Tennis Talin tenniskeskus

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Talin tenniskeskus ja lajina on tennis. Niitä löytyy yhteensä 3 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on tennis. Muita suosittuja lajeja ovat: badminton.

Katso lista koko maan tennisjoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - tennis - Talin Tenniskeskus

Tennis - Talin Tenniskeskus

jhtc1 Nimenhuuto.com

"The Executive Board Members Tennis Club" on uusi suljettu kiireellisten Herrasmiesten ja Ladyjen tennisryhmä. Liityessäsi ryhmään ostat "Executive Board Members Tennis Clubin" 10-Kortin, joka on voimassa 365 päivää. Kortilla saat pelata 10 x 2h. vuoden aikana, juuri niinä Sinulle sopivina perjantai päivinä klo 11.00-13.00. Ryhmä pelaa ja harjoittelee aina perjantaisin Talin Tenniskeskuksessa. Jari Hedman Tennis Company vastaa valmennuksesta sekä organisoinnista. Tervetuloa mukaan mukavien ja sporttisten Herrasmiesten ja taitavien Ladyjen leppoisaan tennisryhmään. Tennisterveisin, jari h.

Maj kirjoitti: Huomenna klo 11-13 poikani Lasse (24) tulee mukaan eli Häggblom x 2 : ) (8 päivää sitten)

Päivitetty 8 päivää sitten

Tennis
Talin Tenniskeskus
Sekajoukkue
129

sunnuntaitennis Nimenhuuto.com

Matti kirjoitti: Hienoa on että sinä Matti K tulet kokeilemaan pelejä. Yhtä miestä on usein kaivattu sitä saamatta. Toivottavasti peli ei tuota ongelmia. Itse olen vielä toipias puolitoista viikkoa, joten pelaamiseni olisi riski. Yksi lauttasaarelainen voisi tulla pelaamaan, jos saisi kyydin pelin jälkeen. Kimmo ... (5 päivää sitten)

Päivitetty 5 päivää sitten

Tennis
Talin Tenniskeskus
Ei asetettu
11

HVS10 Miehet Nimenhuuto.com

Päivitetty 4 kuukautta sitten

Tennis
Talin Tenniskeskus
Miehet
9

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Tennisjoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on tennis on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.