Sukellus Riihimäki

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Riihimäki ja lajina on sukellus. Niitä löytyy yhteensä 3 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: salibandy, jääkiekko, käsipallo, sähly, sukellus, sulkapallo, kaukis, lätkä ja fudis.

Katso lista koko maan sukellusjoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

RIUSUK JUNIORIT Nimenhuuto.com

Ohjattu junioritoimintakausi kestää syyskuun alusta toukokuun loppuun. Toimintakausi jakaantuu syys- ja kevättoimintakaudeksi. Juniorit harjoittelevat vähintään kerran viikossa Riihimäen uimahallilla yleisöajan ulkopuolella. Allastreeneissä harjoitellaan mm. seuraavia taitoja: - perusvälineiden oikeaoppista käyttöä - pinnan alle menoa, sukeltamista ja paineentasausta - räpyläpotkutekniikoita - vesipelastus- ja ensiaputaitoja - uppopalloa

Tuomo kirjoitti: Hei, Vaikka toiminta on nyt jäissä, voitte valmistautua Nuorten laitesukellustapahtumaan: Nuorten laitesukelluspäivä Aika: 27.6.2020 klo 10 - 18 Paikka: Loppi, Iso-Melkutin Järjestäjä: Riihimäen Urheilusukeltajat ja Sukeltajaliitto Kuvaus: Nuorten laitesukelluspäivä Iso-Melkuttimella 12-20 vuotia... (18 päivää sitten)

Päivitetty 18 päivää sitten

Sukellus ja Vapaaehtoistyö
Riihimäki
Sekajoukkue
79

P1-kurssi Nimenhuuto.com

Teemu kirjoitti: Seura järjestää syyskuussa nitroksisukeltamisen peruskurssin. Pohjaksi riittää P1 ja 14 vuoden ikä. Lisätiedot ja ilmoittautumisohjeet seuran sivuilla os. https://www.riusuk.net/koulutus/erikoiskurssit/nitroksisukeltamisen-peruskurssi/ (Yli 2 vuotta sitten)

Päivitetty yli 2 vuotta sitten

Sukellus
Riihimäki
Sekajoukkue
35

CMAS P1 2020 RiUSuk Nimenhuuto.com

Sukellus
Riihimäki
Sekajoukkue
22