Soutu Helsinki

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Helsinki ja lajina on soutu. Niitä löytyy yhteensä 9 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: salibandy, jääkiekko, koripallo, futsal, lentopallo, sähly, kaukalopallo, purjehdus ja sulkapallo.

Katso lista koko maan soutujoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - soutu - Helsinki

Soutu - Helsinki

SMARK Nimenhuuto.com

Kilpa- ja harrastesoutua Helsingin soutustadionilla kirkkoveneillä, pienpuuveneillä, olympialuokan veneillä, sekä soutulaitteilla. Lisätiedot www.smark.fi Competitive and leisure rowing at Helsinki Rowing Stadium with church boats, small (wooden) boats, racing boats and indoor rowers. Additional information www.smark.fi

Joukkue etsii pelaajia: SMARK on Helsinkiläinen soutuseura joka pyrkii tarjoamaan jäsenilleen opastus...

Anja kirjoitti: Veto (10 kuukautta sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Soutu, Rowing, Indoor rowing, Sisäsoutu, Kirkkovene ja Church boat
Helsinki
Sekajoukkue
73

Korkkis Nimenhuuto.com

Korkkiruuvi-Team ry, Kirkkoveneellä Sulkavaa ympäri jo Vuodesta 1986

Joukkue etsii pelaajia: Hei! Korkkiruuvi ry on kiertänyt Sulkavaa jo vuodesta 1986 alkaen. Kesät (tou...

Erkki kirjoitti: Terve kaikki Korkkikset & Kuumikset ja Mahtavaa Kesänalkua! Eläköidyin viime viikolla ja aloimme Riitan kanssa eilen "Tappiskesän" eli meitä ei juuri näy Stadissa ( eikä treeneissä..), mutta soutelemme kyllä täällä uistimet perässä ahkerasti! Tervetuloa Tappisaarimajoitukseen totutuin kuvioin Sul... (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty 13 päivää sitten

Kirkkovenesoutu ja Lentis
Helsinki
Ei asetettu
65

Joutele Nimenhuuto.com

Maija kirjoitti: Hei kaikki. Kirkkoveneiden lyhyiden matkojen ilmoittautumiseen on toki vielä pari viikkoa aikaa, mutta aloin jo järjestellä tänne Nimenhuutoon päiviä ja kellonaikoja oikein. Evijärveläiset ovat jo ystävällisesti laittaneet http://www.eviju.fi/sm-soudut-2018/kilpailun-tiedot aikataulut ja reitit. ... (9 päivää sitten)

Päivitetty 6 päivää sitten

Soutu
Helsinki
Ei asetettu
58

VTT soutu Nimenhuuto.com

Merja kirjoitti: Ei taida tästäkään soutukerrasta tulla mitään. Viidellä ei vene nouse merestä (24 päivää sitten)

Päivitetty 24 päivää sitten

Soutu
Helsinki/Espoo
Sekajoukkue
50

Nauti Strokes Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Tervetuloa! Kiva saada joukkueenne palvelumme käyttäjäksi. Sujuuko käyttöönotto? Lue usein kysytyt kysymykset: http://support.nimenhuuto.com/ Sporttiterveisin, Olli asiakaspalvelusta PS: Voit halutessasi poistaa esimerkkiviestit ja –pelaajat joukkueesta :) (3 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 2 kuukautta sitten

Kirkkovenesoutu
Helsinki
Sekajoukkue
20

Hesan KiVet Nimenhuuto.com

Joose kirjoitti: Ihanaa (2 kuukautta sitten)

Päivitetty 2 kuukautta sitten

Kirkkovenesoutu
Helsinki
Sekajoukkue
25

Starat Soutaa Nimenhuuto.com

Staran soutuporukka Harjoitukset ovat pääasiassa soutamista kirkkoveneellä, mutta silloin tällöin voi "valmentajalle" iskeä into ohjattuihin tekniikka treeneihin kaikkien joukkueen jäsenten iloksi. Vaikka omaksi iloksi treenataankin, niin joukkeeen kunto testataan vuosittain Sulkavan Suursouduissa.

Antero kirjoitti: Karelia soutu! Lähden vaimoni kanssa tuonne Karelia soutuun Futuren veneeseen. Myyvät soutupaikkaa 80€ / päivä. Hintaan kuuluu soutupaikka, ruuat, kuljetukset, 2 ensimmäistä yötä majoitus. Ei paha. :) Jakokoskella ei majoitusta, mutta sieltä kyyti Joensuuhun ja takaisin kuuluu pakettiin. Itse pit... (7 päivää sitten)

Päivitetty 7 päivää sitten

Soutu
Helsinki
Sekajoukkue
113

pienpuuveneiden varaus Nimenhuuto.com

Soutuseura Smarkin pienpuuveneiden varauskirja.

Anja kirjoitti: Hei! Treenin pituus on jäänyt ilmoittamatta! Se on tärkeää tietoa seuraavalle venettä haluavalle soutuparille. Sen voi kirjoittaa esim otsikkoon tai lisätietoa- kohtaan. (26 päivää sitten)

Päivitetty noin 17 tuntia sitten

Soutu
Helsinki
Sekajoukkue
117

Lihakonttori Nimenhuuto.com

Soutujoukkue Team Lihakonttori treenaa kirkkovenesoutua joka tiistai klo 19 alken. Kokoontumispaikkana SMARK:n "satama" Töölön Soutustadionin vieressä.

Juha kirjoitti: Vaihdoin out, kun ei ole muutenkaan riittävästi 'in' (5 päivää sitten)

Päivitetty 5 päivää sitten

Kirkkovenesoutu
Helsinki
Sekajoukkue
43