Jalkapallo Stadi

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Stadi ja lajina on jalkapallo, futis, potkupallo, jalkkis, football ja jalis. Niitä löytyy yhteensä 9 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on salibandy. Muita suosittuja lajeja ovat: jääkiekko, jalkapallo, sähly, futis, sulkapallo, säbä, potkupallo, futsal ja soutu.

Katso lista koko maan jalkapallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - jalkapallo - Stadi

Jalkapallo - Stadi

HerTo Igis Nimenhuuto.com

Taitoa, tahtoa ja toveruutta!

Toni kirjoitti: Nonni Pojjaat! Kausi maksamatta vielä kolmelta hepulta. Laittakaahan kättä taskuun, niin saan kaikille kerralla hommattua sen lisenssin. Kauden ekaan treenipeliin on aikaa se kuukausi. Lähdemmekin joukkueen johdon kanssa keräämään ajatuksia ja juonimaan kuvioita piakkoin Espanjan lämpöön (ollaan ... (3 päivää sitten)

Päivitetty noin 4 tuntia sitten

Jalkapallo
Stadi
Miehet
26

POHU Golden 50s Nimenhuuto.com

POHU Golden 50's ja POHU 55 Diamonds Pohjois-Haagalaista laatufutista vuodesta 1957 Yhteys: Raino Räsänen 050-5471352

Antti kirjoitti: Hengessä mukana, äijät! Ikävä kyllä en päässyt oikeasti messiin eilen. Sääli, että homma seisahtaa, mutta hienot vuodet vedettiin yhdessä. Kiitos siitä meille kaikille - varsinkin vetäjlle. (2 kuukautta sitten)

Päivitetty 2 kuukautta sitten

Jalkapallo
Stadi
Miehet
19

Reds Nimenhuuto.com

FCV/Reds

(poistettu pelaaja) kirjoitti: KERÄYS JALKAPALLO- JA URHEILUVARUSTEISTA Lahjoitukset osoitetaan Jyväskylän SOS-Lapsikylän ryhmäkodin urheileville nuorille pojille. Voit lahjoittaa ja tuoda 4.8. FCV:n kotipeliin ehjiä ja hyväkuntoisia urheiluvarusteita. Tarvetta on mm.: nappulakengät kokoa 39-44 urheiluvaatteita: t-paitoja, sho... (8 kuukautta sitten)

Päivitetty 8 kuukautta sitten

Jalkapallo
Jyskän Stadion
Miehet
31

OTTO Nimenhuuto.com

Erkki kirjoitti: Huhuu aika heräillä talvihorroksesta ja ilmoittautua kesäleikkeihin !!!!! (2 päivää sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Potkupallo
Stadi
Miehet
37

TeliaSonera FC Nimenhuuto.com

Mikko kirjoitti: Eli aamupalloilut siirretty perjantaille Stadionin huonon torstai vuorotilanteen vuoksi. (Melkein 4 vuotta sitten)

Päivitetty yli 3 vuotta sitten

Jalkapallo
Sonera Stadium
Sekajoukkue
76

kuv-futis Nimenhuuto.com

Kliffat futaajat ja kaukiksen skulaajat Stadista

Juha kirjoitti: Moi kaikki, taitaa olla piirin mestaruus jos ei blaggarissa niin ainakin huulilla. Jos mestaruus tulee, niin tulee myös uusi biisi kahden mitalin kunniaksi. Oikeastaan kolmenkin, sillä Futsalin kulta 2015 on jäänyt tyystin vaille hehkutusta. Edellisen biisin nimihän oli "Mestarit muistetaan", ja ... (6 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Futis ja Kaukis
Stadi
Miehet
19

Karu Pohjola Nimenhuuto.com

potkupalloporukka

Johnny kirjoitti: Ollaanhan ilmoittauduttu mukaan sarjaan? Ilmottautuminen päättyy 28.2. https://www.palloliitto.fi/helsinki/pelitoiminta/harrasteliiga/jalkapallo (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Potkupallo
Stadi
Ei asetettu
26

Elisa vutis Nimenhuuto.com

Lasse kirjoitti: Onko vapuntienoolle suunnitelmia? Nyt olisi yhdelle nopealle paikka kevään fudisreissulle Lontooseen pe 28.4 (lähtö 8:05) - ti 2.5 (paluu 23:30). Lennetään Norwegianilla ja tällä hetkellä lentolippu näytti olevan sen 174e ilman ruumaan menevää laukkua. Hotelli White Grange Hall London**** ja hint... (19 päivää sitten)

Päivitetty 18 päivää sitten

Futis
Stadi
39

Jalat Nimenhuuto.com

Samuli kirjoitti: Hei Manakeri!! Koska on saunailta??!! (Yli 2 vuotta sitten)

Päivitetty yli 2 vuotta sitten

Futis
Stadi
Miehet
13

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Jalkapallojoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on jalkapallo on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.