Tennis Talin tenniskeskus

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Talin tenniskeskus ja lajina on tennis. Niitä löytyy yhteensä 3 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on tennis. Muita suosittuja lajeja ovat: badminton.

Katso lista koko maan tennisjoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

jhtc1 Nimenhuuto.com

"The Executive Board Members Tennis Club" on uusi suljettu kiireellisten Herrasmiesten ja Ladyjen tennisryhmä. Liityessäsi ryhmään ostat "Executive Board Members Tennis Clubin" 10-Kortin, joka on voimassa 365 päivää. Kortilla saat pelata 10 x 2h. vuoden aikana, juuri niinä Sinulle sopivina perjantai päivinä klo 11.00-13.00. Ryhmä pelaa ja harjoittelee aina perjantaisin Talin Tenniskeskuksessa. Jari Hedman Tennis Company vastaa valmennuksesta sekä organisoinnista. Tervetuloa mukaan mukavien ja sporttisten Herrasmiesten ja taitavien Ladyjen leppoisaan tennisryhmään. Tennisterveisin, jari h.

Jari kirjoitti: Good day Gentlemen! Huomenna taas mennään pilke silmäkulmassa karvapallon perässä – olethan Sinäkin mukana ”EBMTC” ryhmän harjoituksissa? Start your weekend the best possible way – two hours of tennis and lunch afterwards with some great tennis friends! Ilmoittautumiset harjoituksiin suoraan ”Nim... (12 päivää sitten)

Päivitetty 12 päivää sitten

Tennis
Talin Tenniskeskus
Sekajoukkue
142

sunnuntaitennis Nimenhuuto.com

Matti kirjoitti: on 3.11.-19 kenttä 16 varattu. Pelataan 1,5 tuntia. Maksakaa sillä lailla. Varaa (9 päivää sitten)

Päivitetty 9 päivää sitten

Tennis
Talin Tenniskeskus
Ei asetettu
20

HVS10 Miehet Nimenhuuto.com

Päivitetty noin 2 vuotta sitten

Tennis
Talin Tenniskeskus
Miehet
8