Soutu Helsinki

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Helsinki ja lajina on soutu. Niitä löytyy yhteensä 8 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: salibandy, jääkiekko, futsal, koripallo, lentopallo, kaukalopallo, sähly, sulkapallo ja purjehdus.

Katso lista koko maan soutujoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Joutele Nimenhuuto.com

Itähelsinkiläinen soutuseura, joka tarjoaa soutumahdollisuuksia sekä kuntoliikunnasta että kilpailemisesta kiinnostuneille. Seurassamme pääset soutamaan kirkkoveneellä, puupienveneillä sekä coastal-kaksikolla. Lisäksi tarjoamme sisäsoututreenejä. Kirkkoveneitämme on mahdollista myös vuokrata työ- tai harrasteporukalle. * * * * * Rowing club in Eastern Helsinki. We offer guided rowing workouts (long boat, wooden and coastal double scull, indoor rowing) for those who want to improve their fitness and as well for those who are interested in competitive rowing. It is also possible to buy a guided long boat rowing session for your company staff or other groups.

Joukkue etsii pelaajia: Olet tervetullut mukaan kokeilemaan ja oppimaan soutua, aikaisempaa kokemusta...

Päivitetty 9 kuukautta sitten

Soutu, Kirkkovenesoutu, Coastal, Soutuspinning ja Indoor rowing
Helsinki
Ei asetettu
54

SMARK Nimenhuuto.com

Kilpa- ja harrastesoutua Helsingin soutustadionilla kirkkoveneillä, pienpuuveneillä, olympialuokan veneillä, sekä soutulaitteilla. Lisätiedot www.smark.fi Competitive and leisure rowing at Helsinki Rowing Stadium with church boats, small (wooden) boats, racing boats and indoor rowers. Additional information www.smark.fi

Joukkue etsii pelaajia: SMARK on Helsinkiläinen soutuseura joka pyrkii tarjoamaan jäsenilleen opastus...

Päivitetty noin 3 vuotta sitten

Soutu, Rowing, Indoor rowing, Sisäsoutu, Kirkkovene ja Church boat
Helsinki
Sekajoukkue
74

Korkkis Nimenhuuto.com

Korkkiruuvi-Team ry, Kirkkoveneellä Sulkavaa ympäri jo Vuodesta 1986

Joukkue etsii pelaajia: Hei! Korkkiruuvi ry on kiertänyt Sulkavaa jo vuodesta 1986 alkaen. Kesät (tou...

Paula kirjoitti: HEI Vuosikokouksessa oli keskustelua veneenhuollosta. - Ei onnistu naapurin tiloissa. Harmi. Kerroin innokkaalle liikunnanohjaajalle, Siirille, soutuharrastuksestamme. Hän voisi tullakin harjoituksiin, jos ne alkavat. Siiri on Lohjalta liikuntaopistosta valmistunut ja on tosi valoisa persoona. Tu... (2 kuukautta sitten)

Päivitetty 2 kuukautta sitten

Kirkkovenesoutu
Helsinki
Sekajoukkue
45

VTT soutu Nimenhuuto.com

Antti kirjoitti: Hei kaikki! SMARK:n kanssa jo neuvotellaan tulevasta soutukaudesta. Olemme nyt poikkeamassa perinteistä ja tavoitteena on järjestää harjoitukset tänä vuonna seuraavasti maanantaisin klo 18-20 (tai pidempään jos intoa riittää - ei aikarajoitusta) perjantaisin klo 7-8 Tiistai on aika hankala päivä:... (2 kuukautta sitten)

Päivitetty 2 kuukautta sitten

Soutu
Helsinki/Espoo
Sekajoukkue
60

Hesan KiVet Nimenhuuto.com

Päivitetty melkein 2 vuotta sitten

Kirkkovenesoutu
Helsinki
Sekajoukkue
39

Starat Soutaa Nimenhuuto.com

Staran soutuporukka Harjoitukset ovat pääasiassa soutamista kirkkoveneellä, mutta silloin tällöin voi "valmentajalle" iskeä into ohjattuihin tekniikka treeneihin kaikkien joukkueen jäsenten iloksi. Vaikka omaksi iloksi treenataankin, niin joukkeeen kunto testataan vuosittain Sulkavan Suursouduissa.

Riitta kirjoitti: Smark soutuseuran soutuspinning harjoitukset ovat ohi tältä keväältä. Eli aiemmasta tiedosta poiketen, tässä kuussa EI ole enää harkkoja. Kesäkausi ja soutuharjoitukset Kaisaniemestä alkavat toukokuussa. Ajankohta tarkentuu parin viikon sisällä. Alustavasti on suunniteltu harjoituspäiväksi keskiv... (7 päivää sitten)

Päivitetty 7 päivää sitten

Soutu
Helsinki
Sekajoukkue
88

Lihakonttori Nimenhuuto.com

Soutujoukkue Team Lihakonttori treenaa kirkkovenesoutua joka torstai klo 18 alken. Kokoontumispaikkana SMARK:n "satama" Töölön Soutustadionin vieressä.

Harri kirjoitti: Soudun peruttu ukkosen johdosta / Rowing Cancelled due to the weather (9 kuukautta sitten)

Päivitetty 13 päivää sitten

Kirkkovenesoutu
Helsinki
Sekajoukkue
81

pienpuuveneiden varaus Nimenhuuto.com

Soutuseura Smarkin pienpuuveneiden varauskirja.

Päivitetty melkein 2 vuotta sitten

Soutu
Helsinki
Sekajoukkue
27