Tennis Espoo

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Espoo ja lajina on tennis. Niitä löytyy yhteensä 17 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on salibandy. Muita suosittuja lajeja ovat: jalkapallo, koripallo, jääkiekko, lentopallo, joukkuevoimistelu, futsal, sähly, sulkapallo ja pesäpallo.

Katso lista koko maan tennisjoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Evs jäsenpelit Nimenhuuto.com

Jäsenten nelurit pelataan 4.6-6.8 välisenä aikana ulkokentällä torstaisin ja sunnuntaisin klo 18-20. Neljä henkilöä mahtuu mukaan. Mikäli ei edellisenä päivänä klo 18.00 mennessä ole neljää pelaajaa ilmoittautunut, tapahtuma perutaan. Hinta 10 € /henkilö sis. pallot. Säävaraus, jos Aktia-halli on auki ja hallissa tilaa, pelit voidaan siirtää sisälle. Tervetuloa mukavaan seuraan!

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Tervetuloa! Kiva saada joukkueenne palvelumme käyttäjäksi. Sujuuko käyttöönotto? Lue usein kysytyt kysymykset: http://support.nimenhuuto.com/ Sporttiterveisin, Olli asiakaspalvelusta PS: Voit halutessasi poistaa esimerkkiviestit ja –pelaajat joukkueesta :) (29 päivää sitten)

Päivitetty 29 päivää sitten

Tennis
Espoo
Sekajoukkue
24

Sturen Tennisklubi Nimenhuuto.com

Ma, ke ja pe klo 10-12 vapaata peliä neljällä kentällä. Ma kentällä 3 tunti Sturen tekniikkavalmennusta halukkaille. Kuukauden viimeisenä perjantaina RR-turnaus. Lisäksi järjestetään kerhon sisäiset naisten ja miesten nelinpeli- sekä mixt-pelikisat. Jälkipelit puidaan pullakahvin ääressä.

Sture kirjoitti: Valitettavasti olen eilen illalla joko unohtanut painaa lähettää tai sitten minulla on joku häiriö läppärissä tai enkö osa käyttää minulle uutta sähköpostiohjelma. (5 kuukautta sitten)

Päivitetty 5 kuukautta sitten

Tennis
Espoo
Sekajoukkue
88

EsTe-78 Aikuisvalmennus Nimenhuuto.com

Andren aikuisvalmennus

Max kirjoitti: Moi, Kaikki Toukokuun valmennukset on peruttu ja toiminta jatkuu taas elokuussa. Oikein hyvää kesää kaikille ja toivottavasti tavataan ulkokentillä! T.Andre&Max (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 2 kuukautta sitten

Tennis
Espoo
Sekajoukkue
35

timontennis Nimenhuuto.com

Kovatasoista nelin-, kolmin- tai kaksinpeliä Martinmäen vanhassa tennishallissa torstaisin klo 17:30-18:30.

Jouni kirjoitti: Moi, Taidan jättää tennikset väliin toistaiseksi. Minimoidaan riskit.... jotta on iskukunnossa kesäkuussa. T Jouni (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Tennis
Espoo
Miehet
6

Ramboll tennis Nimenhuuto.com

Ramboll Espoon tennisvuoro Esport Centerissä.

Katrina kirjoitti: Moi! Laskun mukaan vuoroja on myös maanantaisin klo 8-9 ja keskiviikkoisin klo 21-22. Onko teillä näistä vuoroista enemmän tietoa? (4 kuukautta sitten)

Päivitetty 4 kuukautta sitten

Tennis
Espoo
Sekajoukkue
31

EVS Midit ja Minit Nimenhuuto.com

EVS:n junnujen Mini- ja Miditenniskisojen sekä kaveripelien järjestelyihin.

Lena kirjoitti: Hei kaikille, huomioikaa että tapahtuman aika on muuttunut klo 10-13. Toivottavasti tämä sopii kaikille. Iltisviestissä oli tämä muuttunut aika, mutta tässä nimenhuudossa on vielä väärä aika. Sama koskee ensi lauantain 16.5 Starttikisoja myös klo 10-13. Mukavaa viikkoa kaikille! Terveisin, Lena (Noin 5 vuotta sitten)

Päivitetty noin 5 vuotta sitten

Tennis
Espoo
Sekajoukkue
28

Álvaron Kesäleiri Nimenhuuto.com

Alvaro kirjoitti: Hola, my dear friends! Another seamless transition has been set up so that we can continue to enjoy tennis by simply switching venues from EVS to Tapiolan Tennispuisto and by exchanging the regularity of standard electronic payments at Sture's club with the adventurous unpredictability of cash su... (Vuosi sitten)

Päivitetty vuosi sitten

Tennis
Espoo
Sekajoukkue
28

Aalto Tennis Nimenhuuto.com

Pekka kirjoitti: I dont want to play indoors anymore.. Its so hard to change many times (Noin 2 vuotta sitten)

Päivitetty noin 2 vuotta sitten

Tennis
Espoo
Sekajoukkue
22

Ma Neluri Nimenhuuto.com

Hallin ovikoodi 493364.

Martti kirjoitti: Moi! Ensi maanantaina (kauden päätös) näyttäisi olevan yksi pelipaikka vapaana. Ilmoittaudu: https://maneluri.nimenhuuto.com/events/13715178 T. Martti (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Tennis
Espoo
Miehet
11

Lillhemt Tennis Nimenhuuto.com

Lillhemt Tennis Oy:n hiekkanurmikentän vuorolista ja varaustilanne.

Sami kirjoitti: Täynnä, vamos 🎾 (9 päivää sitten)

Päivitetty 9 päivää sitten

Tennis
Espoo
Sekajoukkue
46

Harrin ja Oivan Tennis 1990 Nimenhuuto.com

Säännöllistä nelinpeliä Harrin ja Oivan kavereille

Harri kirjoitti: Moikka, Koronatilanteen helpotusviesti tenniskeskukselta: Valtioneuvosto antoi uudet koronaohjeistuksensa 4.5.2020 pitämässään tiedotustilaisuudessa.Tämän perusteella, emme enää näe vakiovuoron vapautusta tarpeellisena. Vakiovuoron on ollut mahdollista vapauttaa ja vapautua vastikevelvollisuudest... (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 2 kuukautta sitten

Tennis
Espoo
Miehet
14

Laaksolahden torstaitennis Nimenhuuto.com

Tennisvuoro Laaksolahdessa torstaisin klo 20:30-21:30

Matti kirjoitti: Golfia Farossa (5 kuukautta sitten)

Päivitetty 5 kuukautta sitten

Tennis
Espoo
Ei asetettu
7

Arin valmennus Nimenhuuto.com

Tunnin valmennus torstaisin 11:30- neljälle pelaajalle. Pienryhmän tehovalmennusta. Nelinpelitaktiikkaa.

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Ensi torstaina pitää mennä Saloon auttamaan ystävää, jonka lonkka on leikattu. Ikäväkseni en pääsekkään treeneihin. Pririsoin! Seuraavalla viikolla olen auttamassa tytärtäni Kokkolassa. Hänen miehensä on Italiassa ja Itävallassa monen viikon työmatkalla. : ((. Mukava kaksosten kanssa on touhuta : ) (Noin 5 vuotta sitten)

Päivitetty 6 kuukautta sitten

Tennis
Espoo
Sekajoukkue
1

4M plus M Tennis Nimenhuuto.com

Huikeaa tennistä

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Tervetuloa! Kiva saada joukkueenne palvelumme käyttäjäksi. Sujuuko käyttöönotto? Lue usein kysytyt kysymykset: http://support.nimenhuuto.com/ Sporttiterveisin, Olli asiakaspalvelusta PS: Voit halutessasi poistaa esimerkkiviestit ja –pelaajat joukkueesta :) (11 kuukautta sitten)

Päivitetty 7 kuukautta sitten

Tennis
Espoo
Miehet
10

Sturen Turnaukset Nimenhuuto.com

Sturen Tennisklubin turnaukset.

Olli kirjoitti: Selvä juttu! Luon tapahtuman ja lähetän vielä varmistustekstarit. (Noin 2 vuotta sitten)

Päivitetty 10 kuukautta sitten

Tennis
Espoo
Sekajoukkue
3

EsTe-78 2 Nimenhuuto.com

Ville kirjoitti: Moro, Kävin kuvauksissa tänään kipeen (sijoilta menneen) varpaan kondiksen selvittämiseksi ja ootan arviota. Lääkäri kuitenkin sanoi ettei sille oikeen voi tehdä mitään oli siellä joku hiusmurtuma tai ei, joten kipuvarauksella pystyy tekemään ja liikkumaan. Joten oletettavasti oon pelikelpoinen 1... (Yli 2 vuotta sitten)

Päivitetty yli 2 vuotta sitten

Tennis
Espoo
Ei asetettu
15

Smash-Espoo Nimenhuuto.com

Olli kirjoitti: Tervetuloa! Kiva saada joukkueenne palvelumme käyttäjäksi. Sujuuko käyttöönotto? Lue usein kysytyt kysymykset: http://support.nimenhuuto.com/ Sporttiterveisin, Olli asiakaspalvelusta PS: Voit halutessasi poistaa esimerkkiviestit ja –pelaajat joukkueesta :) (9 kuukautta sitten)

Tennis
Espoo
Sekajoukkue
3