Tennis Talin tenniskeskus

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Talin tenniskeskus ja lajina on tennis. Niitä löytyy yhteensä 4 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on tennis. Muita suosittuja lajeja ovat: badminton.

Katso lista koko maan tennisjoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

jhtc1 Nimenhuuto.com

"The Executive Board Members Tennis Club". Liity Sinäkin sporttisten päättäjien omaan perjantai tennisryhmään. "Executive Board Members Tennis Clubin" ryhmällä on oma 10-Kortti, joka on voimassa 365 päivää. Kortilla saat pelata 10 x 2h. vuoden aikana, juuri niinä Sinulle sopivina perjantai päivinä. "EBMTC" ryhmä pelaa ja harjoittelee Talin Tenniskeskuksessa klo 11.00-13.00. Jari Hedman Tennis Company vastaa ryhmän valmennuksesta sekä organisoinnista. Tervetuloa mukaan mukavien ja sporttisten Herrasmiesten ja taitavien Ladyjen leppoisaan tennisryhmään. Tennisterveisin, jari h.

Jari kirjoitti: Talvi- ja kevätkauden Mestari vuosimallia 2021, Vamos! Onneksi olkoon Jussi Niemelä - vain Voittajat muistetaan! Tennisterveisin, jari h. JHTC - Mukavien Ihmisten Tenniskoulu! (20 päivää sitten)

Päivitetty 20 päivää sitten

Tennis
Talin Tenniskeskus
Sekajoukkue
146

HVS10 Miehet Nimenhuuto.com

Suomen Tennisliiton Sarjatennis

Päivitetty 8 kuukautta sitten

Tennis
Talin Tenniskeskus Helsinki
Miehet
8

sunnuntaitennis Nimenhuuto.com

Matti kirjoitti: maksoin kentän 16 talista su :lle 31.1.-21 klo 21 (5 kuukautta sitten)

Päivitetty 5 kuukautta sitten

Tennis
Talin Tenniskeskus
Ei asetettu
17

YK-16 Talin tenniskeskus Nimenhuuto.com

Heikki kirjoitti: Hei! Keskiviikon 23.9. vuorosta puuttuu vielä yksi pelaaja. Ilmoittautukaa pikaisesti! (9 kuukautta sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Tennis
Talin Tenniskeskus
Miehet
27