Soutu Helsinki

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Helsinki ja lajina on soutu. Niitä löytyy yhteensä 9 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: salibandy, jääkiekko, koripallo, futsal, lentopallo, sähly, kaukalopallo, purjehdus ja sulkapallo.

Katso lista koko maan soutujoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - soutu - Helsinki

Soutu - Helsinki

SMARK Nimenhuuto.com

Kilpa- ja harrastesoutua Helsingin soutustadionilla kirkkoveneillä, pienpuuveneillä, olympialuokan veneillä, sekä soutulaitteilla. Lisätiedot www.smark.fi Competitive and leisure rowing at Helsinki Rowing Stadium with church boats, small (wooden) boats, racing boats and indoor rowers. Additional information www.smark.fi

Joukkue etsii pelaajia: SMARK on Helsinkiläinen soutuseura joka pyrkii tarjoamaan jäsenilleen opastus...

Anja kirjoitti: Vetäjänä (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Soutu, Rowing, Indoor rowing, Sisäsoutu, Kirkkovene ja Church boat
Helsinki
Sekajoukkue
73

Korkkis Nimenhuuto.com

Korkkiruuvi-Team ry, Kirkkoveneellä Sulkavaa ympäri jo Vuodesta 1986

Joukkue etsii pelaajia: Hei! Korkkiruuvi ry on kiertänyt Sulkavaa jo vuodesta 1986 alkaen. Kesät (tou...

Jukka kirjoitti: Moi ja hyvää alkanutta vuotta 2019 Korkkiksen vuosikokous ensi lauantaina 12.1.2019 Toivottavasti mahdollisimman moni pääsee paikalle. Kerätkää jo valmiiksi hyviä ajatuksia vuosikokousta varten. Miettikää mitä voisi ottaa agendalle 2019 vuodelle. Itse olen toiminut Korkkiruuvin puheenjohtajana vu... (16 päivää sitten)

Päivitetty 14 päivää sitten

Kirkkovenesoutu ja Lentis
Helsinki
Ei asetettu
64

Joutele Nimenhuuto.com

Visa kirjoitti: Janne Alhonen liittyy jengiin. Ylläpitäjä, hyväksytkö Nimenhuutoon, ohjasin liittymään aluksi tänne, jotta voi kertoilla treeneihin tuloistaan. Visa (5 päivää sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Soutu
Helsinki
Ei asetettu
63

VTT soutu Nimenhuuto.com

Pipsa kirjoitti: Valitettavasti Mestaritalli on kiinni iltaisin, olen varannnut meille pöydän Ravintola Lehtovaarasta klo 19:30 alkaen nimelläni. Tapaamisiin, ellei nähdä jo spinningissä (2 kuukautta sitten)

Päivitetty 2 kuukautta sitten

Soutu
Helsinki/Espoo
Sekajoukkue
54

Nauti Strokes Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Tervetuloa! Kiva saada joukkueenne palvelumme käyttäjäksi. Sujuuko käyttöönotto? Lue usein kysytyt kysymykset: http://support.nimenhuuto.com/ Sporttiterveisin, Olli asiakaspalvelusta PS: Voit halutessasi poistaa esimerkkiviestit ja –pelaajat joukkueesta :) (10 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Kirkkovenesoutu, Dragonboat ja Ice swimming
Helsinki
Sekajoukkue
21

Hesan KiVet Nimenhuuto.com

Joose kirjoitti: Ihanaa (8 kuukautta sitten)

Päivitetty 6 kuukautta sitten

Kirkkovenesoutu
Helsinki
Sekajoukkue
26

Starat Soutaa Nimenhuuto.com

Staran soutuporukka Harjoitukset ovat pääasiassa soutamista kirkkoveneellä, mutta silloin tällöin voi "valmentajalle" iskeä into ohjattuihin tekniikka treeneihin kaikkien joukkueen jäsenten iloksi. Vaikka omaksi iloksi treenataankin, niin joukkeeen kunto testataan vuosittain Sulkavan Suursouduissa.

Riitta kirjoitti: Osallistuu: Saarnio Anni, Eronen Erika, Loijas Niina, Anttonen Pentti (6 kuukautta sitten)

Päivitetty 5 kuukautta sitten

Soutu
Helsinki
Sekajoukkue
69

pienpuuveneiden varaus Nimenhuuto.com

Soutuseura Smarkin pienpuuveneiden varauskirja.

Anja kirjoitti: Hei! Treenin pituus on jäänyt ilmoittamatta! Se on tärkeää tietoa seuraavalle venettä haluavalle soutuparille. Sen voi kirjoittaa esim otsikkoon tai lisätietoa- kohtaan. (7 kuukautta sitten)

Päivitetty 14 päivää sitten

Soutu
Helsinki
Sekajoukkue
110

Lihakonttori Nimenhuuto.com

Soutujoukkue Team Lihakonttori treenaa kirkkovenesoutua joka tiistai klo 19 alken. Kokoontumispaikkana SMARK:n "satama" Töölön Soutustadionin vieressä.

Harri kirjoitti: Vielä kaksi varmaa paikkaa jäljellä ensikesäksi Sulkavalle! Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Jos olet kiinnostunut, lähetä viesti osoitteeseen harri.lemmela@gmail.com, niin pistän sinulle lisätietoja. (26 päivää sitten)

Päivitetty 26 päivää sitten

Kirkkovenesoutu
Helsinki
Sekajoukkue
62