Jääkiekko Salo

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Salo ja lajina on jääkiekko, jäkis, lätkä, kiekko ja icehockey. Niitä löytyy yhteensä 22 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: salibandy, lentopallo, jääkiekko, koripallo, futsal, pesäpallo, sähly, pyöräily ja kaverikoiratoiminta.

Katso lista koko maan jääkiekkojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - jääkiekko - Salo

Jääkiekko - Salo

Kiekkohait 09 Nimenhuuto.com

Kiekkohait 09 -joukkue. Joukkueessamme pelaa 24 lasta. ---------------------------------------------------- Joukkueen toimintatavat: * Viikonlopun peleihin ilmoittautuminen hyvissä ajoin edellisellä viikolla, vähintään 4vrk ennen peliä (in/ out). * Myös harjoituksiin ilmoittaudutaan viimeistään 2vrk ennen harjoitusta (in/out) --------------------------------------------------------- Peleihin saavutaan 60min ennen pelin alkua. Harjoituksiin saavutaan 30min ennen jääajan alkua. *Mikäli oheiset pidetään ennen harjoituksia, on paikalle saavuttava 60min ennen jääharjoituksen alkua.

Ukko kirjoitti: Ukolla käytössä omat maalivahdinkamat eli innokkuutta ja mahis maalin suulle kun tarvis (12 päivää sitten)

Päivitetty noin 8 tuntia sitten

Jääkiekko
Salo
Sekajoukkue
40

Kiekkohait P07 Nimenhuuto.com

Kiekkohait -07 -joukkue - Joukkueessamme pelaa 25 lasta. Joukkueen toimintatavat: * Viikonlopun peleihin ilmoittautuminen vähintään keskiviikkona iltaan mennessä (in/ out) Harjoituksiin saavutaan 60min ennen jääajan alkamista, mikäli harjoitus alkaa: * Arkisin 18 tai myöhemmin * Viikonloppuna klo 10 tai myöhemmin. * Peleihin aina 60min ennen, ellei erikseen sovita muuta. Jos jääaika alkaa tätä aikaisemmin, oheisia ei pidetä ja harjoituksiin saavutaan 30min ennen jääajan alkua.

Jarno kirjoitti: Moi, Nyt Nimenhuuto palvelu käytössä koko porukalla. Laitoin myös joitakin kuvia pelaajista jotka saa kyllä poistaa tai vaihtaa jos haluaa. Ja ohjeena sellainen että Harjoituksista vai poissaolot pitää ilmoittaa Nimenhuudon kautta (tai mailitse jos ei halua nimenhuutoa käyttää) mutta peleihin pit... (Yli vuosi sitten)

Päivitetty 7 kuukautta sitten

Jääkiekko
Salo
Pojat
42

Kiekkohait 06 Nimenhuuto.com

Salon Kiekkohaiden 2006 syntyneiden jääkiekkojoukkue, jossa yhdessä harrastetaan ja nautitaan pelaamisesta tasapuolisesti.

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Tervetuloa! Tämä on esimerkkiviesti joukkuesivusi ilmoitustaululla. Kiva saada joukkueenne palvelumme käyttäjäksi! Jos käyttöönotossa ilmenee ongelmia, kannattaa lukea http://nimenhuuto.com/faq . Terkuin, Satu asiakaspalvelusta. PS: Voit halutessasi poistaa esimerkkiviestit ja –pelaajat joukkuees... (Yli 2 vuotta sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Jääkiekko
Salo
Pojat
33

Sapeli Nimenhuuto.com

Länsirannikon renessanssiyhdistys

Tero kirjoitti: Hokii (4 päivää sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Jalkapallo, Jääkiekko ja Salibandy
Salo
Ei asetettu
103

SatoHT Nimenhuuto.com

Pipolätkää/harrastekiekkoa aina vuodesta 2015!

Juha kirjoitti: Terve. Salon SSO halli menee kiinni 12.4, tuohon päivämäärään asti on tarkoitus järjestää pelailuja pipohokimeiningillä. Toiminta jatkuu elokuussa kun hallit taas aukeavat mutta varusteiden kanssa. Ensi talven vuorokuvioita ja kustannuksia suunniteltaessa pitäisi jo tässä vaiheessa tietää moniko ... (Melkein 3 vuotta sitten)

Päivitetty yli 2 vuotta sitten

Jääkiekko
Salo
Miehet
36

Kiekkohait-02 Nimenhuuto.com

Mikko kirjoitti: Kadonnut perjantaina kultainen ketju+risti+maila. Jos joku on löytänyt ottaisiko yhteyttä: Mikko Tuomelaan (2 kuukautta sitten)

Päivitetty noin tunti sitten

Jääkiekko
Salo
Pojat
30

Kiekkohait 04 Nimenhuuto.com

Elias kirjoitti: Tuun suoraan jäälle (10 päivää sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Jääkiekko
Salo
Sekajoukkue
30

Halikon Hurjat Nimenhuuto.com

Tony kirjoitti: B:n pelissä (12 päivää sitten)

Päivitetty 5 päivää sitten

Jääkiekko
Salo
Miehet
22

Salon Kiekkohait - maalivahdit Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Tervetuloa! Kiva saada joukkueenne palvelumme käyttäjäksi. Sujuuko käyttöönotto? Lue usein kysytyt kysymykset: http://support.nimenhuuto.com/ Sporttiterveisin, Olli asiakaspalvelusta PS: Voit halutessasi poistaa esimerkkiviestit ja –pelaajat joukkueesta :) (Vuosi sitten)

Päivitetty 10 kuukautta sitten

Jääkiekko
Salo
Pojat
26

Salo STARS Nimenhuuto.com

Henkka kirjoitti: Otetaan pelkästään omia ja täydennetään sitten jos tarvetta!? (Melkein 2 vuotta sitten)

Päivitetty 11 kuukautta sitten

Jääkiekko
Salo
Miehet
22

Salo HT Nimenhuuto.com

Anna-Kaisa kirjoitti: Huom. To 25.8 jää siirretty SSO-halliin Kiekkohaitten pelin vuoksi. Jääaika klo 19.45-20.45. Paikalle klo 18.45. Oma koppi vanhassa hallissa pitäisi olla käytössä. (Yli vuosi sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Jääkiekko
Salo
Naiset
24

Kiekkohait-03 Nimenhuuto.com

Päivitetty noin 3 vuotta sitten

Jääkiekko
Salo
Pojat
29

Kiekkohait edustus Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Tervetuloa! Kiva saada joukkueenne palvelumme käyttäjäksi. Sujuuko käyttöönotto? Lue usein kysytyt kysymykset: http://support.nimenhuuto.com/ Sporttiterveisin, Olli asiakaspalvelusta PS: Voit halutessasi poistaa esimerkkiviestit ja –pelaajat joukkueesta :) (5 kuukautta sitten)

Jääkiekko
Salo
Miehet
3

Sunnuntai Höntsä Oulunsalo Nimenhuuto.com

Sunnuntai höntsää oulunsalon jäähallissa 5€ kerta. 20 jätkää kentälle ja 2 mokkea, ilmottautumis järjestykseessä. katotaan puolet paikanpäällä mustat/valkoset paidat. ilmottaudu sunnuntaina ennen klo.12 jonka jälkeen aletaan täyttään ulkopuolisilla pelaajilla (jokainen voi ilmoittaa kaverinsa). mahdolliset jälkipelit voidaan pelata vaikka Torpalla.

Lehtosaari kirjoitti: Morooo... hei mulla meni eilen kaulakoru hukkaan hallilla että oisko joku sattunut ottaan sen talteen.... Soittakaa suoraan mulle jos jollain se on 0407731226 (4 päivää sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Jääkiekko
Oulunsalon Jäähalli
Miehet
32

Laser HT - naiset Nimenhuuto.com

Laser HT.n naisten edustusjoukkue, joka pelaa pohjoista alueliigaa. Etsimme uusia jo aiemmin pelanneita naisia joukkueeseen! Ota yhteys ankki76@hotmail.com

Joukkue etsii pelaajia: Etsimme uusia, jo aiemmin pelanneita naisia joukkueeseen! Ota yhteys Ankki76@...

Hanna kirjoitti: Hox! Tulevana torstaina 12.10 joukkuepalaveri ennen reenejä. Nähdään hallilla klo 19.20. Käydään läpi yleisiä asioita sekä valitaan kapteenisto. :) (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Jääkiekko
Oulunsalo
Naiset
28

kettuseniors Nimenhuuto.com

Tilinumero on : FI04 4600 2420 0523 85 Elokuussa maksetaan 60 €, lisää rahaa kerätään kun raha loppuu marras-joulukuussa. Ei käytetä tuuraajia.

Tapani kirjoitti: Ilmoittautukaahan (5 päivää sitten)

Päivitetty 5 päivää sitten

Jääkiekko
Oulunsalo
Miehet
42

Sisua Riesaksi Nimenhuuto.com

petu kirjoitti: Fi 09 5319 0420 0242 13 Sisun tilinumero mihin voi maksaa kausimaksuja tai sit vuorolle tuot käteistä tai liikuntaseteleitä (4 päivää sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Jääkiekko
Turku, Salo, Kaarina...
Ei asetettu
46

K-40 Nimenhuuto.com

Timo kirjoitti: Moikka! Nimenhuutoon pikkuisen muutoksia, olen jakanut vihjeen perusteella hötsäilijät puoliksi joten jokainen tietää kun ilmoittaa tulosta pelaamaan minkä paidan laittaa päälle ja toivomus olisi että ilmottautuminen olisi itsestään selvyys. Käytin pohjana jo melkein totuttuun tapaan porukan jako... (6 päivää sitten)

Päivitetty 6 päivää sitten

Jääkiekko
Salo + Ympäristö
Miehet
34

HC LOUNEA Nimenhuuto.com

Jussi kirjoitti: PELI Hiio hoi. Meillä onkin peli ensi maanantaina 4.12 klo 20.45. Lisäsin myös tuonne tuleviin tapahtumiin. (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty 7 päivää sitten

Jääkiekko
Salo
Miehet
17

El pantera2 Nimenhuuto.com

Ise kirjoitti: Mukana, jos vaan jalka kestää luistelemisen.. (Noin 3 vuotta sitten)

Päivitetty 9 päivää sitten

Jääkiekko
Salo
Miehet
14

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Jääkiekkojoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on jääkiekko on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.