Tennis Talin tenniskeskus

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Talin tenniskeskus ja lajina on tennis. Niitä löytyy yhteensä 4 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on tennis. Muita suosittuja lajeja ovat: badminton.

Katso lista koko maan tennisjoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

jhtc1 Nimenhuuto.com

"The Executive Board Members Tennis Club" on uusi suljettu kiireellisten Herrasmiesten ja Ladyjen tennisryhmä. Liityessäsi ryhmään ostat "Executive Board Members Tennis Clubin" 10-Kortin, joka on voimassa 365 päivää. Kortilla saat pelata 10 x 2h. vuoden aikana, juuri niinä Sinulle sopivina perjantai päivinä klo 11.00-13.00. Ryhmä pelaa ja harjoittelee aina perjantaisin Talin Tenniskeskuksessa. Jari Hedman Tennis Company vastaa valmennuksesta sekä organisoinnista. Tervetuloa mukaan mukavien ja sporttisten Herrasmiesten ja taitavien Ladyjen leppoisaan tennisryhmään. Tennisterveisin, jari h.

Jari kirjoitti: Hyvää huomenta hyvät "Executive Board Members Tennis Club" ryhmän jäsenet!! Oikein mieletöntä Juhannuksen jälkeistä sunnuntai-aamua meille kaikille – voiko aamun enää ihanammin alkaa, aurinkoa ja kuppi sympatiaa, Vamos! Halusin heti aamusta muistuttaa teitä kaikkia vielä siitä, että pelit / harjo... (12 päivää sitten)

Päivitetty 12 päivää sitten

Tennis
Talin Tenniskeskus
Sekajoukkue
140

HVS10 Miehet Nimenhuuto.com

Päivitetty noin 2 kuukautta sitten

Tennis
Talin Tenniskeskus
Miehet
8

sunnuntaitennis Nimenhuuto.com

Matti kirjoitti: on 1.3.-20 varattu kenttä 9 klo 21. Maksakaa 1,5 tuntia. (4 kuukautta sitten)

Päivitetty 4 kuukautta sitten

Tennis
Talin Tenniskeskus
Ei asetettu
17

YK-16 Talin tenniskeskus Nimenhuuto.com

Juhani kirjoitti: Maanantailta 27.1 klo 15.00 puuttuu yksi pelaaja, pääsisitkö pelaamaan? Terveisin Juhani (5 kuukautta sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Tennis
Talin Tenniskeskus
Miehet
31