Käsipallo Siuntio

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Siuntio ja lajina on käsipallo. Niitä löytyy yhteensä 17 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on käsipallo. Muita suosittuja lajeja ovat: handboll, handboll käsipallo, salibandy, lentopallo, jazz, ratsastus, vapaaehtoistyö, jääkiekko ja nyrkkeily.

Katso lista koko maan käsipallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - käsipallo - Siuntio

Käsipallo - Siuntio

SIF P06 Nimenhuuto.com

Handbollslag i Sjundeå för pojkar födda 2006 . Vi tränar i Bollhallen på måndagar kl.18-19, och på lördagar kl. 12-13. Träningarna är tvåspråkiga, vi talar både svenska och finska. Siuntion käsipallojoukkue vuonna 2006 syntyneille pojille. Harkat ovat Palloiluhallissa maanantaisin klo 18-19, ja lauantaisin klo. 12.13. Harkat ovat kaksikieliset, puhumme sekä ruotsia että suomea.

Jimi kirjoitti: Moi! Ajateltiin että pojat voisivat myydä jotain kartuttaakseen kassaa EkenCupia varten. Voisimme käyttää yhteistä rahaa esim teltan vuokraan tai iltapalojen hankkimiseen. Kysynkin nyt onko teillä tiedossa jotain helppoa myytävää joka tuottaisi myös hyvin? Nyt on ehdotettu Ullmaxin tuotteita tai ... (8 päivää sitten)

Päivitetty noin 20 tuntia sitten

Handboll käsipallo
Siuntio
Pojat
20

SIF Flickor 05 Nimenhuuto.com

Sjundeå IF tränar och spelar handboll med glädje. Harjoittelemme ja pelaamme ilon kautta.

Johan kirjoitti: Hei! Muistakaa että meidän joukkueella on otteluisäntävuoro ensi viikon sunnuntaina 22.1 klo 12:30 Folksam Arenassa. Kaikki mukaan auttamaan ja kannustamaan SIF-naisia! t. Jojo-Johan (1 päivä sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Handboll ja Käsipallo
Siuntio
Tytöt
26

SIF Bpojat Nimenhuuto.com

SIF BP 2016-2017.

Cecilia kirjoitti: Hej, På hösten talade vi om att delta i en utlandsturnering, nu har vi fastnat för Potatiscupen som spelas i Alingsås nära Göteborg. Cupen spelas 21-23.4. Vi skulle flyga direkt till Göteborg och bo på vandrarhem eller skola. Kostnaderna per spelare är troligtvis mellan 450 och 490 euro, detta in... (4 päivää sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Käsipallo
Siuntio
Pojat
23

Sif CT-00 Nimenhuuto.com

SIF BT-99-00 pelaa käsipalloa Nuori Suomi meiningillä Siuntiossa

Betty kirjoitti: Hei! Tässä kokoonpano huomista divariottelua varten (+3 vanhempaa pelaajaa). Treffit hallilta klo 15:30, jos ei tule suoraan. Varmistakaa kyyti kuitenkin etukäteen. Minulla on yksi paikka vapaana (Roccu, Betty, Rebecca + 1?). Ottelu alkaa 17:15. Pelipaikka Ruskeasuo, kenttä 2. Terveisin, Klaus. S... (3 päivää sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Käsipallo
Siuntio
Tytöt
26

SIF P02 Nimenhuuto.com

Käsipallojoukkue Siuntiossa. Handbollslag i Sjundeå. P02.

Felix kirjoitti: Heippa! Tarvitaan makkarangrillaajia lauantain Suomi-Espanja otteluun! Löytyykö meiän jengistä? T Tanja (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Handboll ja Käsipallo
Sjundeå/Siuntio
Pojat
19

SIF T03 Nimenhuuto.com

SIF 03 Flickor / Tytöt

Iris kirjoitti: Kotipelit ja toimitsijat kevät 2017: 21.1. SIF-Akilles: Kello Pekka, Buffa Rita ja Tove, Siht. Iris/Katja 12.2. SIF-PIF: Kello Aki, Buffa Nong ja Maria, Siht. Iris/Katja 5.3. SIF-Dicken: Kello Pasi, Buffa Diana ja Janina, Siht. Iris/Katja 11.3. SIF-HIFK: Kello Pekka, Buffa Rita ja Tove, Siht. Iri... (8 päivää sitten)

Päivitetty 8 päivää sitten

Käsipallo
Siuntio / Sjundeå
Ei asetettu
15

SIF FLICKOR-TYTÖT -01 Nimenhuuto.com

Sjundeå IF -01 syntyneet tytöt

Richard kirjoitti: Sjundeå cupiin tarvitaan vielä arpajaisvoittoja!!! Ilmoitelkaa jos löytyy noin sovitaan luovutus!!! - Riki - (8 kuukautta sitten)

Päivitetty 8 kuukautta sitten

Handboll ja Käsipallo
Siuntio
Tytöt
15

SIF BT Nimenhuuto.com

Tyttöjen käsipallojoukkue Siuntiosta, jossa käsipallosta kiinnostuneet harjoittelee tositarkoituksella ja hyvällä mielellä!

Mika kirjoitti: Hei! Meidän takapihalla on vielä yksi maali, joka tarvitsisi kuljetusta urheilukentälle. Mikäli jollain teistä olisi mahdollisuus auttaa sen kuljettamisessa viikonlopun aikana, niin ilmoitelkaa. Tarvitsisimme auton ja peräkärryn, matkaa on noin 800m. (Yli vuosi sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Käsipallo
Siuntio
Tytöt
48

SIF BP Nimenhuuto.com

Sjundeå IF:s P97och P98 lag / Sjundeå IF:n P97 ja P98 joukkue Tränare / Valmentajat: Roger Dahlqvist Lagledare / Joukkueenjohtajat:Juha Voutilainen ( Tapani Kaseva,Marika Lostedt) Kassör / Kassanhoitaja:

Juha kirjoitti: Kesätreenit alkavat huomenna Kauden 2014-2015 A - pojat treenaavat miesten mukana kesätreenit. Ekat huomenna kello 18 Siuntiossa. Kertokaa niille uusille, jotka eivät ole listoilla ja ryhmissä. (Yli 2 vuotta sitten)

Päivitetty yli 2 vuotta sitten

Handboll ja Käsipallo
Siuntio
Pojat
25

SIF T-02 Nimenhuuto.com

Päivitetty 18 päivää sitten

Handboll ja Käsipallo
Sjundeå / Siuntio
Tytöt
19

SIF P04 Nimenhuuto.com

Viktor kirjoitti: Kyif-Cup, voitteko laittaa pelipäivän. 07 ja 03 on tiedossa. (20 päivää sitten)

Päivitetty 19 päivää sitten

Handboll ja Käsipallo
Siuntio
Ei asetettu
16

siuntion härskit Nimenhuuto.com

Aku kirjoitti: Hei kaikki käykää ilmotautumassa treeniin sunnuntaina (11 kuukautta sitten)

Päivitetty 10 kuukautta sitten

Jääkiekko, Salibandy, Nyrkkeily ja Käsipallo
Siuntio
Sekajoukkue
27

SIF P07 Nimenhuuto.com

Handbollslag i Sjundeå för pojkar födda 2007. Vi tränar i AKK på onsdagar kl. 17-18 och i Bollhallen på lördagar kl. 12-13. Träningarna är tvåspråkiga, vi talar både svenska och finska. Siuntion käsipallojoukkue vuonna 2007 syntyneille pojille. Harkat ovat AKK:lla keskiviikkoisin klo. 17-18 ja Palloiluhallissa lauantaisin klo. 12-13. Harkat ovat kaksikieliset, puhumme sekä ruotsia että suomea.

Jonna kirjoitti: Hei! Virkkalan Tarmon (ViTa) 07-pojat harjoittelevat torstaisin klo 17-18.15 Järnefeltin koululla Virkkalassa. Meidän pojat ovat tervetulleita mukaan harjoittelemaan heidän kanssa. Heillä on 4-6 poikaa joukkueessa ja valmentajana toimii Stefan Nyman. Voisimme käydä siellä yhteiskuljetuksilla. Kuk... (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty 5 päivää sitten

Handboll käsipallo
Siuntio
Pojat
14

SIF TYTÖT 07 Nimenhuuto.com

SIF tytöt 07

Richard kirjoitti: Onko Tora ja Aino tulossa turnaukseen? - Riki - (11 päivää sitten)

Päivitetty 11 päivää sitten

Handboll käsipallo
Siuntio
Tytöt
18

SIF MINI FLICKOR Nimenhuuto.com

Katri kirjoitti: Lauantain treenit on Folksam Arenassa klo 9-10. Palloiluhalli on varattu. Toivottavasti jaksatte tulla treeneihin vaikka ne on tuntia aikaisemmin kuin normaalisti. Tytöt 05 treenaavat samanaikaisesti joten mineiilä käytettävänä puoli kenttää (5 päivää sitten)

Päivitetty noin 18 tuntia sitten

Handboll käsipallo
Sjundeå Siuntio
Ei asetettu
32

SIF P03 Nimenhuuto.com

Oscar kirjoitti: Terve kaikille! Eilen pojat pelasivat fantastisen turnauksen KyIF Cupissa ja saivat hopeaa. Vielä kerran mahtavat onnittelut. Lisää kokemusta, hienoja pelejä ja voittoja halajamme ja siksi olemmekin lähdössä keväällä Irsta Blixten -käsipalloturnaukseen 7.-9.4.2017. Juttelimme eilen KyIF Cupissa m... (7 päivää sitten)

Päivitetty 6 päivää sitten

Käsipallo
Siuntio
Miehet
15

SIF Naiset Nimenhuuto.com

Paul-Erik kirjoitti: Tänään klo 18.30-19.00 peliasusovitus, provning av spelkläder. (Yli 3 vuotta sitten)

Päivitetty yli 3 vuotta sitten

Käsipallo
Siuntio
Naiset
22

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Käsipallojoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on käsipallo on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.