Tennis Talin tenniskeskus

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Talin tenniskeskus ja lajina on tennis. Niitä löytyy yhteensä 3 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on tennis. Muita suosittuja lajeja ovat: badminton.

Katso lista koko maan tennisjoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - tennis - Talin Tenniskeskus

Tennis - Talin Tenniskeskus

jhtc1 Nimenhuuto.com

"The Executive Board Members Tennis Club" on uusi suljettu kiireellisten Herrasmiesten ja Ladyjen tennisryhmä. Liityessäsi ryhmään ostat "Executive Board Members Tennis Clubin" 10-Kortin, joka on voimassa 365 päivää. Kortilla saat pelata 10 x 2h. vuoden aikana, juuri niinä Sinulle sopivina perjantai päivinä klo 11.00-13.00. Ryhmä pelaa ja harjoittelee aina perjantaisin Talin Tenniskeskuksessa. Jari Hedman Tennis Company vastaa valmennuksesta sekä organisoinnista. Tervetuloa mukaan mukavien ja sporttisten Herrasmiesten ja taitavien Ladyjen leppoisaan tennisryhmään. Tennisterveisin, jari h.

Jari kirjoitti: The Boys are back in Town!!! Perjantain "Executive Board Members Tennis Club" ryhmän syyskausi käynnistyi tänään perjantaina 17.8.2018, Vamos!! Tehdään tästä yhdessä LOISTAVA tennis-syksy! Ollaan aktiivisia, käydään harjoituksissa ja jos meillä on ystävä / ystäviä ketkä sopisivat ryhmäämme, ovat ... (2 päivää sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Tennis
Talin Tenniskeskus
Sekajoukkue
138

sunnuntaitennis Nimenhuuto.com

kimmo kirjoitti: Yritetääs vielä saada pelejä käyntiin. Laitoin aikavaraukset vuoden loppuun. (4 päivää sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Tennis
Talin Tenniskeskus
Ei asetettu
13

HVS10 Miehet Nimenhuuto.com

Päivitetty 12 kuukautta sitten

Tennis
Talin Tenniskeskus
Miehet
8