Pyöräily Jyväskylä

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Jyväskylä ja lajina on pyöräily. Niitä löytyy yhteensä 3 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: jääkiekko, salibandy, futsal, lentopallo, koripallo, pesäpallo, yleisurheilu, sähly ja sulkapallo.

Katso lista koko maan pyöräilyjoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - pyöräily - Jyväskylä

Pyöräily - Jyväskylä

JYPS Nimenhuuto.com

Jyväskylän Pyöräilyseura ry on Jyväskylää kotipaikkanaan pitävä pyöräily-yhdistys, jonka toimialueena on koko Keski-Suomi. JYPS järjestää pyörälenkkejä ja -retkiä sekä pyöräilyyn liittyviä tapahtumia, kilpailuja, koulutuksia ja muuta toimintaa. JYPS toimii myös pyöräilyn ainoana keskisuomalaisena edunvalvontayhdistyksenä sekä pyrkii edistämään pyöräilyolosuhteita ja pyöräilyä liikennemuotona.

Teemu kirjoitti: Reittinä voisi olla esim. reilun 50 kilsan kiepaisu Vesanka - Nyrölä - Tikkakoski - JKL. Matkalla kahvi- ja jätskitauko. Reitillä on asfalttia ja hiekkateitä. Säädetään suuntaa tarvittaessa siten, että päästään myötätuulessa takaisin kaupunkiin. Valotuikut voisi varmuudeksi ottaa mukaan, illat jo... (1 päivä sitten)

Päivitetty noin 7 tuntia sitten

Pyöräily
Jyväskylä
Ei asetettu
802

Hippoksen maratonkerho Nimenhuuto.com

Hippoksen maratonkerhon kutsusivu. Uudet jäsenet voivat liittyä sivuille vaihtamaan kutsuja

Joukkue etsii pelaajia

Pertti kirjoitti: Huomenna 29.1.2017 Kotirataultra, huiveja, pipoja Hippokselta: Kello 9.30-10 välillä porukkaa paikalla, sillä 1. Valokuvaus: Talvikuvia vähän, otetaan edustuskuvia ryhmästä, yksittäiskuvia,.... Katsotaan hyvät tausta reitin mukaan. Esim. Alban rannassa startin jälkeen. 2. Myydään uusia Hippoksen ... (Yli vuosi sitten)

Päivitetty vuosi sitten

Maraton, Hiihto, Pyöräily, Maratonmatkat ja Kestävyysjuoksu
Jyväskylä
Ei asetettu
35

Sports Lab pyöräily Nimenhuuto.com

Keskiviikon (klo 6.15-8.00) pyöräilyvuoron ilmoittautuminen

Olli kirjoitti: Tervetuloa! Kiva saada joukkueenne palvelumme käyttäjäksi. Sujuuko käyttöönotto? Lue usein kysytyt kysymykset: http://support.nimenhuuto.com/ Sporttiterveisin, Olli asiakaspalvelusta PS: Voit halutessasi poistaa esimerkkiviestit ja –pelaajat joukkueesta :) (9 kuukautta sitten)

Päivitetty 9 kuukautta sitten

Pyöräily
Jyväskylä
Sekajoukkue
3