Pyöräily Espoo

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Espoo ja lajina on pyöräily. Niitä löytyy yhteensä 4 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on salibandy. Muita suosittuja lajeja ovat: jalkapallo, jääkiekko, lentopallo, koripallo, futsal, sulkapallo, tennis, sähly ja joukkuevoimistelu.

Katso lista koko maan pyöräilyjoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

IK-32 Nimenhuuto.com

Tiistaisin ajetaan matalan kynnyksen ryhmälenkkejä. Keskinopeus 25 km/h. Tämä on hyvä tapa aloittaa ja tutustua ryhmäajon saloihin. Torstaisin ajaetaan hieman reippaammaassa vauhdissa 28-30 km/h. Lenkeille kannattaa osallistua kunnossa olevalla maantiepyörällä. Kypärä on pakollinen ja jokainen osallistuja vastaa omasta tapaturmavakuutuksesta, seura ei vakuuta ryhmäajoihin osallitujia. Seura: IK-32 eli Idrottsklubben-32 on vuonna 1932 perustettu urheiluseura, joka nykyään toimii puhtaasti pyöräilyseurana. Seuran kotipaikka on Espoo. Toimintaa on ympäri pääkaupunkiseutua painottuen läntiselle pääkaupunkiseudulle. https://ik-32.org/ IG: @IK32ry

Päivitetty vuosi sitten

Pyöräily
Espoo
Sekajoukkue
6

Duo Runners Nimenhuuto.com

Juoksua, kävelyä, pyöräilyä, ihan mitä tahansa, mitä voidaan ryhmänä yhdessä tehdä. Ammattilaisurheilijoita ei ole kenestäkään tarkoitus tehdä, vaan ryhmä on tehty yhteisen tekemisen kautta omaa mieltä nostattamaan. Ryhmässä liikunta ei ole niin yksikseen puurtamista.

Päivitetty vuosi sitten

Juoksu, Kävely, Pyöräily, Liikunta ja Hiihto
Espoo
Sekajoukkue
11

Motoguards Nimenhuuto.com

Motoguards on tiimi moottoripyöräilijöitä, jotka turvaavat maantiepyöräilykilpailuja liikkuvina liikenteenohjaajina. Toimimme Touring Finlandia MK ry:n jaoksena.

Päivitetty yli 5 vuotta sitten

Pyöräily
Espoo
Sekajoukkue
27

IK-32 - I love Cycling Nimenhuuto.com

Miku kirjoitti: Minkälainen vauhti on suunnitelmana? (28 päivää sitten)

Päivitetty 24 päivää sitten

Maantiepyöräily, Maastopyöräily ja Gravel
Espoo
Naiset
148