Nyrkkeily Turku

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Turku ja lajina on nyrkkeily. Niitä löytyy yhteensä 5 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: salibandy, jääkiekko, koripallo, sähly, lentopallo, futsal, pesäpallo, joukkuevoimistelu ja sulkapallo.

Katso lista koko maan nyrkkeilyjoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - nyrkkeily - Turku

Nyrkkeily - Turku

Perhenyrkkeily Nimenhuuto.com

Perhenyrkkeily tuo niin ajatuksia herättävästi nimetty lajimme on oikeasti aivan perinteistä kuntonyrkkeilyä sillä höysteellä, että myös perheen pienimmät voivat tunneille osallistua. Tunnilla n. 2 – 9 vuotiaat lapset ovat verhon toisella puolella omissa ohjatuissa "treeneissään", jotka joskus ovat sisältäneet myös ihan askartelua ja leikkimistä. Toisella puolella salia ohjaamme kuntonyrkkeilytreenit muille perheenjäsenille sekä TFC:n harrastajille. Perheet lasten kanssa tunneille mukaan ilmoittautumalla Sarille, Kenille ja Julialle täälllä Nimenhuudossa.

Mika kirjoitti: Huoltaja tunnuksista oli puhetta viimeksi Laurin kanssa tunnilla. Täällä ohjeet millä voit yhdistää huoltaja tunnukset yhdeksi tunnukseksi: http://support.nimenhuuto.com/i51-miten-yhdist%C3%A4n-eri-joukkueissa-k%C3%A4ytt%C3%A4m%C3%A4ni-huoltajatunnukset Täällä myös kysymyksiä ja vastauksia käyttä... (Yli vuosi sitten)

Päivitetty vuosi sitten

Nyrkkeily, Lasten toiminta, Kuntonyrkkeily ja Jumppa
Turku
Sekajoukkue
34

TFCsparrit Nimenhuuto.com

Krav Maga Turun ja Turku Fighting Centerin vapaaehtoistreenien sopimis- ja seurantasivu. Katsotaan mihin tää kehittyy. Voihan tätä käyttää moniin muihinkin yhteisiin tapahtumiin.

Jari kirjoitti: Mennään tänään kasilta salille Artun kanssa jynssäämään tekniikoita tasokokeisiin. Halukkaat saa liittyä joukkoon. (Yli 3 vuotta sitten)

Päivitetty yli 3 vuotta sitten

Krav maga, Mma, Lukkopaini ja Nyrkkeily
Turku
Sekajoukkue
12

RudusSport Nimenhuuto.com

Mika kirjoitti: Pääsiäisen kunniaksi saatte levätä maanantaina. Toki halukkaat voivat tulla normitreeneihin 17:30 Emppu on luvannut ohjata pääsiäis extran. :) Oli keskiviikkona puhetta että tuskin on tulijoita maanantaina. Tällä kertaa muistin jopa poistaa vuoron. Rentouttavaa pääsiäistä ja keskiviikkona sitten ... (Melkein 2 vuotta sitten)

Päivitetty melkein 2 vuotta sitten

Kahvakuula ja Kuntonyrkkeily
Turku
Miehet
10

TuUL kilpanyrkkeily Nimenhuuto.com

Päivitetty 4 kuukautta sitten

Nyrkkeily
Turku
Sekajoukkue
10

Nyrkkipaja Nimenhuuto.com

Santeri kirjoitti: Treenit peruttu huomisen osalta (9 kuukautta sitten)

Päivitetty 9 kuukautta sitten

Kuntonyrkkeily
Turku
Sekajoukkue
17