Soutu Helsinki

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Helsinki ja lajina on soutu. Niitä löytyy yhteensä 9 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: salibandy, jääkiekko, koripallo, futsal, lentopallo, sähly, kaukalopallo, purjehdus ja sulkapallo.

Katso lista koko maan soutujoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - soutu - Helsinki

Soutu - Helsinki

SMARK Nimenhuuto.com

Kilpa- ja harrastesoutua Helsingin soutustadionilla kirkkoveneillä, pienpuuveneillä, olympialuokan veneillä, sekä soutulaitteilla. Lisätiedot www.smark.fi Competitive and leisure rowing at Helsinki Rowing Stadium with church boats, small (wooden) boats, racing boats and indoor rowers. Additional information www.smark.fi

Joukkue etsii pelaajia: SMARK on Helsinkiläinen soutuseura joka pyrkii tarjoamaan jäsenilleen opastus...

Anja kirjoitti: Veto (12 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Soutu, Rowing, Indoor rowing, Sisäsoutu, Kirkkovene ja Church boat
Helsinki
Sekajoukkue
73

Korkkis Nimenhuuto.com

Korkkiruuvi-Team ry, Kirkkoveneellä Sulkavaa ympäri jo Vuodesta 1986

Joukkue etsii pelaajia: Hei! Korkkiruuvi ry on kiertänyt Sulkavaa jo vuodesta 1986 alkaen. Kesät (tou...

Erkki kirjoitti: Terve kaikki Korkkikset & Kuumikset ja Mahtavaa Kesänalkua! Eläköidyin viime viikolla ja aloimme Riitan kanssa eilen "Tappiskesän" eli meitä ei juuri näy Stadissa ( eikä treeneissä..), mutta soutelemme kyllä täällä uistimet perässä ahkerasti! Tervetuloa Tappisaarimajoitukseen totutuin kuvioin Sul... (4 kuukautta sitten)

Päivitetty 24 päivää sitten

Kirkkovenesoutu ja Lentis
Helsinki
Ei asetettu
64

VTT soutu Nimenhuuto.com

Pipsa kirjoitti: olen tosi pahoillani, peruutan osallistumiseni, joudun tuuraamaan esimiestäni huomisaamun klo 08.00 palaverissa. Upea ilma tulossa huomiseksi. Sääli (Noin 3 tuntia sitten)

Päivitetty noin 3 tuntia sitten

Soutu
Helsinki/Espoo
Sekajoukkue
54

Joutele Nimenhuuto.com

Noora kirjoitti: Edellisistä talkoista just selvittiin ja seuraavat on tulossa muutaman päivä päästä. Tulevana viikonloppuna on siis venetalkoot! Ohjelmassa on ainakin kirkkisten hionta ja lakkaus ulkopuolelta sekä airojen hionta ja lakkaus. Kirkkisten sisäkäsitelyä pohditaan (riippuu vähän kunnosta ja talkoolais... (3 päivää sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Soutu
Helsinki
Ei asetettu
61

Nauti Strokes Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Tervetuloa! Kiva saada joukkueenne palvelumme käyttäjäksi. Sujuuko käyttöönotto? Lue usein kysytyt kysymykset: http://support.nimenhuuto.com/ Sporttiterveisin, Olli asiakaspalvelusta PS: Voit halutessasi poistaa esimerkkiviestit ja –pelaajat joukkueesta :) (5 kuukautta sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Kirkkovenesoutu, Dragonboat ja Ice swimming
Helsinki
Sekajoukkue
21

Hesan KiVet Nimenhuuto.com

Joose kirjoitti: Ihanaa (4 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 2 kuukautta sitten

Kirkkovenesoutu
Helsinki
Sekajoukkue
26

Starat Soutaa Nimenhuuto.com

Staran soutuporukka Harjoitukset ovat pääasiassa soutamista kirkkoveneellä, mutta silloin tällöin voi "valmentajalle" iskeä into ohjattuihin tekniikka treeneihin kaikkien joukkueen jäsenten iloksi. Vaikka omaksi iloksi treenataankin, niin joukkeeen kunto testataan vuosittain Sulkavan Suursouduissa.

Jasmin kirjoitti: Pitikö olla jo kahdeksalta? (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty 28 päivää sitten

Soutu
Helsinki
Sekajoukkue
119

Lihakonttori Nimenhuuto.com

Soutujoukkue Team Lihakonttori treenaa kirkkovenesoutua joka tiistai klo 19 alken. Kokoontumispaikkana SMARK:n "satama" Töölön Soutustadionin vieressä.

Harri kirjoitti: Ensiviikon treenit on siirretty poikkeuksellisesti torstaille ministeriöiden välisen soutukilpailun johdosta. (14 päivää sitten)

Päivitetty 14 päivää sitten

Kirkkovenesoutu
Helsinki
Sekajoukkue
51

pienpuuveneiden varaus Nimenhuuto.com

Soutuseura Smarkin pienpuuveneiden varauskirja.

Anja kirjoitti: Hei! Treenin pituus on jäänyt ilmoittamatta! Se on tärkeää tietoa seuraavalle venettä haluavalle soutuparille. Sen voi kirjoittaa esim otsikkoon tai lisätietoa- kohtaan. (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 24 päivää sitten

Soutu
Helsinki
Sekajoukkue
118