Soutu Porvoo

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Porvoo ja lajina on soutu. Niitä löytyy yhteensä 2 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on salibandy. Muita suosittuja lajeja ovat: jääkiekko, jalkapallo, koripallo, purjehdus, ratsastus, amerikkalainenjalkapallo, sähly, suunnistus ja tennis.

Katso lista koko maan soutujoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Nesteen Soutajat Nimenhuuto.com

Porvoo. Suomen johtava soutuseura. Seurassa soudetaan Kirkkoveneillä, pienpuuveneillä ja olympialuokan veneillä niin kilpaa kuin harrastus- ja kuntoilumielessäkin. Nimestään huolimatta seura on itsenäinen ja kaikille avoin soutuseura. Tässä palvelussa ylläpidetään kaikkien NS ry;n joukkueiden tapahtumat ja treenit. Seuran kotisivut: www.nesteensoutajat.net

Joukkue etsii pelaajia

Jarmo kirjoitti: Valmentaja joulutorilla wiesbadenissa (12 päivää sitten)

Päivitetty 12 päivää sitten

Soutu
Porvoo
Ei asetettu
85

Porvoon Flikat ry Nimenhuuto.com

Rautaiset Soutumimmit! Olemme porvoolainen kirkkovenesoutuseura, jonka jäsenistöön kuuluu joukko sporttisia, fiksuja, hauskoja ja rautaisia naisia. Rakkaus lajiin saa meidät vuosi toisen jälkeen nousemaan veneeseen ja ylittämään itsemme sekä kilpailuissa että tehokkaissa harjoituksissamme. Kesäkaudella harjoitukset vesillä, talvikaudella ergoilla.

Minna kirjoitti: Eilen juttelin Kulosaaressa NS Marttojen kanssa ja kun kyselin, että oliko soudut nyt tässä vai vieläkö he syksyllä soutelevat, he sanoivat vielä treenaavansa ja tekevänsä syyskuussa retken Benitan baariin, Pellinkiin veneellä. Ja tässä kohtaa kutsuivat Flikat mukaan, sanoen että heiltä löytyy me... (Yli 2 vuotta sitten)

Päivitetty 2 kuukautta sitten

Soutu
Porvoo
Ei asetettu
27