Soutu Helsinki

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Helsinki ja lajina on soutu. Niitä löytyy yhteensä 6 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: salibandy, jääkiekko, koripallo, futsal, lentopallo, sähly, kaukalopallo, purjehdus ja pesäpallo.

Katso lista koko maan soutujoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - soutu - Helsinki

Soutu - Helsinki

SMARK Nimenhuuto.com

Kilpa- ja harrastesoutua Helsingin soutustadionilla kirkkoveneillä, pienpuuveneillä, olympialuokan veneillä, sekä soutulaitteilla. Lisätiedot www.smark.fi Competitive and leisure rowing at Helsinki Rowing Stadium with church boats, small (wooden) boats, racing boats and indoor rowers. Additional information www.smark.fi

Joukkue etsii pelaajia: SMARK on Helsinkiläinen soutuseura joka pyrkii tarjoamaan jäsenilleen opastus...

Sippo kirjoitti: klo 9 (Melkein 2 vuotta sitten)

Päivitetty noin 2 kuukautta sitten

Soutu, Rowing, Indoor rowing, Sisäsoutu, Kirkkovene ja Church boat
Helsinki
Sekajoukkue
66

Korkkis Nimenhuuto.com

Korkkiruuvi-Team ry, Kirkkoveneellä Sulkavaa ympäri jo Vuodesta 1986

Joukkue etsii pelaajia: Hei! Korkkiruuvi ry on kiertänyt Sulkavaa jo vuodesta 1986 alkaen. Talvikunto...

Riitta kirjoitti: Moikka! Mielelläni soutaisin vasemmalla lähellä keulaa. Yksinomaan selkää peläten kaksi vuotta sitten iso pullistuma oikealla ja siellä myös helposti suuttuu. Samoin kuin Leena minusta oikea ja veneessä vasen:). (1 päivä sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Kirkkovenesoutu ja Lentis
Helsinki
Ei asetettu
79

Joutele Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Imatran kisoihin ehkä ilmoittautuminen ei ole mahdollista. Hieman arvon vielä, mutta olen kiinnostunut soutamaan molemmat matkat siellä. Koska pitää tietää varmasti osallistuuko vaiko ei? Tsemppiä tämän viikonlopun kisaajille! Haluaisin olla todella paljon itse mukana siellä, mutta ikävä kyllä ve... (5 kuukautta sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Soutu
Helsinki
Ei asetettu
56

VTT soutu Nimenhuuto.com

Merja kirjoitti: Otan Nannan mukaan! (8 päivää sitten)

Päivitetty 8 päivää sitten

Soutu
Helsinki/Espoo
Sekajoukkue
49

Hesan KiVet Nimenhuuto.com

Päivitetty noin 2 kuukautta sitten

Kirkkovenesoutu
Helsinki
Sekajoukkue
17

Starat Soutaa Nimenhuuto.com

Staran soutuporukka Harjoitukset ovat pääasiassa soutamista kirkkoveneellä, mutta silloin tällöin voi "valmentajalle" iskeä into ohjattuihin tekniikka treeneihin kaikkien joukkueen jäsenten iloksi. Vaikka omaksi iloksi treenataankin, niin joukkeeen kunto testataan vuosittain Sulkavan Suursouduissa.

Eija kirjoitti: Sovitaan tänään nuo kyydit, miettikää valmiiksi kuka on valmis lähtemään autolla ym. asiat otan nimilistat mukaan sekä pe kilpajoukkueen että retkisoudun lähtijöistä. (Noin 15 tuntia sitten)

Päivitetty noin 8 tuntia sitten

Soutu
Helsinki
Sekajoukkue
112

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Soutujoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on soutu on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.