Suunnistus Hämeenlinna

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Hämeenlinna ja lajina on suunnistus. Niitä löytyy yhteensä 2 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jääkiekko. Muita suosittuja lajeja ovat: jalkapallo, salibandy, lentopallo, joukkuevoimistelu, koripallo, cheerleading, pesäpallo, keilailu ja suunnistus.

Katso lista koko maan suunnistusjoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Taitorastit Nimenhuuto.com

Hämeenlinnan ympäristössä seurojen yhteiset viikoittaiset taitoharjoitukset. Viikoittain järjestettävät teemoitetut harjoitukset on suunnattu kaikille alueen aktiiveille (suunnistustaidosta riippuen, arviolta alkaen n.13-v vanhemmille). Harjoituksessa noin 5km ja 3,5km radat, joista lyhyemmässä on mukana myös helpompia elementtejä. Ennakkoilmoittautumiset käyttäen nimenhuutoa harjoitusta edeltävän viikon sunnuntaina klo. 24 mennessä. Ilmoittaudu sille radalle, jonka haluat harjoituksessa suunnistaa. Ilmoittautumalla varmistat kartan itsellesi! Maksut: Järjestävien seurojen jäsenet ilmaiseksi, muut 2€ karttamaksu. Lisätietoja: http://hsrastit.info/taito2019/

Antti kirjoitti: Hls lyhyelle ilmoittautunut 9 (5 kuukautta sitten)

Päivitetty 4 kuukautta sitten

Suunnistus
Hämeenlinna
Sekajoukkue
31

Hämeenlinnan Suunnistajat Nimenhuuto.com

Hämeenlinnan Suunnistajat tarjoaa monipuolista ja laadukasta suunnistustoimintaa lapsille, nuorille ja aikuisille, niin kilpaurheilijoille, harrastesuunnistajille kuin muillekin lajin parissa toimiville. Hämeenlinnan Suunnistajat on seura, johon on mukavaa liittyä. Nykyiset ja uudet jäsenet viihtyvät seuran eri toiminnoissa.

Jenni kirjoitti: Päivä (Melkein 3 vuotta sitten)

Päivitetty yli 2 vuotta sitten

Suunnistus
Hämeenlinna
Sekajoukkue
72