Pyöräily Kauhajoki

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Kauhajoki ja lajina on pyöräily. Niitä löytyy yhteensä 1 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on salibandy. Muita suosittuja lajeja ovat: jalkapallo, kirkkovenesoutu, pilates, maastopyöräily, maastopyöräretkeily ja pyöräily.

Katso lista koko maan pyöräilyjoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Suupohja - mtb Nimenhuuto.com

Suupohja-mtb toimii Kauhajoen ja ympäristö kuntien alueella maastopyöräilyn harrastajien yhteydenpidon välineenä. Ryhmän jäsenet ilmoittavat järjestettävistä yhteislenkeistä yms. Suupohjan alueella ja sen lähiympäristöissä. Jäsenet hakevat ajoseuraa omille ja edustamiensa eri tahojen järjestämille lenkeille, retkille ja tapahtumiin. Myös kauempana järjestettäviin tapahtumiin voi etsiä harrastajista osallistujia ja kimppakyytiä.

Joukkue etsii pelaajia: Avoin kaikille maastopyöräilijöille tai maastopyöräilystä kiinnostuneille, Te...

Jari kirjoitti: Liittyy maastopyöräilyyn vain epävarmalla aasinsillalla. Kauhajoen keskustan välittömässä läheisyydessä Filppulan alueella myynnissä 3h+k+s, autakatos ja varasto. Rivitalo on valmistunut 2004 ja asuintilat on 77 neliötä. Mikäli etsit tai tiedät jonkun etsivän tämän kaltaista asuntoa... niin myi v... (13 päivää sitten)

Päivitetty 12 päivää sitten

Maastopyöräily, Maastopyöräretkeily ja Pyöräily
Kauhajoki
Sekajoukkue
63