Soutu Helsinki

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Helsinki ja lajina on soutu. Niitä löytyy yhteensä 10 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: salibandy, jääkiekko, koripallo, futsal, lentopallo, sähly, purjehdus, kaukalopallo ja sulkapallo.

Katso lista koko maan soutujoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - soutu - Helsinki

Soutu - Helsinki

SMARK Nimenhuuto.com

Kilpa- ja harrastesoutua Helsingin soutustadionilla kirkkoveneillä, pienpuuveneillä, olympialuokan veneillä, sekä soutulaitteilla. Lisätiedot www.smark.fi Competitive and leisure rowing at Helsinki Rowing Stadium with church boats, small (wooden) boats, racing boats and indoor rowers. Additional information www.smark.fi

Joukkue etsii pelaajia: SMARK on Helsinkiläinen soutuseura joka pyrkii tarjoamaan jäsenilleen opastus...

Anja kirjoitti: Vetäjänä (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 2 kuukautta sitten

Soutu, Rowing, Indoor rowing, Sisäsoutu, Kirkkovene ja Church boat
Helsinki
Sekajoukkue
73

Korkkis Nimenhuuto.com

Korkkiruuvi-Team ry, Kirkkoveneellä Sulkavaa ympäri jo Vuodesta 1986

Joukkue etsii pelaajia: Hei! Korkkiruuvi ry on kiertänyt Sulkavaa jo vuodesta 1986 alkaen. Kesät (tou...

Hanne kirjoitti: Moi. Kerään kuvamateriaalia Korkkiruuvi ry:n Facebook-ryhmää varten. Laittaisitteko ystävällisesti minulle soutuaiheisia kuvia sähköpostiini hanne.paatelma@gmail.com. Huomioittehan että Facebook-ryhmästä tulee julkinen. Kiitos 😊 Ystävällisin terveisin Hanne Paatelma (yhdistyksen Some-vastaava) (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Kirkkovenesoutu ja Lentis
Helsinki
Ei asetettu
63

Nauti Strokes Nimenhuuto.com

Rowing suggestively since 2018...

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Tervetuloa! Kiva saada joukkueenne palvelumme käyttäjäksi. Sujuuko käyttöönotto? Lue usein kysytyt kysymykset: http://support.nimenhuuto.com/ Sporttiterveisin, Olli asiakaspalvelusta PS: Voit halutessasi poistaa esimerkkiviestit ja –pelaajat joukkueesta :) (12 kuukautta sitten)

Päivitetty 17 päivää sitten

Kirkkovenesoutu, Dragonboat ja Ice swimming
Helsinki
Sekajoukkue
20

Joutele Nimenhuuto.com

Sari kirjoitti: Moi, kokouksen yhteydessä eilen oli puhetta laktaattitesteistä. Elias Lehtonen on lupautunut testaamaan. Nyt tarvitsisin vain testattavien määrän. Vastaa siis tähän viestiin, mikäli olet kiinnostunut testistä. Viime vuonna saatiin testit näppärästi tehtyä Soutustadikalla, ja hinta oli 60 euroa, u... (3 päivää sitten)

Päivitetty noin 3 tuntia sitten

Soutu
Helsinki
Ei asetettu
63

VTT soutu Nimenhuuto.com

Pipsa kirjoitti: Valitettavasti Mestaritalli on kiinni iltaisin, olen varannnut meille pöydän Ravintola Lehtovaarasta klo 19:30 alkaen nimelläni. Tapaamisiin, ellei nähdä jo spinningissä (4 kuukautta sitten)

Päivitetty 4 kuukautta sitten

Soutu
Helsinki/Espoo
Sekajoukkue
54

Hesan KiVet Nimenhuuto.com

Joose kirjoitti: Ihanaa (10 kuukautta sitten)

Päivitetty 8 kuukautta sitten

Kirkkovenesoutu
Helsinki
Sekajoukkue
26

Starat Soutaa Nimenhuuto.com

Staran soutuporukka Harjoitukset ovat pääasiassa soutamista kirkkoveneellä, mutta silloin tällöin voi "valmentajalle" iskeä into ohjattuihin tekniikka treeneihin kaikkien joukkueen jäsenten iloksi. Vaikka omaksi iloksi treenataankin, niin joukkeeen kunto testataan vuosittain Sulkavan Suursouduissa.

Soili kirjoitti: Hei kaikki. Onko soutuklubin porukat lähdössä Sulkavan soutuun ja Karelia-soutuun? yst t Soili (4 päivää sitten)

Päivitetty noin 15 tuntia sitten

Soutu
Helsinki
Sekajoukkue
70

Meristarat Nimenhuuto.com

Staran Rakennustekniikan kirkkovenesoutujoukkue

Olli kirjoitti: Tervetuloa! Kiva saada joukkueenne palvelumme käyttäjäksi. Sujuuko käyttöönotto? Lue usein kysytyt kysymykset: http://support.nimenhuuto.com/ Sporttiterveisin, Olli asiakaspalvelusta PS: Voit halutessasi poistaa esimerkkiviestit ja –pelaajat joukkueesta :) (6 päivää sitten)

Päivitetty 6 päivää sitten

Kirkkovenesoutu
Helsinki
Sekajoukkue
3

pienpuuveneiden varaus Nimenhuuto.com

Soutuseura Smarkin pienpuuveneiden varauskirja.

Anja kirjoitti: Hei! Treenin pituus on jäänyt ilmoittamatta! Se on tärkeää tietoa seuraavalle venettä haluavalle soutuparille. Sen voi kirjoittaa esim otsikkoon tai lisätietoa- kohtaan. (9 kuukautta sitten)

Päivitetty 28 päivää sitten

Soutu
Helsinki
Sekajoukkue
109

Lihakonttori Nimenhuuto.com

Soutujoukkue Team Lihakonttori treenaa kirkkovenesoutua joka tiistai klo 19 alken. Kokoontumispaikkana SMARK:n "satama" Töölön Soutustadionin vieressä.

Harri kirjoitti: Ensiviikon treenit on siirretty poikkeuksellisesti torstaille ministeriöiden välisen soutukilpailun johdosta. (7 kuukautta sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Kirkkovenesoutu
Helsinki
Sekajoukkue
62