Tennis­joukkueita

Tennis on hieno laji. Tämä lista kattaa ne joukkueet, joiden lajina on tennis. Joukkueita löytyy sekä tytöille ja pojille että naisilla ja miehille. Sarjatasot vaihtelevat puulaakisarjasta divariin ja liigaan.

Tsekkaa tästä listasta myös ne tennis­joukkueet, jotka hakevat uusia pelaajia riveihinsä. Pelaajapörssissä ilmoituksen julkaisseet joukkueet on merkattu erikseen. Katso sopiva joukkue ja ilmoittaudu mukaan tennis­peliin.

Toki merkkaamattomiinkin tennisjoukkueisiin voi olla yhteydessä. Katso joukkueen yhteystiedot kyseisen porukan Nimenhuuto-sivulta. Joukkueen sivulta löytyy usein myös ikäluokka eli minkä ikäisten tai minä vuonna syntyneiden porukasta on kyse. Joukkueen Nimenhuuto-sivulla on tietoa myös pelipaikoista.

Ota Nimenhuuto.com käyttöön omalle joukkuelleesi, niin pääset hyödyntämään laajaa valikoimaa hyödyllisiä ominaisuuksia.

Tässä listassa joukkueita on 99 ja niissä on yhteensä yli 2000 pelaajaa.

Jo 99 tennisjoukkuetta käyttää Nimenhuutoa. Perusta oman joukkueen ilmaiset kotisivut.

OPT-86 Nimenhuuto.com

Oululainen pöytätennisseura. Harjoittelemme omassa 20 pöydän hallissa Oulun Rajakylässä Ratamotiellä. Mukaan mahtuvat niin aikuisharrastajat kuin aloittelevat junioritkin. Ohjattuja pingiskouluja aloittelijoille aloitetaan syyskuussa ja tammikuussa. Tervetuloa mukaan aktiiviseen ja mukavaan porukkaan! In English: Welcome to play table tennis in Oulu. We are one of the biggest table tennis clubs in Finland. All level players are welcome!

Joukkue etsii pelaajia: Mikäli pöytätenniksen pelaaminen kiinnostaa niin ota yhteyttä: teemu.oinas@gm...

Teemu kirjoitti: Hei, Omien ensi lauantaina pelattavien kilpailujemme ilmoittautumistakaraja on nyt ohitettu ja omien pelaajiemme ilmoittautumismäärät ovat luvattoman alhaisia! Nyt siis kaikki aikuiset ja juniorit hetimiten ilmoittautumaan kilpailuihin. Kaikki mukaan! Jokaiselle tasolle on sopivia pelejä, myös ju... (8 päivää sitten)

Päivitetty 8 päivää sitten

Pöytätennis ja Pingis
Ratamotien Pöytätennishalli
Sekajoukkue
124

Neuropingis Nimenhuuto.com

Ryhmä on tarkoitettu aikuisille ja nuorille, joiden toimintakyky on rajoittunut esimerkiksi jonkun sairauden tai vamman vuoksi. Harjoituksia sovelletaan ryhmän ja sen yksilöiden mukaan, eikä laji vaadi voimaa tai suuria ponnistuksia. Pelata voi joko istuen tai seisten. Käytettävissä on myös robotti, jonka kanssa oppii helposti uusia lyöntejä. Avustajat ja perheenjäsenet ovat tervetulleita mukaan. Pelivälineet saa käyttöön seuralta.

Joukkue etsii pelaajia: Tiloihin pääsee avustetusti hissillä (lukollinen palo-ovi ja hissi toimii vai...

Hannu kirjoitti: "Rajoitusten vaikutus Turun kaupungin palveluihin 23.12. asti Liikuntatilat Yli 20-vuotiaat: Sisä- ja ulkoliikuntatilojen yli 20-vuotiaiden toimintaan varatut vuorot perutaan, pois lukien huippu-urheilutoiminta: maajoukkue-, SM- sekä 1-divisioonatason harjoittelu- ja kilpailutoiminta sekä kansain... (7 kuukautta sitten)

Päivitetty 7 kuukautta sitten

Pöytätennis
Turku
Sekajoukkue
11

jhtc1 Nimenhuuto.com

"The Executive Board Members Tennis Club". Liity Sinäkin sporttisten päättäjien omaan perjantai tennisryhmään. "Executive Board Members Tennis Clubin" ryhmällä on oma 10-Kortti, joka on voimassa 365 päivää. Kortilla saat pelata 10 x 2h. vuoden aikana, juuri niinä Sinulle sopivina perjantai päivinä. "EBMTC" ryhmä pelaa ja harjoittelee Talin Tenniskeskuksessa klo 11.00-13.00. Jari Hedman Tennis Company vastaa ryhmän valmennuksesta sekä organisoinnista. Tervetuloa mukaan mukavien ja sporttisten Herrasmiesten ja taitavien Ladyjen leppoisaan tennisryhmään. Tennisterveisin, jari h.

Jari kirjoitti: Talvi- ja kevätkauden Mestari vuosimallia 2021, Vamos! Onneksi olkoon Jussi Niemelä - vain Voittajat muistetaan! Tennisterveisin, jari h. JHTC - Mukavien Ihmisten Tenniskoulu! (20 päivää sitten)

Päivitetty 20 päivää sitten

Tennis
Talin Tenniskeskus
Sekajoukkue
146

ATCSuomi Nimenhuuto.com

New players! Contact us at acetennisclubsuomi@gmail.com to get your membership :) ———— ATC is the coolest new Tennis Club for students and adults in the Espoo and Helsinki area. We play both recreational and competitive tennis! Join our activities weekly! We co-operate with Tapiolan Tennis (TaTe). We organize Game Days all thru the Summer and Tennis Courses in association with Tapiolan Tennis TaTe. When you join as a combined ATC-TaTe member you can enjoy all of our events! We also host tournaments and other special Events that you can find here!

ATC kirjoitti: Hi guys and welcome on our last Friday Tennis for the Autumn period 2020! We have 4 courts booked for 20:00-22:00 AND we have one additional court at 19:00 so you can start early as well if you want for no extra charge :) There are 10 people signed up for the event and we will accept a maximum of... (6 kuukautta sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Tennis
Espoo, Tapiola
Sekajoukkue
87

Sturen Tennisklubi Nimenhuuto.com

Ma, ke ja pe klo 10-12 vapaata peliä neljällä kentällä. Ma kentällä 3 tunti Sturen tekniikkavalmennusta halukkaille. Kuukauden viimeisenä perjantaina RR-turnaus. Lisäksi järjestetään kerhon sisäiset naisten ja miesten nelinpeli- sekä mixt-pelikisat. Jälkipelit puidaan pullakahvin ääressä.

Sture kirjoitti: Tarkistus eiliseen kirjoitukseeni Osallistuminen 2 tunnin tennikseen klo 10.00 pitkänä perjantaina on 10 €, eikä 20 € kuten olin väärin kirjoittanut. Kiinnostuneet kannattavat ottaa yhteyttä Lenaan! (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Tennis
Espoo
Sekajoukkue
98

Bahama Tennis Nimenhuuto.com

Bahama Tennis on vuonna 2019 rekisteröity yhdistys, jonka tarkoituksena on edistää naisten aktiivisuutta tenniksen parissa, järjestää vuosittain tennisturnauksia ja tulevaisuudessa kerätä varoja hyväntekeväisyyteen. Yhdistys on avoin kaikille ilon kautta tennistä pelaaville naisille. Jäsenmäärä voi maksimissaan olla 50 hlöä.

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Tervetuloa! Kiva saada joukkueenne palvelumme käyttäjäksi. Sujuuko käyttöönotto? Lue usein kysytyt kysymykset: http://support.nimenhuuto.com/ Sporttiterveisin, Olli asiakaspalvelusta PS: Voit halutessasi poistaa esimerkkiviestit ja –pelaajat joukkueesta :) (5 kuukautta sitten)

Päivitetty 5 kuukautta sitten

Tennis
Espoo
Naiset
41

Tennis-70 Nimenhuuto.com

Pieksämäen tennisseura harjoittelee Kontiopuiston Liikuntahallilla seuraavasti. Torstaisin 19.30-21.00 Kilpapelaajat. Lauantaisin 17.00-21.00 Harrastepelaajat. Sunnuntaisin 19.00-21.00 Kilpapelaajat. Pelivuoro-oikeuden halliin (1 h / viikko) voi lunastaa seuran jäsenet ( Maksettu jäsenmaksu 2020 ) 50 euron kausikorttimaksulla seuran tilille ( FI39 5340 0040 0245 62 )

Jouni kirjoitti: Moi! Tostaina 22.10 voi olla että en ehdi puoli kahdeksaan, toivottavasti edes kahdeksaksi... Eli tuloni hieman epävarmaa. (8 kuukautta sitten)

Päivitetty 8 kuukautta sitten

Tennis
Pieksämäki
Sekajoukkue
4

Racketlon Tuusula Nimenhuuto.com

Mailapelejä kaikille vasta-alkajista kilpapelaajiin.

Joukkue etsii pelaajia: Tervetuloa mukaan Tuusulan racketlontreeneihin! Pöytätennistä, sulkapalloa, s...

Sari kirjoitti: Jaakko mukana (7 kuukautta sitten)

Päivitetty 7 päivää sitten

Racketlon, Pöytätennis, Sulkapallo, Squash ja Tennis
Tuusula
Sekajoukkue
111

Grapi senjores Nimenhuuto.com

Varttuneita pöytätenniksen harrastajia Kauniaisten ympäristössä

Matti kirjoitti: Moi, Targa jatkaa kiinnioloaan huhtikuun loppuun asti, joten katsotaan tilannetta taas toukokuussa. Ottakaa vappuna simaa hillitysti. Targa Arena still closed until the end of April. Remember to take it easy with the 1st of May celebration. Matti (2 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Pöytätennis
Kauniainen
Ei asetettu
29

Evs jäsenpelit Nimenhuuto.com

Jäsenten nelinpelit syksyllä 2020. Mukaan mahtuu 4, 8 tai max.12 pelaajaa ilmoittautumisjärjestyksessä. Ilmoittautuminen päättyy keskiviikko-iltana. Osallistumismaksu 10€ sis. pallot, maksetaan kassalle. Tervetuloa mukavaan seuraan!

Mikko kirjoitti: Mulla on polviongelmia ja pelitauko. Poistin itseni tulevalta perjantailta ainakin näin aluksi. (6 päivää sitten)

Päivitetty 6 päivää sitten

Tennis
Espoo
Sekajoukkue
40

EsTe-78 Aikuisvalmennus Nimenhuuto.com

Andren aikuisvalmennus

Kimmo kirjoitti: Mökillä huomenna 5.6. klo.9-10.30, joten paikkani vapaa. Kiitos kuluneesta Korona-keväästä ja hyvää kesää. t. kimmo (17 päivää sitten)

Päivitetty 17 päivää sitten

Tennis
Espoo
Sekajoukkue
37

Plaanin kesätennis Nimenhuuto.com

Tennistä Kaisaniemessä 7.6.-9.8.2021

Päivi kirjoitti: Hei, tervetuloa kesän peleihin, toivotaan aurinkoisia kelejä! Pelaamaan on ilmoittautunut mukavasti väkeä, maanantaille kuusi ja keskiviikolle yhdeksän. Teidät on jaettu toiveidenne (ja tason) mukaisesti joko maanantaille (Henna, Johanna, Maria, Päivi, Raila, Tuija) tai keskiviikolle (Anu, Harri,... (19 päivää sitten)

Päivitetty 19 päivää sitten

Tennis
Helsinki
Ei asetettu
16

Mc Märkä Nimenhuuto.com

Harvinaisen tyhmiä yksilöitä sisältävä alkoholismista kärsivä yhteisö. Kaljat juodaan vikisemättä ja aina joku tauno on vielä auringonnoustessa kusemassa nurkille. Treenit ilmoitetaan kun ne ilmoitetaan. *Ottelut kaikille pakollisia (ks.kalenteri)*

Eeli kirjoitti: homot (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Keilailu, Pöytätennis, Paini ja Kalja
Ei asetettu
Miehet
9

Kots Nimenhuuto.com

Kaikkea mukavaa toimintaa

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Tervetuloa! Kiva saada joukkueenne palvelumme käyttäjäksi. Sujuuko käyttöönotto? Lue usein kysytyt kysymykset: http://support.nimenhuuto.com/ Sporttiterveisin, Olli asiakaspalvelusta PS: Voit halutessasi poistaa esimerkkiviestit ja –pelaajat joukkueesta :) (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 2 kuukautta sitten

Tennis
Kouvola
Tytöt
4

HUT Nimenhuuto.com

Hyvinkään Urheilutoverit (HUT) on vuonna 1903 perustettu hyvinkääläinen voimistelu- ja urheiluseura, joka nykyään toimii ainoastaan pöytätennisseurana. HUT on vanhin hyvinkääläinen edelleen toimiva urheiluseura.

Jarno kirjoitti: Lisätty Martinhallin ylätasanteen treenivuorot ajalle 4.5.-21.5. (tiistaisin ja perjantaisin). Huom! Treenit sallittuja vain alle 20-vuotiaille. Vaikka mieleltään olisi alle kaksikymppinen, se ei vielä riitä. (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 2 kuukautta sitten

Pöytätennis
Hyvinkää
Ei asetettu
55

Tennis 88 Divari Nimenhuuto.com

Divaripelitunneille ja sarjapeleihin ilmoittautumista varten.

Päivitetty noin 2 kuukautta sitten

Tennis
Mikkeli
Miehet
14

LVS aamutennis Nimenhuuto.com

Aamutennis. Treeniä, pelejä, mukavaa yhdessäoloa ja tietenkin aamupala.

Teemu kirjoitti: Hei kaikki. Valitettavasti vallitsevan tilanteen pohjalta joudun perumaan nyt perjantaille suunnitellun aamutreenin. Tämä eilinen PHHykyn tiedote saattaa aiheuttaa meille vielä loppuviikosta paljon puuhaa pelivuorojen suhteen: "Yhteistyöryhmä suosittaa Etelä-Suomen aluehallintovirastolle, että al... (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Tennis
Lahti
Sekajoukkue
30

Hesan pallot Nimenhuuto.com

Pelataan pallojen kanssa

Päivitetty 4 kuukautta sitten

Tennis
Hesa
Sekajoukkue
5

TaTe Nimenhuuto.com

Lauantain kilpatreenit huippuvalmentajien kanssa

Päivitetty 5 kuukautta sitten

Tennis
Espoo
Sekajoukkue
5

OP-nelkku Nimenhuuto.com

Pelataan kovatasoista nelinpeliä työporukalla ikään ja sukupuoleen katsomatta.

Matti kirjoitti: Syyskauden alku. (10 kuukautta sitten)

Päivitetty 6 kuukautta sitten

Tennis
Helsinki
Sekajoukkue
12