Soutu Stadi

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Stadi ja lajina on soutu. Niitä löytyy yhteensä 2 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jääkiekko. Muita suosittuja lajeja ovat: salibandy, jalkapallo, futis, sulkapallo, säbä, potkupallo, sähly, futsal ja soutu.

Katso lista koko maan soutujoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - soutu - Stadi

Soutu - Stadi

smarkmiehet Nimenhuuto.com

Aki kirjoitti: Moi kaikki! Ollaan siirrytty käyttämään kirkkovene nimenhuuotoa, eli kaikki treenit ilmoitetaan siellä! Treenit on yhdessä naisjoukkueen kanssa niinkun menneinäkin talvina! Kaikki mukaan heti alusta! Eilen treeneissä oli 8 miestä ja 4 naista, eli mukaan mahtuu! (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Soutu
Soutustadion
Ei asetettu
27

Smarkkirkkovene Nimenhuuto.com

Ismo kirjoitti: SMARK hienosti 4. sekarilla kirkkoveneiden SM souduissa 2 km ja 10 km matkoilla 13.8.2017. Tulokset www.puulansoutu2017.fi (5 kuukautta sitten)

Päivitetty 5 kuukautta sitten

Soutu
Soutustadion
Ei asetettu
50

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Soutujoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on soutu on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.