Purjehdus Salo

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Salo ja lajina on purjehdus. Niitä löytyy yhteensä 3 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: lentopallo, salibandy, jääkiekko, koripallo, pesäpallo, futsal, purjehdus, pyöräily ja palokunta.

Katso lista koko maan purjehdusjoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

JVS Nimenhuuto.com

Jyväskylän Veneseura on pohjoisen Päijänteen suurin veneilyseura. JVS:n järjestämiin purjehduskilpailuihin voit osallistua joko omalla veneellä tai miehistön jäsenenä. Osallistuvan veneen pitää olla rekisteröity johonkin SPV:n jäsenseuraan ja katsastettu. Miehistön jäsenenä kilpailuun voi osallistua kuka tahansa. Keskiviikkokilpailun gastipörssi toimii Juurikkasaaren satamassa ja nimenhuuto.com -palvelussa. Jos haluat päästä mukaan kisaan, tule hyvissä ajoin rantaan (klo 17:00). Ole aktiivinen ja kysy rantaan tulevilta kilpailijoilta, mihin veneeseen sopii mukaan. Pelin henki on että kukaan ei jää rannalle! http://www.jvs.fi/kilpailut/

Joukkue etsii pelaajia: Purjehduskilpailuun osallistuminen JVS:n järjestämiin purjehduskilpailuihin v...

Markku kirjoitti: Accelerandon miehistölista on vähän vajaa, eli mukaan mahtuu. (Noin 17 tuntia sitten)

Päivitetty noin 17 tuntia sitten

Purjehdus
Juurikkasaari, Säynätsalo
Sekajoukkue
95

Ruissalo Sailing Nimenhuuto.com

Viikottaiseksi purjehduspäiväksemme on valikoitunut jo viime vuonna hyväksi todettu maanantai. Maanantai Klassikko -illat alkavat 17:30 Ruissalon Telakalla. Illan ohjelma alkaa miehistöihin jaolla, jonka jälkeen laitamme yhdessä veneet vesillelähtökuntoon. Illat loppuvat noin klo 21:00. Ota mukaan säänmukaiset varusteet. Pelastusliivejä saa lainaan. Klassikoiden tuuliraja on 10m/s, joten purjehdukset purjehtitaan aina säävarauksella. Ruissalo Sailing:in pääasiallisena viestintäkanavana osallistujien kesken toimii Whatsapp. Kaikki ilmoittautumislomakkeen täyttäneet tullaan lisäämään ryhmään, jossa voi vapaasti esitää kysymyksiä ja jonne ilmoitataan tarkempaa tietoa kustakin tapahtumasta. Iltoihin ilmoittaudutaan aina etukäteen viimeistään edellisen viikon torstaina.

Alina kirjoitti: ⚡️Klassikkokausi 2021 vihdoin on täällä⚡️ Maanantai-Klassikot potkaistaan käyntiin ensi viikolla 31.5. veneiden rikausten viimeistelyllä ja testipurjehduksilla. Illat järjestetään taas viime kesän tapaan viikottain. Ilmoittautuminen tuttuun tapaan täällä Nimenhuudossa. Lisäksi olemme luoneet tänn... (21 päivää sitten)

Päivitetty 21 päivää sitten

Purjehdus
Ruissalon Telakka, Turku
Sekajoukkue
31

Al Mare Sailing Nimenhuuto.com

Tervetuloa Ruissalo Classic Sailing Nimenhuuto-sivuille! @ruissalosailing

Päivitetty 12 kuukautta sitten

Purjehdus
Ruissalon Telakka, Turku
Sekajoukkue
21