Sukellus Riihimäki

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Riihimäki ja lajina on sukellus. Niitä löytyy yhteensä 3 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: salibandy, jääkiekko, käsipallo, sähly, sukellus, sulkapallo, kaukis, lätkä ja fudis.

Katso lista koko maan sukellusjoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

RIUSUK JUNIORIT Nimenhuuto.com

Ohjattu junioritoimintakausi kestää syyskuun alusta toukokuun loppuun. Toimintakausi jakaantuu syys- ja kevättoimintakaudeksi. Juniorit harjoittelevat vähintään kerran viikossa Riihimäen uimahallilla yleisöajan ulkopuolella. Allastreeneissä harjoitellaan mm. seuraavia taitoja: - perusvälineiden oikeaoppista käyttöä - pinnan alle menoa, sukeltamista ja paineentasausta - räpyläpotkutekniikoita - vesipelastus- ja ensiaputaitoja - uppopalloa

Tuomo kirjoitti: Uimahalli aiukeaa kesäkuun lopussa. Nuorten uppopalloryhmä aloittaa treenit ma ja ke heti heinäkuun alusta. Aloitusaika on jo klo 19, mikä on aiempaa parempi aika nuorille. Mukaan saa tulla, vaikkei uppopallo vielä omalta lajilta tuntuksikaan. Tarvittaessa harjoittelemme omana ryhmänä uppopallon ... (27 päivää sitten)

Päivitetty 27 päivää sitten

Sukellus ja Vapaaehtoistyö
Riihimäki
Sekajoukkue
79

P1-kurssi Nimenhuuto.com

Teemu kirjoitti: Seura järjestää syyskuussa nitroksisukeltamisen peruskurssin. Pohjaksi riittää P1 ja 14 vuoden ikä. Lisätiedot ja ilmoittautumisohjeet seuran sivuilla os. https://www.riusuk.net/koulutus/erikoiskurssit/nitroksisukeltamisen-peruskurssi/ (Melkein 3 vuotta sitten)

Päivitetty melkein 3 vuotta sitten

Sukellus
Riihimäki
Sekajoukkue
35

CMAS P1 2020 RiUSuk Nimenhuuto.com

Sukellus
Riihimäki
Sekajoukkue
24