Soutu Helsinki

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Helsinki ja lajina on soutu. Niitä löytyy yhteensä 8 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: salibandy, jääkiekko, futsal, koripallo, lentopallo, kaukalopallo, sähly, purjehdus ja sulkapallo.

Katso lista koko maan soutujoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Joutele Nimenhuuto.com

Itähelsinkiläinen soutuseura, joka tarjoaa soutumahdollisuuksia sekä kuntoliikunnasta että kilpailemisesta kiinnostuneille. Seurassamme pääset soutamaan kirkkoveneellä, puupienveneillä sekä coastal-kaksikolla. Lisäksi tarjoamme sisäsoututreenejä. Kirkkoveneitämme on mahdollista myös vuokrata työ- tai harrasteporukalle. * * * * * Rowing club in Eastern Helsinki. We offer guided rowing workouts (long boat, wooden and coastal double scull, indoor rowing) for those who want to improve their fitness and as well for those who are interested in competitive rowing. It is also possible to buy a guided long boat rowing session for your company staff or other groups.

Joukkue etsii pelaajia: Olet tervetullut mukaan kokeilemaan ja oppimaan soutua, aikaisempaa kokemusta...

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Soutu, Kirkkovenesoutu, Coastal, Soutuspinning ja Indoor rowing
Helsinki
Ei asetettu
52

SMARK Nimenhuuto.com

Kilpa- ja harrastesoutua Helsingin soutustadionilla kirkkoveneillä, pienpuuveneillä, olympialuokan veneillä, sekä soutulaitteilla. Lisätiedot www.smark.fi Competitive and leisure rowing at Helsinki Rowing Stadium with church boats, small (wooden) boats, racing boats and indoor rowers. Additional information www.smark.fi

Joukkue etsii pelaajia: SMARK on Helsinkiläinen soutuseura joka pyrkii tarjoamaan jäsenilleen opastus...

Päivitetty yli 3 vuotta sitten

Soutu, Rowing, Indoor rowing, Sisäsoutu, Kirkkovene ja Church boat
Helsinki
Sekajoukkue
74

Korkkis Nimenhuuto.com

Korkkiruuvi-Team ry, Kirkkoveneellä Sulkavaa ympäri jo Vuodesta 1986

Joukkue etsii pelaajia: Hei! Korkkiruuvi ry on kiertänyt Sulkavaa jo vuodesta 1986 alkaen. Kesät (tou...

Erkki kirjoitti: Terve Soutajat. Stadin soutajien puolelta tuuli ilmoitus että harkkoihin on osallistujia seuraavasti : 3.7. on ilmoittautuneita heillä 6 ja 10.7. 9 henkilöä. Mukaan siis mahtuu mainiosti. Sitten on heilläkin kesälomatauko elokuun alkuun. Iloista kesää kaikille. Eki (23 päivää sitten)

Päivitetty 23 päivää sitten

Kirkkovenesoutu
Helsinki
Sekajoukkue
45

VTT soutu Nimenhuuto.com

Antti kirjoitti: Hei! Soutupaidat ovat nyt lähteneet kohti VTT:tä, joten suunniteltu paitojen sisäänajo ma 12.8. näyttää hyvinkin mahdolliselta. Käykääpä merkitsemässä itsenne mukaan harjoituksiin, jos mitenkään kalentereihinne sopii. Muistakaa myös Naisten Pankin hyväntekeväisyystapahtuma ma 19.8., jonne tarvita... (Noin 14 tuntia sitten)

Päivitetty noin 14 tuntia sitten

Soutu
Helsinki/Espoo
Sekajoukkue
63

Hesan KiVet Nimenhuuto.com

Päivitetty noin 2 vuotta sitten

Kirkkovenesoutu
Helsinki
Sekajoukkue
39

Starat Soutaa Nimenhuuto.com

Staran soutuporukka Harjoitukset ovat pääasiassa soutamista kirkkoveneellä, mutta silloin tällöin voi "valmentajalle" iskeä into ohjattuihin tekniikka treeneihin kaikkien joukkueen jäsenten iloksi. Vaikka omaksi iloksi treenataankin, niin joukkeeen kunto testataan vuosittain Sulkavan Suursouduissa.

Elina kirjoitti: Terveisiä Sulkavan souduista! Stadin soutuklubin edustajia oli kuusi neljässä eri venekunnassa. Olisipa kivaa, jos ensi vuoden soutuihin saataisiin kasaan oma joukkue retkisoutuun! (10 päivää sitten)

Päivitetty 10 päivää sitten

Soutu
Helsinki
Sekajoukkue
94

Lihakonttori Nimenhuuto.com

Soutujoukkue Team Lihakonttori treenaa kirkkovenesoutua joka torstai klo 18 alken. Kokoontumispaikkana SMARK:n "satama" Töölön Soutustadionin vieressä.

Asko kirjoitti: Asko varalla (nyt 17.) jos paikkoja vapautuu… (8 päivää sitten)

Päivitetty 8 päivää sitten

Kirkkovenesoutu
Helsinki
Sekajoukkue
67

pienpuuveneiden varaus Nimenhuuto.com

Soutuseura Smarkin pienpuuveneiden varauskirja.

Päivitetty noin 2 kuukautta sitten

Soutu
Helsinki
Sekajoukkue
28