Pyöräily Helsinki

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Helsinki ja lajina on pyöräily. Niitä löytyy yhteensä 3 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: salibandy, jääkiekko, koripallo, futsal, lentopallo, sähly, kaukalopallo, purjehdus ja sulkapallo.

Katso lista koko maan pyöräilyjoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

eficode Nimenhuuto.com

Now we have made it even more appealing for you to pick and join to Eficode's sport trainings and events (running, cycling, other). All sport trainings will be announced there - no more separate calendar invitations except few main events. Find the invitation from Confluence or Slack-channel #general

TatuWho kirjoitti: Ehkä... (Vuosi sitten)

Päivitetty 10 kuukautta sitten

Juoksu, Salibandy, Pyöräily ja Uinti
Helsinki
Ei asetettu
50

TRGM19 TEAM HELSINKI Nimenhuuto.com

Tervetuloa mukaan TRGM19 Team Helsingin nimenhuutoon! Julkaisemme kaikki joukkueen yhteiset tapahtumat täällä. Sinun tehtäväksesi jää seurata tapahtumia ja tägätä itsesi mukaan.

Julius kirjoitti: Moi Juuso, mulla on hartia niin jumissa, en voi fillaroida. Meen juoksemaan. (Vuosi sitten)

Päivitetty 12 kuukautta sitten

Pyöräily
Helsinki
Sekajoukkue
55

Pakilan Veto Kestävyysurheilu Nimenhuuto.com

Pakilan Vedon ja Salus Pakilan yhdessä toteuttama Kestävyysurheiluryhmä on tarkoitettu kaikille kuntoaan kohottaville, enemmän tai vähemmän vakavissaan kestävyyslajeja harrastaville liikkujille. Talvella ryhmä tukee valmistautumista massahiihtotapahtumiin, kesällä maraton-, polkujuoksu- ja triathlontapahtumiin. Ryhmään voi tulla mukaan myös ihan vaan parantamaan kuntoaan ja hiihto- ja juoksutekniikkaansa sekä liikkumaan yhdessä muiden kanssa.

Jyri kirjoitti: Moro! Sompailijat palaavat siis myös yhteistreeneihin. Tiistaina tarjolla sauvarinnettä. (11 päivää sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Maastohiihto, Juoksu, Triathlon ja Pyöräily
Helsinki
Sekajoukkue
15