Tennis­joukkueita

Tennis on hieno laji. Tämä lista kattaa ne joukkueet, joiden lajina on tennis. Joukkueita löytyy sekä tytöille ja pojille että naisilla ja miehille. Sarjatasot vaihtelevat puulaakisarjasta divariin ja liigaan.

Tsekkaa tästä listasta myös ne tennis­joukkueet, jotka hakevat uusia pelaajia riveihinsä. Pelaajapörssissä ilmoituksen julkaisseet joukkueet on merkattu erikseen. Katso sopiva joukkue ja ilmoittaudu mukaan tennis­peliin.

Toki merkkaamattomiinkin tennisjoukkueisiin voi olla yhteydessä. Katso joukkueen yhteystiedot kyseisen porukan Nimenhuuto-sivulta. Joukkueen sivulta löytyy usein myös ikäluokka eli minkä ikäisten tai minä vuonna syntyneiden porukasta on kyse. Joukkueen Nimenhuuto-sivulla on tietoa myös pelipaikoista.

Ota Nimenhuuto.com käyttöön omalle joukkuelleesi, niin pääset hyödyntämään laajaa valikoimaa hyödyllisiä ominaisuuksia.

Tässä listassa joukkueita on 103 ja niissä on yhteensä yli 2100 pelaajaa.

Jo 103 tennisjoukkuetta käyttää Nimenhuutoa. Perusta oman joukkueen ilmaiset kotisivut.

OPT-86 Nimenhuuto.com

Oululainen pöytätenniksen erikoisseura. Mukaan mahtuvat niin aikuisharrastajat kuin aloittelevat junioritkin. Ohjattuja pingiskouluja aloittelijoille aloitetaan syyskuussa ja tammikuussa. Tervetuloa mukaan aktiiviseen ja mukavaan porukkaan! In English: Welcome to play table tennis in Oulu. We are one of the biggest table tennis clubs in Finland. All level players are welcome!

Joukkue etsii pelaajia: Mikäli pöytätenniksen harrastaminen kiinnostaa niin ota yhteyttä: teemu.oinas...

Teemu kirjoitti: Noin klo 16 alkaen käytettävissä (17 päivää sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Pöytätennis
Korvensuoran Koulu
Sekajoukkue
85

Neuropingis Nimenhuuto.com

Ryhmä on tarkoitettu aikuisille ja nuorille, joiden toimintakyky on rajoittunut esimerkiksi jonkun sairauden tai vamman vuoksi. Harjoituksia sovelletaan ryhmän ja sen yksilöiden mukaan, eikä laji vaadi voimaa tai suuria ponnistuksia. Pelata voi joko istuen tai seisten. Käytettävissä on myös robotti, jonka kanssa oppii helposti uusia lyöntejä. Avustajat ja perheenjäsenet ovat tervetulleita mukaan. Pelivälineet saa käyttöön seuralta.

Joukkue etsii pelaajia: Tiloihin pääsee avustetusti hissillä (lukollinen palo-ovi ja hissi toimii vai...

Hannu kirjoitti: Liikuntakeskus Alfa on suljettu varotoimenpiteenä 12.4. asti. Toimipisteen sulkemiseen ei liity tartuntaepäilyjä, vaan kyseessä on varotoimi koronaviruksen leviämisen estämiseksi. Päätöksen varotoimenpiteestä on tehnyt tartuntatautien valvonnasta vastaava lääkäri yhdessä Turun kaupungin vapaa-aik... (4 kuukautta sitten)

Päivitetty 4 kuukautta sitten

Pöytätennis
Turku
Sekajoukkue
11

jhtc1 Nimenhuuto.com

"The Executive Board Members Tennis Club" on uusi suljettu kiireellisten Herrasmiesten ja Ladyjen tennisryhmä. Liityessäsi ryhmään ostat "Executive Board Members Tennis Clubin" 10-Kortin, joka on voimassa 365 päivää. Kortilla saat pelata 10 x 2h. vuoden aikana, juuri niinä Sinulle sopivina perjantai päivinä klo 11.00-13.00. Ryhmä pelaa ja harjoittelee aina perjantaisin Talin Tenniskeskuksessa. Jari Hedman Tennis Company vastaa valmennuksesta sekä organisoinnista. Tervetuloa mukaan mukavien ja sporttisten Herrasmiesten ja taitavien Ladyjen leppoisaan tennisryhmään. Tennisterveisin, jari h.

Jari kirjoitti: Hyvää huomenta hyvät "Executive Board Members Tennis Club" ryhmän jäsenet!! Oikein mieletöntä Juhannuksen jälkeistä sunnuntai-aamua meille kaikille – voiko aamun enää ihanammin alkaa, aurinkoa ja kuppi sympatiaa, Vamos! Halusin heti aamusta muistuttaa teitä kaikkia vielä siitä, että pelit / harjo... (19 päivää sitten)

Päivitetty 19 päivää sitten

Tennis
Talin Tenniskeskus
Sekajoukkue
140

Evs jäsenpelit Nimenhuuto.com

Jäsenten nelurit pelataan 4.6-6.8 välisenä aikana ulkokentällä torstaisin ja sunnuntaisin klo 18-20. Neljä henkilöä mahtuu mukaan. Mikäli ei edellisenä päivänä klo 18.00 mennessä ole neljää pelaajaa ilmoittautunut, tapahtuma perutaan. Hinta 10 € /henkilö sis. pallot. Säävaraus, jos Aktia-halli on auki ja hallissa tilaa, pelit voidaan siirtää sisälle. Tervetuloa mukavaan seuraan!

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Tervetuloa! Kiva saada joukkueenne palvelumme käyttäjäksi. Sujuuko käyttöönotto? Lue usein kysytyt kysymykset: http://support.nimenhuuto.com/ Sporttiterveisin, Olli asiakaspalvelusta PS: Voit halutessasi poistaa esimerkkiviestit ja –pelaajat joukkueesta :) (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Tennis
Espoo
Sekajoukkue
24

Sturen Tennisklubi Nimenhuuto.com

Ma, ke ja pe klo 10-12 vapaata peliä neljällä kentällä. Ma kentällä 3 tunti Sturen tekniikkavalmennusta halukkaille. Kuukauden viimeisenä perjantaina RR-turnaus. Lisäksi järjestetään kerhon sisäiset naisten ja miesten nelinpeli- sekä mixt-pelikisat. Jälkipelit puidaan pullakahvin ääressä.

Sture kirjoitti: Valitettavasti olen eilen illalla joko unohtanut painaa lähettää tai sitten minulla on joku häiriö läppärissä tai enkö osa käyttää minulle uutta sähköpostiohjelma. (5 kuukautta sitten)

Päivitetty 5 kuukautta sitten

Tennis
Espoo
Sekajoukkue
88

Racketlon Tuusula Nimenhuuto.com

Mailapelejä kaikille vasta-alkajista kilpapelaajiin.

Joukkue etsii pelaajia: Tervetuloa mukaan Tuusulan racketlontreeneihin! Pöytätennistä, sulkapalloa, s...

Juha kirjoitti: Kaikki lajit käy. Voin sparrata sulkapallossa esim. neluriparille taktiikkaa. (4 kuukautta sitten)

Päivitetty 4 kuukautta sitten

Racketlon, Pöytätennis, Sulkapallo, Squash ja Tennis
Tuusula
Sekajoukkue
97

Grapi senjores Nimenhuuto.com

Varttuneita pöytätenniksen harrastajia Kauniaisten ympäristössä

Matti kirjoitti: Moi, Hallin sivuilla uusi tiedote. Seuran harjoituksia emme voi vielä jatkaa, mutta omatoimisesti ja omalla kustannuksella halliin pääsee. Katso tiedote: http://www.targaarena.fi/fi/ajankohtaista/kentat-avataan-23-4/ New info about hall opening hours and procedures. Club practises not yet startin... (3 kuukautta sitten)

Päivitetty noin tunti sitten

Pöytätennis
Kauniainen
Ei asetettu
29

TTI Nimenhuuto.com

TTI! Tenniksen huumaa Riihimäeltä

Janne kirjoitti: Moguli/Onni - Jankka/Lautsi 6-3, 6-2 (10 päivää sitten)

Päivitetty 10 päivää sitten

Tennis
Riihimäki
Miehet
32

HUT Nimenhuuto.com

Hyvinkään Urheilutoverit (HUT) on vuonna 1903 perustettu hyvinkääläinen voimistelu- ja urheiluseura, joka nykyään toimii ainoastaan pöytätennisseurana. HUT on vanhin hyvinkääläinen edelleen toimiva urheiluseura.

Jarno kirjoitti: Ensi kauden sarjavuorot syötetty Nimenhuutoon! Samat vuorot muutoin kuin viime kaudella, paitsi tunti ekstraa! 10.8. maanantaina kauden ensimmäinen vuoro. Uutuutena maanantaina on nyt paloiteltu kahtia, "aamuvuoro" (17.30-19) ja "iltavuoro" (19-20.30). Molempiin saa toki osallistua, mutta ideana ... (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Pöytätennis
Hyvinkää
Ei asetettu
46

EsTe-78 Aikuisvalmennus Nimenhuuto.com

Andren aikuisvalmennus

Max kirjoitti: Moi, Kaikki Toukokuun valmennukset on peruttu ja toiminta jatkuu taas elokuussa. Oikein hyvää kesää kaikille ja toivottavasti tavataan ulkokentillä! T.Andre&Max (2 kuukautta sitten)

Päivitetty 2 kuukautta sitten

Tennis
Espoo
Sekajoukkue
35

OP-nelkku Nimenhuuto.com

Pelataan kovatasoista nelinpeliä työporukalla ikään ja sukupuoleen katsomatta.

Matti kirjoitti: Vuorot peruttu 13.04. saakka. Pelaajia ei riitä koronan takia eikä tennis ole pasianssi. (4 kuukautta sitten)

Päivitetty 4 kuukautta sitten

Tennis
Helsinki
Sekajoukkue
12

timontennis Nimenhuuto.com

Kovatasoista nelin-, kolmin- tai kaksinpeliä Martinmäen vanhassa tennishallissa torstaisin klo 17:30-18:30.

Jouni kirjoitti: Moi, Taidan jättää tennikset väliin toistaiseksi. Minimoidaan riskit.... jotta on iskukunnossa kesäkuussa. T Jouni (4 kuukautta sitten)

Päivitetty 4 kuukautta sitten

Tennis
Espoo
Miehet
6

BTK-junnut Nimenhuuto.com

Tennis, vihreä: Harrastejuniorit, 6 pelaajaa / ryhmä Tennis, keltainen: Kilpajuniorit 5 pelaajaa / ryhmä Minitennis, sininen: alle 10vuotiaat 20 pelaajaa / ryhmä Avustajat, turkoosi: Juniorit ja vanhemmat Valmentajat, oranssi

Oscar kirjoitti: Tiedote 12.3.2020 Porvoon Verkkopalloseura ( BTK ) keskeyttää kaiken ohjatun juniori valmennuksen perjantaista 13.3.2020 alkaen toistaiseksi. Valmennuksen jatkosta tiedotetaan seuran kotisivuilla sekä suoraan harjoitus ryhmien jäseniä. Keskeytyksen syynä koronavirus COVID19. Seuran johtoryhmä seu... (4 kuukautta sitten)

Päivitetty 4 kuukautta sitten

Tennis
Porvoo
Sekajoukkue
89

Wega Nimenhuuto.com

Helsingin paras pöytätennisseura

Vesa kirjoitti: Jokiniemen koulu onkin kiinni. Pelipaikaksi vaihtui Hakunilan kalliosuoja ja ottelun alku aikaistui. (7 kuukautta sitten)

Päivitetty 4 kuukautta sitten

Pöytätennis
Ruskeasuo, Helsinki
Miehet
50

Ramboll tennis Nimenhuuto.com

Ramboll Espoon tennisvuoro Esport Centerissä.

Katrina kirjoitti: Moi! Laskun mukaan vuoroja on myös maanantaisin klo 8-9 ja keskiviikkoisin klo 21-22. Onko teillä näistä vuoroista enemmän tietoa? (4 kuukautta sitten)

Päivitetty 4 kuukautta sitten

Tennis
Espoo
Sekajoukkue
31

LVS aamutennis Nimenhuuto.com

Aamutennis. Treeniä, pelejä, mukavaa yhdessäoloa ja tietenkin aamupala.

Teemu kirjoitti: Kiitos kaikille kuluneen sisäkauden aamutreeneistä. Palataan asiaan taas elokuun alkupuolella. Hyvää kesää! Teemu (Vuosi sitten)

Päivitetty 5 kuukautta sitten

Tennis
Lahti
Sekajoukkue
30

SWP tennis Nimenhuuto.com

Tervetuloa Swissportin vakiovuoroihin tennikseen, joka torstai 10.30-11.30! Kausi 20.2.-31.5.2020 Päähallin kentät 4 ja 5

Päivitetty 6 kuukautta sitten

Tennis
Helsingin Mailapelikeskus
Sekajoukkue
8

Tennis 88 Divari Nimenhuuto.com

Divaripelitunneille ja sarjapeleihin ilmoittautumista varten.

Samuel kirjoitti: Hello! "Divaripelaajan" statuksella olevat siis pääsevät ensisijaisesti mutta heidän pitää ilmoittautua torstaihin klo 18 mennessä. Sen jälkeen kuka tahansa saa varata vuoron, kunnes 4 pelaajaa kasassa. Lisäksi lisäsin mahdollisiksi pelipäiviksi viikonloput, joten katsokaa kalenteristanne, että m... (Yli 4 vuotta sitten)

Päivitetty 7 kuukautta sitten

Tennis
Mikkeli
Miehet
15

fitbit Nimenhuuto.com

Bittium Biosignalsin sulka-, tennis-, squash- tai pingispalloterapiaa kerran tai pari kertaa viikossa nautittuna. Suorituspaikkana Kuopion Tenniskeskus

Päivitetty 8 kuukautta sitten

Sulkapallo, Tennis ja Pöytätennis
Kuopio
Sekajoukkue
34

PompS Nimenhuuto.com

Porvoon mailapeliseura on Squashiin erikoistunut urheiluseura, joka tarjoaa jäsenilleen laadukkaita vaihtoehtoja mailapelien maailmassa.

Kai kirjoitti: Jesse treenauttaa tänään :) (Yli vuosi sitten)

Päivitetty 9 kuukautta sitten

Squash, Squash57, Sulkapallo, Tennis ja Pöytätennis
Porvoo
Sekajoukkue
16