Tennis­joukkueita

Tennis on hieno laji. Tämä lista kattaa ne joukkueet, joiden lajina on tennis. Joukkueita löytyy sekä tytöille ja pojille että naisilla ja miehille. Sarjatasot vaihtelevat puulaakisarjasta divariin ja liigaan.

Tsekkaa tästä listasta myös ne tennis­joukkueet, jotka hakevat uusia pelaajia riveihinsä. Pelaajapörssissä ilmoituksen julkaisseet joukkueet on merkattu erikseen. Katso sopiva joukkue ja ilmoittaudu mukaan tennis­peliin.

Toki merkkaamattomiinkin tennisjoukkueisiin voi olla yhteydessä. Katso joukkueen yhteystiedot kyseisen porukan Nimenhuuto-sivulta. Joukkueen sivulta löytyy usein myös ikäluokka eli minkä ikäisten tai minä vuonna syntyneiden porukasta on kyse. Joukkueen Nimenhuuto-sivulla on tietoa myös pelipaikoista.

Ota Nimenhuuto.com käyttöön omalle joukkuelleesi, niin pääset hyödyntämään laajaa valikoimaa hyödyllisiä ominaisuuksia.

Tässä listassa joukkueita on 107 ja niissä on yhteensä yli 2100 pelaajaa.

Jo 107 tennisjoukkuetta käyttää Nimenhuutoa. Perusta oman joukkueen ilmaiset kotisivut.

Neuropingis Nimenhuuto.com

Ryhmä on tarkoitettu aikuisille ja nuorille, joiden toimintakyky on rajoittunut esimerkiksi jonkun sairauden tai vamman vuoksi. Harjoituksia sovelletaan ryhmän ja sen yksilöiden mukaan, eikä laji vaadi voimaa tai suuria ponnistuksia. Pelata voi joko istuen tai seisten. Käytettävissä on myös robotti, jonka kanssa oppii helposti uusia lyöntejä. Avustajat ja perheenjäsenet ovat tervetulleita mukaan. Pelivälineet saa käyttöön seuralta.

Joukkue etsii pelaajia: Tiloihin pääsee avustetusti hissillä (lukollinen palo-ovi ja hissi toimii vai...

Hannu kirjoitti: Tervehdys! Syyskuussa ollaan aina perinteisesti taas aloitettu, mutta korona sotkee suunnitelmia. Millaisia ajatuksia teillä on treenien suhteen, aloitllaanko, vai jatkammenko pysy kotona -mentaliteetilla, kunnes tilanne muuttuu? (27 päivää sitten)

Päivitetty noin 24 tuntia sitten

Pöytätennis
Turku
Sekajoukkue
11

OPT-86 Nimenhuuto.com

Oululainen pöytätennisseura. Harjoittelemme omassa 20 pöydän hallissa Oulun Rajakylässä Ratamotiellä. Mukaan mahtuvat niin aikuisharrastajat kuin aloittelevat junioritkin. Ohjattuja pingiskouluja aloittelijoille aloitetaan syyskuussa ja tammikuussa. Tervetuloa mukaan aktiiviseen ja mukavaan porukkaan! In English: Welcome to play table tennis in Oulu. We are one of the biggest table tennis clubs in Finland. All level players are welcome!

Joukkue etsii pelaajia: Mikäli pöytätenniksen pelaaminen kiinnostaa niin ota yhteyttä: teemu.oinas@gm...

Teemu kirjoitti: Halli on nyt harjoituskunnossa. Ohjatut harjoitukset jatkuvat tästä päivästä lähtien normaalin aikataulun mukaisesti. (4 päivää sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Pöytätennis
Ratamotien Pöytätennishalli
Sekajoukkue
94

jhtc1 Nimenhuuto.com

"The Executive Board Members Tennis Club" on uusi suljettu kiireellisten Herrasmiesten ja Ladyjen tennisryhmä. Liityessäsi ryhmään ostat "Executive Board Members Tennis Clubin" 10-Kortin, joka on voimassa 365 päivää. Kortilla saat pelata 10 x 2h. vuoden aikana, juuri niinä Sinulle sopivina perjantai päivinä klo 11.00-13.00. Ryhmä pelaa ja harjoittelee aina perjantaisin Talin Tenniskeskuksessa. Jari Hedman Tennis Company vastaa valmennuksesta sekä organisoinnista. Tervetuloa mukaan mukavien ja sporttisten Herrasmiesten ja taitavien Ladyjen leppoisaan tennisryhmään. Tennisterveisin, jari h.

Jari kirjoitti: Tervehdys Hyvät Herrat! Kiitoksia kaikille eilisistä harjoituksista, ja oli tosi kivaa kun myös Antti Äkräs, Ben Grass ja Pekka Liukko olivat jälleen mukana "EBMTC" ryhmän treeneissä, Vamos! Gentlemen, you all have a good weekend now! Tennisterveisin, jari h. (1 päivä sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Tennis
Talin Tenniskeskus
Sekajoukkue
144

Tennis-70 Nimenhuuto.com

Pieksämäen tennisseura harjoittelee Kontiopuiston Liikuntahallilla seuraavasti. Torstaisin 19.30-21.00 Kilpapelaajat. Lauantaisin 17.00-21.00 Harrastepelaajat. Sunnuntaisin 19.00-21.00 Kilpapelaajat. Pelivuoro-oikeuden halliin (1 h / viikko) voi lunastaa seuran jäsenet ( Maksettu jäsenmaksu 2020 ) 50 euron kausikorttimaksulla seuran tilille ( FI39 5340 0040 0245 62 )

Olli kirjoitti: Tervetuloa! Kiva saada joukkueenne palvelumme käyttäjäksi. Sujuuko käyttöönotto? Lue usein kysytyt kysymykset: http://support.nimenhuuto.com/ Sporttiterveisin, Olli asiakaspalvelusta PS: Voit halutessasi poistaa esimerkkiviestit ja –pelaajat joukkueesta :) (4 päivää sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Tennis
Pieksämäki
Sekajoukkue
4

Sturen Tennisklubi Nimenhuuto.com

Ma, ke ja pe klo 10-12 vapaata peliä neljällä kentällä. Ma kentällä 3 tunti Sturen tekniikkavalmennusta halukkaille. Kuukauden viimeisenä perjantaina RR-turnaus. Lisäksi järjestetään kerhon sisäiset naisten ja miesten nelinpeli- sekä mixt-pelikisat. Jälkipelit puidaan pullakahvin ääressä.

Sture kirjoitti: 4.9 K1) Manu, Maarit, Aikka Christer Jysky K2) Alvaro, Perttu, Eero S, Bjarne Jukka L (16 päivää sitten)

Päivitetty 16 päivää sitten

Tennis
Espoo
Sekajoukkue
89

Racketlon Tuusula Nimenhuuto.com

Mailapelejä kaikille vasta-alkajista kilpapelaajiin.

Joukkue etsii pelaajia: Tervetuloa mukaan Tuusulan racketlontreeneihin! Pöytätennistä, sulkapalloa, s...

Juha kirjoitti: Kaikki lajit käy. Voin sparrata sulkapallossa esim. neluriparille taktiikkaa. (7 kuukautta sitten)

Päivitetty 5 päivää sitten

Racketlon, Pöytätennis, Sulkapallo, Squash ja Tennis
Tuusula
Sekajoukkue
103

Wega Nimenhuuto.com

Helsingin paras pöytätennisseura

Vesa kirjoitti: Jokiniemen koulu onkin kiinni. Pelipaikaksi vaihtui Hakunilan kalliosuoja ja ottelun alku aikaistui. (10 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Pöytätennis
Ruskeasuo, Helsinki
Miehet
54

HUT Nimenhuuto.com

Hyvinkään Urheilutoverit (HUT) on vuonna 1903 perustettu hyvinkääläinen voimistelu- ja urheiluseura, joka nykyään toimii ainoastaan pöytätennisseurana. HUT on vanhin hyvinkääläinen edelleen toimiva urheiluseura.

Ismo kirjoitti: ei sata varma (4 päivää sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Pöytätennis
Hyvinkää
Ei asetettu
49

OtaSä Nimenhuuto.com

Lahden kortteliliigan joukkue kutsutuille pelaajille: "Ilon kautta, reilua peliä kaihtamatta kohti ylempää divisioonaa"!

Päivitetty 8 päivää sitten

Tennis
Lahti
Sekajoukkue
6

EsTe-78 Aikuisvalmennus Nimenhuuto.com

Andren aikuisvalmennus

Eero kirjoitti: Moi, Joudun sittenkin perumaan la 12.9. vuoron. T.Eero (11 päivää sitten)

Päivitetty 11 päivää sitten

Tennis
Espoo
Sekajoukkue
36

TaTe Nimenhuuto.com

Lauantain kilpatreenit huippuvalmentajien kanssa

Olli kirjoitti: Tervetuloa! Kiva saada joukkueenne palvelumme käyttäjäksi. Sujuuko käyttöönotto? Lue usein kysytyt kysymykset: http://support.nimenhuuto.com/ Sporttiterveisin, Olli asiakaspalvelusta PS: Voit halutessasi poistaa esimerkkiviestit ja –pelaajat joukkueesta :) (14 päivää sitten)

Päivitetty 14 päivää sitten

Tennis
Espoo
Sekajoukkue
3

Evs jäsenpelit Nimenhuuto.com

Jäsenten nelinpelit syksyllä 2020. Mukaan mahtuu 4, 8 tai max.12 pelaajaa ilmoittautumisjärjestyksessä. Ilmoittautuminen päättyy keskiviikko-iltana. Osallistumismaksu 10€ sis. pallot, maksetaan kassalle. Tervetuloa mukavaan seuraan!

Simo kirjoitti: onko peliä tänään ,vain 3 ilmoittautunut (2 kuukautta sitten)

Päivitetty 17 päivää sitten

Tennis
Espoo
Sekajoukkue
28

LVS aamutennis Nimenhuuto.com

Aamutennis. Treeniä, pelejä, mukavaa yhdessäoloa ja tietenkin aamupala.

Teemu kirjoitti: Kiitos kaikille kuluneen sisäkauden aamutreeneistä. Palataan asiaan taas elokuun alkupuolella. Hyvää kesää! Teemu (Yli vuosi sitten)

Päivitetty 18 päivää sitten

Tennis
Lahti
Sekajoukkue
30

Grapi senjores Nimenhuuto.com

Varttuneita pöytätenniksen harrastajia Kauniaisten ympäristössä

Antti kirjoitti: Huom! Sunnuntaina 30.09 on käytössä kentät 1 ja 2 klo 10:30 - 13:30. !:D (23 päivää sitten)

Päivitetty 18 päivää sitten

Pöytätennis
Kauniainen
Ei asetettu
31

Plaanin kesätennis Nimenhuuto.com

Tennistä Kaisaniemessä 3.6.-31.8.2019

Päivi kirjoitti: Hei! Tämän päivän vuoro on peruttu FiTen toimesta, kenttä ei pelikunnossa! Alla oleva varauksesi on peruttu. PERUTUN VARAUKSEN TIEDOT Aika Maanantai 24.08.2020 klo 17:00 - 18:00 Paikka Kaisaniemi Kenttä Kaisaniemi / Kenttä 3 Asiakas Asemakaavoitus/Eteläinen yksikkö Kymp Plaani / Päivi Kaartinen P... (27 päivää sitten)

Päivitetty 27 päivää sitten

Tennis
Helsinki
Ei asetettu
11

Tennis 88 Divari Nimenhuuto.com

Divaripelitunneille ja sarjapeleihin ilmoittautumista varten.

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Hello! "Divaripelaajan" statuksella olevat siis pääsevät ensisijaisesti mutta heidän pitää ilmoittautua torstaihin klo 18 mennessä. Sen jälkeen kuka tahansa saa varata vuoron, kunnes 4 pelaajaa kasassa. Lisäksi lisäsin mahdollisiksi pelipäiviksi viikonloput, joten katsokaa kalenteristanne, että m... (Melkein 5 vuotta sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Tennis
Mikkeli
Miehet
13

OP-nelkku Nimenhuuto.com

Pelataan kovatasoista nelinpeliä työporukalla ikään ja sukupuoleen katsomatta.

Matti kirjoitti: Syyskauden alku. (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Tennis
Helsinki
Sekajoukkue
12

BTK-junnut Nimenhuuto.com

Tennis, vihreä: Harrastejuniorit, 6 pelaajaa / ryhmä Tennis, keltainen: Kilpajuniorit 5 pelaajaa / ryhmä Minitennis, sininen: alle 10vuotiaat 20 pelaajaa / ryhmä Avustajat, turkoosi: Juniorit ja vanhemmat Valmentajat, oranssi

Oscar kirjoitti: Tiedote 28.7.2020 Porvoon Verkkopalloseuran talvikauden ryhmien ilmoittautuminen on avattu. Ilmoittautuminen osoitteessa: https://www.porvoontennis.fi/valmennus/lukukausi-ja-maksut/ Tervetuloa, ja nähdään treeneissä! t. BTK valmennustiimi (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 2 kuukautta sitten

Tennis
Porvoo
Sekajoukkue
78

TTI Nimenhuuto.com

TTI! Tenniksen huumaa Riihimäeltä

Janne kirjoitti: Moguli/Onni - Jankka/Lautsi 6-3, 6-2 (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Tennis
Riihimäki
Miehet
32

timontennis Nimenhuuto.com

Kovatasoista nelin-, kolmin- tai kaksinpeliä Martinmäen vanhassa tennishallissa torstaisin klo 17:30-18:30.

Jouni kirjoitti: Moi, Taidan jättää tennikset väliin toistaiseksi. Minimoidaan riskit.... jotta on iskukunnossa kesäkuussa. T Jouni (6 kuukautta sitten)

Päivitetty 6 kuukautta sitten

Tennis
Espoo
Miehet
6