Tennis Talin tenniskeskus

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Talin tenniskeskus ja lajina on tennis. Niitä löytyy yhteensä 3 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on tennis. Muita suosittuja lajeja ovat: badminton.

Katso lista koko maan tennisjoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - tennis - Talin Tenniskeskus

Tennis - Talin Tenniskeskus

jhtc1 Nimenhuuto.com

"The Executive Board Members Tennis Club" on uusi suljettu kiireellisten Herrasmiesten ja Ladyjen tennisryhmä. Liityessäsi ryhmään ostat "Executive Board Members Tennis Clubin" 10-Kortin, joka on voimassa 365 päivää. Kortilla saat pelata 10 x 2h. vuoden aikana, juuri niinä Sinulle sopivina perjantai päivinä klo 11.00-13.00. Ryhmä pelaa ja harjoittelee aina perjantaisin Talin Tenniskeskuksessa. Jari Hedman Tennis Company vastaa valmennuksesta sekä organisoinnista. Tervetuloa mukaan mukavien ja sporttisten Herrasmiesten ja taitavien Ladyjen leppoisaan tennisryhmään. Tennisterveisin, jari h.

Jari kirjoitti: LAST FRIDAY LUNCH AT FISKIS IS 29.6 BEFORE MIDDLE OF AUGUST! Hej på er! In case Friday lunch does not work we have a similar doubles concept on Wednesday 17.30-19.30. Om du önskar komma på onsdag kväll skicka ett SMS till mig Johan Hultkrantz på nummer 041 544 45 95. Bästa tennishälsningar från J... (Noin 23 tuntia sitten)

Päivitetty noin 23 tuntia sitten

Tennis
Talin Tenniskeskus
Sekajoukkue
138

sunnuntaitennis Nimenhuuto.com

Ari kirjoitti: Olen ollut pitkään kovassa flunssassa ja vielä lääkekuurilla. Jos viikon päästä jaksaisi pelata. (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Tennis
Talin Tenniskeskus
Ei asetettu
13

HVS10 Miehet Nimenhuuto.com

Päivitetty 10 kuukautta sitten

Tennis
Talin Tenniskeskus
Miehet
9