Soutu Helsinki

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Helsinki ja lajina on soutu. Niitä löytyy yhteensä 9 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: salibandy, jääkiekko, futsal, koripallo, lentopallo, sähly, kaukalopallo, purjehdus ja sulkapallo.

Katso lista koko maan soutujoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

SMARK Nimenhuuto.com

Kilpa- ja harrastesoutua Helsingin soutustadionilla kirkkoveneillä, pienpuuveneillä, olympialuokan veneillä, sekä soutulaitteilla. Lisätiedot www.smark.fi Competitive and leisure rowing at Helsinki Rowing Stadium with church boats, small (wooden) boats, racing boats and indoor rowers. Additional information www.smark.fi

Joukkue etsii pelaajia: SMARK on Helsinkiläinen soutuseura joka pyrkii tarjoamaan jäsenilleen opastus...

Anja kirjoitti: Vetovuoro (11 kuukautta sitten)

Päivitetty 13 päivää sitten

Soutu, Rowing, Indoor rowing, Sisäsoutu, Kirkkovene ja Church boat
Helsinki
Sekajoukkue
75

Korkkis Nimenhuuto.com

Korkkiruuvi-Team ry, Kirkkoveneellä Sulkavaa ympäri jo Vuodesta 1986

Joukkue etsii pelaajia: Hei! Korkkiruuvi ry on kiertänyt Sulkavaa jo vuodesta 1986 alkaen. Kesät (tou...

Erkki kirjoitti: Heippa kaikki Korkkislaiset! Suursoutujen sivuilta löysin tiedon Sulkavan Soutujen siirtyvän ensi vuodelle. Ilmoittautumisemme siirtyy automaattisesti myös ensi vuodelle. Eli tänä kesänä ei ainakaan siis Sulkavalla soudeta. Toinen asia on, josko siis soudetaan ollenkaan tänä kesänä... Korona ohje... (6 kuukautta sitten)

Päivitetty 6 kuukautta sitten

Kirkkovenesoutu ja Lentis
Helsinki
Ei asetettu
56

Nauti Strokes Nimenhuuto.com

Rowing suggestively since 2018...

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Tervetuloa! Kiva saada joukkueenne palvelumme käyttäjäksi. Sujuuko käyttöönotto? Lue usein kysytyt kysymykset: http://support.nimenhuuto.com/ Sporttiterveisin, Olli asiakaspalvelusta PS: Voit halutessasi poistaa esimerkkiviestit ja –pelaajat joukkueesta :) (Yli 2 vuotta sitten)

Päivitetty vuosi sitten

Kirkkovenesoutu, Dragonboat ja Ice swimming
Helsinki
Sekajoukkue
21

Joutele Nimenhuuto.com

Harri kirjoitti: Heippa‼️Kysymys... Pidetäänkö tänään treenit vai perutaan Koronan vuoksi⁉️ (7 päivää sitten)

Päivitetty 7 päivää sitten

Soutu
Helsinki
Ei asetettu
64

VTT soutu Nimenhuuto.com

Antti kirjoitti: Hei kaikki! Markuksen kanssa olemme suunnitelleet perinteisiä soutukauden kaatajaisia. Koronatilanteen vuoksi päätimme, että tänä vuonna kokoonnutaan ulkona laavulla. Paikaksi valikoitui Luukin Halkolampi, jonne pääsee näppärästi autolla, pyörällä ja bussilla 345. Ajankohta joko ensi tai seuraava... (27 päivää sitten)

Päivitetty 27 päivää sitten

Soutu
Helsinki/Espoo
Sekajoukkue
56

Hesan KiVet Nimenhuuto.com

Joose kirjoitti: Ihanaa (Yli 2 vuotta sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Kirkkovenesoutu
Helsinki
Sekajoukkue
35

Starat Soutaa Nimenhuuto.com

Staran soutuporukka Harjoitukset ovat pääasiassa soutamista kirkkoveneellä, mutta silloin tällöin voi "valmentajalle" iskeä into ohjattuihin tekniikka treeneihin kaikkien joukkueen jäsenten iloksi. Vaikka omaksi iloksi treenataankin, niin joukkeeen kunto testataan vuosittain Sulkavan Suursouduissa.

Antti kirjoitti: Tiedoksi Stadin Soudut on valitettavasti tältä vuodelta peruttu. Alla tiedote asiasta: Stadin Soudut 2020 perutaan Stadin Soutujen järjestelytoimikunta on päättänyt perua 28.8. pidettäväksi suunnitellut Stadin Soudut. Yli 500 henkilön tilaisuuksien järjestäminen on toistaiseksi kielletty koronan ... (6 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Soutu
Helsinki
Sekajoukkue
79

Lihakonttori Nimenhuuto.com

Soutujoukkue Team Lihakonttori treenaa kirkkovenesoutua joka torstai klo 18 alken. Kokoontumispaikkana SMARK:n "satama" Töölön Soutustadionin vieressä.

Timo kirjoitti: Mika salminen Ja Jani Heinonen olisi tulossa sulkavalle ens vuodelle. (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 2 kuukautta sitten

Kirkkovenesoutu
Helsinki
Sekajoukkue
88

pienpuuveneiden varaus Nimenhuuto.com

Soutuseura Smarkin pienpuuveneiden varauskirja.

Anja kirjoitti: Hei! Treenin pituus on jäänyt ilmoittamatta! Se on tärkeää tietoa seuraavalle venettä haluavalle soutuparille. Sen voi kirjoittaa esim otsikkoon tai lisätietoa- kohtaan. (Yli 2 vuotta sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Soutu
Helsinki
Sekajoukkue
50