Jääkiekko Salo

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Salo ja lajina on jääkiekko, jäkis, lätkä, kiekko ja icehockey. Niitä löytyy yhteensä 22 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: salibandy, lentopallo, jääkiekko, koripallo, futsal, pesäpallo, sähly, pyöräily ja kaverikoiratoiminta.

Katso lista koko maan jääkiekkojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - jääkiekko - Salo

Jääkiekko - Salo

Kiekkohait 09 Nimenhuuto.com

Kiekkohait 09 -joukkue. Joukkueessamme pelaa 24 lasta. ---------------------------------------------------- Joukkueen toimintatavat: * Viikonlopun peleihin ilmoittautuminen hyvissä ajoin edellisellä viikolla, vähintään 4vrk ennen peliä (in/ out). * Myös harjoituksiin ilmoittaudutaan viimeistään 2vrk ennen harjoitusta (in/out) --------------------------------------------------------- Peleihin saavutaan 60min ennen pelin alkua. Harjoituksiin saavutaan 30min ennen jääajan alkua. *Mikäli oheiset pidetään ennen harjoituksia, on paikalle saavuttava 60min ennen jääharjoituksen alkua.

Ukko kirjoitti: Ukolle pukkas alkuinnon jälkeen ramppikuume molkena olosta... toivotaan huomenna kykenee kuitenki maalin suulle, 08 treeneissä viimeks ollu ja sen jälkeen iski pelko. Koetan tsempata, huomiseen! Laura (2 päivää sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Jääkiekko
Salo
Sekajoukkue
34

Kiekkohait P07 Nimenhuuto.com

Kiekkohait -07 -joukkue - Joukkueessamme pelaa 25 lasta. Joukkueen toimintatavat: * Viikonlopun peleihin ilmoittautuminen vähintään keskiviikkona iltaan mennessä (in/ out) Harjoituksiin saavutaan 60min ennen jääajan alkamista, mikäli harjoitus alkaa: * Arkisin 18 tai myöhemmin * Viikonloppuna klo 10 tai myöhemmin. * Peleihin aina 60min ennen, ellei erikseen sovita muuta. Jos jääaika alkaa tätä aikaisemmin, oheisia ei pidetä ja harjoituksiin saavutaan 30min ennen jääajan alkua.

Jarno kirjoitti: Moi, Nyt Nimenhuuto palvelu käytössä koko porukalla. Laitoin myös joitakin kuvia pelaajista jotka saa kyllä poistaa tai vaihtaa jos haluaa. Ja ohjeena sellainen että Harjoituksista vai poissaolot pitää ilmoittaa Nimenhuudon kautta (tai mailitse jos ei halua nimenhuutoa käyttää) mutta peleihin pit... (Vuosi sitten)

Päivitetty 4 kuukautta sitten

Jääkiekko
Salo
Pojat
42

K-Laser Harrastejoukkue Nimenhuuto.com

D/E Harrastejoukkue 02-05 syntyneet Treeniajat su klo 12.30 ja ke klo 16.15 Oulunsalo. Hinta: syys tai kevät / 120 € koko kausi / 200 €

Joukkue etsii pelaajia: -D/E Harrastejoukkue 02-05 syntyneet Treeniajat su klo 12.30 ja ke klo 16.15 ...

Akseli kirjoitti: Kiitos eilisistä päättäjäisistä! Pojilla kuulosti olleen tosi mukavaa. Tärkeitä asioita joukkueen yhteiset jutut myös jään ulkopuolellakin. :) T. Aksun äiti Mari (Yli vuosi sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Jääkiekko
Oulunsalo
Ei asetettu
25

Kiekkohait 06 Nimenhuuto.com

Salon Kiekkohaiden 2006 syntyneiden jääkiekkojoukkue, jossa yhdessä harrastetaan ja nautitaan pelaamisesta tasapuolisesti.

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Santulla huomenna maalivahtivuoro, tulee siis paikalle vaikka olen ilmoittanut poissaolijaksi, en muistanu koko vuoroa. (Noin 2 vuotta sitten)

Päivitetty 9 päivää sitten

Jääkiekko
Salo
Pojat
33

Sapeli Nimenhuuto.com

Länsirannikon renessanssiyhdistys

Janne kirjoitti: Jonkun verran myöhässä (18 päivää sitten)

Päivitetty 18 päivää sitten

Jalkapallo, Jääkiekko ja Salibandy
Salo
Ei asetettu
102

SatoHT Nimenhuuto.com

Pipolätkää/harrastekiekkoa aina vuodesta 2015!

Juha kirjoitti: Terve. Salon SSO halli menee kiinni 12.4, tuohon päivämäärään asti on tarkoitus järjestää pelailuja pipohokimeiningillä. Toiminta jatkuu elokuussa kun hallit taas aukeavat mutta varusteiden kanssa. Ensi talven vuorokuvioita ja kustannuksia suunniteltaessa pitäisi jo tässä vaiheessa tietää moniko ... (Yli 2 vuotta sitten)

Päivitetty yli 2 vuotta sitten

Jääkiekko
Salo
Miehet
36

Kiekkohait 04 Nimenhuuto.com

Tuomas kirjoitti: En ehdi loppulämpöön, kylmäkoskelta vieraita kylässä (5 päivää sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Jääkiekko
Salo
Sekajoukkue
30

Kiekkohait-02 Nimenhuuto.com

J-P kirjoitti: Moi, omatoimijakson harjoitusohjelma löytyy tiedostoista. Terv, jp (4 kuukautta sitten)

Päivitetty 7 päivää sitten

Jääkiekko
Salo
Pojat
28

Salon Kiekkohait - maalivahdit Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Tervetuloa! Kiva saada joukkueenne palvelumme käyttäjäksi. Sujuuko käyttöönotto? Lue usein kysytyt kysymykset: http://support.nimenhuuto.com/ Sporttiterveisin, Olli asiakaspalvelusta PS: Voit halutessasi poistaa esimerkkiviestit ja –pelaajat joukkueesta :) (10 kuukautta sitten)

Päivitetty 7 kuukautta sitten

Jääkiekko
Salo
Pojat
26

Salo STARS Nimenhuuto.com

Henkka kirjoitti: Otetaan pelkästään omia ja täydennetään sitten jos tarvetta!? (Yli vuosi sitten)

Päivitetty 8 kuukautta sitten

Jääkiekko
Salo
Miehet
22

Salo HT Nimenhuuto.com

Anna-Kaisa kirjoitti: Huom. To 25.8 jää siirretty SSO-halliin Kiekkohaitten pelin vuoksi. Jääaika klo 19.45-20.45. Paikalle klo 18.45. Oma koppi vanhassa hallissa pitäisi olla käytössä. (Vuosi sitten)

Päivitetty vuosi sitten

Jääkiekko
Salo
Naiset
28

Kiekkohait-03 Nimenhuuto.com

Päivitetty melkein 3 vuotta sitten

Jääkiekko
Salo
Pojat
29

Kiekkohait edustus Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Tervetuloa! Kiva saada joukkueenne palvelumme käyttäjäksi. Sujuuko käyttöönotto? Lue usein kysytyt kysymykset: http://support.nimenhuuto.com/ Sporttiterveisin, Olli asiakaspalvelusta PS: Voit halutessasi poistaa esimerkkiviestit ja –pelaajat joukkueesta :) (Noin 2 kuukautta sitten)

Jääkiekko
Salo
Miehet
3

Sunnuntai Höntsä Oulunsalo Nimenhuuto.com

Sunnuntai höntsää oulunsalon jäähallissa 5€ kerta. 20 jätkää kentälle ja 2 mokkea, ilmottautumis järjestykseessä. katotaan puolet paikanpäällä mustat/valkoset paidat. ilmottaudu sunnuntaina ennen klo.12 jonka jälkeen aletaan täyttään ulkopuolisilla pelaajilla (jokainen voi ilmoittaa kaverinsa). mahdolliset jälkipelit voidaan pelata vaikka Torpalla.

Juha kirjoitti: Moro kaikille otetaan tänne noin 25 vakipelajaa listalle ja katotaan miten alkaa rullaamaan, mennään 20+2 miehityksellä 5€ kertamaksu. ilmottaudu sunnuntaina klo.12 mennessä jonka jälkeen voi jokainen lisätä kavereita mukaan. (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Jääkiekko
Oulunsalon Jäähalli
Miehet
27

Laser HT - naiset Nimenhuuto.com

Laser HT.n naisten edustusjoukkue, joka pelaa pohjoista alueliigaa. Etsimme uusia jo aiemmin pelanneita naisia joukkueeseen! Ota yhteys ankki76@hotmail.com

Joukkue etsii pelaajia: Etsimme uusia, jo aiemmin pelanneita naisia joukkueeseen! Ota yhteys Ankki76@...

Hanna kirjoitti: Hox! Tulevana torstaina 12.10 joukkuepalaveri ennen reenejä. Nähdään hallilla klo 19.20. Käydään läpi yleisiä asioita sekä valitaan kapteenisto. :) (14 päivää sitten)

Päivitetty 14 päivää sitten

Jääkiekko
Oulunsalo
Naiset
30

kettuseniors Nimenhuuto.com

Tilinumero on : FI04 4600 2420 0523 85 Elokuussa maksetaan 60 €, lisää rahaa kerätään kun raha loppuu marras-joulukuussa. Ei käytetä tuuraajia.

Tapani kirjoitti: Laittakaapa jokainen mahdollisimman pian IN tai OUT 22.10. vuorolle. Se on syysloman alkamisviikko. Saadaan tietää paljonko tulee pelaajia, tarvittaessa keretään peruuttaa jos ei ole riittävästi. Terv Tapani JOKAINEN laittaa (14 päivää sitten)

Päivitetty 14 päivää sitten

Jääkiekko
Oulunsalo
Miehet
39

HC LOUNEA Nimenhuuto.com

Jussi kirjoitti: Tänään eka peli ja nyt PELIPASSIN linkki korjattu: http://harrastekiekko.saje.fi/ Eli hoitakaa kuntoon, mikäli vielä uupuu. (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Jääkiekko
Salo
Miehet
18

Salon Kiekkohait -03 Nimenhuuto.com

Heidi kirjoitti: Tänään 3.4.17 klo 19.15 jäähallilla TPS- sateenvarjoseurojen pelaajat, kaikki 03 pelaajat seuraamaan peliä paikalle. (7 kuukautta sitten)

Päivitetty 5 päivää sitten

Jääkiekko
Salo
Pojat
33

Salon Kiekkohait -08 Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Moi! Rasselta katosi turnauksessa tuulitakki #98, jos sattuis löytymään jonkun kamoista. (6 kuukautta sitten)

Päivitetty 9 päivää sitten

Jääkiekko
Salo
Sekajoukkue
32

RieSA HT Nimenhuuto.com

Antti kirjoitti: Tulen jos ehdin. Sen verran epäselvältä vaikuttaa työpäivä. (21 päivää sitten)

Päivitetty 9 päivää sitten

Jääkiekko
Turku, Salo, Kaarina...
Ei asetettu
29

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Jääkiekkojoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on jääkiekko on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.