Sukellus Riihimäki

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Riihimäki ja lajina on sukellus. Niitä löytyy yhteensä 2 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: salibandy, jääkiekko, käsipallo, koripallo, sähly, sulkapallo, sukellus, kaukis ja lätkä.

Katso lista koko maan sukellusjoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

RIUSUK JUNIORIT Nimenhuuto.com

Ohjattu junioritoimintakausi kestää syyskuun alusta toukokuun loppuun. Toimintakausi jakaantuu syys- ja kevättoimintakaudeksi. Juniorit harjoittelevat vähintään kerran viikossa Riihimäen uimahallilla yleisöajan ulkopuolella. Allastreeneissä harjoitellaan mm. seuraavia taitoja: - perusvälineiden oikeaoppista käyttöä - pinnan alle menoa, sukeltamista ja paineentasausta - räpyläpotkutekniikoita - vesipelastus- ja ensiaputaitoja - uppopalloa

Tuomo kirjoitti: Hei, Kiitokset kaikille kevään norppatoimintaan osallistuneille! Nyt katseemme siirtyy jo kohti syksyä ja tulemme kesäkauden aikana suunnittelemaan syksyn toimintaa. Toivomme, että jatkatte kaikki sukellusharrastusta hyvässä seurassa. Ilmoitamme kesän aikana erikseen syyskauden aloittamisesta. Vi... (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 2 kuukautta sitten

Sukellus ja Vapaaehtoistyö
Riihimäki
Sekajoukkue
80

P1-kurssi Nimenhuuto.com

Teemu kirjoitti: Seura järjestää syyskuussa nitroksisukeltamisen peruskurssin. Pohjaksi riittää P1 ja 14 vuoden ikä. Lisätiedot ja ilmoittautumisohjeet seuran sivuilla os. https://www.riusuk.net/koulutus/erikoiskurssit/nitroksisukeltamisen-peruskurssi/ (Melkein 2 vuotta sitten)

Päivitetty melkein 2 vuotta sitten

Sukellus
Riihimäki
Sekajoukkue
35