Tennis Talin tenniskeskus

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Talin tenniskeskus ja lajina on tennis. Niitä löytyy yhteensä 4 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on tennis. Muita suosittuja lajeja ovat: badminton.

Katso lista koko maan tennisjoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

jhtc1 Nimenhuuto.com

"The Executive Board Members Tennis Club" on uusi suljettu kiireellisten Herrasmiesten ja Ladyjen tennisryhmä. Liityessäsi ryhmään ostat "Executive Board Members Tennis Clubin" 10-Kortin, joka on voimassa 365 päivää. Kortilla saat pelata 10 x 2h. vuoden aikana, juuri niinä Sinulle sopivina perjantai päivinä klo 11.00-13.00. Ryhmä pelaa ja harjoittelee aina perjantaisin Talin Tenniskeskuksessa. Jari Hedman Tennis Company vastaa valmennuksesta sekä organisoinnista. Tervetuloa mukaan mukavien ja sporttisten Herrasmiesten ja taitavien Ladyjen leppoisaan tennisryhmään. Tennisterveisin, jari h.

Jari kirjoitti: Tervehdys Hyvät Herrat! Tänään perjantaina voittavassa tiimissä pelasivat Lauri Palojärvi, Stig Lindström ja Kalle Huikko, onneksi olkoon voittajille, Vamos! Mukana harjoituksissa oli ensimmäistä kertaa tänään myös Jouko "Jokke" Tirronen, tervetuloa mukaan sporttisten Herrojen tennisryhmään. Meit... (Noin 9 tuntia sitten)

Päivitetty noin 9 tuntia sitten

Tennis
Talin Tenniskeskus
Sekajoukkue
144

sunnuntaitennis Nimenhuuto.com

kimmo kirjoitti: Miltäs näyttää syyskausi? Vieläkö yritetään pelata vai ootetaanko koronatilanteen kehittymistä? (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Tennis
Talin Tenniskeskus
Ei asetettu
17

HVS10 Miehet Nimenhuuto.com

Päivitetty 2 kuukautta sitten

Tennis
Talin Tenniskeskus
Miehet
7

YK-16 Talin tenniskeskus Nimenhuuto.com

Heikki kirjoitti: Hei! Keskiviikon 23.9. vuorosta puuttuu vielä yksi pelaaja. Ilmoittautukaa pikaisesti! (5 päivää sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Tennis
Talin Tenniskeskus
Miehet
31