Tennis Talin tenniskeskus

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Talin tenniskeskus ja lajina on tennis. Niitä löytyy yhteensä 3 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on tennis. Muita suosittuja lajeja ovat: badminton.

Katso lista koko maan tennisjoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - tennis - Talin Tenniskeskus

Tennis - Talin Tenniskeskus

jhtc1 Nimenhuuto.com

"The Executive Board Members Tennis Club" on uusi suljettu kiireellisten Herrasmiesten ja Ladyjen tennisryhmä. Liityessäsi ryhmään ostat "Executive Board Members Tennis Clubin" 10-Kortin, joka on voimassa 365 päivää. Kortilla saat pelata 10 x 2h. vuoden aikana, juuri niinä Sinulle sopivina perjantai päivinä klo 11.00-13.00. Ryhmä pelaa ja harjoittelee aina perjantaisin Talin Tenniskeskuksessa. Jari Hedman Tennis Company vastaa valmennuksesta sekä organisoinnista. Tervetuloa mukaan mukavien ja sporttisten Herrasmiesten ja taitavien Ladyjen leppoisaan tennisryhmään. Tennisterveisin, jari h.

Jari kirjoitti: "Executive Board Members Tennis Club" 11.1.2019 by JHTC, Vamos! Tänään perjantaina käynnistyi "EBMTC" ryhmän talvikausi ja pelaamme joka perjantai klo 11.00-13.00 aina toukokuun loppuun saakka. Tervetuloa mukaan sporttiseen ryhmäämme, jossa pelataan aina pilke silmäkulmassa - TENNIS on liikunnan ... (11 päivää sitten)

Päivitetty 11 päivää sitten

Tennis
Talin Tenniskeskus
Sekajoukkue
144

sunnuntaitennis Nimenhuuto.com

kimmo kirjoitti: Kolme käy (2 päivää sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Tennis
Talin Tenniskeskus
Ei asetettu
17

HVS10 Miehet Nimenhuuto.com

Päivitetty yli vuosi sitten

Tennis
Talin Tenniskeskus
Miehet
8