Jääkiekko Salo

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Salo ja lajina on jääkiekko, jäkis, lätkä, kiekko ja icehockey. Niitä löytyy yhteensä 20 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: salibandy, lentopallo, jääkiekko, koripallo, futsal, pesäpallo, sähly, pyöräily ja sulkapallo.

Katso lista koko maan jääkiekkojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - jääkiekko - Salo

Jääkiekko - Salo

Kiekkohait 09 Nimenhuuto.com

Kiekkohait P09 -joukkue. Joukkueessamme pelaa xx lasta. Joukkueen toimintatavat: * Viikonlopun peleihin ilmoittautuminen hyvissä ajoin edellisellä viikolla, vähintään keskiviikkona iltaan mennessä (in/ out). Harjoituksiin saavutaan 30min ennen jääajan. Mikäli oheiset pidetään ennen harjoituksia, on paikalle saavuttava 60min ennen jääharjoituksen alkua. Peleihin saavutaan 60min ennen pelin alkua.

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Tervetuloa! Kiva saada joukkueenne palvelumme käyttäjäksi. Sujuuko käyttöönotto? Lue usein kysytyt kysymykset: http://support.nimenhuuto.com/ Sporttiterveisin, Olli asiakaspalvelusta PS: Voit halutessasi poistaa esimerkkiviestit ja –pelaajat joukkueesta :) (4 päivää sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Jääkiekko
Salo
Sekajoukkue
2

Kiekkohait P07 Nimenhuuto.com

Kiekkohait -07 -joukkue - Joukkueessamme pelaa 25 lasta. Joukkueen toimintatavat: * Viikonlopun peleihin ilmoittautuminen vähintään keskiviikkona iltaan mennessä (in/ out) Harjoituksiin saavutaan 60min ennen jääajan alkamista, mikäli harjoitus alkaa: * Arkisin 18 tai myöhemmin * Viikonloppuna klo 10 tai myöhemmin. * Peleihin aina 60min ennen, ellei erikseen sovita muuta. Jos jääaika alkaa tätä aikaisemmin, oheisia ei pidetä ja harjoituksiin saavutaan 30min ennen jääajan alkua.

Jarno kirjoitti: Moi, Nyt Nimenhuuto palvelu käytössä koko porukalla. Laitoin myös joitakin kuvia pelaajista jotka saa kyllä poistaa tai vaihtaa jos haluaa. Ja ohjeena sellainen että Harjoituksista vai poissaolot pitää ilmoittaa Nimenhuudon kautta (tai mailitse jos ei halua nimenhuutoa käyttää) mutta peleihin pit... (8 kuukautta sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Jääkiekko
Salo
Pojat
45

K-Laser Harrastejoukkue Nimenhuuto.com

D/E Harrastejoukkue 02-05 syntyneet Treeniajat su klo 12.30 ja ke klo 16.15 Oulunsalo. Hinta: syys tai kevät / 120 € koko kausi / 200 €

Joukkue etsii pelaajia: -D/E Harrastejoukkue 02-05 syntyneet Treeniajat su klo 12.30 ja ke klo 16.15 ...

Akseli kirjoitti: Kiitos eilisistä päättäjäisistä! Pojilla kuulosti olleen tosi mukavaa. Tärkeitä asioita joukkueen yhteiset jutut myös jään ulkopuolellakin. :) T. Aksun äiti Mari (Vuosi sitten)

Päivitetty vuosi sitten

Jääkiekko
Oulunsalo
Ei asetettu
26

Kiekkohait 06 Nimenhuuto.com

Salon Kiekkohaiden 2006 syntyneiden jääkiekkojoukkue, jossa yhdessä harrastetaan ja nautitaan pelaamisesta tasapuolisesti.

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Santulla huomenna maalivahtivuoro, tulee siis paikalle vaikka olen ilmoittanut poissaolijaksi, en muistanu koko vuoroa. (Yli vuosi sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Jääkiekko
Salo
Pojat
41

Sapeli Nimenhuuto.com

Länsirannikon renessanssiyhdistys

Janne kirjoitti: +koponen ehkä (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty 17 päivää sitten

Jalkapallo, Jääkiekko ja Salibandy
Salo
Ei asetettu
97

SatoHT Nimenhuuto.com

Pipolätkää/harrastekiekkoa aina vuodesta 2015!

Juha kirjoitti: Terve. Salon SSO halli menee kiinni 12.4, tuohon päivämäärään asti on tarkoitus järjestää pelailuja pipohokimeiningillä. Toiminta jatkuu elokuussa kun hallit taas aukeavat mutta varusteiden kanssa. Ensi talven vuorokuvioita ja kustannuksia suunniteltaessa pitäisi jo tässä vaiheessa tietää moniko ... (Noin 2 vuotta sitten)

Päivitetty noin 2 vuotta sitten

Jääkiekko
Salo
Miehet
36

Kiekkohait-02 Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: En pääse flunssan takia (Yli vuosi sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Jääkiekko
Salo
Pojat
31

Salon Kiekkohait - maalivahdit Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Tervetuloa! Kiva saada joukkueenne palvelumme käyttäjäksi. Sujuuko käyttöönotto? Lue usein kysytyt kysymykset: http://support.nimenhuuto.com/ Sporttiterveisin, Olli asiakaspalvelusta PS: Voit halutessasi poistaa esimerkkiviestit ja –pelaajat joukkueesta :) (4 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 2 kuukautta sitten

Jääkiekko
Salo
Pojat
26

Salo STARS Nimenhuuto.com

Henkka kirjoitti: Otetaan pelkästään omia ja täydennetään sitten jos tarvetta!? (Vuosi sitten)

Päivitetty 2 kuukautta sitten

Jääkiekko
Salo
Miehet
22

Kiekkohait 04 Nimenhuuto.com

Elias kirjoitti: Kuumeessa. (5 kuukautta sitten)

Päivitetty 5 kuukautta sitten

Jääkiekko
Salo
Sekajoukkue
36

Salo HT Nimenhuuto.com

Anna-Kaisa kirjoitti: Huom. To 25.8 jää siirretty SSO-halliin Kiekkohaitten pelin vuoksi. Jääaika klo 19.45-20.45. Paikalle klo 18.45. Oma koppi vanhassa hallissa pitäisi olla käytössä. (9 kuukautta sitten)

Päivitetty 9 kuukautta sitten

Jääkiekko
Salo
Naiset
28

Kiekkohait-03 Nimenhuuto.com

Päivitetty yli 2 vuotta sitten

Jääkiekko
Salo
Pojat
30

Laser HT - naiset Nimenhuuto.com

Laser HT.n naisten edustusjoukkue, joka pelaa pohjoista alueliigaa. Etsimme uusia jo aiemmin pelanneita naisia joukkueeseen! Ota yhteys ankki76@hotmail.com

Joukkue etsii pelaajia: Etsimme uusia, jo aiemmin pelanneita naisia joukkueeseen! Ota yhteys Ankki76@...

Hanna kirjoitti: Seuran päättäjäiset on ma 9.5.klo 18 Sarvela-salissa Limingan lukiolla. (Vuosi sitten)

Päivitetty 9 kuukautta sitten

Jääkiekko
Oulunsalo
Naiset
26

kettuseniors Nimenhuuto.com

Tilinumero on : FI04 4600 2420 0523 85 Elokuussa maksetaan 60 €, lisää rahaa kerätään kun raha loppuu marras-joulukuussa. Ei käytetä tuuraajia.

Tapani kirjoitti: Kannatusjäsenet tulkaa pääsiäisenä pelaamaan, seura tarjoaa. Utu, Make, Ari, Jari, Jamppa ja Maukka, pojatkin mukaan. Sovittu Peten kanssa. Muutkin ottakaa omia poikia mukaan. (28 päivää sitten)

Päivitetty 28 päivää sitten

Jääkiekko
Oulunsalo
Miehet
45

Salon Kiekkohait -03 Nimenhuuto.com

Heidi kirjoitti: Tänään 3.4.17 klo 19.15 jäähallilla TPS- sateenvarjoseurojen pelaajat, kaikki 03 pelaajat seuraamaan peliä paikalle. (27 päivää sitten)

Päivitetty 10 päivää sitten

Jääkiekko
Salo
Sekajoukkue
34

Salon Kiekkohait -08 Nimenhuuto.com

Rasmus kirjoitti: Moi! Rasselta katosi turnauksessa tuulitakki #98, jos sattuis löytymään jonkun kamoista. (19 päivää sitten)

Päivitetty 17 päivää sitten

Jääkiekko
Salo
Sekajoukkue
44

RieSA HT Nimenhuuto.com

petu kirjoitti: Asia varmistui maanantaina 17.4 normaalisti jäävuoro (19 päivää sitten)

Päivitetty 19 päivää sitten

Jääkiekko
Turku, Salo, Kaarina...
Ei asetettu
29

K-40 Nimenhuuto.com

Timo kirjoitti: Moikka! Tänään 19.30-20.30 hötsäkiekkoa Sso hallissa. T: Timppa 63 (2 kuukautta sitten)

Päivitetty 22 päivää sitten

Jääkiekko
Salo + Ympäristö
Miehet
31

HC LOUNEA Nimenhuuto.com

Jussi kirjoitti: Moi Sunnuntain harjoituspeli on peruttu. Ei ole maalivahtia ja muutenkin ehkä liian vähän porukkaa pääsee mukaan. Koitetaan saada joku toinen matsi järkättyä. (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Jääkiekko
Salo
Miehet
16

El pantera2 Nimenhuuto.com

Ise kirjoitti: Mukana, jos vaan jalka kestää luistelemisen.. (Yli 2 vuotta sitten)

Päivitetty 4 kuukautta sitten

Jääkiekko
Salo
Miehet
15

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Jääkiekkojoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on jääkiekko on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.