Jalkapallo Stadi

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Stadi ja lajina on jalkapallo, futis, potkupallo, jalkkis, football ja jalis. Niitä löytyy yhteensä 10 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jääkiekko. Muita suosittuja lajeja ovat: salibandy, jalkapallo, futis, sulkapallo, säbä, potkupallo, sähly, futsal ja soutu.

Katso lista koko maan jalkapallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - jalkapallo - Stadi

Jalkapallo - Stadi

HerTo Igis Nimenhuuto.com

Taitoa, tahtoa ja toveruutta!

Toni kirjoitti: Nonniin höpönassut! Hiljaiseloa on julkisuudessa vietetty, mutta se ei tarkoita, etteikö joukkueen johto tekisi alituisesti hartiavoimin töitä. Pelaajakaupoilla ollaan viimeistelemässä yhtä pelaajasiirtoa nyt vielä tammikuun siirtoikkunan aikana ja siitä lisää tuonnempana lehdistötiedotteen kera.... (1 päivä sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Jalkapallo
Stadi
Miehet
27

Reds Nimenhuuto.com

FCV/Reds

Joni kirjoitti: Illan peliä odotellessa pohtikaa tällaista.. Jos on kiinnostusta, niin ilmoittautuminen minulle tämän viikon aikana! Sähköpostiin joni.hirvonen@fcvaajakoski.com (Laittaisko Jokisen Mika tämän myös M2 puolelle) Tervetuloa Pelinohjaajakurssille keskiviikkona 2.8.2017 klo 17-20. Koulutus on ilmainen... (6 kuukautta sitten)

Päivitetty 6 kuukautta sitten

Jalkapallo
Jyskän Stadion
Miehet
36

POHU Golden 50s Nimenhuuto.com

POHU Golden 50's ja POHU 55 Diamonds Pohjois-Haagalaista laatufutista vuodesta 1957 Yhteys: Raino Räsänen 050-5471352

Antti kirjoitti: Hengessä mukana, äijät! Ikävä kyllä en päässyt oikeasti messiin eilen. Sääli, että homma seisahtaa, mutta hienot vuodet vedettiin yhdessä. Kiitos siitä meille kaikille - varsinkin vetäjlle. (Vuosi sitten)

Päivitetty vuosi sitten

Jalkapallo
Stadi
Miehet
18

OTTO Nimenhuuto.com

Terho kirjoitti: tulen vasta n 19.30 (2 kuukautta sitten)

Päivitetty 15 päivää sitten

Potkupallo
Stadi
Miehet
39

TeliaSonera FC Nimenhuuto.com

Mikko kirjoitti: Eli aamupalloilut siirretty perjantaille Stadionin huonon torstai vuorotilanteen vuoksi. (Melkein 5 vuotta sitten)

Päivitetty yli 4 vuotta sitten

Jalkapallo
Sonera Stadium
Sekajoukkue
75

KUV55 Nimenhuuto.com

Kliffat futaajat Stadista

Hans kirjoitti: Onnittelut ja kiitokset kaikille kaudella 2017 enemmän tai vähemmän mukana olleille KUV55-futaajille. Piirinmestaruus ansaittiin fiksulla pelaamisella ja oikea aikaisella kunnon ajoituksella. Sähly alkaa lokakuussa ja varmaankin jossain raossa kauden summausta FAIS World Wide'n tiloissa (4 kuukautta sitten)

Päivitetty 19 päivää sitten

Futis
Stadi
Miehet
25

Karu Pohjola Nimenhuuto.com

potkupalloporukka

Kim kirjoitti: Jasse Ryhänen nro 45 tulee. (5 kuukautta sitten)

Päivitetty 5 kuukautta sitten

Potkupallo
Stadi
Ei asetettu
32

Elisa vutis Nimenhuuto.com

Lasse kirjoitti: SAATIIN LUOVUTUSVOITTO OP:LTA eli huomenna ei peliä, joten ei kannata paikalle mennä! Kiitokset kaikille kaudesta! Saunailtaa pitäisi johonkin väliin järjestellä, mutta palailen siitä myöhemmin. Mukavasti saatiin uusia kasvoja mukaan ja tästä on hyvillä mielin hyvä jatkaa ensi kaudella pelejä:) F... (5 kuukautta sitten)

Päivitetty 5 kuukautta sitten

Futis
Stadi
53

Jalat Nimenhuuto.com

Ville kirjoitti: Nilkka vääntyi sunnuntain pelissä. Kokeilen, jos pystyisi teippaamalla pelaamaan (5 kuukautta sitten)

Päivitetty 5 kuukautta sitten

Futis
Stadi
Miehet
18

FC Barona Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Tervetuloa! Kiva saada joukkueenne palvelumme käyttäjäksi. Sujuuko käyttöönotto? Lue usein kysytyt kysymykset: http://support.nimenhuuto.com/ Sporttiterveisin, Olli asiakaspalvelusta PS: Voit halutessasi poistaa esimerkkiviestit ja –pelaajat joukkueesta :) (9 kuukautta sitten)

Päivitetty 8 kuukautta sitten

Jalkapallo
Sonera Stadion
Sekajoukkue
34

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Jalkapallojoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on jalkapallo on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.