Tennis­joukkueita

Tennis on hieno laji. Tämä lista kattaa ne joukkueet, joiden lajina on tennis. Joukkueita löytyy sekä tytöille ja pojille että naisilla ja miehille. Sarjatasot vaihtelevat puulaakisarjasta divariin ja liigaan.

Tsekkaa tästä listasta myös ne tennis­joukkueet, jotka hakevat uusia pelaajia riveihinsä. Pelaajapörssissä ilmoituksen julkaisseet joukkueet on merkattu erikseen. Katso sopiva joukkue ja ilmoittaudu mukaan tennis­peliin.

Toki merkkaamattomiinkin tennisjoukkueisiin voi olla yhteydessä. Katso joukkueen yhteystiedot kyseisen porukan Nimenhuuto-sivulta. Joukkueen sivulta löytyy usein myös ikäluokka eli minkä ikäisten tai minä vuonna syntyneiden porukasta on kyse. Joukkueen Nimenhuuto-sivulla on tietoa myös pelipaikoista.

Ota Nimenhuuto.com käyttöön omalle joukkuelleesi, niin pääset hyödyntämään laajaa valikoimaa hyödyllisiä ominaisuuksia.

Tässä listassa joukkueita on 103 ja niissä on yhteensä yli 2100 pelaajaa.

Jo 103 tennisjoukkuetta käyttää Nimenhuutoa. Perusta oman joukkueen ilmaiset kotisivut.

OPT-86 Nimenhuuto.com

Oululainen pöytätennisseura. Harjoittelemme omassa 20 pöydän hallissa Oulun Rajakylässä Ratamotiellä. Mukaan mahtuvat niin aikuisharrastajat kuin aloittelevat junioritkin. Ohjattuja pingiskouluja aloittelijoille aloitetaan syyskuussa ja tammikuussa. Tervetuloa mukaan aktiiviseen ja mukavaan porukkaan! In English: Welcome to play table tennis in Oulu. We are one of the biggest table tennis clubs in Finland. All level players are welcome!

Joukkue etsii pelaajia: Mikäli pöytätenniksen pelaaminen kiinnostaa niin ota yhteyttä: teemu.oinas@gm...

Juho kirjoitti: Jesse Marttinen varmisti tulevansa (2 päivää sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Pöytätennis ja Pingis
Ratamotien Pöytätennishalli
Sekajoukkue
104

Neuropingis Nimenhuuto.com

Ryhmä on tarkoitettu aikuisille ja nuorille, joiden toimintakyky on rajoittunut esimerkiksi jonkun sairauden tai vamman vuoksi. Harjoituksia sovelletaan ryhmän ja sen yksilöiden mukaan, eikä laji vaadi voimaa tai suuria ponnistuksia. Pelata voi joko istuen tai seisten. Käytettävissä on myös robotti, jonka kanssa oppii helposti uusia lyöntejä. Avustajat ja perheenjäsenet ovat tervetulleita mukaan. Pelivälineet saa käyttöön seuralta.

Joukkue etsii pelaajia: Tiloihin pääsee avustetusti hissillä (lukollinen palo-ovi ja hissi toimii vai...

Hannu kirjoitti: "Rajoitusten vaikutus Turun kaupungin palveluihin 23.12. asti Liikuntatilat Yli 20-vuotiaat: Sisä- ja ulkoliikuntatilojen yli 20-vuotiaiden toimintaan varatut vuorot perutaan, pois lukien huippu-urheilutoiminta: maajoukkue-, SM- sekä 1-divisioonatason harjoittelu- ja kilpailutoiminta sekä kansain... (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Pöytätennis
Turku
Sekajoukkue
11

jhtc1 Nimenhuuto.com

"The Executive Board Members Tennis Club". Liity Sinäkin sporttisten päättäjien omaan perjantai tennisryhmään. "Executive Board Members Tennis Clubin" ryhmällä on oma 10-Kortti, joka on voimassa 365 päivää. Kortilla saat pelata 10 x 2h. vuoden aikana, juuri niinä Sinulle sopivina perjantai päivinä. "EBMTC" ryhmä pelaa ja harjoittelee Talin Tenniskeskuksessa klo 11.00-13.00. Jari Hedman Tennis Company vastaa ryhmän valmennuksesta sekä organisoinnista. Tervetuloa mukaan mukavien ja sporttisten Herrasmiesten ja taitavien Ladyjen leppoisaan tennisryhmään. Tennisterveisin, jari h.

Jari kirjoitti: Tervehdys Hyvät Herrat! Huomenna on taas pelipäivä, Vamos! Tällä kertaa en hätyyttele teitä kentälle, vaan tiedustelen mites on tenniksen laita paremman puoliskonne osalta? Meillä on esim. tiistaisin klo 11.00-12.30 tosi kiva "Aikuisten Naisten Tennisryhmä", jossa pelaa enemmän sekä vähemmän pela... (9 päivää sitten)

Päivitetty 9 päivää sitten

Tennis
Talin Tenniskeskus
Sekajoukkue
146

Sturen Tennisklubi Nimenhuuto.com

Ma, ke ja pe klo 10-12 vapaata peliä neljällä kentällä. Ma kentällä 3 tunti Sturen tekniikkavalmennusta halukkaille. Kuukauden viimeisenä perjantaina RR-turnaus. Lisäksi järjestetään kerhon sisäiset naisten ja miesten nelinpeli- sekä mixt-pelikisat. Jälkipelit puidaan pullakahvin ääressä.

Sture kirjoitti: Huom! Kenellä on punainen Skoda Yeti? Hän kävi eilen pelaamassa. Pyydän ottamaan minuun yhteyttä mahdollisimman pian! O405433535 tai sture .engstrom@saunalahti.fi (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Tennis
Espoo
Sekajoukkue
95

Bahama Tennis Nimenhuuto.com

Bahama Tennis on vuonna 2019 rekisteröity yhdistys, jonka tarkoituksena on edistää naisten aktiivisuutta tenniksen parissa, järjestää vuosittain tennisturnauksia ja tulevaisuudessa kerätä varoja hyväntekeväisyyteen. Yhdistys on avoin kaikille ilon kautta tennistä pelaaville naisille. Jäsenmäärä voi maksimissaan olla 50 hlöä.

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Tervetuloa! Kiva saada joukkueenne palvelumme käyttäjäksi. Sujuuko käyttöönotto? Lue usein kysytyt kysymykset: http://support.nimenhuuto.com/ Sporttiterveisin, Olli asiakaspalvelusta PS: Voit halutessasi poistaa esimerkkiviestit ja –pelaajat joukkueesta :) (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Tennis
Espoo
Naiset
41

ATCSuomi Nimenhuuto.com

New players! Contact us at acetennisclubsuomi@gmail.com to get your membership :) ———— ATC is the coolest new Tennis Club for students and adults in the Espoo and Helsinki area. We play both recreational and competitive tennis! Join our activities weekly! We co-operate with Tapiolan Tennis (TaTe). Our weekly open Tennis Events for Members in Spring 2021: ATC Friday Tennis 20:00-22:00 (4 courts in use) *suitable for competitive and recreational players ATC Competitive Players' Training 18:00-20:00 (4 courts in use) *for our league and other competitive players, every Saturday We also host tournaments and other special Events that you can find here!

ATC kirjoitti: Hi guys and welcome on our last Friday Tennis for the Autumn period 2020! We have 4 courts booked for 20:00-22:00 AND we have one additional court at 19:00 so you can start early as well if you want for no extra charge :) There are 10 people signed up for the event and we will accept a maximum of... (3 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 2 kuukautta sitten

Tennis
Espoo, Tapiola
Sekajoukkue
73

Tennis-70 Nimenhuuto.com

Pieksämäen tennisseura harjoittelee Kontiopuiston Liikuntahallilla seuraavasti. Torstaisin 19.30-21.00 Kilpapelaajat. Lauantaisin 17.00-21.00 Harrastepelaajat. Sunnuntaisin 19.00-21.00 Kilpapelaajat. Pelivuoro-oikeuden halliin (1 h / viikko) voi lunastaa seuran jäsenet ( Maksettu jäsenmaksu 2020 ) 50 euron kausikorttimaksulla seuran tilille ( FI39 5340 0040 0245 62 )

Jouni kirjoitti: Moi! Tostaina 22.10 voi olla että en ehdi puoli kahdeksaan, toivottavasti edes kahdeksaksi... Eli tuloni hieman epävarmaa. (4 kuukautta sitten)

Päivitetty 4 kuukautta sitten

Tennis
Pieksämäki
Sekajoukkue
4

Racketlon Tuusula Nimenhuuto.com

Mailapelejä kaikille vasta-alkajista kilpapelaajiin.

Joukkue etsii pelaajia: Tervetuloa mukaan Tuusulan racketlontreeneihin! Pöytätennistä, sulkapalloa, s...

Sari kirjoitti: Jaakko mukana (4 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Racketlon, Pöytätennis, Sulkapallo, Squash ja Tennis
Tuusula
Sekajoukkue
110

Evs jäsenpelit Nimenhuuto.com

Jäsenten nelinpelit syksyllä 2020. Mukaan mahtuu 4, 8 tai max.12 pelaajaa ilmoittautumisjärjestyksessä. Ilmoittautuminen päättyy keskiviikko-iltana. Osallistumismaksu 10€ sis. pallot, maksetaan kassalle. Tervetuloa mukavaan seuraan!

Tom kirjoitti: Pekka laitan itseni out (2 päivää sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Tennis
Espoo
Sekajoukkue
40

EsTe-78 Aikuisvalmennus Nimenhuuto.com

Andren aikuisvalmennus

Kimmo kirjoitti: Paikkani vapaana 27.2. 9-10.30 ryhmässä t. kimmo (2 päivää sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Tennis
Espoo
Sekajoukkue
37

HUT Nimenhuuto.com

Hyvinkään Urheilutoverit (HUT) on vuonna 1903 perustettu hyvinkääläinen voimistelu- ja urheiluseura, joka nykyään toimii ainoastaan pöytätennisseurana. HUT on vanhin hyvinkääläinen edelleen toimiva urheiluseura.

Ismo kirjoitti: Tullaan Tomin kanssa ennen viittä (10 päivää sitten)

Päivitetty 10 päivää sitten

Pöytätennis
Hyvinkää
Ei asetettu
55

LVS aamutennis Nimenhuuto.com

Aamutennis. Treeniä, pelejä, mukavaa yhdessäoloa ja tietenkin aamupala.

Pertti kirjoitti: Teemu, jos tulee peruutuksia niin minä olisin kiinnostunut osallistumaan... vaikka en harrasta puolustuspelaamista 😊 (11 päivää sitten)

Päivitetty 11 päivää sitten

Tennis
Lahti
Sekajoukkue
30

Hesan pallot Nimenhuuto.com

Pelataan pallojen kanssa

Päivitetty 16 päivää sitten

Tennis
Hesa
Sekajoukkue
5

Grapi senjores Nimenhuuto.com

Varttuneita pöytätenniksen harrastajia Kauniaisten ympäristössä

Matti kirjoitti: Ehdoton ehkä (17 päivää sitten)

Päivitetty 17 päivää sitten

Pöytätennis
Kauniainen
Ei asetettu
30

TaTe Nimenhuuto.com

Lauantain kilpatreenit huippuvalmentajien kanssa

Päivitetty 24 päivää sitten

Tennis
Espoo
Sekajoukkue
5

OP-nelkku Nimenhuuto.com

Pelataan kovatasoista nelinpeliä työporukalla ikään ja sukupuoleen katsomatta.

Matti kirjoitti: Syyskauden alku. (6 kuukautta sitten)

Päivitetty 2 kuukautta sitten

Tennis
Helsinki
Sekajoukkue
12

Tennis 88 Divari Nimenhuuto.com

Divaripelitunneille ja sarjapeleihin ilmoittautumista varten.

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Hello! "Divaripelaajan" statuksella olevat siis pääsevät ensisijaisesti mutta heidän pitää ilmoittautua torstaihin klo 18 mennessä. Sen jälkeen kuka tahansa saa varata vuoron, kunnes 4 pelaajaa kasassa. Lisäksi lisäsin mahdollisiksi pelipäiviksi viikonloput, joten katsokaa kalenteristanne, että m... (Yli 5 vuotta sitten)

Päivitetty 2 kuukautta sitten

Tennis
Mikkeli
Miehet
13

Wega Nimenhuuto.com

Helsingin paras pöytätennisseura

Vesa kirjoitti: Jokiniemen koulu onkin kiinni. Pelipaikaksi vaihtui Hakunilan kalliosuoja ja ottelun alku aikaistui. (Vuosi sitten)

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Pöytätennis
Ruskeasuo, Helsinki
Miehet
56

HVS10 Miehet Nimenhuuto.com

Suomen Tennisliiton Sarjatennis

Päivitetty 4 kuukautta sitten

Tennis
Talin Tenniskeskus Helsinki
Miehet
7

PompS Nimenhuuto.com

Porvoon mailapeliseura on Squashiin erikoistunut urheiluseura, joka tarjoaa jäsenilleen laadukkaita vaihtoehtoja mailapelien maailmassa.

Kai kirjoitti: Jesse treenauttaa tänään :) (Noin 2 vuotta sitten)

Päivitetty 5 kuukautta sitten

Squash, Squash57, Sulkapallo, Tennis ja Pöytätennis
Porvoo
Sekajoukkue
16