Uinti Tampere

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Tampere ja lajina on uinti. Niitä löytyy yhteensä 4 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: salibandy, jääkiekko, futsal, lentopallo, padel, pesäpallo, ringette, yleisurheilu ja sulkapallo.

Katso lista koko maan uintijoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

TaTu IKMB Nimenhuuto.com

Tatu IKM B:n 2023-2024 nimenhuuto. 18.9.2023 lähtien treeniestä pois jäänti ilmoitukset tänne.

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Tervetuloa! Kiva saada joukkueenne palvelumme käyttäjäksi. Sujuuko käyttöönotto? Lue usein kysytyt kysymykset: http://support.nimenhuuto.com/ Sporttiterveisin, Olli asiakaspalvelusta PS: Voit halutessasi poistaa esimerkkiviestit ja –pelaajat joukkueesta :) (7 kuukautta sitten)

Päivitetty 2 kuukautta sitten

Uinti
Tampere
Sekajoukkue
14

TaTU ROLLO 2 Nimenhuuto.com

Moikka kaikille! Laitan nyt tällaisen nopean infon aloituksesta, yksityiskohtaisemman sitten vähän lähempänä aloitusta. Ensimmäinen reeniviikko on vähän muokattu, mutta sen jälkeen alamme noudattamaan meidän reeniviikon rytmiä. Ensimmäinen viikko: Ma 7.8. Klo 17.30-18.30 Rauhaniemi tutustumista ryhmään, pelailua, ym. läheisellä kentällä Harjoitusajat: To 18-19 uinti (uusi puoli) 19.15-20 kuiva (alakerta) Pe 18.50-19.05 allaskuiva 19.15-20.30 uinti (vanha puoli) Su 10.15-11.30 (vanha puoli) Harjoituspaikka: Tampereen uintikeskus

Olli kirjoitti: Tervetuloa! Kiva saada joukkueenne palvelumme käyttäjäksi. Sujuuko käyttöönotto? Lue usein kysytyt kysymykset: http://support.nimenhuuto.com/ Sporttiterveisin, Olli asiakaspalvelusta PS: Voit halutessasi poistaa esimerkkiviestit ja –pelaajat joukkueesta :) (9 kuukautta sitten)

Päivitetty 21 päivää sitten

Uinti
Tampere
Sekajoukkue
27

Räpyläuimarit Nimenhuuto.com

Päivitetty 8 kuukautta sitten

Räpyläuinti
Tampere
Sekajoukkue
25

Emmi ROLLO Nimenhuuto.com

Päivitetty noin 5 vuotta sitten

Uinti
Tampere
Sekajoukkue
18