Soutu Helsinki

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Helsinki ja lajina on soutu. Niitä löytyy yhteensä 10 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: salibandy, jääkiekko, koripallo, futsal, lentopallo, sähly, kaukalopallo, purjehdus ja sulkapallo.

Katso lista koko maan soutujoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

SMARK Nimenhuuto.com

Kilpa- ja harrastesoutua Helsingin soutustadionilla kirkkoveneillä, pienpuuveneillä, olympialuokan veneillä, sekä soutulaitteilla. Lisätiedot www.smark.fi Competitive and leisure rowing at Helsinki Rowing Stadium with church boats, small (wooden) boats, racing boats and indoor rowers. Additional information www.smark.fi

Joukkue etsii pelaajia: SMARK on Helsinkiläinen soutuseura joka pyrkii tarjoamaan jäsenilleen opastus...

Anja kirjoitti: Vetovuoro (4 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Soutu, Rowing, Indoor rowing, Sisäsoutu, Kirkkovene ja Church boat
Helsinki
Sekajoukkue
34

Korkkis Nimenhuuto.com

Korkkiruuvi-Team ry, Kirkkoveneellä Sulkavaa ympäri jo Vuodesta 1986

Joukkue etsii pelaajia: Hei! Korkkiruuvi ry on kiertänyt Sulkavaa jo vuodesta 1986 alkaen. Kesät (tou...

Erkki kirjoitti: Heippa kaikki Korkkislaiset! Suursoutujen sivuilta löysin tiedon Sulkavan Soutujen siirtyvän ensi vuodelle. Ilmoittautumisemme siirtyy automaattisesti myös ensi vuodelle. Eli tänä kesänä ei ainakaan siis Sulkavalla soudeta. Toinen asia on, josko siis soudetaan ollenkaan tänä kesänä... Korona ohje... (5 päivää sitten)

Päivitetty 5 päivää sitten

Kirkkovenesoutu ja Lentis
Helsinki
Ei asetettu
56

Nauti Strokes Nimenhuuto.com

Rowing suggestively since 2018...

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Tervetuloa! Kiva saada joukkueenne palvelumme käyttäjäksi. Sujuuko käyttöönotto? Lue usein kysytyt kysymykset: http://support.nimenhuuto.com/ Sporttiterveisin, Olli asiakaspalvelusta PS: Voit halutessasi poistaa esimerkkiviestit ja –pelaajat joukkueesta :) (Noin 2 vuotta sitten)

Päivitetty 8 kuukautta sitten

Kirkkovenesoutu, Dragonboat ja Ice swimming
Helsinki
Sekajoukkue
20

Joutele Nimenhuuto.com

Petra kirjoitti: Moi! Poistin vuosikokous-tapahtuman kokonaan, koska kokous siirretään myöhemmäksi. Vuosikokouksen uusi ajankohta ilmoitetaan vähintään kaksi viikkoa ennen kokousta täällä nimenhuudossa. Tällä hetkellä kokouksen uutta ajankohtaa on hankala arvioida, koska thl:n linjausten lisäksi meihin vaikuttaa ... (2 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 20 tuntia sitten

Soutu
Helsinki
Ei asetettu
62

VTT soutu Nimenhuuto.com

Liisa kirjoitti: Hei - hienoa että soutukausi on edessä! Minulla jalkaoperaatio näillä näkymin 3.6. joten vähän heikommat eväät soutamiseen tämän jälkeen. Perämiehen tehtäviin olen valmis kunhan kinttu kuntoutuu siihen malliin että pääsen veneeseen asti! (6 päivää sitten)

Päivitetty 6 päivää sitten

Soutu
Helsinki/Espoo
Sekajoukkue
49

Hesan KiVet Nimenhuuto.com

Joose kirjoitti: Ihanaa (Noin 2 vuotta sitten)

Päivitetty vuosi sitten

Kirkkovenesoutu
Helsinki
Sekajoukkue
35

Starat Soutaa Nimenhuuto.com

Staran soutuporukka Harjoitukset ovat pääasiassa soutamista kirkkoveneellä, mutta silloin tällöin voi "valmentajalle" iskeä into ohjattuihin tekniikka treeneihin kaikkien joukkueen jäsenten iloksi. Vaikka omaksi iloksi treenataankin, niin joukkeeen kunto testataan vuosittain Sulkavan Suursouduissa.

Katja kirjoitti: Sulkavan suodut on tältä vuodelta peruttu. https://www.suursoudut.fi/fi/etusivu/ Soututreenien mahdollisesta alkamisesta ei ole vielä tietoa, mutta ilmoitellaan siitä sitten täällä. (28 päivää sitten)

Päivitetty 20 päivää sitten

Soutu
Helsinki
Sekajoukkue
75

Lihakonttori Nimenhuuto.com

Soutujoukkue Team Lihakonttori treenaa kirkkovenesoutua joka torstai klo 18 alken. Kokoontumispaikkana SMARK:n "satama" Töölön Soutustadionin vieressä.

Johanna kirjoitti: Ennakkoilmoittautuminen vuoden 2020 soutuihin on nyt avattu. Nopeat syövät hitaat, paikat veneisiin jaetaan ilmoittautumisjärjestyksessä. 2 ensimmäistä venettä menee hetkessä täyteen, joten varmista paikkasi nyt! Osallistumismaksuja aletaan keräämään kun tarkemmat kustannukset ovat selvillä. Nime... (9 kuukautta sitten)

Päivitetty 20 päivää sitten

Kirkkovenesoutu
Helsinki
Sekajoukkue
73

pienpuuveneiden varaus Nimenhuuto.com

Soutuseura Smarkin pienpuuveneiden varauskirja.

Anja kirjoitti: Hei! Treenin pituus on jäänyt ilmoittamatta! Se on tärkeää tietoa seuraavalle venettä haluavalle soutuparille. Sen voi kirjoittaa esim otsikkoon tai lisätietoa- kohtaan. (Melkein 2 vuotta sitten)

Päivitetty vuosi sitten

Soutu
Helsinki
Sekajoukkue
50

KYMPsoutajatE5 Nimenhuuto.com

KYMPIn Soutajat, enimmäkseen Elimäenkatu5/Pysäköinninvalvonta, vahvistuksia esim. ICT

Päivitetty vuosi sitten

Kirkkovenesoutu
Helsinki
Sekajoukkue
11