Jääkiekko Salo

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Salo ja lajina on jääkiekko, jäkis, lätkä, kiekko ja icehockey. Niitä löytyy yhteensä 21 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: salibandy, lentopallo, jääkiekko, koripallo, futsal, pesäpallo, sähly, pyöräily ja sulkapallo.

Katso lista koko maan jääkiekkojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - jääkiekko - Salo

Jääkiekko - Salo

Kiekkohait 09 Nimenhuuto.com

Kiekkohait 09 -joukkue. Joukkueessamme pelaa 24 lasta. ---------------------------------------------------- Joukkueen toimintatavat: * Viikonlopun peleihin ilmoittautuminen hyvissä ajoin edellisellä viikolla, vähintään 4vrk ennen peliä (in/ out). * Myös harjoituksiin ilmoittaudutaan viimeistään 2vrk ennen harjoitusta (in/out) --------------------------------------------------------- Peleihin saavutaan 60min ennen pelin alkua. Harjoituksiin saavutaan 30min ennen jääajan alkua. *Mikäli oheiset pidetään ennen harjoituksia, on paikalle saavuttava 60min ennen jääharjoituksen alkua.

Jarno kirjoitti: Moi, Nyt Nimenhuuto palvelu käytössä koko porukalla. Ohjeena sellainen että Harjoituksiin kannattaa ilmoittautua ajoissa, ja mikäli pakollinen poisjäänti tulee viime tipassa, sen saa kyllä muutettua Nimenhuutoon. Peleihin pitää ilmoittaa joko "In" tai "Out" nappuloilla (mikäli olette pelaavissa p... (10 päivää sitten)

Päivitetty noin 17 tuntia sitten

Jääkiekko
Salo
Sekajoukkue
35

Kiekkohait P07 Nimenhuuto.com

Kiekkohait -07 -joukkue - Joukkueessamme pelaa 25 lasta. Joukkueen toimintatavat: * Viikonlopun peleihin ilmoittautuminen vähintään keskiviikkona iltaan mennessä (in/ out) Harjoituksiin saavutaan 60min ennen jääajan alkamista, mikäli harjoitus alkaa: * Arkisin 18 tai myöhemmin * Viikonloppuna klo 10 tai myöhemmin. * Peleihin aina 60min ennen, ellei erikseen sovita muuta. Jos jääaika alkaa tätä aikaisemmin, oheisia ei pidetä ja harjoituksiin saavutaan 30min ennen jääajan alkua.

Jarno kirjoitti: Moi, Nyt Nimenhuuto palvelu käytössä koko porukalla. Laitoin myös joitakin kuvia pelaajista jotka saa kyllä poistaa tai vaihtaa jos haluaa. Ja ohjeena sellainen että Harjoituksista vai poissaolot pitää ilmoittaa Nimenhuudon kautta (tai mailitse jos ei halua nimenhuutoa käyttää) mutta peleihin pit... (12 kuukautta sitten)

Päivitetty 2 kuukautta sitten

Jääkiekko
Salo
Pojat
43

K-Laser Harrastejoukkue Nimenhuuto.com

D/E Harrastejoukkue 02-05 syntyneet Treeniajat su klo 12.30 ja ke klo 16.15 Oulunsalo. Hinta: syys tai kevät / 120 € koko kausi / 200 €

Joukkue etsii pelaajia: -D/E Harrastejoukkue 02-05 syntyneet Treeniajat su klo 12.30 ja ke klo 16.15 ...

Akseli kirjoitti: Kiitos eilisistä päättäjäisistä! Pojilla kuulosti olleen tosi mukavaa. Tärkeitä asioita joukkueen yhteiset jutut myös jään ulkopuolellakin. :) T. Aksun äiti Mari (Yli vuosi sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Jääkiekko
Oulunsalo
Ei asetettu
25

Sapeli Nimenhuuto.com

Länsirannikon renessanssiyhdistys

Jaakko kirjoitti: Ei ihan 100-varma vieläkää (16 päivää sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Jalkapallo, Jääkiekko ja Salibandy
Salo
Ei asetettu
101

Kiekkohait 06 Nimenhuuto.com

Salon Kiekkohaiden 2006 syntyneiden jääkiekkojoukkue, jossa yhdessä harrastetaan ja nautitaan pelaamisesta tasapuolisesti.

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Santulla huomenna maalivahtivuoro, tulee siis paikalle vaikka olen ilmoittanut poissaolijaksi, en muistanu koko vuoroa. (Melkein 2 vuotta sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Jääkiekko
Salo
Pojat
34

SatoHT Nimenhuuto.com

Pipolätkää/harrastekiekkoa aina vuodesta 2015!

Juha kirjoitti: Terve. Salon SSO halli menee kiinni 12.4, tuohon päivämäärään asti on tarkoitus järjestää pelailuja pipohokimeiningillä. Toiminta jatkuu elokuussa kun hallit taas aukeavat mutta varusteiden kanssa. Ensi talven vuorokuvioita ja kustannuksia suunniteltaessa pitäisi jo tässä vaiheessa tietää moniko ... (Yli 2 vuotta sitten)

Päivitetty yli 2 vuotta sitten

Jääkiekko
Salo
Miehet
36

Kiekkohait-02 Nimenhuuto.com

J-P kirjoitti: Moi, omatoimijakson harjoitusohjelma löytyy tiedostoista. Terv, jp (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 2 tuntia sitten

Jääkiekko
Salo
Pojat
25

Kiekkohait 04 Nimenhuuto.com

Tuukka kirjoitti: Futis (2 kuukautta sitten)

Päivitetty 8 päivää sitten

Jääkiekko
Salo
Sekajoukkue
31

Salon Kiekkohait - maalivahdit Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Tervetuloa! Kiva saada joukkueenne palvelumme käyttäjäksi. Sujuuko käyttöönotto? Lue usein kysytyt kysymykset: http://support.nimenhuuto.com/ Sporttiterveisin, Olli asiakaspalvelusta PS: Voit halutessasi poistaa esimerkkiviestit ja –pelaajat joukkueesta :) (7 kuukautta sitten)

Päivitetty 5 kuukautta sitten

Jääkiekko
Salo
Pojat
26

Salo STARS Nimenhuuto.com

Henkka kirjoitti: Otetaan pelkästään omia ja täydennetään sitten jos tarvetta!? (Yli vuosi sitten)

Päivitetty 6 kuukautta sitten

Jääkiekko
Salo
Miehet
22

Salo HT Nimenhuuto.com

Anna-Kaisa kirjoitti: Huom. To 25.8 jää siirretty SSO-halliin Kiekkohaitten pelin vuoksi. Jääaika klo 19.45-20.45. Paikalle klo 18.45. Oma koppi vanhassa hallissa pitäisi olla käytössä. (Vuosi sitten)

Päivitetty vuosi sitten

Jääkiekko
Salo
Naiset
24

Kiekkohait-03 Nimenhuuto.com

Päivitetty yli 2 vuotta sitten

Jääkiekko
Salo
Pojat
29

Sunnuntai Höntsä Oulunsalo Nimenhuuto.com

Sunnuntai höntsää oulunsalon jäähallissa 5€ kerta. 20 jätkää kentälle ja 2 mokkea, ilmottautumis järjestykseessä. katotaan puolet paikanpäällä mustat/valkoset paidat. ilmottaudu sunnuntaina ennen klo.12 jonka jälkeen aletaan täyttään ulkopuolisilla pelaajilla (jokainen voi ilmoittaa kaverinsa). mahdolliset jälkipelit voidaan pelata vaikka Torpalla.

Juha kirjoitti: Moro kaikille otetaan tänne noin 25 vakipelajaa listalle ja katotaan miten alkaa rullaamaan, mennään 20+2 miehityksellä 5€ kertamaksu. ilmottaudu sunnuntaina klo.12 mennessä jonka jälkeen voi jokainen lisätä kavereita mukaan. (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Jääkiekko
Oulunsalon Jäähalli
Miehet
27

Laser HT - naiset Nimenhuuto.com

Laser HT.n naisten edustusjoukkue, joka pelaa pohjoista alueliigaa. Etsimme uusia jo aiemmin pelanneita naisia joukkueeseen! Ota yhteys ankki76@hotmail.com

Joukkue etsii pelaajia: Etsimme uusia, jo aiemmin pelanneita naisia joukkueeseen! Ota yhteys Ankki76@...

Hanna kirjoitti: Seuran päättäjäiset on ma 9.5.klo 18 Sarvela-salissa Limingan lukiolla. (Yli vuosi sitten)

Päivitetty vuosi sitten

Jääkiekko
Oulunsalo
Naiset
20

kettuseniors Nimenhuuto.com

Tilinumero on : FI04 4600 2420 0523 85 Elokuussa maksetaan 60 €, lisää rahaa kerätään kun raha loppuu marras-joulukuussa. Ei käytetä tuuraajia.

Petteri kirjoitti: Muistakaahan ilmotautua vuorolle! Kausi starttaa tulevana sunnuntaina 20.8! Muistakaa infota myös niitä jotka eivät ole tällä postituslistalla! Mites toinen Veskari? :-) #38 (4 päivää sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Jääkiekko
Oulunsalo
Miehet
46

RieSA HT Nimenhuuto.com

petu kirjoitti: Mites maalivahdit Antti jatkais meillä. Toinen maalivahti? (Noin 6 tuntia sitten)

Päivitetty noin 6 tuntia sitten

Jääkiekko
Turku, Salo, Kaarina...
Ei asetettu
29

Salon Kiekkohait -08 Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Moi! Rasselta katosi turnauksessa tuulitakki #98, jos sattuis löytymään jonkun kamoista. (4 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 7 tuntia sitten

Jääkiekko
Salo
Sekajoukkue
27

HC LOUNEA Nimenhuuto.com

Veli-Pekka kirjoitti: Mukana ollaan... (1 päivä sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Jääkiekko
Salo
Miehet
17

K-40 Nimenhuuto.com

Timo kirjoitti: Moikka! Tänään 19.30-20.30 hötsäkiekkoa Sso hallissa. T: Timppa 63 (6 kuukautta sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Jääkiekko
Salo + Ympäristö
Miehet
33

Salon Kiekkohait -03 Nimenhuuto.com

Heidi kirjoitti: Tänään 3.4.17 klo 19.15 jäähallilla TPS- sateenvarjoseurojen pelaajat, kaikki 03 pelaajat seuraamaan peliä paikalle. (5 kuukautta sitten)

Päivitetty 13 päivää sitten

Jääkiekko
Salo
Sekajoukkue
33

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Jääkiekkojoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on jääkiekko on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.