Käsipallo Siuntio

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Siuntio ja lajina on käsipallo. Niitä löytyy yhteensä 16 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on käsipallo. Muita suosittuja lajeja ovat: handboll, handboll käsipallo, lentopallo, salibandy, jazz, ratsastus, vapaaehtoistyö, perhokalastus ja golf.

Katso lista koko maan käsipallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - käsipallo - Siuntio

Käsipallo - Siuntio

SIF P06 Nimenhuuto.com

Handbollslag i Sjundeå för pojkar födda 2006 . Vi tränar i Bollhallen på måndagar kl.18-19, och på lördagar kl. 12-13. Träningarna är tvåspråkiga, vi talar både svenska och finska. Siuntion käsipallojoukkue vuonna 2006 syntyneille pojille. Harkat ovat Palloiluhallissa maanantaisin klo 18-19, ja lauantaisin klo. 12.13. Harkat ovat kaksikieliset, puhumme sekä ruotsia että suomea.

Edvin kirjoitti: Onko Eddille kyyti? (3 päivää sitten)

Päivitetty noin 23 tuntia sitten

Handboll käsipallo
Siuntio
Pojat
20

SIF P02 Nimenhuuto.com

Käsipallojoukkue Siuntiossa. Handbollslag i Sjundeå. P02.

Robin kirjoitti: Alltså Järan plockar upp Kalle, Robin och Dennis vid SjuVet Kl.13.40. (29 päivää sitten)

Päivitetty noin 20 tuntia sitten

Handboll ja Käsipallo
Sjundeå/Siuntio
Pojat
18

SIF Flickor 05 Nimenhuuto.com

Sjundeå IF tränar och spelar handboll med glädje. Harjoittelemme ja pelaamme ilon kautta.

Pelle kirjoitti: Terve kaikki!!! Tänään pelataan viimeinen ja ratkaiseva miesten pronssiottelu, SIF-Grani, Kauniaisessa. SIF on järjestänyt kaikille bussikyydin Kauniaisiin. Kyyti edes takaisin maksaa vain 10 € ja lähtö on klo 17.15 käsipallohallin pihalta. Olemme Johanin kanssa mukana joten vanhemmatkaan ei tarv... (2 päivää sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Handboll ja Käsipallo
Siuntio
Tytöt
22

SIF T03 Nimenhuuto.com

SIF 03 Flickor / Tytöt

Annika kirjoitti: Jatkoa vielä kauden kuulumisiin, ja terveisiä myös täältä rahakirstun ääreltä (26 päivää sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Käsipallo
Siuntio / Sjundeå
Ei asetettu
18

Sif CT-00 Nimenhuuto.com

SIF BT-99-00 pelaa käsipalloa Nuori Suomi meiningillä Siuntiossa

Kati kirjoitti: Muistutus Suurimmalla osalla on Siuntio cup kaavake/ ilmoittautuminen palauttamatta! (7 päivää sitten)

Päivitetty 7 päivää sitten

Käsipallo
Siuntio
Tytöt
26

SIF Bpojat Nimenhuuto.com

SIF BP 2016-2017.

Cecilia kirjoitti: Nyt lähdetään kaikki Riihimäelle kannustamaan meidän miehet voittoon! Ensimmäinen välierä pelataan kiirastorstaina 13.4.2017 klo 19.00. Järjestämme fanibussin yhteiskyytiä varten, hintaan 10 €/henk. Pääsylipun jokainen ostaa ovelta itse. Lähtö hallilta klo 17.00. Ilmoittautumiset fanibussin kyyti... (23 päivää sitten)

Päivitetty 23 päivää sitten

Käsipallo
Siuntio
Pojat
21

SIF FLICKOR-TYTÖT -01 Nimenhuuto.com

Sjundeå IF -01 syntyneet tytöt

Richard kirjoitti: Sjundeå cupiin tarvitaan vielä arpajaisvoittoja!!! Ilmoitelkaa jos löytyy noin sovitaan luovutus!!! - Riki - (12 kuukautta sitten)

Päivitetty 12 kuukautta sitten

Handboll ja Käsipallo
Siuntio
Tytöt
15

SIF BT Nimenhuuto.com

Tyttöjen käsipallojoukkue Siuntiosta, jossa käsipallosta kiinnostuneet harjoittelee tositarkoituksella ja hyvällä mielellä!

Mika kirjoitti: Hei! Meidän takapihalla on vielä yksi maali, joka tarvitsisi kuljetusta urheilukentälle. Mikäli jollain teistä olisi mahdollisuus auttaa sen kuljettamisessa viikonlopun aikana, niin ilmoitelkaa. Tarvitsisimme auton ja peräkärryn, matkaa on noin 800m. (Melkein 2 vuotta sitten)

Päivitetty melkein 2 vuotta sitten

Käsipallo
Siuntio
Tytöt
48

SIF BP Nimenhuuto.com

Sjundeå IF:s P97och P98 lag / Sjundeå IF:n P97 ja P98 joukkue Tränare / Valmentajat: Roger Dahlqvist Lagledare / Joukkueenjohtajat:Juha Voutilainen ( Tapani Kaseva,Marika Lostedt) Kassör / Kassanhoitaja:

Juha kirjoitti: Kesätreenit alkavat huomenna Kauden 2014-2015 A - pojat treenaavat miesten mukana kesätreenit. Ekat huomenna kello 18 Siuntiossa. Kertokaa niille uusille, jotka eivät ole listoilla ja ryhmissä. (Melkein 3 vuotta sitten)

Päivitetty melkein 3 vuotta sitten

Handboll ja Käsipallo
Siuntio
Pojat
25

SIF P04 Nimenhuuto.com

Sami kirjoitti: Moi, Saatiin tossa kuluvalla viikolla hyvä vinkki saada mahdollista sponsori avustusta Eken Cuppiin. Ollaan tilattu 15kpl käsipalloa. Joukkueen pelaajat laittaa siihen nimensä ja näin syntyy sponsoripallo yrityksille tai yksityishenkilöille. Sponsoripalloja myydään hintaan 200€-300€ kappale. Täll... (1 päivä sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Handboll ja Käsipallo
Siuntio
Ei asetettu
16

SIF T-02 Nimenhuuto.com

Päivitetty 3 päivää sitten

Handboll ja Käsipallo
Sjundeå / Siuntio
Tytöt
19

SIF P07 Nimenhuuto.com

Handbollslag i Sjundeå för pojkar födda 2007. Vi tränar i AKK på onsdagar kl. 17-18 och i Bollhallen på lördagar kl. 12-13. Träningarna är tvåspråkiga, vi talar både svenska och finska. Siuntion käsipallojoukkue vuonna 2007 syntyneille pojille. Harkat ovat AKK:lla keskiviikkoisin klo. 17-18 ja Palloiluhallissa lauantaisin klo. 12-13. Harkat ovat kaksikieliset, puhumme sekä ruotsia että suomea.

Arttu kirjoitti: Hei kaikki. Juuso ja Arttu ovat päättäneet lopettaa käsipallon. Kiitos kaikille kuluneesta vuodesta. Terkuin Satu (10 päivää sitten)

Päivitetty 7 päivää sitten

Handboll käsipallo
Siuntio
Pojat
14

SIF TYTÖT 07 Nimenhuuto.com

SIF tytöt 07

Richard kirjoitti: Sunnuntain 26.3. peli Hangossa peruttu!!!! - Riki - (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty 7 päivää sitten

Handboll käsipallo
Siuntio
Tytöt
20

SIF MINI FLICKOR Nimenhuuto.com

Katri kirjoitti: Voitte tuoda arpajaisvoittoja Sannalle ja mulle treeneihin. Kannatusyhdistys järjestää arpajaiset Sjundeå cupissa. Vanhempainkokouksessa sovittiin että jokainen toisi 5 voittoa. Kannatusyhdistyksen tulot menevät seuran JUNIORITOIMINNAN hyväksi. (3 päivää sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Handboll käsipallo
Sjundeå Siuntio
Ei asetettu
35

SIF P03 Nimenhuuto.com

Lena kirjoitti: Huomio 8. pelaaja! Nyt lähdetään kaikki Kauniaisiin kannustamaan meidän miehet pronssille! Toinen pronssiottelu pelataan perjantaina 28.4.2017 klo 19.00. Järjestämme fanibussin yhteiskyytiä varten, hintaan 10 €/henk. Pääsylipun jokainen ostaa ovelta itse. Lähtö Folksam Arenalta klo 17:15. Ilmoitt... (3 päivää sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Käsipallo
Siuntio
Miehet
15

SIF Naiset Nimenhuuto.com

Paul-Erik kirjoitti: Tänään klo 18.30-19.00 peliasusovitus, provning av spelkläder. (Melkein 4 vuotta sitten)

Päivitetty yli 3 vuotta sitten

Käsipallo
Siuntio
Naiset
22

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Käsipallojoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on käsipallo on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.