Suunnistus Hämeenlinna

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Hämeenlinna ja lajina on suunnistus ja orienteering. Niitä löytyy yhteensä 2 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jääkiekko. Muita suosittuja lajeja ovat: salibandy, lentopallo, jalkapallo, pesäpallo, koripallo, vapaaehtoistyö, keilailu, joukkuevoimistelu ja futsal.

Katso lista koko maan suunnistusjoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Mustaneliö Nimenhuuto.com

Päivitetty vuosi sitten

Suunnistus, Juoksu, Hiihto ja Yleisurheilu
Hämeenlinna
Sekajoukkue
38

Taitorastit Nimenhuuto.com

Hämeenlinnan ympäristössä seurojen yhteiset viikoittaiset taitoharjoitukset. Viikoittain järjestettävät teemoitetut harjoitukset on suunnattu kaikille alueen aktiiveille (suunnistustaidosta riippuen, arviolta alkaen n.13-v vanhemmille). Harjoituksessa noin 5km ja 3,5km radat, joista lyhyemmässä on mukana myös helpompia elementtejä. Ennakkoilmoittautumiset käyttäen nimenhuutoa harjoitusta edeltävän viikon sunnuntaina klo. 24 mennessä. Ilmoittaudu sille radalle, jonka haluat harjoituksessa suunnistaa. Ilmoittautumalla varmistat kartan itsellesi! Maksut: Järjestävien seurojen jäsenet ilmaiseksi, muut 2€ karttamaksu. Lisätietoja: http://hsrastit.info/taito-2021/

Jarkko kirjoitti: Kevät kauden 2024 Taitoa treenit lisätty kalenteriin. Lisää tietoa HS Rastit Taito sivulla https://hsrastit.info/taito-2024/ (5 päivää sitten)

Päivitetty 5 päivää sitten

Suunnistus
Hämeenlinna
Sekajoukkue
57