Palokunta Helsinki

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Helsinki ja lajina on palokunta. Niitä löytyy yhteensä 5 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: salibandy, jääkiekko, koripallo, futsal, lentopallo, sähly, purjehdus, kaukalopallo ja sulkapallo.

Katso lista koko maan palokuntajoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Laajasalonvpk Nimenhuuto.com

DEGERÖ FBK - LAAJASALON VPK Degerö Frivilliga Brandkår - Laajasalon Vapaaehtoinen Palokunta rf on vuonna 1913 perustettu helsinkiläinen sopimuspalokunta, jolla on Helsingin kaupungin kanssa pelastustoimilain mukainen sopimus pelastustoimeen osallistumisesta pelastus-, pumppu- ja säiliöautoilla.

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Klo 16 asti mukana (3 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 9 tuntia sitten

Palokunta
Helsinki
Ei asetettu
35

Pakinkylä treenit Nimenhuuto.com

Ilmoittaudu tästä. Treenien aiheen näet meidän nettisivuilta

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Tervetuloa! Kiva saada joukkueenne palvelumme käyttäjäksi. Sujuuko käyttöönotto? Lue usein kysytyt kysymykset: http://support.nimenhuuto.com/ Sporttiterveisin, Olli asiakaspalvelusta PS: Voit halutessasi poistaa esimerkkiviestit ja –pelaajat joukkueesta :) (Melkein 3 vuotta sitten)

Päivitetty melkein 2 vuotta sitten

Palokunta
Helsinki
Sekajoukkue
14

Malmin VPK varhaisnuoret Nimenhuuto.com

Jaana kirjoitti: Torstaina 12.12 vietämme nuorten puurojuhlaa klo 18-19. Vanhemmat ja sisarukset ovat tervetulleita mukaan. Päätetään kausi ja valmistaudutaan joululomille! (1 päivä sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Palokuntanuorisotyö ja Varhaisnuoret
Helsinki
Sekajoukkue
23

Puistolan VPK Nimenhuuto.com

Puistolan VPK nuoret harjoittelevat joka tiistai klo 18-20

Päivitetty noin 2 kuukautta sitten

Palokunta
Helsinki
Sekajoukkue
28

VKVPK Nimenhuuto.com

Olli kirjoitti: Tervetuloa! Kiva saada joukkueenne palvelumme käyttäjäksi. Sujuuko käyttöönotto? Lue usein kysytyt kysymykset: http://support.nimenhuuto.com/ Sporttiterveisin, Olli asiakaspalvelusta PS: Voit halutessasi poistaa esimerkkiviestit ja –pelaajat joukkueesta :) (2 kuukautta sitten)

Vapaaehtoistyö ja Sopimuspalokunta
Helsinki
Sekajoukkue
3