Käsipallo Siuntio

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Siuntio ja lajina on käsipallo. Niitä löytyy yhteensä 16 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on käsipallo. Muita suosittuja lajeja ovat: handboll, handboll käsipallo, lentopallo, salibandy, jazz, ratsastus, vapaaehtoistyö, perhokalastus ja golf.

Katso lista koko maan käsipallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - käsipallo - Siuntio

Käsipallo - Siuntio

SIF P06 Nimenhuuto.com

Handbollslag i Sjundeå för pojkar födda 2006 . Vi tränar i Bollhallen på måndagar kl.18-19, och på lördagar kl. 12-13. Träningarna är tvåspråkiga, vi talar både svenska och finska. Siuntion käsipallojoukkue vuonna 2006 syntyneille pojille. Harkat ovat Palloiluhallissa maanantaisin klo 18-19, ja lauantaisin klo. 12.13. Harkat ovat kaksikieliset, puhumme sekä ruotsia että suomea.

Rafu kirjoitti: Moikka! Hienoa että valmentajakuviot ovat selvillä. Kiva kuulla, että pojat saa tosi kovan valmentajan, tosi kovien valmentajien jatkoksi. Ja ovathan Tanja ja Mankka edelleen treeneissä mukana. Eikä pidä unohtaa, että Taavin ohella, 05- joukkueessa valmentaa Hämy, joka on pelannut muun muassa ulk... (20 päivää sitten)

Päivitetty 11 päivää sitten

Handboll käsipallo
Siuntio
Pojat
21

SIF Flickor 05 Nimenhuuto.com

Sjundeå IF tränar och spelar handboll med glädje. Harjoittelemme ja pelaamme ilon kautta.

Pelle kirjoitti: Terve kaikki Leijonat / Hej alla Lejon, koska iso osa porukasta on sunnuntaina 20.8 Turussa pelaamassa Gant turnausta ja en pääse itsekään paikalle pitämään treenejä niin perutaan nämä ekat sunnuntaitreenit. På grund av att en stor del av gänget är söndagen den 20.8 I Åbo och spelar under Gant tu... (6 päivää sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Handboll ja Käsipallo
Siuntio
Tytöt
30

SIF T03 Nimenhuuto.com

SIF 03 Flickor / Tytöt

Carin kirjoitti: Carin tulee kunhan saa tytön kaveriksi. T: Diana (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Käsipallo
Siuntio / Sjundeå
Ei asetettu
19

Sjundeå IF BP Nimenhuuto.com

Käsipallojoukkue Siuntiossa. Handbollslag i Sjundeå. P 01-02.

Nina kirjoitti: Hei, Saimme paikoitustehtävän lyhyellä varoitusajalla, joten pyysin Boris, Ilja, Maksia, Bjenkki ja Rasse apuun. Olimme tänään Västankvarnissa ohjaamassa liikennettä heidän järjestämässä "Peltopäivässä". Suoritimme tehtävän mallikaasti ja joukkueen tilille tulee 600,00 €. Tämä on hyvä pesämuna se... (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Handboll ja Käsipallo
Sjundeå/Siuntio
Pojat
16

Sif CT-00 Nimenhuuto.com

SIF A-tytöt pelaa käsipalloa Nuori Suomi meiningillä Siuntiossa

Kati kirjoitti: Muistutus Suurimmalla osalla on Siuntio cup kaavake/ ilmoittautuminen palauttamatta! (4 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 2 kuukautta sitten

Käsipallo
Siuntio
Naiset
32

SIF Bpojat Nimenhuuto.com

SIF BP 2016-2017.

Cecilia kirjoitti: Nyt lähdetään kaikki Riihimäelle kannustamaan meidän miehet voittoon! Ensimmäinen välierä pelataan kiirastorstaina 13.4.2017 klo 19.00. Järjestämme fanibussin yhteiskyytiä varten, hintaan 10 €/henk. Pääsylipun jokainen ostaa ovelta itse. Lähtö hallilta klo 17.00. Ilmoittautumiset fanibussin kyyti... (4 kuukautta sitten)

Päivitetty 4 kuukautta sitten

Käsipallo
Siuntio
Pojat
20

SIF FLICKOR-TYTÖT -01 Nimenhuuto.com

Sjundeå IF -01 syntyneet tytöt

Richard kirjoitti: Sjundeå cupiin tarvitaan vielä arpajaisvoittoja!!! Ilmoitelkaa jos löytyy noin sovitaan luovutus!!! - Riki - (Yli vuosi sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Handboll ja Käsipallo
Siuntio
Tytöt
15

SIF BT Nimenhuuto.com

Tyttöjen käsipallojoukkue Siuntiosta, jossa käsipallosta kiinnostuneet harjoittelee tositarkoituksella ja hyvällä mielellä!

Mika kirjoitti: Hei! Meidän takapihalla on vielä yksi maali, joka tarvitsisi kuljetusta urheilukentälle. Mikäli jollain teistä olisi mahdollisuus auttaa sen kuljettamisessa viikonlopun aikana, niin ilmoitelkaa. Tarvitsisimme auton ja peräkärryn, matkaa on noin 800m. (Yli 2 vuotta sitten)

Päivitetty yli 2 vuotta sitten

Käsipallo
Siuntio
Tytöt
48

SIF BP Nimenhuuto.com

Sjundeå IF:s P97och P98 lag / Sjundeå IF:n P97 ja P98 joukkue Tränare / Valmentajat: Roger Dahlqvist Lagledare / Joukkueenjohtajat:Juha Voutilainen ( Tapani Kaseva,Marika Lostedt) Kassör / Kassanhoitaja:

Juha kirjoitti: Kesätreenit alkavat huomenna Kauden 2014-2015 A - pojat treenaavat miesten mukana kesätreenit. Ekat huomenna kello 18 Siuntiossa. Kertokaa niille uusille, jotka eivät ole listoilla ja ryhmissä. (Noin 3 vuotta sitten)

Päivitetty noin 3 vuotta sitten

Handboll ja Käsipallo
Siuntio
Pojat
25

SIF P04 Nimenhuuto.com

Matti kirjoitti: Lisenssien myynti kaudelle 1.7.2017-30.6.2018 on avattu. Lisenssien ja vakuutusten hintoihin ei tule muutoksia verrattuna edelliseen kauteen. Kaikki lisenssit ja vakuutukset hankitaan Suomisport- palvelusta. Lisenssit -sivulle on lisätty tarvittavat tiedot lisenssien hankkimiseen. http://finnhand... (17 päivää sitten)

Päivitetty 17 päivää sitten

Handboll ja Käsipallo
Siuntio
Ei asetettu
16

SIF T-02 Nimenhuuto.com

Päivitetty 4 kuukautta sitten

Handboll ja Käsipallo
Sjundeå / Siuntio
Tytöt
18

SIF P07 Nimenhuuto.com

Handbollslag i Sjundeå för pojkar födda 2007. Vi tränar i AKK på onsdagar kl. 17-18 och i Bollhallen på lördagar kl. 12-13. Träningarna är tvåspråkiga, vi talar både svenska och finska. Siuntion käsipallojoukkue vuonna 2007 syntyneille pojille. Harkat ovat AKK:lla keskiviikkoisin klo. 17-18 ja Palloiluhallissa lauantaisin klo. 12-13. Harkat ovat kaksikieliset, puhumme sekä ruotsia että suomea.

Susse kirjoitti: Hei, Yritän tässä kovasti saada lisää pelaajia joukkueeseen. Vitan pojat tulevat Sjundeå-Cupissa mukaan pelamaan meidän kanssa ja toivon myös että ovat mukana ensi kaudella. Puhuin tänään Johan Grönholmin kanssa joka on valmentanut mini poikia. On tällä hetkellä kaksi 08 syntyneitä. Eli ne tuleva... (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 7 päivää sitten

Handboll käsipallo
Siuntio
Pojat
18

SIF TYTÖT 07 Nimenhuuto.com

SIF tytöt 07

Katri kirjoitti: Hei! Käsistreenit on täydessä vauhdissa ja eka turnaus jo syyskuun alussa. Laittakaa viestiä, jos peliasu (paita ja shortsit) on jäänyt pieneksi kesän aikana. Yritämme saada jokaiselle pelipaidan vanhalla numerolla, mutta voi olla että jonkun pelinumero vaihtuu. Peliasuhan tulee seuralta eli kuul... (4 päivää sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Handboll käsipallo
Siuntio
Tytöt
23

SIF MINI FLICKOR OCH POJKAR Nimenhuuto.com

Emil kirjoitti: Hej! Vad vet vi om höstens handbollsträningar för pojkar 09? Vi behöver börja anmäla oss till andra "jumppan" och vill gärna veta dagar då det ska tränas handboll. (21 päivää sitten)

Päivitetty 11 päivää sitten

Handboll käsipallo
Sjundeå Siuntio
Ei asetettu
42

SIF P03 Nimenhuuto.com

Anton kirjoitti: Tänään ei ole treenejä, ei tarpeeksi ilmoittautuneita mukaan. T. Matti (26 päivää sitten)

Päivitetty 26 päivää sitten

Käsipallo
Siuntio
Miehet
14

SIF Naiset Nimenhuuto.com

Paul-Erik kirjoitti: Tänään klo 18.30-19.00 peliasusovitus, provning av spelkläder. (Noin 4 vuotta sitten)

Päivitetty melkein 4 vuotta sitten

Käsipallo
Siuntio
Naiset
22

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Käsipallojoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on käsipallo on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.