Palokunta Salo

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Salo ja lajina on palokunta. Niitä löytyy yhteensä 2 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: lentopallo, salibandy, koripallo, jääkiekko, pesäpallo, futsal, purjehdus, pyöräily ja palokunta.

Katso lista koko maan palokuntajoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Laajasalon VPK Nuoriso-osasto Nimenhuuto.com

Tervetuloa mukaan palokuntaharrastukseen! Aloita elämäsi harastus Laajasalon VPK:ssa. Osasto harjoittelee torstaisin Laajasalon VPK:lla klo 18:00. Osoite: Yliskylänkaari 10, Helsinki. Mukaan voi tulla myös kesken kauden tulemalla mukaan treeneihin torstaisin. Voitte kuitenkin olla etukäteen yhteydessä myös osaston johtajaan ja sopia esimerkiksi tutustumiskäynnistä. Nuoriso-osaston johtaja: Oskari Tihinen, oskari.tihinen@laajasalonvpk.fi, +358451187244

Päivitetty vuosi sitten

Palokunta
Laajasalo
Sekajoukkue
24

Oulunsalon Palomiesyhdistys Ry Nimenhuuto.com

Oulunsalon Palomiesyhdistys Ry on perustettu vuonna 1992. Oulunsalon Palokunta on perustettu 1986. Toimintaamme kuuluu erilaiset talkoot sekä virkistystoiminta. Suurin osa jäsenistämme toimii myös Oulu-Koillismaan Aluepelastuslaitoksella sivutoimisina palomiehinä.

Päivitetty vuosi sitten

Palokunta
Oulunsalo
Ei asetettu
21