Tennis Lahti

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Lahti ja lajina on tennis. Niitä löytyy yhteensä 8 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: jääkiekko, salibandy, lentopallo, kaukalopallo, pesäpallo, tennis, padel, sulkapallo ja sähly.

Katso lista koko maan tennisjoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

LVS BusinessTennis Nimenhuuto.com

LVS BusinessTennis on Lahden alueen tenniksen nystävien ja vaikuttajien, sekä yritysten peli- ja verkostoitumisryhmä, jossa yhdistät mukavasti säännöllisen liikunnan ja kohtaamiset ihmisten kesken miellyttävässä liikunallisessa ympäristössä. Tiistaisin klo 7.30-9.00 (1,5 h). Hinta 30€ per kerta. Paikka: Kispi Areena Lahden Kisapuistossa, Kariniemenkatu 21, 15140 Lahti. Pelaamme ja harjoittelemme kahdella kentällä, joista toisella pelataan ja toisella opetellaan tekniikkaa. Joka viikolla on oma teemansa ja tekniikkaosio koostuu useista erityyppisistä harjoitteista, jolloin käymme läpi tenniksen keskeiset osa-alueet.

Päivitetty 2 kuukautta sitten

Tennis
Lahti
Sekajoukkue
24

LVS aamutennis Nimenhuuto.com

Aamutennis. Treeniä, pelejä, mukavaa yhdessäoloa ja tietenkin aamupala.

Päivitetty 10 kuukautta sitten

Tennis
Lahti
Sekajoukkue
34

OtaSä Nimenhuuto.com

Lahden kortteliliigan joukkue kutsutuille pelaajille: "Ilon kautta, reilua peliä kaihtamatta kohti ylempää divisioonaa"!

Päivitetty yli 3 vuotta sitten

Tennis
Lahti
Sekajoukkue
6

TeamOP Nimenhuuto.com

Team OverPower - nuff said

Päivitetty yli 6 vuotta sitten

Tennis
Lahti
Sekajoukkue
9

TeamR-A-K-A-S Nimenhuuto.com

Päivitetty 6 kuukautta sitten

Tennis
Lahti
Naiset
6

Kisapuiston pe-tennis Nimenhuuto.com

Päivitetty 8 kuukautta sitten

Tennis
Lahti
Ei asetettu
10

TEAM2020 Nimenhuuto.com

Päivitetty yli vuosi sitten

Tennis
Lahti
Sekajoukkue
6

HJ Tennis Club Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Tervetuloa! Kiva saada joukkueenne palvelumme käyttäjäksi. Sujuuko käyttöönotto? Lue usein kysytyt kysymykset: http://support.nimenhuuto.com/ Sporttiterveisin, Olli asiakaspalvelusta PS: Voit halutessasi poistaa esimerkkiviestit ja –pelaajat joukkueesta :) (20 päivää sitten)

Tennis
Lahti
Sekajoukkue
8