Tennis­joukkueita

Tennis on hieno laji. Tämä lista kattaa ne joukkueet, joiden lajina on tennis. Joukkueita löytyy sekä tytöille ja pojille että naisilla ja miehille. Sarjatasot vaihtelevat puulaakisarjasta divariin ja liigaan.

Tsekkaa tästä listasta myös ne tennis­joukkueet, jotka hakevat uusia pelaajia riveihinsä. Pelaajapörssissä ilmoituksen julkaisseet joukkueet on merkattu erikseen. Katso sopiva joukkue ja ilmoittaudu mukaan tennis­peliin.

Toki merkkaamattomiinkin tennisjoukkueisiin voi olla yhteydessä. Katso joukkueen yhteystiedot kyseisen porukan Nimenhuuto-sivulta. Joukkueen sivulta löytyy usein myös ikäluokka eli minkä ikäisten tai minä vuonna syntyneiden porukasta on kyse. Joukkueen Nimenhuuto-sivulla on tietoa myös pelipaikoista.

Ota Nimenhuuto.com käyttöön omalle joukkuelleesi, niin pääset hyödyntämään laajaa valikoimaa hyödyllisiä ominaisuuksia.

Tässä listassa joukkueita on 128 ja niissä on yhteensä yli 2600 pelaajaa.

Tennis: joukkueet kartalla
Kartta - tennis

Jo 128 tennisjoukkuetta käyttää Nimenhuutoa. Perusta oman joukkueen ilmaiset kotisivut.

Neuropingis Nimenhuuto.com

Ryhmä on tarkoitettu aikuisille ja nuorille, joiden toimintakyky on rajoittunut esimerkiksi jonkun sairauden tai vamman vuoksi. Harjoituksia sovelletaan ryhmän ja sen yksilöiden mukaan, eikä laji vaadi voimaa tai suuria ponnistuksia. Pelata voi joko istuen tai seisten. Käytettävissä on myös robotti, jonka kanssa oppii helposti uusia lyöntejä. Avustajat ja perheenjäsenet ovat tervetulleita mukaan. Pelivälineet saa käyttöön seuralta.

Joukkue etsii pelaajia: Tiloihin pääsee avustetusti hissillä (lukollinen palo-ovi ja hissi toimii vai...

Martti kirjoitti: pääsenkö sisään vähän aikaisem. kun sen alumiiniputken kanssa tuli pieni ongelma (7 päivää sitten)

Päivitetty 7 päivää sitten

Pöytätennis
Turku
Sekajoukkue
10

Padel Center Nimenhuuto.com

Tästä voit hakea pelaajia Padel-peleihin Hernesaaren kentille. Huom! Tee ensi varaus Padel centerin omilta nettisivuilta: http://padelcenter.fi/ Perusta uusi pelitapahtuma, kun haluat pelata ja sinulta puuttuu pelaajia. Lähtökohtaisesti mukaan mahtuu 4 pelaajaa/pelitapahtuma. Ilmoita hakemiesi pelaajien (ensisijainen) taso (1-4) 1=SM-taso, 2=hyvä, 3=harrastaja, 4=aloittelija. Tämä jotta saadaan kaikille sopivan tasoisia pelejä. Huomioi myös että ilmoittautumisesi peliin on sitova.

Joukkue etsii pelaajia: Tule mukaan pelaamaan Padelia Hernesaareen!

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Padel-pelaajat hoi! Tänään klo 18-20 Hernesaaren ulkokentällä pelit. 1 hyvätasoinen (taso 1-2) pelaajaa mahtuu mukaan. Laita viestiä (tikkanenrobert@gmail.com) klo 13.30 mennessä jos kiinnostaa. (Noin 2 vuotta sitten)

Päivitetty noin 2 vuotta sitten

Padel ja Padel tennis
Helsinki, Hernesaari
Sekajoukkue
27

Sturen Tennisklubi Nimenhuuto.com

Ma, ke ja pe klo 10-13 vapaata peliä kolmella kentällä. Ma, ke ja pe 4-peliä yhdellä kentällä vanhassa hallissa. Kuukauden ensimmäisenä maanantaina 4-pelivalmennusta. Kuukauden viimeisenä perjantaina Round Robin -turnaus klo 10-12 ja vapaata peliä klo 12-13. Lisäksi järjestetään kerhon sisäiset nelinpeli- ja mixt-pelikisat. Jälkipelit puidaan pullakahvin ääressä.

Sture kirjoitti: Tänään saimme tennishallissamme surullisen uutisen. Pitkäaikainen senioriklubimme ja EVS:n jäsen, Pekka Nenonen on poistunut riveistämme. Pekka oli täynnä inspiraatiota ja on ollut varsinainen hengenluoja tennisklubissamme. Tulemme todella kaipaamaan häntä Hänen poismenonsa tuli äkillisesti. Olen... (2 päivää sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Tennis
Espoo
Sekajoukkue
73

jhtc1 Nimenhuuto.com

"The Executive Board Members Tennis Club" on uusi suljettu kiireellisten Herrasmiesten ja Ladyjen tennisryhmä. Liityessäsi ryhmään ostat "Executive Board Members Tennis Clubin" 10-Kortin, joka on voimassa 365 päivää. Kortilla saat pelata 10 x 2h. vuoden aikana, juuri niinä Sinulle sopivina perjantai päivinä klo 11.00-13.00. Ryhmä pelaa ja harjoittelee aina perjantaisin Talin Tenniskeskuksessa. Jari Hedman Tennis Company vastaa valmennuksesta sekä organisoinnista. Tervetuloa mukaan mukavien ja sporttisten Herrasmiesten ja taitavien Ladyjen leppoisaan tennisryhmään. Tennisterveisin, jari h.

Jari kirjoitti: Team "EBMTC" 27.4.2018, Vamos! Kiitoksia Mestarit hyvistä treeneistä - most respect! "Sankareita" oli 13. paikan päällä perjantain vauhdikkaissa treeneissä. Tervetuloa mukaan ryhmään sporttiseen... Tennisterveisin, jari h. (22 päivää sitten)

Päivitetty 22 päivää sitten

Tennis
Talin Tenniskeskus
Sekajoukkue
139

PT Espoo Nimenhuuto.com

PT Espoo on Tapiolan Tuulimäessä toimiva yksi Suomen suurimmista pöytätennisseuroista. Käytössämme on 13 pöytää joka arki-ilta klo 17-21 ja viikonloppuisin klo 12-15. Järjestämme viikon jokaisena arkipäivänä myös harjoituksia niin junioreille kuin aikuisillekin. Seuramme edustusjoukkue pelaa pöytätenniksen SM-sarjaa ja 12 muuta joukkuetta eri sarjatasoilla aina 1. divisioonasta 5. divisioonaan asti. Tervetuloa mukaan toimintaamme!

Toni kirjoitti: TOP-12 karsintaturnaus (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 2 kuukautta sitten

Pöytätennis
Espoo
Ei asetettu
3

jhtcfm Nimenhuuto.com

"Welcome to play with the Stars" Stars of Friday mornings ryhmä käynnistyi vuonna 2016 Tomi Långströmin ideasta ja pääsy kyseiseen ryhmään edellyttää hyvää pelitasoa ja draivia jaksaa harjoitella perjantai-aamusin samanhenkisten "Sankareiden" kanssa. Ryhmä harjoittelee Talin Tenniskeskuksessa perjantaisin klo 07.30-09.00. Talissa tavataan, Vamos! Nauhat kireälle ja tsemppiä. Tennisterveisin, jari h.

Jari kirjoitti: Hello Champions! One more time around, Vamos! Tänään ryhmäämme liittyi myös Antti Pohjola. Tervetuloa mukaan perjantai-aamujen todellisten "Sankareiden" ryhmään, Antti! Hyvää Joulua teille kaikille ja riemukasta Uutta Vuotta 2018, Hajde! Harjoitukset käynnistyvät jälleen perjantaina 12. päivänä t... (5 kuukautta sitten)

Päivitetty 5 kuukautta sitten

Tennis
Helsinki
Sekajoukkue
17

Juhon Klinikka - TTS Nimenhuuto.com

Säännöt - Yhteen klinikkaan saa ilmoittautua 2 pelaajaa. - Avoinna oleviin klinikoihin saa ilmoittua kahteen kerrallaan. - Jos kuitenkin klinikkaan on 1 viikko ennen vielä paikka vapaana saa siihen ilmoittauttua vaikka olisi jo varannut aiemmin 2 klinikkaa. Hinta - Normaali valmennustunnin maksu.

Päivitetty 9 kuukautta sitten

Tennis
Tuusula
Sekajoukkue
1

HVS-Tennis Ti ilta Nimenhuuto.com

Tällä saitilla ilmoittaudutaan HVS:n 10-kortin treeneihin. HVS-Tennis on Suomen menestyksekkäin ja jäsenmäärältään suurin tennisseura. HVS:n pelaajat ovat tähän mennessä voittaneet enemmän Suomen mestaruuksia kuin muut yhteensä. Suurin osa Suomen maajoukkue- ja Davis Cup-pelaajista niin juniori- kuin senioritasolla ovat HVS:n kasvatteja

Janne kirjoitti: Morjesta! Kausi polkaistaan käyntiin tiistaina 15.8. klo 19-21. Kaikki eivät ole vielä ilmoittautuneet mukaan, mutta toivottavasti ryhmä jatkaa kokonaisuudessaan. Jollet ole vielä ilmoittautunut, tee se nyt! :D T. Janne (10 kuukautta sitten)

Päivitetty 10 kuukautta sitten

Tennis
Helsinki
Sekajoukkue
22

OPT-86 Nimenhuuto.com

Oululainen pöytätenniksen erikoisseura. Mukaan mahtuvat niin aikuisharrastajat kuin aloittelevat junioritkin. Ohjattuja pingiskouluja aloittelijoille aloitetaan syyskuussa ja tammikuussa. Tervetuloa mukaan aktiiviseen ja mukavaan porukkaan!

Joukkue etsii pelaajia: Mikäli pöytätenniksen harrastaminen kiinnostaa niin ota yhteyttä: teemu.oinas...

Teemu kirjoitti: Pelataan 13.4. treeneissä kuukausikilpailut. Aloitus noin klo 17.45. (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Pöytätennis
Oulu Rajakylän Y A:N Sali
Sekajoukkue
102

Racketlon Tuusula Nimenhuuto.com

Mailapelejä kaikille vasta-alkajista kilpapelaajiin.

Joukkue etsii pelaajia: Tervetuloa mukaan Tuusulan racketlontreeneihin! Pöytätennistä, sulkapalloa, s...

Pauli kirjoitti: Grani Tennis järjestää racketlonkisat Espoon Freedom Fund Arenalla lauantaina 7.4. Mukaan mahtuu, tervetuloa! Kisakutsu ja ilmoittautumislinkki racketlonliiton sivuilla: http://www.racketlon.fi/?p=2886 (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty 25 päivää sitten

Racketlon, Pöytätennis, Sulkapallo, Squash ja Tennis
Tuusula
Sekajoukkue
145

BTK-junnut Nimenhuuto.com

Tennis, vihreä: Harrastejuniorit, 6 pelaajaa / ryhmä Tennis, keltainen: Kilpajuniorit 5 pelaajaa / ryhmä Minitennis, sininen: alle 10vuotiaat 16 pelaajaa / ryhmä Avustajat, turkoosi: Juniorit ja vanhemmat Valmentajat, oranssi

Pekka kirjoitti: Moi, Ilkka on vielä toipilaana ensi viikon. Kari lupasi vetää 15.30-17.00 sekä 17.00-18.30 harjoitukset. 18.30-20.00 ryhmä joutuu valitettavasti pelaamaan omatoimisesti kevään viimeiset harjoitukset. Ulkotreeneihin Ilkan pitäisi kuntoutua. t. Pekka (Noin 12 tuntia sitten)

Päivitetty noin 12 tuntia sitten

Tennis
Porvoo
Sekajoukkue
85

TTI Nimenhuuto.com

TTI! Tenniksen huumaa Riihimäeltä

Mikki kirjoitti: Kenttävaraus 24.5 kusse/mikki (3 päivää sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Tennis
Riihimäki
Miehet
27

Open Tennis Club Nimenhuuto.com

OTC peli-illat ja treenit löytyvät täältä. Peli-iltoihin ovat kaikki tervetulleita. Treenit on jaoteltu kolmeen kategoriaan; Harraste, kilpa 2 ja kilpa 1, joista Kilpa-1 kovin.

Ari kirjoitti: Täällä on varmaan aika vanhoja juttuja??? (3 päivää sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Tennis
Helsinki
Sekajoukkue
294

LVS aamutennis Nimenhuuto.com

Aamutennis. Treeniä, pelejä, mukavaa yhdessäoloa ja tietenkin aamupala.

Kari kirjoitti: Perjantaina olin harkoissa Pekan kanssa. Oli hyvä ja aktiivinen kokemus...Kiitos Teemu ja Diego (4 kuukautta sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Tennis
Lahti
Sekajoukkue
22

EsTe-78 Aikuisvalmennus Nimenhuuto.com

Andren aikuisvalmennus

Kimmo kirjoitti: Paikka vapaana lauantain 19.5.klo.9.00-10.30 aamuryhmään. t.kimmo (5 päivää sitten)

Päivitetty 5 päivää sitten

Tennis
Espoo
Sekajoukkue
33

OVS Kilpavalmennus Nimenhuuto.com

Oulun Verkkopalloseuran kilpavalmennusryhmä. Täällä ilmoittaudutaan seuran järjestämille kilpailumatkoille ja leireille.

Santtu kirjoitti: Jesse mukana myös Katinkullassa. (4 kuukautta sitten)

Päivitetty 6 päivää sitten

Tennis
Oulu
Sekajoukkue
30

Grapi senjores Nimenhuuto.com

Varttuneita pöytätenniksen harrastajia Kauniaisten ympäristössä

Seppo kirjoitti: Vähäksi aikaa (13 päivää sitten)

Päivitetty 13 päivää sitten

Pöytätennis
Kauniainen
Ei asetettu
18

PompS Nimenhuuto.com

Squashiin erikoistunut mailapeliseura, joka tarjoaa jäsenilleen laadukkaita vaihtoehtoja mailapelien maailmassa.

Olli kirjoitti: Tervetuloa! Kiva saada joukkueenne palvelumme käyttäjäksi. Sujuuko käyttöönotto? Lue usein kysytyt kysymykset: http://support.nimenhuuto.com/ Sporttiterveisin, Olli asiakaspalvelusta PS: Voit halutessasi poistaa esimerkkiviestit ja –pelaajat joukkueesta :) (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty 20 päivää sitten

Squash, Squash57, Sulkapallo, Tennis ja Pöytätennis
Porvoo
Sekajoukkue
7

HUT Nimenhuuto.com

Hyvinkään Urheilutoverit (HUT) on vuonna 1903 perustettu hyvinkääläinen voimistelu- ja urheiluseura, joka nykyään toimii ainoastaan pöytätennisseurana. HUT on vanhin hyvinkääläinen edelleen toimiva urheiluseura.

Jaakko kirjoitti: Hyvää kevättä, poistun loppukevääksi pingiskuvioista! JK (26 päivää sitten)

Päivitetty 26 päivää sitten

Pöytätennis
Hyvinkää
Ei asetettu
35

Apotti Pingis Nimenhuuto.com

Apotti Oy:n vapaamuotoinen pingisporukka

Päivitetty 27 päivää sitten

Pöytätennis
Helsinki
Sekajoukkue
11