Tennis­joukkueita

Tennis on hieno laji. Tämä lista kattaa ne joukkueet, joiden lajina on tennis. Joukkueita löytyy sekä tytöille ja pojille että naisilla ja miehille. Sarjatasot vaihtelevat puulaakisarjasta divariin ja liigaan.

Tsekkaa tästä listasta myös ne tennis­joukkueet, jotka hakevat uusia pelaajia riveihinsä. Pelaajapörssissä ilmoituksen julkaisseet joukkueet on merkattu erikseen. Katso sopiva joukkue ja ilmoittaudu mukaan tennis­peliin.

Toki merkkaamattomiinkin tennisjoukkueisiin voi olla yhteydessä. Katso joukkueen yhteystiedot kyseisen porukan Nimenhuuto-sivulta. Joukkueen sivulta löytyy usein myös ikäluokka eli minkä ikäisten tai minä vuonna syntyneiden porukasta on kyse. Joukkueen Nimenhuuto-sivulla on tietoa myös pelipaikoista.

Ota Nimenhuuto.com käyttöön omalle joukkuelleesi, niin pääset hyödyntämään laajaa valikoimaa hyödyllisiä ominaisuuksia.

Tässä listassa joukkueita on 90 ja niissä on yhteensä yli 1800 pelaajaa.

Jo 90 tennisjoukkuetta käyttää Nimenhuutoa. Perusta oman joukkueen ilmaiset kotisivut.

Neuropingis Nimenhuuto.com

Ryhmä on tarkoitettu aikuisille ja nuorille, joiden toimintakyky on rajoittunut esimerkiksi jonkun sairauden tai vamman vuoksi. Harjoituksia sovelletaan ryhmän ja sen yksilöiden mukaan, eikä laji vaadi voimaa tai suuria ponnistuksia. Pelata voi joko istuen tai seisten. Käytettävissä on myös robotti, jonka kanssa oppii helposti uusia lyöntejä. Avustajat ja perheenjäsenet ovat tervetulleita mukaan. Pelivälineet saa käyttöön seuralta.

Joukkue etsii pelaajia: Tiloihin pääsee avustetusti hissillä (lukollinen palo-ovi ja hissi toimii vai...

Martti kirjoitti: Onko pääsiäis-maanantaina 1.4. salin ovet auki ? (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty 17 päivää sitten

Pöytätennis
Turku
Sekajoukkue
6

OPT-86 Nimenhuuto.com

Oululainen pöytätennisseura. Harjoittelemme omassa 18 pöydän hallissa Oulun Rajakylässä Ratamotiellä. Mukaan mahtuvat niin aikuisharrastajat kuin aloittelevat junioritkin. Ohjattuja pingiskouluja aloittelijoille aloitetaan syyskuussa ja tammikuussa. Tervetuloa mukaan aktiiviseen ja mukavaan porukkaan! In English: Welcome to play table tennis in Oulu in our own hall which has 18 tables. We are one of the biggest table tennis clubs in Finland. All level players are welcome!

Joukkue etsii pelaajia: Mikäli pöytätenniksen pelaaminen kiinnostaa niin ota yhteyttä: teemu.oinas@gm...

Päivitetty yli vuosi sitten

Pöytätennis ja Pingis
Ratamotien Pöytätennishalli
Sekajoukkue
167

POR-83 Nimenhuuto.com

Pöytätennis Porilaiset-83 on perustettu vuonna 1983. Seurassa on monen ikäisiä ja tasoisia harrastajia. Harjoittelemme Porin urheilutalolla palloilusalissa sekä kellarisalilla. Tervetuloa pelaamaan pöytätennistä joukkoomme. Liity jäseneksi ottamalla yhteyttä tai tulemalla harjoitusvuorolle!

Alex kirjoitti: Paikalla vasta noin 15:30. (2 kuukautta sitten)

Päivitetty 9 päivää sitten

Pöytätennis
Pori
Sekajoukkue
44

LVS BusinessTennis Nimenhuuto.com

LVS BusinessTennis on Lahden alueen tenniksen nystävien ja vaikuttajien, sekä yritysten peli- ja verkostoitumisryhmä, jossa yhdistät mukavasti säännöllisen liikunnan ja kohtaamiset ihmisten kesken miellyttävässä liikunallisessa ympäristössä. Tiistaisin klo 7.30-9.00 (1,5 h). Hinta 30€ per kerta. Paikka: Kispi Areena Lahden Kisapuistossa, Kariniemenkatu 21, 15140 Lahti. Pelaamme ja harjoittelemme kahdella kentällä, joista toisella pelataan ja toisella opetellaan tekniikkaa. Joka viikolla on oma teemansa ja tekniikkaosio koostuu useista erityyppisistä harjoitteista, jolloin käymme läpi tenniksen keskeiset osa-alueet.

Päivitetty 5 kuukautta sitten

Tennis
Lahti
Sekajoukkue
24

Sturen Tennisklubi Nimenhuuto.com

Ma, ke ja pe klo 10-12 vapaata peliä neljällä kentällä. Ma kentällä 3 tunti Sturen tekniikkavalmennusta halukkaille. Kuukauden viimeisenä perjantaina RR-turnaus. Lisäksi järjestetään kerhon sisäiset naisten ja miesten nelinpeli- sekä mixt-pelikisat. Jälkipelit puidaan pullakahvin ääressä.

Ari kirjoitti: Hei Sture ! Ari Lahti ei voi osallistua ainakaan 3vk peleihin, koska vasemman jalan pikkuvarvas murtui... Rauhallista Joulua ja kivutonta Uutta vuotta kaikille pelaajille. Palataan taas kentille vuodelle 2024. Terveisin Ari Lahti (5 kuukautta sitten)

Päivitetty 5 kuukautta sitten

Tennis
Espoo
Sekajoukkue
72

ATC Exclusive Nimenhuuto.com

ATC Exclusive is a unique training platform for young adult tennis who like practicing Tennis multiple times per week and players competing (or just starting to compete) in national tournaments. We host several training sessions at premium times each week. Our training sessions consist of coaching and playing in a meaningful ratio and their duration is normally 1,5 to 2 hours. Apply for a spot in the Exclusive training system by contacting acetennisclubsuomi@gmail.com. We are part of Tapiolan Tennis, the traditional Tennis Club of Tapiola, Espoo. ATC Exclusive - It's a GAME CHANGER

Päivitetty melkein 2 vuotta sitten

Tennis
Espoo
Sekajoukkue
43

jhtc1 Nimenhuuto.com

"The Executive Board Members Tennis Club". Liity Sinäkin sporttisten päättäjien omaan perjantai tennisryhmään. "Executive Board Members Tennis Clubin" ryhmällä on oma 10-Kortti, joka on voimassa 365 päivää. Kortilla saat pelata 10 x 2h. vuoden aikana, juuri niinä Sinulle sopivina perjantai päivinä. "EBMTC" ryhmä pelaa ja harjoittelee Talin Tenniskeskuksessa klo 11.00-13.00. Jari Hedman Tennis Company vastaa ryhmän valmennuksesta sekä organisoinnista. Tervetuloa mukaan mukavien ja sporttisten Herrasmiesten ja taitavien Ladyjen leppoisaan tennisryhmään. Tennisterveisin, jari h.

Päivitetty yli 2 vuotta sitten

Tennis
Talin Tenniskeskus
Sekajoukkue
145

Racketlon Tuusula Nimenhuuto.com

Mailapelejä kaikille vasta-alkajista kilpapelaajiin.

Joukkue etsii pelaajia: Tervetuloa mukaan Tuusulan racketlontreeneihin! Pöytätennistä, sulkapalloa, s...

Sari kirjoitti: Sari N ei tule vaan Jaakko 13 v tulee (5 kuukautta sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Racketlon, Pöytätennis, Sulkapallo, Squash ja Tennis
Tuusula
Sekajoukkue
125

MasalanHöntsä Nimenhuuto.com

Etsimme innokkaita salibandy ja muiden lajien harrastajia. Tämä porukka ei pelaa mitään sarjoja vaan pelaamme kuntoilun vuoksi. Hinta 5e/krt, maksu kassaan ennen treenejä (kortti, liik.set tai Cash, tasaraha please)

Joukkue etsii pelaajia: Olemme avoin kuntosählyporukka Kirkkonummen Masalassa. Mukaan toimintaan pääs...

TeroL kirjoitti: Eikö saada 10 kasaan? (16 päivää sitten)

Päivitetty 16 päivää sitten

Salibandy, Sulkapallo, Tennis, Padel, Pingis ja Keilailu
Kirkkonummi
Sekajoukkue
260

HUT Nimenhuuto.com

Hyvinkään Urheilutoverit (HUT) on vuonna 1903 perustettu hyvinkääläinen voimistelu- ja urheiluseura, joka nykyään toimii ainoastaan pöytätennisseurana. HUT on vanhin hyvinkääläinen edelleen toimiva urheiluseura.

Ismo kirjoitti: Moi Huomenna peliasujen jako tilanneille Klo 17.30 PP-Koululla toivottavasti kaikki tilanneet hoitaa noudon jollakin tapaa. Ismo (1 päivä sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Pöytätennis
Hyvinkää
Ei asetettu
61

EsTe-78 Aikuisvalmennus Nimenhuuto.com

Andren aikuisvalmennus

Lasse kirjoitti: minun paikkani on vapaana tuuraajalle 11.5., (klo 9) aamuryhmässä t. Lasse (14 päivää sitten)

Päivitetty 14 päivää sitten

Tennis
Espoo
Sekajoukkue
45

Grapi senjores Nimenhuuto.com

Varttuneita pöytätenniksen harrastajia Kauniaisten ympäristössä

Matti kirjoitti: Luultavasti (14 päivää sitten)

Päivitetty 14 päivää sitten

Pöytätennis
Kauniainen
Ei asetettu
20

Wega Nimenhuuto.com

Helsingin paras pöytätennisseura

Vesa kirjoitti: Kakkosen ottelu PT-Helsinki 2 - Wega 3 jouduttiin siirtämään sairastapausten vuoksi. Alkuperäinen pelipäivä oli tiistai 17.10. ja uusi ajankohta on keskiviikko 25.10. klo 19. Kyseessä on vierasottelu, mutta joudutaan nyt pelaamaan Wegan pöytävuorolla. Pahoittelen asiaa, mutta meillä on silloin 4 ... (7 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 2 kuukautta sitten

Pöytätennis
Ruskeasuo, Helsinki
Miehet
55

Matka Mäkelä Nimenhuuto.com

Rennolla otteella ja hyvällä mielellä pelaillua! #pehmeätkyydit

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Tervetuloa! Kiva saada joukkueenne palvelumme käyttäjäksi. Sujuuko käyttöönotto? Lue usein kysytyt kysymykset: http://support.nimenhuuto.com/ Sporttiterveisin, Olli asiakaspalvelusta PS: Voit halutessasi poistaa esimerkkiviestit ja –pelaajat joukkueesta :) (4 kuukautta sitten)

Päivitetty 4 kuukautta sitten

Padel, Tennis ja Keilailu
Keuruu
Sekajoukkue
36

Accenture Tennis Fun Club Nimenhuuto.com

Accenture Tennis Fun Club Weekly tennis court reservation at: (Info coming soon)

Päivitetty 9 kuukautta sitten

Tennis
Espoo
Sekajoukkue
37

VamosTennisTapiola Nimenhuuto.com

Vamos Tennis Tapiola is the club for enthusiastic players! Our players' skill levels vary from competitive players all the way to inexperienced players. We mainly play in Tapiolan Tennispuisto on weekends!

Päivitetty 9 kuukautta sitten

Tennis
Tapiola
Sekajoukkue
47

TTI Nimenhuuto.com

TTI! Tenniksen huumaa Riihimäeltä

Juho kirjoitti: Late/Mikki H vei 7-5, 6-2 (10 kuukautta sitten)

Päivitetty 10 kuukautta sitten

Tennis
Riihimäki
Miehet
35

Evs jäsenpelit Nimenhuuto.com

Jäsenten nelinpelit syksyllä 2020. Mukaan mahtuu 4, 8 tai max.12 pelaajaa ilmoittautumisjärjestyksessä. Ilmoittautuminen päättyy keskiviikko-iltana. Osallistumismaksu 10€ sis. pallot, maksetaan kassalle. Tervetuloa mukavaan seuraan!

Martti kirjoitti: Iltaa Kirjoitan tämän todella närkästyneenä. Tänään piti olla kello 18 jäsennelurit. Piti olla 4 pelaajaa kuten ennakkoon ilmoittautuneissa oli määrä. Paikalla oli vain kolme. Yritettiin soittaa puuttuvalle; turhaan. Missään ei ollut tietoa, että henkilö olisi pelin peruuttanut. Kun nykyaikana on... (10 kuukautta sitten)

Päivitetty 10 kuukautta sitten

Tennis
Espoo
Sekajoukkue
78

LVS aamutennis Nimenhuuto.com

Aamutennis. Treeniä, pelejä, mukavaa yhdessäoloa ja tietenkin aamupala.

Päivitetty vuosi sitten

Tennis
Lahti
Sekajoukkue
34

PT Jyväskylä Kilpa ja Jatko Nimenhuuto.com

Kilpajuniorien vuoro on tarkoitettu kehittyville junioreille, jotka ovat jo käyneet pingiskoulun. Paikalla on aina kaksi valmentajaa.

Päivitetty yli vuosi sitten

Pöytätennis
Jyväskylä
Sekajoukkue
12

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Tennisjoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on tennis on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.