Soutu Helsinki

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Helsinki ja lajina on soutu. Niitä löytyy yhteensä 11 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: salibandy, jääkiekko, koripallo, futsal, lentopallo, sähly, purjehdus, kaukalopallo ja sulkapallo.

Katso lista koko maan soutujoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

SMARK Nimenhuuto.com

Kilpa- ja harrastesoutua Helsingin soutustadionilla kirkkoveneillä, pienpuuveneillä, olympialuokan veneillä, sekä soutulaitteilla. Lisätiedot www.smark.fi Competitive and leisure rowing at Helsinki Rowing Stadium with church boats, small (wooden) boats, racing boats and indoor rowers. Additional information www.smark.fi

Joukkue etsii pelaajia: SMARK on Helsinkiläinen soutuseura joka pyrkii tarjoamaan jäsenilleen opastus...

Ricardo kirjoitti: Are the juniors still training on Saturday 10 am? (15 päivää sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Soutu, Rowing, Indoor rowing, Sisäsoutu, Kirkkovene ja Church boat
Helsinki
Sekajoukkue
34

Korkkis Nimenhuuto.com

Korkkiruuvi-Team ry, Kirkkoveneellä Sulkavaa ympäri jo Vuodesta 1986

Joukkue etsii pelaajia: Hei! Korkkiruuvi ry on kiertänyt Sulkavaa jo vuodesta 1986 alkaen. Kesät (tou...

Jaana kirjoitti: Hei soutajat. Olisi mukavaa, että merkitsette tapahtumiin joko in tai out. Tämä koskee ihan tavis treenikertoja, mutta erityisen kohteliasta olisi merkitä in/out hyvissä ajoin kisatapahtumiin, joihin pitää kuitenkin tehdä ilmoittautuminen, tai erityisempiin tapahtumiin, esim Eki C:n grilli-iltaan... (4 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 2 kuukautta sitten

Kirkkovenesoutu ja Lentis
Helsinki
Ei asetettu
56

Nauti Strokes Nimenhuuto.com

Rowing suggestively since 2018...

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Tervetuloa! Kiva saada joukkueenne palvelumme käyttäjäksi. Sujuuko käyttöönotto? Lue usein kysytyt kysymykset: http://support.nimenhuuto.com/ Sporttiterveisin, Olli asiakaspalvelusta PS: Voit halutessasi poistaa esimerkkiviestit ja –pelaajat joukkueesta :) (Yli vuosi sitten)

Päivitetty 2 kuukautta sitten

Kirkkovenesoutu, Dragonboat ja Ice swimming
Helsinki
Sekajoukkue
20

Joutele Nimenhuuto.com

Anne kirjoitti: Perjantaina Keinukallion portailla järjestetään tapahtuma jossa kerätään rahaa rintasyöpä tutkimuksiin 1e/per kerta kun käy kävelemässä portaat ylös. 14-19 välillä. Olisko innokkaita reippailijoita? Aattelin mennä abaut 16 maissa. Voisko esin laittaa Jouteleen pinkit kisa paidat päälle? (2 kuukautta sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Soutu
Helsinki
Ei asetettu
61

VTT soutu Nimenhuuto.com

Riitta kirjoitti: Eikös mennä merelle soutamaan? (2 kuukautta sitten)

Päivitetty 2 kuukautta sitten

Soutu
Helsinki/Espoo
Sekajoukkue
58

Hesan KiVet Nimenhuuto.com

Joose kirjoitti: Ihanaa (Yli vuosi sitten)

Päivitetty 7 kuukautta sitten

Kirkkovenesoutu
Helsinki
Sekajoukkue
35

Starat Soutaa Nimenhuuto.com

Staran soutuporukka Harjoitukset ovat pääasiassa soutamista kirkkoveneellä, mutta silloin tällöin voi "valmentajalle" iskeä into ohjattuihin tekniikka treeneihin kaikkien joukkueen jäsenten iloksi. Vaikka omaksi iloksi treenataankin, niin joukkeeen kunto testataan vuosittain Sulkavan Suursouduissa.

Soili kirjoitti: Iloiset onnittelut🎉🎊🎈 23.08.2019 Stadin soutujen 🚣 ergo-soudun voittajalle Timpalle! (4 kuukautta sitten)

Päivitetty 24 päivää sitten

Soutu
Helsinki
Sekajoukkue
77

Lihakonttori Nimenhuuto.com

Soutujoukkue Team Lihakonttori treenaa kirkkovenesoutua joka tiistai klo 19 alken. Kokoontumispaikkana SMARK:n "satama" Töölön Soutustadionin vieressä.

Johanna kirjoitti: Ennakkoilmoittautuminen vuoden 2020 soutuihin on nyt avattu. Nopeat syövät hitaat, paikat veneisiin jaetaan ilmoittautumisjärjestyksessä. 2 ensimmäistä venettä menee hetkessä täyteen, joten varmista paikkasi nyt! Osallistumismaksuja aletaan keräämään kun tarkemmat kustannukset ovat selvillä. Nime... (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Kirkkovenesoutu
Helsinki
Sekajoukkue
72

pienpuuveneiden varaus Nimenhuuto.com

Soutuseura Smarkin pienpuuveneiden varauskirja.

Anja kirjoitti: Hei! Treenin pituus on jäänyt ilmoittamatta! Se on tärkeää tietoa seuraavalle venettä haluavalle soutuparille. Sen voi kirjoittaa esim otsikkoon tai lisätietoa- kohtaan. (Yli vuosi sitten)

Päivitetty 7 kuukautta sitten

Soutu
Helsinki
Sekajoukkue
49

KYMPsoutajatE5 Nimenhuuto.com

KYMPIn Soutajat, enimmäkseen Elimäenkatu5/Pysäköinninvalvonta, vahvistuksia esim. ICT

Päivitetty 7 kuukautta sitten

Kirkkovenesoutu
Helsinki
Sekajoukkue
11

Meristarat Nimenhuuto.com

Staran Rakennustekniikan kirkkovenesoutujoukkue

Olli kirjoitti: Tervetuloa! Kiva saada joukkueenne palvelumme käyttäjäksi. Sujuuko käyttöönotto? Lue usein kysytyt kysymykset: http://support.nimenhuuto.com/ Sporttiterveisin, Olli asiakaspalvelusta PS: Voit halutessasi poistaa esimerkkiviestit ja –pelaajat joukkueesta :) (9 kuukautta sitten)

Päivitetty 9 kuukautta sitten

Kirkkovenesoutu
Helsinki
Sekajoukkue
3