Salibandy Salo

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Salo ja lajina on salibandy, sähly, säbä ja floorball. Niitä löytyy yhteensä 35 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: salibandy, lentopallo, jääkiekko, koripallo, futsal, pesäpallo, sähly, pyöräily ja kaverikoiratoiminta.

Katso lista koko maan salibandyjoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - salibandy - Salo

Salibandy - Salo

HURU-UKOT Nimenhuuto.com

HURU-UKOT on säynätsalolainen miesporukka jossa on eri ikäisiä palloilijoita . Pelaamme salibandya, kaukalopalloa ja jalkapalloa.

Joukkue etsii pelaajia: Säynätsalon Huru-Ukot etsivät salibandy maalivahtia. Maalivahdin ikä voisi ol...

Jyrki kirjoitti: Kerätään syyskauden (21.9.–31.12.) sählyvuoron maksut tässä vaiheessa. Maksu on 25 € per nokka, eräpäivä 31.10. Maalivahdit on vapautettu maksusta. Tilinumero on FI55 3939 0053 0405 80 / Jyrki Solja. Merkkaattehan viestiksi "Sählyn vuoromaksu, syksy 2017 | Oma nimesi", jotta erotan sen muista mak... (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Salibandy, Kaukalopallo ja Jalkapallo
Säynätsalo
Miehet
44

KKP Salo Nimenhuuto.com

KKP Salo on höntsä sählyä ja lentopalloa pelaava kirjava porukka. Tasolla ei ole merkitystä vaan positiivisella asenteella. Tavoitteena on ylläpitää sählyllä ja lentopallolla kuntoa kesän pesäpallokautta varten.

Ville kirjoitti: Huomatkaa muuttunut aika ja paikka (14 päivää sitten)

Päivitetty noin 10 tuntia sitten

Salibandy ja Lentopallo
Salo
Sekajoukkue
31

SBT Suola F2 09-10 pojat Nimenhuuto.com

09-10-syntyneiden säbäjoukkue jossa harjoitellaan pelitaitoja ja joukkuepelaamista hyvällä ja reilulla meiningillä! Harjoitukset ovat Pitkäkankaan palloiluhallilla perjantaisin klo 17-18 ja sunnuntaisin klo 15-16

Petri kirjoitti: Hei, Tulevan viikonlopun olen Vallen jäkisturnauksessa Leppävirralla enkä osallistu harkkoihin.Mikko on sunnuntaina pois,mutta tod näk kerkeää myöhässä perjantaina futisharkoista.Perjantaina vetovastuu harkoissa F1 valkoilla.Sunnuntaina yhteisvuoro F1 joukkueen kanssa ja vetovastuu F1 joukkueen v... (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Salibandy
Oulunsalo
Sekajoukkue
20

SalPa F-pojat 2007-2009 Nimenhuuto.com

Joukkueemme koostuu 2007-2009 syntyneistä pojista. Harjoittelemme kaksi kertaa viikossa, keskiviikkoisin Salon urheilutalolla klo 18.30-19.30 ja perjantaisin Salon lukion liikuntasalissa klo 19.00-20.15

Tero kirjoitti: Huomenta! Ensi keskiviikkona 22.11 pelaamme harkkapelin Halikon HFT:n 06-07 poikia vastaan. Peli pelataan meidän harkkavuorolla Urheilutalolla klo 18.30-19.30. Lisäksi kortteliliigan sunnuntain 26.11 pelitapahtuma on päivitetty. Pelaamme jälleen kaksi ottelua Turussa, paikkana Sport Garden. Käykä... (3 päivää sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Salibandy
Salo
Pojat
18

Sapeli Nimenhuuto.com

Länsirannikon renessanssiyhdistys

Jere kirjoitti: Jos kunnossa (24 päivää sitten)

Päivitetty 13 päivää sitten

Jalkapallo, Jääkiekko ja Salibandy
Salo
Ei asetettu
102

Salpa 2 salibandy Nimenhuuto.com

SalPa 2 SB harjoituksiin osallistujat

Joonas kirjoitti: 1600 asti töissä. Saapi nähdä ehtiikö tuohon viimeiseen. (13 päivää sitten)

Päivitetty 13 päivää sitten

Salibandy
Salo
Miehet
23

HuKun tytöt Nimenhuuto.com

Kausi 2016-2017 D-tytöt (2004-2006) Kortteliliiga (2007->nuoremmat)

Joukkue etsii pelaajia

Kaisa kirjoitti: Ilmoittautumiset maaliskuusta alkaen vain myclub palveluun. https://huku.myclub.fi/flow/events Nimenhuuto-palvelun käyttö lopetettu. Lisätietoja Kaisa p.0504869395 (7 kuukautta sitten)

Päivitetty 7 kuukautta sitten

Salibandy
Salo
Tytöt
51

sb HuKu Nimenhuuto.com

Huvinsa Kullakin!

Camilla kirjoitti: ainakin osan päivää.. (11 kuukautta sitten)

Päivitetty 11 kuukautta sitten

Salibandy
Salo
Naiset
53

NIPE Nimenhuuto.com

Vauhdikasta sählyä naisille ja miehille, aloittelijoista kokeneisiin pelaajiin. Joukkue pelaa sählyä ilolla ja kovalla tahdolla pilke silmäkulmassa.

Irina kirjoitti: Hei, en ole hakenut vuoroa tälle vuotta, koska kävijöitä on ollut vähän. Nyt kuitenkin selailin salivuoroja ja Niemenrannan koululla on ti kl 20-21 ja su kl 14-15 vuorot vapaina. Onko tulijoita? Itselleni voisi tuo ti vuoro olla hyvä. Irina (Vuosi sitten)

Päivitetty vuosi sitten

Sähly
Oulunsalo
Sekajoukkue
2

SCF sählykerho Nimenhuuto.com

"Rentoa läiskimistä keskellä viikkoa"

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Tervetuloa! Tämä on esimerkkiviesti joukkuesivusi ilmoitustaululla. Kiva saada joukkueenne palvelumme käyttäjäksi! Jos käyttöönotossa ilmenee ongelmia, kannattaa lukea http://nimenhuuto.com/faq . Terkuin, Satu asiakaspalvelusta. PS: Voit halutessasi poistaa esimerkkiviestit ja –pelaajat joukkuees... (Noin 3 vuotta sitten)

Päivitetty melkein 3 vuotta sitten

Salibandy
Salo
Sekajoukkue
23

SBT Suola D2 Nimenhuuto.com

Joukkue etsii pelaajia: Olemme 2005 syntyneiden poikien salibandyjoukkue Oulunsalosta. Pelaamme alues...

Mira kirjoitti: Ruokailu edustuksen pelin jälkeen n. klo 17 Limingantullin Prisman Pizzapbuffetissa. Pelaajiebn ruokailun maksaa joukkue, muut 10.90€, lapset alle 12v 6.90€. Jätskibuffet 1.90€. Ilmoittautumiset viikonlopun aikana. https://sbtsuolad2.nimenhuuto.com/events/10364571 (2 päivää sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Salibandy
Oulunsalo
Ei asetettu
25

IBK MedA Salibandy Nimenhuuto.com

Joni kirjoitti: 50% (7 päivää sitten)

Päivitetty noin 6 tuntia sitten

Salibandy
Salo
Miehet
34

SBV Nimenhuuto.com

wellu kirjoitti: kiitos antti (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Salibandy
Salo
Ei asetettu
26

SBT Suola F1 08 Nimenhuuto.com

Damiel kirjoitti: Hei. Tarkistaisin vielä, että oliko tämä: FI65 5744 7720 0748 43 tili, jolle maksetaan vaatteet? Terella (3 päivää sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Salibandy
Oulunsalo
Pojat
23

SalPaSB 04-05 tytöt Nimenhuuto.com

Jutta kirjoitti: Hei! Kausimaksulaskut lähtivät viime viikolla Nimenhuudosta löytyviin sähköpostiosoitteisiin. Osa sähköpostiohjelmista on voinut laittaa laskun roskapostiin. Jos et saanut laskua, ota yhteyttä! T:Leila (5 päivää sitten)

Päivitetty 5 päivää sitten

Salibandy
Salo
Tytöt
18

Salpa Naiset Nimenhuuto.com

hanna kirjoitti: Mulla on päivällä forssassa veljen tytön nimiäiset ja samalla juhlitaan myös veljen naimisiin menemistä. Luulisin kerkiäväni kuitenkin Antonioon illaksi. (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty 23 päivää sitten

Salibandy
Salo
Naiset
25

Isännät Nimenhuuto.com

Jani kirjoitti: KAUSIMAKSU 2016-2017 OSA 2 Morjens Isännät! Tässä 2016 - 2017 kausimaksujen OSAN 2 maksutiedot. Jokaiselle on oma viite jolla kausimaksu tulee maksaa. Tässä on toisen vaiheen maksu 150 euroa. Isäntien tilinumero (IBAN) FI78 5410 0220 1708 67 SUMMA: 150€ Eräpäivä: 30.4.2017 mennessä Viitenumero: N... (8 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 2 kuukautta sitten

Salibandy
Salo
Miehet
23

Aromisuola Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Tervetuloa! Kiva saada joukkueenne palvelumme käyttäjäksi. Sujuuko käyttöönotto? Lue usein kysytyt kysymykset: http://support.nimenhuuto.com/ Sporttiterveisin, Olli asiakaspalvelusta PS: Voit halutessasi poistaa esimerkkiviestit ja –pelaajat joukkueesta :) (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Salibandy
Oulunsalo
Miehet
18

SBT Suola D1 Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Perjantain treenit peruttu. (30.12) (11 kuukautta sitten)

Päivitetty 7 kuukautta sitten

Salibandy
Oulunsalo
Ei asetettu
22

SalPa 4 Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Tervetuloa! Tämä on esimerkkiviesti joukkuesivusi ilmoitustaululla. Teimme teille myös esimerkkipelaajan ja -tapahtuman. Kiva saada joukkueenne palvelumme käyttäjäksi! Jos käyttöönotossa ilmenee ongelmia, kannattaa lukea http://nimenhuuto.com/faq . Terkuin, Satu asiakaspalvelusta. (Noin 3 vuotta sitten)

Päivitetty melkein 3 vuotta sitten

Salibandy
Salo
Miehet
11

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Salibandyjoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on salibandy on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.