Salibandy Salo

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Salo ja lajina on salibandy, sähly, säbä ja floorball. Niitä löytyy yhteensä 35 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: salibandy, lentopallo, jääkiekko, koripallo, futsal, pesäpallo, sähly, pyöräily ja sulkapallo.

Katso lista koko maan salibandyjoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - salibandy - Salo

Salibandy - Salo

HURU-UKOT Nimenhuuto.com

HURU-UKOT on säynätsalolainen miesporukka jossa on eri ikäisiä palloilijoita . Pelaamme salibandya, kaukalopalloa ja jalkapalloa.

Joukkue etsii pelaajia: Säynätsalon Huru-Ukot etsivät salibandy maalivahtia. Maalivahdin ikä voisi ol...

Juho kirjoitti: Onko tälle kesälle futisvuoroa haettu? Löytyykö pallonpotkijoita riittävästi? Juniorit aloittaa harkat pihalla jo tällä viikolla. (6 päivää sitten)

Päivitetty 6 päivää sitten

Salibandy, Kaukalopallo ja Jalkapallo
Säynätsalo
Miehet
44

KKP Salo Nimenhuuto.com

KKP Salo on höntsä sählyä ja lentopalloa pelaava kirjava porukka. Tasolla ei ole merkitystä vaan positiivisella asenteella. Tavoitteena on ylläpitää sählyllä ja lentopallolla kuntoa kesän pesäpallokautta varten.

Jesse kirjoitti: Tuun ja Sara ehkä (8 päivää sitten)

Päivitetty 8 päivää sitten

Salibandy ja Lentopallo
Salo
Sekajoukkue
21

SalPa 07-09 pojat Nimenhuuto.com

Joukkueemme koostuu 2006-09 syntyneistä pojista. Harjoittelemme kaksi kertaa viikossa lauantaisin Armfeltin koulun liikuntasalissa ja keskiviikkoisin Salon urheilutalolla.

Tapani kirjoitti: Sunnuntain treenit peruutettu vähäisen osanottaja määrän vuoksi. (8 päivää sitten)

Päivitetty 8 päivää sitten

Salibandy
Salo
Pojat
24

Sapeli Nimenhuuto.com

Länsirannikon renessanssiyhdistys

Janne kirjoitti: +koponen ehkä (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty 10 päivää sitten

Jalkapallo, Jääkiekko ja Salibandy
Salo
Ei asetettu
97

HuKun tytöt Nimenhuuto.com

Kausi 2016-2017 D-tytöt (2004-2006) Kortteliliiga (2007->nuoremmat)

Joukkue etsii pelaajia

Kaisa kirjoitti: Ilmoittautumiset maaliskuusta alkaen vain myclub palveluun. https://huku.myclub.fi/flow/events Nimenhuuto-palvelun käyttö lopetettu. Lisätietoja Kaisa p.0504869395 (12 päivää sitten)

Päivitetty 12 päivää sitten

Salibandy
Salo
Tytöt
51

SBT Suola G 09-10 Nimenhuuto.com

09-10-syntyneiden säbäjoukkue jossa harjoitellaan pelitaitoja ja joukkuepelaamista hyvällä ja reilulla meiningillä! Harjoitukset ovat Pitkäkankaan palloiluhallilla keskiviikkoisin klo 18-19 ja Niemenrannan koululla lauantaisin klo 18-19.

Petri kirjoitti: Hei, Pojat on nyt ilmoitettu suullisesti kesäsarjaan eli pelit jatkuu juhannukseen saakka. Pyritään välttämään päällekkäisyyksiä futiksen pelaajien kanssa ja jos pelaajista on pulaa niin tehdään yhteistyötä F- junnujen kanssa koska kaksi yli-ikäistä saa olla mukana. Hinta turnaukselle oli muistaa... (12 päivää sitten)

Päivitetty 12 päivää sitten

Salibandy
Oulunsalo
Sekajoukkue
16

Salpa 2 salibandy Nimenhuuto.com

SalPa 2 SB harjoituksiin osallistujat

Sauli kirjoitti: Akillesjänne ei vieläkään kestä juoksemista. (2 kuukautta sitten)

Päivitetty 2 kuukautta sitten

Salibandy
Salo
Miehet
29

sb HuKu Nimenhuuto.com

Huvinsa Kullakin!

Camilla kirjoitti: ainakin osan päivää.. (4 kuukautta sitten)

Päivitetty 4 kuukautta sitten

Salibandy
Salo
Naiset
53

NIPE Nimenhuuto.com

Vauhdikasta sählyä naisille ja miehille, aloittelijoista kokeneisiin pelaajiin. Joukkue pelaa sählyä ilolla ja kovalla tahdolla pilke silmäkulmassa.

Irina kirjoitti: Hei, en ole hakenut vuoroa tälle vuotta, koska kävijöitä on ollut vähän. Nyt kuitenkin selailin salivuoroja ja Niemenrannan koululla on ti kl 20-21 ja su kl 14-15 vuorot vapaina. Onko tulijoita? Itselleni voisi tuo ti vuoro olla hyvä. Irina (8 kuukautta sitten)

Päivitetty 8 kuukautta sitten

Sähly
Oulunsalo
Sekajoukkue
2

SCF sählykerho Nimenhuuto.com

"Rentoa läiskimistä keskellä viikkoa"

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Tervetuloa! Tämä on esimerkkiviesti joukkuesivusi ilmoitustaululla. Kiva saada joukkueenne palvelumme käyttäjäksi! Jos käyttöönotossa ilmenee ongelmia, kannattaa lukea http://nimenhuuto.com/faq . Terkuin, Satu asiakaspalvelusta. PS: Voit halutessasi poistaa esimerkkiviestit ja –pelaajat joukkuees... (Yli 2 vuotta sitten)

Päivitetty noin 2 vuotta sitten

Salibandy
Salo
Sekajoukkue
23

SBT Suola E05 Nimenhuuto.com

Joukkue etsii pelaajia: Olemme 2005 syntyneiden poikien salibandyjoukkue Oulunsalosta. Pelaamme alues...

Toivo kirjoitti: Hei, SBTSuola E05-joukkueelle olisi tarjolla varainhankintaan tuulilasinpesunesteen myyntiä. Saisimme nestettä myyntiin hintaan 3 e / purkki, ja mielestäni sopiva ulosmyyntihinta olisi 25 e / 4 purkkia. Tällöin yhden myyntierän kate olisi 13 e. Ainetta pitäisi tilata vähintään 2 lavaa = 368 purkk... (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty 11 päivää sitten

Salibandy
Oulunsalo
Ei asetettu
23

SBV Nimenhuuto.com

wellu kirjoitti: KAIKKI ALLAOLEVAT MAKSUT SB VILPAS tilille FI6154100220128105: Sarjassa pelanneet: -Syykausi 100e -Kevätkausi 70e Harjoituksissa käyneet: -Syksy 50e -Kevät 30e Saunassa 8.4. olleet 10e Tarkistakaa jokainen että kaikki maksut on hoidettu. Kiitos ja kumarrus. (Noin 8 tuntia sitten)

Päivitetty noin 8 tuntia sitten

Salibandy
Salo
Ei asetettu
26

SBT Suola D2 Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Perjantain treenit peruttu. (30.12) (4 kuukautta sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Salibandy
Oulunsalo
Ei asetettu
22

IBK MedA Salibandy Nimenhuuto.com

Johan kirjoitti: Ehkä...... (25 päivää sitten)

Päivitetty 5 päivää sitten

Salibandy
Salo
Miehet
29

Salpa Naiset Nimenhuuto.com

Tia kirjoitti: Moikka, Kehityskeskustelut alkavat ja niinkuin kerroin, jokainen katsoo jommankumman peleistä (USB tai Karhut) ja tekee ennakkotehtävän sen mukaan. Tehtävä löytyy ylävalikosta -> Kuvat ja materiaalit kohta, sieltä valitse -> näytä kansiot. Ennakkotehtävä kehityskeskusteluun löytyy word ja PDF tie... (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 12 päivää sitten

Salibandy
Salo
Naiset
16

Isännät Nimenhuuto.com

Jani kirjoitti: KAUSIMAKSU 2016-2017 OSA 2 Morjens Isännät! Tässä 2016 - 2017 kausimaksujen OSAN 2 maksutiedot. Jokaiselle on oma viite jolla kausimaksu tulee maksaa. Tässä on toisen vaiheen maksu 150 euroa. Isäntien tilinumero (IBAN) FI78 5410 0220 1708 67 SUMMA: 150€ Eräpäivä: 30.4.2017 mennessä Viitenumero: N... (19 päivää sitten)

Päivitetty 19 päivää sitten

Salibandy
Salo
Miehet
40

SBT Suola F07-08 Nimenhuuto.com

Tero kirjoitti: Hei. Oulu Cup lähestyy kovaa vauhtia ja muistuttaisin vanhempia harjoittelun tärkeydestä ennen turnausta. Se ei edelleenkään riitä että harjoituksissa käy vain osa joukkueesta ja loput pelaajista osallistuu vain peleihin satunnaisesti. Oulu Cupissa meillä ei ole käytettävissä G-junioreita, joten ... (28 päivää sitten)

Päivitetty 28 päivää sitten

Salibandy
Oulunsalo
Pojat
24

SalPaSB 04-05 tytöt Nimenhuuto.com

Leila kirjoitti: Hei! Tiedoksenne, että kevätkauden maksu 80 euroa laskutetaan nyt tammikuussa. Lasku tulee jokaiselle kotiin postin mukana. Hyvää uutta säbävuotta 2017! T:Leila (4 kuukautta sitten)

Päivitetty 4 kuukautta sitten

Salibandy
Salo
Tytöt
15

SalPa 4 Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Tervetuloa! Tämä on esimerkkiviesti joukkuesivusi ilmoitustaululla. Teimme teille myös esimerkkipelaajan ja -tapahtuman. Kiva saada joukkueenne palvelumme käyttäjäksi! Jos käyttöönotossa ilmenee ongelmia, kannattaa lukea http://nimenhuuto.com/faq . Terkuin, Satu asiakaspalvelusta. (Yli 2 vuotta sitten)

Päivitetty yli 2 vuotta sitten

Salibandy
Salo
Miehet
11

salpasb Nimenhuuto.com

johan kirjoitti: Täältä vois poistaa noi pelaajat, jotka ei enää kuulu rinkiin! (Melkein 4 vuotta sitten)

Päivitetty melkein 4 vuotta sitten

Salibandy
Salo
Ei asetettu
22

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Salibandyjoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on salibandy on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.