan beställa Ullmax igen. Gå in på www.ullmax.fi o titta ifall du vill beställa något. Hör av dig till mig med beställning senast 15.3.Min tel nr är 0400614885. h Minna (19 päivää sitten)

Päivitetty 19 päivää sitten

Käsipallo
Siuntio
Pojat
21

SIF FLICKOR-TYTÖT -01 Nimenhuuto.com

Sjundeå IF -01 syntyneet tytöt

Richard kirjoitti: Sjundeå cupiin tarvitaan vielä arpajaisvoittoja!!! Ilmoitelkaa jos löytyy noin sovitaan luovutus!!! - Riki - (10 kuukautta sitten)

Päivitetty 10 kuukautta sitten

Handboll ja Käsipallo
Siuntio
Tytöt
15

SIF BT Nimenhuuto.com

Tyttöjen käsipallojoukkue Siuntiosta, jossa käsipallosta kiinnostuneet harjoittelee tositarkoituksella ja hyvällä mielellä!

Mika kirjoitti: Hei! Meidän takapihalla on vielä yksi maali, joka tarvitsisi kuljetusta urheilukentälle. Mikäli jollain teistä olisi mahdollisuus auttaa sen kuljettamisessa viikonlopun aikana, niin ilmoitelkaa. Tarvitsisimme auton ja peräkärryn, matkaa on noin 800m. (Melkein 2 vuotta sitten)

Päivitetty melkein 2 vuotta sitten

Käsipallo
Siuntio
Tytöt
48

SIF BP Nimenhuuto.com

Sjundeå IF:s P97och P98 lag / Sjundeå IF:n P97 ja P98 joukkue Tränare / Valmentajat: Roger Dahlqvist Lagledare / Joukkueenjohtajat:Juha Voutilainen ( Tapani Kaseva,Marika Lostedt) Kassör / Kassanhoitaja:

Juha kirjoitti: Kesätreenit alkavat huomenna Kauden 2014-2015 A - pojat treenaavat miesten mukana kesätreenit. Ekat huomenna kello 18 Siuntiossa. Kertokaa niille uusille, jotka eivät ole listoilla ja ryhmissä. (Melkein 3 vuotta sitten)

Päivitetty melkein 3 vuotta sitten

Handboll ja Käsipallo
Siuntio
Pojat
25

SIF T-02 Nimenhuuto.com

Päivitetty 5 päivää sitten

Handboll ja Käsipallo
Sjundeå / Siuntio
Tytöt
19

SIF P04 Nimenhuuto.com

Sami kirjoitti: Tärkeää!!! Kuinka moni haluaa/pystyy lähtemään tänä vuonna Eken Cupiin? Toivoisin pikaista vastausta että tiedetään saadaanko joukkuetta kasaan. Vastaukset tähän viestiketjuun, kiitos. Mentäisiin aikalailla samoilla suunnitelmilla kuin viime vuonna... Laivalla ja koulumajoituksella jne jne... Eke... (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty 9 päivää sitten

Handboll ja Käsipallo
Siuntio
Ei asetettu
17

siuntion härskit Nimenhuuto.com

Aku kirjoitti: Hei kaikki käykää ilmotautumassa treeniin sunnuntaina (Vuosi sitten)

Päivitetty 12 kuukautta sitten

Jääkiekko, Salibandy, Nyrkkeily ja Käsipallo
Siuntio
Sekajoukkue
27

SIF P07 Nimenhuuto.com

Handbollslag i Sjundeå för pojkar födda 2007. Vi tränar i AKK på onsdagar kl. 17-18 och i Bollhallen på lördagar kl. 12-13. Träningarna är tvåspråkiga, vi talar både svenska och finska. Siuntion käsipallojoukkue vuonna 2007 syntyneille pojille. Harkat ovat AKK:lla keskiviikkoisin klo. 17-18 ja Palloiluhallissa lauantaisin klo. 12-13. Harkat ovat kaksikieliset, puhumme sekä ruotsia että suomea.

Walter kirjoitti: Folksam kello ok. T Kaj (10 päivää sitten)

Päivitetty 10 päivää sitten

Handboll käsipallo
Siuntio
Pojat
14

SIF TYTÖT 07 Nimenhuuto.com

SIF tytöt 07

Richard kirjoitti: Sunnuntain 26.3. peli Hangossa peruttu!!!! - Riki - (3 päivää sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Handboll käsipallo
Siuntio
Tytöt
19

SIF MINI FLICKOR Nimenhuuto.com

Katri kirjoitti: Hei kaikki! Valitettavasti vanha halli varattuna lauantait 11.3 ja 18.3. Joten treenit peruttu molempina päivinä. Uudet treeniajat ovat mineille Folksam Arenassa keskiviikkona 15.3 ja 22.3 klo 17 - 18. Ja sitten normaalin aikataulun mukaisesti lauantaina 25.3. klo 10-11 vanhassa hallissa. Pahoitt... (17 päivää sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Handboll käsipallo
Sjundeå Siuntio
Ei asetettu
32

SIF P03 Nimenhuuto.com

Anton kirjoitti: Moi. P04 joukkue on lähdössä Eken Cup:iin, se on tänä vuonna 17-20.6.2017. P04 poikia lähdössä 8 kpl, joten ottaisimme mielellämme myös P03 poikia mukaan turnaukseen, niin kuin viime vuonnakin. Mentäisiin aikalailla samoilla suunnitelmilla kuin viime vuonna, eli laivalla ja koulumajoituksella jne... (25 päivää sitten)

Päivitetty 16 päivää sitten

Käsipallo
Siuntio
Miehet
15

SIF Naiset Nimenhuuto.com

Paul-Erik kirjoitti: Tänään klo 18.30-19.00 peliasusovitus, provning av spelkläder. (Yli 3 vuotta sitten)

Päivitetty yli 3 vuotta sitten

Käsipallo
Siuntio
Naiset
22

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Käsipallojoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on käsipallo on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.